-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

31/05/11 Photo of the day!!!

Αλεξάνδρα!!!

Πώς οι πεταλούδες αποφεύγουν το σεξ

Επιλεκτικές όσον αφορά τον σύντροφό τους είναι οι πεταλούδες σύμφωνα με νέα Ιαπωνική έρευνα ενώ δεν ενδιαφέρονται να ζευγαρώσουν πάλι εφόσον το έχουν πράξει μια φορά. Διαβάστε τι κάνουν για να αποφύγουν το σεξ
Οι θηλυκές πεταλούδες είναι πανέμορφες όχι μόνο στα μάτια των ανθρώπων αλλά και των αρσενικών του είδους τους, όταν έχουν ανοιγμένα τα φτερά τους, γι’ αυτό τα κλείνουν, απλούστατα όταν θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα προς…κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν ενδιαφέρονται για ζευγάρωμα και ότι συνεπώς θέλουν να αποφύγουν τη σεξουαλική παρενόχληση!
Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας έρευνας Ιαπώνων επιστημόνων, που δίνουν έμφαση στο γεγονός ότι στη σύντομη ζωή μιας πεταλούδας, το σεξ είναι υπόθεση «μια κι έξω», για αυτό έχουν κάθε λόγο, είτε να είναι επιλεκτικές σχετικά με την εύρεση συντρόφου, είτε να μην ενδιαφέρονται πλέον από τη στιγμή που ήδη έχουν ζευγαρώσει μια φορά.
Κλείνοντας τα εντυπωσιακά πολύχρωμα φτερά τους, οι πεταλούδες γίνονται πολύ λιγότερο ορατές και επιθυμητές στο άλλο φύλο, όπως αναφέρουν οι ερευνητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Κουρούμε στη Φουκουόκα, με επικεφαλής τον Γιουν-Για Ίντε, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό ζωολογίας-ηθολογίας “Ethology”, σύμφωνα με το BBC.
Οι πεταλούδες τείνουν να κλείνουν πολύ πιο συχνά και για περισσότερη ώρα τα φτερά τους, όταν τριγύρω πετούν άλλοι…πεταλούδοι, όπως είπε ο Ίντε, ο οποίος δήλωσε φανατικός «εραστής» των φτερών των πεταλούδων.
Οι ερευνητές πρόσεξαν μάλιστα ότι οι παρθένες πεταλούδες αφήνουν γενικά περισσότερη ώρα ανοιχτά τα φτερά τους, ενώ οι θηλυκές που έχουν ήδη ζευγαρώσει μια φορά, είναι πολύ πιο επιφυλακτικές και κάνουν μάλλον ό,τι μπορούν για να «ξεγλιστρήσουν» από τα επίμονα αρσενικά, καθώς από βιολογική-εξελικτική άποψη δεν χρειάζονται περισσότερο σεξ για τη διαιώνιση του είδους τους.

πηγή : news247.gr

Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Δείτε, την μοναδική παραλία γυμνιστών στην Αττική...

Για όσους αγαπούν, την "γυμνή" επαφή με την φύση...

Βρίσκεται περίπου 60 χλμ από το κέντρο της Αθήνας κατά μήκος του παραλιακού δρόμου Αθηνών - Σουνίου.
Όταν φθάνετε στο 59 χλμ, στην αριστερή στροφή, θα δείτε μια ταμπέλα "KAΠE" στα δεξιά σας.
Ακολουθείτε το χωματόδρομο, για περίπου 500 μέτρα και στο τέλος του δρόμου θα δείτε ένα μικρό ξέφωτο. Σταθμεύστε το αυτοκίνητό σας εκεί και περπατήστε μέχρι το τέλος.
Απέναντι ακριβώς υπάρχουν σκαλιά, που θα σας οδηγήσουν στην παραλία.
Στα δεξιά σας, θα βρείτε μερικούς βράχους, προχωρήστε προς τα εκεί και ακολουθείστε το μικρό μονοπάτι, που σχηματίζεται.
Μετά από έναν μεγάλο βράχο, θα δείτε μια μικρή παραλία.
Αν θέλετε να βρείτε εύκολα ένα καλό σημείο, τότε φροντίστε να πάτε εκεί από νωρίς και να μείνετε, μέχρι το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.

πηγή : www.newsit.gr

Σχόλιο : Πηγαίνω χρόνια εκει για μπάνιο ανεξάρτητα αν σας αρέσει ο γυμνισμός ή οχι το μέρος ειναι φανταστικό και δεν σου θυμίζει καθόλου οτι είσαι στην αττική. Πραγματικά αξίζουν τα χιλιόμετρα που θα κάνετε αφου τα νερά και το τοπίο είναι απίστευτα.
Ειδικά τις καθημερινές το μέρος είναι ερημικό.

29/05/11 Photo of the day!!!

Άντζελα!!!

Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Παίζουν γυμνοί video games

Πρόκειται για νέα τρέλλα που εξαπλώνεται ταχύτατα στη Νέα Υόρκη φυσικά.
Ο οικοδεσπότης καλεί φίλους και φίλες σπίτι τους για να παίξουν video game και για να χαλαρώσουν βγάζουν όλοι τα ρούχα τους.
Στα πάρτυ αυτά επιτρέπονται τα πάντα, όμως υπάρχουν και τρεις απαγορεύσεις :
ΟΧΙ ΚΙΝΗΤΑ ΟΧΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΧΙ ΑΛΚΟΟΛ


πηγή : www.newsit.gr

Το Ντουμπάι κλέβει τα κορίτσια μας

Εκτός από τις καταθέσεις που σήκωσαν οι πανικόβλητοι συμπολίτες μας από τις Τράπεζες, την Πέμπτη και την Παρασκευή, έχει δημιουργηθεί κι ένα ακόμη μείζον ζήτημα.

Ομιλούμε για την μαζική φυγή των κοριτσιών της αθηναικής νύχτας-χορεύτριες, στριπτιζούδες, συνοδοί πάσης φύσεως- με προορισμό το Ντουμπάι.

Το προάστιο που πρώτο έχει υποστεί τις συνέπειες αυτής της μαζικής μετεγκατάστασης είναι η Γλυφάδα, λατρεμένος τόπος διαμονής-έως πρόσφατα-και δραστηριοποίησης των κοριτσιών που παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς...

ΠΗΓΗ : Το Τεφτέρι

Σε εταιρείες διανομής πορνό επενδύει η σουηδική εκκλησία

Lund, Σουηδία - Παρά την αρνητική στάση της εκκλησίας της Σουηδίας απέναντι στην πορνογραφία, η επισκοπή της πόλης Lund αποφάσισε να επενδύσει σε εμπορικές επιχειρήσεις που διανέμουν υλικό για ενήλικες, όπως η MTG που απ’ το κανάλι TV 1000 μεταδίδει ταινίες πορνό.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής των οικονομικών της επισκοπής Stefan Skoog, αν και η εκκλησία θα προτιμούσε να μη βάλει τα χρήματά της σε τέτοιες επιχειρήσεις, η φύση των σύγχρονων επενδύσεων περιορίζει κατά πολύ τις επιλογές της.

«Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις εταιρείες που να είναι τελείως καθαρές», λέει, και προσθέτει ότι απ’ το να μην επενδύσει καθόλου σε εταιρείες όπως η MTG, η εκκλησία προσπαθεί να αλλάξει το προφίλ της εκ των έσω.

Αν η εκκλησία διάλεγε μόνο «καθαρές» επιχειρήσεις, τότε αυτές που θα έμεναν να διαλέξει θα ήταν πολύ λίγες.

«Είναι επίσης πολύ δύσκολο να ξέρει κάποιος πού να βάλει τη διαχωριστή γραμμή», λέει, και συμπληρώνει πως «όλες οι επενδύσεις έχουν αυτό το πρόβλημα, αφού πάντα είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν με ανήθικο τρόπο».

Την τολμηρή όμως αυτή επενδυτική κίνηση δεν τη βλέπουν με καλό μάτι οι κάτοικοι της περιοχής. Ένας τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός ζήτησε τη γνώμη τους.

«Είναι προβληματική κίνηση», είπε κάποιος. «Θα προτιμούσα η εκκλησία της Σουηδίας να έβαζε τα κεφάλαιά της σε εταιρείες που δεν ασχολούνται με τέτοια πράγματα».

«Είναι εντελώς απαράδεκτο. Η εκκλησία θα έπρεπε να ακολουθεί τις χριστιανικές αξίες που πρεσβεύει και να είναι παράγοντας ηθικής στην κοινωνία», είπε κάποιος άλλος.

Παρά τις αντιδράσεις, ο Stefan Skoog καθησύχασε τους πιστούς λέγοντας ότι η εκκλησία επενδύει με τον ηθικότερο δυνατό τρόπο.

Κι ενώ προκαλεί κάποια εντύπωση ότι η σουηδική εκκλησία, που χρονολογείται απ' το 1526, είναι η μεγαλύτερη Λουθηρανική κοινότητα στον κόσμο και πέρυσι χειροτόνησε δημόσια τον πρώτο δηλωμένο ομοφυλόφιλο επίσκοπο, έχει έναν οικονομολόγο και όχι ιερέα να μιλάει για ζητήματα εκκλησιαστικής ηθικής, το γεγονός ότι ο Skoog δεν προχώρησε σε διάψευση και αμέσως μετά σε διακοπή κάθε συνεργασίας με την MTG και άλλες τέτοιες επιχειρήσεις προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση.

πηγή : www.bourdela.com

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011

Αύξηση των ατόμων που δεν έχουν κανει σεξ μέχρι την ηλικία των 44 ετών

Αύξηση των ατόμων που δεν έχουν έρθει σε σεξουαλική επαφή μέχρι την ηλικία των 44 ετών, δείχνει έρευνα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο της μελέτης που έγινε από το 2006 έως το 2008 ερωτήθηκαν 13.500 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 15 έως 44 ετών και τα ευρήματα προκάλεσαν έκπληξη.

Όχι λιγότερο από 27% των ανδρών δεν είχε έλθει σε οποιουδήποτε είδους σεξουαλική επαφή (στοματική, κολπική, πρωκτική) με άλλο άτομο, από 22% που ήταν το 2002, οπότε και είχε γίνει η προηγούμενη παρόμοια μελέτη. Όσον αφορά τις γυναίκες, το 29% υποστηρίζει πως δεν έχει έρθει σε επαφή οποιουδήποτε είδους. Το ποσοστό το 2002 ήταν 22% και στις γυναίκες. Η μεγαλύτερη αύξηση στη διατήρηση της «αγνότητας» καταγράφηκε μεταξύ 15 και 19 ετών.

Τα ίδια ποσοστά καταγράφηκαν σε ομοφυλόφιλους και ετεροφυλόφιλους. Παράλληλα, οι γυναίκες 15-44 ετών είχαν διπλάσιες συχνότητα επαφών με άτομα του ίδιου φύλου, σε σχέση με τους άνδρες. Το ποσοστό που καταγράφηκε ήταν 12,5% των γυναικών να έχουν έρθει σε επαφή με γυναίκες και το 5,2% των ανδρών με άνδρα.

πηγή : www.dailyfucks.gr

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Sex : 5 νέα μέρη για να το κάνεις !!


Στον Πύργο του Ναυαγοσώστη
Είναι αναμφισβήτητα η ιδανική εποχή για να το δοκιμάσεις, διότι ούτε πολύ κόσμο έχει στις παραλίες (άρα και ναυαγοσώστες) ούτε κρύο κάνει για να πουντιάσεις. Φόρεσε, λοιπόν, ένα πορτοκαλί σορτσάκι (για να μπεις και στο mood του Μιτς) και κάνε εξάσκηση σε όσες στάσεις θέλεις και μπορείς. Ιδανική πάντα το doggy style, με εκείνη στα τέσσερα και σένα όρθιο να κοιτάς το απέραντο γαλάζιο.

