-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Λιπαντικό με γεύση… ουίσκι !!

Έχεις θεματάκι να ξεκολλήσεις τη δικιά σου από τα μπαρ; Μπορείς να της μιλήσεις για το πρόβλημα αλκοολισμού που ενδεχομένως έχει στο μέλλον, γιατί για την ώρα κυκλοφόρησε η εφεύρεση που θα σου λύσει τα χέρια… Τα λιπαντικά βλέπεις κυκλοφορούν συνήθως σε γεύσεις φρουτένιες, το συγκεκριμένο όμως έχει την αχτύπητη γεύση του ουίσκι! Καμιά σχέση με τις άλλες δηλαδή. Ιδανικό και για την κοπέλα που μόλις γνώρισες στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. Το Whiskey Dick -τι εξαιρετικό όνομα!- θα μετατρέψει τις σεξουαλικές περιπτύξεις σε εμπειρίες ποτογνωσίας και κεφιού. Τι άλλο να ζητήσεις πια από ένα λιπαντικό

 πηγή : okokoras.gr

Σάλος με αστυνομικό που έκανε σεξ εν ώρα καθήκοντος

Θέμα στις ειδήσεις έγινε ένας αστυνομικός στη Σάντα Φε ο οποίος απαθανατίστηκε από κάμερα παρακολούθησης να κάνει σεξ εν ώρα καθήκοντος. Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου δείχνουν τον αστυνομικό να έχει κατεβάσει το παντελόνι της στολής του και.... να κάνει σεξ με μία γυναίκα που έχει πετάξει πάνω στο αυτοκίνητο του και όλα αυτά υπό το φως του ηλίου. Ο αστυνομικός επί του παρόντος ανακρίνεται και όλα δείχνουν ότι πρόκειται να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

πηγή : www.enimerwsi.gr

Η νέα φωτογράφιση της Ελένης !!!

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Η χρήση φαρμάκων για τη στύση χωρίς ιατρικό λόγο

Τα φάρμακα που διευκολύνουν τη στύση, οι γνωστοί αναστολείς της φωσφοδιεστεράσης, χρησιμοποιούνται ευρέως από το 1998 για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.
 Τα φάρμακα αυτά προορίζονται κυρίως για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας αγγειακής αιτιολογίας.
Σε κάποιες περιπτώσεις, χρησιμοποιούνται και στη θεραπεία της ψυχογενούς στυτικής δυσλειτουργίας σε συνδυασμό με ψυχοσεξουαλική θεραπεία.
 Ωστόσο, πολλοί τα χρησιμοποιούν στο πλαίσιο ενός lifestyle, δηλαδή για λόγους επιδόσεων και μόνο, χωρίς να έχουν κάποια ιατρική ένδειξη.
Η κατάχρηση φαρμάκων για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας από άνδρες χωρίς πρόβλημα στύσης, αυξάνεται όλο και περισσότερο.
Σχετικές μελέτες έχουν δείξει ότι 4%-15% των νέων ανδρών έχει χρησιμοποιήσει χωρίς ένδειξη τα φάρμακα αυτά.
 Ποιες είναι οι συνέπειες της χρήσης των φαρμάκων για τη στύση ως lifestyle;
 Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα μελέτης (Harte & Meston, 2012) σε 1.207 νέους άνδρες με μέση ηλικία 22 έτη.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όσο αυξανόταν η χωρίς ένδειξη χρήση των φαρμάκων, τόσο μειωνόταν η εμπιστοσύνη του άνδρα στην ικανότητά του να δημιουργήσει και να διατηρήσει ικανοποιητική στύση.
 Επιπλέον, όσο μειωνόταν η εμπιστοσύνη στη στύση τόσο επηρεαζόταν αρνητικά η λειτουργία της στύσης.
Φάνηκε δηλαδή ότι η χρήση φαρμάκων χωρίς ένδειξη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ψυχογενούς στυτικής δυσλειτουργίας, διότι ο άνδρας πιστεύει όλο και λιγότερο στην ικανότητά του να έχει επαρκή στύση χωρίς φαρμακευτική βοήθεια.
 Η μελέτη αυτή δείχνει πως η αλόγιστη χρήση των φαρμάκων μπορεί να έχει ψυχολογικές συνέπειες που εμποδίζουν την ικανοποιητική σεξουαλική λειτουργία.
 Οταν ένας άνδρας ανησυχεί για τη σεξουαλική του λειτουργία και επίδοση, ακόμη και αν δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στυτική δυσλειτουργία, μπορεί να απευθυνθεί στους ειδικούς, όχι μόνο για να τον συμβουλέψουν για την ορθή χρήση των φαρμάκων, αλλά και για να μάθει τρόπους να ελέγχει ο ίδιος την διέγερσή του.

 πηγή : ygeia.tanea.gr

25/07/12 Photo of the day!!!

Nτιάνα!!!

Πέθανε μετά από ομαδικό όργιο με τις 6 συζύγους του!

Πρόκειται για τον Νιγηριανό Ουρόκο Ονόγια, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια… του βιασμού του από τις έξι συζύγους του! Ο Νιγηριανός Ονόγια, αφού «έπιασε τη καλή» αποφάσισε να αποκατασταθεί αναλαμβάνοντας όμως βάρη μεγαλύτερα προφανώς, από τις αντοχές του, σίγουρα όχι τις οικονομικές! Έτσι, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο ….φιλότιμος σύζυγος αναγκάστηκε να ικανοποιήσει τις ορέξεις των πέντε συζύγων του (υποχρέωσή του σύμφωνα με το Ισλάμ) όταν αυτές τον απείλησαν με μαχαίρια πως εάν δεν το έκανε θα τον σκότωναν! Μία μικρή λεπτομέρεια: Η σκηνή αυτή εκτυλίχτηκε στο δωμάτιο της έκτης – και μικρότερης σε ηλικία συζύγου – στο οποίο είχε πάει ο άτυχος άντρας για να εκπληρώσει τα συζυγικά του καθήκοντα. Στην ουσία λοιπόν πρόκειται για σκηνή ζηλοτυπίας των πέντε γυναικών προς την έκτη! Ο Ονόγια σύμφωνα με τις… αυτόπτες μάρτυρες σταμάτησε να αναπνέει ενώ βρισκόταν στη διαδικασία εκπλήρωσης των καθηκόντων του, στη πέμπτη κατά σειρά σύζυγο, αφού είχε πρώτα ικανοποιήσει τις ορέξεις των προηγούμενων τεσσάρων. Σύμφωνα λοιπόν με την έκτη και μικρότερη σύζυγο, δηλαδή την «πέτρα του σκανδάλου», ξαφνικά ο Ονόγια «σταμάτησε να αναπνέει, και όλες (οι σύζυγοι) έφυγαν από το δωμάτιο γελώντας. Όταν όμως διαπίστωσαν πως δεν μπορούσα να τον συνεφέρω έφυγαν τρέχοντας προς το δάσος».Τουλάχιστον αυτός πέθανε με έναν τρόπο που αν μη τι άλλο ο μισός αντρικός πληθυσμός του πλανήτη αν όχι όλος, θα ήθελε …να φύγει από τούτο τον μάταιο κόσμο… πηγή : tro-ma-ktiko.blogspot.com

