-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Το ξύλο κάνει καλό στο... Sex!


Μπορεί για κάποιους το... "ξύλο" κατά τη διάρκεια του σεξ να φαίνεται παράξενο και ανορθόδοξο, αλλά σύμφωνα με μια νέα μελέτη, μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στον/στην σύντροφό μας! Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι οι άντρες και γυναίκες που έκαναν πιο "βίαιο" και σαδομαζοχιστικό σεξ, αφού τελείωναν την πράξη, το στρες τους ανέβαινε αλλά ύστερα από λίγο ερχόταν στα κανονικά επίπεδα.
Ειδικότερα οι γυναίκες είχαν αυξημένη την ποσότητα της τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια του S&M σεξ. Τα περισσότερα ζευγάρια, όμως, δήλωναν ότι...
μετά από την ερωτική πράξη, ένιωθαν πιο δεμένοι με τον σύντροφό τους.

πηγή : http://kanonitv.blogspot.com

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010

Κοιτάτε, κάνει καλό..


Αυξάνεται το προσδόκιμο ζωής των ανδρών όταν βλέπουν τα στήθη των γυναικών.
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μια μελέτη γιατρών στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας.
Σύμφωνα με το γυναικολόγο Δρ Κάρεν Γουέδερεμπι, συγγραφέας της μελέτης, το οφθαμόλουτρο του γυναικείου στήθους είναι μια υγιής πρακτική, που παρέτεινε τη διάρκεια ζωής ενός άνδρα κατά πέντε έτη!
Ο ίδιος πρόσθεσε, "Αν για μόλις 10 λεπτά κάποιος εστιάσει την προσοχή του σε ένα πλούσιο γυναικείο στήθος ισοδύναμη με 30 λεπτά αεροβικής γυμναστικής."
Η έρευνα ήταν πενταετής και έγινε σε 500 εθελοντές άντρες σε νοσοκομεία στη Φρανκφούρτης. Διακόσιοι τυχεροί έβλεπαν καθημερινά στητά γυναικεία στήθη και οι ...
υπόλοιποι απείχαν από κάτι τέτοιο.
Οι ερευνητές παρατήρησαν ότι οι άνδρες που κοίταζαν τα στήθη των γυναικών ήταν παρουσίασαν μείωση της αρτηριακής πίεσης!
Όπως εξηγεί ο Γουέδερμπι η " Η σεξουαλική διέγερση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Δεν υπάρχει αμφιβολία… Ατενίζοντας γυναικεία στήθη οι άνδρες είναι πιο υγιείς".

πηγή : http://kanonitv.blogspot.com

Οι Βούλγαροι βιντεοσκοπούν την πρώτη νύχτα του γάμο τους


Τα νέα ζευγάρια στη Βουλγαρία που παντρεύονται, βιντεοσκοπούν όχι μόνο τη τελετή του γάμου και τη δεξίωση αλλά και την πρώτη νύχτα του γάμου τους! Προσλαμβάνουν κάμεραμαν που έχει αποστολή να βιντεοσκοπήσει το εν λόγω ζευγάρι σε ερωτικές περιπτύξεις την πρώτη νύχτα του γάμου του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Pravda η νέα μόδα ξεκίνησε από τη πόλη Plovdiv και μάλιστα αναφέρει ότι όταν το πρώτο ζευγάρι ζήτησε από τον κάμεραμαν να βιντεοσκοπήσει μαζί με την τελετή και την πρώτη νύχτα του γάμου, ο κινηματογραφιστής νόμιζε πως επρόκειτο για αστείο. Η εφημερίδα περιγράφει πως ο κάμεραμαν ακολούθησε το ζευγάρι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και...
παρά την αρχική αμηχανία η δουλειά του στέφθηκε με επιτυχία.

πηγή : http://totefteri.blogspot.com

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

Υιοθέτησε ένα αδέσποτο με τη βοήθεια του internet!