Πίσω από Καταρράκτη
Πετάξου μέχρι την Εδεσσα, τη Σαμοθράκη, τον Ολυμπο, πέταξε από πάνω σου (και πάνω της) τα ρούχα και χωθείτε πίσω από τα τρεχούμενα νερά. Στάση που θα βολέψει και τους δυο σας: στα όρθια με σένα από πίσω. Προσοχή! Μην ξεχάσεις τις πετσέτες.

Στις τουαλέτες του Ikea
Αν δεν σε πειράζει να ακούς τα πεντάχρονα να ουρλιάζουν από την παιδική χαρά δίπλα, οι εν λόγω τουαλέτες είναι κατάλληλες, αφού ούτε άνθρωπο έχει στην πόρτα για να ελέγχει την κίνηση ούτε υπάρχουν πολλοί που αφήνουν τις ευκαιρίες για να πάνε για κατούρημα. Επιπλέον πόντους παίρνει, γιατί, όπως μας πληροφόρησαν, έχει και ωραίο σαπούνι-αφρό για να ξεπλυθείς.

Σε ένα Λιβάδι με Καλαμποκιές
Προγραμμάτισε από τώρα για τον Ιούνιο ένα ταξιδάκι στη Θράκη και συγκεκριμένα κοντά στα σύνορα. Εκεί κρύβουν τον ορίζοντα με το ανάστημά τους (τι είπα πάλι η γυναίκα;) τα καλαμπόκια. Στρώσε κουβερτούλα -μη σας φάνε και τα έντομα- και πάρ’ τη σε ιεραποστολική στάση. Πραγματικά θα ‘ναι σαν να της μπαίνει η άνοιξη (ή μάλλον το φθινόπωρο).

Μπροστά στο Ανοιχτό Ψυγείο
Σου έχει μείνει απωθημένο από τότε που ήσουν 11 και το είδες να το κάνει κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Μίκυ με την Κιμ. Πάντα την είχες στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου αυτήν τη σκηνή, αλλά πάντα ντρεπόσουν για το περιεχόμενο της κρύας οικιακής συσκευής σου (χαλασμένα γάλατα, κόκκινα αυγά μανούλας δύο ετών, κονσέρβα σκύλου). Πέτα τα όλα στα σκουπίδια, καθάρισε με ξίδι το ψυγείο για τις μυρωδιές, βάλε μέσα φράουλες και σαντιγί και παίξε το ρόλο σου.

πηγή : okokoras.gr

Spiegel: Δεν νοείται σύσκεψη χωρίς πόρνες

Μπορεί στη Γερμανία να έχει ξεσπάσει σκάνδαλο από τα όργια που διοργάνωσε ως bonus στους καλύτερους πωλητές της μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία σε λουτρά της Βουδαπέστης, όμως το Spiegel αποκαλύπτει ότι πρόκειται περί κοινής εταιρικής πια πρακτικής.

''Συνηθισμένο φαινόμενο τα σεξουαλικά πάρτυ για τους καλούς συνεργάτες'' είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της Julia Jüttner που περιγράφει παραστατικά τις λεπτομέρειες από το περίφημο πια ''Hamburg-Mannheimer sex party''.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όσα σόκαραν τη γερμανική κοινωνία την προηγούμενη εβδομάδα συνέβησαν πριν από 4 ολόκληρα χρόνια στη Βουδαπέστη, όπου η εταιρεία πλήρωσε 300.000 ευρώ για το πάρτυ με πάνω από 20 πόρνες.

''Νοίκιασαν τα διάσημα λουτρά του ''Gellert'', από τον 17ο αιώνα, ήπιαν σαμπάνια και μετά οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν από την οργάνωση του οργίου.Οι πόρνες φορούσαν διαφορετικού χρώματος βραχιολάκια στα χέρια γιατί αυτές με τα κόκκινα ''εξυπηρετούσαν'' τους απλά καλούς πωλητές ενώ οι καλύτεροι απολάμβαναν την παρέα των κοριτσιών με τα άσπρα βραχιολάκια''.

Σύμφωνα με την έρευνα του Spiegel, πολλές εταιρείες στους ισολογισμούς τους, πίσω από κωδικούς εξόδων για δημόσιες σχέσεις κρύβουν έξοδα για πόρνες και όργια.

Πολλές από αυτές τις πόρνες αποκάλυψαν στο Spiegel πως οι πιο ''λιγούρηδες'' είναι οι παντρεμένοι που ξεπερνούν γρήγορα, με δυό γουλιές σαμπάνιας, τις αναστολές τους και ακόμα πιο γρήγορα καταχωνιάζουν σε τσέπη τη βέρα τους την οποία στην αρχή του πάρτυ δείχνουν για να δικαιολογήσουν τους ψεύτικους ενδοιασμούς τους.

''Άλλωστε τι ψυχή έχουν αυτές οι πόρνες μπροστά στα συμβόλαια που φέρνουν οι συνεργάτες;'' αναλογίζεται μία από αυτές επαναλαμβάνοντας ατάκα ανώτερου στελέχους.

πηγή : www.newsit.gr

Στριπτίζ σε αστυνομικό τμήμα

Στριπτίζ στο αστυνομικό τμήμα έκανε μία νεαρή κοπέλα όχι για να κερδίσει το θαυμασμό των αστυνομικών αλλά για την ελευθερία της!

Οι κατηγορίες που βάραιναν την νεαρή κοπέλα από την Τιχουάνα ήταν πολλές όπως και οι πιθανότητες να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή …Τη θέλησή της να ξαναδεί το φως της μέρας εκμεταλλεύτηκαν οι αρμόδιοι αστυνομικοί και της ζήτησαν να τους κάνει στριπτίζ.

Μάλιστα δεν ήθελαν στριπτίζ ό,τι και ό,τι αλλά ζήτησαν από την κατηγορούμενη να επιστρατεύσει τη φαντασία της και να βγάλει όλα της τα ρούχα… Μπορεί εκείνη να αρνήθηκε όμως μετά από λίγα λεπτά είπε το «ναι».

Η «καυτή» νεαρά χόρευε με αισθησιακό τρόπο ενώ οι αστυνομικοί δεν ήταν μόνο θεατές αλλά συμμετείχαν ενεργά στο σόου. Άγγιζαν την κοπέλα στα επίμαχα σημεία, ενώ της χτυπούσαν βίαια τον πισινό!

Ένας αστυνομικός που τραβούσε σε βίντεο τις σκηνές από το κινητό του για κακή του τύχη το κινητό του εκλάπη με αποτέλεσμα το επίμαχο βίντεο να κάνει το γύρο του κόσμου.

πηγή : www.star.gr

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

O Χουλκ σε ροζ περιπέτειες

Ο Δρ Μπάνερ μεταμορφώνεται στον Χουλκ. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα ξεσπάει τα νεύρα του στον εχθρό, αλλά στο κρεβάτι
Σε πράσινο φόντο θα είναι η "ροζ ταινία" βασισμένη στον Χουλκ που αναμένεται να γυρίσει η Vivid Entertainment.
Η ταινία με τίτλο 'The Incredible Hulk: An XXX Porn Parody' θα είναι η τελευταία από μια σειρά ταινιών βασισμένη σε υπερήρωες καθώς προηγήθηκαν ο Superman και ο Spiderman!
Πρωταγωνιστής θα είναι ο διάσημος σταρ ροζ ταινιών Shylar Cobi που όπως δήλωσε ήταν μια από τις δυσκολότερες παραγωγές καθώς χρειάστηκε αρκετές ώρες στο make-up για να πρασινίσει.
Εκτός από τα απαραίτητα ερωτικά παιχνίδια θα δούμε πως ο Δρ. Μπρους Μπάνερ μεταμορφώθηκε σε Χουλκ μετά από την έκθεσή του σε σε έκρηξη μίας βόμβας ακτίνων γάμμα.
Βασικό χαρακτηριστικό του Χουλκ είναι η τεράστια φυσική του δύναμη. Η δύναμή του εξαρτάται συνήθως από την ψυχολογική του κατάσταση και ιδιαίτερα το θυμό του, ενώ παροιμιώδης είναι η φράση "όσο πιο θυμωμένος είναι ο Χουλκ, τόσο πιο δυνατός γίνεται".
Φυσικά στη συγκεκριμένη περίπτωση τα νεύρα του θα τα ξεσπά στο κρεβάτι και όχι στους διάφορους κακούς ή σε όσους τον κυνηγούν.

πηγή : news247.gr

25/05/11 Photo of the day!!!

Nεφέλη-Ελένη!!!

Τι κάνει ο ψευδάργυρος για σας

… Ιδού η απορία. Είτε το πιστεύετε είτε όχι η απάντηση είναι ότι σας δίνει καλύτερο σεξ!

Δεν είναι τυχαίο που τα στρείδια θεωρούνται αφροδισιακά. Ο λόγος είναι, όπως μας ενημερώνουν οι διαιτολόγοι, ο ψευδάργυρος που περιέχεται σε αυτά και είναι υπεύθυνος για την ανεβασμένη λίμπιντο.

Ο ψευδάργυρος προκαλεί την έκκριση της φερομόνης (ορμόνη που μας κάνει ακαταμάχητους στο αντίθετο φύλο).

Την ίδια δουλειά κάνουν οι κολοκυθόσποροι, το σπανάκι και τα αυγά.

πηγή : www.newsbomb.gr

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Ξαναμμένος εν πτήσει

Όλα έβαιναν καλώς για την πτήση της Αμερικανικής United Airlines, από το Spokane to Denver, όταν τη περασμένη Πέμπτη ένας 25χρονος δεν μπόρεσε να κρατήσει τις ορμές του και άρχισε να αυτοικανοποιείται
Τα όσα διαδραματίστηκαν θύμιζαν σκηνές ταινίας πορνό με τον 25χρονο να έχει "ανάψει" με αποτέλεσμα να ξεκουμπώσει το παντελόνι του και να αρχίσει να αυνανίζεται στο κάθισμά του μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών!
Ένα 18χρονο κορίτσι που καθόταν δίπλα του έπαθε σοκ.
"Άκουσα ένα θόρυβο και γύρισα να δω τι γινόταν..Είδα το πέος του να εκσπερματίζει ενώ μετά πήγε τρέχοντας στο μπάνιο όπου παρέμεινε για αρκετή ώρα", είπε χαρακτηριστικά.
Ένας άλλος συνεπιβάτης του ασυγκράτητου Κάιλ Πιρς, ανέφερε ότι τον σκούντηξε ο φίλος του να δει τον νεαρό και όταν είδε τι έκανε τον χτύπησε με ένα βιβλίο στο κεφάλι κάτι που τον...απέσπασε για λίγο.
Ο 25χρονος συνελήφθη από το FBI όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο για προσβολή της δημοσίας αιδούς.
Λες και από κάτι τέτοια περιστατικά βγήκε και η φράση η μ... πάει σύννεφο..