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

Πορνοταινίες: Ποιά sex tricks να ΜΗΝ αντιγράψεις

Δυστυχώς για πολλές γυναίκες, πολλοί είναι οι άντρες, στις μέρες μας, που η σεξουαλική τους διαπαιδαγώγηση και κατά προέκταση η τεχνική που χρησιμοποιούν στο sex είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς εκπαίδευσης από τις ταινίες πορνό. Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα όμως από την αρχή: οι πορνοστάρ δεν είναι πραγματικοί άνθρωποι.
Αυτό που φαίνεται καταπληκτική ιδέα στην τηλεόραση ή την οθόνη του υπολογιστή δε μεταφράζεται το ίδιο καλά και στην πραγματική ζωή, όπου στο πλευρό σου έχεις τη σύντροφό σου κι όχι τη Jenna Jameson, τη Τζούλια Αλεξανδράτου ή τη ΜαριάνναΝτούβλη. Υπάρχουν κάποιες πορνο-κινήσεις που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις ποτέ στην πραγματική σου ζωή και αποφασίσαμε ότι ήρθε ο καιρός να μάθεις ποιες είναι αυτές, στην περίπτωση που αργότερα τις θεωρήσεις καλή ιδέα για πρακτική.

  Ο πεο- μπάτσος
Οι άντρες πορνοστάρ φαίνεται να έχουν μια ακατανίκητη επιθυμία να χτυπούν το μόριό τους πάνω σε διάφορα πράγματα.
Υπάρχει μια εξήγηση -δεν ισχύει πάντα- που μιλά για το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής μπατσίζει τα οπίσθια, το στήθος ή το πρόσωπο της παρτενέρ με το πέος του προκειμένου να παραμείνει "ακμαίος".
Στην ουσία το κάνει για δουλειά και όχι για ευχαρίστηση (λέμε τώρα) και γι’ αυτό θα πρέπει να είναι όσο πιο σκληρός γίνεται.
Επίσης αποτελεί ένα εφφέ "υποταγής" της συντρόφου του, μπατσίζοντας το πρόσωπό της με το δυναμικό του …εργαλείο.
Στο φακό φαίνεται kinky. Στην πραγματικότητα πάλι, όχι ιδιαίτερα. Αν δεν έχεις προειδοποιήσει τη σύντροφό σου και δε γνωρίζεις αν της αρέσει ή όχι (σε κάποιες αρέσει, ΟΚ), τότε καλό είναι να το αποφύγεις γι αρχή.
Αν έχεις πρόβλημα με τη στύση σου, το χέρι σου μπορεί να σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.
Ακόμα καλύτερα μπορείς να ζητήσεις τη δική της βοήθεια, με όποιο μέλος του σώματός της επιθυμεί η ίδια να βοηθήσει. Δεν είναι κι άσχημη ανταλλαγή...

  Θα πιείτε κάτι;
Στις τσόντες, η πιο σημαντική σκηνή είναι αυτή που περιέχει «όλα τα λεφτά».
Οι παραγωγοί γνωρίζουν ότι οι θεατές θέλουν να δουν τη στιγμή του οργασμού και συνήθως επιθυμούν να δουν την εκσπερμάτιση να γίνεται πάνω στο στήθος, τα οπίσθια, το πρόσωπο, το στόμα και πιο σπάνια την πλάτη της παρτενέρ.
 Ο μέσος όρος των κοριτσιών δεν θέλει να εκσπερματίζουν στα πρόσωπά τους, ενώ στην πλάτη, τα οπίσθια και τα στήθη είναι κατά πλειοψηφία ΟΚ.
Το να δέχεσαι σπέρμα στα μάτια δεν είναι και το καλύτερο αίσθημα (τσούζει πάαααρα πολύ). Άσε που για να το βγάλεις από τα μαλλιά χρειάζεται μια αιωνιότητα και μια μέρα.
Οπότε άστο καλύτερα, αν δε θέλεις να έχεις φασαρίες και να πληρώνεις κομμωτήρια και οφθαλμίατρους.

  Βαθύ λαρύγγι
Οι άντρες πορνοστάρ θέλουν να βάζουν όλο το πέος τους στο στόμα της παρτενέρ τους, κι όπου φτάσει.
 Η τάση αυτή έγινε διάσημη τη δεκαετία του ’60 από την κλασσική πλέον ταινία Deep Throat. Σε αυτό το αξιοσημείωτο κομμάτι της ιστορίας του πορνό, ο βασικός γυναικείος χαρακτήρας ανακάλυψε ότι η κλειτορίδα της βρισκόταν στο πίσω μέρος του λαρυγγιού της, καθιστώντας τη ναι μεν γενετικά ανώμαλη, αλλά και το πιο διάσημο τσιμπούκι στον κόσμο.
Δυστυχώς, οι κλειτορίδες των γυναικών βρίσκονται εκεί ακριβώς που πρέπει, οπότε το «βαθύ λαρύγγι» δε βρίσκεται στις πρώτες προτεραιότητές τους στη λίστα του τι θέλουν να κάνουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.
Αν η πεολειχία-γεώτρηση είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς, μάλλον θα πρέπει να το συζητήσεις πρώτα μαζί της.
Το να χώσεις το πέος σου απροειδοποίητα βαθιά στο στόμα της, μάλλον θα έχει σαν αποτέλεσμα ασφυξία ή τάση προς έμετο.
Αρκετές πορνοστάρ συχνά δαγκώνουν τους συντρόφους τους σκόπιμα, προκειμένου να τους θέσουν όρια, αλλά είναι οι πιο ασφαλές να μην το κάνει η σύντροφός σου γιατί δεν ξέρεις πώς μπορεί να καταλήξετε. Βασικά εσύ και το πέος σου, όχι εκείνη.

  Είδα φως και μπήκα
Στην πορνογραφία, το πρωκτικό sex δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.
Βασικά, είναι πολύ δύσκολο να βρεις ταινία τη σημερινή εποχή, η οποία να μην έχει έστω και μία σκηνή πρωκτικού sex.
Η διέγερση του πρωκτού μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστική, αλλά ο τρόπος που το κάνουν οι πορνοστάρ στις ταινίες, δεν είναι αυτός από τον οποίο θα πρέπει να παραδειγματιστείς για να το κάνεις στην πραγματική ζωή.
Δε μπορείς να φτύσεις το πέος σου και να διεισδύσεις. Οι ηθοποιοί το κάνουν γιατί έχουν "γυμνάσει" τους πρωκτικούς σφιγκτήρες τους. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να έχει χρησιμοποιηθεί και κάποιο λιπαντικό.
Και θα πρέπει να γνωρίζεις πως κάποιες στιγμές αρχικής διείσδυσης, που είναι δύσκολες, έχουν κοπεί στο μοντάζ.
Το πρωκτικό sex είναι κάτι που θα πρέπει να συζητήσεις με τη σύντροφό σου κι αν είναι να συμβεί θα χρειαστεί πολύ προσοχή και φροντίδα.