Μια αξιόλογη διαδικτυακή προσπάθεια, θα δώσει σπίτι και αγάπη σε δεκάδες αδέσποτα ζωάκια
Στο διαδίκτυο έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος με τα αδέσποτα στη χώρα μας. Το site www.saveagreekstray.com. έχει ξεκινήσει έναν πραγματικό αγώνα για να βοηθήσει αυτά τα ανυπεράσπιστα ζωάκια. Συγκεντρώνει όλα τα αδέσποτα της χώρας μας και τα προσφέρει για υιοθεσία σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο.
Μπαίνοντας στο site θα δεις φωτογραφίες με διάφορα αδέσποτα και μπορείς να κάνεις δικό σου όποιο θες. Όχι μόνο εσύ αλλά και ο κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας από όλο τον κόσμο. Αν κάποιο ζωάκι έχει υιοθετηθεί, θα βρεις πάνω στη φωτογραφία του τη λέξη adopted.
Η ιδέα αυτού του site είχε ξεκινήσει από παλιά αλλά επιτέλους υλοποιήθηκε. Προσφέρει πραγματικές λύσεις στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων. Οι άνθρωποί του δουλεύουν με μεράκι και προσπαθούν να βρουν ένα σπιτικό σε όλα τα ζωάκια που φιλοξενούν στη σελίδα τους.
Για να αποκτήσεις ένα ζωάκι δεν έχεις να κάνεις τίποτα παρά να επικοινωνήσεις μαζί τους. Δεν επιβαρύνεσαι οικονομικά. Αν επιθυμείς πραγματικά να βοηθήσεις τότε κάνε κλικ στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Υπάρχει και group στο facebook με το όνομα Save a Greek Stray. Κάνε join και βοήθηκε κι εσύ σ'αυτή τη πραγματικά σημαντική προσπάθεια.
Πρόκειται για έναν διαδικτυακο αγώνα που σίγουρα τα αδέσποτα θα βγουν νικητές!
Η χώρα μας, μολονότι θέλουμε να την χαρακτηρίζουμε ευρωπαΐκή χώρα, αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα. Το ήξερες ότι σύμφωνα με περσινή έρευνα στην Ελλάδα κυκλοφορούν 400.000 αδέσποτα; Το ήξερες ότι μόνο στην Αθήνα, βρίσκονται σε συνεχή κίνδυνο τα 90.000 από αυτά;
Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί διάφορες οργανώσεις που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Ένα τόσο μεγάλο θέμα όμως δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Είναι πολλά τα κονδύλια που απαιτούνται για να δημιουργηθεί ένας χώρος που θα προσφέρει θαλπωρή σε όλα αυτά τα άτυχα ζωάκια. Με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάτι που να λύνει το πρόβλημα ουσιαστικά. Τώρα ο αγώνας για τα αδέσποτα συνεχίζεται διαδικτυακά.
Ίσως θα ήταν καλή ιδέα αν θες πραγματικά μια ...τετράποδη συντροφιά να μην πας στο pet shop. Mάζεψε κάποιο από το δρόμο και γίνε ο σωτήρας του, ή πολύ απλά μπες στο συγκεκριμένο site και υιοθέτησε αυτό που θες.

πηγή : www.newsit.gr

Στα "βαρέα και ανθυγιεινά" το sex!


Κάθετη πτώση σημειώνει τον τελευταίο μήνα η λίμπιντο των ελληνίδων λόγω της οικονομικής συγκυρίας και κυρίως λόγω της συζήτησης για τον νέο ασφαλιστικό νόμο.
Έρευνα της εταιρείας Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων Alco, δείχνει ότι ποσοστό 72% των γυναικών ανέστειλαν τις ερωτικές τους επαφές, μέσα στον γάμο, κατά την περίοδο της συζήτησης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Ο επικεφαλής της μελέτης, ουρολόγος - ανδρολόγος, Κ. Κωνσταντινίδης, κάνει λόγο για σύγχρονες «Λυσιστράτες», που τιμωρούν τους εαυτούς τους, αλλά και τους συντρόφους τους, απέχοντας από το σεξ. Η επιλογή για αραίωση, ή και αποχή, από τις ερωτικές συνευρέσεις αποτελεί παθητική στάση, που προκύπτει από τις αρνητικές ψυχολογικές επιπτώσεις των κοινωνικών μεταβολών.
Στην έρευνα συμμετείχαν 600 γυναίκες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Σε ποσοστό 68% οι ερωτειθείσες δήλωσαν ότι μείωσαν τη συχνότητα των ερωτικών τους επαφών τους τελευταίους μήνες και ποσοστό 40% εξ αυτών αποδίδουν το γεγονός στην αρνητική επιρροή, που είχε στην ψυχολογία τους, η συζήτηση επί του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Στην ίδια ερώτηση, η αντίστοιχη απάντηση από τους άνδρες, ήταν μόλις σε ποσοστό 26%.
Σημειώνεται ότι 24 στις εκατό γυναίκες δήλωσαν ότι το κυριότερο συναίσθημα, που βιώνουν αυτή την περίοδο, είναι η ανασφάλεια, 27 η απογοήτευση, ενώ μόλις τρεις έχουν ελπίδα για το μέλλον. Γενικά, τα κυρίαρχα συναισθήματα, που προκύπτουν από τις σχετικές απαντήσεις του ερωτηματολόγιου είναι οργή, απογοήτευση, ανασφάλεια και φόβος.
Στην έρευνα συνοψίζεται ότι «σε μια κοινωνία, που το "φάντασμα" της ηδονής περνάει από το καλάθι της νοικοκυράς, η προοπτική μιας επισφαλούς σύνταξης πυροδοτεί τις γυναίκες με άγχος και στεναχώρια, στοιχεία που "ευνουχίζουν" τη χαρά της ζωής και περιορίζουν τον γυναικείο οργασμό».
Η διαπίστωση προκύπτει από τα ποσοστά των γυναικών, που δήλωσαν έλλειψη επιθυμίας για σεξ τους τελευταίους μήνες (51%) και έλλειψη οργασμού, όταν κάνουν σεξ (42%).

