-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Νικητής των εκλογών... το σεξ!

Το καλύτερο για την Ελλάδα θα ήταν να γίνονται κάθε μέρα εκλογές». Κι αν αυτή η ρήση που λέει ο λαός έχει να κάνει με την καλυτέρευση της ζωής του, καθώς οι πολιτικοί μας έχουν συνηθίσει προεκλογικά να τα δίνουν όλα, τώρα πλέον θα θέλαμε να γίνει πραγματικότητα για να καλυτερεύσουμε και τη σεξουαλική μας ζωή.

Κι αν οι προεκλογικές υποσχέσεις μένουν στα συρτάρια των υπουργείων μετά τις εκλογές, δεν συμβαίνει το ίδιο με την επίδραση των εκλογών στη σεξουαλική μας ζωή, καθώς τα αποτελέσματα είναι απτά! Οι εκλογές εξιτάρουν τους Ελληνες! Και άσχετα με το πιο κόμμα κερδίζει, ή ποιος δήμαρχος ή περιφερειάρχης εκλέγεται, νικητής των εκάστοτε εκλογών είναι το ΣΕΞ!

Σύμφωνα με έρευνα της ΕΜΑΣ (Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας) σε δείγμα 600 ανδρών 18 έως 45+, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που διεξήχθη στο διάστημα 22-28 Σεπτεμβρίου του 2009, αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Συγκεκριμένα, το 78% του δείγματος απάντησε ότι η ερωτική του διάθεση έχει αυξηθεί, με παράλληλη αύξηση των σεξουαλικών επαφών κατά 72%. Σε προηγούμενη έρευνα της ΕΜΑΣ (Ιούνιος 2008 - δείγμα 1.800 ενηλίκων) με τίτλο «Κραχ και στο Σεξ», που διεξήχθη σε συνεργασία με την ALCO, έδειξε ότι η περίοδος εκείνη με τα έντονα οικονομικά προβλήματα διεθνώς αλλά και στη χώρα μας, είχε επηρεάσει αρνητικά τη σεξουαλική ζωή, με το 76% να δηλώνει μειωμένη ερωτική διάθεση, με παράλληλη μείωση των σεξουαλικών επαφών κατά 62%.

Στη νέα έρευνα της ΕΜΑΣ η προσδοκία της αλλαγής δημιούργησε συναισθηματική ευφορία για μια καλύτερη περίοδο και το 74% πιστεύει ότι η οικονομική του κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά μετά τις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, Χειρουργό Ουρολόγο, Πρόεδρο της Ε.Μ.Α.Σ. «Eίναι γνωστό και έχει αποδειχτεί από σχετικές έρευνες ότι η κοινωνική, οικονομική και πολιτική κατάσταση συνδέονται άμεσα με την ερωτική διάθεση και έκφραση. Σε δύσκολες περιόδους το ενδιαφέρον μετατοπίζεται αφού δημιουργούνται φοβικά σύνδρομα για το αύριο και το μέλλον, με αποτέλεσμα η libido να μειώνεται δραματικά.

Η περίοδος που διανύουμε με τις έντονες πολιτικές εξελίξεις, φαίνεται ότι επηρεάζει θετικά την ψυχολογία του κόσμου, αφού θεωρεί ότι από την αδράνεια και τη στασιμότητα, είναι σαφώς προτιμότερη μια αλλαγή η οποία καλλιεργεί ελπίδες για καλύτερες μέρες.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι σε αυτή την έρευνα δεν υπάρχει επιλογή νικητών ή νικημένων, αφού στο δείγμα της έρευνας οι συμμετέχοντες ανήκουν σε όλες τις πολιτικές επιλογές. Εκτός όμως από την άνοδο της ερωτικής διάθεσης, θεαματική είναι και η γενικότερη εξέλιξη της συναισθηματικής κατάστασης κατά 81% και η ελπίδα για βελτίωση της ποιότητας ζωής σε ποσοστό 72%.

Τα ευρήματα της έρευνας είναι εντυπωσιακά και δεν έχουν παρατηρηθεί παρόμοιες ανατροπές σε προηγούμενη προεκλογική περίοδο».

πηγή : www.erotorama.com

Ενδυνάμωση-επιμήκυνση του πέους

Με τις ασκήσεις Kegels μπορείς να πετύχεις αλύγιστη στύση και περισσότερο έλεγχο κατά την εκσπερμάτωση ενδυναμώνοντας τους μυς που βρίσκονται στην πυελική περιοχή. Ξεκίνα με μερικές και φτάσε μέχρι και 200 την ημέρα. Μετά από μερικούς μήνες, οι πυελικοί μύες σου θα γίνουν τόσο δυνατοί, ώστε θα μπορείς να τους ελέγχεις ακόμη και τη στιγμή τις εκσπερμάτισης.
Οι ασκήσεις Κέγκελ, γίνονται και από άνδρες, για την ενδυνάμωση του Ηβοκοκκυγικού μυ και άλλων μυών του πυελικού διαφράγματος. Εντόπισε τους σωστούς μυς διακόπτοντας την ροή των ούρων τη επόμενη φορά που θα είσαι στην τουαλέτα. Με τις ασκήσεις Κέγκελ οι άνδρες αποκτούν ισχυρότερη στύση και καλύτερο έλεγχο της εκσπερμάτισής τους.
Ασκήσεις Kegel
Οι ηβο-κοκκυγικοί μυες χρησιμεύουν σε δυο πράγματα: Στον έλεγχο της ούρησης και στον έλεγχο της στύσης και της ροής του σπέρματος. Είναι οι μύες που χρησιμοποιούμε αν θέλουμε να σταματήσουμε την ούρησή μας και μπορούν να γυμναστούν σφίγγοντάς τους κάθε στιγμή, ακόμα κι όταν κάθεσαιΟι ασκήσεις Κέγκελ, γίνονται για την ενδυνάμωση του Ηβοκοκκυγικού μυ και άλλων μυών του πυελικού διαφράγματος. Με τις ασκήσεις Κέγκελ οι άνδρες αποκτούν ισχυρότερη στύση και καλύτερο έλεγχο της εκσπερμάτισής τους.
Πως γίνετε;
Κατά τη διάρκεια της ούρησης, συγκεντρώσου στονέλεγχό της. Μείωσε τη ροή και νιώσε τους μυς που εμπλέκονται σε αυτή τηδιαδικασία και κατανόησε πώς τους ελέγχεις σφίγγοντάς τους. Μην συνηθίζεις να κάνεις τις Κέγκελ κάθε φορά που ουρείς γιατί μπορεί να έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα, αποδυναμώνοντας τους πυελικούς μύες.
Συνέχισε σε καθημερινή βάση τις συσπάσεις αυτές. Καθώς οι μυς αυτοί δεν καταπονούνται ιδιαίτερα, θεωρείται πως με 200«επαναλήψεις» ημερησίως (με διάρκεια κάθε «σύσπασης» 5-30 δευτερόλεπτα).
Η βασική άσκηση Κέγκελ:
Σιγά, σιγά σφίξε τους πυελικούς μυς σε μια κίνηση μέσα έξω. Κράτα την κίνηση μετρώντας ως το τρία και έπειτα χαλάρωσε για τρία δευτερόλεπτα. Επανάλαβε όσες φορές θέλεις ξεπερνώντας το μισό λεπτό καθημερινά.
Έχεις ορατό αποτέλεσμα στην επιμήκυνση του οργασμού σου και στην στύση του πέους.
Πως μεγαλώνει το πέος;
Με την παραδοσιακή μέθοδο των Αράβων του Σουδάν.
Βάλε το πέος σου ανάμεσα στον αντίχειρα και το δείκτη και με μέτρια πίεση και πλατιές κινήσεις, άρμεξέ το από τη βάση έως την άκρη. Σταμάτα το μασάζ όταν πλησιάζεις στην εκσπερμάτιση. Περίμενε ώσπου να υποχωρήσει η αίσθηση και ξεκίνα. Κάνε το μισή ώρα κάθε μέρα. Αποτελέσματα θα δεις μετά από ένα χρόνο.
«Άρμεγμα του πέους»
Απαιτείται καθημερινή άσκηση και χρήση λαδιού για μασάζ. Όπως κάθε άσκηση, είναι απαραίτητη η προθέρμανση πρινκαι η σταδιακή χαλάρωση μετά από κάθε «σετ». Καλό είναι επίσης ναξυρίσετε την περιοχή γύρω από το πέος, ώστε να μην μπλεχτούν οι τρίχεςκι έχετε ανεπιθύμητα –κι επίπονα- μικροατυχήματα.
Πως γίνετε;
Πλένεις καλά χέρια και το πέος. Τυλίγεις το πέος με μια βρεγμένη ζεστή πετσέτα για 3-5 λεπτά. Επαναλαμβάνεις την διαδικασία 2-3 φορές. Η διαδικασία επιταχύνει την αιμάτωσή του και μαλακώνει το δέρμα.
1. Άλειψε λάδι στα χέρια και το πέος
2. Με δείκτη και αντίχειρα πιάσε το πέος σου σφιχτά στη βάση του.
3. Κίνησε το χέρι σου αργά από τη βάση προς την κορυφή, κάνε παύση 2δευτερολέπτων και κατόπιν άλλαξε χέρι. Θα πρέπει να σφίγγεις τα δάχτυλα τόσο, ώστε να «παγιδεύεται» το αίμα χωρίς όμως να νιώθεις ενόχληση.
4. Επανέλαβε το προηγούμενο βήμα τουλάχιστον 200 φορές αργά και προσεκτικά, Αν νιώθεις οποιαδήποτε ενόχληση, κάνε παύση 5 λεπτών καισυνέχισε.Χαλάρωση: Κάνε ένα ελαφρύ μασάζ στο πέος σου για 2-3λεπτά. Πλύνε χέρια και πέος. Συνέχισε καθημερινά τις ασκήσεις έως ότου δεις αποτέλεσμα.

πηγή : magikoserotismos.blogspot.com

31/10/10 Photo of the day!!!

Tζένη!!!

Είχαν ορμές και ορμή

Στην Αυστραλία τα πράγματα έχουν αγριέψει πάρα πολύ. Τα τελευταία πέντε χρόνια τουλάχιστον 47 καταγγελίες έχουν γίνει σε νοσοκομεία της χώρας όπου ατίθασες και σεξουαλικά καυτές νοσοκόμες κατηγορούνται ότι φλερτάρουν ασθενείς.

Αυτή η προκλητική κατάσταση ανάγκασε το νεοσυσταθέν συμβούλιο Υγείας της Αυστραλίας να εκδώσει νέους κανόνες δεοντολογίας με τους οποίους απαγορεύεται ρητά το φλέρτ από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Η παραβίαση των κανονισμών μπορεί να καταλήξει στην οριστική απόλυση αναφέρει ο νέος κανονισμός. Επίσης απαγορεύονται βάσει του κώδικα τα σεξουαλικά υπονοούμενα, και τα αστεία που περιέχουν "κακές" λέξεις.

Έτσι οι νοσοκόμες έχουν προειδοποιηθεί ότι σε περίπτωση που οι υπεύθυνοι των τμημάτων τους της ακούσουν να συζητούν με τους ασθενείς πτυχές της προσωπικής ζωής τους κάτι τέτοιο θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως σεξουαλική παραβίαση.

Ακόμα και αν ένας ασθενής συναινεί ή είναι αυτός που ξεκινά τα σεξουαλικά υπονοούμενα , είναι ευθύνη της νοσοκόμας να διατηρεί τα επαγγελματικά όρια.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Οι γυναίκες θέλουν περισσότερο σεξ

Αλλά ποιος τις ακούει; Σε τελευταίες έρευνες γύρω από την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών αποδείχτηκε πως το 85% των γυναικών που έχουν ηλικία μεταξύ 30 και 40 ετών ζητούν περισσότερο σεξ.

Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει τις γυναίκες είναι το ενδιαφέρον σεξ και σε καμιά περίπτωση το αδιάφορο και πάνω στην πεπατημένη.

Με βάση την έρευνα, εάν δεν το βιώνουν αναγκάζονται να περνούν το χρόνο τους με τις φίλες τους, ή οργιάζουν καταναλωτικά.

Αυτό που εντυπωσιάζει στην έρευνα, είναι η επιθυμία των γυναικών να επιστρέψουν μια δεκαετία πίσω μεταξύ 20 και 30.

Στην ηλικία των 20 με 30 το 60% από τις γυναίκες που πήραν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν πως έκαναν έρωτα σχεδόν κάθε δεύτερη μέρα
σε αντίθεση με το σήμερα που η σεξουαλική τους δραστηριότητα έχει μειωθεί τουλάχιστον κατά το ήμισυ.

Οι άνδρες περισσότερο συγκαταβατικοί, μεγαλώνοντας αρκούνται σε μια πιο ήπια δραστηριότητα και μόνο το 21%, με ηλικία αντίστοιχη 30-40 δήλωσε πως θέλει περισσότερο σεξ.

Το 21% των γυναικών επιθυμούν παράταση του χρόνου της ερωτικής πράξης που και πάλι έρχεται σε αντίθεση με το 7% των ανδρών που ενδιαφέρει η διάρκεια χρόνου στο σεξ.

Οι άνδρες πάνω από τα 50% και σε ποσοστό 44% έχουν απατήσει τη σύντροφό τους μια ή περισσότερες φορές.

Οι γυναίκες όπως προκύπτει από την έρευνα είναι πιο πιστές και λειτουργούν πιο εγκεφαλικά.

Το συμπέρασμα προβληματίζει τόσο για τη διαφορά των ποσοστών στα δύο φύλα, όσο και για την περίπτωση που οι άνδρες τουλάχιστον δείχνουν μεν συγκαταβατικοί, έχουν όμως τις εναλλακτικές τους σε κάθε περίπτωση.

