-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

Πρόβλημα στύσης; Κίνδυνος για άλλες παθήσεις!

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι σωτήρια για τους άνδρες, όχι στο κρεβάτι, αλλά σε άλλες παθήσεις....
«Καμπανάκι» στο κρεβάτι: κάπως έτσι χαρακτηρίζουν οι γιατροί τη στυτική δυσλειτουργία, καθώς συχνά προειδοποιεί τους άντρες πως πιθανόν να πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, όπως είναι τα καρδιαγγειακά, ο διαβήτης και η υπέρταση. Και παρόλο που το πρόβλημα της στύσης αντιμετωπίζεται πλέον αποτελεσματικά, μόλις τρεις στους δέκα άντρες απευθύνονται στον ειδικό, με τους περισσότερους να υποφέρουν σιωπηρά.

Είναι ενδεικτικό πως παγκοσμίως τέσσερις στους δέκα άντρες άνω των 40 ετών αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης, ενώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έως το 2025 περίπου 322 εκατομμύρια άντρες θα πάσχουν από τη συγκεκριμένη νόσο. Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας, οι ουρολόγοι επισημαίνουν πως τουλάχιστον 160.000-200.000 Ελληνες έχουν μειωμένη σεξουαλική απόδοση.

Η κατάθλιψη, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, η «απόσταση» που δημιουργείται ανάμεσα στο ζευγάρι είναι μόνο μερικές από τις παράπλευρες απώλειες της στυτικής δυσλειτουργίας που αρίθμησε ο αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής, Αναπαραγωγικής Ιατρικής και Ουρολογίας του Πανεπιστήμιου Cornell των ΗΠΑ, δρ Michael Parelman, κατά το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Υγεία των Αντρών.

Το αποτέλεσμα, όπως υπογράμμισε ο ίδιος, είναι πως μεσολαβούν δύο με τρία χρόνια έως ότου να πάρουν απόφαση οι άντρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης να απευθυνθούν στον γιατρό. Παραδέχτηκε, ωστόσο, πως επίσης συχνά οι γιατροί δεν ρωτούν...

Η αναβλητικότητα αυτή όμως είναι η αιτία που χάνεται πολύτιμος χρόνος για την πρόωρη διάγνωση σοβαρών παθήσεων, που συνήθως ευθύνονται για την εμφάνιση της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος που «βασανίζει» τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών.

«Σήμερα γνωρίζουμε πως το 80% των περιπτώσεων οφείλεται σε οργανικά πρόβλημα και μόλις το 20% σε ψυχολογικούς παράγοντες. Ο,τι βλάπτει την καρδιά βλάπτει και τη στύση, δεδομένου πως πρόκειται για αγγειακή λειτουργία. Γι' αυτό και παραπέμπουμε τους ασθενείς άμεσα σε καρδιολόγο, αλλά και σε μια σειρά διαγνωστικών εξετάσεων, ώστε να εξακριβωθεί πως δεν πάσχει παράλληλα από καρδιαγγειακά νοσήματα, υπέρταση ή διαβήτη», τονίζει ο ουρολόγος - ανδρολόγος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και διευθυντής του ΕΣΥ, κ. Γιώργος Σαλπιγγίδης.

Οι τραυματισμοί στην περιοχή της πυέλου, οι επεμβάσεις για καρκίνο του προστάτη αλλά και η φαρμακευτική αγωγή για παθήσεις όπως είναι η κατάθλιψη και η υπέρταση αποτελούν επίσης σημαντικούς παράγοντες εμφάνισης της στυτικής δυσλειτουργίας.

Πάντως, όπως σημειώνει ο κ. Σαλπιγγίδης, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται από τους ουρολόγους μια θετική εξέλιξη: οι Ελληνες βγαίνουν σταδιακά από το «καβούκι» τους, συχνά έπειτα από προτροπή της συντρόφου τους. «Το πρώτο βήμα είναι να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής – προτείνουμε φυσική άσκηση, αλλαγή διατροφής και ρύθμιση της πίεσης. Οι άντρες όμως αδημονούν, γι αυτό και τους χορηγούμε φάρμακα».

Οπως υπογραμμίζουν οι ειδικοί, ωστόσο, η φαρμακευτική αγωγή, εκτός από το γεγονός πως δίνει πίσω στους άντρες τη σεξουαλική ζωή τους (σε ποσοστό περίπου 80%), βοηθά και το αναπαραγωγικό σύστημα των αντρών να παραμείνει υγιές. «Με τη λήψη των φαρμάκων προκαλείται πλούσια αιμάτωση στα αγγεία που τροφοδοτούν τα σηραγγώδη σώματα του πέους, με αποτέλεσμα να διατηρείται το σύστημα σε συνθήκες υψηλής οξυγόνωσης και άρα σε καλή κατάσταση. Δεν είναι τυχαίο πως ο οργανισμός έχει προβλέψει να έχουν οι άντρες νυχτερινή στύση – είναι ακόμη ένας μηχανισμός προφύλαξης».

Στα 25 εκατ. ευρώ ο τζίρος των χαπιών

Η... απογείωση στις πωλήσεις των φαρμάκων για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας είναι ενδεικτική του επιπολασμού της νόσου, αλλά και της ολοένα αυξανόμενης αποφασιστικότητας των αντρών να ξεπεράσουν το πρόβλημά τους.

Είναι ενδεικτικό πως σε διάστημα ενός έτους καταναλώθηκαν από τους Ελληνες 4,5 εκατομμύρια χάπια, με τους γιατρούς να επισημαίνουν πως το έντονο στρες (εργασιακό και οικονομικό) εντείνει ακόμη περισσότερο το φαινόμενο.

Με βάση τα παραπάνω αλλά και την εκτιμώμενη κίνηση στα φαρμακεία, οι φαρμακευτικές εταιρείες υπολογίζουν πως το 2010 θα κλείσει με κέρδη που θα αγγίζουν τα 25 εκατομμύρια ευρώ!

Στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν τρία σκευάσματα, τα οποία λαμβάνονται από το στόμα: η σιλδεναφίλη (Viagra), η ταδαλαφίλη (Cialis) και η βαρδεναφίλη (Levitra) βελτιώνουν τη σκληρότητα της στύσης και τη διάρκειά της. Και παρόλο που το «μπλε» χάπι ήταν αυτό που έκανε επί χρόνια τη διαφορά, πλέον φαίνεται πως και το «κίτρινο» και το «πορτοκαλί» κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Τα πωλούν σαν... τσίχλες

Το επόμενο στοίχημα για τις εταιρείες είναι να ρίξουν το τελευταίο... κάστρο εκείνων των αντρών που διστάζουν να λάβουν τα συγκεκριμένα σκευάσματα, καθώς θεωρούν ότι στιγματίζονται παραδεχόμενοι την αδυναμία τους.

Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται η εταιρεία Bayer (Levitra), που κατά το 7ο παγκόσμιο συνέδριο για την υγεία των αντρών παρουσίασε τη νέα μεταμφίεση του «πορτοκαλιού» χαπιού, που έχει μελετηθεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να μην προδίδει τους άντρες που κάνουν χρήση της ουσίας βαρδεναφίλη.

Η επίπεδη συσκευασία με τα έντομα χρώματα και τη διακριτική σήμανση, που αναμένεται να κυκλοφορήσει και στη χώρα μας τους επόμενους μήνες, θυμίζει περισσότερο κουτί για τσίχλες, έτσι ώστε ο χρήστης να μη στοχοποιείται.

Το... καμουφλάζ ωστόσο δεν σταματά εδώ: το νέο χάπι με γεύση μέντας έχει την ιδιότητα να λαμβάνεται χωρίς νερό , δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους άντρες να το λάβουν ανά πάσα στιγμή. Χάρη στη νέα τεχνολογία, το φάρμακο διαλύεται μέσα σε δευτερόλεπτα, αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με την υγρασία στη γλώσσα.

πηγή : www.newsit.gr

Σκληρός με Playboy

O καλύτερος σκληρός δίσκος, όλων των εποχών βγαίνει στην αγορά των ΗΠΑ από την Bondi Digital. Πέρα από τα 250GB, αποθηκευτικού χώρου, ο νέος σκληρός, έχει ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από κανένα αρσενικό. Ο σκληρός αυτός, θα περιλαμβάνει όλα (ναι όλα) τα τεύχη του....
Playboy από το 1953 μέχρι και το 2010, σε ψηφιακή μορφή φυσικά!
Να και ένα πρωτότυπο, αν μη τι άλλο, δώρο για τις γιορτές, αρκεί να δαπανήσετε $300 και να βρείτε κάποιον φίλο στις ΗΠΑ που να μπορεί να σας τον στείλει.

πηγή : trelokouneli.blogspot.com

Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Ο ΓΑΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΣΕΞ;

Βρετανική έρευνα επαληθεύει αυτό που οι singles ψιθυρίζουν χρόνια τώρα, για να αποφύγουν την κρεμάλα.

Πρόσφατα η «Daily Mail» δημοσίευσε μια ενδιαφέρουσα έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 3.000 παντρεμένα ζευγάρια.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, 6 στα 10 ζευγάρια υποστηρίζουν ότι ο γάμος έκανε κακό στο σεξ, ενώ τα 1500 ζευγάρια δεν διστάζουν να παραδεχτούν ότι μετά το γάμο, η σχέση τους άλλαξε και έγινε πιο φιλική.

Για το 59% των ζευγαριών, η σεξουαλική τους ζωή χειροτέρευσε ενώ ένα 79% των ερωτηθέντων είναι χαρούμενοι με έναν καλό και βαθύ ύπνο παρά με ένα έντονο βράδυ σεξ.

Και τι είναι αυτό που φταίει; Τα 2/3 των ζευγαριών στοχοποιούν το σύγχρονο lifestyle ενώ το 8% θεωρεί ως κύριο υπαίτιο την κούραση, αφού όταν επιστρέφουν από τη δουλειά κλείνουν το φων και πέφτουν για ύπνο. Σσσς... θα ξυπνήσουν!

πηγή : www.erotorama.com

28/11/10 Photo of the day!!!

Tζένη!!!

"Είστε παντρεμένοι αλλά… ξενοκοιτάτε; Είμαστε οι άνθρωποί σας!"

Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή, πως γνωρίζουμε την... αντιεμπορικότητα του συγκεκριμένου θέματος! Έχουμε πλήρη αντίληψη ότι θα συγκεντρώσει ελάχιστα "κλικ"! Ο λόγος που το γράφουμε είναιγια την απειροελάχιστη πιθανότητα, να υπάρχουν ανάμεσά μας και κάποιοι/ες , ελάχιστοι/ες παντρεμένοι/ες που ξενοκοιτάνε!!

Με αυτό το σκεπτικό, ότι δηλαδή "και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή", ένας καναδός δημιούργησε πριν από 8 χρόνια ένα διαδικτυακό τόπο γνωριμιών ΜΟΝΟ για παντρεμένους!! Αν και δεν ήταν το πρώτο site με τέτοιο αντικείμενο, κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να γίνει τόπος συνάντησης παντρεμένων ανδρών και γυναικών από όλο τον κόσμο οι οποίοι ξέρουν τι θέλουν: εξωσυζυγικό σεξ!

Ας είμαστε ειλικρινείς...

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του site ήρθε στον ιδρυτή του όταν διάβασε μία έρευνα που έλεγε ότι το ένα τρίτο των "ελεύθερων" που σερφάρουν στις ιστοσελίδες γνωριμιών, είναι στην πραγματικότητα "εντελώς παντρεμένοι".

"Γιατί να μην υπάρχει ένα τόπος στον οποίο οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν την αλήθεια και να μπορούν εξ'αρχής να ζητήσουν σεξ χωρίς δεσμεύσεις;", σκέφτηκε και η... ιστορία τον δικαίωσε! Ήδη η σελίδα έχει 3 εκατομμύρια μέλη και υπολογίζεται ότι κάθε 20 δευτερόλεπτα αποκτά και ένα νέο!

"Οταν η μονογαμία γίνεται μονοτονία"

Στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, το site βασίστηκε στην " από στόμα σε στόμα" γνωριμία του με τους υποψήφιους πελάτες. Σύντομα όμως οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο - ακόμα πιο τολμηρό- βήμα: τη διαφήμιση των υπηρεσιών τους στα ΜΜΕ!

Με κεντρικό διαφημιστικό σύνθημα το "Όταν η μονογαμία γίνεται μονοτονία", ξεκίνησαν μία μεγάλη καμπάνια σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, αλλά και έντυπα κάνοντας την συντηρητική κοινωνία των ΗΠΑ, να χάσει τον ύπνο της! Τα έσοδα όμως που απέφερε στους ιδιοκτήτες του site η διαφήμιση, ήταν τόσο μεγάλα που εξαφάνισαν κάθε ίχνος δισταγμού από την πλευρά τους.

Άλλωστε όπως δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση ο διευθυντής του "το μυστικό της επιτυχίας μας είναι ότι προσφέρουμε ασφαλείς λύσεις σε εκείνους που έχουν ΗΔΗ αποφασίσει να απατήσουν τους συντρόφους τους. Δεν τους παρακινούμε εμείς να το κάνουν!". Επιπλέον τονίζει πως πολλά από τα μέλη τους δηλώνουν ευτυχισμένα με τους γάμους τους και αναζητούν απλώς ένα... time out!

Οδηγίες χρήσης και το "κουμπί πανικού"!

Ο παντρεμένος επισκέπτης, το μόνο που έχει να κάνει είναι να καταχωρήσει το προφίλ του, δίνοντας όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται για τις ερωτικές του προτιμήσεις. Στη συνέχεια η υπηρεσία του δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσει πιθανούς ερωτικούς συντρόφους, οι οποίοι μάλιστα να κατοικούν ή να εργάζονται σε απόσταση είκοσι μιλίων από την περιοχή όπου ζουν οι ίδιοι!