πηγή : http://totefteri.blogspot.com

Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010

«Big Sister» Ριάλιτι σε οίκο ανοχής!!!


Ριάλιτι σε... οίκο ανοχής κάνει θραύση στην Πράγα, όπου οι πελάτες απολαμβάνουν δωρεάν τις υπηρεσίες των καλλίγραμμων καλλονών και ο υπόλοιπος κόσμος το... οφθαλμόλουτρο!
Στο «Big Sister» μπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε επιθυμεί, αρκεί να υπογράψει μία δήλωση σύμφωνα με την οποία επιτρέπει να μαγνητοσκοπηθούν και να προβληθούν μέσω Ίντερνετ οι επιδόσεις του.
Βάζετε μια υπογραφή λοιπόν μαζί με 10 ευρώ και οι 40 καλλονές του «Big Sister» σας περιμένουν με τα μπουρνούζια στο λόμπι και την σάουνα του «κόκκινου» σπιτιού!
Μάλιστα, τα δωμάτια στα οποία εκτυλίσσεται η δράση δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα πιο εξοπλισμένα τηλεοπτικά στούντιο, αφού 58 κάμερες παρακολουθούν και καταγράφουν το καθετί.
Μέχρι σήμερα, περίπου 8.000 σκηνές με πελάτες επί τω έργω είναι διαθέσιμες για όσους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν την μηνιαία συνδρομή των 29,95 για να πάρουν μάτι. To εγχείρημα κρίνεται επιτυχημένο, μιας και το site δέχεται τουλάχιστον 15.000 επισκέψεις την ημέρα!
Τα δε κορίτσια -εκτός από την δημοσιότητα- απολαμβάνουν και την παχυλή αμοιβή των 5.000 ευρώ μηνιαίως, όσα δηλαδή παίρνει και ο πρόεδρος της Τσεχίας!

πηγή : http://kanonitv.blogspot.com

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Λατρεία για τα γυναικεία πόδια
Για foot lovers και όχι μόνο, το «The big book of legs» (εκδόσεις Taschen) είναι ένα βιβλίο για τη λατρεία των γυναικείων ποδιών από τα μπούτια έως τα νύχια!
Οπως διαβάζουμε και στην εισαγωγή του λευκώματος τα γυναικεία πόδια αποτελούν ένα ερωτικό παράδοξο: Στο σχήμα μοιάζουν πολύ με τα αντρικά και φυσικά δεν έχουν σχέση με τα γεννητικά όργανα, έτσι δεν υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος γιατί να θεωρούνται τόσο ερωτικά...
Παρόλα αυτά σε πολλούς πολιτισμούς και σε μεγάλες φάσεις της ιστορίας τα γυναικεία πόδια αποτέλεσαν ταμπού και έφτασαν να γίνουν αντικείμενο σεξουαλικής λατρείας.
Στη Βικτωριανή εποχή η λέξη και μονό «πόδια» ήταν σφάλμα να ακούγεται στους αριστοκρατικούς κύκλους μπας και τυχόν οι κύριοι καταληφθούν από άγριες ορέξεις. Ακόμα και τώρα 80 χρόνια μετά την «αποκάλυψη» των γυναικείων ποδιών, η γοητεία τους παραμένει αινιγματική.
Στο λεύκωμα θα δείτε πάνω από 400 φωτογραφίες, από την εποχή των burlesque show του 19ου αιώνα έως τις flappers των ‘20s, τη νάιλον μανία των ‘40s, τις γόβες στιλέτο των ‘50s και τη χρυσή εποχή των «leg magazines» τη δεκαετία του ’60.
Η συγγραφέας του λευκώματος, Dian Hanson, έχει επιμεληθεί επίσης τα διάσημα βιβλία: «Τhe big penis book» και «Τhe big book of Breasts»!
Το λεύκωμα μπορείτε να το βρείτε στo Public και στην Πρωτοπορία και φυσικά στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Taschen

