-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Oι ιερόδουλες στην αρχαία Ελλάδα!!!


Η ιερή πορνεία ανθιζε στην αρχαιότητα και πολλά νεαρά κορίτσια και αγόρια, αφιερωμένα από τους γονείς τους ή τους κηδεμόνες τους σε ναούς στην υπηρεσία κάποιας από της θεότητες , προσέφεραν τις ερωτικές τους υπηρεσίες στους επισκέπτες του ναού.
Οι ερωτικές υπηρεσίες αυτές ποίκιλαν ως προς το ιδεολογικό τους υπόβαθρο. Σε κάποιες περιπτώσεις, νεαρές γυναίκες που ετοιμάζονταν να παντρευτούν έπερναν μέρος με στις ιερόδουλες κάποιου ναού, ώστε να μαζέψουν χρήματα και να αγοράσουν τα σκεύη του σπιτιού κλπ τους, χωρίς αυτό να αποτελεί κάποιο εμπόδιο για τους μέλλοντες συζύγους τους.
Άλλοτε, οι ιερό-δουλοι μοιάζουν να είναι στο μόνιμο ιερό "κλήρο" του ναού, στον οποίο πηγαίνουν τα έσοδα από τα αφιερώματα και τα χρήματα των επισκεπτών που ερωτοτροπούσαν με τους ιερόδουλους ενώ υπάρχουν και κάποιες φορές που οι κοπέλες έπρεπε να τηρήσουν το έθιμο που επέβαλει να έρθουν (μία μόνο φορά), σε επαφή με κάποιο άγνωστο άνδρα. Μετά απο αυτη την ερωτική πράξη μπορούσαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και να παντρευτούν.
Από τον Ηρόδοτο μας έρχετε η πληροφορία πως οι επισκέπτες του ναού πλησίαζαν την ιερόδουλο που τους άρεσε και αφού άφηναν τα χρήματα στα πόδια της, έλεγαν "Σε καλώ στο όνομα της θεάς" και μετά απο αυττή την φράση εκείνη πλέον δεν μπορούσε να αρνηθεί τις ερωτικές της υπηρεσίε.
Οι ιερόδουλες ήταν συνάμα πόρνες, αλλά και ιέρειες, αφού τα δύο λειτουργήματα στην αρχαιότητα ήταν στενά συνδεδεμένα μεταξύ τους.
Όπως οι υπόλοιπες ιέρειες του ελληνικού κόσμου, έπερναν μέρος επίσημα σε όλες τις ιερουργίες και τις τελετές και η παρέμβαση τους θεωρείτο απόλυτα απαραίτητη. Σε αντίθεση με τις απλές πόρνες του λαού, οι ιερόδουλες των ναών είχαν σημαντική θέση στην κοινωνία.

Τί να αποφεύγετε!!!


Τροφές που μειώνουν τη λίμπιντο: Οι μεγάλες ποσότητες κρέατος και γενικά οι τροφές που είναι πλούσιες σε λίπη, εντείνουν την ανικανότητα και είναι πιθανό να οδηγήσουν σε προβλήματα του αναπαραγωγικού συστήματος.
Ορισμένα φάρμακα: Τα περισσότερα αντιψυχωτικά φάρμακα, καθώς και ορισμένα αντικαταθλιπτικά, ενοχοποιούνται για τη μείωση της λίμπιντο. Τα υπνωτικά και τα ηρεμιστικά οδηγούν σε γενική καταστολή, άρα και καταστολή της σεξουαλικής ορμής. Πάντως, τα συμπτώματα αυτά είναι αναστρέψιμα με τη διακοπή λήψης των φαρμάκων ή όταν ο οργανισμός τα συνηθίσει.
Το τσιγάρο: Το κάπνισμα είναι συχνά η αιτία ποικίλων σεξουαλικών προβλημάτων. Οι καπνιστές 30 τσιγάρων και άνω την ημέρα παρουσιάζουν στυτική δυσλειτουργία δέκα φορές μεγαλύτερη από τους καπνιστές των 10-20 τσιγάρων ημερησίως.