Επιπλέον το site επιτρέπει σε κάποιον που δεν επιθυμεί να γίνει αμέσως μέλος να κάνει ένα δωρεάν "test drive", συνομιλώντας με άλλα μέλη για όσο διάστημα επιθυμεί πριν το.. μεγάλο βήμα!

"Και τι γίνετε αν κατά σατανική σύμπτωση σερφάρει στην ιστοσελίδα κάποιος γνωστός την ώρα που εγώ... ψάχνω;", ρωτούν πολλοί από τους ενδιαφερόμενους. Οι ιδιοκτήτες το έχουν προβλέψει ΚΑΙ αυτό! Για τέτοιες ατυχείς συναντήσεις έχουν δημιουργήσει το "κουμπί πανικού" το οποίο μεταφέρει τα μέλη σε κλάσματα δευτερολέπτου σε μία ιστοσελίδα - "βιτρίνα" στην οποία προβάλλονται βίντεο κινηματογραφικών ταινιών, οπότε "ούτε γάτα , ούτε ζημιά"!

Και εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το site χρεώνονται σε πιστωτική κάρτα και ανέρχονται στο ποσό των περίπου 300 δολαρίων για 1.000 credits. Με αυτά ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επίσης υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν δεν καταφέρει να βρει τον "ιδανικό εξωσυζυγικό σύντροφο στη διάρκεια των πρώτων 90 ημερών εγγραφής"!!

Και επειδή όλα παρουσιάζονται "αγγελικά πλασμένα" για όποιον επιθυμεί να απατήσει τον/την σύντροφό του, στα "ψιλά" γράμματα οι υπεύθυνοι φροντίζουν να αναφέρουν και μία... λεπτομέρεια : οι συναντήσεις μεταξύ των μελών γίνονται με προσωπική τους ευθύνη αφού το site δεν ελέγχει την πραγματική τους ταυτότητα και -κυρίως- δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν είναι ψυχικά υγιής!

Αν περιμένετε για το τέλος να σας πούμε το όνομα της σελίδας αυτής, λυπόμαστε αλλά θα σας απογοητεύσουμε. Μπορεί εσείς να είστε αποφασισμένοι αλλά εμείς δεν θα γίνουμε και συνένοχοι!! Αφήστε που - κάτι μας λέει- πως πολλοί από εσάς γνωρίζετε ΗΔΗ για ποιο site πρόκειται!

πηγή : www.blogotsarka.gr

Γαλλική ‘πρωτιά’: αποκτούν το πρώτο συνδρομητικό κανάλι με 3D αισθησιακές ταινίες…

Το κανάλι θα λειτουργήσει από την, με έδρα το Παρίσι, εταιρία παραγωγής Marc Dorcel Television. Το Marc Dorcel θα λανσάρει μια τέτοια συνδρομητική video-on-demand (VoD) υπηρεσία μέσω της γαλλικής IPTV πλατφόρμας Free.

Το Marc Dorcel TV πρωτοέδειξε 3D ερωτικό περιεχόμενο στην έκθεση MipTV νωρίτερα φέτος ενώ εξελίσσει τα γυρίσματα με την επίσης γαλλική εταιρία 3DLized.

Η αρχική υπηρεσία θα παρέχει πρόσβαση σε 60 αποκλειστικές 3D high definition ερωτικές ταινίες στο Channel 171 (της πλατφόρμας Free, για τους μοναχικούς bussiness travellers που θα ξεμείνουν σε ξενοδοχεία του Παρισιού…) Ο κος Marc Dorcel είναι γνωστός για τα hardcore classics “Citizen Shane” και “Casino – No Limit”…

Ανεξάρτητα με το οι 3D ερωτικού περιεχομένου ταινίες είναι μια καλή ιδέα, η υπηρεσία είναι στην τεχνολογική αιχμή σε ότι αφορά το VOD,” λέει το αρχισυντάκτης του Home Cinema Choice, κος Mark Craven που είπε πως αυτή η προσέγγιση είναι λογική αφού δεν υπάρχει σήμερα περιεχόμενο για να ‘γεμίσει’ το πρόγραμμα του ένα κανάλι ολοκληρωτικά.

Αυτό που περιμένουμε στη συνέχεια είναι και 3D θέαμα από το BBC μάλλον μέσω του iPlayer, και όχι με ένα ‘κανονικό BBC 3D κανάλι.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2010

Πορνοστάρ με άγχη στη δουλειά

Η κρίση έχει στριμώξει στους πορνοστάρ καθώς οι εταιρίες παραγωγής πιέζουν για γρήγορες επιδόσεις προκειμένου να τελειώσουν γρήγορα τις σκηνές
Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και την βιομηχανία Πορνό στο Λος Αντζελες .Έτσι οι διαφορές παραγωγές ταινιών για να προσλάβουν κάποιους πορνό σταρ δεν εξετάζουν πλέον μόνο τα τυπικά προσόντα, αν γραφεις καλά στην κάμερα, αν έχεις τα σωματικά προσόντα, αν έχεις καλλιτεχνικό στήσιμο …αλλά προσπαθούν πλέον να μειώσουν το κόστος μέσω ελαστικών μορφών εργασίας.
Έτσι στις ΗΠΑ έχει γίνει μόδα το παρτ-τάιμ πορνό σταρ. Νεαρά ζευγάρια περνάνε από κάστινγκ για να γυρίσουν σκηνές πορνό, ενώ πληρώνονται με την ώρα καθώς τα στούντιο τους ζητούν να γυρίσουν μια σκηνή το πολύ μέσα σε ένα τετράωρο.
Την δυσκολία του να είσαι πορνό σταρ αυτή την εποχή της κρίσης μας παρουσιάζουν οι 19χρονη Τζένι και Τζόνι Coxxx οι οποίοι στο ελεύθερό τους χρόνο παίρνουν μέρος σε αισθησιακές ταινίες άλλες φορές σαν πρωταγωνιστές και άλλες σαν κομπάρσοι.
Ο Τζόνι χαρακτηρίζει τη δουλεία πάρα πολύ αγχωτική. "Πρέπει μέσα σε πολύ λίγη ώρα να συγκεντρωθείς και να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι εύκολο να κάνεις σεξ με το μαχαίρι στο λαιμό."
Η σύντροφός του ήταν πιο περιγραφική "Μια μέρα έχασα από το άγχος μου το σουτιέν μου. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Στις αρχές απολάμβανα αυτή τη δουλειά τώρα απλά την κάνω για ένα μεροκάματο."
Το ζευγάρι είχε μπει στη βιομηχανία για κάποια έξτρα χρήματα. Οι δύσκολες συνθήκες εργασία μας κάνουν να αντιλαμβανόμαστε πλέον το δράμα ενός πορνό σταρ.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Διαφήμιση sex shop σε σχολικό λεωφορείο


Έξαλλες είναι Ιταλίδες μαμάδες με τους υπεύθυνους του ενός σχολικού λεωφορείου που μεταφέρει τα παιδιά τους για μαθήματα ιππασίας καθώς διαφημίζει ένα κατάστημα ερωτικών ειδών.

Η διαφήμιση για το τοπικό κατάστημα erotic dreams εγκρίθηκε από τον ιδιοκτήτη του λεωφορείου, χωρίς να προειδοποίησει τους γονείς ή τους μαθητές και χωρίς να λάβει υπόψη του ότι το κατάστημα πουλά πληθώρα προϊόντων που είναι ακατάλληλα για τα παιδιά.

“Τα παιδιά μας είναι αρκετά μεγάλα για να είναι σε θέση να διαβάσουν αυτή την αγγελία και να έρθουν στο σπίτι ζητώντας κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι”, είπε μια μητέρα και πρόσθεσε: “Δεν θα επιτρέψουμε στους γιους μας και τις κόρες μας να πάρουν αυτό το σχολικό λεωφορείο αν δεν αλλάξει η διαφήμιση”

Εκπρόσωπος της εταιρείας μεταφοράς Dolomitibus αρνήθηκε να σχολιάσει

πηγή : www.dailyfucks.gr

Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2010

Το γυμνό στην υπηρεσία της έβδομης Τέχνης

25 ταινίες όπου η γυμνή σάρκα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο θα παρουσιαστούν από τις 25 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο Ετουάλ Αλεξάνδρα.

Ανάμεσα τους, η "Αυτοκρατορία των Αισθήσεων", οι "Ερωτικές Ιστορίες Καθημερινής Τρέλας", τα "Ιδιωτικά Βίτσια, Δημόσιες Αρετές" αλλά και το "Μπορντέλο" του Νίκου Κούνδουρου.

Επιπλέον, θα δούμε και ταινίες που "σόκαραν" στην εποχή τους, όπως τον "Καλιγούλα" και την "Ιστορία της Ο".

Την έμπνευση για το φεστιβάλ που διαρκέσει ως την 1η Δεκεμβρίου είχε ο Γιάννης Σολδάτος, ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε και ένα σχετικό βιβλίο για το γυμνό σώμα στον κινηματογράφο.

“Ο αγώνας του κάθε νοήμονα και υγιούς ατόμου δεν έγινε με τα φαντάσματα της λογοκρισίας και της αστικοχριστιανικής ηθικής.Ο αγώνας έγινε και γίνεται για τον κορεσμό της ακόρεστης δίψας του ανθρώπινου ματιού απέναντι στο ωραίο γυμνό ανθρώπινο σώμα'', είπε ο κ. Σολδάτος.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Το χάπι που μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης από AIDS

H καθημερινή λήψη ενός χαπιού, που συνδυάζει δύο αντιρετροϊκά φάρμακα, μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό του AIDS στους άνδρες
Οι άνδρες που λαμβανουν το χάπι Truvada, που συνδυάζει δύο αντιρετροϊκά φάρμακα, εμφανίζουν μειωμένο κίνδυνο κατά 44% να μολυνθούν με τον ιό του AIDS, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μίας κλινικής έρευνας που διεξήχθη σε έξι χώρες και δημοσιεύθηκε σήμερα στις ΗΠΑ.

Η έρευνα διενεργήθηκε σε 2.499 άνδρες, 29 από τους οποίους ήταν τρανσέξουαλ, μη μολυσμένους από τον ιό του AIDS, ηλικίας 18 με 67 ετών, που είχαν συχνά ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Η κλινική έρευνα έγινε απο τον Ιούλιο του 2007 έως το Δεκέμβριο του 2009 σε έντεκα κέντρα σε έξι χώρες: τη Νότια Αφρική, την Ταϊλάνδη, το Περού, τον Ισημερινό, τη Βραζιλία και τις ΗΠΑ και δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό New England Journal of Medicine με ημερομηνία 25 Νοεμβρίου.

Ολοι οι συμμετέχοντες στην έρευνα επιλέχθηκαν τυχαία και λάμβαναν οι μισοί το χάπι Truvada και οι υπόλοιποι ένα ψευδοφάρμακο. Επιπλέον όλοι πήγαιναν τακτικά σε κλινικές όπου ενημερώνονταν για τους τρόπους πρόληψης της ασθένειας, ενώ υποβάλλονταν σε εξετάσεις και θεραπεία για τυχόν άλλες σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, κατά τη διάρκεια των 2,8 ετών της κλινικής έρευνας παρατηρήθηκαν συνολικά 100 κρούσματα μόλυνσης με τον ιό HIV.

Απο αυτές τις 100 μολύνσεις οι 36 σημειώθηκαν στους 1.251 άνδρες που λάμβαναν το Truvada και οι 64 στους 1.248 που λάμβαναν το ψευδοφάρμακο, γεγονός που έκανε τους ερευνητές να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η καθημερινή λήψη του συγκεκριμένου χαπιού μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης με τον ιό του AIDS κατά 43,8%.

Ο διευθυντής του αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Μολυσματικών Ασθενειών (NIAID) δρ Άντονι Φάουτσι δήλωσε "πολύ ευχαριστημένος" από τα αποτελέσματα, τα οποία χαρακτήρισε "σημαντικά" στο πλαίσιο των προσπαθειών καταπολέμησης του AIDS.

O δρ. Ρόμπερτ Γκραντ, του Ινστιτούτου Gladstone και του πανεπιστημίου του Σαν Φρανσίσκο, που ήταν επικεφαλής της κλινικής έρευνας, υπογράμμισε από τη μεριά του ότι: "Τα αποτελέσματα της έρευνας δεν σημαίνουν ότι μπορεί κανείς να παίρνει αυτό το χάπι αντί να χρησιμοποιεί προφυλακτικό".

πηγή : www.newsit.gr

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010

Οι Ελληνες το έριξαν στο πορνό!

Οι Ελληνες το έριξαν στο... πορνό για να βγάλουν τα προς το ζην! Η οικονομική κρίση και τα υψηλά επίπεδα ανεργίας γέμισαν τα συρτάρια των εταιρειών παραγωγής πορνό ταινιών με χιλιάδες βιογραφικά ανδρών και γυναικών που ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπο να αυξήσουν τα έσοδά τους. Και μη νομίζετε πως πρόκειται για αλλοδαπούς. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ενδιαφερομένων είναι Ελληνες, ενώ εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι κι αρκετές γυναίκες είναι διατεθειμένες να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους.

Σχεδόν 3.000 αιτήσεις έχουν συμπληρωθεί από ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου σε εταιρεία παραγωγής ροζ DVD. Η γκάμα των εν δυνάμει πορνοστάρ περιλαμβάνει από φοιτήτριες και φοιτητές μέχρι μεσήλικες που έχασαν πρόσφατα τη δουλειά τους και ψάχνουν να βρούνε τρόπο να βγάλουν το... μεροκάματο.