πηγή : www.erotorama.com

Kαλοκαίρι και σεξουαλικοί κίνδυνοι


Το καλοκαίρι γιατί να κάνουμε σεξ στο κρεβάτι όταν υπάρχει η παραλία, η πισίνα, ή ακόμα και η μπανιέρα; Ομως όσο αντισεξουαλικό και αν ακούγεται το καλοκαιρινό σεξ μπορεί να έχει κάποιες επιπτώσεις στην υγεία μας.
Το καλοκαίρι, με τις ζεστές νύχτες του, συχνά μας βγάζει τις καλύτερες και πιο περιπετειώδεις επιθυμίες αγάπης και πάθους. Γιατί να κάνουμε σεξ στο κρεβάτι όταν υπάρχει η παραλία, η πισίνα, ή ακόμα και η μπανιέρα για να φιλοξενήσουν τις πιο ιδιωτικές μας στιγμές; Οσο αντισεξουαλικό και αν ακούγεται το καλοκαιρινό σεξ μπορεί να έχει κάποιες επιπτώσεις στην υγεία μας. Η Sally Law από το www.livescience.com μας δίνει συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξουμε ώστε να απολαύσουμε το καλοκαιρινό σεξ.
1. Χωρίς να θέλει να βάλει... πάγο στη φαντασία μας μας λέει ότι θα έπρεπε να σκεφτούμε κάτι πιο στεγνό, καθώς: Ενώ τα προφυλακτικά είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι συμβατά με τα λιπαντικά με βάση το νερό, δεν πρέπει να βυθιστούν εντελώς σε αυτό. Οι εταιρείες προφυλακτικών δεν κάνουν τεστ στα προϊόντα τους στο νερό και γι’ αυτό δεν μπορούν να εγγυηθούν για την αποτελεσματικότητά τους όταν χρησιμοποιούνται σε πισίνες, μπανιέρες ή σε άλλες υγρές συνθήκες.
«Αν και το αλάτι της θάλασσας δύσκολα θα είχε δυσμενείς επιπτώσεις στο υλικό από το οποίο κατασκευάζονται τα προφυλακτικά, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα τα χημικά που χρησιμοποιούνται στις πισίνες (χλώριο και όζο για παράδειγμα) να προκαλέσουν φθορές», λέει στέλεχος της Durex στο LiveScience. Επίσης, οποιαδήποτε είδους θερμότητα θα μπορούσε να σπάσει το προφυλακτικό. Παράλληλα είναι πολύ δύσκολο να φορεθεί το προφυλακτικό μέσα στο νερό.
2. Μπορεί να είσαστε σε μονογαμική σχέση και να μην χρησιμοποιείτε προφυλακτικό. Και πάλι πρέπει να αποφεύγετε το σεξ στο νερό, καθώς από τις κακοσυντηρημένες πισίνες, τις μπανιέρες και τα Jacuzzis μπορείτε να κολλήσετε βακτήρια. Τέτοια βακτήρια, σύμφωνα με τους ερευνητές, μπορούν να προκαλέσουν μολύνσεις του γαστρεντερικού και του αναπνευστικού συστήματος, όπως επίσης πνευμονία και μόλυνση του αίματος μέσω κάποιας πληγής στο σώμα.
Επιπλέον τα βακτήρια μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση στο ουροποιητικό σύστημα και η τότε η σεξουαλική επαφή εμπεριέχει ρίσκο. Και αν νομίζετε ότι μόνο η παραλία σας έμεινε για να κάνετε σεξ, είστε γελασμένοι. Εκεί σας περιμένουν τα μικρόβια. Σύμφωνα με μελέτη του 2007 που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Environmental Science & Technology τα μικρόβια που υπάρχουν εκεί που σκάει το κύμα μπορεί να ανιχνευθούν στην άμμο, όπως επίσης όταν οι σύμβουλοι υγείας διαπιστώνουν μεγάλη αύξηση στα μικρόβια που υπάρχουν στους ωκεανούς και αυτά μπορεί να ανιχνευθούν στην άμμο.
Σύμφωνα με τους ερευνητές το 91% από τις παραλίες έχουν σε υψηλά επίπεδα εντερόκοκκο (ευθύνεται για την ουρολοίμωξη, την ενδοκαρδίτιδα και τη μηνιγγίτιδα) και στο 62% ανιχνεύθηκε το E. Coli, το οποίο όταν βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στο νερό, μπορεί να προκαλέσει εξάνθημα στο δέρμα ή μόλυνση στα αυτιά. Και αν όλα αυτά δεν σας έπεισαν ακούστε και το τελευταίο.
Το σεξ στην μπανιέρα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα γονιμότητας στους άνδρες. Ερευνα του 2007 από το Πανεπιστήμιο της California έδειξε ότι η ολική έκθεση του σώματος σε ζεστό νερό μπορεί να προκαλέσει μείωση της κινητικότας και παραγωγής του σπέρματος.

24/07/10 Photo of the day!!!

Βίβιαν!!!

Daily fan!!!

Studio Φυλής 104 και φίλαθλοι σε γήπεδο ποδοσφαίρου!!!