Η έρευνα διεξήχθη στην μακρινή Αυστραλία σε δείγμα 2000 γυναικών και ανδρών αντίστοιχα.

Πηγή : TNSite

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Σεξ με ρομπότ έως το 2050!

Ένας επιστήμονας τεχνητής νοημοσύνης υποστηρίζει πως έως το έτος 2050 οι άνθρωποι θα μπορούν να κάνουν σεξ με ρομπότ! Ο David Levy δηλώνει πως έως τότε τα ρομπότ θα είναι δυσδιάκριτα με τους ανθρώπους!

Ο εν λόγω επιστήμονας έχει γράψει και βιβλίο με τίτλο «Sex With Robots: The Evolution of Human-Robot relationships» (Σεξ με ρομπότ: η εξέλιξη των σχέσεων ανθρώπων και ρομπότ).

Στο βιβλίο μεταξύ άλλων αναφέρει πως «θα υπάρχει εκπληκτικό σεξ για όλους όλο το εικοσιτετράωρο και ότι δεν πιστεύει να υπάρχει κάποιος που να μην το θέλει.»

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτοί που θα επωφεληθούν της εξέλιξης θα είναι οι άσχημοι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα να δημιουργήσουν σχέση.

«Υπάρχουν μόνοι και μίζεροι άνθρωποι. Νομίζω πως η κοινωνία οφείλει να τους δώσει μια εναλλακτική λύση ικανοποίησης χωρίς να κάνουν κακό σε άλλους ανθρώπους,» είπε ο κύριος David Levy.

πηγή : www.dailyfucks.gr

29/10/10 Photo of the day!!!

Αντζελα!!!

Χάνα Παναΐδη η ελληνιδα pornostar…!!

Η αλήθεια είναι όταν βλέπουμε Ελληνίδες να διαπρέπουν στο παγκόσμιο στερέωμα κάτι μας πιάνει. Ένα ρίγος, μια υπερηφάνεια, ένας θαυμασμός, δάκρυα κυλάνε από τα μάτια μας...
Επίσης είναι αλήθεια ότι η Χάνα Παναίδη μας τα προκάλεσε όλα αυτά και κάτι περισσότερο. Μαζί με τη Σάσα Γκρέι, κρατάει το εθνικό μας λάβαρο ψηλά στη βιομηχανία του πορνό και εμείς σάς την παρουσιάζουμε.

Δική σας μέσα από 12 trivia:

1. Είναι 24 ετών

2. Είναι Ελληνίδα.

3. Εχει πάρει την αγγλική καταγωγή.

4. Είναι πορνοστάρ.

5. Το μότο της είναι: "Ποτέ μην τα παρατάς".

6. Έχει φωτογραφηθεί για το MAX POWER.

7. Το παρατσούκλι της είναι Ντέλτα Γουάιτ.

8. Έχει κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος της.

9. Έχει πολλά τατουάζ και piercing - αυτά την κάνουν να ξεχωρίζει.

10. Οι ταινίες της πουλάνε σαν τρελές.

11. Εχει πολλούς φίλους και θαυμαστές.

12. Κάνει σεξ και στην προσωπική της ζωή - το θεωρεί αναγκαίο.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

"H πολιτεία της Νέας Υόρκης και η γραφειοκρατία της είναι ένα μπουρδέλο που διοικείται άσχημα"

Στο πρώτο τους debate πριν τις εκλογές την περασμένη Δευτέρα οι υποψήφιοι κυβερνήτες της Νέας Υόρκης τοποθετήθηκαν συνηθισμένα για το ζήτημα των οικονομικών της πολιτείας.
Το λόγο όμως πήρε και η υποψήφια Kristin Davis γνωστή και σαν "η μαντάμ του Μανχάταν" παρομοιάζοντας την γραφειοκρατία της πολιτείας με ένα μπουρδέλο που διοικείται λάθος ενω παρομοίασε τους πολιτικούς της Νέας Υόρκης με πόρνες λέγοντας οτι οι πολιτικοί καριέρας ειναι οι μεγαλύτερες πόρνες της πολιτείας και εγώ είμαι η μόνη που έχω την πείρα να τους αντιμετωπίσω.
Η Davis κατα το παρελθόν διοικούσε το Emperors Club VIP ενα απο τα μεγαλύτερα αν οχι το μεγαλύτερο διεθνές γραφείο με υπηρεσίες escorts με 50 κοπέλες που ταξίδευαν για ερωτικά ραντεβού απο τη Νεα Υορκη και το Μαιαμι μέχρι το Παρίσι και το Λονδίνο με τιμές απο 1000 εως και 5.500 δολλάρια για κάθε ώρα ανάλογα με την κοπέλα.
Η Davis καταδικάστηκε σε φυλάκιση και έκτισε την ποινή της για τη συμμετοχή της σε αυτό το κύκλωμα και τώρα είναι υποψήφια στις εκλογές για τη θέση του κυβερνήτη της Νέας Υορκης.
Στόχος της είναι να κερδίσει τις ψήφους των ιερόδουλων των escorts των strippers των αφέντρων του gay και lesbian κοινού αλλα και των πολιτών της Νέας Υόρκης.

πηγές : blogs.reuters.com en.wikipedia.org

BOB GUCCIONE: TO TEΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ PENTHOUSE

Το ταξίδι ενός θρύλου ολοκληρώθηκε. Ο Bob Guccione, ιδρυτής του Penthouse και μεγιστάνας των πορνογραφικών media έφυγε στα 79 του χρόνια.

Η αυτοκρατορία του άρχισε να δημιουργείται το 1965 στο Λονδίνο και το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα τραπεζικό δάνειο, μια πιασάρικη ιδέα και ένα «ατύχημα». Το δάνειο ήταν ύψους $1,170, η ιδέα ήταν η δημιουργία ενός νέου περιοδικού που θα εμφάνιζε γυμνές φωτογραφίες, ως αντίπαλον δέος του διάσημου Playboy.

Και το “ατύχημα” - ευτύχημα για την περίπτωσή του ήταν μια παλιά ταχυδρομική λίστα που επέτρεπαν στις διαφημιστικές μπροσούρες να βρουν τους αποδέκτες τους σε μαθήτριες, συνταξιούχους και συζύγους μελών του Κοινοβουλίου. Ο Guccione αποφάσιζει να στείλει το πρώτο πιπεράτο τεύχος του Penthouse στους πιό... ακατάλληλους αναγνώστες!
Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το άγνωστο ως τότε έντυπο. Ο Guccione πλήρωσε πρόστιμο $264 επειδή ταχυδρόμησε άσεμνο υλικό, ωστόσο, αυτό που ήθελε είχε συμβεί. Το περιοδικό λόγω του σκανδάλου που ξέσπασε έγινε διάσημο και ξεπούλησε σε λίγες μέρες. Ο Mr. Guccione είχε ξεκινήσει τον δρόμο προς την κορυφή.

Στις αρχές του 1980 ήταν ένας από τους πλουσιότερους άντρες της Αμερικής και βασιλιάς εκδοτικών επιχειρήσεων. Εκτός του Penthouse, με συνολική κυκλοφορία 4.7 εκατομμυρίων αντιτύπων σε 16 χώρες, η εταιρία του εξέδιδε 15 ακόμα περιοδικά μεταξύ των οποίων το Omni και το Penthouse Forum και κάποια που είχαν να κάνουν με το bodybuilding, τη φωτογραφία και τα computers.
Σύμφωνα με το αμερικανικό Forbes,ο Mr. Guccione ήταν κάτοχος μιας περιουσίας συνολικού ύψους $400 εκατομμυρίων. Στην καλλιτεχνική του συλλογή που το 1982 αποτιμήθηκε από το ίδιο περιοδικό σε $150 εκατομμύρια, βρίσκονταν έργα των Dega, Renoir, Picasso, El Greco, Dali, Matisse και Chagall. Έργα τέχνης και αντίκες διακοσμούσαν το σπίτι του στο Μανχάταν που διατηρούσε στην 67η Λεωφόρο.

Ο ίδιος φρόντιζε πάντα τον εαυτό του. Ήταν πάντα μαυρισμένος με καλογυμνασμένο σώμα και φορούσε στενά παντελόνια με μεταξωτά πουκάμισα ανοιχτά στο στήθος, ώστε να φαίνονται οι χρυσές αλυσίδες και το τριχωτό του στήθος. Ως προσωπικότητα ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, χωρίς να διστάζει να δοκιμάσει νέα πράγματα, αν και συνεργάτες του υποστηρίζουν ότι απήχε από εξαρτήσεις. Δεν κάπνιζε, δεν έπινε και δεν είχε κάνει ποτέ χρήση τοξικών ουσιών.
Η Patricia Bosworth, executive editor του περιοδικού Viva μίλησε για τον εκδότη στο Vanity Fair το 2005 λέγοντας "Ήταν γεμάτος αντιθέσεις. Παρορμητικός. Προσελάμβανε και απέλυε κόσμο και μετά τους επαναπροσελάμβανε. Ήταν εξαιρετικά κυκλοθυμικός. Τη μια στιγμή ήταν ζεστός και αστείος ενώ την επόμενη στιγμή άλλαζε σε έναν παγερό και αδιάφορο άνθρωπο".

Ο Robert Joseph Edward Sabatini Guccione γεννήθηκε στο Brooklyn στις 17 Δεκεμβρίου του 1930. Μεγάλωσε με τις ρωμαιοκαθολικές αρχές της οικογένειάς του και μάλιστα σκεφτόταν να ενταχθεί στους κόλπους της Εκκλησίας πριν αποφασίσει να γίνει καλλιτέχνης. Το 1948 αποφοίτησε από το Blair Academy του New Jersey. Στα 18 του χρόνια παντρεύτηκε την πρώτη από τις τέσσερις γυναίκες του, την Lilyann Becker. Από το γάμο του απέκτησε μια κόρη την Tonina.
Για 12 χρόνια περιπλανήθηκε στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική φτιάχνοντας τα πορτρέτα τουριστών σε καφετέριες ενώ παράλληλα απασχολήθηκε σε κάθε είδους δουλιά. Στην Ταγγέρη γνώρισε την Muriel Hudson, μια αγγλίδα τραγουδίστρια.

Ταξίδεψαν μαζί για κάποια χρόνια μέχρι το 1955 που παντρεύτηκαν. Απέκτησαν τέσσερα παιδιά τον Bob Jr, τη Nina,τον Anthony και τον Nick. Το 1960 εγκαταστάθηκαν στο Λονδίνo όπου δούλευε σε μια επιχείρηση καθαρισμού, ενώ ταυτόχρονα έφτιαχνε cartoons για ένα συνδικάτο και έβγαζε και μια μικρή εφημερίδα. Μια επιχείρηση που η γενική της ιδέα ήταν οι ταχυδρομικές παραγγελίες αντρικών περιοδικών, τον έβαλε σε έναν κικεώνα χρεών με αποτέλεσμα να τον αφήσει η γυναίκα του μαζί με τα παιδιά τους. Και τότε έρχεται το Penthouse για να του μεταμορφώσει τη ζωή.

Με την Kathy Keeton, χορεύτρια από την Νότιο Αφρική, η οποία ήταν συνεταίρος του και μετέπειτα γυναίκα του, ο Mr Gaccione πέταξε το γάντι στο Playboy όσον αφορά το μέγεθος της σεξουαλικής επανάστασης, με την σύσταση του Penthouse στην αμερικάνικη αγορά. Όπως απεδείχθη το νέο περιοδικό μπόρεσε να σταθεί επάξια απέναντι στο μονοπώλιο με τα κουνελάκια αφού το 1969 ήταν το δημοφιλέστερο περιοδικό στις ΗΠΑ.
Οι γυναικείες φωτογραφίες που φιλοξενούνταν στις σελίδες του, τις οποίες τραβούσε συχνά ο ίδιος ο Mr Gaccione φρόντιζαν να αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία των αναγνωστών. Τα μοντέλα του Penthouse, τα λεγόμενα pets πόζαραν σε πιο επαναστατικές και προχωρημένες πόζες από τα κουνελάκια του Playboy.

Για το εξώφυλλό του πόζαραν πασίγνωστες γυναίκες, ανάμεσα τους και η Madonna. Το 1984 φιλοξενήθηκαν φωτογραφίες της Vanessa Williams η οποία 2 χρόνια αργότερα πήρε τον τίτλο της Μις Αμερική.

Αίσθηση έκαναν και τα άλλα περιοδικά του ομίλου του Mr Gaccione. Το περιοδικό Viva που φιλοξενούσε εικόνες γυμνών αντρών προς τέρψιν των γυναικείων οφθαλμών και το Omni, ένα περιοδικό επιστημονικής φαντασίας το οποίο έκλεισε το 1995.
Η διάλυση της αυτοκρατορίας του Guccione χρειάστηκε χρόνια για να συμβεί. Σ' αυτήν την διάλυση συνέβαλλε μια αποτυχημένη επένδυση $200 εκατομμυρίων σε ένα καζίνο στο Antlantic City ενώ μια ταινία με τον τίτλο "Caligula" με hard-core sex συνολικού κόστους 17.5 εκατομμυρίων δολαρίων δεν απέφερε τα αναμενόμενα.