πηγή : news247.gr

Γυμνή απόδραση από μπουρδέλο

Στην ταράτσα και να κρέμεται γυμνός στο κενό κατέληξε ένας Κινέζος, ενώ απολάμβανε τις υπηρεσίες μια ιερόδουλης.
Η έφοδος της αστυνομίας σε οίκο ανοχής και η επιχείρηση…. «Γυμνή απόδραση» από τον πελάτη
Με τη ζωή του παραλίγο να πληρώσει ένας άνδρας στην Κίνα ένα απλό γαμήσι.
Ο άνδρας βρισκόταν σε οίκο ανοχής στην πόλη της επαρχίας Jilin. και απολάμβανε ένα τρυφερό ερωτικό διάλειμμα με μια ιερόδουλη την ώρα που ξαφνικά μπήκε αστυνομία να ελέγξει το κτήριο και να τους πιάσει όλους στα πράσα.
Όταν ο άνδρας αντιλήφθηκε τις αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς να το σκεφτεί ανέβηκε γυμνός στην ταράτσα και κρεμάστηκε στο κενό για να μην τον αντιληφθούν και τον συλλάβουν.
Μάρτυρες του περιστατικού αναφέρουν ότι λίγο νωρίτερα μια ιερόδουλη προσπάθησε να κρεμαστεί και αυτή αλλά… την πρόλαβαν οι αστυνομικοί

πηγή : www.kanonitv.gr

Ο γιατρός του έρωτα στο Twitter

Σεξοθεραπεία μέσω Twitter υπόσχεται ο Dr Peter Thraft, από το Leicester. Είναι όντως έτσι ή κάποιος άλλος κρύβεται πίσω από το όνομα του γιατρού;
"Κάντε έρωτα και απόψε το βράδυ. Κάντε το με φαντασία, σκληρό και ζωώδες... στη συνέχεια αγκαλιάστε ο ένας τον άλλον" γράφει στο Τwitter του ο σεξολόγος, σεξοθεραπευτής από το Leicester, Dr Peter Thraft.
Ο γιατρός του έρωτα, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να συμβουλεύσει τους υποψήφιους πελάτες του, σε άλλη ανάρτηση του εκλιπαρεί "Γνωρίστε τον εραστή σας. Περάστε ένα απόγευμα μαζί του" ενώ αλλού γίνεται πιο λακωνικός δίνοντας συμβουλές προς ναυτιλλομένους " Μην υποτιμάτε τη γυναικεία θηλή"
Ο καλός γιατρός μας, έχει και όρια. Ναι μεν είναι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση σεξουαλικών θεμάτων ωστόσο αρνείται να απαντήσει σε αγενή μηνύματα.
Όπως αναφέρει ο Guardian, ο Thraft είναι πάντα σοβαρός ακόμα και όταν προτρέπει τους πελάτες του να "Να γλείφεται αργά το πρόσωπο του παρτενέρ σας, είναι ένας συναρπαστικός τρόπος να ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά".
Όπως γράφει ο μπλόγκερ privatematters4publicthings, "Τα tweets του γιατρού είναι αστεία επειδή γίνονται ζωντανά και είναι τόσο ρεαλιστικά που θα μπορούσαν να είναι αληθινά."
Το να χρησιμοποιεί ένας σεξοθεραπευτής το Twitter για να δίνει συμβουλές για πολλούς θεωρήθηκε κάτι παράτολμο και αδύνατον, καθώς ο κάθε ασθενής χρίζει διαφορετικής αντιμετώπισης.
Έτσι η εφημερίδα αποφάσισε να ερευνήσει το θέμα και κατάφερε να αποκαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τον Thraft. Πρόκειται για τον David Earl, έναν νεαρό Βρετανό κωμικό.

πηγή : news247.gr

Σεξοκαβάτζες: H Αθήνα είναι ένα μεγάλο υπαίθριο κρεβάτι

Το sex σε δημόσιο χώρο, είτε πρόκειται γιαsexστο αυτοκίνητο είτε απλά σε έναν δημόσιο χώρο, δεν είναι απλή υπόθεση. Θέλει ψάξιμο, προσοχή και μεράκι. Κατ’ αρχάς δεν απευθύνεται σε τύπους που θέλουν οπωσδήποτε το κεφάλι τους να ακουμπάει σε μαξιλάρι και έχουν αλλεργία στους σεξουαλικούς μυϊκούς τραυματισμούς. Tosexσε δημόσιο χώρο θέλει πολεμιστές του είδους!
Αν είσαι από τους λάτρεις του sex στους δημόσιου χώρους, πάρε την κοπέλα σου και ένα αυτοκίνητο και φρόντισε να τσεκάρεις και τους επτά σεξουαλικούς προορισμούς που προτείνουμε…

Αγία Μαρίνα, μεγάλη η χάρη της

Που είναι: Στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας πριν το Λαγονήσι
Πότε να πας: Βράδυ γιατί κάνουν και μπάνιο άνθρωποι
Οδηγίες προσέγγισης: Πάλι με κατεύθυνση Σούνιο, περνάς την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας και μπαίνεις στον πρώτο παράδρομο που βρίσκεις (εκεί που έχει μια πινακίδα <Αλθέα>). Το άνοιγμα στο οποίο θα παρκάρεις έχει και ωραία θέα στη θάλασσα. Κατεβαίνεις τα σκαλιά, βλέπεις το μπαράκι στην παραλία και στρίβεις αριστερά. Μετά τον βράχο που προεξέχει, είναι το ιδανικό σημείο για να ξεμοναχιαστείς.
Τι αξίζει εκεί κοντά: Μόνο το μπαράκι που θα βρεις στην παραλία. Μετά το σεξ, κάτσε να πιεις και μια μπίρα.
Extra tip: Πάρε μερικές πετσέτες θαλάσσης μαζί σου αν δεν είσαι πολύπειρος στο sex on the beach.

Με θέα την Αθήνα

Που είναι: Στην αθέατη πλευρά του Λυκαβηττού
Πότε να πας: Οποιοδήποτε βράδυ δεν έχει συναυλία.
Οδηγίες προσέγγισης: Συνέχισε μετά το parking του θεάτρου στο στενό που κατεβαίνει τη βόρεια πλαγιά του Λυκαβηττού. Ελάχιστα αυτοκίνητα επιλέγουν αυτή την πλευρά για να φύγουν. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει κι από κει δρόμος. Δεξιά κι αριστερά θα βρεις αρκετές καβάτζες να χωθείς με το αυτοκίνητό σου.
Τι αξίζει εκεί κοντά: Η θέα και μόνο η θέα της πόλης. Μην αρχίσεις τα ταρζανιλίκια και τις αναβάσεις στον Άγιο Γεώργιο γιατί μετά δεν θα μπορείς να διατελέσεις το χρέος σου.
Extra tip: Η κίνηση έρχεται συνήθως από το θέατρο προς τα εκεί οπότε δεν θα έχεις πολλά ενοχλητικά φώτα να καρφώνουν τις αποτρόπαιες πράξεις σου.

Το λεγόμενο «Spot»

Που είναι: Στον λόφο της Βουλιαγμένης πάνω από τη Λίμνη.
Πότε να πας: Πολύ αργά το βράδυ γιατί είναι δημοφιλές σημείο και σίγουρα θα βρεις μερικά παρκαρισμένα αυτοκίνητα αν πας πριν τα μεσάνυχτα.
Οδηγίες προσέγγισης: Με κατεύθυνση προς Σούνιο, περνάς την πλατεία της Βουλιαγμένης και κάνεις αριστερά στην οδό Πανός. Ύστερα κάνεις δεξιά στην ανηφορική οδό Σαπφούς και στη διχάλα πηγαίνεις προς τα αριστερά στην οδό Αργοναυτών. Στο τέλος της θα βρεις ένα parking με θέα το Αιγαίο, τη Βουλιαγμένη και τη Λίμνη της.
Τι αξίζει εκεί κοντά: Τα σουβλάκια του Ζάχου στην πλατεία και το παγωτό του Waffle House στην πασαρέλα.
Extra tip: Βάλε το αυτοκίνητο να κοιτάει προς τα δεξιά για να έχεις ωραία θέα στον κόλπο της Βουλιαγμένης.


Πίνω κι οδηγώ στην Αττική οδό

Που είναι: Στα Γλυκά Νερά
Πότε να πας: Κάθε μέρα, ώρα και στιγμή
Οδηγίες προσέγγισης: Οδηγώντας στη Λεωφόρο Λαυρίου, συναντάς μια κυκλική πλατεία λίγο πριν την Κάντζα. Ακολουθείς κατεύθυνση προς την Αττική Οδό, αλλά προσπερνάς τα δύο φανάρια με κατεύθυνση προς Αττική Οδό. Στο επόμενο στενό που βλέπεις στα δεξιά σου, κάνεις δεξιά και προσεγγίζεις την οδό Ναυαρίνου που μετά γίνεται Παράσχου. Στο τέλος της Παράσχου υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο εργοτάξιο της Αττικής Οδού, ιδανικό για απομόνωση.
Τι αξίζει εκεί κοντά: Πραγματικά δεν έχει τίποτα εκεί κοντά οπότε προμηθεύσου τρόφιμα και ποτά αν σκοπεύεις να επιδοθείς σε σεξουαλικό μαραθώνιο.
Extra tip: Στη διαδρομή προς τα εκεί θα βρεις αρκετές καβάτζες δεξιά κι αριστερά. Εσύ όμως συνέχισε μέχρι τέλους για να έχει πλήρη απομόνωση.

Πήρα τα όρη τα βουνά

Που είναι: Ψηλά στην Πεντέλη
Πότε να πας: Βράδυ γιατί τα πρωινά έχει κίνηση ο δρόμος
Οδηγίες προσέγγισης: Ανεβαίνεις τον κλασικό δρόμο της Πεντέλης και ακολουθείς τις ταμπέλες που οδηγούν προς την Ιερά Μονή. Περνάς το μοναστήρι και φτάνεις στην καθαρά δασική περιοχή της Πεντέλης. Ναι, εκεί με τους λύκους και τις αρκούδες! Δεξιά και αριστερά του δρόμου υπάρχουν αρκετά μέρη να χωθείς με το αυτοκίνητο και να προφυλαχτείς από τα δέντρα.
Τι αξίζει εκεί κοντά: Η ταβέρνα «Ο Τέλης» με τρελά μπριζολίδια και κοψίδια. Μην ξεχάσεις να φας «εξοχικό».
Extra tip: Δεν είναι ανάγκη να περιοριστείς σε αυτή την πλευρά της Πεντέλης. Ψάξε λίγο παραπάνω το βουνό και θα βρεις σίγουρα μια καβάτζα να φωλιάσεις τον έρωτά σου.

Ανάμεσα στις πισίνες

Που είναι: Στην Νέα Κηφησιά στη διασταύρωση Άγγελου Σικελιανού και Ιωάννου Βαρουξάκη
Πότε να πας: Αυστηρά και μόνο βράδυ, αρκετά μετά τα μεσάνυχτα
Οδηγίες προσέγγισης: Για να βρεις τη συγκεκριμένη διασταύρωση χρειάζεσαι απλά ένα GPS ή έναν χάρτη. Όταν φτάσεις εκεί θα δεις ένα μικρό χωματόδρομο σαν αδιέξοδο. Μπες εκεί αλλά μην προχωρήσεις πολύ γιατί καταλήγει σε σπίτι. Εκεί, δεξιά κι αριστερά θα βρεις καλά σημεία να παρκάρεις, προστατευμένος από μερικά ψηλά δέντρα.
Τι αξίζει εκεί κοντά: Πολύ κοντά δεν έχει απολύτως τίποτα αλλά αν ανέβεις λίγο πιο πάνω έχεις την αγορά της Κηφησιάς.
Extra tip: Πρόσεχε τα σκυλιά και τις εταιρείες security που είναι ικανά να σε ξενερώσουν στο λεπτό.

Στην πόλη του Ήλιου

Που είναι: Στο παλιό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη.
Πότε να πας: Μετά τις 3 το βράδυ να έχει αραιώσει η κίνηση.
Οδηγίες προσέγγισης: Βρες την λεωφόρο Κοτζιά στην Ηλιούπολη. Λίγο πριν την πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού θα βρεις στο αριστερό σου χέρι ένα παλιό εκκλησάκι και την οδό Στουρνάρη. Μπες με τα πόδια στο προαύλιο της εκκλησίας και με την ευλογία του Θεού, πραγματοποίησε το θεάρεστο έργο σου σε κάποιο από τα πολλά πεζούλια.
Τι αξίζει εκεί κοντά: O καφές που θα σου φτιάξει ο Σωκράτης στο In Café στην οδό Πύρρωνος λίγο πιο κάτω. Αν βέβαια φύγεις τα ξημερώματα.
Extra tip: Στο προαύλιο της εκκλησίας μπαίνουν πολλές φορές αυτοκίνητα για αναστροφή ή για να παρκάρουν αλλά αν πας αρκετά αργά το βράδυ, δεν θα έχεις πρόβλημα.