Μαθήματα γερμανικών για... υποψήφιες νύφες


Η Ταϊλάνδη προσφέρει μαθήματα γερμανικής γλώσσας σε όσες γυναίκες θέλουν να μεταναστεύσουν στη Γερμανία για να βρούν...γαμπρό.
'Οπως γράφει σήμερα ο τοπικός τύπος, με πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών της Ταϊλάνδης, το πιλοτικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη στο Πανεπιστήμιο Κον Καέν, το μεγαλύτερο της περιοχής Ισάν, που είναι η φτωχότερη και η πλέον πυκνοκατοικημένη της Ταϊλάνδης.
Τουλάχιστον 20 γυναίκες έχουν ήδη εγγραφεί στο πρόγραμμα, το οποίο εκτός από τη διδασκαλία των γερμανικών θα περιλαμβάνει και άλλα μαθήματα, όπως ταϊλανδέζικο μασάζ, μαγειρική και φροντίδα παιδιών.
Σύμφωνα με την ισχύουσα γερμανική νομοθεσία περί μετανάστευσης, οι σύζυγοι που δεν προέρχονται από ευρωπαϊκές χώρες μπορούν να μετακομίσουν στη Γερμανία μόνο εάν είναι άνω των 18 και έχουν βασικές γνώσεις γερμανικής. Όπως γράφει η εφημερίδα, περίπου 100.000 Ταϊλανδές ζουν σήμερα στη Γερμανία και το ένα πέμπτο από αυτές είναι παντρεμένες με Γερμανούς.

πηγή : www.newsit.gr

Σχόλιο : Άν κρίνουμε απο την φανατικές προτιμήσεις των αντρών στο studio μας για την Ταυλανδέζα Νανά, κανονικά η κυβέρνηση της Ταυλάνδης θα έπρεπε να παρέδιδε τις ντόπιες κοπέλες μαθήματα Ελληνικών..........!!!

Γιατί οι γυναίκες λένε όχι στο σεξ


Από όλα τα προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ ή θα αντιμετωπίσουν, υπάρχει ένα πρόβλημα που οι άνδρες δεν έχουν καταφέρει και ούτε θα καταφέρουν να ξεπεράσουν: Οι γυναίκες μισούν το σεξ.
Το μίσος των γυναικών για το σεξ απορρέει από κάποιου είδους γυναικεία ενοχή, από ένα ξεπερασμένο πουριτανικό κοινωνικό δόγμα; Ή μήπως είναι ένα ενοχικό στίγμα ή ο φόβος της εγκατάλειψης; Υπάρχει βέβαια και η άποψη ότι δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά και ότι οι γυναίκες μισούν το σεξ μόνο και μόνο επειδή είναι χάλια σε αυτό.
Αυτό μπορεί να αποδειχθεί με μια γρήγορη βόλτα, λένε οι υποστηρικτές αυτής της άποψης, στην αγορά. Ρίξτε μια ματιά στα περιοδικά που διαβάζουν και δε θα έχετε πλέον καμία αμφιβολία: «Δέκα τρόποι για να μην είστε χάλια στο κρεβάτι», «Έξι πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τον τρελάνετε» και άλλοι παρόμοιοι τίτλοι.
Και συμπληρώνουν οι οπαδοί αυτής της ανατρεπτικής θεωρίας: κατά τον ίδιο τρόπο που ένας τοίχος μάλλον δεν ενδιαφέρεται να παίξει τένις μαζί σας, σίγουρα δεν φταίτε εσείς (οι άνδρες).

πηγή : www.men24.gr

Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Bερόνικα!!!


Απόψε Παρασκευή βράδυ μετά απο πολύμηνη απουσία της στη χώρα της την Ρωσσία στο studio θα βρείτε την Βερόνικα!!!

Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Daily fan!!!

Απροσεκτοι Παντρεμένοι (που δεν καλυπτουν τα ιχνη τους) και studio

Το Viagra της φύσης


Το τσίμπημα της περιπλανώμενης αράχνης της Βραζιλίας μπορεί να σε σκοτώσει. Την ίδια στιγμή όμως το δηλητήριο του συγκεκριμένου είδους αράχνης μπορεί να αναστήσει τη σεξουαλική σου ζωή, αφού φαίνεται να αποτελεί το Viagra της φύσης.
Οταν επιστήμονες στη Βραζιλία ενέχυσαν μία ειδικά επεξεργασμένη τοξίνη από το δηλητήριο της αράχνης σε αρουραίους, είδαν ότι αυτή αύξησε τα επίπεδα οξειδίου του αζώτου (ΝΟ) στα πειραματόζωα. Το ΝΟ βοηθά στην καλύτερη ροή του αίματος στο πέος. Απαιτούνται τώρα περαιτέρω μελέτες, προκειμένου να αποδειχθεί εάν η τοξίνη θα μπορούσε να είναι ασφαλής και για τον άνθρωπο.

πηγή : www.menshealth.gr

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Foot Fetish Αντζελα!!!


Daily fan!!!

19/07/10 Photo of the day!!!

Άντζελα!!!