  Πίσω - μπρος
Πρόκειται για μία τεχνική, κατά την οποία ο πρωταγωνιστής κάνει πρωκτικό sex με την παρτενέρ του και αμέσως μετά, βάζει το πέος του στο στόμα της.
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις για ποιο λόγο δεν πρέπει να γίνεται στην πραγματική ζωή.
Λόγοι υγιενής (που έχουν σχέση με τα πολυάριθμα βακτηρίδια της εν λόγω περιοχής) το απαγορεύουν δια ροπάλου.
Εκτός αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό (και καλά κάνεις), το οποίο μπορείς να βγάλεις.

  Επαγγελματική ...διαστροφή
 Η πορνογραφία γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να πλησιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του καθενός.
Αν θέλεις ντε και καλά να πρωταγωνιστήσεις στο δικό σου ...σπιτικό πορνό και η σύντροφός σου είναι εξαιρετικά περιπετειώδης στο sex, μπορεί μεν να δώσει τη συγκατάθεσή της για κάποιο από τα παραπάνω, ή και για άλλα"βρώμικα" κόλπα, αλλά μην περιμένεις να το κάνουν όλες οι γυναίκες που γνωρίζεις. Τουλάχιστον με την πρώτη. Διότι όλα ως γνωστόν, έχουν τον τρόπο τους..

 πηγή : kostasedessa.blogspot.gr

22/07/12 Photo of the day!!!

Mπέτυ!!!

Μήπως κάνεις κακό σεξ;

Τι εννοούν οι γυναίκες όταν λένε «το σεξ μαζί του ήταν κακό»; Μια συντάκτρια ανακρίνει τις δυσαρεστημένες φίλες της και σου αποκαλύπτει όλα εκείνα που μπορεί να την κάνουν να μη θέλει να ξανακοιμηθεί μαζί σου. Bad sex happens to good people. Έχει συμβεί στις περισσότερες από εμάς μας να πάμε στο κρεβάτι γεμάτες προσδοκίες και να φύγουμε γεμάτες κακές αναμνήσεις, σεξουαλικές σκηνές μέσα στο φιλμ της ζωής μας που θα θέλαμε να κοπούν στο μοντάζ. Για αρχή, όμως, ας συμφωνήσουμε στα βασικά: Το σεξ (όπως και χιλιάδες άλλα πράγματα - η ομορφιά, το στιλ ή το αν θες τυρί στα μακαρόνια) είναι υποκειμενικό. Αυτό που εσύ μπορεί να χαρακτηρίζεις κακό σεξ, για κάποιον άλλο ίσως είναι το καλύτερο της ζωής του. Πάρε παράδειγμα μια γυναίκα που είναι «πτώμα» στο κρεβάτι: για την πλειοψηφία των αντρών, το σεξ με κάποια που καταλαβαίνεις πως είναι ζωντανή μόνο από τη θερμοκρασία του σώματός της, είναι κακό σεξ. Υπάρχουν όμως εκεί έξω και κάποιοι που η έλλειψη σφυγμού μπορεί να τους φτιάχνει. Δεν θα ασχοληθούμε όμως με τους νεκρόφιλους. Υπάρχει η δύναμη της πλειοψηφίας, η οποία διαμορφώνει τους γενικούς κανόνες και όσα θα διαβάσεις παρακάτω, διαμορφώθηκαν από την γυναικεία πλειοψηφία. Από γυναίκες που τηλεφώνησαν απογοητευμένες τα χαράματα στην κολλητή τους, από άλλες που συγκάλεσαν έκτακτο καφέ για να πουν τον καημό τους, από όλες εκείνες που γούσταραν πολύ έναν τύπο μέχρι που ήρθε η ώρα να κάνουν σεξ μαζί του. Τι μπορεί να πάει τόσο λάθος που να μη θέλουν να το ξανακάνουν; Πολλά πράγματα. Και όχι, το μέγεθος δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή τη λίστα.

  Ρυθμός αγνοείται
Σκέψου το σαν τραγούδι. Ή, μάλλον, σαν δύο τραγούδια. Πως είναι μερικές φορές που έχεις το iTunes ανοιχτό και, χωρίς να το σταματήσεις, πατάς play και σε ένα βίντεο κλιπ που ανέβασε κάποιος στο facebook; Ε, αυτό που προκύπτει, αυτό το ακατανόητο χάος, φαντάσου το σε σεξ. Ένα “ό,τι να ‘ναι” session που εσύ δεν ελέγχεις τις κινήσεις σου, δεν καθοδηγείς σωστά το σώμα σου, εκείνη παράλληλα προσπαθεί να δώσει ρυθμό, με αποτέλεσμα να χορεύετε έναν γελοίο, χωρίς λογική χορό, που είναι ντροπιαστικός και δυσάρεστος και για τους δύο.

  … ή παραείναι μονότονος Είναι το ακριβώς αντίθετο από την παραπάνω περίπτωση. Το σεξ έχει μια χαρά ρυθμό. Απλά είναι σταθερός σαν καρδιογράφημα ανθρώπου σε κώμα.
 Σαν να έχεις μπει στον αυτόματο πιλότο, κάνεις την ίδια κίνηση, την τελευταία μισή ώρα. Όχι, προς θεού, δεν ήταν χασμουρητό αυτό που είδες, κραυγή ηδονής στο mute ήταν.

  Δεν υπάρχει καμία ένταση Αραχτός, νωχελικός, με ένα στιλάκι που θα μπορούσε να παρομοιαστεί μόνο με μάσημα τσίχλας μέσα στο μάθημα των θρησκευτικών, δεν φαίνεται να έχεις κανέναν ενθουσιασμό για το αντικείμενο.
Αν εκείνη αποφασίσει να πάρει καμία πρωτοβουλία, έχει καλώς. Αν όχι, δεν πειράζει, αυτός ο μακρόσυρτος θάνατος μπορεί να κρατήσει για πάντα. Το ερώτημα είναι: αφού βαριόσουν να κάνεις σεξ γιατί δεν πήγες για μπύρες καλύτερα;

  Τα ωραία πράγματα (δεν θα έπρεπε να) κρατάνε λίγο Ναι, οι έρευνες έχουν αθωώσει τους Flash Gordon του κρεβατιού, καθώς ο μέσος άντρας δεν “κρατάει” για περισσότερο από μερικά λεπτά, όμως ας μην κοροϊδευόμαστε: το σεξ που διαρκεί λιγότερο από το βούρτσισμα των δοντιών μας, είναι κακό σεξ.

  … αλλά δεν μπορούν να κρατήσουν και για πάντα Υπάρχει και ο αντίλογος: όσο ευχάριστο και αν είναι το σεξ, όσο καλό ρυθμό και αν έχει, αν διαρκεί περισσότερο από επίσκεψη στον οδοντίατρο για καθαρισμό, σφράγισμα, εξαγωγή συν το χρόνο να πας, να έρθεις και να βρεις να παρκάρεις, είναι επίσης κακό σεξ.
 Και όπως η επίσκεψη, μόλις τελειώσει μας αφήνει μουδιασμένες, πονεμένες και με μια αίσθηση πως αυτή η εμπειρία μπαίνει στη λίστα με τις χειρότερες της ζωής μας.