πηγή : www.men24.gr

24/05/11 Photo of the day!!!

Nεφέλη!!!

Φυσικά αφροδισιακά!

Κάποιοι καταφεύγουν στο Βιάγκρα, κάποιοι άλλοι στα ερωτικά αντικείμενα, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που προτιμούν τα αφροδισιακά για να βελτιώσουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις. Από τα πιο συνηθισμένα, όπως η σοκολάτα, ως και τα πιο σπάνια, όπως τα μυρμήγκια, τα φυσικά διεγερτικά έχουν φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Μυρμήγκια: Οι Καλιφορνέζοι Ινδιάνοι πίστευαν ότι, αν καταπιούν ζωντανά μυρμήγκια, θα αποκτήσουν θεϊκές δυνάμεις και θα μπορούν όχι μόνο να προβλέψουν το μέλλον, αλλά και να έχουν "ουράνιο και παραδεισένιο οργασμό".

Σοκολάτα: Για τη σοκολάτα και τις αφροδισιακές της ιδιότητες έχουν γραφεί πολλά κατά καιρούς και έχουν γίνει διάφορες μελέτες οι οποίες αναφέρουν, ότι η ορμόνη που εκρήγνυται κατά τη διάρκεια ενός παθιάρικου φιλιού είναι η ίδια με αυτή που εκρήγνυται όταν κάποιος τρώει σοκολάτα. Η λέξη "σοκολάτα" έχει αζτέκικη ρίζα και σημαίνει "το φαΐ των θεών". Πολλοί αρχαίοι λαοί χρησιμοποιούσαν τους καρπούς του κακαόδεντρου για να θεραπεύουν την ανδρική ανικανότητα.

Ρόδια: ο αγαπημένος καρπός της Αφροδίτης, δημιουργεί έντονο ερωτισμό και, κατά πολλούς, θεραπεύει την κολπική ξηρότητα. Ο "ενδιαφερόμενος" μπορεί να το φάει ως φρούτο προκειμένου να έχει πιο άμεσα αποτελέσματα ή να πιει το χυμό του, αν δεν είναι ιδιαίτερα βιαστικός.

Μαρούλι: Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι συνήθιζαν να μασούν ξεραμένα φύλλα μαρουλιού προκειμένου να τελειοποιήσουν τις επιδόσεις τους στο σεξ. Το μαρούλι ήταν για τους Αιγυπτίους το ιερό φυτό του έρωτα και σύμφωνα με την παράδοση το έφερε στη χώρα τους ο Μιν, ο θεός της γονιμότητας, που απεικονιζόταν με υπερφυσική στύση να κάθεται κάτω από την τεράστια σε μέγεθος "ιερή μαρουλιά". Σύγχρονοι "οπαδοί του σεξ" υποστηρίζουν, ότι προτιμούν να καπνίζουν αποξηραμένα φύλλα μαρουλιού παρά τσιγάρο, προκειμένου να γίνουν επιθετικοί κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Αντιθέτως, οι αρχαίοι Έλληνες υποστήριζαν, ότι το μαρούλι περιορίζει την ερωτική επιθυμία και το έτρωγαν συνήθως οι μαθητές του Αριστοτέλη σε περιόδους "διαλογισμού" για να καταστέλλουν την ερωτική τους επιθυμία. (Για καλό και για κακό αν δεν βεβαιωθείτε πρώτα μην επιχειρήσετε να μασήσετε μαρούλι πριν από μια βραδιά που υπόσχεται πολλά. Γιατί καλά να έχουν δίκιο οι Αιγύπτιοι , τι γίνεται όμως αν επαληθευθούν οι αρχαίοι μας πρόγονοι;)

Κρόκος αυγού: Οι Ινδοί έπιναν ωμό κρόκο από τα αυγά διαφόρων πτηνών και όχι μόνο κότας για να γίνουν καλύτεροι εραστές, αλλά και για να μάθουν να αγαπούν βαθύτερα. Ωστόσο, οι Αγγλοσάξονες θεράπευαν με τους κρόκους των αυγών την κατάθλιψη και τους πονοκεφάλους.

Κάβα: Έτσι ονομάζουν ένα τροπικό φυτό οι κάτοικοι της Σαμόα, το οποίο θεωρείται ως υποκατάστατο του σεξ. Έφτιαχναν ένα απόσταγμα από το φυτό αυτό και το έδιναν στις παρθένες, αλλά και στις γυναίκες των οποίων οι άνδρες έλειπαν από τη φυλή επί μήνες για διάφορους λόγους, συνήθως για ψάρεμα ή κυνήγι. Οι ιθαγενείς της περιοχής αυτής υποστηρίζουν, ότι όταν μια γυναίκα πιει "κάβα" έχει αλλεπάλληλους έντονους οργασμούς. Έτσι πετύχαιναν, δύο στόχους. Οι παντρεμένες δεν απατούσαν τους συζύγους αφού έβρισκαν "υποκατάστατο" και οι παρθένες παρέμεναν "αμόλυντες και αγνές" μέχρι να παντρευτούν αφού το "κάβα" εκτόνωνε τα νεανικά τους πάθη.

Φυτό Γκουαράνα: Το λάδι αυτού του φυτού περιέχει τρεις φορές περισσότερη ποσότητα καφεΐνης από τον καφέ και από πολλούς θεωρείται, ότι μπορεί να λύσει το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στις αναπτυγμένες χώρες, καθώς εξασφαλίζει τη γονιμότητα σε άντρες και γυναίκες. Οι Ινδιάνοι του Αμαζονίου έπιναν ένα πότο από Γκουράνα κάθε μέρα ως τονωτικό και μεγαλύτερη ποσότητα όταν ήθελαν να τεκνοποιήσουν. Το χρησιμοποιούσαν, επίσης, για να θεραπεύσουν τη διάρροια, τους πονοκεφάλους και το πυρετό.

Δυόσμος ή αλλιώς η φυσική απάντηση στο Βιάγκρα: Στην αρχαία Ελλάδα έφτιαχναν ένα έκχυμα από ξερά φύλλα δυόσμου που ενδυνάμωνε τον πόθο σε άνδρες και γυναίκες. Ήταν τέτοια η φήμη του φυτού που ο Μέγας Αλέξανδρος, μετά από συμβουλή του Αριστοτέλη, απαγόρευε στους στρατιώτες του να πίνουν αυτό το αφέψημα κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, καθώς υπήρχε κίνδυνος το στράτευμα να χάσει την πειθαρχία και τη διάθεση για μάχη. Για το ίδιο λόγο απαγόρευε στους άνδρες του τη χρήση θυμαριού και δενδρολίβανου.

Και κάτι τελευταίο: για μια επιτυχημένη ερωτική βραδιά αποφύγετε το χαμομήλι, το αγγούρι και το ροδόνερο. Καταστέλλουν κάθε ερωτική επιθυμία και είναι σχεδόν βέβαιο, ότι οι σεξουαλικές σας επιδόσεις θα πέσουν κάτω από το μέτριο.

πηγή : a12sr.pblogs.gr

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Τα πάντα είναι δωρεάν αν είσαι... sexy

Το προσωπικό της κοινωνικό πείραμα έκανε μία νεαρή γυναίκα από τη Βρετανία, θέλοντας να δείξει ή μάλλον να αποδείξει, αυτό που όλοι, λίγο πολύ, γνωρίζουμε. Ότι η έντονη “σεξουαλικότητα” ή έστω μία απλά προκλητική εμφάνιση, είναι από μόνη της ικανό “όπλο”, για να κερδίζεις αυτό που βάζεις στο μυαλό σου. Εν προκειμένω... δωρεάν υπηρεσίες και αντικείμενα.

Και κάπως έτσι, η Καρολάιν αφιέρωσε δύο μέρες από τη ζωή της, κάθε μία από τις οποίες είχε διαφορετική εμφάνιση, χτένισμα, ντύσιμο και μακιγιάζ.

Την πρώτη μέρα, σχεδόν ατημέλητη, άβαφη και με κοτσίδα, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε λεωφορείο και σε ένα ταξί και να “κεραστεί” ένα γλυκό κι ένα ποτήρι κρασί... Της αρνήθηκαν και τις τέσσερις φορές και μάλιστα μονομιάς.

Στη δεύτερη περίπτωση, φόρεσε ένα αποκαλυπτικό εφαρμοστό φόρεμα και τακούνια, έφτιαξε τα μαλλιά της και τόνισε τα χαρακτηριστικά της, με έντονο μακιγιάζ, επιχειρώντας ακριβώς τα ίδια. Το αποτέλεσμα; Είχε 100% επιτυχία!

Τι συνέβη ακριβώς; Eντάξει, “δεν είναι Μαθηματικά”, όπως συνηθίζουμε να λέμε, για να εξηγήσουμε τα αυτονόητα.

Με το πείραμά της, η Καρολάιν απέδειξε, ότι όταν η εμφάνισή της ήταν πιο εντυπωσιακή, ό,τι κι αν ζητούσε από τους άνδρες, της το προσέφεραν και μάλιστα χωρίς μεγάλη “αντίσταση”.

Αυτό που συνέβη, συμβαδίζει απόλυτα με τη θεωρία, κατά την οποία οι άνδρες προσφέρουν δώρα στις γυναίκες – υποψήφιες συντρόφους, ως ένδειξη κοινωνικής δύναμης, καθώς και με τον γενικώς – καλώς ή κακώς – παραδεδεγμένο κανόνα, που θέλει τις πιο sexy γυναίκες, να θεωρούνται πιο επιθυμητές για σύντροφοι.

Ταυτόχρονα όμως, και η Καρολάιν, με “όπλο” την προκλητική εμφάνισή της, “διαφήμισε” τον εαυτό της ως εν δυνάμει και επιθυμητή σύντροφο.

Τα δύο αυτά συμπεράσματα δύσκολα μπορούν να αποκοπούν το ένα από το άλλο και αυτή η “ανταλλαγή” μεταξύ των δύο φύλων, είναι στην πραγματικότητα το βασικό συμπέρασμα του πειράματος.

Ωστόσο, υπάρχει και ακόμη μία παράμετρος... ότι με τη δεύτερη και πιο προκλητική εμφάνιση της Καρολάιν, άλλαξαν και η στάση και η “γλώσσα” του σώματός της, με αποτέλεσμα να φέρεται με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάθε φορά που ζητούσε κάποια... χάρη.

Τα αποτελέσματα του πειράματος της Καρολάιν θυμίζουν κατά πολύ ένα αντίστοιχο πείραμα του 2007, οπότε ένας από τους πλέον διάσημους βιολιστές στον κόσμο, ο Τζόσουα Μπελ, έπαιξε για λογαριασμό της Washington Post, με το αξίας 3.5 εκατομμυρίων δολαρίων βιολί του, στον υπόγειο σταθμό του τρένου, στην Ουάσινγκτον.

Κανείς δεν είχε αναγνωρίσει το ταλέντο του, τη δουλειά του, αλλά και ποιος είναι. Η πιο εντυπωσιακή λεπτομέρεια όμως είναι, ότι μόλις δύο βράδια πριν, ο ίδιος άνθρωπος, έπαιξε στο κατάμεστο θέατρο της Βοστόνης, σε μία παράσταση, τα εισιτήρια για την οποία κόστιζαν, στην καλύτερη περίπτωση, 100 δολάρια.

Documentary : Sexy Girls Have It Easy from Bright Hand Pictures on Vimeo.


Πηγή : TNSite

Οι ξανθές γυναίκες όντως κάνουν τους άνδρες να χάσουν το μυαλό τους, σύμφωνα με έρευνα.

Επιστήμονες του πανεπιστημίου X-Nanterre του Παρισιού, ζήτησαν από τους εθελοντές που συμμετείχαν στην έρευνα να απαντήσουν σε ορισμένα τεστ γνώσεων, ενώ παράλληλα τους έδειχναν φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες με διαφορετικό χρώμα μαλλιών.