Η αμερικανική κυβέρνηση απέσπασε μεγάλα κομμάτια της περιουσίας του. Το 1985 η Εφορία απαίτησε 4 εκατομμύρια δολάρια για φόρους. Το 1992 δανείστηκε 80 εκατομμύρια δολάρια για να αντιμετωπίσει μια ακόμα φοροεπιδρομή της κυβέρνησης. Το 1986 μετά από μια ομοσπονδιακή έρευνα αντιπορνογραφικού περιεχομένου, αποφασίστηκε η απόσυρση του περιοδικού από πολλά περίπτερα, κάτι που σταμάτησε την εισροή χρήματος.
Η τάση αυτή επιταχύνθηκε το 1990 με την ανάπτυξη του διαδικτύου. Το Internet άρχισε να φιλοξενεί πολλές σελίδες δωρεάν πορνογραφικού υλικού. Ο Mr Guccione αντέδρασε άμεσα. Αύξησε το ποσοστό των σεξουαλικών καταχωρήσεων ενώ απέλυσε τους διαφημιστές και περιόρισε τις πωλήσεις σε πορνογραφικά βιβλιοπωλεία.

Ο Mr. Guccione εμφάνισε καρκίνο στον λαιμό το 1998 και ταυτόχρονα εκποιούσε μεγάλα κομμάτια της προσωπικής του συλλογής καθώς επίσης και την έπαυλή του στο Staatsburg, ώστε να απαλλαγεί από τα χρέη.

Το 2001 το Penthouse εμφανίζει οικονομικές απώλειες της τάξης των 10 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ το 2003 η εκδοτική του εταιρία General Media χρεωκοπεί το 2003. Και ενώ παραιτείται από πρόεδρος του Penthouse International, οι πιστωτές του ζητούν τα λεφτά τους και το 2006 κατάσχεται η επίσημη κατοικία του, αφήνοντάς τον ουσιαστικά άστεγο. Δεκάδες αντικείμενα του σπιτιού του δημοπραττούνται από μια γκαλερί του Connecticut με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικά σωματεία.

πηγή : www.erotorama.com

Τι ηταν τα Χαρέμια ; Κάνανε με ολες Σέξ οι Αφέντες ;

Η λέξη, χαρέμι, προέρχεται από την αραβική haram, που σημαίνει «παράνομος», «προστατευμένος», «απαγορευμένος». Ως όρος της καθημερινής ζωής, αναφερόταν στο ξεχωριστό προστατευμένο τμήμα του σπιτιού όπου οι γυναίκες, τα παιδιά και οι υπηρέτες ζούσαν σε απόλυτη απομόνωση από τον υπόλοιπο κόσμο.

Είναι ο χώρος όπου οι γυναίκες ήταν απομονωμένες και έγκλειστες απαραβίαστες για όλους, με εξαίρεση τον έναν και μοναδικό άντρα που εξουσίαζε τη ζωή τους.

Η μαρτυρία μιας ανώνυμης νεαρής σκλάβας του Χαρεμιού σκιαγραφεί με ζωηρά χρώματα τη ζωή της στο χαρέμι.

"Είμαι μια γυναίκα στο χαρέμι, μια Οθωμανή σκλάβα. Είμαι πλούσια ντυμένη, αλλά ελάχιστα με υπολήπτονται, έχω σκλάβους και είμαι η ίδια σκλάβα. Δεν έχω όνομα, είμαι ατιμασμένη, για μένα έχουν γραφτεί χίλιες και μία ιστορίες. Σπίτι μου είναι αυτός ο τόπος όπου οι θεοί είναι θαμμένοι και οι δαίμονες ανατρέφονται...».

Πόθος και υποταγή, μυστικές ερωτικές συναντήσεις τραγούδια και παιχνίδια, τα στοιχεία που συνέθεταν την καθημερινότητα των γυναικών στα χαρέμια.

ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ

Το Ισλάμ επέβαλε το χωρισμό των δύο φύλων και το φερετζέ στις γυναίκες, που θεωρούνταν ανάξιες εμπιστοσύνης και κρατούνταν σε απόσταση από τους άντρες, γιατί υπήρχε κίνδυνος να τους εκμαυλίσουν.

Οι γυναίκες θεωρούνταν αργόστροφες και ανιαρές, ικανές μόνο για να ικανοποιούν τον ερωτικό πόθο και να εξασφαλίζουν αρσενικούς απογόνους. «Η γυναίκα είναι ένας αγρός, ένα είδος ιδιοκτησίας που ο σύζυγος μπορεί να χρησιμοποιεί κατά βούληση», αναφέρει το Κοράνι και επιτρέπει τέσσερις συζύγους -εφόσον ο άντρας είναι σε θέση να τις συντηρεί- και όσες οδαλίσκες (Σκλάβες) θέλει.

ΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ;

Ωστόσο, με την αποστασιοποίηση που προσφέρει ο χρόνος, αποδεικνύεται ότι οι γυναικες των χαρεμιών τελικά εξουσίαζαν τους συζύγους τους.
Επί 150 ολόκληρα χρόνια, η Οθωμανική Αυτοκρατορία κυβερνιόταν όχι από τους χοντρούς, τεμπέληδες και ανίκανους σουλτάνους, αλλά από τις συζύγους τους και τις βαλιντέ σουλτάνες τις σεβαστές μητέρες τους.

ΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΕΜΙΑ

Από το Μεσαίωνα μέχρι και τις αρχές του 20ού αιώνα, τα χαρέμια κυριαρχούσαν, με κορυφαίο το μυθικό και μυστηριώδες Σαράι του Παλατιού του Τοπ Καπί, στην Κωνσταντινούπολη.

Η πλειονότητα των γυναικών που ζούσαν στα χαρέμια είχαν αγοραστεί σε σκλαβοπάζαρα, το χώρο όπου νεαρά αγόρια και κορίτσια διετίθεντο προς πώληση σε όλες τις μεγάλες πόλεις.

Νεαρά κορίτσια εξαιρετικής ομορφιάς αποσπώνταν με τη βία από τα παζάρια και στέλνονταν στην αυλή του σουλτάνου, συχνά σαν δώρο από τους διάφορους κυβερνήτες των επαρχιών. Τα περισσότερα ήταν αιχμάλωτοι πολέμου ή παραχωρούνταν αντί φόρου υποτελείας από τους πατεράδες τους ή ντόπιους άρχοντες.

Οι μουσουλμάνοι είχαν αδυναμία στις ξανθές καλλονές από την περιοχή του Καυκάσου. Οι Κιργίζιες οι Γεωργιανές και οι Αμχάζιες θεωρούνταν απόγονοι των Αμαζόνων. Οι Οθωμανοί τις απήγαγαν ή τις αγόραζαν από τους φτωχούς γονείς τους.

Ένα τελωνειακό έγγραφο του 1790 αναφέρεται στην αξία τους:
«Κιργισιανό κορίτσι οκτώ ετών, παρθένα από την Αβησσυνία, γύρω στα δέκα. Κιργισία γυναίκα, δεκαπέντε στα δεκάξι. Γεωργιανή δωδεκάχρονη παρθένα, ψηλή νέγρα σκλάβα. Δεκαεπτάχρονος νέγρος σκλάβος. Συνολικό τίμημα 1.000-2.000 κούρους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την εποχή αγόραζες άλογο με 5.000 κούρους.

Ο Ζεράρ ντε Νερβάλ, περιγράφοντας την ατμόσφαιρα στα σκλαβοπάζαρα, αναφέρει στο βιβλίο του «Ταξίδι Στην Ανατολή»: «Τα μαλλιά τους ήταν πανέμορφα, τα είχαν πλεγμένα σε μακριές κοτσίδες, ενώ προηγουμένως τα άλειφαν με βούτυρο που έσταζε στους ώμους και τα στήθια τους...

Οι έμποροι ήταν πρόθυμοι να τις γδύσουν, τις έβαζαν να βαδίζουν πάνω-κάτω και τόνιζαν πάνω απ' όλα την ελαστικότητα του στήθους τους».

ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΣΚΛΑΒΑΣ

Προτού γίνουν δεκτές στο χαρέμι, οι νεαρές σκλάβες εξετάζονταν από έμπειρους ευνούχους για τυχόν σωματικά ελαττώματα. Στη συνέχεια, εκπαιδεύονταν για να γίνουν ερωμένες, μάθαιναν να χορεύουν, να απαγγέλλουν ποίηση, να παίζουν μουσικά όργανα και να τελειοποιούνται στην ερωτική τέχνη. Αν έμενε ευχαριστημένος ο σουλτάνος, τις κρατούσε για τον εαυτό του ή τις χάριζε.

Για τη φύλαξη των γυναικών τους, οι σουλτάνοι διατηρούσαν μεγάλη δύναμη από ευνούχους. Επειδή ήταν μυημένοι στα πιο ενδόμυχα μυστικά του χαρεμιού, έγιναν το πιο διεφθαρμένο στοιχείο της παλατιανής κοινωνίας.

Περιτριγυρισμένοι από γυναίκες που ήταν εκπαιδευμένες να διεγείρουν το ερωτικό πάθος των αντρών, οι ευνούχοι περνούσαν τη ζωή τους στερημένοι από τη σεξουαλική τους ικανότητα.

Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ

Οι γυναίκες του χαρεμιού ήταν ξακουστές για τη λαμπερή τους επιδερμίδα και το μεταξένιο δέρμα τους. Το πλύσιμο και ο εξαγνισμός με νερό ήταν μια θρησκευτική υποχρέωση. Το χαμάμ ήταν το επίκεντρο του χαρεμιού, ο χώρος αναψυχής των γυναικών και το μεγάλο τους πάθος.

Η τελετουργία εκεί κρατούσε πολλές ώρες, δεκάδες γυναίκες κυκλοφορούσαν γυμνές αποκαλύπτοντας το σώμα τους, ενώ πολυάσχολες σκλάβες, γυμνές από τη μέση και πάνω, περνούσαν και ξαναπερνούσαν κουβαλώντας πετσέτες.

Για τις γυναίκες που ζούσαν σε χαρέμια το λουτρό ήταν μια ευκαιρία να βγουν έξω στον κόσμο, γι' αυτό και τα λουτρά ήταν για όλες το κέντρο του κουτσομπολιού, μια απίστευτη πηγή σκανδάλων.

Τα λουτρά δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία για αισθησιακές δραστηριότητες των γυναικών πρόσφεραν και ερωτική ψυχαγωγία στους αφέντες του χαρεμιού.

Ο σουλτάνος Μαχμούτ ο Α' είχε επινοήσει ένα παιχνίδι για τις οδαλίσκες του. Κρυβόταν πίσω από ένα μυστικό παράθυρο που έβλεπε στο λουτρό και έβλεπε τις γυναίκες του χαρεμιού να έρχονται. Στις οδαλίσκες έδιναν να φορέσουν πουκαμίσες που ο πονηρός σουλτάνος είχε βάλει να αφαιρέσουν τα γαζιά και να κολλήσουν το ύφασμα στις ραφές. Όταν οι γυναίκες έρχονταν σε επαφή με το αχνιστό νερό, οι ραφές άνοιγαν και ο αφέντης απολάμβανε το θέαμα που του πρόσφεραν οι οδαλίσκες του. Ο ερωτισμός στα λουτρά δεν ήταν αποκλειστικό προνόμιο του αφέντη.

Για τις γυναίκες που είχαν ανατραφεί για να προσφέρουν ηδονή, αλλά σπάνια πλάγιαζαν στο κρεβάτι του σουλτάνου, ήταν μια ευκαιρία για να χορτάσουν το βλέμμα τους με όμορφα γυμνά κορμιά και να ικανοποιηθούν ερωτικά. Καθώς πλένονταν, έκαναν μασάζ η μία στη άλλη και εξέταζαν σχολαστικά την τριχοφυΐα τους. Οι γυναίκες, εκτός από φίλες, γίνονταν και ερωμένες.

Πολύ συχνά, δε, ερωτευόταν η μία την άλλη. Οι νύχτες τους στο χαρέμι κυλούσαν αργά, μέσα στη νιρβάνα που προκαλούσαν τα χάπια οπίου και τη νωχελική γαλήνη του περιβάλλοντος. Οι γυναίκες περνούσαν τα βράδια τους καπνίζοντας ναργιλέδες ή τρώγοντας όπιο και ονειρεύονταν χώρες μακρινές. Για να θυμούνται, διηγούνταν ιστορίες η μία στην άλλη.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Οι άνδρες που κάνουν σεξ καθημερινά με νεότερες γυναίκες ζουν περισσότερο!

Οι άνδρες, που έχουν σεξουαλικές επαφές καθημερινά, ιδιαίτερα με νεότερες γυναίκες, είναι πιο πιθανό να ζουν περισσότερα χρόνια, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Η μελέτη, που διεξήχθη από ερευνητές στο Γερμανικό Ινστιτούτο Max Plank, διαπίστωσε ότι οι πιθανότητες που έχει ένας άνδρας να πεθάνει νωρίς μειώνονται κατά 20%, αν η σύντροφός του είναι μεταξύ 15 και 17 χρόνια νεότερή του, αναφέρει η βρετανική Daily Telegraph.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ακόμη ότι οι άνδρες με νεότερες γυναίκες, που φροντίζουν τα παιδιά και στρώνουν το οικογενειακό τραπέζι, ζουν περισσότερα χρόνια.

πηγή : www.dailyfucks.gr

Eκαναν σεξ μέσα σε πιτσαρία!!!

Ούτε ο χώρος, ούτε τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών, εμπόδισαν έναν νεαρό και την κοπέλα του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να κρατηθούν και έκαναν σεξ πάνω σε πάγκο πιτσαρίας. Σοκαρισμένος ο εκπρόσωπος του καταστήματος.

Ήθελε ο ένας τον άλλον με πάθος. Δεν άντεχαν να κάνουν το αυτονόητο, να γυρίσουν σπίτι ή να πάνε κάπου διακριτικά και αποφάσισαν να κάνουν έρωτα μέσα στο Pizza Express του Μάντσεστερ αγνοώντας τους περαστικούς!

Όλα ξεκίνησαν όταν λίγο πριν κλείσει το μαγαζί, ένα ζευγάρι, που έπινε νωρίτερα το κρασί του, είχε σφοδρή επιθυμία για σεξ.

