-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

Ένα Sexpresso παρακαλώ.....

Τον πιο «έξυπνο» και «πικάντικο» τρόπο βρήκε για να γεμίζει το μαγαζί της η 34χρονη ιταλίδα Laura Maggi, η οποία διατηρεί εδώ και οκτώ χρόνια το μπαρ «Le Café» στην πόλη Bagnolo Mella. Ένα καφέ μπαρ, φημισμένο όχι τόσο πολύ για την ποιότητα του καφέ που προσφέρει, όσο για το προσωπικό του!

Εκατοντάδες αρσενικά από όλη την περιοχή κάνουν καθημερινά πολλά χιλιόμετρα για να απολαύσουν μια μπύρα με… μπόλικο οφθαλμόλουτρο σε αιθέριες υπάρξεις … ελαφρά ντυμένες.


Όπως φαίνεται το «μέλι» που προσφέρει απλόχερα στους πελάτες η επιχειρηματίας κρύβεται μέσα σε μικροσκοπικά δερμάτινα κορμάκια και κολλητά κολάν που αφήνουν πολύ λίγα στη φαντασία.
Οι εμφανίσεις των κοριτσιών μάλιστα έχουν αποτυπωθεί σε ένα ημερολόγιο το οποίο κοσμεί τον τοίχο πίσω από το μπαρ, με τον επισκέπτη να μην ξέρει τι να πρωτοκοιτάξει. Την μελαχρινή με το μπικίνι που βάζει σφηνάκια ή τη γιγαντοαφίσα με το κορίτσι που φορά ένα see – through κρεμ κορμάκι;
Το μπαρ έγινε διάσημο έπειτα από ένα … φωτορεπορτάζ της Daily Mail που γράφει – και την πιστεύουμε – πως σε καθημερινή βάση δημιουργείται μποτιλιάρισμα στο σημείο, καθώς ο κόσμος καταφτάνει στο μπαρ ασταμάτητα.
Κι εδώ έγκειται το πρόβλημα, διότι υπάρχει και τέτοιο, καθώς ο γυναικείος πληθυσμός στην μικρή πόλη των 5.000 κατοίκων όπου λειτουργεί το συγκεκριμένο μαγαζί έχει κυριολεκτικά επαναστατήσει. Όλες οι παντρεμένες γυναίκες της πόλης έχουν απαγορεύσει στους συζύγους τους την είσοδο στο μπαρ, αλλά πάντα υπάρχουν και «απώλειες»!
Η ιδιοκτήτρια συνειδητοποιεί ότι προκαλεί πρόβλημα σε εκατοντάδες συζύγους που χάνουν τους άντρες τους ακόμα και για ημέρες, αλλά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δεν την πολυνοιάζει αφού το μαγαζί της πάει «σφαίρα».

πηγή : www.adultforumgr.com

Επτά είναι οι απειλητικοί παράγοντες για το σπέρμα

Οι δολοφόνοι του σπέρματος πραγματικά μπορεί να βρίσκονται παντού, από το γρήγορο και πρόχειρο φαγητό που καταναλώνει κανείς, μέχρι το χαλαρωτικό ντους που απολαμβάνει. Χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία το σημείο εισόδου τους στον οργανισμό, διάφορες χημικές ουσίες με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά μπορεί να βλάψουν το σπέρμα. Οι...ουσίες αυτές μπορεί να έχουν επίπτωση στην ποσότητα του σπέρματος, στην κινητικότητα των σπερματοζωαρίων καθώς και στο DNA των κυττάρων.

Είναι ήδη γνωστές οι μελέτες που ανέδειξαν τη σχέση των στενών σελών στα ποδήλατα με τη στυτική δυσλειτουργία, καθώς και αυτή των αντικαταθλιπτικών με την αλλοίωση του σπερματικού DNA. Υπάρχουν όμως και απλές καθημερινές συνήθειες που «κρύβουν» χημικές ουσίες επιβλαβείς για την αναπαραγωγική υγεία του άνδρα. Εύκολα κανείς μπορεί να συνδυάσει την ελεύθερη διακίνηση αυτών των ουσιών στην αγορά με την αυξημένη ζήτηση των υπηρεσιών για την αντιμετώπιση υπογονιμότητας. Τα καλά νέα είναι σύμφωνα με τους ειδικούς, ότι αν κάποιος γνωρίζει που κρύβονται οι ουσίες αυτές, μπορεί εύκολα να τις αποφύγει. Πιο κάτω αναφέρονται οι 7 πιο απρόσμενοι παράγοντες που θέτουν σε κίνδυνο την αναπαραγωγική υγεία των ανδρών.

1. Ταμειακές αποδείξεις
Αν σκεφτεί κανείς πόσες φορές την ημέρα παίρνει στο χέρι του μια ταμειακή απόδειξη, μπορεί να χάσει το λογαριασμό. Το πρόβλημα είναι πως το 40% των αποδείξεων σήμερα εμπεριέχουν τη βισφενόλη Α, μια χημική ουσία που διαταράσσει το ενδοκρινικό σύστημα κι έχει συνδεθεί με καρδιαγγειακά νοσήματα και υπογονιμότητα. Μια πρόσφατη μελέτη μάλιστα βρήκε πως οι άνδρες που είχαν στα ούρα τους υψηλότερη συγκέντρωση αυτής της ουσίας είχαν μειωμένη ποιότητα και ποσότητα σπέρματος σε σύγκριση με αυτούς που είχαν χαμηλότερη.

Η άμεση λύση για αυτό είναι οι ηλεκτρονικές αποδείξεις. Μέχρι όμως να εξαλειφθούν οι ταμειακές, καλό είναι να φυλάσσονται σε ένα φάκελο και όχι στην τσέπη όπου μπορεί κανείς να έρθει πολλές φορές σε επαφή με το περιεχόμενο. Επίσης καλό είναι να μην ανακυκλώνονται ώστε να μη μολυνθούν το νερό και τα προϊόντα που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο χαρτί.

2. Κονσερβοποιημένο φαγητό
Οι ερευνητές πιστεύουν πως η μεγαλύτερη πηγή βισφενόλης Α είναι οι συσκευασίες τροφίμων και ιδιαίτερα οι αλουμινένιες. Είναι προτιμότερα λοιπόν τα φρέσκα και τα καταψυγμένα τρόφιμα, ενώ είναι καλύτερο να καταναλώνονται οι συσκευασμένες σάλτσες σε γυάλινα δοχεία και όχι αλουμινένια.

3. Ερωτικά βοηθήματα (sex toys)
Επικίνδυνες είναι όλες οι «συσκευές ευχαρίστησης» που έχουν κατασκευαστεί από βινύλιο. Το βινύλιο απελευθερώνει τις φθαλάτες, χημικές ουσίες που έχουν συνδεθεί με αλλεργίες, καρκίνο, συγγενείς ανωμαλίες και υπογονιμότητα. Προτιμότερα είναι τα προϊόντα που φτιάχνονται από σιλικόνη υψηλής ποιότητας.

4. Το τοξικό ντους
Οι φθαλάτες βρίσκονται επίσης κυριολεκτικά μέσα στο ντους. Βρίσκονται στα αρωματισμένα σαπούνια, τα σαμπουάν, τα καθαριστικά, ακόμα και στις πλαστικές κουρτίνες. Παράλληλα όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει μετά από ένα ζεστό μπάνιο, οι χημικές ουσίες απελευθερώνονται πιο εύκολα.

Η επιλογή ενός φυτικού σαπουνιού και σαμπουάν όπως είναι τα παιδικά μπορεί να λύσουν το πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να αποφεύγονται τα προϊόντα προσωπικής χρήσης που έχουν άρωμα ή μυρωδιά. Τέλος είναι προτιμότερο να επενδύσει κάποιος σε μια ανθεκτική κουρτίνα από φυτικές ίνες, παρά να αγοράζει πλαστικές κάθε δυο μήνες, βάζοντας μάλιστα σε κίνδυνο την αναπαραγωγική του υγεία.