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Φωτογραφικό αφιέρωμα Μπέτυς!!!



Καθυστεριτικά εξπερμάτισης!!!

Αρκετοί πελάτες μας με πρόβλημα πρόωρης εξπερμάτισης χρησιμοποιούν διάφορα προιόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και επιβραδύνουν την εξπερμάτιση.
Πρόκειται για σπρέυ που εφαρμόζονται τοπικά στο πέος.
Τα 2 πιο διαδεδομένα και κοινά είναι:
Το Pjur

και το Stud 100 (που είναι και πιο δυνατό)

* Σε κάθε περίπτωση αυτά τα προιόντα απευθύνονται σε όσους έχουν αποκλειστικά και μόνο πρόβλημα πρόωρης εξπερμάτισης.
**Οταν κάποιος θελήσει να τα χρησιμοποιήσει καλό ειναι να συμβουλευτεί πρώτα κάποιο γιατρό/δερματολόγο και να μήν τα χρησιμοποιήσει εφόσον είναι αλλεργικός ,έχει ευαίσθητο δέρμα κτλ
***Τα συγκεκριμένα σπρέυ έχουν οδηγίες χρήσης, δοσολογίες οι οποίες πρέπει να τηρούνται πιστά.

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Sex στο αυτοκίνητο!!!


Τραβήξτε τα μπροστινά καθίσματα όσο πιο μπροστά μπορείτε και ξαπλώστε τις πλάτες των καθισμάτων. Ακολούθως, κατεβάστε το χειρόφρενο και βάλτε πρώτη ταχύτητα.

Η θέση του συνοδηγού είναι πιο βολική - προτιμήστε την. Φροντίστε να βγάλετε τα παπούτσια της συντρόφου σας διότι τα τακούνια θα σας σχίσουν την ταπετσαρία.
Φροντίστε να έχετε χαρτομάντιλα διαθέσιμα στις θήκες. Αποφύγετε τους διάφορους διακόπτες όσο μπορείτε.

Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξετε στάση - η κλασική στάση της φωτογραφίας είναι αρκετή και θα σας καλύψει απόλυτα.
Καλή συνέχεια.........

25/04/10 Photo of the day!!!

Άντζελα!!!

Mπανάνες!!!


Η μπανάνα είναι εδώ και αιώνες ένα από τα αγαπημένα φυσικά αφροδισιακά εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Εκτός από το φαλλικό σχήμα, που… εξάπτει την φαντασία – και μπορεί να αποτελέσει και τμήμα του ερωτικού παιχνιδιού ενός ζευγαριού – έχει έντονα χαρακτηριστικά στην γεύση, στο άρωμα και την υφή του. Οι μπανάνες είναι πλούσια σε βιταμίνη Β και κάλιο, στοιχεία άκρως απαραίτητα για την παραγωγή των ορμονών του ανθρώπινου σώματος και την λειτουργία του μυϊκού συστήματος. Στον ισλαμικό κόσμο υπάρχει και ένας μύθος, σύμφωνα με τον οποίο, οι Πρωτόπλαστοι, μετά το… μήλο, άρχισαν να καλύπτουν το σώματος με τις φλούδες της μπανάνες (και όχι με φύλλα συκής, όπως στην χριστιανική παράδοση).

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Νέες φωτογραφίες Τζένης!!!



Σοκολάτα!!!


Η σοκολάτα είναι το πιο διαδεδομένο αφροδισιακό του σύγχρονου κόσμου. Οι Βέλγοι την θεωρούν «βασικό συστατικό της αιώνιας ερωτικής απόλαυσης» ενώ οι Αζτέκοι την αποκαλούσαν «Τροφή των θεών». Σύμφωνα, με τους επιστήμονες η σοκολάτα ιχνοστοιχεία τα οποία επιδρούν στους νευρο-διαβιβαστές των εγκεφαλικών κυττάρων και προκαλούν αίσθημα ικανοποίησης, σύντομης χαράς και απόλαυσης. Επίσης, περιέχει περισσότερα αντι-οξειδωτικά από οποιαδήποτε άλλο αφροδισιακό. Ο συνδυασμός με κρασί και ξηρούς καρπούς ή σαμπάνια και με φράουλες θεωρείται από τους Γάλλους ως «το απόλυτο ερωτικό διεγερτικό».