Τα αποτελέσματα των τεστ οδήγησαν τους ερευνητές στο συμπέρασμα ότι όταν οι άνδρες κοίταζαν τη φωτογραφία μιας ξανθιάς γυναίκας είχαν χειρότερες αποδόσεις στο τεστ, συγκριτικά με τις αποδόσεις τους όταν εστίαζαν σε γυναίκες με άλλο χρώμα μαλλιών.

Το ενδιαφέρον είναι ότι, σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι αποδόσεις έπεφταν στη θέα μιας ξανθής κόμης όχι γιατί αποσπούσε την προσοχή των συμμετεχόντων, αλλά γιατί οι άνδρες ανέπτυσσαν υποσυνείδητα το στερεότυπο της «χαζής ξανθιάς», το οποίο είναι ευρέως διαδεδομένο ως άποψη.

«Η έρευνα αυτή αποδεικνύει ότι οι άνδρες που έρχονται σε οπτική επαφή με διάφορα στερεότυπα τείνουν να συμπεριφέρονται σε συνάρτηση με αυτά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι ξανθιές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τους ανθρώπους να φέρονται με χαζό τρόπο, επειδή εκείνοι υποσυνείδητα υιοθετούν το πρότυπο της ‘χαζής ξανθιάς’» εξήγησε μιλώντας στο Reuters ο Thierry Meyer, ένας από τους επικεφαλής της έρευνας και καθηγητής ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο του Παρισιού.

πηγή : www.dailyfucks.gr

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: Και το "φλερτ" είναι παρενόχληση

Για να ακυρωθεί η απόλυση μιας εργαζόμενης ως καταχρηστική, δεν χρειάζεται να αποδειχθεί η σεξουαλική παρενόχλησή της από στέλεχος επιχείρησης, αλλά αρκεί απλά η εκδήλωση ερωτικού «ενδιαφέροντος» που όταν αποκρούστηκε, προκάλεσε καταγγελία της εργασιακής σχέσης λόγω εμπάθειας. Αυτό έκρινε ο Άρειος Πάγος και ανέτρεψε προηγούμενη απόφαση του Εφετείου που υποστήριζε ότι για να θεωρήσει καταχρηστική την απόλυση, έπρεπε να έχει υπάρξει και σεξουαλική παρενόχληση (κάτι που δεν κατήγγειλε η απολυμένη).

Με την σημαντική αυτή απόφαση, την οποία αποκαλύπτει το «Έθνος», το ανώτατο δικαστήριο της χώρας προσφέρει ουσιαστική προστασία σε όσες εργαζόμενες απειλούνται επειδή δεν ενδίδουν στο «ενδιαφέρον» που εκδηλώνει ο προϊστάμενος ή ο εργοδότης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, 45χρονη καλλονή από την Βόρεια Ελλάδα, γραμματέας σε μεγάλη επιχείρηση περίπου 25 χρόνια, άρχισε να έχει προβλήματα, όταν ήλθε στην εταιρεία νέος διευθυντής. Όπως αναφέρει στην αγωγή της, ο συγκεκριμένος την αντιμετώπιζε καθημερινά με υπερβολικά «φιλικό» τρόπο και άκρως κολακευτικά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση.

Ο διευθυντής διαρκώς πηγαινοερχόταν στο γραφείο της με διάφορα προσχήματα, χωρίς να υπάρχουν αντικειμενικοί υπηρεσιακοί λόγοι. Η συνεχής παρουσία μαζί με τους κολακευτικούς χαρακτηρισμούς του ξεπερνούσαν μεν τα όρια της ευγένειας και συναδελφικότητας, ωστόσο δεν άγγιξαν τα όρια προσβολής της προσωπικότητάς της. Η κοπέλα ήρθε σε δύσκολη θέση και αμηχανία, με αποτέλεσμα έπειτα από μερικές εβδομάδες, να ζητήσει από τον διευθυντή της να σταματήσει επειδή ενδιαφέρεται μόνο για την οικογένειά της και την εργασία της. Ομως από τότε -κατά την αγωγή- εκείνος άλλαξε στάση, την αντιμετώπιζε εχθρικά και προσβλητικά, δημιουργώντας αδικαιολόγητα προβλήματα.

Επειδή η κατάσταση χειροτέρευε, η εργαζόμενη ζήτησε την προστασία του προέδρου της επιχείρησης που τη διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν συστάσεις και το πρόβλημα θα λήξει. Πράγματι οι ενοχλήσεις σταμάτησαν. Ομως λίγους μήνες αργότερα το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας πέρασε σε άλλους και ο διευθυντής εισηγήθηκε στον γενικό διευθυντή της εταιρείας την απόλυσή της. Η επιχείρηση την απομάκρυνε, δίνοντάς της πλήρη αποζημίωση για την πολυετή παρουσία της.

Μετά από αυτό, η γυναίκα κατέφυγε στη δικαιοσύνη θεωρώντας την απόλυση άκυρη και καταχρηστική, καθώς υποστήριζε ότι ήταν προϊόν εμπάθειας και εκδικητικότητας επειδή απέκρουσε το ενδιαφέρον του διευθυντή και προκάλεσε τις σε βάρος του συστάσεις. Το Πρωτοδικείο την δικαίωσε ακυρώνοντας την απόλυση, ωστόσο το Εφετείο δέχθηκε έφεση της επιχείρησης ότι δεν υπήρξε από εργοδοτικής πλευράς καταχρηστική συμπεριφορά, γιατί ελλείπει ο ισχυρισμός για σεξουαλική παρενόχληση. Ομως ο Αρειος Πάγος ανέτρεψε ως εσφαλμένη την εφετειακή απόφαση, γιατί η ακυρότητα της απόλυσης ως καταχρηστικής μπορούσε να θεμελιωθεί σε εμπάθεια και έχθρα του στελέχους της επιχείρησης ενώ δεν χρειαζόταν να αξιώσει το Εφετείο περισσότερα στοιχεία, όπως να υπάρχει και σεξουαλική παρενόχληση...

πηγή : www.dete.gr

Απαγορεύεται να είσαι σέξι

Έναν άκρως παράλογο τρόπο σκέφτηκαν οι αρχές στις Γιούτα για να πατάξουν την πορνεία. Νέο νομοσχέδιο απαγορεύει τη σέξι συμπεριφορά στο δρόμο. Έρχονται συλλήψεις
Το να είσαι μια σέξι γυναίκα είναι απολύτως θεμιτό εκτός από ένα μέρος του κόσμου που..απαγορεύεται! Κι όμως ναι απαγορεύεται.
Ο λόγος για την Γιούτα όπου σε μια προσπάθεια να μειωθούν οι ιερόδουλες και η αστυνομία να μπορεί πιο εύκολα να τις συλλαμβάνει, η πολιτεία αποφάσισε πως ο μόνος τρόπος ήταν να κηρύξουν τη σέξι συμπεριφορά απαγορευμένη.
Ήδη δύο εταιρείες συνοδών κυριών έχουν καταθέσει μήνυση ενάντια στον νέο νομοσχέδιο το οποίο ορίζει ότι θα συλλαμβάνεται όποιος επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα ή ακόμα χαϊδεύει τον εαυτό του.
Οι εταιρείες υποστηρίζουν ότι έτσι θα συλλαμβάνεται οποιοσδήποτε συμπεριφέρεται και ντύνεται με σέξι τρόπο, όπως τις συνοδούς πολυτελείας και τις στριπτιζέζ.
Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος Άντριου ΜακΚούλαφ "τα περισσότερα κορίτσια που αγγίζουν το στήθος τους δεν είναι και ανοιχτά σε ανήθικες προτάσεις"

πηγή : news247.gr

23/05/11 Photo of the day!!!

Aλίκη!!!

Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το sex

Ποιος είναι ο χειρότερος εχθρός του οργασμού; Ποιος πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση; Ποιες είναι οι πιο ερωτογενείς ζώνες; Η επιστήμη έχει τις απαντήσεις!

Οι περισσότεροι –αν όχι όλοι- ενδιαφέρονται για μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Μέχρι την ηλικία των 40 επιβάλλεται να έχετε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο γνώσεων σχετικά με το τι είναι αυτό που ‘’ανάβει’’ το άλλο φύλο.

Σύμφωνα με ένα πικάντικο άρθρο στο περιοδικό Prevention υπάρχουν 40 πράγματα για το σεξ που οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν μέχρι την ηλικία των 40.

Μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες του άρθρου περιλαμβάνουν πληροφορίες για το πώς το μήκος του πέους δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το πλάτος του αλλά και για το πώς οι γυναίκες δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο πώς δείχνει το όργανο ενός άνδρα παρά στο πώς το “βάζει”.

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι σχεδόν οι μισές γυναίκες στην ηλικία μεταξύ των 45-49 αυνανίζονται. Μια άλλη μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα ανέφερε ότι περισσότερες από τις μισές γυναίκες παραδέχτηκαν ότι έχουν χρησιμοποιήσει δονητή τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.
Το μέγεθος του οργάνου ενός άνδρα μπορεί πραγματικά να υπολογιστεί από τα χέρια του, σύμφωνα με άλλη μελέτη που έγινε στο πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ. «Όσο μακρύτερος ο παράμεσος ενός άνδρα, τόσο μεγαλύτερο το όργανό του. Και τα δύο μεγέθη προσδιορίζονται από την ποσότητα της τεστοστερόνης, στην οποία ήταν εκτεθειμένοι στη μήτρα. Αν ο παράμεσος έχει το ίδιο μέγεθος ή μικρότερο από το δείκτη του, αυτό σημαίνει ότι δέχτηκε χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης.»
Τα κρύα πόδια μπορούν να αποδειχτούν εχθροί του οργασμού. Έρευνα από την Ολλανδία έδειξε ότι τα κρύα πόδια μπορούν να δυσκολέψουν το 50 % των ζευγαριών να φτάσουν σε οργασμό ενώ το να φοράνε κάλτσες κάνει πιο εύκολο τον οργασμό για το 80 % των ζευγαριών.
Μια ακόμη μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας απέδειξε ότι «το άρωμα ενός άνδρα μπορεί να ενισχύσει τη σεξουαλική διέγερση των γυναικών, τη διάθεση, τον καρδιακό ρυθμό, την αρτηριακή πίεση και το ρυθμό της αναπνοής τους».
Μία στις τρεις γυναίκες δεν φτάνει σε οργασμό κατά τη συνουσία και αυτό γιατί «η διείσδυση σπάνια διεγείρει την κλειτορίδα».
Μερικές φορές στους άνδρες αρέσει να αφήνουν τη γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση στο σεξ.
«Μετά την ηλικία των 40 ετών τα επίπεδα τεστοστερόνης πέφτουν σε ποσοστό περίπου 1 % ανά έτος, με μια απότομη πτώση μεταξύ των ηλικιών 45 και 50». Αυτό σημαίνει ότι οι μεσήλικες άνδρες μπορεί να μην έχουν τόσο πολύ διάθεση για σεξ, όση όταν ήταν νεότεροι.
Σε μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Αγγλίας του Σέφιλντ περίπου οι μισοί ερωτηθέντες άνδρες δήλωσαν ότι όταν οι γυναίκες ‘’παίζουν’’ με τη θηλή τους αυτό τους προκαλεί ή ενισχύει τη διέγερσή τους. Ωστόσο μόνο το 17 % το ζητάνε από την ερωμένη τους.
Τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών, οι λοβοί των αυτιών και το πίσω μέρος των γονάτων είναι ‘’ερωτογενείς ζώνες για άνδρες και γυναίκες’’.
Οι παντρεμένοι κάνουν περισσότερο σεξ κατά μέσο όρο από τους εργένηδες – 69 φορές το χρόνο το κάνουν οι παντρεμένοι και 60 φορές οι ανύπαντροι.