5. Ραντισμένα προϊόντα
Τα παρασιτοκτόνα με τα οποία ραντίζονται φρούτα και λαχανικά έχουν σχεδιαστεί για να σκοτώνουν τα παράσιτα. Δυστυχώς όμως μαζί με τα παράσιτα σκοτώνουν και το σπέρμα.
Το καλό πλύσιμο των προϊόντων, σίγουρα βοηθάει, αλλά πολλές φορές τα παρασιτοκτόνα δεν είναι μόνο πάνω αλλά και μέσα στην τροφή. Γι αυτό προτιμότερη είναι η κατανάλωση οργανικών-βιολογικών προϊόντων. Η καλύτερη μάλιστα η λύση είναι ο σχεδιασμός του προσωπικού οργανικού κήπου, όταν αυτό είναι δυνατό.

6. Θερμαινόμενα καθίσματα αυτοκινήτου
Τα θερμαινόμενα καθίσματα αυτοκινήτου είναι σίγουρα μια αξιοζήλευτη πολυτέλεια, αλλά έχουν το σημαντικό κόστος της μείωσης της ποιότητας του σπέρματος. Οτιδήποτε μάλιστα μπορεί να αυξήσει τη θερμοκρασία στους όρχεις, ακόμα κι αν αυτό είναι ένα παρατεταμένο ζεστό μπάνιο, μπορεί να είναι αρκετό ώστε να μειωθεί η ποσότητα του σπέρματος.

Το πρόβλημα είναι η άμεση επαφή με την πηγή θερμότητας. Η αύξηση θερμοκρασίας του αυτοκινήτου με τη βοήθεια του κλιματισμού δε δημιουργεί προβλήματα στη γονιμότητα.

7. Μολυσμένα ψάρια
Τα PCBs είναι μια ομάδα συνδυασμένων τοξινών που χρησιμοποιούνταν κατά κόρον στην βιομηχανία ηλεκτροδότησης. Πλέον έχουν απαγορευτεί, αλλά όσα έχουν χρησιμοποιηθεί θα παραμείνουν στο περιβάλλον με αποτέλεσμα να καταναλώνονται και από τα ψάρια. Αυτό σημαίνει πως οι ψαράδες θα πρέπει να αναζητούν καθαρά νερά και όποιος επιθυμεί ψάρι να ακολουθεί τις οδηγίες κατανάλωσης και να ενημερώνεται από τα αρμόδια τοπικά συμβούλια.

πηγή : www.trelokouneli.gr

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Live … μάθημα οργασμού !!

Στο πανεπιστήμιο «Northwestern» του Σικάγο, ο καθηγητής John Bailey έκανε διάλεξη με θέμα τον γυναικείο οργασμό και το σημείο G.

Με μηχανικό βοήθημα μέσα σε τρία λεπτά έφερε τη γυναίκα που συμμετείχε σε πολλαπλό οργασμό και στη συνέχεια ειδικοί συνεργάτες του Bailey με ένα ζευγάρι προχώρησαν σε ζωντανή σεξουαλική επίδειξη, με τη χρήση ερωτικού βοηθήματος.

Η συνέχεια ξεκαρδιστική…

Οι γονείς των παιδιών αντέδρασαν έντονα παρότι είχαν προειδοποιηθεί για το θέαμα, οι προπτυχιακοί φοιτητές… άναψαν για τα καλά και ο πρόεδρος του πανεπιστημίου, Morton Shapiro, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για την «κακή κρίση» του καθηγητή Bailey και τόνισε ότι το πανεπιστήμιο ξεκίνησε έρευνα για το ζήτημα.

Εν τω μεταξύ, ο καθηγητής της ψυχολογίας είχε προσκαλέσει και ειδικό παραψυχολόγο, τον Ken Melvoin-Berg και άλλους τρεις βοηθούς του. Ο Bailey παρά τις κατηγορίες θεωρεί ότι απέδειξε αυτό που αποσκοπούσε και πως πρέπει να απελευθερωθεί περισσότερο ο κόσμος από τα …επαρχιώτικα ταμπού, δηλώνοντας με νόημα: «οι φοιτητές είναι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ενήλικες».

Οι περισσότεροι από τους εκατό φοιτητές που παρακολούθησαν τη διάλεξη, σίγουρα έμειναν ευχαριστημένοι και στο διαδύκτιο έχουν κάνει πασίγνωστα τα μαθήματα με τον συγκεκριμένο καθηγητή, που εν τέλει, ζήτησε συγγνώμη επειδή έβλαψε την φήμη του πανεπιστημίου που εργάζεται…

πηγή : okokoras.gr

Κάνουν δουλείες φορώντας μόνο τα εσώρουχα

Λογιστές, άνδρες και γυναίκες οικιακοί βοηθοί, πληροφορικάριοι, υδραυλικοί που εργάζονται με την πλέον λιτή περιβολή μπορούν να έρθουν στο χώρο σας για να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Μια εταιρία στη Νότια Αφρική καυχιέται ότι είναι η μόνη εταιρία παροχής «ολόγυμνων υπηρεσιών στον...κόσμο»! «Οι κυρίες ζητούν κυρίως προσωπικό για το καθάρισμα του σπιτιού και μετά για μαστορέματα» τονίζει ο 29χρονος Ζαν-Πολ Ρέιντ που ίδρυσε τη Natural Cleaning Co. πριν από ένα μήνα, επειδή δεν μπόρεσε να βρει δουλειά στο λογιστικό τομέα.

Η εταιρία προτείνει οικιακές δουλειές, μαγείρεμα, νομική βοήθεια, συμβουλές στην πληροφορική και άλλες υπηρεσίες που το προσωπικό της προσφέρει με πολύ ελαφρά ένδυση, είτε γυμνό από τη μέση και πάνω, είτε ολόγυμνο, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

Ο Ρέιντ λέει ότι έχει έναν πελάτη την ημέρα, σε γενικές γραμμές άνδρες λευκούς ηλικίας 30 έως 50 ετών.

Οι εργαζόμενοι είναι μερικής απασχόλησης και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα: από φοιτητές της Νομικής έως προσωπικούς γυμναστές και λογιστές.

«Η υπηρεσία είναι σκέτη διασκέδαση» επισημαίνει. «Δεν προσφέρουμε τίποτε χυδαίο, καμιά σχέση».

Ο ιστότοπος της εταιρίας προβάλλει έναν σβέλτο νεαρό άνδρα που καθαρίζει με την ηλεκτρική σκούπα, μια νέα που σιδερώνει φορώντας μόνο τις κάλτσες της, έναν μυώδη μάγειρα του οποίου η δελεαστική σαλάτα κρύβει χαρακτηριστικά που ανοίγουν την όρεξη... και πλήθος άλλων υπηρεσιών που προσφέρονται με «γύμνια» στις τέσσερις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Γιοχάνεσμπουργκ, Κέιπ Τάουν, Ντέρμπαν, Πρετόρια).

Οι τιμές ποικίλλουν από 175 ραντ (17 ευρώ) την ώρα για την ημίγυμνη υπηρεσία σε 450 ραντ (45 ευρώ) για τους δικηγόρους, τους λογιστές, τους υδραυλικούς. «Δεν κερδίζω πολλά, απλώς καλύπτω τα έξοδά μου, αλλά ακόμη είναι η αρχή» λέει ο Ρέιντ ο οποίος λαμβάνει προμήθεια σχεδόν 20%.

πηγή : www.trelokouneli.gr

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

24/02/12 Photo of the day!!!

Zιζέλ!!!

Οι νόμοι του Μέρφι για το sex!

Σίγουρα έχουν υπάρξει περιπτώσεις στην καθημερινή σας ζωή που έχετε αναρωτηθεί «πώς είναι δυνατόν όλα... να πηγαίνουν τόσο στραβά;» Στην περίπτωση του sex αναρωτιέσαι διπλά! Και κάπου εδώ έρχεται ο Μέρφι για να μας δώσει κάποιες απαντήσεις...