  Άβολα distractions
Μπορεί να είναι πράγματα για τα οποία φταις ή και άλλα για τα οποία δεν φταις καθόλου. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ό,τι η απόλαυση πάει περίπατο. Το πιο σύνηθες, παράξενοι ήχοι κατά τη διάρκεια του σεξ (κάποια θυμάται έναν τύπο που κάθε τόσο αναφωνούσε "ΩΧ ΩΧ ΩΧ" σαν να πάθαινε κολικό νεφρού).
Κουφές συνήθειες που εσένα σε φτιάχνουν και εκείνη τη φρικάρουν (μια άλλη έκανε σεξ με κάποιον που ήθελε να την κουτουλάει – μη γελάς, #true story). Κακή μυρωδιά σώματος. Κακή αναπνοή.
Και δεκάδες άλλα awkward πράγματα που μπορεί να συμβούν την ώρα του σεξ (θα κάνουμε ένα ξεχωριστό θέμα για αυτό), αποσπούν την προσοχή μας και μας απομακρύνουν αργά αλλά σταθερά από οποιαδήποτε πιθανότητα υπάρχει να αφεθούμε και να περάσουμε καλά μαζί σου.

  Won’t take NO for an answer
Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το σεξ, εσύ έβαλες κάτι στο μυαλό σου που θέλεις να δοκιμάσεις μαζί της. Ρώτησες ευγενικά. Σου είπε όχι.
 Ρώτησες με το πιο σέξι ύφος σου. Σου είπε πάλι όχι. Προσπάθησες ύπουλα να καταφέρεις το απαγορευμένο. Τινάχτηκε και είπε: όχι. Ποιο κομμάτι από τη φράση “OXI” δεν καταλαβαίνεις;

  Σήκω, περήφανε αητέ
Καμία ώριμη γυναίκα δεν θα χαρακτηρίσει “κακό εραστή” έναν άντρα που σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπόρεσε να σηκώσει τον χαρταετό του.
 Οι περισσότερες θα δείξουν επιείκεια, καθώς ξέρουμε πως υπάρχουν χιλιάδες αιτίες που μπορεί να συμβεί κάποια στιγμή αυτό, είτε από αλκοόλ, κούραση και άγχος, είτε από κάτι που κάνουμε λάθος εμείς οι ίδιες. Αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα.
 Το πρόβλημα είναι όταν ο χαρταετός σηκώνεται και, λίγα λεπτά μετά, πέφτει λυπημένα ξανά στο έδαφος. Και αυτό συμβαίνει πολλές φορές μέσα σε ένα βράδυ, και θεωρείται χρέος μας να τον αναπτερώνουμε ξανά και ξανά. Ξέρω τι θα σκεφτείς: αν αυτό συμβαίνει, είναι μάλλον γιατί δεν γουστάρεις τη γκόμενα αρκετά. Και η απάντηση είναι: τότε γιατί αποφάσισες εξ' αρχής να κάνεις σεξ μαζί της;

 πηγή : www.oneman.gr

Ποια είναι η ιδανική διατροφή για καλύτερες καλοκαιρινές... σεξουαλικές επιδόσεις;

Το παραδοσιακό ελαιόλαδο αλλά και γενικότερα η μεσογειακή διατροφή αποτελούν το καλύτερο φάρμακο για καλή σεξουαλική ζωή ειδικά για τους άνδρες, λένε οι ειδικοί.
Τι πρέπει να τρώτε για να αναβάσετε τη λίμπιντο μέσα στο καλοκαίρι;
 Φάρμακο για την υγείας μας αποδεικνύεται τελικώς η μεσογειακή διατροφή καθώς δε μας προστατεύει μόνο από τον καρκίνο όπως δείχνουν οι έρευνες αλλά φαίνεται πως συμβάλει και στην καλή σεξουαλική ζωή ειδικά των ανδρών.
 Όπως έδειξε πρόσφατη μελέτη που πραγματοποίησαν ειδικοί του πανεπιστημίου της Νάπολη και δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine, η μεσογειακή διατροφή θωρακίζει τους άνδρες από τη στυτική δυσλειτουργία.
 Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι άνδρες που ακολουθούν μεσογειακή δίαιτα, εμφανίζουν σπανιότερα διαταραχές στύσης.
 Κατά τη μελέτη ερευνήθηκαν ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 που ακολουθούσαν μεσογειακό τρόπο διατροφής.
Οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι οι ασθενείς αυτοί παρουσίαζαν πιο σπάνια στυτική δυσλειτουργία και είχαν γενικότερα καλύτερη ποιότητα σεξουαλικής ζωής.
 Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο μάστιγα για τους άνδρες κυρίως εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής και του άγχους.
Στη χώρα μας υπολογίζεται ότι περίπου 400.000 άνδρες παρουσιάζουν το πρόβλημα είτε παροδικά είτε μόνιμα ενώ μελέτη ελλήνων επιστημόνων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου έχει δείξει πώς σχεδόν οι μισοί άνδρες άνω των 40 θα εμφανίσουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας έστω και μία φορά στη ζωή τους.

 πηγή : www.iatropedia.gr

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

18/07/12 Photo of the day!!!

Nεφέλη!!!

Έβαλε γυμνή φωτογραφία στο διαβατήριό της

Μια Ρωσίδα ήθελε να βάλει φωτογραφία στο νέο της διαβατήριο… Μέχρις εδώ όλα καλά. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως τη φωτογραφία που χρησιμοποίησε την είχε στο παρελθόν δημοσιεύσει σε… ροζ σελίδα στο διαδίκτυο!
Η κοπέλα στην τεχνολογική εποχή.... μας αντί να πάει σε κάποιο φωτογράφο να της βγάλει μια φωτογραφία για το νέο της διαβατήριο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια από τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει με την ψηφιακή της μηχανή.
Δυστυχώς για εκείνη κάποιος που την είχε ανακαλύψει στην επίμαχη ροζ ιστοσελίδα την θυμήθηκε και δημοσίευσε την αρχική γυμνή της φωτογραφία…

πηγή : www.trelokouneli.gr

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Τα συμπληρώματα τεστοστερόνης δεν βοηθούν στη ΣΔ