πηγή : www.men24.gr

Πρωτότυπα Ερωτικά Βοηθήματα

πηγή : tnsite

Φίλτρο "προστατεύει" από τους ακατάλληλους ήχους ταινιών πορνό

Να και μία συσκευή, για την οποία πολλά αγόρια δε θα τρέξουν στα καταστήματα, αφού αναγνωρίζει τους “ακατάλληλους ήχους” που περιλαμβάνονται σε ακατάλληλα βίντεο, απαγορεύοντας την εμφάνισή τους στην οθόνη των υπολογιστών.

Σύμφωνα με την DailyMail, ερευνητές στη Βρετανία κατασκεύασαν ένα “φίλτρο”, που είναι όπως είπαν, ένα βήμα μπροστά από την υπάρχουσα τεχνολογία.
Οι επιστήμονες στις δοκιμές του φίλτρου στο εργαστήριο, συνέκριναν τον ήχο της φωνής κατά τη διάρκεια ομιλίας ενός προσώπου, με αυτούς που παράγονται κατά τη σεξουαλική επαφή, και η συσκευή που δημιούργησαν, αναγνώρισε και ξεχώρισε τους δεύτερους, σε ποσοστό 93%.

Αυτό που ήδη γνώριζαν, ήταν ότι η ανθρώπινη φωνή, στην καθημερινή ομιλία, έχει διάφορες διακυμάνσεις και αλλάζει σταδιακά, ενώ οι πορνογραφικοί ήχοι είναι πιο υψηλοί και επαναλαμβανόμενοι.

Σημειώνεται, ότι το 7% των ήχων, που δεν κατάφερε να αναγνωρίσει το “φίλτρο”, περιείχε κι άλλους συγκεχυμένους ήχους, όπως μουσική ή δυνατά γέλια, που καθιστούσαν την αναγνώρισή τους δυσκολότερη.

Ο Ρίτσαρντ Χάρβεϊ, ειδικός στους υπολογιστές, περιέγραψε τη συσκευή ως “ιδιοφυή”, ωστόσο συνέστησε, να γίνεται συνδυασμός της με άλλη συσκευή, που θα “φιλτράρει” την εικόνα.

“Σκεφτείτε τη σκηνή από την ταινία ''Όταν ο Χάρυ γνώρισε τη Σάλυ”, όπου η Μεγκ Ράιαν, ενώ τρώνε σε εστιατόριο, προσποιείται ότι έρχεται σε οργασμό. Το ηχητικό υλικό δείχνει προς μία κατεύθυνση, το οπτικό όμως προς άλλη”, είπε ο ίδιος.

πηγή : www.cosmo.gr

Έκανε ''σεξ'' με 1.000 αυτοκίνητα!

Ένας 57χρονος άνδρας ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με 1.000 αυτοκίνητα ως τώρα. Με δηλώσεις του σε σχετικό ντοκιμαντέρ υπερασπίζεται με σθένος τα ''ρομαντικά'' του αισθήματα για τα οχήματα
Ο λόγος για τον Edward Smith, λάτρη των τεσσάρων τροχών, ο οποίος ζει με την τρέχουσα ''φίλη''του, ένα λευκό Volkswagen Beetle με το όνομα Vanilla.
Επιμένει ότι δεν είναι άρρωστος και δεν έχει καμία επιθυμία να αλλάξει τρόπους, αφού του αρέσει η ζωή του και οι συνήθειές του.
Παραδέχεται πως μπορεί, για τους περισσότερους από εμάς, να θεωρείται εκτός τόπου και χρόνου, αλλά όταν βλέπει ταινίες όπως το "Κατσαριδάκι Αγάπη μου" και τον "Ιππότη της Ασφάλτου" δε μπορεί να συγκρατηθεί.
Βιώνει ένα αίσθημα αγάπης και τον κατακλύζει η επιθυμία να εκφράσει στα αξιαγάπητα αυτοκίνητα και αντικείμενα του πόθου του, την αγάπη του.
Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ρομαντικό, καθώς γράφει ποιήματα για τα αυτοκίνητα, τους τραγουδάει, τους μιλάει, τα φιλάει και τους συμπεριφέρεται όπως θα έκανε σε μία κοπέλα. Προσθέτει πως δε θέλει να πληγώσει κανέναν, απλά η επιθυμία του για τα οχήματα ξεπερνά τα πάντα και εκφράζει με ακρίβεια την προτίμησή του.
Και με ελικόπτερο...
Ο Smith είχε την πρώτη του σεξουαλική επαφή με ένα αυτοκίνητο στην ηλικία των 15 και τονίζει πως δεν αισθάνθηκε ποτέ έλξη για γυναίκες, αν και δεν είναι ομοφυλόφιλος.
Η σεξουαλική του περιπλάνηση δεν περιορίστηκε μόνο στα αυτοκίνητα και επεκτάθηκε και σε άλλα οχήματα, όπως ένα ελικόπτερο. Πριν τη Vanilla είχε ''δεσμό'' με τη Victoria ένα VW Beetle, μοντέλο του 1969.
Ο 57χρονος άνδρας δε μιλούσε για τις προτιμήσεις του και αποσιωπούσε το μυστικό του φετίχ για να μη δημιουργηθούν αντιδράσεις στους οικείους του. Η ευκαιρία να μιλήσει του δόθηκε όταν δέχθηκε να συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο''mechaphili''.
Μιλώντας για τα πάθος του αναφέρει ότι μεγάλωνε μαζί του από την παιδική του ηλικία. Του άρεσαν τα χαριτωμένα αυτοκίνητα από την αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε κάτι πιο σοβαρό, πιο εσωτερικό. Μέσα από αυτή την αγάπη έβρισκε διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα που τον απασχολούσαν και αισθανόταν την ολοκλήρωση.
Ο Edward Smith είναι πλέον μέλος μίας παγκόσμιας κοινότητας που αριθμεί πάνω από 500 μέλη, και αυτοαποκαλούνται ''εραστές αυτοκινήτων".

πηγή : news247.gr

Σεξουαλικά μυστικά… για άνδρες

Είναι κάποια πράγματα που δε λέγονται και ειδικά αν το στόμα που πρέπει να τα ξεστομίσει είναι γυναικείο… Γι’ αυτό πολλές φορές οι άνδρες είναι δύσκολο να καταλάβουν τι θέλουν οι γυναίκες…


Παρακάτω αναφέρουμε δέκα μυστικά για να μαθαίνουν τα αρσενικά και να... απολαμβάνουν τα θηλυκά…

1. Η πιο καυτή λέξη που μπορείς να πεις σε μία γυναίκα είναι το «εσύ»! Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του «αυτό είναι υπέροχο», με το «εσύ με κάνεις να νιώθω υπέροχα»! Ε;
2. Απόκτησε καλύτερες σχέσεις με την κλειτορίδα. Ανακάλυψε τις στάσεις που σε βολεύουν για να έχεις επαφή μαζί της, ακόμα κι όταν είσαι μέσα της.
3. Ανακάλυψε καινούριες περιοχές. Η βάση της σπονδυλικής της στήλης για παράδειγμα είναι γεμάτη νεύρα.
4. Αγόραζέ της τα αγαπημένα της γλυκά. Όχι συνέχεια, μην την παχύνεις κιόλας. Είναι ένας οικονομικός τρόπος να δείχνεις ότι την σκέφτεσαι.
5. Δρόσισέ την στο κρεβάτι. Πιες λίγο λικέρ δυόσμου από το κορμί της, άρχισε να την φιλάς και μετά φύσα απαλά εκεί που την φίλησες. Θα της δώσεις μια αίσθηση δροσιάς και φυσικά αυτό θα την διεγείρει.
6. Μην ξεχνάς ποτέ να την υποδέχεσαι ή να την αποχαιρετάς μ’ ένα φιλί.
7. Αν θες να έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή, μην την πιέζεις να κάνετε σεξ όταν βλέπεις ότι δεν έχει και πολύ όρεξη. Αυτό θα της προκαλέσει άγχος για την επόμενη φορά.
8. Αν είσαι ελεύθερος, μείνε με τους ανθρώπους που γνωρίζεις καλύτερα. Είναι πιο πιθανό να βρεις κοπέλα από τον κύκλο τους παρά τυχαία σ’ ένα μπαρ, στο δρόμο ή στο γυμναστήριο.
9. Σε αντίθεση μ’ εσένα, σ’ εκείνη μπορεί να κοπεί ο οργασμός της ακόμα κι αν έχει ξεκινήσει. Όποτε μόλις καταλάβεις ότι ξεκινά, συνέχισε να κάνεις αυτό ακριβώς που έκανες χωρίς καμία αλλαγή.
10. Γίνε ειδικός στην λεγόμενη stop-start technique. Είναι ο εγγυημένος τρόπος για να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια. Όταν νιώσεις ότι είσαι κοντά, χαλάρωσε τους ρυθμούς και ξεκίνα πάλι από την αρχή.

πηγή : www.newsbomb.gr

Ρούμπι!!!

Μια νέα κοπέλα στο studio αυτην την εβδομάδα, η 20χρονη Ρούμπι απο την Ρουμανία!!!

Στην πορνεία για τα Πανεπιστημιακά δίδακτρα;

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Berlin Studies Centre, ένας στους τρεις φοιτητές στη γερμανική πρωτεύουσα θα σκεφτόταν να κάνει κάποια δουλειά σχετική με το σεξ για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές του.

Η έρευνα έγινε και στο Παρίσι και στο Κίεβο. Στο Βερολίνο (όπου η πορνεία είναι νόμιμη) το ποσοστό φοιτητών και φοιτητριών που απάντησαν θετικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι το μεγαλύτερο. Ακολουθεί το Παρίσι (29,2%) και τελευταίο το Κίεβο (18.5%).

Η μελέτη έδειξε επίσης πως το 4% των 3.200 φοιτητών/-τριών που ερωτήθηκαν στο Βερολίνο έχει ήδη εργασθεί σε κάποια μορφή σεξο-εργασίας, όπως πορνεία/escorting, αισθησιακοί χοροί/strip και internet shows.

Τα αποτελέσματα εξέπληξαν τους υπεύθυνους της έρευνας οι οποίοι είπαν ότι το φαινόμενο της πορνείας ανάμεσα στους/στις φοιτητές/-τριες είναι μεν γνωστό, αλλά λίγα γνωρίζουμε για τη σχέση του με το ίδιο το εκπαιδευτικό σύστημα.

Το βασικό κίνητρο των φοιτητών/-τριών που στρέφονται στην πορνεία είναι το οικονομικό, είπε στο Reuters η 26χρονη Eva Blumenschein, ερευνήτρια και φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Humboldt του Βερολίνου.

«Με τη νέα εκπαιδευτική μεταρρύθμιση ο φόρτος μελέτης των φοιτητών αυξήθηκε κι έτσι έχουν πιο λίγο χρόνο στη διάθεσή τους για εξωπανεπιστημιακή δουλειά. Αν σε αυτό προσθέσουμε την αύξηση των διδάκτρων, καταλαβαίνουμε γιατί στρέφονται ευκολότερα στην πορνεία».

Η έρευνα έδειξε τέλος πως το 30% των φοιτητών/-τριών που δουλεύουν στη βιομηχανία του σεξ χρωστάνε χρήματα ενώ άλλο ένα 18% εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο λόγω χρεών...

πηγή : www.bourdela.com

Η γρήγορη εκσπερμάτιση και οι συνέπειες της

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιες είναι οι σκέψεις των ανδρών με γρήγορη εκσπερμάτιση κατά την ερωτική πράξη; Τι δείχνουν νέες μελέτες.

Πολλοί πιστεύουν πως οι άνδρες με γρήγορη εκσπερμάτιση εστιάζουν υπερβολικά στην προσωπική τους ηδονή, αδιαφορώντας για την ευχαρίστηση της γυναίκας. Μελέτη, όμως, που συνέκρινε άνδρες με γρήγορη εκσπερμάτιση και άνδρες χωρίς το αντίστοιχο πρόβλημα δίνει την ακριβώς αντίθετη εικόνα.