Αγνοώντας τα αναμμένα φώτα καθώς και ότι το κατάστημα ήταν μπροστά στο δρόμο... ο νεαρός στρίμωξε στην μπάρα την σύντροφό του γδύθηκε από τη μέση και κάτω και έκανε έρωτα μαζί της.

Περίεργοι περαστικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους βλέποντας το ζευγάρι. Τι και αν τους φωτογράφιζαν και τους βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους, τι και αν ζητωκραυγάζον...αυτοί δεν το έβαζαν κάτω συνέχιζαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε "Εμείς απλά υποθέσαμε ότι ήταν ένα ζευγάρι του προσωπικού που θα παρασύρθηκε." και συμπλήρωσε: "είδαμε έναν άνδρα να έχει κατεβάσει το παντελόνι του έως τους αστραγάλους. Δίπλα του υπήρχε ένα άδειο μπουκάλι κρασί και δυο ποτήρια στο τραπέζι. Το μαγαζί ήταν φωτισμένο. Φαινόντουσαν όλα!"

Κατόπιν εορτής ένας "σοκαρισμένος" εκπρόσωπος του Pizza Express δήλωσε: "λαμβάνουμε σοβαρά το θέμα και θα το εξετάσουμε άμεσα."

Μεταξύ μας υπάρχει καλύτερη διαφήμιση;

Πηγή : TNSite

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 Η Megan Fox ως πόρνη στην Αγρια Δύση από την ταινία Jonah Hex


Οι "καταφερτζούδες" πόρνες!

Ένα νέο βιβλίο του Thaddeus Russell, με τίτλο «Renegade History of the United States», εξιστορεί πως οι πόρνες στην Αμερική και ειδικότερα στη Δύση κέρδισαν από μόνες τους όλες εκείνες τις ελευθερίες που ήταν απαγορευμένες για τις γυναίκες και σήμερα είναι κατοχυρωμένες.

Τον 19ο αιώνα, η γυναίκα η οποία κατείχε περιουσία, είχε μεγάλο μισθό, είχε σεξουαλικές σχέσεις ενώ δεν ήταν παντρεμένη, έπαιρνε προφυλάξεις για να αποφύγει την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, έκανε ή της έκαναν στοματικό σεξ, ερχόταν σε επαφή με άνδρες από άλλες φυλές, χόρευε, έπινε, ή περπατούσε μόνη της δημόσια, φορούσε makeup, αρώματα, ή ντυνόταν με τις επιταγές της μόδας (χωρίς να ντρέπεται), ενδεχομένως ήταν πόρνη.

Στην πραγματικότητα, οι πόρνες κέρδισαν ουσιαστικά όλες τις ελευθερίες οι οποίες ήταν απαγορευμένες για τις άλλες γυναίκες και τις οποίες τώρα έχουν κατακτήσει. Οι πόρνες ήταν απόλυτα επιτυχημένες στις πόλεις της Αγριας Δύσης, όπου βασίλευαν οι παράνομοι.
Τη στιγμή που στις γυναίκες ήταν αδιανόητα να απασχοληθούν σε κάποιες δουλειές και ως σύζυγοι δεν είχαν κανένα νόμιμο δικαίωμα στην περιουσία, οι Μαντάμ της Δύσης κατείχαν μεγάλα κομμάτια γης και έβγαζαν κέρδη από το Με τον καιρό οι πόρνες έγιναν οι πλέον υψηλόμισθες γυναίκες της Αμερικής.

Αρκετές Μαντάμ ήταν τόσο πλούσιες, ώστε ίδρυσαν επιχειρήσεις και χρηματοδότησαν σχέδια για κτίρια, τα οποία άνοιξαν το δρόμο για τη Νέα Δύση. Δεκαετίες πριν οι Αμερικάνοι επιχειρηματίες προφέρουν ασφάλεια για περίθαλψη στους υπαλλήλους τους, οι μαντάμ σε όλη τη Δύση παρείχαν στις εργαζόμενες δωρεάν ιατρική περίθαλψη.

Ενώ οι γυναίκες μεγάλωναν μαθαίνοντας ότι είναι ανίσχυρες να προστατευθούν από τη βία, ή ότι αυτό δεν ήταν δική τους δουλειά και ότι δεν μπορούσαν να έχουν νομική προστασία όταν βιάζονταν από τους άνδρες τους, οι μαντάμ προσλάμβαναν αστυνομικούς για να προστατεύσουν τα κορίτσια τους, ενώ πολλές από αυτές κατείχαν και ήξεραν να χρησιμοποιούν όπλα.
H Κλαούντια Καρντινάλε έπαιξε το ρόλο μιάς διάσημης πόρνης που αποσύρεται από το επάγγελμα στο κορυφαίο western "Once upon a time in the west"

Τη στιγμή που η φεμινίστριες αγωνιζόντουσαν για να απελευθερώσουν τις γυναίκες από τη σκλαβιά ενός πατριαρχικού γάμου, οι πόρνες παντρεύονταν σε μεγαλύτερη ηλικία και χώριζαν πολύ πιο συχνά απ’ ότι άλλες γυναίκες. Σε μία εποχή κατά την οποία ο έλεγχος των γεννήσεων ήταν απαγορευμένος, οι πόρνες ανέπτυξαν μία ολόκληρη αγορά με αντισυλληπτικά, η οποία οδήγησε στην ευρύτατη παραγωγή και διάδοσή τους.
Ενώ οι γυναίκες διδάσκονταν ότι ανήκουν μόνο στην περιοχή του άντρα τους, οι πόρνες ταξίδευαν όπου ήθελαν, συχνά μόνες τους και θεωρούνταν «δημόσιες γυναίκες». Πολύ πριν επιτραπεί στις γυναίκες να χορεύουν δημόσια, οι πόρνες επινόησαν αρκετά από τα βήματα τα οποία έδωσαν τους διάσημους χορούς στο ντελίριο της δεκαετίας του 1910 και του 1920.

Οταν ο τζόγος και το να πίνει δημόσια μία γυναίκα ήταν απαγορευμένα για τις γυναίκες οι πόρνες ήταν θαμώνες στα σαλούν της Δύσης και μερικές από αυτές έγιναν διάσημες τζογαδόροι σε όλη την επικράτεια. Και η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι το makeup, τα ρούχα και το χτένισμα που είχαν οι πόρνες, οι οποίες ήταν δακτυλοδεικτούμενες για την ελευθεριότητα στην σεξουαλικότητά τους (το κραγιόν ήταν συνώνυμο της πουτανιάς), στην πορεία εξελίχθηκαν στα πιο μοδάτα «αξεσουάρ» για τις Αμερικανίδες, ενώ τώρα είναι τόσο αποδεκτά που τα φορούν μέχρι και οι Πρώτες Κυρίες της χώρας.
Οι γυναίκες οι οποίες ήθελαν να δραπετεύσουν από την αυστηρότητα της Αμερικής στη Βικτοριανή εποχή, δεν θα μπορούσαν να βρουν ιδανικότερο μέρος από αυτές τις πόλεις, τις λεγόμενες παραμεθόριες, όπου μία ιδιαίτερη οικονομική και δημογραφική ανάπτυξη βοήθησε ώστε αυτές οι «αντάρτισσες» να αποκτήσουν αρκετά ασυνήθιστα για την εποχή πλεονεκτήματα.

Μεταξύ 1870 και 1900, οι φάρμες στις Ηνωμένες Πολιτείες διπλασιάστηκαν και περισσότερη γη άρχισε να καλλιεργείται απ’ ότι τους προηγούμενους 2,5 αιώνες. Η περισσότερο καλλιεργούμενη γη ήταν στις Μεγάλες Πεδιάδες και στο Νότο.

Επιπροσθέτως, άλλες βιομηχανικές δραστηριότητες αναπτύχθηκαν ραγδαία στη Δύση, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού του 19ου αιώνα.Οι μεγαλύτερες από αυτές ήταν μεταλλουργία και λιθάνθρακας στην California, και σε μερικές περιοχές Νοτιοδυτικά. Βοοειδή στις Μεγάλες Πεδιάδες, ξυλεία στα βορειοδυτικά του Ειρηνικού, μεγάλες αγροτικές καλλιέργειες φρούτων και λαχανικών στις κοιλάδες της California και εξόρυξη πετρελαίου στο της Oklahoma, και στη Νότια California.
Για να συνδεθούν μεταξύ τους οι αλυσίδες παραγωγής αλλά και με την Ανατολή όπως και για να βρουν διέξοδο στην ευρωπαϊκή αγορά, κατασκευάστηκε μέχρι το τέλος του 19ου αιώνα δίκτυο σιδηροδρόμων το οποίο διαπερνούσε τη Δύση. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση συνεισέφερε σε αυτό το μεγαλόπνοο έργο ανάπτυξης με τεράστια χρηματικά ποσά για να κτιστούν υποδομές όπως, ο μεγάλος εμπορευματικός σιδηρόδρομος, ο οποίος συνέδεε τον Ειρηνικό ωκεανό με τον ποταμό Missouri, μεγάλοι δρόμοι, φράγματα, τεράστια αρδευτικά συστήματα, χωρίς τα οποία η Δύση δεν θα μπορούσε να αναπτυχθεί.

Πόλεις χτίστηκαν πραγματικά μέσα σε μια νύχτα στα βουνά, όπου ανακαλύφθηκαν πολύτιμα μέταλλα, σε έρημους δίπλα σε πετρελαιοπηγές, κατά μήλος στις φάτμες εκτροφής βοοειδών, γύρω από σιδηροδρομικούς σταθμούς, κοντά στα εργοστάσια ξυλείας και τα υλοτομημένα δάση. Κάποιες αναπτυσσόμενες πόλεις άρχισαν να εμφανίζονται στις παρυφές των αστικών περιοχών του San Francisco, του Los Angeles, του Denver και του and Seattle.

Οι άνθρωποι που κατοίκησαν αυτές τις περιοχές ήταν στην πλειονότητά τους άνδρες, καθώς η δουλειά που διετίθετο ήταν σκληρή, σωματικώς επαχθής και γενικώς, παγκοσμίως, εθεωρείτο δουλειά για άνδρες. Ο μη ινδιάνικος αρσενικός πληθυσμός στην California το 1850 ήταν 93%. Μία απογραφή η οποία συμπεριελάμβανε και τις μικρότερες πόλεις στο Comstock Silver Lode στη Nevada, κατέγραψε 2.036 άνδρες και 30 γυναίκες.

Αυτοί ήταν άνδρες χωρίς οικογένειες, χωρίς γη, χωρίς περιουσία και γενικώς δεν είχαν τίτλους ιδιοκτησίας σε καμία πολιτεία. Γύριζαν από πόλη σε πόλη αναζητώντας χρήματα. Και καθώς οι περισσότερες πόλεις στις οποίες ζούσαν ήταν ολοκαίνουργες, οι νόμοι ήταν συνήθως χαλαροί. Λόγω αυτής της κατάστασης οι άνθρωποι που ζούσαν εκεί ήταν οι κακοί.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ηθική των Αμερικανών κατά τον 19ο αιώνα είχαν έναν καλό λόγο να ανησυχούν για όλους τους άνδρες που δεν είχαν ταίρι στη Δύση. Ενας προτεστάντης πάστορας έγραψε: «Οντας μόνοι τους, οι άνδρες εκφυλλίζονται σύντομα, γίνονται τραχείς, λέτσοι, σκληροί, γενικά αποκτούν ζωώδη συμπεριφορά». Είχε δίκιο. Και φανταστείτε ότι αυτοί οι άνδρες ήταν λευκοί και Αμερικανοί πολίτες! Αλλά λίγο τους ενδιέφεραν τα όρια και οι υποχρεώσεις που έπρεπε να έχει ένα Αμερικανός πολίτης.

Ενας μεταρρυθμιστής στο θέμα της ηθικής από τη Montana ανέφερε σχετικά με τη ζωή σε μια πόλη κοντά σε μεταλλεία: «Οι άνδρες που δεν υπολογίζουν τους νομικούς περιορισμούς, αδιαφορούν για την κοινή γνώμη και απαλλαγμένοι από οικογενειακές υποχρεώσεις, πίνουν όποτε θέλουν, όποτε έχουν χρήματα για να πληρώσουν το ποτό, ή όποτε δεν έχουν τι άλλο να κάνουν. Οι κακοί τρόποι ακολουθούν, η ανηθικότητα έρχεται ως φυσική εξέλιξη. Το ρούμι ενισχύει την τάση για αψιθυμία και νευρικότητα και για να ξεκαθαριστεί αυτή η κατάσταση τον λόγο παίρνουν τα πιστόλια».

Σε αυτήν την πόλη στο Leadville του Colorado, το 1879 λειτουργούσαν 120 σαλούν, 19 μπυραρίες, 188 καταστήματα τζόγου και μόνον 4 εκκλησίες.Σε αυτόν τον κόσμο, λεγεώνες περπατημένων γυναικών κατάλαβαν το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης. Ενα αμερικάνικο τμήμα μελετών το 1916 ανακοίνωσε ότι οι γυναίκες που εργάζονταν σε νόμιμα επαγγέλματα (πολυκαταστήματα και στην ελαφρά κατασκευή) αμείβονταν με $6,67, χρήματα τα οποία εξασφάλιζαν ένα ανεκτό βιοτικό επίπεδο για την εποχή.

Σε τέτοιες εργασίες η δουλειές ήταν λίγες και καθώς στο μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας απαγορευόταν η γυναικεία εργασία, ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων εργασίας στη βιομηχανία ήταν μεγάλος. Αυτή η πλειονότητα θέσεων εργασίας έσπρωξε τους μισθούς προς τα κάτω, εν αντιθέσει με τις γυναίκες που ασχολήθηκαν με την πορνεία, οι οποίες βρήκαν μία μεγάλη αγορά για να ασκήσουν την εργασία τους.