* Τίποτα δεν βελτιώνεται με την ηλικία.
* Δεν έχει σημασία πόσες φορές το έχεις κάνει, αν σου προσφέρεται πάντα να το εκμεταλλεύεσαι γιατί ποτέ δεν θα είναι ακριβώς ίδιο με την προηγούμενη φορά.
* Το σεξ δεν έχει θερμίδες.
* Το σεξ διαρκεί πολύ λίγο αλλά έχει τη δύναμη να δημιουργεί τα μεγαλύτερα προβλήματα.
* Το καλύτερο γιατρικό για το σεξ είναι περισσότερο σεξ.
* Το σεξ απίλ είναι το 50% αυτού που είμαστε και το 50% αυτού που οι άνθρωποι πιστεύουν για εμάς.
* Ποτέ σεξ με κάποιον που εργάζεται στο ίδιο γραφείο με εμάς.
* Το σεξ είναι σαν το χιόνι:ποτέ δεν ξέρεις πόσα εκατοστά θα πέσουν αλλά και πόσο μπορεί να διαρκέσει.
* Η παρθενιά είναι κάτι που γιατρεύεται.
* Όταν η σύζυγος μάθει να καταλαβαίνει τον άντρα της, συνήθως σταματάει να τον ακούει.
* Ποτέ μην κοιμάσαι με κάποιον που είναι πιο τρελός από εσένα.
* Τα χαρακτηριστικά ενός άντρα που ελκύουν μια γυναίκα είναι ακριβώς αυτά που δεν αντέχει χρόνια αργότερα.
* Το σεξ είναι βρώμικο μόνο όταν γίνεται σωστά.
* Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις έναν άντρα είναι μέσα στην αγκαλιά σου.
* Με τα φώτα κλειστά όλες οι γυναίκες είναι όμορφες.
* Το σεξ είναι κληρονομικό:αν οι γονείς σας δεν το κάνουν, ούτε κι εσείς θα το κάνετε.
* Πριν συναντήσεις τον όμορφό σου πρίγκιπα θα πρέπει να φιλήσεις πολλούς βατράχους.
* Υπάρχουν μερικά πράγματα καλύτερα από το σεξ και μερικά χειρότερα από αυτό. Όμως δεν υπάρχει κανένα σαν αυτό.
* Αν η προσπάθεια που καταβάλαμε για να κατανοήσουμε τη γυναικεία ψυχοσύνθεση πήγαινε στη διαστημική έρευνα, τώρα θα πουλάγαμε χοτ-ντογκ στο φεγγάρι.
* Δεν μπορείς να κάνεις παιδί σε ένα μήνα αφήνοντας 9 γυναίκες έγκυες.
* Η αγάπη είναι ο θρίαμβος της φαντασίας πάνω στην εξυπνάδα.
* Είναι καλύτερο να αγαπήσεις και να πληγωθείς παρά να μην αγαπήσεις καθόλου.
* Ου μοιχεύσεις. Εκτός αν έχεις όρεξη.
* Ποτέ μην κοιμάσαι με γυναίκα που έχει περισσότερα προβλήματα από εσένα.
* Ποτέ μη μαλώνεις με γυναίκα όταν είναι κουρασμένη-ή ξεκούραστη.
* Η γυναίκα ποτέ δεν ξεχνάει τον άντρα που είχε στη ζωή της-ο άντρας πάλι τη γυναίκα που δεν μπόρεσε να έχει.
* Ένας άντρας μπορεί να είναι ευτυχισμένος με οποιαδήποτε γυναίκα, αρκεί να μην τον αγαπάει.
* Το σεξ είναι ένας από τους 9 λόγους της μετεμψύχωσης. Οι υπόλοιποι 8 είναι παντελώς ασήμαντοι.
* Όταν χαμογελάς, οι άνθρωποι πάντα αναρωτιούνται τι σκέφτεσαι.
* Μην αρχίζεις κάτι αν δεν μπορείς να το τελειώσεις.
* Δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ ενός σοφού και ενός χαζού ανθρώπου όταν ερωτεύονται.

πηγή : to-kounavi.blogspot.com

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Καθηγήτρια έβαλε τεστ με σεξουαλικά υπονοούμενα!!!

Μια καθηγήτρια Ψυχολογίας σε λύκειο στη Νότια Φλόριντα τιμωρήθηκε αυστηρά επειδή έδωσε στους μαθητές να...
συμπληρώσουν ένα τεστ με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Η Φρανκ Ροζάνσκι δίδασκε στο William T. Dwyer High School μαθήματα Ψυχολογίας και...
Κοινωνικών Αντιλήψεων, αλλά είπε να το γυρίσει λίγο και στην σεξολογία! Στο διαγώνισμα, που έβαλε στους μαθητές περιλάμβανε λέξεις όπως «διείσδυση», «εκκένωση» και διάφορες άλλες που παραξένεψαν κάποια παιδιά.
Μερικοί μαθητές γνωστοποίησαν το γεγονός στους γονείς τους και εκείνοι απευθύνθηκαν στον διευθυντή του σχολείου.
Ο λυκειάρχης αποφάσισε πως δεν υπήρχε λόγος να απολυθεί η κυρία Φρανκ Ροζάνσκι και έτσι μετά από μερικές συστάσεις συνέχισε κανονικά την δουλειά της.

πηγή : stoklari.blogspot.com

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

Κατέρριψαν έξι μύθους για το σεξ

Όταν το θέμα είναι το σεξ, τα κλισέ για τη συμπεριφορά των δύο φύλων, περισσεύουν. «Οι άντρες θέλουν σεξ, οι γυναίκες δέσμευση», «οι άντρες κοιτούν το σώμα, οι γυναίκες τα λεφτά» είναι δύο από αυτά. Μία νέα μελέτη, όμως...αποδεικνύει πως η πραγματικότητα δεν είναι επακριβώς έτσι.


Αμερικανοί επιστήμονες με επικεφαλής την δρα Τέρι Κόνλεϊ, επίκουρη καθηγήτρια Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, αναζήτησαν τις έως τώρα δημοσιευμένες μελέτες για τη συμπεριφορά μας απέναντι στο σεξ.

Τα συμπεράσματά τους δημοσιεύονται στην επιθεώρηση «Current Directions in Psychological Science» - και αποκαλύπτουν πως σε μεγάλο βαθμό αποτελούν μύθο έξι ευρέως διαδεδομένες πεποιθήσεις για το σεξ:.

1. Οι άντρες κοιτούν το σώμα, οι γυναίκες τα λεφτά. Μολονότι άντρες και γυναίκες λένε πως έχουν διαφορετικές προτεραιότητες όταν μιλούν για τον ερωτικό σύντροφο των ονείρων τους, οι διαφορές εξανεμίζονται όταν πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα σε αληθινούς ανθρώπους.

Στην πραγματικότητα, μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2008 στην «Επιθεώρηση Προσωπικότητας & Κοινωνικής Υγείας» (JPSP), έδειξε πως άντρες και γυναίκες ενδιαφέρονται εξίσου για ελκυστικότητα και κοινωνική θέση όταν σκέφτονται ποιον/ποιαν να διαλέξουν ανάμεσα σε πιθανούς ερωτικούς συντρόφους τους οποίους βλέπουν απέναντί τους.

Αντιθέτως, άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2011 έδειξε πως όταν αξιολογούν τους νυν ερωτικούς συντρόφους τους, ούτε το ένα ούτε το άλλο παίζουν ρόλο.

2. Οι άντρες θέλουν να αλλάζουν ερωτικές συντρόφους. Εάν ρωτήσουμε άντρες και γυναίκες πόσους ερωτικούς συντρόφους είχαν στη ζωή τους, ο μέσος αριθμός για τους άντρες πιθανότατα θα είναι μεγαλύτερος.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι άντρες έχουν κάνει... τάμα να αλλάζουν τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα - ούτε ότι πάντοτε λένε την αλήθεια για τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων που είχαν στη ζωή τους.

Όπως γράφουν η δρ Κόνλεϊ και οι συνεργάτες της, βρήκαν μελέτες που αποκαλύπτουν πως για την πλειονότητα των ανδρών και των γυναικών, ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων που θέλουν είναι ο ίδιος: ένας.

Επιπλέον, εντόπισαν στην επιθεώρηση «Journal of Sex Research» μελέτη του 2003 στην οποία άντρες και γυναίκες πέρασαν από ανιχνευτή ψεύδους (δεν ήταν αληθινός πολύγραφος, αλλά αυτό δεν το ήξεραν οι εθελοντές).

Αποτέλεσμα: εκεί που οι άντρες κόμπαζαν για τις ερωτικές συντρόφους τους, μόλις έκατσαν μπροστά στον «πολύγραφο» άλλαξαν άρδην όσα έλεγαν, γιατί φοβήθηκαν ότι θα προδοθούν!