Νέοι και μεγαλύτεροι σε ηλικία, ελεύθεροι, παντρεμένοι και παντρεμένες, ζευγάρια, μητέρες με παιδιά και οικογενειάρχες από την Αθήνα και την επαρχία αναζητούν μια επαγγελματική θέση στο... βασίλειο του σεξ.

«Εχω μεγάλα προσόντα. Ειδικότητά μου είναι η καλή δουλειά. Σας στέλνω και τη φωτογραφία για να καταλάβετε», αναφέρεται σε ένα από τα βιογραφικά που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό στην ιστοσελίδα της εταιρείας του ο παραγωγός πορνό Δημήτρης Σειρηνάκης.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μια 60χρονης η οποία έστειλε την αίτησή της μέσω e-mail στην ιστοσελίδα της Sirina. «Είμαι 60 χρόνων με εμπειρία και πρόσφατα άνεργη. Ενδιαφέρομαι άμεσα για δουλειά και για λεφτά», αναφέρει.

Τόσο η ανεργία που μαστίζει τη χώρα μας όσο και η επιθυμία για εύκολο χρήμα φαίνεται πως είναι βασικοί παράγοντες για την αύξηση της ζήτησης δουλειάς στη βιομηχανία πορνό.

Ο τρόπος υποβολής του βιογραφικού είναι απλόός: οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν προς τις εταιρείες παραγωγής πορνό ένα σύντομο βιογραφικό όπου περιγράφουν τόσο τα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους όσο και κάποια στοιχεία του εαυτού τους. Απαραίτητη είναι η αποστολή και μίας φωτογραφίας του εν δυνάμει «ηθοποιού». Εφόσον ο ενδιαφερόμενος εγκριθεί από τους ιθύνοντες της εταιρείας, υποχρεούται να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες πρέπει να βεβαιωθεί ότι χαίρει άκρας υγείας. Αφού περάσει και αυτό το στάδιο, βγαίνει αμέσως στον στίβο... εργασίας.

Οι αμοιβές των ηθοποιών σε αυτού του είδους τις ταινίες δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητες. Τα ποσά που «παίζουν» στην αγορά ξεκινάνε από 300 ευρώ και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 1.500 ευρώ για κάθε σκηνή. Το ύψος των αμοιβών εξαρτάται τόσο από την εμπειρία των «ηθοποιών» όσο και από τις επιδόσεις τους την ώρα της δράσης.

Η «Espresso» επικοινώνησε με δύο εταιρείες παραγωγής αισθησιακών ταινιών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες για το φαινόμενο που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες.

«Καθημερινά δεχόμαστε πλήθος βιογραφικών, αλλά και μηνυμάτων στην ιστοσελίδα μας από ενδιαφερομένους που ψάχνουν άμεσα δουλειά. Ο αριθμός είναι τεράστιος σε σχέση με παλιότερα. Μέχρι στιγμής έχουμε κοντά στις 3.000 αιτήσεις, χώρια τα μηνύματα που δεχόμαστε στο Facebook. Oι περισσότεροι που αποφασίζουν να μας προσεγγίσουν μας τονίζουν πως ο λόγοι που απευθύνονται σε εμάς είναι καθαρά βιοποριστικοί», λέει στενός συνεργάτης του Δημήτρη Σειρηνάκη (δεν επιθυμεί να αναφερθεί το όνομά του) ο οποίος έχει αναλάβει τον τομέα του κάστινγκ των ηθοποιών, και εξηγεί: «Προφανώς, η οικονομική κρίση και η έξαρση της ανεργίας έχει οδηγήσει τον κόσμο προς τη βιομηχανία του πορνό. Πιο παλιά λαμβάναμε βιογραφικό από Ελληνα πολύ σπάνια και από Ελληνίδα σχεδόν ποτέ. Πρόσφατα, όμως, τα πράγματα άλλαξαν: έλαβα μήνυμα από μια πενηντάχρονη, μάνα δύο παιδιών, που θέλει επειγόντως δουλειά για να βγάλει χρήματα!».


Ενδιαφέρον, επίσης, παρουσιάζει και το βιογραφικό σημείωμα μιας φοιτήτριας από την επαρχία. «Δεν έχω εμπειρία, αλλά μαθαίνω εύκολα» αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ περιγράφει τον εαυτό της ως εξής: «Είμαι μελαχρινή, με λίγα παραπάνω κιλά, αλλά αρέσω στους άντρες. Ενδιαφέρομαι να συμμετέχω σε ταινία που θα προβληθεί μόνο στο εξωτερικό» τονίζει.

Και οι άντρες στα πλατό του έρωτα
Αρκετοί είναι και οι άντρες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για μια θέση στα πλατό του έρωτα. «Φτάνουν στο γραφείο αιτήσεις από 25χρονους νεαρούς μέχρι ώριμους 50χρονους. Τις περισσότερες φορές τα βιογραφικά συνοδεύονται και από φωτογραφίες όπου απεικονίζονται τα σωματικά τους προσόντα. Για τους άντρες είναι πιο εύκολο να αποφασίσουν ότι θέλουν να συμμετάσχουν σε μια αισθησιακή ταινία απ’ ό,τι για τις γυναίκες, ωστόσο δεν μπορούν όλοι, αφού δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται» αναφέρει ο συνεργάτης του κυρίου Σειρηνάκη.

Τα λεγόμενα του οποίου έρχεται να ενισχύσει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής πορνό Iέρεια Productions, Γιώργος Φραγκόπουλος: «Εχω 2.500 αιτήσεις μόνο από Ελληνες. Ο κόσμος ψάχνει για δουλειά απεγνωσμένα. Ακόμη και κάποιοι που γνωρίζουν πως δεν διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα, επιχειρούν μήπως και καταφέρουν να κερδίσουν μερικά χρήματα από μια ταινία», εξηγεί ο κ. Φραγκόπουλος και περιγράφει: «Θα σας πω μόνο ότι πριν από μερικές ημέρες πόνεσε η ψυχή μου, όταν έλαβα το βιογραφικό ενός κυρίου από την Καβάλα. Αυτός είναι έξι μήνες άνεργος. Οπως μου αναφέρει στο βιογραφικό του, χρωστάει στις τράπεζες και μου γράφει πως είμαι η τελευταία του ελπίδα. Σε αυτές τις περιπτώσεις έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση και, δυστυχώς, συναντώ τέτοια παραδείγματα όλο και πιο συχνά».

Οσο για τις γυναίκες: «Τον τελευταίο μήνα δέχομαι μεγάλη προσφορά από Ελληνίδες: φοιτήτριες, παντρεμένες, χωρισμένες, νοικοκυρές... στέλνουν το βιογραφικό τους. Οι περισσότερες μου ζητάνε να... παίξουν με πλάτη ή χωρίς να φαίνεται το πρόσωπό τους, για να μην τύχει και τις αναγνωρίσει κανείς. Ειδικά οι παντρεμένες, έρχονται κρυφά από τους συζύγους τους!»


Πηγή : TNSite

Πωλείται η βίλα του… Playboy

Στο σφυρί αναμένεται να βγάλει την πολυτελή βίλα των «οργίων» ο εκδότης του γνωστού ανδρικού περιοδικού «Playboy», Χιου Χέφνερ, λόγω χρεών.

Ο εκδότης πιέζεται ασφυκτικά από τους πιστωτές του να ξεπληρώσει τις οφειλές του και, πλέον, η μόνη λύση που φαντάζει εφικτή είναι η πώληση της περίφημης έπαυλης «Playboy Mansion».

Η πολυτελής κατοικία στο Λος Άντζελες, όπου ο Χέφνερ έχει εμφανιστεί αμέτρητες φορές να παίζει με τα «κουνελάκια» του και να διοργανώνει πάρτι βουτηγμένα στην ηδονή, είναι πιθανό να φιλοξενήσει φέτος την τελευταία γιορτή του έρωτα.

Οι πιστωτές του 84χρονου μεγιστάνα τον υποχρεώνουν, με σχετικό συμφωνητικό, να τους καταβάλλει 85 εκατομμύρια ευρώ εντός 16 μηνών, οπότε η πώληση της οικίας φαντάζει αναπόφευκτη.

πηγή : www.zougla.gr

Το όργιο των 250 ζευγαριών στην Ιαπωνία

Μια εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών στη "χώρα του ανατέλλοντος ηλίου", την Ιαπωνία κάλεσε απλό κόσμο να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο... σεξουαλικό όργιο όλων των εποχών.... Οι 500 θέσεις(250 άνδρες και 250 γυναίκες) σε αυτό το περίπου Reality καπαρώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά!
Τα ζευγάρια συγκεντρώθηκαν σε μια ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη για να σπάσουν το ρεκόρ ομαδικού σεξ. Τα 'ζευγάρια' άλλαζαν στάσεις ταυτόχρονα, λες και επρόκειτο για κάποιο αθλητικό αγώνισμα... Παρόλη την ετικέτα "όργιο" που είχε το γεγονός, το κάθε ζευγάρι ήρθε σε επαφή μόνο μεταξύ του κι όχι με άλλα ζευγάρια.
Το όργιο έγινε σε μια αποθήκη εμπορευμάτων με επαγγελματίες φωτορεπόρτερ και κινηματογραφιστές να καταγράφουν το γεγονός
με σκοπό να κυκλοφορήσουν τις σκηνές σε dvd και να πληρωθούν τα έξοδα της παραγωγής.
Για την ιστορία, στην Ιαπωνία ανήκει πλέον το ρεκόρ συμμετεχόντων σε όργιο (άγνωστο ποιος το κατείχε ) αφού-όπως λένε- ποτέ πριν δεν κατάφερε μεγαλύτερος αριθμός ατόμων να κάνει σεξ στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή.

πηγή : magikoserotismos.blogspot.com

Το αντρικό σημείο G!

Αν νομίζατε ότι το περίφημο σημείο G αποτελεί προνόμιο των γυναικών, ήρθε η ώρα να μάθετε την αλήθεια! Σύμφωνα με έρευνα και οι άντρες διαθέτουν αντίστοιχη ερωτογενή ζώνη: το σημείο L!

Η ονομασία προέρχεται από την κοινωνιολόγο Elisabetta Leslie Leonelli, της οποία οι μελέτες οδήγησαν στην ανακάλυψη του σημείου αυτού.
Η δρ Leonelli μέσα από πολύχρονες έρευνες κατέληξε σε μία σειρά από συμπεράσματα που κατέρριψαν πολλούς μύθους για την αντρική σεξουαλικότητα. Τα σημαντικότερα από αυτά ήταν δύο:

1. ότι οι άντρες έχουν την ανάγκη της τρυφερότητας, την λαχτάρα για "χαδάκια" κατά την σεξουαλική επαφή, αλλά δεν τολμούν να την εκφράσουν από φόβο μήπως αμφισβητηθεί ο "ανδρισμός " τους

2. ότι και το αντρικό σώμα έχει ένα σημείο το οποίο όταν ερεθιστεί προσφέρει το maximum της ηδονής: το σημείο L!
Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα.

Το σημείο L βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης (φωτογραφία). Είναι μια ερωτογενής ζώνη στη βάση του πέους, στην περιοχή ανάμεσα στο όσχεων, στο σακοειδή θύλακα των όρχεων και στους μυς του περινέου.

Εκεί υπάρχουν νευρικές απολήξεις οι οποίες συσχετίζονται με την ηδονή, όπως υπάρχουν και στο εξωτερικό μέρος του υπόλοιπου πέους. Το σημείο L δεν πρέπει να συγχέεται με τον προστάτη αδένα -που "ευθύνεται" για τον αντρικό οργασμό- αν και βρίσκεται σε "απόσταση αναπνοής" από αυτόν.

Όπως και με το γυναικείο "σημείο G", έτσι και το αντρικό L, είναι πολύ δύσκολο να ανακαλυφθεί. Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο μόνος τρόπος να τον αγγίξει κανείς είναι από τον πρωκτό, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Ίσως αυτός να είναι και ο βασικός λόγος που μέχρι σήμερα το ζήτημα του αντρικού σημείου G έχει μελετηθεί ελάχιστα και δεν υπάρχει επιστημονική βιβλιογραφία. Οι περισσότεροι άντρες αποφεύγουν να ενημερωθούν για αυτό και ακόμη περισσότερο να παραδεχτούν την ύπαρξή του.

πηγή : www.newsbomb.gr

Μασάζ στα γεννητικά όργανα...Για τη γυναίκα!!!

Ο σεξουαλικός ερεθισμός της γυναίκας είναι ενελώς διαφορετικός .

Επιπλέον , μη ξεχνάτε οτι ο ερεθισμός μιας γυναίκας μπορεί να είναι κλειτοριδικός ή κολπικός.

Γιαυτό είναι πολύ σημαντικό να τη ρωτάτε σε όλη τη διάρκεια του μασάζ και να δείχνετε ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στις οδηγίες που θα σας δίνει !

1.Ξεκινήστε απαλά χαιδεύοντας εξωτερικά τον κόλπο ( περίπου για 1 λεπτό) και ακολουθείστε με κλειτορειδικό ερεθισμό.(περίπου για 2 λεπτά). Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι μαλακές και ρυθμικές και σταδιακά πιο έντονες. Χρησιμοποιήστε μονάχα το ενα χέρι , το αλλό χρησιμοποίηστε το για να χαιδέψετε τις θήλεις , το εσωτερικό των μηρών, το περινέο ( περιοχή ανάμεσα στον κόλπο και τον πρωκτό.)