Sex tip of the day - 2πλό προφυλακτικό!!!


Αν βάλω διπλό προφυλακτικό θα έχω καλύτερη προστασία?.
Μύθος!
Διπλό προφυλακτικό δεν σημαίνει διπλή προστασία από τον hiv ή τα άλλα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα! Τα διπλά προφυλακτικά σπάνε πιο εύκολα λόγω της τριβής του αέρα που έχει παγιδευτεί ανάμεσα τους. Η καλύτερη προστασία είναι ένα προφυλακτικό και άφθονο υδατοδιαλυτό λιπαντικό.

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Φωτογραφικό αφιέρωμα Σουζάνας!!!



Mέλι η τροφή των Φαραώ!!


Το μέλι απέκτησε την αφροδισιακή του φήμη από τους Αρχαίους Αιγυπτίους, οι οποίοι το χρησιμοποιούσαν ως βάση για ερωτικά φίλτρα, ερωτικές συνταγές ενώ αποτελούσε τροφή των Φαραώ, με έντονη ερωτική ζωή. Πίστευαν ότι αντιμετωπίζει την ανδρική ανικανότητα και θεραπεύει την στειρότητα. Στον Μεσαίωνα το μέλι ήταν το δημοφιλέστερο – όσο και αμαρτωλό –ερωτικό ορεκτικό των νεαρών ζευγαριών, για το οποίο είχαν εκδοθεί μέχρι και αποφάσεις για την «ηθική χρήση» του από την Εκκλησία! Η έντονη γλυκιά γεύση του και η ιδιαίτερη μυρωδιά του έχει επίδραση στον εγκέφαλο παρόμοια με την σοκολάτα και πολύ μεγαλύτερη στο κυκλοφοριακό σύστημα. Στην Ελλάδα ο συνδυασμός με καρύδια και άλλους ξηρούς καρπούς έχει… μυθικές διαστάσεις ενώ εξαιρετικά αποτελεσματικό είναι σε συνδυασμό, με πολτό εξωτικών φρούτων και πιπερόριζα (τζίντζερ) ή κορίανδρο.

Χειρουργική πέους!!!


Η τελευταία μέθοδος για μεγέθυνση πέους είναι η φαλλοπλαστική ή χειρουργική μεγέθυνση πέους. Συνήθως χρειάζεται δυο διαφορετικές επεμβάσεις, μία για την επιμήκυνση και μία για μεγαλύτερο πάχος.
Πώς γίνονται οι χειρουργικές επεμβάσεις μεγέθυνσης πέους ?
Συνήθως έχουν να κάνουν με την απόσπαση του συνδέσμου αναστολής του πέους μέσω μιας τομής στην κάτω μεριά της βάσης. Με αυτό επιτυγχάνεται η διαστολή του πέους. Η μεγέθυνση δεν θα είναι ποτέ μεγαλύτερη από 2 με 3 εκατοστά από το αρχικό μέγεθος του πέους. Θα πρέπει να τονιστεί το γεγονός οτι τα αποτελέσματα θα διαφέρουν πολύ από άτομο σε άτομο. Μεγαλύτερο πάχος επιτυγχάνεται μέσω προσθήκης υλικού στα κανάλια του πέους που επιλέγονται από τον χειρουργό.
Τι είδους αναισθησία χρειάζεται?
Συνήθως οι χειρουργοί χρησιμοποιούν ολική αναισθησία ή σε μερικές περιπτώσεις, τοπική. Οι αναγνώστες μας δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή χειρουργική επέμβαση και όλοι οι κίνδυνοι και το κόστος που έχουν συνήθως τέτοιες επεμβάσεις.
Ποιοι είναι οι κίνδυνοι με την χειρουργική μεγέθυνσης πέους?
Κίνδυνοι συνδεδεμένοι με την ολική αναισθησία
Πιθανή ανακάλεση του πέους μετά την επέμβαση
Κίνδυνοι συνδεδεμένοι με την επέμβαση αυτή καθ αυτή
Πιθανά ανθρώπινα λάθη
Επιπλοκές μετά την επέμβαση όπως μολύνσεις και πόνοι
Πόσο κοστίζει?
Η τιμή κάθε επέμβασης, ανάλογα με την κλινική και τον χειρουργό που διαλέγεις θα είναι ανάμεσα σε 3000 και 10000 ευρώ.