Έτσι, οι διαφορές στους ερωτικούς συντρόφους μεταξύ ανδρών και γυναικών, εξανεμίστηκαν!

3. Οι άντρες σκέφτονται μονίμως το σεξ. Είναι γεγονός ότι οι άντρες δείχνουν να σκέφτονται το σεξ συχνότερα απ’ ό,τι οι γυναίκες. Άλλο όμως να σκέφτεσαι κάτι συχνά και άλλο να το σκέφτεσαι μονίμως.

Το θέμα έχει διερευνηθεί σε αρκετές μελέτες, η πιο πρόσφατη από τις οποίες δημοσιεύθηκε αρχές Δεκεβρίου 2011 στην επιθεώρηση «Journal of Sex Research». Κοινό συμπέρασμα όλων: ναι μεν οι άντρες σκέφτονται το σεξ συχνότερα απ’ ό,τι οι γυναίκες, αλλά όχι και όλη την ώρα.

Η μελέτη του Δεκεμβρίου, λ.χ., την οποία πραγματοποίησαν επιστήμονες από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο έδειξε ότι ο μέσος άντρας σκέφτεται το σεξ 19 φορές την ημέρα, το φαγητό 18 φορές την ημέρα και τον ύπνο 11 φορές την ημέρα.

Αντίστοιχα, οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ 10 φορές την ημέρα, το φαγητό 15 και τον ύπνο 8,5 φορές την ημέρα.

4. Οι γυναίκες έχουν λιγότερους οργασμούς. Ακόμα ένα κλισέ που δεν ανταποκρίνεται εντελώς στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την δρα Κόνλεϊ και τους συνεργάτες της, η συχνότητα του οργασμού στις γυναίκες είναι μειωμένη κυρίως κατά τα πρώτα στάδια μιας σχέσης.

Το 2009, λ.χ., δημοσιεύθηκε μελέτη σε 12.925 άντρες και γυναίκες που έδειξε ότι τις πρώτες φορές σε μία σχέση οι γυναίκες έχουν το ένα τρίτο των οργασμών που έχουν οι άντρες.

Καθώς όμως περνάει ο καιρός, το «χάσμα» μεταξύ ανδρών και γυναικών ελαττώνεται σταδιακά – μετά από λίγους μήνες σχέσης οι γυναίκες έχουν τους μισούς οργασμούς απ’ ό,τι οι άντρες και τελικά στις μακροχρόνιες σχέσεις, οι γυναίκες έχουν τα οκτώ δέκατα των οργασμών που έχουν οι άντρες.

Η διακύμανση αυτή πιθανώς σχετίζεται με πολλούς παράγοντες, ένας από τους οποίους είναι ο κλειτοριδικός οργασμός, που άλλες μελέτες δείχνουν ότι είναι πιο πιθανός σε μακροχρόνιες σχέσεις παρά σε εφήμερες.

5. Οι άντρες λατρεύουν το ευκαιριακό σεξ. Το 1989 πραγματοποιήθηκε μία τολμηρή για την εποχή της μελέτη: επιστήμονες εκπαίδευσαν νεαρούς άντρες και γυναίκες πως να πλησιάζουν άτομα του αντίθετου φύλου παρόμοιας ηλικίας και να τους ζητούν να κάνουν σεξ μαζί τους.

Καμία από τις γυναίκες που ερωτήθηκε δεν δέχτηκε, ενώ από τους άντρες το 70% είπαν πρόθυμα «ναι».

Έκτοτε, πολλοί υποστηρίζουν πως αυτό αποτελεί την απτή απόδειξη ότι οι άντρες είναι βιολογικά προγραμματισμένοι να αναζητούν το «παιχνίδι». Νεώτερες μελέτες, όμως, δείχνουν πως η αλήθεια είναι πιο πολύπλοκη.

Όταν λ.χ. αυτός που κάνει την πρόταση στις γυναίκες είναι πολύ ελκυστικός ή κάποιος που δεν βλέπουν για πρώτη φορά, είναι πολύ πιο δεκτικές στην προσφορά. Επιπλέον, οι διαφορές μεταξύ των δύο φύλων για το one-night-stand εξανεμίζονται όταν την προσφορά κάνει κάποιος διάσημος.

Η δρ Κόνλεϊ έχει επίσης διαπιστώσει σε μελέτη, η οποία ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί, πως πολλές γυναίκες εκλαμβάνουν την αιφνίδια πρόταση από έναν εντελώς άγνωστο άντρα ως ένδειξη ότι δεν είναι καλός στο κρεβάτι και έτσι αναγκάζεται να ψάξει για να βρει ερωτική σύντροφο – και με αυτά κατά νου, τον απορρίπτουν δίχως δεύτερη σκέψη.

6. Οι γυναίκες είναι επιλεκτικές, οι άντρες «ό,τι να ’ναι». Οι εξελικτικές θεωρίες πρεσβεύουν ότι οι άντρες ενδιαφέρονται αδιακρίτως να τεκνοποιήσουν για να διαιωνιστεί το είδος, ενώ οι γυναίκες διαλέγουν προσεκτικά τον πατέρα του παιδιού τους αναζητώντας υποσυνείδητα υγιή και όμορφα χαρακτηριστικά για να του τα περάσουν.

Αυτό, όμως, μάλλον δεν είναι εντελώς αληθές, γράφουν οι δρ Κόνλεϊ και οι συνεργάτες της.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2009 στην επιθεώρηση «Psychological Science» έδειξε ότι άντρες και γυναίκες είναι πιο επιλεκτικοί όταν τους πλησιάζει ένας δυνητικός ερωτικός σύντροφος, αλλά λιγότερο επιλεκτικοί όταν είναι αυτοί που κάνουν την προσέγγιση.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε σε συνθήκες speed-dating και έδειξε πως όταν οι άντρες περνούσαν μπροστά από καρέκλες όπου κάθονταν εθελόντριες, οι γυναίκες ήταν πιο επιλεκτικές ως προς το ποιον διάλεγαν για να βγουν ραντεβού. Όταν όμως οι γυναίκες έκαναν την «περατζάδα», ήταν οι άντρες που γίνονταν επιλεκτικοί.

Επειδή παραδοσιακά οι άντρες είναι αυτοί που κάνουν την πρώτη κίνηση, οι γυναίκες μπορεί απλώς να έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να είναι επιλεκτικές, σημειώνουν η δρ Κόνλεϊ και οι συνεργάτες της.

πηγή : hot-and-new.blogspot.com

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Φαντασιώσεις και Πραγματικότητα...

O κόσμος μέσα από τα μάτια ανθρώπου που έχει δει αρκετά πορνό..


πηγή : fantasioseis.blogspot.com

Τo laptop βλάπτει την ανδρική γονιμότητα;

Βρέθηκε μετά από έρευνες ότι τα laptop όταν τα τοποθετείτε στα πόδια, μεταβάλλουν την θερμοκρασία στα γεννητικά σας όργανα και τελικά επηρεάζουν την ποιότητα του σπέρματος! Το κακό είναι, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Fertility and Sterility, ότι δεν μπορεί κάποιος να κάνει και πολλά....
πράγματα. Το καλύτερο είναι να παραμένει ο φορητός υπολογιστής στο γραφείο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ουρολόγος Dr. Yefim Sheynkin, του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, σε μια σχετική έρευνα, είναι εκατομμύρια οι άνδρες, σε αναπαραγωγική ηλικία, που χρησιμοποιούν καθημερινά φορητούς υπολογιστές.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει μόλις σε 10 με 15 λεπτά, χωρίς καν οι χρήστες να το αντιλαμβάνονται. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν σαφής ενδείξεις ότι οι φορητοί υπολογιστές επηρεάζουν την ανδρική γονιμότητα αλλά προγενέστερες έρευνες έχουν δείξει ότι όταν η θερμοκρασία στην περιοχή ανεβαίνει τότε αυτό μπορεί να καταστρέψει το σπέρμα.


πηγή : www.trelokouneli.gr

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012

Παντρεύτηκαν … γυμνοί !!

Ορκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν 7 ζευγάρια ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Γαμπροί και νύφες φορούσαν μόνο τα απαραίτητα… αξεσουάρ!
Τα ζευγάρια ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ξενοδοχείου Hedonism II το οποίο έκανε και τα έξοδα του γάμου.
Αν και τα ζευγάρια που υπέβαλαν αίτηση για να κερδίσουν το δώρο ήταν περίπου 100 μόνο 7 απο αυτά επιλέχθηκαν.