Σύμφωνα με πρόσφατα ερευνητικά ευρήματα, τα συμπληρώματα τεστοστερόνης δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τη στυτική λειτουργία (ΣΔ) σε ηλικιωμένους άνδρες οι οποίοι ανέφεραν από ήπια εώς μέτρια στυτική δυσλειτουργία.
Τα επίπεδα της τεστοστερόνης ωστόσο βελτιώθηκαν μετά τη χορήγηση των συμπληρωμάτων.
Οι βαθμολογίες στο ερωτηματολόγιο της σεξουαλικής υγείας για τους άνδρες δεν έδειξαν καμία διαφορά στους συμμετέχοντες στη μελέτη, είτε αυτοί λάμβαναν 25mg τεστοστερόνης τη ημέρα, είτε 50, mg είτε λάμβαναν ψευδοφάρμακο (placebo).
Η κλίμακα του ερωτηματολογίου κυμαίνεται από 1 έως 25. Η βαθμολογία από 1-7 δηλώνει σοβαρή στυτική δυσλειτουργία, ενώ από 22-25 δηλώνει φυσιολογική στυτική λειτουργία.
Οι συμμετέχοντες ήταν όλοι γύρω στα 65, με δείκτη μάζας σώματος περίπου 25 kg/m2. Πάνω από το 90% του δείγματος ήταν Καυκάσιοι.
Στην προφορική παρουσίαση της μελέτης, οι ερευνητές είπαν ότι τόσο οι άνδρες που έλαβαν τη χαμηλή όσο και αυτοί που έλαβαν την υψηλή δόση τεστοστερόνης παρουσίασαν αύξηση στα επίπεδα τεστοστερόνης στους 6 μήνες και στον ένα χρόνο της μελέτης, σε σύγκριση με τους άνδρες της ομάδας ελέγχου.
Η αλλαγή στα επίπεδα της τεστοστερόνης όμως δε μεταφράστηκε σε ανάλογη σεξουαλική βελτίωση.
 Πιο συγκεκριμένα στους 56 ασθενείς της ομάδας ελέγχου, η μέση αρχική βαθμολογία ήταν 15.9, στους 6 μήνες ήταν 16.3 και στον ένα χρόνο ήταν 16.9.
Στους 56 ασθενείς που έλαβαν τη δόση των 25 mg, η αρχική βαθμολογία ήταν 16.1, στους 6 μήνες ήταν 16.2 και στον ένα χρόνο ήταν 16.1.
Τέλος στους 55 ασθενείς που έλαβαν τη δόση των 50 mg, η αρχική βαθμολογία ήταν 15.9, στους 6 μήνες η βαθμολογία ήταν 16.1 και στον ένα χρόνο ήταν 17.9.
Τα επίσημα αποτελέσματα λοιπόν της μελέτης έδειξαν ότι η διαδερμική χορήγηση τεστοστερόνης αύξησε τη τεστοστερόνη σε φυσιολογικά επίπεδα, αλλά η βαθμολογία στο ερωτηματολογίου σεξουαλικής υγείας των ανδρών δε βελτιώθηκε σημαντικά.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι συμμετέχοντες στη μελέτη δεν έπαιρναν άλλα φάρμακα για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.
Οι ειδικοί επισημαίνουν πως η στυτική δυσλειτουργία δεν είναι ένα πρόβλημα που οφείλεται μόνο στη χαμηλή τεστοστερόνη.
Υπάρχουν άλλοι παράγοντες όπως είναι η υπέρταση, ο διαβήτης, η υψηλή χοληστερόλη και άλλοι παράγοντες που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής και μπορεί να επηρεάσουν τη στυτική λειτουργία πολύ περισσότερο.

πηγή : www.zougla.gr

Κουλουράκια αποκλειστικά για ενήλικες

17/07/12 Photo of the day!!!

Eλένη!!!

Εγκρίθηκε φάρμακο για την πρόληψη του AIDS

Η αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία τροφίμων και φαρμάκων (FDA) έδωσε την έγκρισή της για την εμπορία του αντιρετροϊκού φαρμάκου Truvada, του πρώτου σκευάσματος για την πρόληψη του AIDS.
Μετά τη σύσταση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων η FDA έδωσε το πράσινο φως για την κυκλοφορία του σκευάσματος Truvada της αμερικανικής εταιρείας Gilead Sciences "προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού HIV σε υγιή άτομα που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να μολυνθούν", σημειώνεται στην ανακοίνωση της υπηρεσίας.
Το Truvada "μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά" προτού ο χρήστης του να έρθει σε επαφή με τον ιό, "σε συνδυασμό με ασφαλείς σεξουαλικές πρακτικές, όπως η χρήση προφυλακτικών και άλλων μέσων", υπογραμμίζει η FDA. Δεν αντικαθιστά τις ασφαλείς σεξουαλικές πρακτικές Επισημαίνεται πάντως ότι "το Truvada δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις ασφαλείς σεξουαλικές πρακτικές".
Το συγκεκριμένο φάρμακο είχε εγκριθεί από την FDA τον Αύγουστο του 2004 για χρήση σε συνδυασμό με άλλα αντιρετροϊκά σκευάσματα για τη θεραπεία ενηλίκων και παιδιών άνω των 12 ετών που ήταν φορείς του ιού.
Μια κλινική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες από τον Ιούλιο του 2007 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009 έδειξε ότι το Truvada είχε και προληπτική δράση καθώς μείωσε κατά 44% τον κίνδυνο μόλυνσης σε ομοφυλόφιλους άνδρες που χρησιμοποιούσαν ταυτόχρονα και προφυλακτικό. Άλλη κλινική μελέτη έδειξε ότι το Truvada μειώνει τον κίνδυνο μόλυνσης έως και 75% σε ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, από τα οποία ο ένας σύντροφος είναι οροθετικός.

πηγή : news247.gr

Πόσοι κάνουν sex αυτήν τη στιγμή;

Σύμφωνα με τον The Penguin Atlas of Human Sexual Behavior στον πλανήτη λαμβάνει χώρα σεξουαλική επαφή, εκατόν είκοσι εκατομμύρια φορές την ημέρα.Πράγμα που σημαίνει ότι διακόσια σαράντα εκατομμύρια άνθρωποι –ή το 4% του παγκόσμιου πληθυσμού– έχουν κάνει ή θα κάνουν σεξ σήμερα.
Σύμφωνα με την Παγκόσμια Έρευνα της Durex, τα αποτελέσματα της οποίας εξάγονται από 26,000 συνεντεύξεις σε 26 χώρες, η εβδομαδιαία συχνότητα σεξουαλικών επαφών των Ελλήνων – ή τουλάχιστον οι διαβεβαιώσεις των ιδίων επ'αυτού– καταρρίπτει κάθε ρεκόρ, αγγίζοντας το 87%. Ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι, με 82%, οι Ρώσοι, με 80%, και οι Ιταλοί, με 76%.
Τελευταίοι έρχονται οι Ιάπωνες, με ποσοστό σεξουαλικών επαφών που καλύπτει μόλις το 34% της εβδομάδας.

πηγή : tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Ποιο είναι το κλειδί για τη γυναικεία διέγερση;

Έχουν ξοδευτεί πολλοί τόνοι μελάνι από ειδικούς της ψυχολογίας ή της γυναικολογίας ή άλλων ειδικοτήτων που μελετούν τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Τι είναι όμως αυτό που μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες προκειμένου η γυναικεία λίμπιντο να χτυπήσει κόκκινο;
Μια ομάδα ειδικών από την Ολλανδία κατέληξε πως το κλειδί για την γυναίκεια διέγερση είναι η ... χαλάρωση και η ψυχολογική ηρεμία.
Μελετώντας το γυναικείο οργανισμό σε στιγμές απόλυτου ζεν και ύστερα σε καταστάσεις υπερέντασης και άγχους, οι επιστήμονες έβγαλαν τα συμπεράσματά τους.
Και επειδή το κλειδί για την απόλυτη απελευθέρωση αποδεικνύετια περίτρανα ότι βρίσκεται στον εγκέφαλο μιας γυναίκας, τότε φτάνει να δημιουργήσετε κλίμα διακοπών και χαλάρωσης για τα καλύτερα αποτελέσματα.
Οπότε... καλοκαίρι και ελληνικά νησιά είναι η καλύτερη πρόταση για... παθιασμένες νύχτες!