Όσον αφορά στους άνδρες με πρόβλημα, όλη η προσοχή εστίαζε στο να μπορέσουν να ελέγξουν την εκσπερμάτιση στον φόβο μια πιθανής αποτυχίας, στην ανησυχία για διατήρηση της στύσης και για τη μη ικανοποίηση της συντρόφου. Αντίθετα, οι άνδρες χωρίς πρόβλημα εστίαζαν σε σκέψεις που δημιουργούσαν διέγερση και ευχαρίστηση.

Οι σκέψεις αποτυχίας όχι μόνο μειώνουν την ευχαρίστηση, αλλά συντηρούν ή επιδεινώνουν το πρόβλημα της εκσπερμάτισης.

Πώς αντιλαμβάνονται όμως το πρόβλημα οι γυναίκες; Σε ζευγάρια που ο άνδρας δήλωσε ότι εκσπερματίζει γρήγορα, μόνο το 45% των γυναικών πίστευε πως υπήρχε πρόβλημα. Επιπλέον, το 30% των ανδρών δήλωσε πως η γρήγορη εκσπερμάτιση δημιουργεί έντονη δυσαρέσκεια στη σύντροφό τους.

Ωστόσο, όταν ερωτήθηκαν οι συγκεκριμένες γυναίκες, μόνο οι μισές δήλωσαν πως αισθάνονται δυσαρέσκεια (μελέτη Shindel, 2008). Ακόμη και στις περιπτώσεις που οι γυναίκες δήλωναν ικανοποιημένες από τη σεξουαλική επαφή, οι άνδρες συνέχιζαν να πιστεύουν ότι το πρόβλημα μειώνει την εγγύτητα του ζευγαριού (μελέτη Revicki, 2008).
Φαίνεται, λοιπόν, πως συχνά οι άνδρες υπερεκτιμούν την ενόχληση των γυναικών και ίσως αυτό να αυξάνει το άγχος τους. Είναι απαραίτητο σε αυτές τις περιπτώσεις:

- Να υπάρξει ειλικρινής επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι για το πρόβλημα.

- Οι σεξουαλικές πρακτικές να μην περιορίζονται στη διείσδυση.

- Να απευθυνθεί το ζευγάρι σε ειδικούς για θεραπεία, γιατί στο 70% των περιπτώσεων συνυπάρχει και στη γυναίκα κάποια σεξουαλική δυσλειτουργία (μελέτη Hobbs, 2008).

πηγή : www.tanea.gr

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Οι άθεοι το απολαμβάνουν περισσότερο

Καλύτερο σεξ απολαμβάνει όποιος δεν πιστεύει καμία θρησκεία! Σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων ακόμα και αν κάνουν τα ίδια πράγματα με τους πιστούς, η ηδονή είναι μεγαλύτερη
Και με τη βούλα της επιστήμης πλέον όσοι είναι άθεοι έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή. Αυτό υποστηρίζει έρευνα των Darrel Ray και της Amanda Brown από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας.
Στην μελέτη συμμετείχαν 14.500 άνθρωποι και όπως αποδείχτηκε οι μη πιστοί είναι πιο πρόθυμοι να συζητήσουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις ενώ παράλληλα είναι περισσότερο ικανοποιημένοι με τις σεξουαλικές τους εμπειρίες.
Στη μελέτη και οι δύο ομάδες ανθρώπων παραδέχθηκαν ότι εκτελούσαν τις ίδιες δραστηριότητες, όπως ο αυνανισμός, η παρακολούθηση ροζ ταινιών και το στοματικό σεξ.
Κατά μέσο όρο, όλοι οι άνθρωποι που ρωτήθηκαν βρέθηκαν να κάνουν σεξ περίπου τον ίδιο αριθμό φορές την εβδομάδα. Επίσης, έγιναν σεξουαλικά ενεργοί σε παρόμοιες ηλικίες.
Μέσος όρος βαθμολογίας τους ήταν 8,19 με άριστα το 10. Οι Καθολικοί πήραν 6,34 ενώ οι Λουθηρανοί 5,88.
Τέλος τα στοιχεία μας δείχνουν ότι οι άνθρωποι αισθάνονται πολύ ένοχοι για τη σεξουαλική συμπεριφορά τους όσο πιο θρήσκοι είναι

πηγή : news247.gr

Γιατί οι άντρες έχουν αδυναμία στις καμαριέρες...

Η φαντασίωση των αντρών με τις καμαριέρες τους βάζει σε μπελάδες..

Δύο ισχυρές προσωπικότητες έχουν αναμειχθεί σε ροζ σκάνδαλα με καμαριέρες. Ο Ντομινίκ Στρος Καν και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχουν δύο κοινά σημεία, από τη μια και οι δυο κρατούσαν στα χέρια τους τα οικονομικά συμφέροντα μέγάλων περιοχών, και από την άλλη αποκαλύπτεται ότι τα χέρια τους είχαν επιρροή και πάνω στο προσωπικό τους!

Ο Ντομινίκ Στρος Καν έβαλε χεράκι στη καμαριέρα Οφήλια του ξενοδοχείου όπου διέμενε και ο Άρνι στην επί χρόνια καμαριέρα του με την οποία κιόλας είχε αποκτήσει παιδί!

Ο ρόλος της καμαριέρας εξιτάρει την φαντασία των ανδρών. Δεν είναι τυχαίο ότι στα sex shops βρίσκεις sex toys όπως σέξι στολές με μαστίγια, ποδιές, ζαρτιέρες και πολλά πολλά ακόμα. Σίγουρα αυτό το φτερό - ξέρετε που χρησιμοποιούν οι καμαριέρες για να καθαρίσουν- είναι μάλλον ερεθιστικό!

Εμείς μπορούμε να δώσουμε δύο εξηγήσεις...

- Οι καμαριέρες βρίσκονται στα πόδια τους και γνωρίζουν πολλά σχετικά με την προσωπική ζωή των διασήμων
Η καμαριέρα γνωρίζει πολλά από τα μυστικά τους, όπως συνέβη στην περίπτωση του Άρνι. Παρακολουθεί από κοντά τον έγγαμο βίο και ξέρει τα προβλήματα που έχει το ζευγάρι. Το αφεντικό - σύζυγος βρίσκει παρηγοριά στη διαθέσιμη καμαριέρα που δεν μιλάει και πολύ όπως η γυναίκα. Επίσης, οι διάσημοι νιώθουν πιο οικεία με τις καμαριέρες τους, καθώς εμφανίζονται μπροστά τους με το T-shirt και την παντόφλα και αποκτούν άνεση μαζί τους.

- Η εξουσία της κυριαρχίας συχνά οδηγεί σε σεξουαλικές εντάσεις
Οι καμαριέρες ουσιαστικά υπηρετούν τις ανάγκες των αφεντικών τους, οπότε ενδόμυχα αυτό λειτουργεί και σεξουαλικά. Θέλουν να επιβάλλουν την κυριαρχία τους και στο κορμί τους δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό. Συχνά το βλέπουμε αυτό το φαινόμενο στις σχέσεις γιατρού και νοσοκόμας, διευθυντής και γραμματέα, αφεντικό και καμαριέρα!

Πηγή : TNSite

Το Playboy ήρθε επιτέλους και στο iPad!

To δημοφιλές αντρικό περιοδικό, Playboy, ήρθε επιτέλους και στην οθόνη του iPad χωρίς καμία λογοκρισία όπως είχε υποσχεθεί ο Hugh Heffner.
Όλοι οι φανατικοί του Playboy θα μπορούν πλέον με ένα απλό άγγιγμα να αποκτήσουν όποιο από τα 682 τεύχη του περιοδικού που έχουν κυκλοφορήσει καθώς και αυτά που όλα τα νέα τεύχη.

Το νέο Playboy είναι διαθέσιμο μέσω συνδρομής από την υπηρεσία iPad-Optimized ή από το i.playboy.com

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το iPlayboy δεν είναι εφαρμογή και γι’ αυτό το λόγο πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Apple για το σεξουαλικό περιεχόμενο που απαγορεύεται να υπάρχει στις εφαρμογές του AppStore.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 3 πακέτα συνδρομής που είναι διαθέσιμα παρά το γεγονός οτι πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν οτι δεν θα έχει μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό αυτή η υπηρεσία.

Τέλος πάντων όσοι ενδιαφέρονται, υπάρχει το μηνιαίο που κοστίζει 8$, για ένα χρόνο που κοστίζει 60$ και για δυο χρόνια που κοστίζει 100$

πηγή : www.newsit.gr

Το Βιάγκρα κουφαίνει!

Το διάσημο «μπλε χάπι», το οποίο έχει βοηθήσει πολλούς άνδρες με προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας ενδεχομένως συνδέεται με εκατοντάδες περιπτώσεις ξαφνικής απώλειας της ακοής σε ολόκληρη την υφήλιο.
Tο Βιάγκρα και τα ανάλογα σκευάσματα (Cialis, Levitra) για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας έχουν κατηγορηθεί κατά καιρούς για διάφορες παρενέργειες, όμως για πρώτη φορά βρίσκονται στο στόχαστρο των ειδικών για αυξημένο κίνδυνο αισθητικονευρικής απώλειας της ακοής.

Πρόκειται για μια πάθηση ξαφνικής απώλειας της ακοής, η οποία πλήττει είτε το ένα είτε και τα δύο αφτιά. Ασθενείς σε Αμερική, Ανατολική Ασία και Αυστραλία ρωτήθηκαν από τους ειδικούς των νοσοκομείων Charing Cross, Stoke Mandeville και Royal Marsden εάν υπέφεραν από απώλεια ακοής σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη χορήγηση των χαπιών.

Οι Βρετανοί ερευνητές, οι οποίοι δημοσίευσαν τα συμπεράσματά τους στο επιστημονικό περιοδικό «Laryngoscope», διαπίστωσαν 47 περιπτώσεις αισθητικονευρικής απώλειας ακοής, εκ των οποίων οι 8 στη Βρετανία, ενώ άλλες 223 περιπτώσεις που αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ δεν συμπεριλήφθηκαν ελλείψει επαρκών πληροφοριών.

Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών που υπέφεραν από ξαφνική απώλεια ακοής ήταν 57, ωστόσο μεταξύ αυτών υπήρχαν και δύο άνδρες ηλικίας μόλις 37 ετών.

Οι ερευνητές ακόμα διερευνούν τον τρόπο με τον οποίο το «μπλε χάπι» επηρεάζει την ακοή, ενώ μια πιθανή εξήγηση που εξετάζουν είναι ότι οι αλυσιδωτές χημικές αντιδράσεις οι οποίες πυροδοτούνται από τις δραστικές ουσίες προκαλούν βλάβες στο έσω ους, το οποίο βρίσκεται προστατευμένο μέσα στο κροταφικό οστό και περιέχει τα όργανα της ακοής και της ισορροπίας.

πηγή : www.newsit.gr

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Οι γυναίκες προτιμούν να δουν μία ταινία από το να κάνουν σεξ!

Μια μελέτη αποκαλύπτει ότι πολλές γυναίκες αν και δηλώνουν ικανοποιημένες από τη σεξουαλική τους ζωή, θα προτιμούσαν να κάνουν κάτι άλλο πιο χαλαρωτικό στο τέλος της ημέρας παρά σεξ με το σύντροφό τους.

Η έρευνα έγινε σε παντρεμένες γυναίκες ηλικίας από 18 έως 49 ετών και αν μη τι άλλο τα αποτελέσματά της αποτελούν πλήγμα για τον έγγαμο βίο.

Το πιο ανησυχητικό εύρημα ήταν ότι το 77 % των γυναικών ανέφερε ότι κατά κάποιο τρόπο είναι πολύ ευτυχισμένες με την σεξουαλική τους ζωή, αλλά την ίδια στιγμή το 63 % παραδέχτηκε ότι θα προτιμούσε να διαβάσει, να παρακολουθήσει μια ταινία ή να κοιμηθεί από το να κάνει σεξ.