πηγή : okokoras.gr

18/02/11 Photo of the day!!!

Άντζελα!!!

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Εσύ ποια… στάση προτιμάς;

Δώσε βάση και απάντησε ειλικρινά στις ερωτήσεις! Κάνε προσθέσεις
, αφαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς και το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει:

1) Πόσες φορές την εβδομάδα θέλεις να κάνεις έρωτα;

2) Πολλαπλασίασε τον αριθμό αυτό με το 50.

3) Στο αποτέλεσμα που θα βρεις πρόσθεσε 44.

4) Πολλαπλασίασε αυτό που βρήκες με το 200.

5) Αν έχουν περάσει τα γενέθλιά σου, πρόσθεσε 112. Αν ακόμα δεν τα γιόρτασες, πρόσθεσε 111.

6) Από το αποτέλεσμα που βρήκες, αφαίρεσε τη χρονιά που γεννήθηκες.

Ο αριθμός που έχεις μπροστά σου πρέπει να είναι πενταψήφιος. Σωστά;

Η εξήγηση

Το πρώτο ψηφίο δείχνει πόσες φορές την εβδομάδα θέλεις να κάνεις έρωτα. Σωστά;

Οι δύο τελευταίοι αριθμοί υποδηλώνουν την ηλικία σου (εκτός αν κρύβεις κάτι!).

Και το καλύτερο: Το δεύτερο και τρίτο ψηφίο του πενταψήφιου αριθμού δείχνει τη… στάση που προτιμάς! Αυτή δεν είναι;

πηγή : stoklari.blogspot.com

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Βίτσια...του Αγίου Βαλεντίνου

Ήθελαν να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο βιτσιόζικα... και κατέληξαν με χειροπέδες για απαγωγή!
Πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι από το Πόρτλαντ, ο 31χρονός Nikolas Harbar και η κοπέλα του Stephanie Pelzner οι οποίοι αποφάσισαν να κάνουν κάτι "ρομαντικό" λόγω της μέρας.
Το ζευγάρι είχε μετατρέψει το αυτοκίνητο τους σε σαδομαζοχιστικό εργαστήρι καθώς εκτός από χειροπέδες, οι αρχές εντόπισαν και άλλα παιχνίδια του πάθους.
Η ψεύτικη απαγωγή έγινε γνωστή στις αρχές όταν κάποιοι περαστικοί είδαν την 26χρονή γυμνή στο πίσω κάθισμα δεμένη χειροπόδαρα.

game mistaken από stefanelonikitelo

Όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους οι Los Angeles Times, οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα του Νίκολας και τον είδαν να αποβιβάζεται ο ίδιος και να κουβαλά την Στέφανι που ήταν ολόγυμνη, δεμένη με σχοινιά και αλυσίδες ενώ στο στόμα της είχε ένα μπαλάκι.
Αμέσως μετά τη σύλληψή τους ο 31χρονος δήλωσε, "Απλά θέλαμε να διασκεδάσουμε" κάτι που επιβεβαίωσε και η Stephanie.
Ωστόσο το άτακτο ζευγάρι τελικά συνελήφθη με την κατηγορία ότι προκάλεσε δημόσια αναστάτωση αλλά στην πορεία αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι

πηγή : news247.gr

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

15/02/12 Photo of the day!!!

Nεφέλη + Αναστασία !!!

Ληστής για μια.. πλαστική κούκλα!

Μια απίστευτη ληστεία πραγματοποίησε κακοποιός στην Αϊόβα των ΗΠΑ, καθώς η λεία του ήταν απλά ένα ερωτικό βοήθημα!

Ο άγνωστος άντρας εισέβαλε σε κατάστημα πώλησης ερωτικών αξεσουάρ και απείλησε την υπάλληλο με ένα μαχαίρι. Εκείνη τρομαγμένη κατάφερε να βγει τρέχοντας έξω από το μαγαζί. Ο κακοποιός άρπαξε μια κούκλα αξίας 250 δολαρίων και απομακρύνθηκε δίχως να πάρει τίποτε άλλο!

Το περιστατικό συνέβη στα μέσα του Ιανουαρίου, αλλά η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τον ληστή. Έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία, ελπίζοντας ότι κάποιος θα τον αναγνωρίσει και θα δώσει περισσότερα στοιχεία για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με την εταιρεία κατασκευής της συγκεκριμένης κούκλας, το ερωτικό βοήθημα είναι τόσο δημοφιλές που τα αποθέματά τους έχουν εξαντληθεί…

Τι κάνει τελικά κανείς για να αποκτήσει το αντικείμενο του πόθου του

πηγή : www.greekfoot.com

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Τα καλύτερα … γυμνά event του κόσμου !!

Ως δείγμα διαμαρτυρίας, για καλή τύχη, για καλλιτεχνικούς λόγους ή, απλά, για τη χαρά του γυμνισμού, αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για να κυκλοφορήσετε γυμνοί στους δρόμους χωρίς να σας συλλάβει η αστυνομία.

The Running of the Nudes, Pamplona, Ισπανία
Κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου, 2 μέρες δηλαδή πριν το γνωστό Running of the Bulls, μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) μαζεύονται στην πόλη για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στις ταυρομαχίες. Κατά βάση, φορώντας μόνο πλαστικά κέρατα στο κεφάλι και πασαλειμμένοι με κόκκινη μπογιά, οι διαμαρτυρόμενοι ξεκινούν την πορεία τους από το Santo Domingo και καταλήγουν στην Plaza de Toros, καλύπτοντας δηλαδή ακριβώς την ίδια διαδρομή που θα κάνουν και οι ταύροι 2 μέρες αργότερα.

Η ιδιότυπη αυτή διαμαρτυρία ξεκίνησε το 2002 από 25 φιλόζωους σαν μία λιγότερο βίαια και πολύ πιο σέξι εναλλακτική στο αιματηρό έθιμο του Running of the Bulls. Οι ντόπιοι κάτοικοι, που στην αρχή αντέδρασαν στους γυμνούς αντιρρησίες, έχουν πλέον αποδεχτεί το έθιμο που κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους ανθρώπους απ’ όλον τον κόσμο και προσφέρει μία οικονομική ενίσχυση στην πόλη.
Αν θέλετε και εσείς να τα πετάξετε για τους ταύρους, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του The Running of the Nudes.

Oblation Run, Φιλιππίνες
Αποκαλείται και «Τελετουργικός Χορός των Γενναίων» και γίνεται κάθε χρόνο στις 16 Δεκεμβρίου από τα μέλη όλων των παραρτημάτων της αδελφότητας ΑΠΩ από όλα τα πανεπιστήμια των Φιλιππίνων. Το concept δε θα μπορούσε να είναι απλούστερο: οι νεαροί άντρες της ΑΠΩ (στις τελευταίες διοργανώσεις έχουν κάνει την εμφάνιση τους και μερικές αγνώστου ταυτότητας γυναίκες) τρέχουν γυμνοί στους χώρους του πανεπιστημίου τους, φορώντας μάσκες στα πρόσωπα τους και προσφέροντας τριαντάφυλλα σε παρευρισκόμενες κοπέλες.
Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της αδελφότητας, το έθιμο ξεκίνησε το 1977 όταν ένα μέλος της έτρεξε γυμνός κατά μήκος ολόκληρου του πανεπιστημίου για να προμοτάρει το θεατρικό έργο «Hubad na Bayani» (Ένας Γυμνός Ήρωας). Το εγχείρημά του γνώρισε τέτοια επιτυχία μεταξύ των συμφοιτητών του που η ΑΠΩ αποφάσισε να το επαναλαμβάνει κάθε χρόνο στις 16 Δεκεμβρίου, την ημέρα ίδρυσης της αδελφότητας. Παρόλο που πολλά κυβερνητικά στελέχη και μέρος του λαού έχουν δημοσίως καταδικάσει το έθιμο λέγοντας πως δεν είναι τίποτα άλλο από «αναίσχυντη επίδειξη αντρικών γεννητικών οργάνων» και «αδικαιολόγητη περιφρόνηση των κανόνων μίας αξιοπρεπούς κοινωνίας», το Oblation Run αναβιώνει κάθε χρόνο με όλο και περισσότερους συμμετέχοντες. Πλέον κάθε χρονιά οι νεαροί γυμνιστές, γνωρίζοντας την κάλυψη που θα έχει το γεγονός από τα φιλιππινέζικα ΜΜΕ, χρησιμοποιούν την ευκαιρία για να προβάλουν όλα τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα που τους απασχολούν.