2.Κλειτοριδικός Ερεθισμός. Οταν κάνετε μασαζ στην κλειτορίδα της , πρόσεξτε σε ποιό σημείο η συντροφο σας ερεθίζεται περισσότερο. Μόλις το εντοπίσετε επειμείνετε σε αυτό , θα της ανοίξει το δρόμο για οργασμό. Οι περισσότερες γυναίκες απολαμβάνουν τον κλειτοριδικό οργασμό περισσότερο , αν κατά τη διάρκεια του κλειτοριδικού μασάζ βάλετε και ενα δάκτυλο (η δυο) μέσα στον κόλπο. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποιο σεξουαλικό βοήθημα όπως ενα dildo ! (Ρωτήστε την πρώτα όμως)

πηγή : alfanea.blogspot.com

Είμαστε 3οι στα προφυλακτικά παγκοσμίως!!!

Τρίτη δύναμη αναδείχτηκε η Ελλάδα στην παγκόσμια κατάταξη γνωστής βιομηχανίας προφυλακτικών, με θέμα τις εθνικότητες που επιτυγχάνουν συχνότερα ...οργασμό!

• Σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι Έλληνες άντρες, εμφανίζονται στο top 3 των περισσότερο ικανοποιημένων σεξουαλικά στον κόσμο, αφού το 85% φτάνει σε οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ!
• Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο... ανεβασμένα και για τις Ελληνίδες! Εκεί τα ποσοστά μας πέφτουν στο 44% - τόσες Ελληνίδες απάντησαν στην έρευνα ότι έχουν οργασμό σε κάθε σεξουαλική επαφή!
Τα παραπάνω στοιχεία, μας χαρίζουν τυπικά την 3η θέση παγκοσμίως, με συνολικό ποσοστό 64%, ως προς την ευκολία να φτάσουμε στην ερωτική κορύφωση! Αν και μια ματιά στα αναλυτικά στοιχεία, δείχνει ότι στην πραγματικότητα ερχόμαστε έκτοι!
Κι αυτό γιατί
• στις πρώτες θέσεις ισοβαθμούν με 66 % η Ισπανία, η Ιταλία, το Μεξικό και η Νότια Αφρική
• ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει με 65% η Βραζιλία!
Τι γίνεται όμως με τους τρόπους που χρησιμοποιούν οι έλληνες και οι ελληνίδες για να κατακτήσουν την κορύφωση! Σύμφωνα πάντα με την έρευνα,
• οι Eλληνίδες βρίσκουν στο διαδίκτυο, σε βιβλία και βίντεο, στοιχεία για να κάνουν πιο πιπεράτη τη σεξουαλική τους ζωή,
• οι άντρες χρησιμοποιούν με προθυμία sex toys και διάφορα ερωτικά παιχνίδια!

Μεταξύ των πιο «στερημένων» σε οργασμό χωρών του πλανήτη συγκαταλέγονται η Ιαπωνία, η Κίνα και το Χονγκ Κονγκ που έρχονται «τελευταίοι και καταϊδρωμένοι»!

Πηγή : TNSite

Ο Πάπας είπε «ναι» στο προφυλακτικό

Τη χρήση του προφυλακτικού αποδέχθηκε για πρώτη φορά Πάπας, αναγνωρίζοντας τον κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό που προκαλεί AIDS. Η δήλωση του Πάπα Βενέδικτου XVI, προκύπτει από την προδημοσίευση τμήματος του βιβλίου «Φώτα του κόσμου» που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη.

Η αναφορά του Πάπα συνιστά σημαντική αλλαγή των μέχρι πρότινος σκληρών θέσεών του για τη χρήση προφυλακτικού και όχι μόνο ως μέσου αντισύλληψης.

Μόλις πέρυσι, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Καμερούν, ο Πάπας δήλωνε ότι η χρήση του προφυλακτικού ίσως και να επιδεινώνει την εξάπλωση του ιού.

«Το Φως του Κόσμου: Ο Πάπας, η Εκκλησία και τα Σημεία των Καιρών», είναι ολόκληρος ο τίτλος του βιβλίου.

Συγγραφέας είναι ο γερμανός δημοσιογράφος Πέτερ Σήβαλντ, ο οποίοε άντλησε το υλικό του και από σειρά συνεντεύξεων με τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας: Ο Πάπας ερωτάται εάν η αντίθεση της Καθολική Εκκλησία στη χρήση προφυλακτικού είναι θέμα αρχής. Η απάντησή του είναι η εξής: «Η Εκκλησία φυσικά και δεν το θεωρεί πραγματική ή ηθική λύση, αλλά κατά περίπτωση μπορεί οπωσδήποτε να αποτελέσει το πρώτο βήμα προς το σκοπό της μείωσης της μετάδοσης του ιού, ένα πρώτο βήμα προς μία διαφορετική, πιο ανθρωπιστική βίωση της σεξουαλικότητας».

Τα σχόλια του Πάπα ήδη χαιρέτισαν οι υπεύθυνοι του UNAIDS, του σχετικού με την καταπολέμηση του AIDS προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών αλλά και μεταρρυθμιστικές οργανώσεις στους κόλπους της καθολικής Εκκλησίας.

πηγή : www.tanea.gr

Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Συνταγές για να... αυξήσετε τη λίμπιντό σας!

"Αφροδισιακό ποτό" (3ποτήρια)
1/2 λίτρο ξηρό άσπρο κρασί
1 ποτήρι κονιάκ
30 γρ. κανέλα (σε sticks)
λίγη βανίλια
30 γρ. αλεσμένο τζίντζερ
15 γρ. γλυκόζη
μία πρέζα αλεσμένο μοσχοκάρυδο

Pίχνετε την κανέλα, τη βανίλια και το τζίντζερ στο λευκό κρασί και αφήνετε το μείγμα για 48 ώρες στο ψυγείο. Φιλτράρετε το μείγμα, προσθέτετε το κονιάκ και το μοσχοκάρυδο και στη συνέχεια τη γλυκόζη. Aνακατεύετε καλά και πίνετε.

Oμελέτα με βασιλικό (για 2 άτομα)
4 κρόκους και 5 ασπράδια αυγών
3 κουταλιές γάλα
1 κουταλάκι σιμιγδάλι
1 πρέζα βασιλικό
1 κουταλάκι μέλι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι

Xτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε σιγά-σιγά το γάλα, το μέλι, το σιμιγδάλι, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και το μείγμα των αυγών και τηγανίζετε την ομελέτα, ροδίζοντάς την και από τις δύο πλευρές.

Tηγανίτες με μέλι (για 2 άτομα)
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
3 κουταλιές μέλι
1/2 φλιτζάνι νερό
1 κουταλάκι σουσάμι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Aνακατεύετε το αλεύρι με το νερό και τη μισή ποσότητα από το μέλι, μέχρι να γίνει μαλακή ζύμη. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε το μισό μείγμα. Γυρίζετε για να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Bάζετε τις τηγανίτες σε πιατέλα, τις περιχύνετε με το υπόλοιπο μέλι, ρίχνετε το σουσάμι και τις σερβίρετε ζεστές.

πηγή : supermam.pblogs.gr

H γκέι διαδικτυακή τηλεόραση για την Ελλάδα είναι γεγονός!

Οι gay έχουν το δικό τους website στην Ελλάδα! Τώρα μπορούν να δουν πράγματα που τους αφορούν στο Gaywebtv.gr!

Οι γκέι έχουν το δικό τους website στην Ελλάδα! Τώρα μπορούν να δουν πράγματα που τους αφορούν στο Gaywebtv.gr.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Lifo, η διαδικτυακή τηλεόραση δεν έχει ακόμα ροή, ούτε συγκεκριμένο πρόγραμμα. Προς το παρόν το κανάλι αποτελεί ένα ανθολόγιο άρθρων και βίντεο που σχετίζονται με τον έναν ή άλλο τρόπο με θέματα που αφορούν τους γκέι, τις λεσβίες, τους αμφισεξουαλικούς και διαφυλικούς ανθρώπους.

Ως web tv, δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες τηλεοπτικές απόπειρες γκέι καναλιών στην Ευρώπη όπως το Ιταλικό GAY TV (που ήταν και το πρώτο πανευρωπαϊκά - έκλεισε λόγω χαμηλών εσόδων το 2008), το Γαλλικό PINK TV (δορυφορικό, υπάρχει ακόμα, χρηματοδοτούμενο από την TF1 και το Canal Plus), το Ολλανδικό OUT TV (συνδρομητικό με 9 Ευρώ το μήνα), το Γερμανικό Timm. (ήταν να κλείσει αλλά κρατήθηκε ζωντανό μόνο καλωδιακά), το Αμερικάνικο καλωδιακό Logo (ιδιοκτησία του MTV/Viacom), το επίσης Αμερικάνικο Here! Tv που είναι διαδικτυακό και μπορεί να συγκριθεί με το δικό μας μόνο θεωρητικά), και τέλος το Καναδικό PrideVision (ήταν το πρώτο καλωδιακό στον κόσμο με 24ωρο πρόγραμμα). Υπάρχουν επίσης το Ταϊλανδέζικο Pattaya Gay TV, αλλά και το επίσης διαδικτυακό Σουηδικό ψυχαγωγικό κανάλι GayTVONE.

πηγή : www.newsit.gr

Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010

Τα πάντα για το στριπτίζ...και σε περιοδικό

Ένα νέο περιοδικό, σχετικά με το στριπτίζ ήρθε για να ταράξει τα νερά του έντυπου Τύπου των ΗΠΑ. Το περιοδικό Pole Spin αφορά τη παγκόσμια κοινότητα του εν λόγω αισθησιακού χορού και θα περιέχει πληροφορίες για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι επαγγελματίες του είδους

Στο περιοδικό δυστυχώς για τους άνδρες αναγνώστες δεν θα υπάρχουν άρθρα του τύπου "Μπορώ να πάω σπίτι με τον πελάτη που μου άφησε φιλοδώρημα 3 δολάρια" ή "10 τραγούδια με τα οποία δεν πρέπει με τίποτα να κάνεις στριπτίζ".

Ωστόσο, υπάρχουν θέματα που έχουν αρκετό ενδιαφέρον, ενώ η αντιμετώπιση του θέματος θα είναι σοβαρή και επαγγελματική.

Στο πρώτο τεύχος ήδη το περιοδικό παρουσιάζει μερικές στρίπερ άνω των 40 και μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα μέχρι να τις δείτε αφού η γριά η κότα έχει το ζουμί.

Τέλος το περιοδικό προσφέρει μια free trial ανάγνωση στο διαδίκτυο για μια κλεφτή ματιά αν και το δωρεάν είναι σχετικό αφού πρέπει να πληρώσεις 3,5

πηγή : totefteri.blogspot.com

Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Η "Τελευταία κρίση" του Μιχαήλ Άγγελου ειναι επιρρεασμένη απο σκηνές σε οίκους ανοχής

Για τους χιλιάδες επισκέπτες της πολης του Βατικανού η τοιχογραφία του Μιχαήλ Άγγελου "Τελευταία κρίση" που βλέπουν καθημερινά μέσα στο Βατικανό ειναι απλά γιαυτούς μια σκηνή απο τη δευτέρα παρουσία του Χριστού.
Νέες μελέτες όμως υποστηρίζουν οτι ο πασίγνωστος ζωγράφος εμπνεύστηκε την τεράστια τοιχογραφία απο τις επισκέψεις του στα ρωμαικά λουτρά του 16ου αιώνα που εκείνη την εποχή λειτουργούσαν σαν οίκοι ανοχής.
Oι φυγούρες που είναι ζωγραφισμένες να έχουν φθίνουσα πορεία προς τη κόλαση και ανοδική πορεία προς το παράδεισο είναι εμπνευσμένες απο τις φιγούρες ανθρώπων που ο ζωγράφος έβλεπε στα λουτρά της εποχής μας λέει η Elena Lazzarini ερευνήτρια του πανεπηστημίου της Πίζας και συγγραφέας της μελέτης.
Τα λουρά εκείνη την περίοδο στη Ρώμη πρόσφαιραν διάφορες μασάζ ,θεραπείες σώματος, είχαν δωμάτια με ατμό ενώ σε πολλά δωμάτια ιερόδουλες εξασκούσαν το επάγγελμα τους.

πηγή : www.guardian.co.uk

Σεξουαλικός εθισμός : Η ''ασθένεια'' του μέλλοντος!!!

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα, στα οποία πρωταγωνιστούν celebrities, έχουν συμβάλλει ώστε να πολλαπλασιαστεί η ζήτηση για παροχή θεραπείας στους σεξουαλικά εθισμένους, παρά το γεγονός ότι η εξάρτηση από το σεξ, δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί επισήμως ως διαταραχή και δεν τυγχάνει κυβερνητικής ρύθμισης.

Πριν από μια δεκαετία, οι θεραπευτές του σεξουαλικού εθισμού, ήταν ελάχιστοι, ενώ σήμερα ''ξεφυτρώνουν'' όλο και περισσότερα κέντρα αποτοξίνωσης από το σεξ και προώθησης της σωστής σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Ο τομέας αυτός, οφείλει πολλά κυρίως στον Tiger Woods, αλλά και σε άλλους celebrities, αφού διαγνώστηκε ότι πάσχουν από εθισμό στο σεξ και έτσι αυτή η πάθηση, η οποία δεν έχει αναγνωριστεί επίσημα από την ιατρική κοινότητα, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, με συνέπεια να υπάρχει εκτεταμένη ζήτηση για την αντιμετώπισή της.

Θα ακολουθήσει δε, η δημιουργία ενός υπερπολυτελούς κέντρου αποτοξίνωσης, που θα απευθύνεται σε πλούσιους ''εθισμένους''.

Η εύκολη πρόσβαση, μέσω του διαδικτύου, σε πορνογραφικό περιεχόμενο, προκάλεσε μια επιδημία σεξουαλικού εθισμού στις ΗΠΑ, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί, ενώ η παραμονή του Woods, του Russell Brand αλλά και του σταρ των X-files, David Duchovny, σε παρόμοια κέντρα, πληροφόρησε ένα αδαές, μέχρι πρότινος, κοινό, για την ύπαρξη αποτελεσματικής θεραπείας.