πηγή : www.enimerwsi.gr

Η... Octomum ξαναχτύπησε: Αυτή τη φορά έκανε στριπτίζ για να ξεπληρώσει τα χρέη της

Τα πάντα κάνει για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της η Nadyan Suleman γνωστή για τα οκτάδυμα που έφερε στον κόσμο. Μετά το ροζ βίντεο με την ίδια να αυτοϊκανοποιείται, η Nadya χόρεψε σε στριπτιτζάδικο. Όχι, για εκείνη... αλλά για να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις της. Σοκ; Απέχθεια; Οργή; Σίγουρα πάντως κανένα θετικό αίσθημα προκαλεί η εμφάνιση της Nadya Suleman (aka Octomom) ως στρίπερ σε νυχτερινό μαγαζί επειδή δεν έχει λεφτά να πληρώσει τα έξοδα της οικογένειάς της, όπως ισχυρίζεται. Η 37χρονη γυναίκα πήρε το ποσό των 5.000 δολαρίων για να χορέψει και να ξεγυμνωθεί σε μαγαζί του Μαϊάμι, συγκεκριμένα στο Playhouse Gentlemen's Club. Η Octomum στον πρώτο της χορό φόρεσε μια μάσκα PVC, ψηλοτάκουνες μπότες, κορσέ, στηθόδεσμο και σορτσάκι. Στο χέρι της για... αξεσουάρ μάλιστα είχε ένα μαστίγιο. Η ίδια χόρεψε στους ρυθμούς του τραγουδιού S&M της Rihanna και στο τέλος έμεινε με τις μπότες της και το κάτω εσώρουχό της. Στο δεύτερο τραγούδι ντύθηκε μαθήτρια με κοτσιδάκια και ψηλές κάλτσες χορεύοντας το Rude Boy της Rihanna. Από ότι φάνηκε όμως, η Nadya δεν το... έχει στο lapdance καθώς τα σχόλια ήταν κατά κύριο λόγο αρνητικά. "Θεε μου δεν μπορούσε να χορέψει. Το μόνο καλό ήταν πως ήρθε αρκετός κόσμος και πήραμε πολλά πουρμπουάρ", είπε μια άλλη στρίπερ στην Daily Mail. Επίσης, δυσκολεύτηκε τόσο πολύ να αφαιρέσει τα ρούχα από PVC που χρειάστηκε βοήθεια για να τα βγάλει. Περίπου 400 άτομα παρακολούθησαν το σόου της Octomum ενώ σε μια κανονική βραδιά συνήθως οι θαμώνες φτάνουν τους 200. Τέλος, όσοι ήθελαν αυτόγραφο πλήρωναν 10 δολάρια ενώ για να βγουν φωτογραφία μαζί της το ποσό ανέβαινε στα 25 δολάρια.

πηγή : www.cosmo.gr

9 πράγματα που οι άνδρες … κρύβουν από τις γυναίκες !!

Πότε οι άντρες ψεύδονται για το σεξ; Πότε αισθάνονται λιγότερο ερωτισμό; Ποιες γυναίκες προτιμούν, αυτές που του δυσκολεύουν τη ζωή ή αυτές που του τη διευκολύνουν; Η επιστήμη έχει τις απαντήσεις!

1. Ναι, είναι για το σεξ. Οι άνδρες αγαπούν το σεξ, αγαπούν την ποικιλία. Οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες που απολαμβάνουν το σεξ και την ποικιλία και είναι δραστήριες στο σεξ.

2. Ένας άνθρωπος είναι λιγότερο πιθανό να αισθανθεί ερωτισμό, αν μια γυναίκα του κάνει τη ζωή του δύσκολη. Όταν οι γυναίκες θέλουν αγκαλίτσες, είναι μάλλον λάθος να ξεκινήσουν καβγά γιατί ο σύντροφός τους άφησε το καπάκι της τουαλέτας ανοιχτό ή δεν πέταξε τα σκουπίδια.

3. Οι άνδρες είναι παθιασμένοι με τα πράγματα που οι γυναίκες μισούν. Σε γενικές γραμμές όταν οι άνδρες δηλώνουν σε μια γυναίκα ότι δεν τους αρέσουν τα κινούμενα σχέδια, οι ταινίες δράσης, οι μοτοσικλέτες, ο αθλητισμός, τα πυροβόλα όπλα, οι Simpsons κλπ. απλά ψεύδονται πιθανότατα για να της ρίξουν στο κρεβάτι!

4. Οι άνδρες δεν έχουν τα ίδια γούστα στη διασκέδαση με τις γυναίκες. Προτιμούν να κάνουν οτιδήποτε άλλο παρά να δούν τη Μπρίτζετ Τζόουνς, αν και μπορεί τελικά να το κάνουν για το σεξ.

5. Η μέρα έχει μόνο 24 ώρες. Οκτώ ώρες ύπνου, δέκα ώρες στη δουλειά, δύο ώρες για φίλους και κοινωνικές επαφές, 90 λεπτά στο γυμναστήριο, 90 λεπτά για μαγείρεμα, φαγητό και πλύσιμο και μένει μόνο μία ώρα κάθε ημέρα για προσωπικές στιγμές. Για αυτό δε γουστάρουν τα πολλά πολλά.

6. Οι γυναίκες έχουν κρύα χέρια, πόδια, άκρα και άλλα μέρη του σώματος. Οι άνδρες μερικές φορές αισθάνονται λίγο σαν προσωπικές συσκευές θέρμανσης.

7. Όταν οι γυναίκες λένε ότι θέλουν να καθίσουν και να μιλήσουν, οι άνδρες καταλαβαίνουν ‘’έχω τα νεύρα μου’’. Αισθάνεστε πολλές φορές ότι ποτέ δεν θέλουμε να μιλήσουμε για πράγματα που σας αρέσουν, όπως τα σπορ, έτσι όταν ακούτε από μας ότι θέλουμε να μιλήσουμε το εκλαμβάνετε ως μήνυμα ότι κάτι μας έχει ενοχλήσει. Και φυσικά προσπαθείτε να αποφύγετε τη συζήτηση.

8. Οι άνδρες μισούν το πρώτο ραντεβού επειδή πρέπει να προσποιηθούν. Το να λένε ψέματα δεν είναι διασκέδαση. Δεν μπορούν να περιμένουν να παντρευτούν για να μπορέσουν να πουν πώς αισθάνονται πραγματικά για τη Μπρίτζετ Τζόουνς. Η πιο ευτυχισμένη μέρα στη ζωή ενός άνδρα είναι όταν αυτός δεν χρειάζεται πλέον να λέει ψέματα για να κάνει σεξ.

9. Χωρίς ιδρώτα δουλειά δε γίνεται. Δεν θέλουν να ακούσουν για το πόσο σκληρό ήταν το μάθημα γιόγκα της συντρόφου τους, όταν όλες οι γυναίκες που συμμετείχαν στο μάθημα φορούσαν μακιγιάζ.