Αν θέλετε και εσείς να τα πετάξετε και να περπατήσετε μπροστά από πλήθος κόσμου που να σας επευφημεί, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site του Oblation Run.

Hadaka Matsuri, Ιαπωνία
Hadaka Matsuri σημαίνει «γυμνό φεστιβάλ» και διεξάγεται για πάνω από 500 χρόνια σε πολλές πόλεις της Ιαπωνίας. Το πιο δημοφιλές είναι αυτό της Οκινάουα που είναι και η γενέτειρα του εθίμου. Κάθε χρόνο, το τρίτο Σάββατο του Φεβρουαρίου, 9.000 άντρες μαζεύονται στον ναό Saidai-ji στην περιοχή Saidaiji-naka είτε εντελώς γυμνοί, είτε φορώντας μονάχα το παραδοσιακό ιαπωνικό εσώρουχο (που φορούν και οι παλαιστές του σούμο) και πίνουν μεγάλες ποσότητες σάκε με σκοπό να μεθύσουν. Όταν έχουν πια μεθύσει για τα καλά, εμφανίζεται ο ιερέας του ναού και πετάει από το παράθυρο δύο τυχερά και ιερά ξυλάκια. Ύστερα επικρατεί χάος για λίγο όσο όλοι οι παραβρισκόμενοι προσπαθούν να πιάσουν ένα από τα δύο ξυλάκια που λέγεται ότι χαρίζουν ευτυχία για τον υπόλοιπο χρόνο σε αυτούς που θα τα πιάσουν. Κάτι δηλαδή σαν τα δικά μας Θεοφάνεια – αλλά στη στεριά.

Για ποιο λόγο πρέπει οι συμμετέχοντες να είναι γυμνοί παραμένει μυστήριο. Φημολογείται πως οφείλεται στην αρχαία ιαπωνική αντίληψη πως ένας γυμνός άντρας μπορεί να επωμιστεί όλες τις ασθένειες και τις κακουχίες της κοινότητας και ύστερα να τις απομακρύνει από αυτήν.

World Naked Bike Ride
Το 2003 ο ακτιβιστής Κόνραντ Σμιντ από το Βανκούβερ, θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για τη επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τις εκπομπές των αυτοκινήτων, είχε μία ιδέα που έμελε να υιοθετηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο σε 70 πόλεις όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Τορόντο, το Μέξικο Σίτι και η δικιά μας Θεσσαλονίκη, εκατομμύρια κόσμος καβαλάνε τα ποδήλατα τους και περιδιαβαίνουν τους δρόμους φορώντας όσα θεωρούν οι ίδιοι απαραίτητα. Με άλλα λόγια, ο γυμνισμός είναι καλοδεχούμενος κατά τη διάρκεια του World Naked Bike Ride, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι αναγκαίος.

Μάλιστα, παρόλο που όπως ήταν φυσικό το γεγονός προσέλκυσε τις συμμετοχές πολλών κοινοτήτων και οργανισμών γυμνιστών, οι υπεύθυνοι του WNBR τονίζουν πως το επίκεντρο της όλης προσπάθειας είναι ο περιβαλλοντικός προβληματισμός και πως οι συμμετέχοντες σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να είναι εντελώς γυμνοί. Όπως άλλωστε γράφει και στο site, σκοπός είναι «να σταματήσουμε την άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση».
Αν θέλετε λοιπόν να τα πετάξετε και εσείς για το καλό της Γης, σας ενημερώνουμε πως στις πόλεις του νοτίου ημισφαιρίου το WNBR γίνεται συνήθως στα μέσα Μαΐου, ενώ στις περισσότερες από τις πόλεις του βορίου ημισφαιρίου τείνει να γίνεται το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου.

World Bodypainting Festival, Pörtschach am Wörthersee, Αυστρία
Ξεκίνησε το 1998 στην πόλη Seeboden, όμως απέκτησε τόσο μεγάλη φήμη που μερικά χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε νότια στο Pörtschach am Wörthersee όπου υπάρχει η υποδομή για να φιλοξενηθούν τα μεγάλα πλήθη καλλιτεχνών bodypainting, μοντέλων και θεατών που έρχονται να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ κάθε Ιούνιο.
Το φεστιβάλ διαρκεί μία εβδομάδα, οι πρώτες μέρες της οποίας είναι γεμάτες με κάθε λογής καλλιτεχνικά και bodypainting μαθήματα και εργαστήρια. Το πραγματικό φεστιβάλ λαμβάνει χώρα τις τελευταίες 3 μέρες, όταν και ανοίγει στο κοινό η «Bodypaint City» γεμάτη με συναυλίες, πάρτι και παράξενες ατραξιόν σαν το «Body Circus» και το «Surreal Ballroom».

πηγή : okokoras.gr

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

Έρχονται για γυμνή διαμαρτυρία στην Ελλάδα

Οι ακτιβίστριες της ουκρανικής οργάνωσης FEMEN, γνωστές για τις γυμνόστηθες διαμαρτυρίες τους, σχεδιάζουν να επισκεφθούν και τη χώρα μας για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό
Το όνειρό τους είναι να έρθουν στην Ελλάδα και να γνωρίσουν τον... Λουκάνικο! Σωστά ακούσατε, τα κορίτσια της ουκρανικής φεμινιστικής οργάνωσης FEMEN, που έγιναν γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο για τις... γυμνόστηθες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, σχεδιάζουν να επισκεφθούν και τη χώρα μας για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό αλλά και στον διάσημο πλέον σκύλο-διαδηλωτή της Αθήνας.

Μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής», η Ινα Σεφσένκο, το «πρόσωπο» της FEMEN, εξηγεί πώς το κίνημα κατάφερε να σπάσει το «πάγο» της συντηρητικής ουκρανικής κοινωνίας και να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός...

Σε ερώτηση αν έχουν σκεφτεί να έρθει από τα μέρη μας η Σεφσένκο απαντά:
Φυσικά. Οχι μόνο το έχουμε σκεφτεί, αλλά είναι το όνειρό μας, ειλικρινά. Μας αρέσει πάρα πολύ η χώρα σας. Θέλουμε όσο τίποτα να έρθουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στους Ελληνες διαδηλωτές, αλλά και να γνωρίσουμε από κοντά τον Λουκάνικο! Τον λατρεύουμε αυτόν τον σκύλο, μας έχει τρελάνει! Προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο για να χρηματοδοτήσουμε το ταξίδι, να αγοράσουμε τα εισιτήρια, ελπίζω πως διαβάζοντας το άρθρο σας θα ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και θα μας βοηθήσει!
Η FEMEN έχει ανακοινώσει πως πρόκειται να «παρέμβει δραστικά» στο Κίεβο κατά τη διάρκεια του EURO 2012. Μάλιστα, τον περασμένο Δεκέμβρη, στο περιθώριο της κλήρωσης της τελικής φάσης, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, πέντε ακτιβίστριες γδύθηκαν μπροστά στο Ολυμπιακό Στάδιο της ουκρανικής πρωτεύουσας κρατώντας πλακάτ που έγραφαν: «Να μη μετατραπεί η Ουκρανία σε μπ...ο» στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την Ινα, «η ΟΥΕΦΑ προσπαθεί να πείσει την ουκρανική κυβέρνηση να νομιμοποιήσει την πορνεία στη χώρα πριν από τη διεξαγωγή του EURO, ώστε να προσέλθουν ακόμη περισσότεροι τουρίστες!». Οπως επισημαίνει, η FEMEN έχει προτείνει -χωρίς ανταπόκριση- τόσο στη κυβέρνηση όσο και στη ΟΥΕΦΑ να δημιουργήσουν ένα ειδικό ενημερωτικό πρόγραμμα για τους φιλάθλους που θα επισκεφτούν τη χώρα, το οποίο θα εξηγεί τη μάστιγα του trafficking στην Ουκρανία και το οποίο θα τονίζει με κάθε τρόπο πως η πορνεία είναι παράνομη στη χώρα.