Να σημειωθεί ότι η αντιμετώπιση περιπτώσεων σεξουαλικού εθισμού, πραγματοποιείται χωρίς την κρατική έγκριση και χωρίς να συμπεριλαμβάνεται σε κυβερνητικά προγράμματα, ανάλογα αυτών που υπάρχουν για εξαρτήσεις από ναρκωτικές ουσίες ή από το αλκοόλ.

Ο Δρ Martin Kafka, ένας ψυχίατρος στη Βοστόνη και επικεφαλής στην έρευνα για την παθολογική σεξουαλική συμπεριφορά, δήλωσε πως υπάρχει έντονη αντιδικία στην επιστημονική κοινότητα, σχετικά με το αν κάποιο άτομο μπορεί να εθιστεί στο σεξ, όπως εθίζεται στο αλκοόλ ή στα ναρκωτικά.

Σαν εξάρτηση από το σεξ μπορεί να χαρακτηριστεί ''οποιαδήποτε σεξουαλική παθολογική συμπεριφορά, η οποία προκαλεί προβλήματα στην καθημερινή ζωή του ατόμου αλλά και στρες στο ίδιο, στην οικογένειά του, στους φίλους του, αλλά και στο εργασιακό του περιβάλλον'' σύμφωνα με το διεθνές Ινστιτούτο Επαγγελματιών για την αντιμετώπιση ψυχικών τραυμάτων και εθισμών.

Οι ειδικοί σημειώνουν ότι μια επικείμενη διάλυση ενός γάμου, ή η απώλεια της εργασίας λόγω της σεξουαλικής συμπεριφοράς ενός ατόμου, μπορεί να αποτελούν τις αφορμές για την παροχή θεραπείας, αλλά κάποιος που είχε μια ή δύο εξωσυζυγικές σχέσεις, δεν μπορεί να διαγνωστεί ως σεξουαλικά εθισμένος.

Το θέμα είναι, ότι όλο και περισσότεροι ''ασθενείς'' στις ΗΠΑ, αναζητούν θεραπεία, επειδή όπως ισχυρίζονται είναι εθισμένοι στο σεξ.

Το γεγονός ότι η σεξουαλική εξάρτηση δεν έχει κατοχυρωθεί ως ψυχιατρική πάθηση, δε φαίνεται να επηρεάζει αυτούς που αναζητούν θεραπεία.

Αυτό φυσικά, έχει ως επακόλουθο, τα ολοένα και αυξανόμενα κέντρα, που προσφέρουν ''αποτοξίνωση'' από το σεξ, να θησαυρίζουν, καθώς μια ολοκληρωμένη θεραπεία μπορεί να στοιχίσει έως και 40.000 δολάρια!

πηγή : alfanea.blogspot.com

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Τηλεφωνικό σεξ μέσω βιντεοκλήσης παραδέχτηκε πως έκανε το 24% των συμμετεχόντων σε έρευνα

Δημοσκόπηση που έγινε σε 1.230 άτομα έδειξε πως το 67% έχουν τραβήξει μια “καυτή” φωτογραφία του εαυτού του και την έχουν στείλει σε άλλο άτομο.

Ωστόσο, το 9% των ερωτηθέντων απάντησε πως κατά λάθος έστειλε τη φωτογραφία σε κάποιο φίλο του ή γνωστό του!

Η συνέχεια της δημοσκόπησης είναι πιο πικάντικη. Το 24% των συμμετεχόντων απάντησε πως χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο με βιντεοκλήση για να κάνει τηλεφωνικό σεξ με το σύντροφό του και μάλιστα το 34% το βρήκε ιδιαίτερα διεγερτικό!

Ως την καλύτερη λύση χαρακτήρισε το τηλεφωνικό σεξ μέσω βιντεοκλήσης το 12% που έχει το σύντροφό του μακριά.

“Πάντα είναι ριψοκίνδυνο να στέλνεις πικάντικες φωτογραφίες από το κινητό σου τηλέφωνο διότι ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξουν. Πιστεύω πως η ιδέα του σεξ μέσω βιντεοκλήσης μπορεί ναι είναι πολύ δελεαστικό σε άτομα που δεν μπορούν να είναι με το σύντροφό τους“, είπε ο εκπρόσωπος της GoodMobilePhones.co.uk, που διεξήγαγε τη δημοσκόπηση.

πηγή : www.dailyfucks.gr

Φάκελος στήθος: 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το νο1 γυναικείο όπλο

Από το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο, μέχρι και σπουδές επί του θέματος, σου παρουσιάζουμε 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις....

....
GoTopless
Δεν είναι άλλο από το όνομα ενός βρετανικού σωματείου που μάχεται για το δικαίωμα των γυναικών να κυκλοφορούν γυμνόστηθες. Υποστηρίζουν ότι πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες. Κι αφού κανείς δεν προσβάλλεται στη θέα ενός γυμνόστηθου άντρα, ούτε πρόκειται να τον συλλάβει κανείς, τότε γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες; Κάνουν συχνές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και φυσικά είναι Topless.

And the winner is…
Η Αγγλία. Μια έρευνα της γνωστής εταιρίας εσωρούχων Triumph έδειξε ότι οι αγγλίδες είναι οι γυναίκες με τον μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη(για μέσο όρο μιλάμε πάντα). Περισσότερες από τις μισές φοράνε νούμερο D. Και για να συμπληρωθεί η τριάδα, στο Νο 2 βρίσκεται η Δανία και στο Νο3 η Ολλανδία. Ετοιμάζεσαι για ταξιδάκι;

Τραβούν τα βλέμματα
Ξέρω ότι δεν σου λέω κάτι καινούριο. Μια έρευνα όμως που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο Victoria στο Wellington, έδειξε ότι το στήθος είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι περισσότεροι άντρες. Και για να νοιώσεις ακόμη καλύτερα, μια άλλη έρευνα έδειξε ότι το να χαζέψεις ένα γυναικείο στήθος για μόλις ένα λεπτό την ημέρα, μπορεί να σου προσθέσει 4-5 χρονάκια ακόμη. Κοίτα άφοβα λοιπόν.

Αριστερό ή δεξί;
Ψηφίζουμε αριστερό. Κι αυτό γιατί μελέτες έδειξαν ότι στις περισσότερες γυναίκες το αριστερό στήθος είναι μεγαλύτερο από το δεξί. Και βέβαια αυτό ισχύει και για τις θηλές.

Στο ζυγό
Το γυναίκειο στήθος ζυγίζει περίπου μισό κιλό(το καθένα). Αποτελεί το 4%-5% του συνολικού λίπους του σώματος και μόλις το 1% του συνολικού βάρους μιας γυναίκας.

Η αύξηση στήθους οδηγεί σε αυτοκτονία
Το 2007 μια έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση για αύξηση του στήθους, είναι πιο πιθανόν να κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας. Ο σύλλογος πλαστικών χειρουργών βέβαια δεν αποδέχτηκε τ’ αποτελέσματα της έρευνας και υποστήριξε ότι η σιλικόνη δεν μπορεί να επηρεάσει τοξικά τον εγκέφαλο. Υποστήριξαν ότι οι γυναίκες που βάζουν εμφυτεύματα, συνήθως έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, και ίσως αυτό είναι που τους οδηγεί σε αυτοκτονία.

Το στήθος παχαίνει
Όταν μια γυναίκα είναι 20 χρονών, το στήθος της αποτελείτε από λίπος, αδένες και κολλαγόνο(αυτό είναι που το κρατάει σε «φόρμα»). Μεγαλώνοντας όμως, το κολλαγόνο μειώνεται, οι αδένες συρρικνώνονται και τη θέση τους παίρνει το λίπος. Έτσι όσο μεγαλώνει και παχαίνει φυσικά μια γυναίκα, τόσο θα «παχύνει» και το στήθος της.

Πτυχίο στο σουτιέν
Στην Κίνα όλα γίνονται. Στην πολυτεχνική σχολή του Χονγκ Κόνγκ, μπορείς να σπουδάσεις σχεδιαστής σουτιέν. Κι εσύ ακόμα ψάχνεις δουλειά με μέλλον;

Νο1 οι αυξήσεις στήθους
Η πιο συχνή πλαστική που επιλέγουν οι γυναίκες είναι η αύξηση στήθους. Με μέσο όρο ηλικίας τα 34 χρόνια. Μόνο στις Η.Π.Α., 2 εκ. γυναίκες έχουν εμφυτεύματα στο στήθος τους. Και η τριάδα συμπληρώνεται με τις λιποαναρροφήσεις και την ρινοπλαστική.

38KKK!!!
Αυτό είναι το μεγαλύτερο μέγεθος στον κόσμο. Το 2009, η βραζιλιάνα Sheyla Hershey κέρδισε το βραβείο Guinness για το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. Βέβαια κατάφερε να το αποκτήσει μετά από πολλές πλαστικές επεμβάσεις και πολλά κιλά σιλικόνης. Η Norma Stitz είναι αυτή με το μεγαλύτερο φυσικό στήθος.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Οι Ρουμάνες έχουν τα πρωτεία... λένε οι βουλγαρικές εφημερίδες

Ανταγωνισμός, ως φαίνεται, γίνεται για το πιο κράτος εξάγει τις πιο πολλές πόρνες στην Ευρώπη.

Είχαμε αναφέρει για τα βουλγαρικά πρωτεία στον τομέα αυτόν, όπως είχε ανακοινωθεί από το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας.
Τώρα η βουλγαρική 'Στάνταρτ' μας πληροφορεί πως οι Ρουμάνες είναι οι πρώτες πόρνες στην Ευρώπη!

Γράφει η εφημερίδα: Δώδεκα στις εκατό ιερόδουλες στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ρουμάνες, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (26 Ιανουαρίου 2010). Το ποσοστό είναι από έκθεση σχετικού παρατηρητηρίου των Βρυξελών.

Ενώ οι βουλγάρες πόρνες είναι επτά στις εκατό, σύμφωνα με στατιστική που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα και διενεργήθηκε από την εταιρεία Tampep, που ασχολείται με την προστασία των δικαιωμάτων των διακινουμένων εργαζομένων στην παροχή σέξ.

Το Ευρωπαϊκο Παρατηρητήριο σημειώνει ότι ενώ το 2006 στις χώρες της ΕΕ οι περισσότερες πόρνες ήταν από την Ρωσία και την Ουκρανία, σήμερα η εικόνα αυτή έχει αλλάξει.

«Ο πιο σημαντικός παράγοντας για την αλλαγή αυτή φαίνεται ότι είναι η διεύρυνση της ΕΕ, και η κατάργηση των θεωρήσεων για ταξίδια στο εξωτερικό» σύμφωνα με την έκθεση.

Στο έγγραφο επισημαίνεται πως στις δυτικές χώρες της ΕΕ, όπως δείχνουν τα στοιχεία, οι πόρνες είναι κυρίως αλλοδαπές: 90% στην Ισπανία, 61% στη Γαλλία και προέρχονται από τις πρώην κομμουνιστικές χώρες σε ποσοστό 98% (από Σλοβακία, Ρουμανία, Βουλγαρία).

Σύμφωνα με νόμο που προωθείται οι πόρνες που διακινούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να μιλούν οπωσδήποτε αγγλικά και τη γλώσσα του κράτους όπου θα εργαστούν, επίσης, να είναι γραμμένες στο επιμελητήριο της πόλης που εργάζονται.

ημερομηνία άρθρου : 26/01/10
πηγή : echedoros-a.blogspot.com

Σεξ και χρήμα

Εταίρα, πόρνη, του δρόμου, μετρέσα, ιερόδουλη, πουτάνα, κοινή, κοκότα, σπιτωμένη, παστρικιά κ.λπ. Ο κατάλογος μπορεί να συμπληρωθεί με τις σημερινές συνοδούς και τα call girls. Μιλάμε για το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο. Είναι όμως έτσι; Στην πραγματικότητα όχι, γιατί η έννοια της πορνείας προϋποθέτει ένα πλαίσιο οικονομικών και πολιτιστικών σχέσεων ξένο στον πρωτόγονο άνθρωπο. Όμως παρατηρώντας τα ξαδέρφια μας τους πιθήκους, καταλήγουμε να πιστέψουμε ότι η πορνεία έχει υπό μία έννοια βιολογικές βάσεις. Για παράδειγμα, μεταξύ των πυγμαίων χιμπατζήδων της Κεντρικής Αφρικής τα θηλυκά παραδίδονται στα αρσενικά με αντάλλαγμα φρούτα και άλλες λιχουδιές. Γιατί το κάνουν αυτό; Βοηθώντας για χρόνια στην ανατροφή των μικρών τους, η φύση τους επιβάλλει να επιλέγουν τα αρσενικά που πληρώνουν , δηλαδή εκείνα που βοηθούν στη συντήρηση των μικρών τους. Τα δώρα καταλήγουν να είναι ευπρόσδεκτα ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν πια μικρά για προστασία.