Η ζήτηση ήταν τεράστια και σταθερή, ειδικά στη Δύση και η ομάδα των εργαζόμενων γυναικών κρατήθηκε σχετικά μικρή εξ’ αιτίας του γεγονότος ότι πολλές γυναίκες φοβούνταν να αποκτήσουν το στίγμα της πόρνης. Σύμφωνα με τον ιστορικό Ruth Rosen, ο οποίος καινοτόμησε με την κοινωνική ιστορία της πορνείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, «Η μέση εργαζόμενη σε πορνείο ή στον δρόμο (οι χαμηλότερες βαθμίδες στο επάγγελμα) αμείβονταν από ένα έως πέντε δολλάρια για μία συνεύρεση, κερδίζοντας μέσα σε ένα βράδυ, όσα άλλες εργαζόμενες γυναίκες έβγαζαν σε μία βδομάδα». Το 1916 οι πόρνες, όπως αναφέρεται, έβγαζαν βδομαδιάτικο από $30 έως $50, τη στιγμή που ένας άνδρας εργαζόμενος στο εμπόριο κέρδιζε κατά μέσο όρο $20 την εβδομάδα.
Στη μελέτη τους για τη Virginia City, της Nevada, οι George M. Blackburn και Sherman L. Ricards αναφέρουν ότι οι πόρνες εκείνης της πόλης το 1860, ήταν κατά μέσον όρο μεγαλύτερες σε ηλικία από το στερεότυπο των νέων και λευκών «σκλάβων γυναικών» στις δυτικές πολιτείες του Colorado, του Idaho, και της Nevada. «Από τα στοιχεία για τις πόρνες προκύπτει ότι ήταν αρκετά μεγάλες ώστε συμπεριφέρονται βάσει της φύσης της εργασίας τους, ενώ θα μπορούσαν ήδη να έχουν παντρευτεί αν το επιθυμούσαν επιλέγοντας από ένα σύνολο διαφορετικών χαρακτήρων ανδρών.

Εξ’ αυτού συμπεραίνεται ότι ήταν γυναίκες προσηλωμένες σε έναν στόχο, να βγάλουν αρκετά χρήματα». Υστερα από ένα διάστημα εργασίας ως οικιακή βοηθός, με μισθό $3 την εβδομάδα, μια Μεξικάνα άφησε τη δουλειά της και όπως λέει, «αποφάσισα να γίνω πουτάνα για να βγάλω περισσότερα χρήματα». Οπως έλεγε αργότερα, «Μου πήρε αρκετό καιρό μέχρι να συνηθίσω ότι οι άνδρες άγγιζαν ερωτικά το κορμί μου, αλλά όλες αυτές οι αναστολές εξαφανίστηκαν όταν είδα ότι το κομπόδεμα που είχα στην άκρη, διαρκώς αυξανόταν».

Ακόμα και στις πιο σφιχτές αγορές της Ανατολής οι πόρνες ήταν εξαιρετικά καλοπληρωμένες. Στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τον ιστορικό Timothy Gilfoyle, «άκμασε μία πλούσια τάξη πορνών, κυρίως μετανάστριες. Οι χαμηλοί μισθοί στα εργοστάσια αλλά και στα σπίτια για τις οικιακές βοηθούς, έκαναν τις πόρνες τις πιο καλά πληρωμένες εργάτριες στην πόλη τον 19ο αιώνα». Σε μελέτες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη μεταξύ 1900 και 1910, το 11% από τις πόρνες ανέφερε ως λόγο που μπήκαν στο επάγγελμα τον εξαναγκασμό, αλλά το 28% ανέφερε ότι έγιναν πόρνες ωθούμενες από τα χρήματα τα οποία θα μπορούσαν να κερδίσουν.

Τα μέλη της επιτροπής Ηθών του Chicago, τα μέλη της οποίας μάχονταν την πορνεία, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σκληρή αλήθεια, δεχόμενοι μία πικρή ερώτηση: «Σας προκαλεί απορία το γεγονός ότι ένα κορίτσι το οποίο κάνει χειρωνακτική εργασία και παίρνει μόλις $6 την εβδομάδα, μαθαίνει ότι μπορεί να πουλήσει το κορμί της για $25 την εβδομάδα και ότι όχι μόνο υπάρχει μεγάλη ζήτηση, αλλά οι άνδρες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τα χρήματα αυτά;».

Μία πόρνη από το Chicago, η οποία υποστήριζε την οικογένειά της με τα χρήματα που έβγαζε, δήλωσε σε μία συνέντευξη: «Πιστεύετε ότι μπορώ να γυρίσω πίσω και να κερδίζω $6 την εβδομάδα δουλεύοντας στα εργοστάσια και να μην μπορώ να ξοδέψω ούτε ένα σεντ για τον εαυτό μου, όταν αυτά τα χρήματα μπορώ να τα βγάλω σε ένα βράδυ και πολλές φορές ακόμα περισσότερα;». Ο ιστορικός Ruth Rosen άκουσε τις περισσότερες πόρνες να του λένε ότι η εργασία τους ήταν πιο εύκολη και λιγότερο καταπιεστική, από άλλες που θα μπορούσαν να έχουν επιλέξει για να ζήσουν.

Οι πόρνες ήταν οι πρώτες γυναίκες που απελευθερώθηκαν από αυτό που οι σύγχρονες Αμερικανίδες φεμινίστριες ονομάζουν γυναικεία δουλεία. Η Charlotte Perkins Gilman, μία από τις ηγετικές φυσιογνωμίες του φεμινισμού και διανοούμενη στις αρχές του 20ου αιώνα, παρατήρησε ότι μόνο στο ανθρώπινο είδος υπάρχει σχέση σεξουαλικής ζωής και οικονομικής εξάρτησης. Δεδομένου ότι οι μισθοί στα αξιοσέβαστα επαγγέλματα ήταν πολύ χαμηλοί, ο μόνος κοινωνικά εγκεκριμένος τρόπος για να αποκτήσει μία γυναίκα δικαίωμα στον πλούτο, ήταν να παντρευτεί έναν πλούσιο σύζυγο.

Και καθώς οι πολιτείες κατά τον 19ο αιώνα δεν χορήγησαν κανένα περιουσιακό δικαίωμα στις γυναίκες, ακόμα και αυτές που καλοπαντρευόντουσαν δεν όριζαν κανένα περιουσιακό στοιχείο. Αλλά οι γυναίκες που επέλεξαν τον… κακό δρόμο μπορούσαν να ζουν καλά μόνες τους. Οι πόρνες οι οποίες ανέβηκαν στην κορυφή της βιομηχανίας του επαγγέλματος έγιναν Μαντάμ και κατέκτησαν πλούτο περισσότερο από κάθε άλλη γυναίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στην πραγματικότητα, συμπεριλαμβάνονταν στους πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας και ειδικά στη Δύση. Η «Diamond Jessie» Hayman άρχισε να δουλεύει σαν πόρνη στους λόφους της Sierra Nevada, όπου υπήρχαν μεταλλεία χρυσού για να εξελιχθεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες πόρνες στην ιστορία της πόλης.

Το τριώροφο μπουδέρλο της στην περιοχή Tenderloin του San Francisco είχε τρία τζάκια, ένα σαλούν, ένα κελάρι γεμάτο σαμπάνιες και δεκαπέντε σουίτες οι οποίες ήταν επιπλωμένες με ακριβά έπιπλα. Παρείχε σε κάθε ένα από τα κορίτσια της μια γκαρνταρόμπα αξίας $6,000 η οποία περιελάμβανε ένα γούνινο παλτό από δέρμα αλεπούς, τέσσερα κοστούμια ραμμένα στα μέτρα τους, οκτώ καπέλα, δύο παλτά, δώδεκα ζευγάρια παπούτσια, δώδεκα ζευγάρια γάντια, επτά βραδινές τουαλέτες και επτά νεγκλιζέ.

Η Hayman κέρδιζε αρκετά χρήματα από τη δουλειά της για να αγοράζει εκτάσεις γης στην πόλη της. Μετά το σεισμό του 1906 ο οποίος κατέστρεψε το San Francisco, η Hayman και άλλες μαντάμ προσέφεραν φαγητό και ρούχα στους χιλιάδες άστεγους. Πέθανε το 1923 και άφησε πίσω της ακίνητη περιουσία αξίας.

Η Jennie Rogers, η «Βασίλισσα του Υποκόσμου του Colorado», είχε στην ιδιοκτησία της αρκετά πολυτελή μπουρδέλα στο Denver τα οποία διέθεταν καθρέγτες από το ταβάνι ως το πάτωμα, κρυστάλλινους πολυέλαιους, ασιατικές κουβέρτες, μαρμάρινα τραπέζια και μεγάλα πιάνα. Η Rogers παρείχε στις πόρνες της προσωπικούς κομμωτές και ενδυματολόγους, για να είναι σίγουρη ότι είχε τις πιο κομψές γυναίκες του κόσμου.

Τα κέρδη της ήταν τόσο μεγάλα, ώστε μπορούσε να αγοράζει μεγάλες εκτάσεις γης από τα φιλέτα του Denver, όπως και μετοχές σε ένα αρδευτικό έργο και σε ένα πρότζεκτ δεξαμενών, τα οποία όχι μόνο προμήθευαν το μεγαλύτερο μέρος της πόλης με νερό, αλλά της απέφεραν και μεγάλα κέρδη. Η μεγάλη ανταγωνίστρια της Rogers ήταν η Mattie Silks, η οποία αναδείχθηκε από τις τάξεις των πορνών του δρόμου της Abilene, στο Texas, και του Dodge City, στο Kansas και έγινε ιδιοκτήτρια μπουρδέλου σε ηλικία 19 ετών. Λίγο μετά αφ’ ότου έφτασε στο Denver το 1876, αγόρασε ένα τριώροφο μέγαρο με 27 δωμάτια και το επίπλωσε με τα καλύτερα έπιπλα που κυκλοφορούσαν στην αγορά.

Η Silks υποδεχόταν τους πελάτες στο μπουρδέλο της με μία συμφωνική ορχήστρα η οποία βρισκόταν στην κύρια αίθουσα. Σύντομα η Silks άνοιξε άλλα τρία μπουρδέλα και αγόρασε μία φάρμα με άλογα για κούρσες. Μετά την απόσυρσή της από το επάγγελμα, δήλωσε σε μία εφημερίδα: «Μπήκα μέσα σε αυτή τη ζωή για επιχειρηματικούς λόγους.

Ηταν ένας τρόπος για να βγάλει χρήματα μία γυναίκα εκείνη την εποχή και εγώ έβγαλα. Θυμάμαι τον εαυτό μου εκείνη την εποχή και τον συγκρίνω με τον τωρινό που είμαι επιχειρηματίας. Τα κορίτσια μου, τα οποία ήταν οι ακριβότερα πληρωμένες γυναίκες στην Αμερική, ήρθαν κοντά μου για τον ίδιο σκοπό. Γιατί υπήρχαν λεφτά για όλες μας σ’ αυτή τη δουλειά».Αλλες μαντάμ ήταν κυρίαρχα πρόσωπα σε πολλές περιοχές της Δύσης.

Η Eleanora Dumont αγόρασε γη σε πόλεις με μεταλλεία χρυσού και ασημιού στα Rockies και τη Sierra Nevada, όπου ίδρυσε κερδοφόρα μπουρδέλα, σαλούν και καταστήματα τζόγου. Η Josephine «Chicago Joe» Airey χρησιμοποίησε τα κέρδη της για να αγοράσει ένα σημαντικό μέρος της Helena, εταιρείας real estate στην Montana's, στις δεκαετίες του 1870 και του1880. Η Lou Graham δεν ήταν μόνο η προεξέχουσα μαντάμ του Seattle, αλλά και μία από τους πιο πλούσιους κατοίκους της. Η Graham έφτασε στο Seattle το 1888 και σύντομα άνοιξε ένα άψογα εξοπλισμένο μπουρδέλο στην περιοχή Pioneer Square.

Για να διαφημίσει την επιχείρησή της παρήλαυνε σε άμαξες με τα κορίτσια της στους δρόμους των πόλεων. Η Graham επένδυσε τα πάντα στο χρηματιστήριο και στο real estate και έγινε, σύμφωνα με τους ιστορικούς, «η μεγαλύτερη κτηματίας στην περιοχή του Νοτιοδυτικού Ειρηνικού». Η «Βασίλισσα των Lava Beds», επίσης, ξόδεψε τεράστια ποσά για να καθιερώσει ένα σχολικό σύστημα στο Seattle και έσωσε πολλές από τις οικογένειες της άρχουσας τάξης από την πτώχευση μετά τον πανικό του 1893.

Η Anna Wilson, η «Βασίλισσα του υποκόσμου της Omaha», είχε στην ιδιοκτησία της ένα αξιόλογο κομμάτι από το real estate της πόλης. Προς το τέλος της ζωής της δώρισε στην πόλη το 25 δωματίων μέγαρό της, το οποίο αποτέλεσε το πρώτο νοσοκομείο επειγόντων περιστατικών της πόλης και ένα κέντρο ανακοίνωσης επιδημιών.Πάντως υπήρξαν και μαύρες οι οποίες απέκτησαν δύναμη και πλούτη τον 19ο αιώνα στην Αμερική, όπως η Mary Ellen «Mammy» Pleasant και η Sarah B. «Babe» Connors.