Φερορμόνες!!!


Οι φερομόνες είναι χημικές ουσίες που παράγονται με εντελώς φυσικό τρόπο από τους εκκριτικούς αδένες κάποιων ζώων για την έλξη του αντίθετου φύλου. Από τα αρχαία χρόνια, πολλά από τα ζώντα είδη χρησιμοποίησαν διαφορετικά αρώματα και χημικές μυρωδιές ως μέθοδο έλξης. Εκτός από την παραπάνω ιδιότητά τους έχουν επίσης και την ιδιότητα να προκαλούν αλλαγές στις συμπεριφορές των ανθρώπων και των ζώων.
Έτσι λοιπόν και όπως έχουν αποδείξει διάφορες μελέτες, η δράση αυτών των φερομονών είναι να ενισχύουν την ερωτική έλξη τόσο στα ζώα όσο και στους ανθρώπους, κυρίως μέσω του ιδρώτα που παράγουν και εκκρίνουν οι εκκριτικοί αδένες.
Χάρη στην επιστημονική πρόοδο, με την οποία αποδείχθηκε ότι αυτά τα προϊόντα είναι αποτελεσματικά, ένας μεγάλος αριθμός εταιρειών που ασχολούνται με την παραγωγή αρωμάτων, στις περισσότερες περιπτώσεις, έχει προσθέσει τις φερομόνες στα προϊόντα του, οι οποίες μπορούν να μας βοηθήσουν στο σύνθετο θέμα της ερωτικής έλξης. Παρασκευάζονται τόσο ανδρικές όσο και γυναικείες φερομόνες, οι οποίες κυκλοφορούν και οι δύο στην αγορά.

Kρασί και sex!!!


Το κρασί έχει πολλαπλές ευεργετικές και αφροδισιακές ιδιότητες, αρκεί να χρησιμοποιηθεί με μέτρο. Στην Πολυνησία μάλιστα σε ορισμένες περιοχές αποκαλούν το κρασί ως «χυμό του έρωτα». Σύμφωνα, με τους ειδικούς το κρασί ηρεμεί και καταστέλλει το άγχος, τις φοβίες (όπως της απόρριψης) και τις ανασφάλειες. Επιπλέον, βοηθάει στην διέγερση της ερωτικής διάθεσης, αυξάνοντας σταδιακά και την ευεξία. Στην Ασία η κατανάλωση κάθε ποτηριού κρασιού αποτελεί ολόκληρη ερωτική ιεροτελεστία. Ένα ή δυο ποτήρια κόκκινου κρασιού ή τρία έως τέσσερα λευκού αυξάνουν την ερωτική επιθυμία. Στην διπλάσια ποσότητα προκαλούν μπλοκάρισμα των μηχανισμών εκείνων, στους οποίους βασίζονται οι ανθρώπινες αναστολές. Ο μοναδικός κίνδυνος στην δεύτερη περίπτωση είναι η μέθη, κατάσταση στην οποία σχεδόν εξανεμίζεται η ερωτική διέγερση. Είναι πολύ σημαντικό πως όλες οι σύγχρονες έρευνες για το κρασί επισημαίνουν πως περιέχει περισσότερα από 170 διαφορετικά ιχνοστοιχεία και ουσίες, με διαφορετικές επιδράσεις, ευεργετικές στην καρδιά, τον εγκέφαλο, το νευρικό και το κυκλοφορικό σύστημα.

Χρόνια Πολλά!!!

Σε όσους έχουν σήμερα την ονομαστική τους εορτή!!!
Related Posts with Thumbnails