Προτάσσουν τα στήθη τους εδώ και 4 χρόνια

Η τραγική ιστορία μιας Ουκρανής γυναίκας που έφυγε στο εξωτερικό πιστεύοντας τις «ψεύτικες υποσχέσεις» σχετικά με μία θέση εργασίας, με αποτέλεσμα να πέσει στα δίκτυα κυκλώματος πορνείας, ήταν αρκετή το 2008 για να αφυπνίσει την Αννα Γουτσόλ. Τότε 25 χρόνων, η Γουτσόλ αποφάσισε να κινητοποιηθεί με στόχο την ενημέρωση και την προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών της Ουκρανίας. Ξεκίνησε μόνη της.

Σήμερα η ομάδα μετράει 300 ακτιβίστριες, από τις οποίες οι 20 αποτελούν τον «επιχειρησιακό πυρήνα» και είναι αυτές οι οποίες αναλαμβάνουν να βγάλουν τα ρούχα τους για να ταράξουν τα νερά και να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου. Και πράγματι την τράβηξαν.

Η FEMEN έγινε γνωστή από άκρη σε άκρη του πλανήτη, κάτι που τους έδωσε το θάρρος να «ξανοιχτούν» και το 2011 να πάρουν τον δρόμο του εξωτερικού, αλλά και να σκέφτονται ακόμη και την ίδρυση πολιτικού κόμματος!

Οπως έχουν δηλώσει κατ' επανάληψη σε όσους διερωτώνται «γιατί πρέπει να διαμαρτύρονται χωρίς ρούχα;», οι γυναίκες της FEMEN επισημαίνουν πως στις σημερινές κοινωνίες οι άνθρωποι μοιάζουν σχεδόν υπνωτισμένοι και δεν δίνουν πλέον σημασία σε τίποτα, πόσω μάλλον σε παραδοσιακές φεμινιστικές δράσεις.

Αντίθετα, μόλις πέταξαν τα ρούχα τους, τότε άρχισαν να έχουν την ανταπόκριση που ήθελαν, με αποτέλεσμα να μπορούν να περάσουν τα μηνύματά τους. Από τότε που ιδρύθηκε η FEMEN, τα κορίτσια από την Ουκρανία βρέθηκαν μεταξύ άλλων στη Βιέννη, τη Ρώμη, τη Μόσχα, στο Παρίσι, ακόμη και στο... Βατικανό, ενώ εσχάτως συνελήφθησαν έξω από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Μάλιστα, σκέφτονται να ανοίξουν «παραρτήματα» της οργάνωσης στη Βαρσοβία, τη Ζυρίχη, στο Τελ Αβίβ και στο Ρίο ντε Τζανέιρο!

πηγή : www.newsit.gr

Ένας «ρουφιάνος» στην... τσέπη σας

Αν υποψιάζεστε ότι το έτερον ήμισυ σας απατά, δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε στους δικηγόρους. Το πολύτιμο εργαλείο που χρειάζεστε είναι το smartphone.
Η Ένωση Αμερικανών Δικηγόρων Διαζυγίων ανακοίνωσε ότι τα smartphone των «ζωηρών» συζύγων χρησιμοποιούνται πλέον ευρέως σε δίκες για διαζύγια. Τα στοιχεία που κρύβουν τα τηλέφωνα είναι συνήθως αδιάσειστα και βοηθούν στην έκδοση αποφάσεων.
Οι δικηγόροι δεν εξετάζουν πλέον μόνο τα sms ή τις φωτογραφίες των «απίστων» αλλά και τα βίντεο και η δραστηριότητά τους στα social media. Ωστόσο, το παλιό, παραδοσιακό sms, παραμένει ο «βασιλιάς» στα αποδεικτικά στοιχεία της απιστίας.

πηγή : ola-e-tipota.blogspot.com

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Οίκος ανοχής υπέρ άστεγων

Βιέννη - Άστεγοι στην πρωτεύουσα της Αυστρίας κάνουν ουρές για ένα δωμάτιο σε οίκο ανοχής της πόλης ύστερα απ' την απόφαση του ιδιοκτήτη του οίκου Peter Laskaris [προφανώς ελληνικής καταγωγής] να προσφέρει δωρεάν στέγη σε όσους την έχουν ανάγκη ειδικά τώρα που σφοδρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα με θερμοκρασίες που φτάνουν τους -20 βαθμούς Κελσίου.

Ο Laskaris, ιδιοκτήτης του Red Rooms Laufhaus, είπε ότι δε θα ήταν σωστό να μην κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τους άστεγους ιδίως αυτές τις πολύ κρύες μέρες.

Προσφέρει λοιπόν σε 10 άτομα τη βραδιά ένα δωρεάν δωμάτιο μαζί με ζεστό γεύμα και μπάνιο.

"Αλλά δε συμπεριλαμβάνονται άλλες υπηρεσίες", είπε.

"Ούτως ή άλλως μ' αυτή την παγωνιά δεν έχουμε και πολλή δουλειά και επίσης λείπει και πολύς κόσμος λόγω των διακοπών των σχολείων. Πολλά δωμάτιά μας είναι άδεια και θα ήταν ντροπή να μην τα χρησιμοιποιούσαμε για καλό σκοπό. Μ' αυτόν τον καιρό κανείς δε θα έπρεπε να μένει αβοήθητος έξω στους δρόμους."

Κάθε δωμάτιο έχει ξεχωριστό ντους και κάθε επισκέπτης θα έχει καθαρό κρεβάτι και πετσέτες κάθε μέρα.

"Έχω πει στο προσωπικό να κρατάει καθημερινά 10 δωμάτια για τους άστεγους. Δε θέλω κανέναν έξω στο κρύο".

Ο Laskaris έγινε δημοφιλής με την κίνησή του αυτή και ήδη μιλάει και με άλλους οίκους ανοχής της Βιέννης που θέλουν να κάνουν το ίδιο. "Τα καταφύγια των άστεγων είναι γεμάτα. Οι άνθρωποι χρειάζονται ένα ζεστό μέρος να μείνουν. Δίνοντας 10 δωμάτια στους αστέγους μας μένουν 5 δωμάτια για την κανονική λειτουργία της επιχείρησης. Κανείς όμως δεν παραπονιέται - ούτε τα κορίτσια. Όλοι έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τους άστεγους."

"Ούτε και υπήρξε άλλο πρόβλημα. Έχουμε ανθρώπους που φροντίζουν για την ασφάλεια εδώ, αλλά όλοι είναι ευγνώμονες και δε δημιουργήθηκε το παραμικρό περιστατικό."

πηγή : www.bourdela.com

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Όσο Μεγαλώνει Η Γυναίκα Θέλει Περισσότερο Σεξ, Όχι Λιγότερο…

Μελέτη «καταρρίπτει» τον μύθο που θέλει την γυναίκα μεγαλώνοντας να μην έχει όρεξη για σεξ!
Σύμφωνα με νέα μελέτη του οργανισμού WHI (Πρωτοβουλία για την Υγεία της Γυναίκας) πολλές γυναίκες συνεχίζουν να είναι σεξουαλικά ενεργές μετά την εμμηνόπαυση και οι περισσότερες δηλώνουν ότι είναι ικανοποιημένες με τη σεξουαλική τους ζωή, ιδιαίτερα αν είναι παντρεμένες ή έχουν σταθερό σύντροφο.