Η Pleasant γεννήθηκε σκλάβος αλλά έγινε μία από τις πιο φημισμένες γυναίκες στο San Francisco. Ιδρυσε τα «οικοτροφεία», όπου πλούσιοι επιχειρηματίες ζευγάρωναν με πόρνες. Με τα εισοδήματα από τις δραστηριότητές της επένδυσε σε αποθέματα μετάλλων και έδινε δάνεια με υψηλά επιτόκια στην ελίτ του San Francisco. Η Pleasant επίσης σταμάτησε τον διαχωρισμό των επιβατών σε λευκούς και μαύρους στα δημόσια αυτοκίνητα και έγινε η «Μητέρα της κίνησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα» στην California.

Τα μπουρδέλα της Connors στο St. Louis ήταν μεταξύ των πλέον διάσημων στα Μεσοδυτικά. Γνωστά ως «the Castl» και «the Palace», είχαν πολυτελή χαλιά, ταπετσαρίες, έργα τέχνης και κρυστάλλινους πολυέλαιους. Η αίθουσα υποδοχής του «the Palace» ήταν φημισμένη για το πάτωμά της, το οποίο ήταν φτιαγμένο αποκλειστικά από καθρέφτες. Η Connors πάντοτε παρουσιαζόταν με σειρές διαμαντιών στο κορμί της και στα δόντια της ενσωμάτωνε χρυσό και διαμάντια. Πολλά από τα πλέον διάσημα κομμάτια της μουσικής που αποτέλεσε τον πρόδρομο της τζαζ, συνέθεσε η Letitia Lulu Agatha «Mama Lou» Fontaine, η οποία έδινε παραστάσεις στα μπουρδέλα της Connors.Οι υψηλές Μαντάμ δεν ήταν οι μόνες πόρνες οι οποίες απέκτησαν πλούτο.

Ενας μεταρρυθμιστής στη Virginia City της Nevada, σημείωνε με περιφρόνηση ότι οι τοπικές πόρνες ήταν πάντοτε ντυμένες πλούσια. Οι ιστορικοί Blackburn και Ricards συμπέραναν ότι ενώ οι πόρνες στη Virginia δεν ήταν οι πλουσιότερες από τους κατοίκους, «μάζεψαν περισσότερο πλούτο απ’ ότι οι πελάτες τους. Επιπροσθέτως, συγκρινόμενες με τις άλλες γυναίκες της πόλης, οι λευκές πόρνες ήταν ευκατάστατες. Αυτό συνέβαινε καθώς οι παντρεμένες και οι πολύ λίγες ανύπαντρες δεν είχαν καθόλου χρήματα.

Εάν οι πόρνες ήρθαν στη Δύση για να συναγωνιστούν οικονομικά τις άλλες γυναίκες, τότε το πέτυχαν απόλυτα». Μερικές μαντάμ κακομεταχειριζόντουσαν τα κορίτσια τους, ενώ κάποιες άλλες τα κρατούσαν ως όμηρους και τις εξανάγκαζαν να αποπληρώσουν την ομηρία τους προφέροντας εργασία.

Αλλά αυτές οι ιδιοκτήτριες μπουρδέλων κατέληγαν στην αποτυχία. Για να προσελκύσουν γυναίκες στις πόλεις της Δύσης όπου υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός και όπου υπήρχαν πολλά μπουρδέλα στις συνοικίες με τα κόκκινα φωτάκια, οι περισσότερες μαντάμ δεν τους πλήρωναν μόνο υψηλότερους μισθούς από όλα τα άλλα επαγγέλματα, αλλά τους προσέφεραν δωρεάν προστασία από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, ιατρική περίθαλψη, νομική βοήθεια, στέγη και γεύματα. Λίγοι Αμερικάνοι εργάτες και από τα δύο φύλα απολάμβαναν παροχές εκείνη την εποχή.

πηγή : www.erotorama.com

Σεξ μέχρι... θανάτου !

Τραγικό τέλος είχε ένα ζευγάρι στη Ρωσία, που επέλεξε να κάνει sex μέσα στο... αυτοκίνητο. Οι εραστές δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν το πάθος τους, μέχρι να μπουν στο σπίτι. Άρχισαν τις περιπτύξεις μέσα στο όχημα, το...
οποίο βρισκόταν στο γκαράζ.
Καθώς όμως το κρύο ήταν τσουχτερό, ο άνδρας άφησε ανοιχτή τη μηχανή για να υπάρχει θέρμανση. Στη Ρωσία συνήθως, τα γκαράζ είναι μικρές μεταλλικές κατασκευές και ίσα ίσα χωράνε το αυτοκίνητο.
Με τη μηχανή σε λειτουργία, σε λίγα λεπτά... το γκαράζ μετατράπηκε σε θάλαμο αερίων!
Ο άτυχος άνδρας και η σύντροφος του, έχασαν τις αισθήσεις τους και σύμφωνα με το πρακτορείο Ίντερφαξ, πέθαναν από δηλητηρίαση, λόγω του διοξειδίου του άνθρακα.

πηγή : totefteri.blogspot.com

Πρόστιμο στις πόρνες που δεν φορούν...φωσφοριζέ γιλέκα

40 Ευρώ είναι το πρόστιμο που πληρώνει κάθε ''κοπέλα'' που εκδίδεται στο δρόμο,χωρίς να φοράει,όχι προφυλακτικό,αλλά ειδικό και ευδιάκριτο φωσφοριζέ γιλέκο.

Την απόφαση αυτή την εφαρμόζουν ήδη οι αρχές στο Els Alamus,κοντά στη Βαρκελώνη,στην προσπάθεια τους να μειώσουν τις πιθανότητες τροχαίων ατυχημάτων.

Στην αρχή της εφαρμογής του νόμου,οι ''κοπέλες'' εναντιώθηκαν και μάλιστα μετακύλησαν το ''κόστος'' στους καταναλωτές-πελάτες.

Τώρα όμως όλες έχουν συμμορφωθεί,γιατί φορώντας τα γιλέκα αυξήθηκαν κατά πολύ οι δουλειές τους,αφού οι πελάτες όχι απλά τις διακρίνουν ευκολότερα,αλλά τους τραβάει σαν μαγνήτης το ...προφυλακτικό γιλέκο.

πηγή : www.newsit.gr

Κόλαση στο χωριό του… σεξ

Οι κάτοικοί του πέφτουν καθημερινά θύματα κακόγουστων αστείων. Αν και διαβιώνουν σε μια ήσυχη χώρα, την Αυστρία, ζουν καθημερινά με ένταση. Αφορμή για την ταλαιπωρία τους αποτελεί το όνομα του χωριού τους, που λέγεται Fucking (στα αγγλικά σημαίνει «κάνω σεξ»)! Ετσι Βρετανοί και Αμερικανοί εντοπίζουν τα τηλέφωνα των κατοίκων του χωριού και καλούν για να κάνουν φάρσες…

Το χωριό βρίσκεται περίπου τριάντα χιλιόμετρα έξω από το Σάλτσμπουργκ. Το θέμα είναι ότι για να το βρεις πια μπορεί να αντιμετωπίσεις πρόβλημα, αφού κάποιοι επιτήδειοι ενθουσιάζονται προφανώς με τις πινακίδες που φέρουν το «ακατάλληλο» όνομα του χωριού και τις κλέβουν. Η όλη κατάσταση μπορεί να ακούγεται κωμική σε πολλούς, ωστόσο οι κάτοικοι δηλώνουν απεγνωσμένοι.

Εκτός αυτού, όπως αναφέρουν οι τοπικές αρχές, η θρασύτητα των κλεφτών τούς κοστίζει πολύ, διότι η αξία κάθε πινακίδας αγγίζει τα διακόσια ευρώ. Τα τελευταία δύο χρόνια οι κακόγουστοι φαρσέρ-κλεφτρόνια έχουν αφαιρέσει δεκαπέντε πινακίδες από τη γύρω περιοχή. Οσον αφορά τις τηλεφωνικές φάρσες, ένας από τους κατοίκους αναφέρει ότι συνηθέστερη ερώτηση στο ακουστικό είναι «Is this Fucking?», ενώ στη συνέχεια κλείνουν το τηλέφωνο γελώντας.

Και σαν να μην έφταναν οι φάρσες από όσους εντυπωσιάζονται από το όνομα του χωριού, γερμανική εταιρεία έκανε γνωστό το Fucking και στον υπόλοιπο πλανήτη, αφού παρασκεύασε την μπίρα «Fucking Hell». Η πρώτη λέξη είναι εμπνευσμένη από το όνομα του αυστριακού χωριού, ενώ η δεύτερη σημαίνει «λευκό», το οποίο χαρακτηρίζει την ανοιχτόχρωμη μπίρα. Στα αγγλικά ωστόσο «Hell» σημαίνει… κόλαση. Και μπορεί να αποτελεί επιτυχημένο σλόγκαν μάρκετινγκ, αλλά για τους ντόπιους αποτελεί ακόμη ένα λόγο για φάρσες.

Η αρχική ονομασία του χωριού, πολλές δεκαετίες πριν, ήταν Fugging και σταδιακά έγινε Fuking. Αργότερα στη λέξη προστέθηκε ένα «c», πρώτον γιατί η λέξη fucking δεν σήμαινε τίποτα στα γερμανικά -πόσο μάλλον κάτι χυδαίο- και, δεύτερον, προς τιμήν ενός ευγενούς Βαυαρού, ονομαζόμενου Focko. Για αρκετά χρόνια οι κάτοικοι δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα και ζούσαν ήρεμα εκεί, ωστόσο μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου το χωριό… ανακαλύφθηκε από αγγλόφωνους και από τότε οι κάτοικοι ζουν μια κόλαση!

πηγή : www.blogotsarka.gr

27/10/10 Photo of the day!!!

Nανά!!!

Μια αγκαλιά κι ένα ζεστό τσάι µε τα κορίτσια της Φυλής

ΣΤΟ ΥΠΟΦΩΤΙΣΜΕΝΟ σοκάκι της οδού Φυλής, η ροζ νέον πινακίδα δείχνει αναβοσβήνοντας το ξενοδοχείο στο βάθος. Από το 2005 η Μιχαέλα από τη Ρουµανία έρχεται εδώ κάθε Τρίτη βράδυ.

Κρατά κανάτες µε ζεστό νερό και µαζί µε άλλες τρεις εθελόντριες της µη κυβερνητικής οργάνωσης «Νέα Ζωή», µπαίνει στα «σπίτια» για να προσφέρει αχνιστό τσάι ή καφέ στις εκδιδόµενες συµπατριώτισσές της.

«Γεια σου αγάπη µου, τι κάνεις;». Γνώριµη φωνή, σπαστά ελληνικά. Η γυµνή γυναίκα, που στέκεται στον διάδροµο του οίκου ανοχής δείχνει να την αναγνωρίζει. Την αγκαλιάζει. Σφιχτά. Σύντοµα, οι δυο τους πίνουν τσάι στο µικρό κουζινάκι. Η συζήτηση διακόπτεται µόνο όταν πελάτες µπαίνουν για να δουν το νεαρό κορίτσι.

«Με τις περισσότερες είµαστε φίλες. Είναι συνηθισµένο να τις ρωτάµε, για παράδειγµα, τι κάνουν, πώς είναι τα παιδιά τους ή αν τους πέρασε το κρύωµα.

Αρχικά, παραξενεύονταν για το ενδιαφέρον µας. Υστερα µας αποδέχτηκαν. Κατάλαβαν ότι τις αντιµετωπίζουµε ως γυναίκες. Προσωπικότητες και όχι αντικείµενα», λέει στα «ΝΕΑ» η Μιχαέλα.

Σύµφωνα µε στοιχεία του Δήµου Αθηναίων, στο ιστορικό κέντρο έχουν καταγραφεί 250 οίκοι ανοχής, εκ των οποίων µόνο οι 7 είναι νόµιµοι. Η Δηµοτική Αστυνοµία εκδίδει σε µηνιαία βάση περίπου 10 εντολές για σφράγιση ορισµένων από αυτούς. Ωστόσο, από τις 10 σφραγίσεις µόνον οι 4 τελικά πραγµατοποιούνται.

Η βόλτα των εθελοντριών της οργάνωσης κρατά συνήθως δύο µε τρεις ώρες. Σε αυτές – εξηγούν – προλαβαίνουν να επισκεφθούν µόνο 10 µε 14 «σπίτια». Συνήθως οι γυναίκες τούς ζητούν να παρατείνουν την επίσκεψή τους όσο παραπάνω µπορούν. Εξω στον δρόµο, ανδρικές φιγούρες – επί το πλείστον οικονοµικοί µετανάστες – κινούνται πότε στο φως και πότε στο σκοτάδι. Γυναίκες δεν βλέπεις πουθενά. Η Μιχαέλα έφτασε στην Ελλάδα πριν από 7 χρόνια, παντρεύτηκε εδώ και τα πρωινά εργάζεται ως οικιακή βοηθός. «Δεν µπορώ να φανταστώ τον εαυτό µου χωρίς αυτές τις επισκέψεις στα “σπίτια” τα βράδια της Τρίτης. Νιώθω πλήρης, γεµάτη», λέει.

πηγή : www.tanea.gr

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Λογω προβλημάτων τις σελίδας μας οι βάρδιες των κοριτσιών μας γιαυτην την εβδομάδα θα είναι:

Τρίτη Μπέτυ - Ντορέτα - Paris

Tετάρτη Τζένη - Paris - Ντορέτα

Πέμπτη Αμάντα - Μαρίνα - Ντορέτα

Παρασκευή Μαρίνα - Τζένη - Paris

Σάββατο Mπέτυ - Νανά - Μαρίνα

Κυριακή Nανά - Μαρίνα - Μπέτυ

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

"Έχω ανάγκη από σεξ τώρα διαφορετικά θα αυτοπυρποληθώ"

"Έχω ανάγκη από σεξ τώρα διαφορετικά θα αυτοπυρποληθώ". Με αυτά τα λόγια μία θερμόαιμη Πολωνέζα που ζει στη Βρετανία έκανε εκατοντάδες τηλέφωνα απελπισίας προς υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Φανταστείτε την κακομοίρα να τηλεφωνούσε στις δικές μας δημόσιες υπηρεσίες... ακόμη θα ήταν σε αναμονή ή θα είχε αυτοπυρποληθεί με το βρακί στο χέρι.