Κυνηγοί αντρών

Όμως η ανθρώπινη πορνεία έχει πολύ διαφορετικές ρίζες. Κατά τα προϊστορικά χρόνια τα ζευγάρια είχαν ημερομηνία λήξης - ήδη στην ηλικία των έξι με εφτά χρονών τα παιδιά περνούσαν στον έλεγχο της φυλής. Σύμφωνα με τους ανθρωπολόγους, στο σεξ οι γυναίκες ήταν επίσης κυνηγοί . Μόνο μετά την εισαγωγή της γεωργίας και το πέρασμα από τη νομαδική ζωή στη μόνιμη εγκατάσταση σε πόλεις - περίπου πριν από δέκα χιλιάδες χρόνια - και την εμφάνιση σταθερών ζευγαριών προέκυψε ο διαχωρισμός ανάμεσα στην αντρική και στη γυναικεία σεξουαλικότητα, και ταυτόχρονα μια διαφοροποίηση στην τύχη της γυναίκας. Στην πραγματικότητα, ο λόγος ήταν κυρίως οικονομικός. Οι άντρες για να προστατεύσουν την ατομική τους ιδιοκτησία - η οποία δημιουργήθηκε ταυτόχρονα με την επινόηση της γεωργίας - και να τη μεταβιβάσουν στα αρσενικά παιδιά τους έπρεπε να σιγουρέψουν την πατρότητά τους. Ήταν λοιπόν αναγκαίο να χαλιναγωγηθεί η σεξουαλικότητα της συζύγου, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις κοινωνικές της σχέσεις έξω από την οικογένεια. Έτσι, για να ικανοποιηθούν οι σεξουαλικές ανάγκες των αντρών που δεν είχαν σύζυγο ή η περίσσεια σεξουαλικότητα των ήδη ζευγαρωμένων αντρών, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο ο θεσμός της οικογένειας, γεννήθηκαν οι πρώτες μορφές της γυναικείας πορνείας, που επέτρεπαν και την επιβίωση πολλών μοναχικών γυναικών.

Ιερό σεξ

Αρχικά στην πορνεία επιδίδονταν οι σκλάβες, οι στείρες γυναίκες και οι απροστάτευτες χήρες. Επίσης, ορισμένες ιέρειες γίνονταν ιερές πόρνες. Η ίδρυση των πρώτων κρατικών οίκων ανοχής ανάγεται στην εποχή του Σόλωνα, ιδρυτή και νομοθέτη της αθηναϊκής δημοκρατίας, τον 6ο αιώνα π.Χ. Στην αθηναϊκή κοινωνία υπήρχαν διαφορετικές σεξουαλικές αγορές για διαφορετικούς πελάτες, οι οποίες επιτελούσαν διαφορετικές κοινωνικές λειτουργίες. Στο χαμηλότερο επίπεδο ήταν οι πόρνες των κρατικών πορνείων, σκλάβες που ανήκαν σ´ ένα φύλακα, τον πορνοβοσκό , ο οποίος όφειλε να πληρώνει ειδικό φόρο (το πορνικό τέλος) από τα έσοδα των γυναικών του σ´ έναν κρατικό λειτουργό, τον πορνοτελώνη . Στο αμέσως ανώτερο επίπεδο ήταν οι γυναίκες του δρόμου. Αυτές μπορούσαν να είναι ελεύθερες, αλλά φτωχές ή σκλάβες. Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα σανδάλι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε ν´ αφήνει στο χώμα ίχνη της φράσης ακολούθησέ με ( ακολούθει μοι ). Πιο ακριβές ήταν οι χορεύτριες και οι τραγουδίστριες, οι οποίες αναλάμβαναν την απαραίτητη περιποίηση των αντρών κατά τη διάρκεια των συμποσίων. Κατόπιν έρχονταν οι εταίρες, που ανήκαν στην υψηλότερη βαθμίδα. Ορισμένες πρόσφεραν πρόθυμα τις απολαυστικές υπηρεσίες τους σε όλους, ενώ κάποιες άλλες μόνο σε εκλεκτούς πελάτες. Ακόμα και οι φιλόσοφοι πήγαιναν στις εταίρες. Πολλές σύχναζαν στη σχολή του Επίκουρου ακόμα και ως μαθήτριες, ενώ ο ίδιος ο Σωκράτης απολάμβανε συχνά την εκλεκτή συντροφιά της Ασπασίας. Έχουν διασωθεί πολλά ονόματα από φημισμένες εταίρες της αρχαιότητας, οι οποίες διακρίθηκαν για την ομορφιά, το πνεύμα ή τα πλούτη τους - μερικές μάλιστα τιμήθηκαν από την πόλη τους.

πηγή : www.focusmag.gr

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Mια στις 4 ιερόδουλες του Μπαλί ειναι φορέας του HIV

Τζακάρτα-Ινδονησία : Ο αριθμός των γνωστών περιπτώσεων φορέων του AIDS στο τουριστικό θέρετρο του Μπαλί συνεχώς αυξάνετε με μία στις 4 ιερόδουλες του νησιού να είναι φορέας του ιού σύμφωνα με επίσημες πηγές.
Οι γνωστές περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν τον ιό έφτασαν στις 3.778 αυτό το χρόνο με το νούμερο απλά να είναι η κορυφή του παγόβουνου μιας και το νούμερο μαζί με τις περιπτώσεις που δεν έχουν καταγραφεί επίσημα να υπολογίζετε στις 7.000 λέει ο Nyoman Mangku Karmaya (εκπρόσωπος του εθνικού συμβουλίου για την καταπολέμιση του AIDS)
Πολλόι άνθρωποι φοβούνται άλλωστε να πάνε για εξετάσεις μιας και υπάρχει στην τοπική κοινωνία το στίγμα εναντίων όσων είναι φορείς του ιού.
Ο Karmaya υπολογίζει οτι το 25% απο τις περίπου 8.800 ιερόδουλες του νησίου ειναι μολυσμένες με τον ιό απο πελάτες που αρνήθηκαν να κάνουν μαζί τους sex με χρήση προφυλακτικού.
Το συμβούλιο θα προσπαθήσει να περιορίσει την κατάσταση μέσα απο προγράμματα ενημέρωσης των ιερόδουλων για την απαραίτητη χρήση του προφυλακτικού αλλίως η κατάσταση θα ξεφύγει απο κάθε έλεγχο με αποτέλεσμα όπως υπολογίζετε κάθε χρόνο να υπάρχουν άλλες 840 μολύνσεις.

πηγή : news.asiaone.com

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

Προσευχή και μετάνοια πριν το σεξ!

Να... προσευχηθούν πριν κάνουν έρωτα προτρέπει τα ζευγάρια η λονδρέζικη καθολική εκκλησία!

Όπως αναφέρει σε 64σελιδο βιβλίο που εξέδωσε, το ζευγάρι θα πρέπει να προσεύχεται μαζί πριν κάνει σεξ, ώστε η ερωτική πράξη να εξαγνίζεται.

Σύμφωνα με τους ιερείς - συγγραφείς του βιβλίου, με τον τρόπο αυτό η πράξη δεν θα χαρακτηρίζεται από τον εγωισμό των συντρόφων, ούτε θα γίνεται μόνο και μόνο για την ηδονή.

Έκτος από την προσευχή πριν το σεξ, το βιβλίο περιέχει ευχές για κάθε περίσταση της ζωής ενός ζευγαριού, από τον αρραβώνα μέχρι... τη συμβίωση με τα πεθερικά!

πηγή : www.blogotsarka.gr

Η «αφροδισιακή» δίαιτα για τους άντρες

Ενα ερώτηµα που έχει απασχολήσει τους επιστήµονες τις τελευταίες δεκαετίες είναι το αν επιδρά η διατροφή στη λειτουργία της στύσης. Μια πρόσφατη ανασκόπηση (Εsposito, 2010) των σχετικών µελετών κατέληξε στο ότι άνδρες µε διατροφή πλούσια σε λαχανικά, φρούτα, καρύδια, προϊόντα ολικής αλέσεως, και ψάρι, αλλά φτωχή σε κόκκινο κρέας και επεξεργασµένες τροφές, έχουν σηµαντικά χαµηλότερη πιθανότητα να εµφανίσουν στυτική δυσλειτουργία.

Σήµερα, είναι πολλά τα επιστηµονικά δεδοµένα που υποστηρίζουν την ευεργετική επίδραση της µεσογειακής διατροφής, αφού αυτή σχετίζεται όχι µόνο µε καλύτερη γενική υγεία, αλλά και µε καλύτερη σεξουαλική υγεία. Μάλιστα, υπάρχουν δεδοµένα που υποδεικνύουν πως η µεσογειακή διατροφή ωφελεί όχι µόνο τη σεξουαλική υγεία των ανδρών, αλλά και των γυναικών (Εsposito, 2007).

Γνωρίζουµε ήδη πως η παχυσαρκία σχετίζεται µε σηµαντικά υψηλότερη πιθανότητα εµφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας (Derby, 2000). Οταν όµως ένας παχύσαρκος άνδρας µε στυτική δυσλειτουργία βελτιώσει τις διατροφικές του συνήθειες υιοθετώντας τη µεσογειακή διατροφή, µπορεί να αναµένει βελτίωση στη λειτουργία της στύσης; Κλινικές µελέτες έδειξαν πως υιοθετώντας µεσογειακή διατροφή, περιορίζεται η στυτική δυσλειτουργία και βελτιώνεται η ποιότητα της στύσης των παχύσαρκων ανδρών (Εsposito, 2010).

Το ερώτημα είναι αν αρκεί η υγιεινή διατροφή για να διατηρήσουµε τη σεξουαλική µας υγεία;

Οι µελέτες δείχνουν πως η µεσογειακή διατροφή έχει θετική επίδραση στη λειτουργία της στύσης, αλλά τα θετικά αποτελέσµατα είναι µεγαλύτερα όταν φροντίζουµε όχι µόνο την ποιότητα της διατροφής µας, αλλά και την ποσότητα (Ηannan, 2009).

Είναι πλέον σαφές, πως εκτός από τη µεσογειακή διατροφή, είναι σηµαντικό να έχουµε και µια διατροφή χαµηλή σε θερµίδες. Ο συνδυασµός των δύο αυτών διατροφικών παραµέτρων έχει τις πιο ευεργετικές συνέπειες στη λειτουργία της στύσης. Επιπλέον, όταν οι παραπάνω διατροφικές συνήθειες συνδυάζονται µε άσκηση, τότε µπορούµε να αναµένουµε επιπρόσθετη βελτίωση στη λειτουργία της στύσης (Ηannan, 2009).

πηγή : ygeia.tanea.gr

Οι 5 πιο επικίνδυνες στάσεις σεξ!

Ξαπλωτή τραμπάλα

Εγώ θα πρότεινα να μην το δοκιμάσεις καν, αλλά άμα επιμένεις… ξαπλώνεις στο πάτωμα, σηκώνεις τα γόνατά σου προς το στήθος σου και η καλή σου κάθετε πάνω σου. Εσύ λοιπόν πάς κούνια μπέλα-πέρα δώθε κι εκείνη πάνω κάτω στηριζόμενη στις μύτες τον ποδιών της. Άσε να μαντέψω, περιμένεις το σενάριο; Ούτε ο Φώσκολος να ήμουν σήμερα. Λοιπόν άκου: τα πέλματα και η γάμπες της αρχίζουν να κουράζονται και το κάθισμά της θα γίνει πιο βαθύ για να ξεκουραστεί. Μπορείς να φανταστείς τη συνέχεια; Τα γεννητικά σου όργανα έτσι όπως είναι εγκλωβισμένα θα πιεστούν όσο δεν πάει. Αν μόλις σηκωθείς δεν τα βρίσκεις, κάνε μια ακτινογραφία, κάπου μέσα σου θα βρίσκονται.

Το γεφυράκι


Ολημερίς το χτίζατε, το βράδυ γκρεμιζόταν(σαν της Άρτας). Που σημαίνει ότι μια προσπάθεια από μέρος σου την θέλει. Ξαπλώνεις ανάσκελα, κάνεις μια γέφυρα και η καλή σου ανεβαίνει για να δει την θέα. Και εδώ η λέξη κλειδί είναι η δύναμη, φυσικά η δική σου. Ακόμα κι αν η κοπέλα σου είναι σαν την Κέιτ Μος, πόση ώρα νομίζεις ότι μπορείς να την κρατάς στην κορυφή της γέφυρά σου; ’Ετοιμο σου έχω και αυτό το σενάριο: τα χέρια σου αρχίζουν να κουράζονται, σκας στο πάτωμα με την πλάτη, δεν είμαι σίγουρη ποιον ακριβώς σπόνδυλο θα χτυπήσεις, εκείνη νιώθει ότι πέφτει, αρπάζει για να κρατηθεί… ότι βρει εύκαιρο και συνεχίζετε την βραδιά σας στο ΚΑΤ. Πως σου φαίνεται;


‘Ενα στα όρθια

Συνήθως συναντάτε στις τσόντες, πολλοί τολμηροί όμως θα θέλατε να την κάνετε. Οι οδηγίες χρήσης είναι απλές. Στέκεσαι όρθιος, την σηκώνεις στα χέρια και την κρατάς “αγκαλίτσα” για όσο χρειαστεί. Όπως κατάλαβες απαιτεί μεγάλη δύναμη από σένα. Σου φαίνετε εύκολη αλλά το δαιμόνιο μυαλό μου το σεναριάκι το έφτιαξε. Αργά ή γρήγορα κουράζεσαι και ψάχνεις τοίχο να την στηρίξεις. Αν ο τοίχος είναι ανώμαλος η πλάτη της θα γίνει κομμάτια. Αν πάλι είναι λείος, από τα λιπαντικά ή τον ιδρώτα σύντομα θα κάνει ελεύθερη πτώση προς το πάτωμα, παίρνοντας μαζί της ότι δικό σου έχει.

Σταυρωτές γλωσσίτσες


Ποιος την ονόμασε έτσι θα ήθελα να ξέρω. Βέβαια με λίγη φαντασία τα ποδαράκια σας μοιάζουν σαν γλώσσες φιδιών που διασταυρώνονται. Καλέ τι ρομαντικό! Στο θέμα μας τώρα. Στέκεσαι όρθιος, εκείνη είναι στο πλάι και στηρίζεται στο ένα της χέρι ενώ τα πόδια σας διασταυρώνονται για να βρείτε το σημείο επαφής. Σ’ αυτή τη στάση πάλι παίζει ρόλο η δύναμη. Είσαι τυχερός, αυτή τη φορά παίζει ρόλο η δική της. ‘Ετοιμος για το σενάριο; Το χεράκι της αρχίζει να κουράζετε, σκάει με τα μούτρα κάτω(κάνα χιλιαρικάκι στον οδοντίατρο το θέλει μέτα), το βάρος της σε τραβάει κάτω και το πέος σου μοιάζει με τυχερό πέταλο αλόγου.