Ρούχα κατά τη διάρκεια του σεξ φορούν οι μισές γυναίκες


Ρούχα ή παπούτσια κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής επιθυμούν οι μισές γυναίκες παραδεχόμενες οι περισσότερες από αυτές πως η συγκεκριμένη προτίμηση προέρχεται από τις ανασφάλειες που τις διακατέχουν.
Αναλυτικότερα, το 48% των γυναικών αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του σεξ θέλει να φοράει στηθόδεσμο, νεγκλιζέ ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Υποστηρίζουν, μάλιστα, πως αυτά τα αντικείμενα είναι ικανά να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους ενώ το 24% τις κάνει να αισθάνονται περισσότερο σεξουαλικές.
Στηθόδεσμο κατά την ερωτική πράξη προτιμά το 68% των γυναικών, νεγκλιζέ το 59%, ψηλοτάκουνες γόβες το 40%, φόρεμα το 36% και εσώρουχα-σορτσάκια το 31%. Μάλιστα, ένα μικρότερο ποσοστό δε λέει όχι σε στολή νοσοκόμας...
Παράλληλα, το 61% των ερωτηθέντων απάντησε πως προτιμά σεξ χωρίς φώτα ώστε να μην φαίνονται οι ατέλειες του σώματός τους.
"Αυτή η έρευνα αποκάλυψε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα ρούχα στην αυτοπεποίθηση της γυναίκας. Η χαμηλή αυτοπεποίθηση μπορεί να βελτιωθεί με την προσθήκη ρούχων. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στο σεξ καθώς ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις", είπε ο εκπρόσωπος της ιστοσελίδας MyCelebrityFashion.co.uk όπου πραγματοποιήθηκε η έρευνα σε 1.563 γυναίκες.

πηγή : www.cosmo.gr

Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Η απαγορευμένη διαφήμιση της Pamela Anderson!

Η Pamela Anderson πόζαρε με το μπικίνι της για μία διαφήμιση σχετικά με την προστασία των ζώων. Η ιδέα όμως δεν άρεσε κι έτσι απαγόρευσαν την κυκλοφορία της.
Η Pamela Anderson πόζαρε στην δαφημιστική καμπάνια της ΡΕΤΑ, μιας εταιρίας που προωθεί την χορτοφαγία και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων. Φορώντας μόνο το μπικίνι της και με μαρκαρισμένα τα σημεία του σώματός της σαν να ήταν κι η ίδια ζώο, κατάφερε και πάλι να προκαλέσει.
Οι άνθρωποι της διοίκησης της εταιρίας αποφάσισαν να απαγορεύσουν την κυκλοφορία αυτής της διαφήμισης λέγοντας: ''Δεν είναι αμφιλεγόμενο το θέμα αλλά τάσσεται ξεκάθαρα εναντίον όσων προσπαθούν να καταφέρουν τόσα χρόνια τα φεμινιστικά κινήματα αλλά και τις οργανώσεις που παλεύουν για ισότητα μεταξύ αντρών και γυναικών''.
Η Pamela από τη μεριά της υποστηρίζει ότι: ''Είναι θλιβερό που απαγορεύουν στη γυναίκα να χρησιμοποιήσει το ίδιο της το σώμα για πολιτικό σκοπό όπως είναι η προστασία των αγελάδων και των πουλερικών. Σε κάποιες χώρες, οι γυναίκες πρέπει να κυκλοφορούν ντυμένες από την κορυφή ως τα νύχια. Μήπως αυτό είναι το επόμενο βήμα και για εδώ; Δεν περίμενα να είναι η Καλιφόρνια τόσο πουριτανή''.

πηγή : www.newsit.gr

Σχόλιο : To holywood εχει καταντήσει super market ταινιών με πολεμικό, βίαιο περιεχόμενο με μυνήματα χρήσης ναρκωτικών κτλ η Αμερική ήδη εδω και χρόνια διεξάγει 2 επιθετικούς και άδικους πολέμους αλλα το μπικίνι της Pamelas τους πείραξε πόσο μαλλον οταν περνάει το μύνημα της προστασίας των ζώων της μείωσης της κατανάλωσης του κρέατος σε μια χώρα πρωταθλήτρια στην παχυσαρκία.
Άβυσσος η ψυχή των Αμερικανών............Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Adults only : Διακοπές ακατάλληλες δι ανηλίκους