πηγή : okokoras.gr

Τι είδους σεξ προτιμά η νεολαία

Έχοντας περάσει επισήμως στην εποχή της τεχνολογίας και γνωρίζοντας ολοένα και πιο καινούριες μορφές της, μαθαίνουμε να συμβιβαζόμαστε μαζί της
Κι όταν οι διαπροσωπικές σχέσεις πάνε περίπατο και στατιστικές δείχνουν πως οι νέοι επιλέγουν το διαδικτυακό σεξ από την πραγματική επαφή, τότε μάλλον η επίδραση της τεχνολογίας στον άνθρωπο, θα πρέπει να μας ανησυχεί.
Οι μισοί Έλληνες κάνουν cyber sex, με τα νούμερα χρηστών να αγγίζουν «τρελά» ποσοστά. Έρευνες που διενεργήθηκαν πρόσφατα αποκάλυψαν πως 8 στους 10 άνδρες και 7 στις 10 γυναίκες (αμελητέα η διαφορά), επιδίδονται σε σεξ μέσω διαδικτύου ενώ στο ποσοστό συμπεριλαμβάνονται τόσο νέοι/έφηβοι όσο και παντρεμένοι!
Οι ίδιοι παραδέχονται πως χρησιμοποιούν το ίντερνετ για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες, χωρίς να τους ενδιαφέρει η προοπτική μιας σταθερής σχέσης. Η δύναμη του διαδικτύου στρέφει μεγάλο ποσοστό ανθρώπων στην αναζήτηση ερωτικού συντρόφου μέσω υπολογιστή ενώ στις δραστηριότητές τους, προστίθεται και η αυτοϊκανοποίηση μπροστά στην οθόνη! Μέσα από τις ιδέες έρευνες μάλιστα που οργάνωσε η Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, προκύπτει και το εξής εκπληκτικό!

 Το 43% των ερωτηθέντων, έγινε ζευγάρι μέσω διαδικτυακής γνωριμίας σε κοινωνικούς ιστοτόπους! Νέες έρευνες αποκαλύπτουν ότι το cyber sex είναι πιο συχνό από ποτέ, ειδικά στους φοιτητές. Ωστόσο, αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι πλέον το διαδικτυακό σεξ δεν γίνεται μόνο μέσω υπολογιστή, αλλά και από ένα απλό smartphone! Ειδικοί ερευνητές της Google ανέλυσαν περισσότερα από ένα εκατομμύριο «χτυπήματα» στη μηχανή αναζήτησης και βρήκαν ότι η χρήση του κινητού τηλεφώνου για σερφάρισμα σε σελίδες πορνό είναι αρκετά διαδεδομένη.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

86% των φοιτητών έχουν κάνει εικονικό σεξ
53% μέσω κάμερας
48% μέσω άμεσου μηνύματος
34% μπαίνουν σε σελίδες πορνό από τα κινητά τους περισσότερες από μία φορές το μήνα.
20% χρησιμοποιούν το κινητό τους για να σερφάρουν στο δίκτυο και μπαίνουν σε σελίδες πορνό
5% σερφάρουν στο δίκτυο από τον υπολογιστή τους σε σελίδες πορνό .

πηγή : www.newsbomb.gr

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

Ζητιανεύει για λίγη..σιλικόνη

Επιθυμεί διακαώς να βάλει εμφυτεύματα στήθους επειδή όμως της λείπει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5.058 δολαρίων, για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, αποφάσισε να βγει στο δρόμο και να ζητιανέψει. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η 37χρονη Αμερικανίδα Chrissy Lance βγήκε στους... δρόμους της πόλης Άκρον στο Οχάιο κρατώντας πλακάτ με τη φράση «Δεν είμαι άστεγη. Χρειάζομαι στήθος». Η Lance η οποία δουλεύει ως μπαργούμαν, σπουδάζει σε πανεπιστήμιο κι έχει και μια κόρη. «Καθημερινά βλέπω ανθρώπους να ζητιανεύουν. Οπότε γιατί να μην το κάνω κι εγώ; Είμαι ειλικρινής. Θέλω πολύ να βάλω αυτά τα εμφυτεύματα μιας και θα μου τονώσουν το ηθικό», είπε χαρακτηριστικά. πηγή : www.trelokouneli.gr

Έχασε 49 κιλά κάνοντας μόνο σεξ όλη μέρα

Πέρυσι αναδείχθηκε η πιο εύσωμη γυναίκα στον κόσμο με 321 κιλά. Μετά την πρωτιά αυτή, κατάφερε να "κατακτήσει" ακόμα μία. Της γυναίκας που κατάφερε να χάσει 49 ολόκληρα κιλά, κάνοντας την πιο πρωτότυπη δίαιτα. Επιδόθηκε σε μαραθώνιες ερωτικές συνευρέσεις με τον σύντροφό της με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2005.
Η Πολίν Πότερ, μιλώντας στο περιοδικό closeronline, δήλωσε. "Δεν μπορώ να κουνηθώ πολύ στο κρεβάτι, αλλά παρόλα αυτά καίω 500 θερμίδες την φορά. Είναι τρομερή άσκηση". Η ίδια ποζάρει χαρούμενη και ικανοποιημένη από την προσπάθεια της. Παρτενέρ της στον μαραθώνιο είναι ο Άλεξ, με τον οποίο γνωρίστηκε μέσω διαδικτύου το 2002.
Παντρεύτηκαν το 2005, αλλά χώρισαν μερικούς μήνες μετά επειδή εκείνη δε διατηρούσε τις καλύτερες σχέσεις με τον γιο του Άλεξ από τον πρώτο του γάμο. Από τον χωρισμό και μετά, η Πολίν άρχισε να τρώει τεράστιες ποσότητες φαγητού. Η βουλιμία την οδήγησε στην παχυσαρκία και κάπως έτσι αναγκάστηκε να καλέσει τους ανθρώπους από το Guinness Book of World Records γιατί θεωρούσε ότι η δημοσιότητα που θα πάρει μόλις κερδίσει τον τίτλο θα την αναγκάσει, από την ντροπή της, να αδυνατίσει. Η "πρωτιά" της όμως, έκανε τον άντρα της να επιστρέψει στη σχέση τους. Τελικά, η μέθοδος που βοήθησε, ήταν η αναθέρμανση της σεξουαλικής δραστηριότητας του ζευγαριού.
 Ο σύντροφος της δήλωσε ότι "κάνουμε έρωτα εφτά φορές την ημέρα, αν και χρειάζεται προσοχή για ατυχήματα, λόγω των κιλών της Πολίν". Πρόσθεσε μάλιστα, ότι "αν και κάθε πόδι της ζυγίζει παραπάνω από ότι εγώ (ενώ εκείνος είναι μόλις 80 κιλά), βρίσκουμε τρόπους να τοποθετήσουμε το κορμί της ώστε να ικανοποιούμαστε και οι δυο". Σε ότι αφορά τη "μέθοδο" που χρησιμοποιούν, η 47χρονη δήλωσε ότι "χρησιμοποιούμε πολύ τη μέθοδο του μασάζ, έχουμε ενισχυμένο κρεββάτι, ενώ επειδή δυσκολεύομαι να βρω ρούχα και εσώρουχα για τις διαστάσεις μου, συνήθως ρίχνω πάνω μου ένα ωραίο σεντόνι".
Η Πολίν καταλήγει δηλώνοντας ότι είναι πολύ ευτυχισμένη με την προσπάθεια της, και θα προσπαθήσει να τη συνεχίσει για να καταφέρει να χάσει και άλλα περιττά κιλά, τα οποία μπορούν να της προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