Τελικά η 42χρονη εντοπίστηκε από την αστυνομία δηλώνοντας ότι ήταν πολύ καιρό χωρίς ερωτικό σύντροφο με αποτέλεσμα να θέλει να «ικανοποιηθεί» άμεσα. Τώρα είναι αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και κινδυνεύει με φυλάκιση ενός έτους.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Topless κομμωτήριο στην Αυστραλία




Στην Αυστραλία έχει ανοίξει ένα κομμωτήριο που κάνει θραύση χάρης στην πρωτότυπη ιδέα που είχε ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος έβαλε δύο "κομμώτριες" να κουρεύουν τους πελάτες τόπλες.

πηγή : www.blogotsarka.gr

24/10/10 Photo of the day!!!

Mπέτυ!!!

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής άνοιξε στην Ευρώπη

Αρκετοί Γάλλοι, των οποίων τα σπίτια είναι σε περιοχές όπου οι οίκοι ανοχής είναι απαγορευμένοι, κάνουν ένα μικρό ταξίδι προς την Χονκέρα.
Ο "Παράδεισος", που παρουσιάζεται ως ο πιο μεγάλος οίκος ανοχής στην Ευρώπη, άνοιξε χθες Πέμπτη βράδυ στην Λα Χονκέρε, μία μικρή πόλη της ισπανικής Καταλονίας, η οποία είναι ήδη διάσημη για τον σεξοτουρισμό της, ιδιαίτερα προς τους Γάλλους γείτονές της.

Αρκετοί Γάλλοι, των οποίων τα σπίτια είναι σε περιοχές όπου οι οίκοι ανοχής είναι απαγορευμένοι, κάνουν ένα μικρό ταξίδι προς την Χονκέρα, η οποία βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από την γαλλική πόλη Περπινιάν. Εκεί ανοίγουν τις πύλες του Παραδείσου, όπου εργάζονται περίπου εκατό πόρνες, κυρίως από την Ρουμανία.

Ο δήμαρχος της Λα Χονκέρα, Χορδί Τσαμπέθας, είχε προσπαθήσει να αποτρέψει την δημιουργία του Παραδείσου. Όμως, το ισπανικό δικαστήριο αναγκάστηκε να εκδώσει την οικοδομική άδεια.

Στην Λα Χονκέρα, όπου κατοικούν 3.000 άτομα υπάρχουν ακόμη περίπου δώδεκα "puticlubs", όπως λέγονται στην Ισπανία, όπου εργάζονται εκατοντάδες κορίτσια.

πηγή : www.newsit.gr

Η αυτοκρατορία των αισθήσεων

Ο απόλυτος έρωτας που οδηγεί στο θάνατο, στην Iαπωνία του 1936. Σχέση γεμάτη πάθος που οδηγεί σε επικίνδυνα ερωτικά παιχνίδια στην προσπάθειά να αγγίξουν τα υψηλότερα επίπεδα οργασμού, ανάμεσα σε μία νεαρή σερβιτόρα και το αφεντικό της.
Η Σάντα 'Aμπε, πρώην γκέισα εργάζεται ως σερβοτόρα σε ένα πανδοχείο, εξασκώντας αραιά και που την παλιά της τέχνη. Σύντομα θα γίνει ερωμένη του αφεντικού της, του Κίτσι, και αυτό που αρχίζει σαν μια φυσιολογική σχέση αυτού του τύπου κλιμακώνεται σε ένα άσβεστο σαρκικό πάθος και σεξουαλική εμμονή.Οι μέρες περνούν με τους δυο εραστές να επιδίδονται αδιάκοπα σε σεξουαλικές πράξεις γεμάτες κίνδυνο αλλά και απόλυτη ηδονή. Η πρόταση της Σάντα για να βγουν απ' αυτή την κατάσταση της παραληρηματικής έκστασης που τους έχει εξαντλήσει έρχεται σαν λύτρωση. Ο Κίτσι δέχεται να στραγγαλιστεί από την ερωμένη του και να γνωρίσει την υπέρτατη σεξουαλική κορύφωση μέσω της ερωτικής ασφυξίας. Βασισμένο σε ένα αληθινό περιστατικό του 1930 (μια γκέισα περιπλανιόταν στους δρόμους του Τόκιο, κρατώντας στα χέρια της το γεννητικό όργανο του εραστή της), το οποίο έκανε την πρωταγωνίστρια του λαϊκή ηρωίδα των φεμινιστριών της Ιαπωνίας, το φιλμ γυρίστηκε με γαλλικά κεφάλαια, καθώς από το 1972, ο Όσιμα δεν έβρισκε παραγωγό στην Ιαπωνία. Ταινία - ταμπού για πολλούς, ακόμα και σήμερα, Η Αυτοκρατορία των Αισθήσεων έστειλε τον σκηνοθέτη της στα γιαπωνέζικα δικαστήρια, κατηγορούμενο για αισχρολογία (οι κατηγορίες αποσύρθηκαν πολύ γρήγορα), σκανδάλισε τα ήθη της εποχής της, πρωτοστάτησε στην αντιδικία "πορνό ή φιλμ τέχνης;" και κατάφερε να προβληθεί στη Βρετανία, μόλις το 1991 και κάτω από ισχυρά μέτρα αστυνόμευσης. Με τόλμη και ακραίο ρεαλισμό, ο Όσιμα διεισδύει στα άδυτα της σεξουαλικής εμμονής και δεν αποκρύπτει τίποτα. Σαδομαζοχισμός, λαγνεία, ερωτική υπέρβαση, διέγερση, σκηνές πραγματικού σεξ. Συνεπής ως προς την άποψη του πως "το σεξ και ο φόνος έχουν ένα κοινό σημείο: είναι από τις πιο βίαιες παρορμήσεις του ανθρώπου", ο Όσιμα βυθίζει τους εραστές του στον χαοτικό κόσμο της ηδονής μέχρι τον εθελούσιο θάνατο.
Σκηνοθεσία - Σενάριο: Nagisa Oshima, Mουσική: Minaru Miki, Φωτογραφία: Hideo Itoh, Hθοποιοί: Eiko Matsuda, Tatsuya Fuji, Aoi Nakajima, Yasuko Matsui, Διάρκεια: 102'.

πηγή : magikoserotismos.blogspot.com

22/10/10 Photo of the day!!!

Τζένη!!!

Οι χρόνοι γύρω από το σέξ

Το θέμα της διάρκειας στο sex είναι θέμα μόνιμο, διαχρονικό και ιδιαίτερα καυτό για τους άντρες. Σίγουρα ο οποιοσδήποτε δεν θα ήθελε να γίνει ξεφτίλα και σίγουρα θα προτιμούσε να είναι πάνω από το μέσο όρο.
Αμερικανικές έρευνες λοιπόν δείχνουν ότι ένας στους τέσσερις αντέχει από 30 λεπτά έως μία ώρα στην... «μάχη».

Πιο αναλυτικά, η έρευνα αναφέρει:
4% λιγότερο από 5 λεπτά
18% 6 έως 15 λεπτά
19% 15 έως 30 λεπτά
26% 30 λεπτά έως 1 ώρα
15% 1 έως 2 ώρες
5% 2 έως 3 ώρες
4% 3 ώρες και άνω

πηγή : www.newsbomb.gr

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

13 εκατ. δολάρια για το www.sex.com!

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

MythBusters: 50 πράγματα που πρέπει να ξέρεις.

Ήξερες ότι το προφυλακτικό αντέχει ένα μήνα στο πορτοφόλι μετά καταστρέφεται; Ότι το σπέρμα περιέχει ψευδάργυρο, κάλιο, φρουκτόζη και ελεύθερα αμινοξέα. Πόσα δεν ξέρεις ακόμα…
Έχουμε και λέμε…
1) Η συχνότερη τοποθεσία των ενηλίκων για σεξ είναι η κρεβατοκάμαρα ενώ ακολουθεί το αυτοκίνητο.

2) Η σεξολογία είναι η επιστημονική μελέτη της σεξουαλικότητας.

3)Ο HPV μεταδίδεται μέσω του κολπικού, πρωκτικού και στοματικού σεξ αλλά και με την άμεση δερματική επαφή στις περιοχές αυτές.

4)Σύμφωνα με το Διεθνές Κέντρο Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων, χρησιμοποιώντας προφυλακτικό κάθε φορά που κάνουμε σεξ, μειώνουμε το κίνδυνο HIV μόλυνσης δραματικά.

5)Για μερικές γυναίκες, η στάση του «σκύλου» προσδίδει μεγαλύτερο ερεθισμό του σημείου G, αλλά μηδαμινό ερεθισμό της κλειτορίδας.

6)Η κοκαΐνη αυξάνει την ερωτική επιθυμία, αλλά καθυστερεί τον οργασμό.

7)Αρκετές χώρες είναι πρώτες στις προτιμήσεις των λεγόμενων σεξ-τουριστών, όπως η Ταϊλάνδη, Βραζιλία, Σρι-Λάνκα, Κόστα Ρίκα, Κούβα και Κένυα.

8)Υπολογίζεται ότι περίπου 650.000 γυναίκες ανήκουν στην κατηγορία των σεξ-τουριστών.

9)Μερικοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο αυνανισμός μπορεί να χρησιμεύει και σαν καρδιαγγειακή άσκηση.

10)Αλγολαγνεία είναι η σεξουαλική ικανοποίηση προερχόμενη από τη λήψη πόνου (μαζοχισμός) ή την πρόκληση πόνου (σαδισμός).

11)Η διαφορά ανάμεσα σε ένα χαλαρό πέος και σε ένα πέος σε στύση, όσον αφορά το μέγεθος, έχει μεγάλη διακύμανση, από 0,7 εκ. έως και 6,5 εκ.

12)Το σπέρμα περιέχει ψευδάργυρο, κάλιο, φρουκτόζη και ελεύθερα αμινοξέα.

13)Το ποσοστό σπασίματος ενός προφυλακτικού είναι μεταξύ 0,4% και 2,3%.

14)Ένα κουταλάκι του γλυκού σπέρμα περιέχει 5 θερμίδες cal.

15)Η χρονική διάρκεια έναρξης του ανδρικού οργασμού είναι 3 με 10 δευτερόλεπτα.

16)Το μέσο πέος έχει μήκος 13 εκ. σε στύση και 7,5 εκ. σε χαλάρωση.

17)Περίπου το 50% των ανδρών και το 10% των γυναικών (που συμμετείχαν σε έρευνα) έχουν κάνει σεξ στη δουλειά τους.

18Περίπου το 52% των γυναικών προσποιείται τον οργασμό σε τακτική βάση.

19)Χωρίς τα «προκαταρτικά», η μέση διάρκεια της σεξουαλικής επαφής είναι περίπου 7 λεπτά.

20)Οι γυναίκες που «μιλούν βρόμικα» κατά τη διάρκεια του σεξ είναι περισσότερες από τους άνδρες.

21)Οι κυριότεροι προορισμοί για τις γυναίκες «σεξ- τουρίστριες» είναι η Ιταλία, η Ελλάδα, η Κροατία, η Τουρκία, η Σλοβενία και η Ισπανία.

22)Δεν υπάρχει συσχέτιση μεγέθους πέους και μεγεθών ποδιών, χεριών, και μύτης. Τα όσα ξέρουμε… είναι μύθος.

23)Το σεξ σταματά τον πονοκέφαλο, απλά γιατί εκλύει ενδορφίνες, που είναι φυσικά παυσίπονα του οργανισμού.

24)Το σημείο G (αν υπάρχει) υπολογίστε το 5 εκ. από την είσοδο του κόλπου (περίπου 2 φάλαγγες δακτύλου).

25)Ανανάς και Σέλερι κάνουν το σπέρμα γλυκό, ενώ ο Καφές και το Αλκοόλ πικρό.

26)Μερικές γυναίκες προ την ανοργασμία τους, δηλώνουν ευχαρίστηση από την σεξουαλική ζωή τους.

27)Οι μελέτες λένε πως οι γυναίκες κάνουν πιο εύκολα οργασμό όταν είναι μόνες παρά με σύντροφο.

28)Το σπέρμα έχει ουδέτερο ή ελαφρά αλκαλικό ph από 7,1 – 8,0 φέρνει προς το γλυκό δηλαδή.

29)Στις ηλικίες των 15-19 ετών η χρήση προφυλακτικού στην πρώτη σεξουαλική επαφή αυξήθηκε μόλις κατά 2%( 69-71% ) από 1995 – 2009 ( μάλλον δεν αρκεί ).

30)Περίπου 1.000.000 γυναίκες από την δύση συνολικά ( Ευρώπη Αμερική) κάνουν σεξουαλικό τουρισμό κατ΄ επανάληψη.

31)Οι ανύπανδροι (ες) άνδρες – γυναίκες έχουν συχνότητα σεξουαλικών επαφών κατά μέσο όρο 4 φορές τον μήνα.

32)Το 1995 21% των ανδρών έκαναν σεξ πριν από 15 χρόνων, ενώ το 2005 το ποσοστό έπεσε στο 15%.

33)Η λέξη sex περιγράφεται για πρώτη φορά το 1382

34)Πολλοί νέοι άνδρες μπορούν να έχουν στύση αμέσως μετά την εκσπερμάτιση. Άλλοι ( οι περισσότεροι ) τουλάχιστον 15 λεπτά μετά.