πηγή : www.dailyfucks.gr

Ασφαλιστές αντί για σεμινάριο έκαναν όργια με 20 πόρνες

Για να ξεχωρίζουν οι πόρνες από τις σερβιτόρες φορούσαν κόκκινα, κίτρινα και λευκά βραχιόλια.
Μία ασφαλιστική εταιρεία, θυγατρική της γερμανικής εταιρείας Munich Re, παραδέχθηκε σήμερα ότι οι εμπορικοί της αντιπρόσωποι πήραν μέρος σε μία βραδιά στην οποία συμμετείχαν περίπου είκοσι πόρνες στη διάρκεια ενός "σεμιναρίου υποκίνησης" που πραγματοποιήθηκε το 2007 στην Ουγγαρία.

"Έπειτα από έρευνες πιστοποιήσαμε ότι περίπου είκοσι πόρνες ήταν παρούσες σε μία βραδιά η οποία διοργανώθηκε στη διάρκεια του σεμιναρίου", ανακοίνωσε η εταιρεία Ergo, ο κλάδος ασφαλειών της Munich Re, επιβεβαιώνοντας έτσι τις αποκαλύψεις της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt.

"Ένα τέτοιο γεγονός πλήττει σημαντικά το κύρος της εταιρείας μας και δεν θα το ανεχθούμε", πρόσθεσε η εταιρεία.

Περίπου εκατό ασφαλιστές της εταιρείας βρίσκονταν σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ουγγαρία όταν έγινε το συμβάν, επεσήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της Ergo, ενώ πρόσθεσε ότι η εν λόγω βραδιά είχε διοργανωθεί στα θερμά λουτρά Γκέλερτ στη Βουδαπέστη.

Για να ξεχωρίζουν οι πόρνες από τις σερβιτόρες φορούσαν κόκκινα, κίτρινα και λευκά βραχιόλια. "Αυτές που φορούσαν λευκό βραχιόλι προορίζονταν για τους επικεφαλής και τους καλύτερους πωλητές", είχε δηλώσει ένας αυτόπτης μάρτυρας στη Handelsblatt.

Ένας άλλος είχε επισημάνει ότι δίπλα στα λουτρά είχαν εγκατασταθεί κρεβάτια "όπου κάθε ένας μπορούσε να πάει συνοδευόμενος από μία δεσποινίδα και να κάνει αυτό που επιθυμούσε".

πηγή : www.newsit.gr

Sex: 8 Απίστευτα κι όμως αληθινά περιστατικά!!! στις 8:30 μ.μ.

Παρουσιάζουμε οκτώ αληθινές κωμικοτραγικές ιστορίες που αν και μοιάζουν απίθανες, έχουν συμβεί στην πραγματικότητα!


1. Μια γυναίκα στην Αυστραλία περνούσε πολύ καλά παρέα με τον δονητή της, μέχρι που, λόγω του έντονου οργασμού της, ο δονητής εκσφενδονίστηκε από το αιδοίο της. Το "παιχνιδάκι" της έκανε γκελ στο πάτωμα και έφυγε έξω από το παράθυρο, πέφτωντας στο δρόμο. Μέσα στον πανικό της, έτρεξε στο παράθυρο, έσκιψε με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει κι εκείνη από κάτω! Ευτυχώς και οι δύο- εκείνη και ο δονητής της- επέζησαν.

2. Μια γυναίκα ήθελε να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την ερωτική της ζωή και συγχρόνως να δείξει στον σύντροφό της ότι εκείνη ήταν το "αφεντικό". Oπότε θεώρησε έξυπνο και πολύ σέξι να κρύψει τα κλειδιά του μέσα στο... επίμαχο σημείο της. Βέβαια, ούτε εκείνος αλλά ούτε και ο γιατρός που καλέσανε, δεν κατάφερε να βρει ούτε ένα κλειδί από το μπρελόκ του κυρίου -παρόλο που ήξεραν και οι δύο που να ψάξουν. Πιθανότατα θα της έπεσαν κάπου άλλου και δεν θα το πρόσεξε...

3. Τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, ένα ζευγάρι στη Νότιο Αφρική αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι πολύ extreme: να κάνει σεξ πάνω στις ράγες του τρένου. Μόνο που οι ενδείξεις αγάπης κατέληξαν σε... δράμα. Παρόλο που ο οδηγός του τρένου κόρνανε και τους φώναζε, το ζευγάρι δεν κατάλαβε ότι ένα τρένο ερχόταν καταπάνω τους, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι δύο!

4. Ένα πρωινό, καθώς μια γυναίκα έφτιαχνε το πρωινό, ο άντρας είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα: να αντικαταστήσει το λουκάνικο του σάντουιτς με το... δικό του "λουκάνικο". Η σκέψη αυτή για κάποιον ανεξήγητο λόγο τον "ανύψωσε" και ο σκύλος της οικογένειας τον πρόσεξε και έσπευσε να πάρει μια δαγκωματιά από το γευστικό "χοτ ντογκ". Άουτς! Ευτυχώς, οι γιατροί κατάφεραν να... ενώσουν το κομμένο κομμάτι με το υπόλοιπο κι εκείνος ένιωσε στο πετσί του αυτό που λένε οι μαμάδες: Μην παίζεις ποτέ με το φαγητό σου!

5. Ένας άντρας αποφάσισε να κάνει έκπληξη στην ερωμένη του με ένα λουλούδι... πάνω στο πέος του. Μόνο που όταν λέμε "πάνω στο πέος του", δεν εννοούμε ότι το ακούμπησε απλά εκεί. Όχι. Ο άντρας είχε την φαεινή ιδέα να πάρει ένα γεράνι από τον κήπο και να βάλει το κοτσάνι του μέσα στην ουρήθρα(!!!). Φυσικά, χρειάστηκε χειρουργείο, αφού το κοτσάνι του γερανιού έχει τριχωτές ίνες που κατέστρεψαν τα τοιχώματα της ουρήθρας! Την επόμενη φορά απλά θα χρησιμοποιήσει ένα βάζο...

6. Ένας 34χρονος Νεοϋορκέζος ήθελε να ζήσει αυτό που λένε ότι η Νέα Υόρκη είναι η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, και αποφάσισε να κάνει ένεση κοκαϊνης στο... πέος του για να διαρκέσει όλο το βράδυ. Δυστυχώς, ανέπτυξε γάγγραινα με αποτέλεσμα να του αφαιρέσουν εννιά δάχτυλα, τα δύο του πόδια και, φυσικά, το πέος του.

7. Ένας επιχειρηματίας του Λος Άντζελες "φρίκαρε" όταν έμαθε ότι ήταν αρραβωνιασμένος με την... κόρη του, χωρίς εκείνος να γνωρίζει τίποτα! Αφού ο πατέρας της αρραβωνιαστικιάς του παραδέχτηκε ότι η γυναίκα του είχε συλλάβει με τεχνητή γονιμοποίηση, ο άτυχος άντρας ανέτρεξε στο παρελθόν και θυμήθηκε ότι στο πανεπιστήμιο ήταν συχνός δότης σπέρματος. Αφού διασταύρωσε τα στοιχεία, αποκαλύφθηκε ότι η μέλλουσα γυναίκα του ήταν στην πραγματικότητα κόρη του!

8. Ένα παντρεμένο ζευγάρι στην Αμερική προσπαθούσε για χρόνια να κάνει παιδί. Είχαν προσπαθήσει τα πάντα και τελικά επισκέφτηκαν έναν ειδικό γιατρό. Χμ. Παρόλο που όλοι (σχεδόν) γνωρίζουμε ότι για να υπάρξει γονιμοποίηση πρέπει η "μέλισσα" να "μπει" στο "λουλούδι", μάλλον εκείνοι δεν το ήξεραν. Νόμιζαν ότι για να κάνεις σεξ, το μόνο που αρκεί είναι να ανέβει ο ένας πάνω στον άλλον...

πηγή : to-kounavi.blogspot.com

Το πρώτο ξενοδοχείο και σπα γυμνιστών

Το πρώτο ξενοδοχείο και σπα γυμνιστών βρίσκεται σε προάστιο του Birmingham στη Μεγάλη Βρετανία και παρά τον... όχι και τόσο καλό καιρό που επικρατεί στην περιοχή, οι πελάτες δηλώνουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό!

«Άλλωστε ο γυμνισμός στη Μεγάλη Βρετανία είναι "εσωτερικό" σπορ, ειδικά αν θέλεις να το εξασκείς 365 μέρες το χρόνο» λέει ο Tim Higgs.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πολυτελές σπα και παρόλο που έχει ανοίξει πριν από λίγο καιρό, η φήμη του έχει ήδη διαδοθεί και οι πελάτες του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την καθαριότητα και το ήρεμο περιβάλλον του χώρου

πηγή : www.dete.gr

Στα περίπτερα στο νέο Μήλο της Κυριακής

Κυκλοφορεί στα περίπτερα το νέο φύλλο του Μήλου της Κυριακής. Πλούσια ύλη από την εγχώρια και παγκόσμια showbiz σε ανανεωμένο lay out και μαζί μια σούπερ προσφορά με 4 ερωτικές παραγωγές που κυκλοφορούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Το Μήλο της Κυριακής είναι αναμφισβήτητα ο πειρασμός της εβδομάδας.

πηγή : www.kanonitv.gr

19/05/11 Photo of the day!!!

Άντζελα!!!

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Είναι και επίσημο: Κανείς δεν έχει κάνει ακόμα σεξ στο διάστημα!

Με κάθε επισημότητα τόσο αμερικανοί όσο και ρώσοι αξιωματούχοι ...διαβεβαιώνουν οτι μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανείς έως σήμερα σεξ στο διάστημα.
«Δεν υπάρχουν επίσημες ή ανεπίσημες ενδείξεις ότι υπήρξαν περιστατικά σεξουαλικής συνεύρεσης ή σεξουαλικών πειραμάτων στο Διάστημα» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Βάλερι Μπογκομόλοφ, υποδιευθυντής του Ινστιτούτου Βιοϊατρικών Προβλημάτων στη Μόσχα.
«Στην ιστορία τουλάχιστον της ρωσικής ή σοβιετικής διαστημικής εξερεύνησης, αυτό οπωσδήποτε δεν ισχύει» διαβεβαίωσε.
«Ως προς τη διαστημική εξερεύνηση από την Αμερική, δεν έχω τις πληροφορίες που απαιτούνται για να το διαψεύσω κατηγορηματικά» παραδέχτηκε.
Η αλήθεια είναι ότι η NASA δεν απαγορεύει ρητά τις σεξουαλικές επαφές σε τροχιά. Ωστόσο ο κώδικας ορθής συμπεριφοράς που ισχύει για τα πληρώματα απαιτεί «σχέσεις εμπιστοσύνης» και «επαγγελματικά στάνταρτ».
«Δεν έχω υπόψη μου κάποια επίσημη πολιτική της NASA για το θέμα» σχολιάζει ο Λίροϊ Τσιάο, βετεράνος τεσσάρων αποστολών από το 1994 έως το 2005 (Η NASA άρχισε να χρησιμοποιεί μικτά πληρώματα το 1983).
Σε ερώτηση όμως για το εάν κάποιοι μπορεί να έχουν ήδη κάνει το πείραμα, ο πρώην αστροναύτης απαντά «πολύ αμφιβάλω».
Η Virgin Galactic, η εταιρεία που σκοπεύει να προσφέρει πτήσεις αναψυχής λίγο έξω από την ατμόσφαιρα, έχει ήδη αρνηθεί προσφορά ενός εκατομμυρίου δολαρίων, για το γύρισμα της πρώτης πορνοταινίας στο Διάστημα.

πηγή : to-kounavi.blogspot.com
Related Posts with Thumbnails