Ένα ξενοδοχείο κοντά στα Σφακιά της Κρήτης, το Vritomartis, έρχεται να αποτελέσει τον παράδεισο των γυμνιστών, αφού είναι το μοναδικό ίσως ξενοδοχείο που έχει άδεια γυμνισμού και ακολουθεί τους Διεθνείς Κανόνες του Ιδρύματος Γυμνισμού. Φυσικά, δεν επιτρέπεται ο γυμνισμός σε κανέναν από τους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, ενώ αντίθετα επιτρέπεται σε όλους τους εξωτερικούς χώρους και επιβάλλεται στην πισίνα και την παραλία. Μην περιμένεις να βρεις μόνο ζευγάρια και μην πηγαίνει το μυαλό σου στο πονηρό. Εδώ θα βρεις την απόλυτη απελευθέρωση, η οποία μεταφράζεται απλά ως επιστροφή στη φύση. Μπορεί να συναντήσεις και οικογένειες, αλλά σίγουρα το αίσθημα της ελευθερίας που θα νιώσεις θα σε χαλαρώσει. Αρκεί να το δεις με τη σοβαρότητα που το βλέπουν και οι ξένοι φυσιολάτρες και όχι σαχλαμαρίζοντας, σχολιάζοντας ή «κάνοντας μάτι». Σημείωσε ότι βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία με θέα το νότιο Κρητικό Πέλαγο και την οροσειρά των Λευκών Ορέων να εκτείνεται σε ύψος 2000 μέτρων προς το Βορρά.
Οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ/ άτομο/ ημέρα για δωμάτιο με θέα θάλασσα και ημιδιατροφή. Υπάρχουν όμως και πολλές προσφορές. (www.vritomartis.gr)

Ερωτική πάλη!!!


Στο χώρο των φετίχ τα υπάρχει μια καινούργια τάση κυρίος απο την Ολλανδία.
Πρόκειτε για μία ερωτική πάλη μεταξύ της γυναίκας (σε κυριαρχικό ρόλο) και του άντρα με δίαφορες λαβές ,κλειδώματα κτλ
Συνήθος με το πέρας της πάλης η συνέχεια έρχετε με ένα καλό και έντονο αυταρχικό πρόγραμμα.
Αρκετοί πελάτες μας ήδη μας το έχουν ζητήσει και δειλά δειλά έχουμε αρχίσει να εμαρμόζουμε-μαθαίνουμε το συγκεκριμένη τάση η οποία περιλαμβάνετε στα αυταρχικά-φετίχ μας προγράμματα.
Κοπέλες σαν τις Εύα - Άντζελα - Αλίνα ήδη μπορούν να σας προσφαίρουν εφόσον το επιθυμείτε κάτι τέτοιο.

Η ακριβότερη ταινία πορνό που γυρίστηκε ποτέ!!!


Τίτλος : Caligula
Κόστος Παραγωγής: 17.500.000 δολάρια
Eτος παραγωγής :1979
Και όμως, μια ταινία που γυρίστηκε πριν από τρεις δεκαετίας κατέχει τα σκήπτρα για την πιο ακριβή παραγωγή στη βιομηχανία του σεξ. Ο Καλιγούλας, αναβίωσε στη μικρή οθόνη σε μια version, όπου τα ρωμαϊκά όργια, βρήκαν την απόλυτη προσομοίωσή τους. H ταινία δε μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί πορνό με την ακριβή έννοια του όρου, όμως εκείνη την εποχή χαρακτηρίστηκε "ιδιαίτερα τολμηρή" για τα τότε δεδομένα. Υπεύθυνος γι αυτό ήταν ο σκηνοθέτης Tinto Brass, αλλά και ο ιδρυτής του περιοδικού Penthouse Bob Guccione, ο οποίος "έβαλε το χεράκι του" στην παραγωγή. Με την οσκαρική Helen Mirren σε πρωταγωνιστικό ρόλο και μαζί της τρανταχτά ονόματα όπως ο Σαιξπηρικός John Gielgud, ο "Λώρενς της Αραβίας" Peter O'Toole και ο Malcolm McDowell από το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" η ταινία έκανε πάταγο και προκάλεσε σάλο στο Χόλυγουντ. Πρόσφατα πολλές "απαγορευμένες" σκηνές, που τότε είχαν κοπεί, δόθηκαν στν κυκλοφορία.

πηγή : www.menslounge.gr

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

Έπιασαν τους ληστές των οίκων ανοχής


Πριν από λίγο η αστυνομία συνέλαβε τους ληστές που είχαν ρημάξει τους οίκους ανοχής. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς που έμπαιναν μέσα στους...
οίκους ανοχης, άρπαζαν χρήματα και στη συνέχεια γίνονταν καπνός.