Η μελέτη διεξήχθη σε 27.357 γυναίκες, ηλικίας 50 έως 79 και παρακολουθήθηκαν για πέντε έως επτά έτη. Σχεδόν οι μισές από τις γυναίκες είχαν σεξουαλική δραστηριότητα μέσα στο προηγούμενο έτος και ο αριθμός αυτός έφτανε το 70% μεταξύ των γυναικών που ήταν παντρεμένες ή είχαν σταθερή σχέση.
Μεταξύ των γυναικών που ανέφεραν ότι ήταν δυσαρεστημένες με τη σεξουαλική τους ζωή, το 57% είπαν ότι ήθελαν να κάνουν περισσότερο σεξ, ενώ μόλις το 8% δήλωσε ότι θα προτιμούσε λιγότερο.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η σεξουαλική δραστηριότητα φάνηκε να μειώνεται όσο η ηλικία αυξανόταν. Οι κύριοι λόγοι που οι γυναίκες σταμάτησαν να κάνουν σεξ ήταν η απώλεια του συντρόφου τους, η κακή υγεία και η κακή ποιότητα ζωής.
Αυτό όμως που προκάλεσε έκπληξη ήταν ότι οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας επιθυμούσαν περισσότερο σεξ! Μέχρι πρότινος οι γιατροί πίστευαν ότι οι γυναίκες που σταματούσαν να κάνουν σεξ καθώς μεγάλωναν δεν είχαν πρόβλημα με αυτή την κατάσταση.
Η παρούσα μελέτη είναι η πρώτη που «φανερώνει» ότι οι γυναίκες μεγαλύτερες ηλικίας έχουν όρεξη για περισσότερο σεξ, ενδιαφέρονται και «ζητούν πίσω» την σεξουαλική τους ζωή!
Η σεξουαλική υγεία καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν….
Η αύξηση της ηλικίας, το χαμηλότερο εισόδημα, η έλλειψη ερωτικού συντρόφου, ο υψηλός Δείκτης Μάζας Σώματος και τα προβλήματα υγείας, όπως καρδιακές προσβολές, κατάθλιψη και αρθρίτιδα ήταν παράγοντες που μείωσαν τις σεξουαλικές επαφές.
Μην το αφήσεις, για να μην σε αφήσει
Είναι ακριβώς όπως και κάθε άλλο μέρος του σώματος. Αν θέλουμε να μείνουμε σε φόρμα πάμε για τρέξιμο, για κολύμπι, για τένις ή ότι μας αρέσει και είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αυτό ισχύει και με τη σεξουαλική μας ζωή.
Αν θέλουμε να είμαστε σε θέση να αισθανόμαστε άνετα και να απολαμβάνουμε τη σεξουαλική μας ζωή, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε «συνεπής» στο σεξ!

πηγή : hot-and-new.blogspot.com

Το σπίτι των οργίων

Δείτε πως ένα αγροτικό σπίτι μετατράπηκε σε swingers clubs σε χωριό της Μεγάλης Βρετανίας

Εκ πρώτης όψεως είναι μια απλή αγροτική μονοκατοικία στα περίχωρα του New Forest. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα "ερωτικό κολαστήριο".
Ιδιοκτήτης της δεν είναι ένας φιλήσυχος αγρότης, αλλά ο David Kay που δαπάνησε 500.000 λίρες για να την κατασκευάσει με όλα τα κομφόρ για τους απαιτητικούς πελάτες του.

Ο David είχε το επιχειρηματικό δαιμόνιο να μετατρέψει την οικία του σε swingers clubs. Εκεί δημιούργησε ένα χώρο ερωτικών συναντήσεων πολλαπλών συντρόφων.
Ωστόσο, οι κοντόφθαλμοι δημότες αντέδρασαν και απαίτησαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο, το να κινηθεί εναντίον του ιδιοκτήτη.

Το φτωχικό του David έχει πέντε υπνοδωμάτια, διαθέτει δύο υπόγεια τα οποία έχουν επιπλωθεί με καρέκλες για βασανιστήρια και τραπέζια ιατρικής εξέτασης, ενώ η μικρή αυλή έχει το… απαραίτητο τζακούζι.
Το φτωχικό του David θέλουν να το κλείσουν όχι επειδή είναι παράνομο να γίνονται τέτοια πάρτι αλλά γιατί ο ιδιοκτήτης της το μετέτρεψε σε κλαμπ χωρίς άδεια.

πηγή : news247.gr

10/02/12 Photo of the day!!!

Mπέτυ + Νεφέλη !!!

Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Άντρες και γυναίκες, straight ή gay ;

Η έρευνα του Πανεπιστημίου Queens στον Καναδά δημοσιεύτηκε στους New York Times αλλά και στο healthierworld.gr, και τα αποτελέσματα δεν μπορούσαν να αμφισβητηθούν.

Αντρες και γυναίκες, straight ή gay, ξάπλωσαν σε αναπαυτικούς καναπέδες μιας ευρύχωρης αίθουσας του πανεπιστημίου και δέχτηκαν να συνδέσουν τα γεννητικά τους όργανα με ειδικούς μετρητές σεξουαλικού ερεθισμού (στους άντρες μετρητές στύσης, στις γυναίκες ειδικά φωτόμετρα εντός του κόλπου που μετρούν την ανάκλαση του φωτός λόγω έκκρισης υγρών). Κατόπιν, παρακολούθησαν μικρά video clip με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ παράλληλα, είχαν στη διάθεσή τους κι ένα joystick σαν εκείνα των τηλεπαιχνιδιών – πατώντας το κουμπί επιβεβαίωναν τον ερεθισμό τους. Τα video clip είχαν για θέμα σεξ μεταξύ ετερόφυλων ή ομοφυλόφιλων ζευγαριών, άντρες που περπατούσαν γυμνοί, γυναίκες που έκαναν γυμναστικές ασκήσεις ολόγυμνες και ένα ζευγάρι …πιθήκων που έβγαζαν τα μάτια τους on camera. Τα συμπεράσματα όσον αφορά στις γυναίκες επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά το λαϊκό άσμα «άλλα μου λεν τα μάτια σου, και άλλα η καρδιά σου».

Σχεδόν στην πλειοψηφία τους οι άντρες αποδείχτηκαν …ειλικρινείς. Οι straight άντρες φούντωναν βλέποντας ετερόφυλα ή λεσβιακά ζευγάρια , ή γυναίκες γυμνές σε ασκήσεις, ενώ αδιαφορούσαν στις gay αντρικές σκηνές. Παράλληλα, η θέα των δυο πιθήκων να το παίζουν πορνοστάρ δεν ξύπνησε μέσα τους κανένα πρωτόγονο ένστικτο. Οι διαθέσεις τους επιβεβαιώθηκαν και με το πάτημα των πλήκτρων στα joypad.

Αν περιμένατε οι γυναίκες να δείξουν τόσο απλοϊκή συμπεριφορά, τότε μάλλον δεν τις ξέρετε καλά. Η λίμπιντό τους χτύπησε κόκινο στο πορνό με ζευγάρια οποιουδήποτε συνδιασμού, ενώ …καλοείδαν τις γυμνές γυναίκες περισσότερο από τους γυμνούς άντρες.Το καλύτερο: Οι δυο πίθηκοι-πορνοσταρ ξύπνησαν μέσα τους το ζώο περισσότερο από τους άντρες. Αυτά βέβαια σε ό,τι αφορά στις μετρήσεις του ειδικού οργάνου, γιατί οι ίδιες μέσω του joypad τις επιβεβαίωσαν ελάχιστα ή και καθόλου. Στις λεσβιακές σκηνές οι straight γυναίκες δήλωσαν αδιαφορία (αν και τα όργανα εντός του κόλπου έγραψαν νούμερα), ενώ φυσικά απέσυραν την ψήφο τους στην πιθηκο-τσόντα (πάλι αντίθετα με τις μετρήσεις). Ο μακαρίτης Ζίγκμουντ Φρόϊντ το χε πει εκατο ολόκληρα χρόνια πριν «Το μέγα ερώτημα που δεν απαντήθηκε ποτέ και και δεν κατάφερα να απαντήσω ούτε εγώ, παρόλα τα 30 χρόνια που ξόδεψα ερευνώντας τη γυναικεία ψυχή, είναι ένα: Τι θέλει επιτέλους μια γυναίκα;».

Άλλη μια εξίσου έγκυρη έρευνα από το περιφημο ιντσιτούτο Kinsey απέδειξε με χρήση μαγνητικής τομογραφίας πως ο γυναικείος εγκέφαλος κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας έλκεται όπως η μέλισσα το μέλι από «βαριά αντρικά» χαρακτηριστικά: Μπράτσα, θεληματικό πηγούνι κ.λπ. Σε άλλες φάσεις του κύκλου η προτίμηση επιστρέφει σε άντρες με μυαλό και προσωπικότητα.

πηγή : okokoras.gr
Related Posts with Thumbnails