35)Οι νέοι 15-19 ετών κάνουν πολύ πιο συχνά στοματικό sex παρά συνουσία.

36)Από τον παγκόσμιο πληθυσμό μόνο 30% των ανδρών > 15 ετών έχουν κάνει περιτομή.

37)Τα φιλιά αποστειρώνουν το στόμα και καθαρίζουν τα δόντια.

38)Την τελευταία 10ετία ο αριθμός των ανδρών με υψηλή μόρφωση που συντηρούν 4 (δεσμούς τουλάχιστον) έπεσε δραματικά (ίσως λόγω της κρίσης).

39)Τα γυναικεία στήθη είναι για την πλειοψηφία των ανδρών από τα πιο διεγερτικά σημεία (ανεξαρτήτως μεγέθους).

40)Η οργασμική φάση (τελική κορύφωση) από 3″ έως 10″ και προκαλεί αυτό το ζεστό και ευχάριστο συναίσθημα.

41)Από τα 4,1 εκατομμύρια νέα κρούσματα παγκοσμίως (2005), το 40% των λοιμώξεων από HIV αφορά σε νέους ηλικίας 15 έως 24 ετών.

42)9.000.000.000 προφυλακτικά χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο.

43)Καθυστερημένη εκσπερμάτιση είναι η σεξουαλική διαταραχή, κατά την οποία ο άνδρας, παρά την καλή στύση και επιθυμία, δεν μπορεί να τελειώσει.

44)Για τις γυναίκες οι γοφοί του άνδρα είναι το πιο ελκυστικό κομμάτι.

54)75% των γυναικών φτάνουν σε οργασμό από το στοματικό σεξ συγκριτικά με το 25% που φτάνει από την συνουσία.

46)Μια εκσπερμάτιση είναι περίπου όσο ένα κουταλάκι γλυκού ή και σούπας μερικές φορές.

47)Το συνολικό εισόδημα από την βιομηχανία πορνό στην Αμερική είναι 13 δις και στον κόσμο συνολικά 97 δις.

48)Το προφυλακτικό αντέχει ένα μήνα στο πορτοφόλι μετά καταστρέφεται.

49)200 θερμίδες θα κάψετε στη διάρκεια πολύ έντονου sex για 30 λεπτά.

50)15% των ανδρών και 60% των γυναικών δεν ευχαριστιούνται το sex την πρώτη φορά.

πηγή : www.dailyfucks.gr

21/10/10 Photo of the day!!!

Άντζελα!!!

Το νέο Playboy Club ανοίγει

Με ανυπομονησία περιμένουν στο Λονδίνο να ανοίξει τις πόρτες του το νέο Playboy Club στη θέση του θρυλικού Venus του οποίου τα πάρτι τη δεκαετία του '60 έμειναν στην ιστορία. Τα κουνελάκια έχουν πάρει θέση.

Εκεί που ήταν το παλιό Venue, όπου διασημότητες όπως ο Τζόρτζ Μπέστ και ο Τζακ Νίκολσον την δεκαετία του εξήντα έκαναν τα πιο τρελά πάρτι στο Λονδίνο αναμένεται να ανοίξει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011 το νέο Playboy Club.
Το νέο Playboy Club θα περιλαμβάνει ένα εστιατόριο, κοκτέιλ μπαρ και καζίνο και θα καταλαμβάνει τους δύο πρώτους ορόφους του κτηρίου.
Ο Χλιου Χέφνερ, ιδρυτής του Playboy, όταν άνοιξε το πρώτο Playboy Club στο Λονδίνο ήταν ένας από τους αγαπημένους του χώρους εκτός ΗΠΑ. Σε δήλωσή του στη Ντέιλι Τέλεγκραφ αναφέρει “Ανυπομονώ την επιστροφή μας στο Λονδίνο. Έτσι γιορτάζουμε στο περιοδικό, με καλό φαγητό, ποτό, όμορφα κορίτσια και ψυχαγωγία.''
Το αρχικό Playboy Club του Λονδίνου άνοιξε το1966 στο 45 Park Lane και έγινε στέκι των διασημοτήτων και των πλούσιων. Έκλεισε όμως το 1981 μετά την ανάκληση της άδειας τυχερών παιχνιδιών.
Ο Σκότ Φλάτρ Διευθύνων Σύμβουλος της Playboy Enterprises, δήλωσε .''Όταν ο Χίου θα ανοίξει το νέο Playboy Club θα επαναφέρει την κλάση και την πολυτέλεια. Θέλει μια πρότυπη νυχτερινή ζωή για όλο τον κόσμο"
Αναμένεται εκτός από το Λονδίνο να ανοίξουν playboy club στο Κανκούν του Μεξικού, το Μακάο και το Μαϊάμι Μπίτς.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ντουλάπα δωματίου 3.

Μετά τις ντουλάπες με τα kinky αξεσουαρ του δωματίου 4.............

Kαι το δωματιο Νο3 απέκτησε την δικιά του ντουλάπα με ολοκαίνουργια ερωτικά αξεσουάρ για τα προγράμματα του sex show και του αυταρχικού!!!

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ροζ ... υποτροφία !!!!!!!!!


Σε πικάντικο θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση Αμερικανίδας φοιτήτριας, η οποία αφού γύρισε ταινία πορνό, κινδύνεψε σύμφωνα με φήμες να χάσει την υποτροφία της.
Ωστόσο το υποτιθέμενο γράμμα καταγγελίας δεν βρέθηκε ποτέ
Με ένα πλατύ χαμόγελο και κρατώντας τη φοιτητική της ταυτότητα η Ελίζαμπεθ Χοκενσον φαίνεται σαν να ποζάρει για κάποιο φίλο.
Ωστόσο η αλήθεια δεν είναι και τόσο αθώα όσο φαίνεται αφού η 18χρονη φοιτήτρια γεωλογίας δείχνει όλο νάζι τη ταυτότητά της για να αποδείξει ότι είναι ενήλικη ώστε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό.
Η 18χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Αριζόνα όχι μόνο πρωταγωνίστησε σε ροζ ταινία αλλά όπως αποδείχτηκε δεν έχασε και την υποτροφία της ύψους 33.000 δολαρίων, η οποία λέγεται πως ήταν έτοιμη να χάσει μετά από γράμμα διαμαρτυρίας που απέστειλε φοιτητής στο πανεπιστήμιο καταδικάζοντας τη πράξη της.
Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους γράμμα και η ίδια μπορεί να κοιμάται ήσυχη.
Όπως δήλωσε, ό,τι έκανε το έκανε για να μαζέψει χρήματα ώστε να πληρώσει τις σπουδές της.
Στο βίντεο η νεαρή φοιτήτρια πείθεται από έναν φωτογράφο να γδυθεί και μετέπειτα συνευρίσκονται ερωτικά ενώ της υπόσχεται ότι θα την κάνει πορνοστάρ και θα βγάζει 5.000 δολάρια τη μέρα.
Για τη ταινία η Ελίζαμπεθ έλαβε το ποσό των 2.000 δολαρίων και της υποσχέθηκαν ότι το βίντεο, το οποίο θα ανέβαινε σε ιστοσελίδα θα μπορούσαν να το δουν μόνο όσοι πλήρωναν.

πηγή : alfanea.blogspot.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Σεξουαλικά ήθη και έθιμα του πλανήτη μας

Ανατρέχοντας στα σεξουαλικά ήθη και έθιμα του πλανήτη μας βλέπου την πολυποικιλότητα των σεξουαλικών εθίμων απο τα πανάρχαια χρόνια έως και την εποχή μας.
Στη φυλή των Μασάϊ όταν μια κοπέλα έχει πρώτη φορά περίοδο την παντρεύουν αμέσως συνήθως με κάποιον αρκετά μεγαλύτερο της γιατί για να παντρευτεί κάποιος άντρας πρέπει να έχει μια κάποια περιούσια, κάτι που θέλει χρόνια συνήθως. Αυτό για να ξέρετε δεν το κάνουν λόγω συντηρητισμού, το αντίθετο μάλιστα. Μετά το γάμο η γυναίκα θεωρείται μεν ιδιοκτησία του συζύγου της άλλα μπορεί να έχει σεξουαλικές σχέσεις με οποίον άλλον άντρα επιθυμήσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Αν μείνει έγκυος από κάποιον έκτος του άντρα της κανένα πρόβλημα επίσης, το παιδί μεγαλώνει με τον σύζυγο της μητέρας του.
Σε μια φυλή της κεντρικής Αμερικής δεν έχουν κανένα περιορισμό στη σεξουαλική συμπεριφορά. Η γυναίκα παντρεύετε κάποιον άντρα άλλα μπορεί να κάνει σεξ με κάθε άντρα. Τα παιδιά τα μεγαλώνει το ζευγάρι άσχετα από το ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας. Πέρα από αυτό υπάρχει μια γιορτή στην οποία κάνουν ομαδικό σεξ για να τιμήσουν τους θεούς. Δυστυχώς η επιρροή των ιεραποστολών έχει κάπως κάνει πιο συντηρητική τη σεξουαλική τους ηθική τα τελευταία χρόνια.
Στο Θιβέτ είναι σύνηθες το φαινόμενο της πολυανδρίας. Αρκετές φορές μια γυναίκα παντρεύεται έκτος από τον άντρα της όλα τα αδέλφια του όσο μικρά και να είναι που όταν ενηλικιωθούν κάνουν σεξ μαζί της.Οι ιθαγενείς της Αυστραλίας αποκαλούν την σεξουαλική πράξη "play". Ο καθένας συμμετέχει στο παιχνίδι ανάλογα με τις δυνάμεις του. Στην Αφρική...μια γυναίκα της φυλής Rega όταν θα συναντήσει εντελώς τυχαία έναν άνδρα σε μια παράμερη περιοχή του παραδίδεται χωρίς δεύτερη σκέψη και αν ο άνδρας δεν εκμεταλλευτεί την ευκαιρία αυτή θα γελάσει σε βάρος του όταν θα βρεθεί με τις φίλες της! Οι γυναίκες μιας άλλης φυλής, της Dahomey, η οποία λατρεύει τα φίδια ως ιερά πρόσωπα φορούν μια κοντή φούστα που την αφήνουν να πέσει μόλις συναντήσουν κάποιον άνδρα για τον οποίο θα νιώσουν σεξουαλική επιθυμία! Οι γυναίκες της φυλής Dschisu έχουν μια άλλη συνήθεια, αν δεν ικανοποιηθούν όπως θα ήθελαν αρχίζουν να ουρλιάζουν μέχρι να το μάθει όλη η γειτονιά!
Οι ιθαγενείς τις Αυστραλίας είχαν (ή έχουν ακόμα, δεν ξέρω) το έθιμο να... γνωρίζει η νύφη (με τη βιβλική έννοια του όρου) τους άντρες του χωρίου πριν το γάμο της με τον σύζυγο της. Για τους άντρες Σιού είναι μεγάλη προσβολή να μην δεχτείς να κάνεις σεξ με τις γυναίκες τους. Οι Σιριόνο της Βολιβίας έχουν αναγάγει το γάμο σε οικογενειακή υπόθεση. Η γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ με τους αδελφούς του σύζυγου της όπως και ο άντρας μπορεί να κάνει σεξ με τις αδελφές της σύζυγου του. Για τη φυλή των Μαγκάϊα των νησιών Κουκ το σεξ είναι θέμα παιδείας. Τα αγόρια από τα 13 ξεκινάνε εντατικά μαθήματα του σεξ από μια από τις μεγαλύτερες γυναίκες της φυλής. Τους μαθαίνει όλες τις τεχνικές ώστε να φέρνουν τις γυναίκες σε πολλούς οργασμούς γιατί για να παντρευτούν περνάνε σκληρές δοκιμασίες. Για να δεχτεί κάποιον μια κοπέλα για εραστή της πρέπει να την φέρει σε οργασμό αγγίζοντας μονό τα γενετικά της όργανα. Αν αποτύχει πάει ξανά στην... ίδια τάξη. Τα κορίτσια περνάνε κι αυτά μια εκπαίδευση καθώς μέχρι το γάμο το σεξ είναι ελεύθερο.Οι Μούρια της Ινδίας μεγαλώνουν τα παιδιά τους σε ένα σπίτι που λέγεται γκοτουλ. Από μικρή ηλικία κάνουν σεξ και τα αγόρια τα τιμωρούνε αν κοιμηθούνε με το ίδιο κορίτσι πάνω από τρεις φορές συνεχόμενα.Οι γυναίκες των Χιουρον της βόρειας Αμερικής είναι στην καλύτερη θέση. Παντρεύονται οποιον θέλουν, κάνουν σεξ με οποίον μη συγγενή τους θέλουν, και αν βαρεθούν τον άντρα τους του ζητάνε άπλα να φύγει καθώς μονό οι γυναίκες έχουν περιουσία. Οι Εσκιμώοι αποκαλούν την σεξουαλική πράξη με μια λέξη της οποίας η κοντινότερη μετάφραση είναι το "χαμογελάω". Το θεωρούν επίσης και αυτοί μέρος της φιλοξενίας προς τους ξένους να προσφέρουν την γυναίκα τους για ένα-δυό "χαμόγελα".
Στη Χαβάη, οι γυναίκες δέχονταν τα πρώτα σεξουαλικά ερεθίσματα λίγο μετά τη γέννησή τους. Σύμφωνα με τα τοπικά έθιμα, οι μητέρες των κοριτσιών ρίχνουν μητρικό γάλα στον κόλπο των νεογέννητων κοριτσιών τους, προκειμένου να ενδυναμώσουν τα σεξουαλικά όργανα και να τα μυήσουν στον κόσμο της ερωτικής ικανοποίησης.

πηγή : magikoserotismos.blogspot.com
Related Posts with Thumbnails