Η τραμπάλα

Όλα είναι θέμα ισορροπίας. Κύριο λόγο παίζει η δύναμη σου και η ικανότητα της συντρόφου σου να κρατάει κόντρα. Αν είσαι σφίχτης και η κοπέλα σου μινιατούρα ή αν γνωριστήκατε στην περιοδεία του medrano, τόλμα το. Όπως βλέπεις και στην φωτογραφία, το σημείο της ισορροπίας σας δεν είναι άλλο από το πέος σου. Κι αν κάτι πάει στραβά αυτό θα την πληρώσει. Ξέχνα τα λάδια στο κορμί γιατί αν σου γλιστρήσει… και να το σενάριο. Εκείνη γλιστράει, πέφτει κάτω, ο κόλπος της τραυματίζει το πέος σου, αυτή μια διάσειση από την πτώση θα την πάθει και αν όλα πάνε καλά μπορεί και να σου ξανασηκωθεί. Τώρα κατάλαβες γιατί είναι επικίνδυνη;πηγή : www.blogotsarka.gr

Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

Χρόνια πολλά! Το σουτιέν έγινε 100 χρονών

Το… στήριγμα όλων των γυναικών ανά τον κόσμο γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια από τη μέρα που το δημιούργησε μία μεγαλοαστή αμερικανίδα.

Η Μέρι Φελπς Τζέικομπ ήταν μόλις 19 χρονών όταν δημιούργησε μία εναλλακτική λύση για τους κορσέδες της εποχής και λίγο αργότερα καταπιάστηκε με τη δημιουργία ενός εσώρουχου για το στήθος, μέσω του οποίου θα κολακεύεται το γυναικείο σώμα και θα «στρώνουν» καλύτερα στη γυναικεία φιγούρα τα φορέματα της εποχής. Η εποχή ήταν το 1910 και η νεοϋορκέζα Τζέικομπ δεν ήταν απλά μία κοπέλα της καλής κοινωνίας αλλά και απόγονος του εφευρέτη του ατμόπλοιου, Ρόμπερτ Φούλτον.

Μία μέρα ζήτησε από την υπηρέτριά της να ράψει δύο λευκά μαντήλια μαζί με μία ροζ κορδέλα, τα οποία πέρασε πίσω από το λαιμό της. Το αυτοσχέδιο ένδυμα δεν προσέφερε μεγάλη υποστήριξη, αλλά ήταν αρκετό για να ενθουσιάσει την ίδια και τις φίλες της που της ζητούσαν στη συνέχεια να ράψει και σ’ αυτές αυτό το παράξενο εσώρουχο.

Η Τζέικομπ πήρε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον στηθόδεσμο το 1914 και στη συνέχεια πούλησε τα δικαιώματα του προϊόντος της στη Warner Brothers Corset μόνο για 1.500 δολάρια.

«Δεν μπορώ να πω ότι ο στηθόδεσμος θα πάρει ποτέ τόσο μεγάλη θέση στην ιστορία όσο το ατμόπλοιο, αλλά το έχω εφεύρει εγώ» φέρεται να είχε πει σε εφημερίδα της εποχής…

Μέχρι το θάνατο της Τζέικομπ το 1970, σε ηλικία 78 χρονών, οι στηθόδεσμοι είχαν ήδη γίνει μία βιομηχανία δισεκατομμυρίων δολαρίων.

πηγή : totefteri.blogspot.com

Ξενοδοχείο pay-sex

Επιθυμείτε να μείνετε σε ένα σύγχρονο και ταυτόχρονα πολυτελές ξενοδοχείο αλλά δεν έχετε χρήματα;

Δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορείτε να πληρώσετε σε... είδος!

Αυτό φαίνεται ότι θα λέει στους πελάτες του ανά τον κόσμο, ο Σουηδός επιχειρηματίας Berth Milton Jr ο οποίος σκοπεύει να ανοίξει 100 sex-hotels σε τουριστικές περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Οι επισκέπτες των συγκεκριμένων ξενοδοχείων δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν με χρήματα, αλλά θα πρέπει να κάνουν sex μπροστά στις κάμερες!
Ο Milton Jr, υποστηρίζει ότι οι διάφοροι ηδονοβλεψίες θα πληρώνουν αδρά προκειμένου να παρακολουθήσουν την "amateur" συνουσία των πελατών, υπολογίζοντας ότι αυτή η ιδέα θα μπορούσε να του αποφέρει $43,8 εκατ. το χρόνο από τις συνδρομές των "τσοντόβιων" (και δεν λέει ψέματα)!

"Οι αριθμοί είναι εκπληκτικοί, το θέμα είναι όμως να φτάσουμε μέχρι το τέλος της διαδρομής και όχι στα μισά ή στο ένα τρίτο" τονίζει ο Σουηδός και συνεχίζει λέγοντας "φανταστείτε πόσοι θα γέλαγαν με τις ιδέες του Steve Jobs και του Bill Gates..."

Ταυτόχρονα αποκαλύπτει ότι αυτή την περίοδο κάνει "έρευνα πεδίου" σε δεκάδες συλλόγους "γλεντζέδων" (swingers) στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Ωστόσο υποστηρίζει ότι θα πρέπει τα ξενοδοχεία να απευθύνονται στο ευρύ κοινό και θα πρέπει να "είναι ξενοδοχεία για και για τους μη- swingers, αλλά όχι και τόσο "χύμα" για να τρέχουν όλοι γυμνοί στους διαδρόμους".

Ο Milton Jr, είναι γιός του διάσημου Σουηδού μεγιστάνα του πορνό, ο οποίος την δεκαετία του 1960 δημιούργησε το πρώτο έγχρωμο περιοδικό amateur hardcore πορνό, με την επωνυμία Private.

Μετά από πολλά χρόνια και αφού ισχυριζόταν ότι δεν θα ασχοληθεί ποτέ με την βιομηχανία πορνό, ο Milton Jr ίδρυσε μία από τις πρώτες εταιρείες x-rated υλικού σε DVD. Όμως με την είσοδο του δωρεάν πορνό μέσω του διαδικτύου οι πωλήσεις των DVD έπεσαν κατακόρυφα και οι συνεργάτες του στην εταιρεία Private Media Group τον "έσυραν" στα δικαστήρια διότι -όπως υποστηρίζουν- δανείστηκε $10 εκατ. χωρίς να τα γυρίσει πίσω, σπαταλώντας τα μάλιστα υιοθετώντας ένα "χλιδάτο" τρόπο ζωής.

Μένει τώρα να μάθουμε την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία εν πολύς θα κρίνει και τα όνειρα του 64χρονου επιχειρηματία!

πηγή : www.blogotsarka.gr

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Απέτυχε το γυναικείο Viagra

Κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά ήταν τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών για το χάπι που τονώνει την γυναικεία λίμπιντο. Τι κι αν πολλές εταιρείες το προσπάθησαν; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τις γυναίκες!

Όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), το πρώτο πειραματικό χάπι απέτυχε να
τονώσει αρκετά τη λίμπιντο των εθελοντριών σε δύο κλινικές μελέτες.

Ορισμένες από τις γυναίκες που δοκίμασαν το ροζ χάπι ανέφεραν ελαφρώς πιο ικανοποιητικές σεξουαλικές εμπειρίες, ωστόσο, το ζητούμενο ήταν η τόνωση της σεξουαλικής επιθυμίας και όχι η βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων.

Επιπλέον, το φάρμακο ήταν «μετρίως ανεκτό» και προκάλεσε ανεπιθύμητες ενέργειες όπως κατάθλιψη, ζάλη και καταστολή.

Οι προσπάθειες για την δημιουργία ενός χαπιού σαν το Viagra αλλά μόνο για γυναίκες έχουν ξεπεράσει τις 20 και όλες. «πάτωσαν».

Οι ερευνητές, πάντως, εξακολουθούν να προσπαθούν, καθώς -εκτός από την υγεία των γυναικών- τα έσοδα από ένα τέτοιο φάρμακο εκτιμώνται σε 2 δισ. δολάρια τον χρόνο!

πηγή : www.dailyfucks.gr

Πόσες μέρες της ζωής σας περνάτε κάνοντας σεξ?

1 μήνας και είκοσι μέρες...
Πόσες μέρες της ζωής σας περνάτε κάνοντας σεξ? Την απάντηση σ' αυτό το ερώτημα έψαξαν να βρουν βρετανοί ερευνητές και τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν στην βρετανική "Mirror" είναι εκπληκτικά!

Από την έρευνα προκύπτει ότι 49 μέρες, 13 ώρες και 41 λεπτά της ζωής τους θα έχουν καταναλώσει οι Αγγλοι κάνοντας σεξ. Η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 1800 σεξουαλικά ενεργά ζευγάρια και αυτό που προέκυψε είναι ότι οι άντρες περνούν στο κρεβάτι 52 μέρες και 8 λεπτά, ενώ οι γυναίκες 47 μέρες, 3 ώρες και 36 λεπτά αντίστοιχα. Το σεξ διαρκεί 19,5 λεπτά ενώ, σύμφωνα με την έρευνα, διαφορά προκύπτει και στο πόσες φορές εκδηλώνουν περισσότερο πάθος, με το 12% των συμμετεχόντων να παραδέχεται ότι αυτό συμβαίνει μια φορά το μήνα και ίσως και λιγότερο και το 16% να κάνει λόγο για δέκα φορές το μήνα.

Οι Σκοτσέζοι κόβουν πρώτοι το νήμα στο θέμα της διάρκειας με μέσο όρο τα 20,3 λεπτά αφήνοντας πίσω τους Λονδρέζους, οι οποίοι φαίνεται να προτιμούν το γρήγορο σεξ, καθώς αγγίζουν το ικανοποιητικό 17,4.

Η υπεύθυνη της έρευνας και online γιατρός της Lloyds Pharmacy's Clare Kerr, υπογραμμίζει "Οι αριθμοί δείχνουν μια διαφοροποίηση. Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να αντιμετωπίζουν τα θέματα της σεξουαλικής τους υγείας, ώστε να χαίρονται το σεξ παραμένοντας υγιείς και πλήρεις".

πηγή : www.erotorama.com

Τεστ για AIDS από το κινητό

Ένα νέο, φθηνό μικροτσίπ θα μπορεί σε λίγα λεπτά να κάνει διάγνωση ΑΙDS, σύφιλης, έρπητα ή βλεννόρροιας
Σε φορητούς... μικροβιολόγους υπόσχονται να μετατρέψουν τα κινητά μας τηλέφωνα στο εγγύς μέλλον βρετανοί επιστήμονες που εξελίσσουν ένα νέο εξειδικευμένο μικροτσίπ: ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα που θα συνδέεται με «smartphones» ή με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και θα μπορεί να διαγνώσει έγκαιρα αν ο χρήστης τους έχει προσβληθεί εν αγνοία του από κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα.

Πρόκειται για μια σοβαρή προσπάθεια των υγειονομικών αρχών της Γηραιάς Αλβιώνας να ανακόψουν τους συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς μετάδοσης των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων στη χώρα: τα ειδικά μικροτσίπ θα μπορούν να διαγνώσουν τις ασθένειες 15 μόλις λεπτά μετά την τοποθέτηση πάνω τους δείγματος σιέλου ή ούρων. Μάλιστα, το σχέδιο προβλέπει πολύ χαμηλή τιμή για το μικροτσίπ, μόλις 2 ευρώ το καθένα, ώστε να είναι προσιτό σε όλους: εξετάζεται ακόμη και η πώλησή τους μέσω ειδικών αυτόματων μηχανημάτων σε όλα τα μεγάλα νυχτερινά κλαμπ της Βρετανίας, δίπλα στις αντίστοιχες συσκευές που πωλούν προφυλακτικά.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου ελπίζει με τον τρόπο αυτό να μειώσει το άβολο συναίσθημα του να πάει κάποιος σε ένα εργαστήριο ή σε ένα νοσοκομείο για να ελέγξει αν έχει προσβληθεί από ΑΙDS, έρπητα, χλαμύδια και βλεννόρροια. Η έρευνα της UΚ Clinical Research Collaboration, με την επωνυμία «eSΤΙ2», χρηματοδοτείται από επτά οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου και του βρετανικού Συμβουλίου Ιατρικής Ερευνας, οι οποίοι έχουν επενδύσει ως τώρα σε αυτήν πάνω από 5.000.000 ευρώ. «Σε λίγα χρόνια από τώρα το κινητό σας τηλέφωνο μπορεί να γίνει ο κινητός σας γιατρός. Το συγκεκριμένο μικροτσίπ θα μπορεί να διαγνώσει ένα αρκετά μεγάλο εύρος σεξουαλικά μεταδιδόμενων μολύνσεων, όπως χλαμύδια, βλεννόρροια, και θα μπορεί να συμβουλέψει για το πού μπορεί να πάει κάποιος για θεραπεία» τονίζει ο δρ Ταρίκ Σαντίκ, καθηγητής Σεξουαλικής Υγείας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, που ηγείται της μελέτης.

«Πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσουμε αυτή την αυξανόμενη επιδημία από σεξουαλικά μεταδιδόμενες μολύνσεις, οι οποίες αυξάνονται, και αυξάνονται, και αυξάνονται» συμπληρώνει ο κ. Σαντίκ, καταλήγοντας ότι «ηΒρετανία είναι μια από τις δυτικοευρωπαϊκές χώρες με τον χειρότερο δείκτη σε εγκυμοσύνες ανηλίκων και σεξουαλικά μεταδιδόμενες μολύνσεις. Προφανώς υπάρχει ο παράγοντας “ντροπή” σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό,ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους, πράγμα που κάνει την κατάσταση χειρότερη».