πηγη : http://troktiko.blogspot.com

Σχόλιο : Πολυς κόσμος στις μέρες μας εχει διαφορα παράπονα απο τις αστυνομικές αρχές, οταν ομως κανουν κατι σωστό οφείλουμε να λέμε και ενα Μπράβο

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

Ένας ευτυχισμένος θάνατος


Μια υγιέστατη 31χρονη αγγλίδα, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της και σύμφωνα με τον γιατρό δεν υπήρχε τίποτα που να μπορεί να εξηγήσει το λόγο. Δίπλα της είχε έναν δονητή και ένα φορητό υπολογιστή
Στη ζωή πολλά μπορούν να συμβούν αλλά το να πεθάνει κανείς από οργασμό είναι αρκετά σπάνιο, αν και πρόκειται για ευτυχές τέλος.
Αυτό συνέβη στην υγιέστατη και μόλις 31 ετών Νικόλ Πάγκιντον, η οποία βρέθηκε νεκρή από τους φίλους της στο σπίτι της στο Cirencester στη νοτιοδυτική Αγγλία, τον περασμένο Οκτώβριο.
Σε αστυνομική έρευνα που έγινε αμέσως μετά το θάνατό της Νικόλ, διπλά της βρέθηκε ένας δονητής και ο φορητός της υπολογιστής που είχε άφθονο πορνογραφικό υλικό.
Ο παθολόγος Ρίτσαρντ Τζόυνς που την εξέτασε δεν διαπίστωσε ανωμαλίες στα γεννητικά της όργανα, ενώ η φίλη της που την είδε τελευταία, τόνισε ότι "φαινόταν να είναι καλά την ημέρα πριν το θάνατό της".
"Δεν υπήρχε τίποτα παθολογικό που μπορεί να εξηγήσει το λόγο του ξαφνικού θανάτου της Νικόλ" είπε ο γιατρός.
Ο Ρίτσαρντ υποψιάζεται ότι η καρδιακή ανακοπή είναι πιθανό να προκλήθηκε από την αύξηση του καρδιακού ρυθμού ή της αρτηριακής πίεσης, λόγω της φυσικής και συναισθηματικής διέγερσης.

πηγή : http://news247.gr

09/07/10 Photo of the day!!!

Βίβιαν!!!

Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010

Γρήγορα αυτοκίνητα ίσον σεξ και υγεία


Τα γρήγορα αυτοκίνητα προκαλούν μεγαλύτερη έκκριση τεστοστερόνης. Και μεγαλύτερα επίπεδα τεστοστερόνης σημαίνει περισσότερη λίμπιντο και περισσότερη υγεία.
Το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο προέκταση της αρρενωπότητας των αντρών. Είναι και ένα καλό φάρμακο για τη λίμπιντο και την υγεία τους. Ειδικότερα τα γρήγορα αυτοκίνητα σύμφωνα με μια νέα έρευνα.
Οι επιστήμονες μέτρησαν τα επίπεδα έκκρισης τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια οδήγησης αυτοκινήτων και τα βρήκαν μεγαλύτερα σε άντρες που οδηγούσαν γρήγορα αυτοκίνητα. Και ως γνωστόν τα επίπεδα τεστοστερόνης συνδέονται με τη λίμπιντο, την ανανέωση των κυττάρων, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και τη γενικότερη υγεία.
Επιπλέον, παλιότερες έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες άνω των πενήντα με χαμηλά επίπεδα της ορμόνης έχουν 33% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν πρόωρα σε σχέση με τους υπολοίπους.
Τα γρήγορα αυτοκίνητα σύμφωνα με τους επιστήμονες βοηθούν το αντρικό σώμα να μεταδώσει σεξουαλικά σήματα και θέτει σε λειτουργία τον υποσυνείδητο ανταγωνισμό μεταξύ αντρών για την κατάκτηση του άλλου φύλου.
Οι ερευνητές παρατήρησαν μάλιστα πως τα επίπεδα τεστοστερόνης των εθελοντών που συμμετείχαν στη μελέτη ήταν ιδιαίτερα αυξημένα όταν εκείνοι οδηγούσαν με τα ακριβά σπορ αυτοκίνητά τους εντός πόλεων, όπου υπήρχε γυναικείο κοινό για να τους θαυμάσει

πηγή : www.men24.gr

Το Πορτογαλικό PlayboyΞάφνιασε πολύ κόσμο το Πορτογαλικό Playboy μιας και στο τευχος Ιουλίου και στο εξώφυλο αλλα και μέσα στις σελίδες του περιοδικου απεικονίζετε ο ιησους χριστός μεσα σε οικο ανοχής με ιερόδουλες κτλ
Κάποιος με προοδευτική ματιά θα πεί οτι απλα το όλο concept δίνει το μύνημα οτι όλοι οι ανθρωποι ανεξαρτήτος με το τι κανουν στη ζωή τους εχουν το δικαίωμα να έχουν κοντά τους το θεό και τη θρησκεία
Κάποιος αλλος με πιο συντηριτική ματιά θα πεί οτι δεν πρέπει να μπλέκουμε κάποια ιερά πράγματα με δραστηριότητες όχι και τόσο <<ηθικές>>.
Ο καθένας ας ακολουθήσει την άποψη που τον αντιπροσωπέυει καλύτερα.
Το συγουρο παντως είναι οτι με τόσο ντόρο το περιοδικό μάλλον θα ξεπουλήσει.
Related Posts with Thumbnails