Οι λεπτομέρειες για το πότε θα κυκλοφορήσει αυτή η τεχνολογία στο ευρύ κοινό είναι ακόμα άγνωστες, αν και οι ειδικοί λένε ότι σε επτά με δέκα χρόνια κάτι τέτοιο θα είναι πραγματικότητα. Οπως τονίζουν όμως με νόημα βρετανοί αφροδισιολόγοι, «κάποια στιγμή οι γονείς θα πρέπει να θυμίσουν στα παιδιά τους ότι και τα προφυλακτικά μπορούν να χωρέσουν στις τσέπες τους, όπως και τα κινητά τους».

πηγή : www.newsit.gr

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Οι γυναίκες της Βαβυλώνας και η Ιερή Πορνεία

Ο Ηρόδοτος μέσα στην περίφημη ιστορία του αναφέρει ένα «εντελώς επαίσχυντο» έθιμο σύμφωνα της Βαβηλώνας με το οποίο κάθε γυναίκα «μια φορά στη ζωή της» είχε σεξουαλική επαφή κοντά στο ναό της Αφροδίτης (Ιστάρ) με τον πρώτο ξένο που έριχνε «ασημένιο νόμισμα» στο περίζωμά της.
«Το πιο επαίσχυντο έθιμο των Βαβυλωνίων 4 είναι αυτό: Κάθε ντόπια γυναίκα είναι υποχρεωμένη μία φορά στη ζωή να πάει και να «στηθεί» στον ναό της Αφροδίτης και να συνευρεθεί με έναν ξένον.5 Πολλές γυναίκες που είναι πλούσιες και γι’ αυτό υπερήφανες δεν καταδέχονται να αναμιχθούν με τις άλλες και πηγαίνουν στο ναό με σκεπαστές άμαξες που τις σέρνουν δύο ζώα και εκεί «στήνονται» πλάι στο ιερό συνοδευόμενες από μεγάλες ακολουθίες υπηρετών. Οι περισσότερες όμως κάνουν το εξής: Κάθονται στον ιερό χώρο (Τέμενος) της Αφροδίτης έχοντας στο κεφάλι ένα στεφάνι από σχοινί (λινό). Και υπάρχει πληθώρα γυναικών, που άλλες προσέρχονται και άλλες φεύγουν. Υπάρχουν διάδρομοι με σχοινιά από όπου περνούν ξένοι ανάμεσα στις γυναίκες και κάνουν εκεί την εκλογή τους. Όταν μια γυναίκα καθίσει εκεί δεν μπορεί να ξαναγυρίσει στο σπίτι της αν πρώτα κάποιος ξένος δεν σμίξει μαζί της έξω από το ιερό αφού πρώτα της ακουμπήσει στα γόνατα χρήματα. Την ώρα που αφήνει τα χρήματα θα πρέπει να πη αυτά τα λόγια μόνο: «Σε ζητώ στο όνομα της θεάς Μύλιττας»6. Μύλιττα ονομάζουν οι Ασσύριοι την Αφροδίτη. Δεν έχει σημασία πόσο είναι το ποσό (μπορεί τα χρήματα να είναι οσαδήποτε). Η γυναίκα ποτέ δεν μπορεί να αρνηθεί, γιατί αυτό θα εθεωρείτο αμαρτία μιας και τα χρήματα αυτά με αυτή την πράξη γίνονται ιερά7. Η γυναίκα ακολουθεί τον πρώτο, που θα της ακουμπήσει τα χρήματα και δεν μπορεί να αρνηθεί σε κανέναν8. Αφού δε συνευρεθεί και έχοντας εκπληρώσει το ιερόν χρέος της προ της θεά (έχοντας καθαγιαστεί ενώπιον της θεάς) επιστρέφει στο σπίτι της9. Από τότε και ύστερα όσα χρήματα και να της δώσει κανείς δεν μπορεί να την κάνη δική του. Όσες είναι όμορφες και έχουν ωραία κορμοστασιά γυρίζουν γρήγορα στο σπίτι τους, ενώ εκείνες που είναι άσχημες μένουν πολύ καιρό στον ναό επειδή δεν μπορούν να εκπληρώσουν το χρέος τους σύμφωνα με το έθιμο. Και έχει μερικές που μένουν εκεί τρία ή και τέσσερα χρόνια.» 10 Παρόμοιες αναφορές που επιβεβαιώνουν την μαρτυρία του Ηροδότου, κάνει και ο Στράβων, που λέει ότι «όλες οι Βαβυλώνιες σύμφωνα με ένα χρησμό πρέπει να σμίξουν με έναν ξένο»,11 όπως, βεβαίως, και ο Ιερεμίας,12 αλλά και άλλοι ιστορικοί και συγγραφείς της αρχαιότητος.

πηγή : magikoserotismos.blogspot.com

ΤΣΕΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΓΔΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝΗ Τσέχα πολιτικός Ivona Fiserova βρήκε έναν ξεχωριστό και άκρως σέξι τρόπο για να προσελκύσει ψηφοφόρους και από τα δεξιά και από τα αριστερά, καθώς υποσχέθηκε ότι στην επόμενη διάσκεψη του κόμματός της θα πάει γυμνή!

Απ’ ότι φαίνεται, η… ζουμερή πολιτικός δεν απέχει και πολύ από το να πραγματοποιήσει την… απειλή της, καθώς δεν έχει περάσει καιρός από όταν εμφανίστηκε σε προηγούμενη εκδήλωση με ένα καυτό μίνι ροζ φόρεμα, το οποίο κάλυπτε μόνο τα απαραίτητα σημεία του κορμιού της, ξεσηκώνοντας πλήθος διαμαρτυριών από τους αρχηγούς όλων των κομμάτων.

Καθώς λοιπόν ετοιμάζεται να μας αποκαλύψει τα πλούσια προσόντα της, δεν χάνει χρόνο να κάνει και κάποιες σκανδαλιστικές δηλώσεις, όπως, «Θα μπορούσα να κάνω γυμνές φωτογραφίες για το Play Boy. Τα χρήματα θα τα διέθετα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Στη σελίδα της στο Facebook έγραψε: «Είναι καιρός τα μέλη αυτού του κόμματος να σκεφτούν σύγχρονα και να καταλάβουν τι θέλουν οι νέοι άνθρωποι».

Δεν είναι η πρώτη φορά που μία πολιτικός εμφανίζεται γυμνή για να προσελκύσει ψηφοφόρους. Θυμίζουμε την Tania Derveaux, η οποία στις βελγικές εκλογές το 2007 πόζαρε γυμνή και υποσχέθηκε 40.000 blow jobs.

Αυτά βλέπουμε εν μέσω των δικών μας εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και απογοητευόμαστε… Καθώς ωραίες υποψήφιες συμμετέχουν στους συνδυασμούς, απ’ ότι φαίνεται όμως, τους λείπει η φαντασία…

πηγή : www.erotorama.com

Τι “φτιάχνει” πλέον τις γυναίκες ;Δες ποια είναι τα νέα αφροδισιακά !

Μπορεί μέχρι τώρα να γνωρίζαμε ότι αφροδισιακά ήταν διάφορες τροφές, όπως η σοκολάτα και τα οστρακοειδή αλλα τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Η γυναίκα για να φτιαχτεί χρειάζεται άλλα πράγματα. Ποια είναι αυτά;

Δύναμη
Από τότε που ο άνθρωπος κατοικούσε στις σπηλιές η δύναμη που είχε ο άνδρας ήταν το κριτήριο με το οποίο διάλεγαν το ταίρι τους οι γυναίκες,κι αφού το διάλεγαν αφήνονταν στα χέρια τους να τις σύρει στη σπηλιά. Πλέον μπορεί να μην παλεύουν οι άντρες μέχρι θανάτου για τη σύντροφο τους, αλλά αν μπορούσαν να το κάνουν δεν θα ήταν άσχημα. Οι γυναίκες έλκονται από τη δύναμη που διαθέτουν οι άντρες, όχι τόσο τη μυϊκή αλλά κυρίως τη κοινωνική. Κι αυτό γιατί η δύναμη αυτή τους παρέχει σιγουρία κι ασφάλεια. Αυτό είναι που χρειάζεται να νιώθει κάθε γυναίκα.

Χρήμα
Μην αναρωτιέσαι εάν παίζει ρόλο που αντί για ένα γρήγορο αυτοκίνητο εσύ κυκλοφορείς με ποδήλατο κι όχι λόγω οικολογικής συνείδησης αλλά λόγω αφραγκίας. Σίγουρα παίζει. Κι αυτό γιατί όπως και να το κάνουμε το χρήμα στο μυαλό της γυναίκας δημιουργεί αυτόματα μια αίσθηση σιγουρίας,σημαίνει ότι δεν θα στερηθεί τίποτα. Δύσκολο να τ’ ανταγωνιστείς αυτό, αλλά δεν χρειάζεται να τρέξεις να αδειάσεις τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς για ν’ αποκτήσεις πανάκριβο αυτοκίνητο και μετά να κοιμάσαι σε κάνα παγκάκι. Θα βρεις κάποια να σ’αγαπήσει για την καλή σου την καρδιά.

Μυαλό
Εντάξει είπαμε δεν χρειάζεται να είσαι κι ο Αϊνστάιν για να την κατακτήσεις, αλλά όσο να 'ναι ένα υψηλό IQ σίγουρα θα βοηθήσει την κατάσταση. Κι αυτό γιατί οι γυναίκες χρειάζεται να 'χουν δίπλα τους έναν άντρα με τον οποίο και να περνάνε καλά αλλά και να μπορούν κάνουν μια συζήτηση. Γι’ αυτό χρειάζεται να διαθέτεις γενικές αλλά και ειδικές γνώσεις για να την εντυπωσιάσεις γιατί όπως και να το κάνουμε ποια φυσιολογική γυναίκα θα διαλέξει να περάσει την υπόλοιπη ζωή της μ’ έναν άντρα ο οποίος έχει IQ ραδικιού; Όχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να’ χει και τα κατάλληλα γονίδια για να γίνει ο μελλοντικός πατέρας των παιδιών της

πηγή : www.menslounge.gr

Γραπτές εξηγήσεις για δονητή

Στην μακρινή Αλαμπάμα των ΗΠΑ απαγορεύεται η πώληση σεξουαλικών παιχνιδιών βάση του νόμου της πολιτείας. Ο νόμος είναι τόσο αυστηρός που ο καθ’ ένας ή κάθε μια που θέλει το παιχνίδι του ( από δονητή έως και λιπαντικό) οφείλει να δείξει την ταυτότητά του πιστοποιώντας την ηλικία του αλλά να εξηγήσει γραπτώς για πιο λόγο το χρειάζεται.

Ο μόνος λόγος αγοράς ενός τέτοιου είδους παιχνιδιού είναι ιατρικός …Άντε λοιπόν να αποδείξεις ότι θες ένα δονητή για ιατρικούς λόγους.

Μην ανησυχείτε όμως βρέθηκε η λύση από μια τοπική αλυσίδα σεξουαλικών παιχνιδιών στο Χαντσβιλλ. Ο δαιμόνιος Σέρι Γουίλιαμς γνωρίζοντας τον αυστηρό νόμο της πολιτείας δημιούργησε το πρώτο Ντράιβ Ιν με σεξουαλικά παιχνίδια.

Το όνομα του μαγαζιού ονομάζεται Πλέζουρ και κάθε φόρα που περνάς με το αυτοκίνητό σου από εκεί μια όμορφη κοπέλα μέσα από τα φημε τζάμια του παράθυρου σε εξυπηρετεί παρέχοντάς σου γρήγορα και ποιοτικά το παιχνιδάκι που θες…

πηγή : www.blogotsarka.com

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Ταινία με πολλές... δονήσεις

Χολιγουντιανή παραγωγή θα δώσει σάρκα και οστά στην ιστορία του δονητή. Η 32χρονη ηθοποιός Maggie Gyllenhaal θα υποδυθεί ένα κορίτσι του 19ου αιώνα το οποίο ερωτεύεται τον εφευρέτη του εν λόγω σεξουαλικού βοηθήματος, το οποίο αρχικά χρησιμοποιείτο ως θεραπευτικό μέσο για να γιατρεύουν τις "υστερικές γυναίκες".

Μάλιστα, από την εποχή του Iπποκράτη ακόμα μέχρι τη δεκαετία του 1920, οι γιατροί ανακούφιζαν τα συμπτώματα των υστερικών γυναικών μαλάζοντας με το χέρι τα γεννητικά τους όργανα μέχρι να φθάσουν σε οργασμό και ο δονητής, αρχικά, εμφανίστηκε ως ένα....

ηλεκτρομαγνητικό ιατρικό όργανο που ανταποκρινόταν άμεσα σ' αυτού του είδους τη θεραπευτική αγωγή.

"Όταν έμαθα λεπτομέρειες για την επινόηση του δονητή ένιωσα ότι αν ποτέ έκανα άλλη μια ταινία στη ζωή μου τότε έπρεπε να κάνω οπωσδήποτε αυτή", ανέφερε η σκηνοθέτης Tanya Wexler.

Ο 62χρονος Jonathan Pryce που θα πρωταγωνιστήσει και αυτός στη ταινία "Υστερία", όπως τελικά την ονόμασαν, δήλωσε ότι υπάρχουν χιουμοριστικά στοιχεία στη ταινία αλλά στην ουσία πρόκειται για μια ταινία σχετικά με τη γυναικεία απελευθέρωση.

πηγή : trelokouneli.blogspot.com
Related Posts with Thumbnails