πηγή : news247.gr

Η νέα Δημοκρατία του Πορνό

Ο Stuart Lawley διασχίζει την οδό Bear’s Club στην αριστοκρατική περιοχή Τζούπιτερ της Φλόριντα με τη 12κύλινδρη Rolls-Royce Phantom Coupé του αξίας 464.000 δολαρίων. Μπαίνει στην είσοδο ενός πύργου γαλλικού στιλ δίπλα ακριβώς από ένα πολυτελές γήπεδο του γκολφ που έχει σχεδιάσει ο ζωντανός θρύλος του επαγγελματικού γκολφ Τζακ Νίκλαους. Εδώ κοντά μένει η Σελίν Ντιόν κι ο Μάικλ Τζόρνταν χτίζει το σπίτι του, λέει ο Lawley. H πέντε υπνοδωματίων 9.300 τετραγωνικών ποδιών πέτρινη έπαυλή του έχει ένα πανέμορφο τεχνητό γκαζόν φτιαγμένο από πλαστικό. "Μου αρέσει αρκετά", λέει.
Η προηγούμενη ιδιοκτήτρια μετακόμισε σε μεγαλύτερη έκταση. Βιαζόταν να πουλήσει και της πρόσφερε 3,8 εκατομμύρια δολάρια μετρητά. Τα πήρε. Υπήρχε όμως ένα εμπόδιο: στις αρχές Ιουνίου η ένωση ιδιοκτητών καθυστέρησε το κλείσιμο της συμφωνίας γιατί μερικά μέλη της δεν έβλεπαν με καλό μάτι το επάγγελμα του Lawley. "Οι γείτονες ανησυχούσαν ότι μετακομίζει δίπλα τους ένας μεγαλοπορνογράφος", λέει ο Lawley. "Τρίχες." Γιός οδηγού δημοτικού λεωφορείου, ο Lawley μεγάλωσε στα βιομηχανικά Δυτικά Μίντλαντς της Αγγλίας.
Μέχρι τα 37 του είχε βγάλει αρκετά χρήματα πουλώντας μηχανές φαξ και φτιάχνοντας business-to-business ιστοσελίδες (εταιρικές ιστοσελίδες που απευθύνονται σε άλλες εταιρείες). Το 2000 μετακόμισε στις Μπαχάμες κυρίως για να αποφύγει χρέη 40 εκατομμυρίων δολαρίων από φόρους. Δε θεωρεί τον εαυτό του πορνογράφο. "Ήμουν όπως όλοι. Απλά είχα μπει κρυφά 4-5 φορές σε πορνό site". Τώρα είναι ιδιοκτήτης της ICM Registry, μιας δωδεκαμελούς επιχείρησης με έδρα το Palm Beach της Φλόριντα που διαχειρίζεται τα νέα top level domain σε .xxx (εναλλακτική του .com κατάληξη). Το domain είναι σχεδιασμένο ειδικά για περιεχόμενο για ενηλίκους. Σ' έναν τοίχο στο γραφείο του Lawley το εικονιζόμενο αντικείμενο που φέρει το λογότυπο της εταιρείας είναι ένα μεγάλο βαθυγάλανο προφυλακτικό.
Η εκπρόσωπος της ICM, η πληθωρική και με έντονες καμπύλες Nina Mercedez, αυτοπαρουσιάζεται ως η "πιο καυτή Λατίνα στη βιομηχανία του XXX." Ας φερθούμε λοιπόν ως ενήλικες όπως λέει και το σλόγκαν της ICM ("let’s be adult about it") κι ας συμφωνήσουμε ότι η δουλειά του Lawley είναι μέσα στην πορνοβιομηχανία. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος θέλει να κάνει ένα site με βίντεο και ζωντανές επαφές με web κάμερες μεταξύ ανδρών και τραβεστί.
Θα σκεφτεί ένα πιασάρικο όνομα και θ' αγοράσει μια διεύθυνση που θα τελειώνει σε .com απ' το GoDaddy ή άλλο παρόμοιο site απ' όπου αγοράζει κανείς domain. Στην τιμή θα συμπεριλαμβάνεται και το μερίδιο της Verisign, μιας άλλης εταιρείας με έδρα το Ρέστον της Βιρτζίνια που λειτουργεί την ψηφιακή υποδομή για τα site σε .com. Στη γλώσσα του διαδικτύου η Verisign είναι ένα registry [μητρώο στα ελληνικά]. Η ICM είναι κι αυτή registry, και τα site της σε .xxx διατίθενται κι αυτά προς πώληση απ' την GoDaddy. Όσο για το site με τραβεστί, λέγεται shemales.xxx και το domain είναι ήδη πιασμένο.
Απ' το περασμένο φθινόπωρο που βγήκε online, πολλά site έχουν βρει διαδικτυακή στέγη στη νέα κατάληξη .xxx, μεταξύ των οποίων το orgy.xxx, το bollywood.xxx, και το german-sex-portal.xxx. Για αρκετά χρόνια η Nina Mercedez έτρεχε μια σειρά από site σε .com. Πρόσφατα μίσθωσε χώρο και στο ninamercedez.xxx [κάνει redirect στο ninamercedezxxx.com].
Αν κάποιος γκουγκλάρει τη λέξη "Mercedes" ή "Mercedez", "πιθανότατα τα αποτελέσματα να είναι αυτοκίνητα ή εξαρτήματα αυτοκινήτων", λέει. Αν θέλουν να δουν τη Nina Mercedez να κάνει σεξ και πληκτρογραφήσουν το όνομά της και το .xxx "ξέρουν ότι θα βρουν πορνό". Η Mercedez ούτως ή άλλως εμφανίζεται αρκετά ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά η ευκολία πρόσβασης στο πορνογραφικό υλικό είναι αυτό που δίνει αξία στην περίπτωση των domain σε .xxx. Μέσα στο ψηφιακό σύμπαν που αποτελείται από top-level domains — com, .net, .org, .gov, .edu και δε συμμαζεύεται — ο Lawley παρουσιάζει το .xxx σαν μια υπεύθυνα διοικούμενη διαδικτυακή "γειτονιά των κόκκινων φαναριών".
Μπαίνεις εκεί αν θες καθαρό πορνό χωρίς αφορμές και συναίσθημα. Αν δε θες, μένεις μακριά. Οι μέρες του πορνό με γελοίο σενάριο έχουν περάσει. Το περισσότερο πορνό που βρίσκει κανείς στο διαδίκτυο δεν είναι τόσο αισθησιακό όσο σκληρό σε τέτοιο βαθμό που κανείς ελπίζει να είναι προσποιητό. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σ' αυτό, λέει ο Lawley. Είναι όλα προϊόντα φαντασίας για συναινούντες ενήλικους.
Οι γονείς μπορούν με τις ρυθμίσεις των browser ή με γνωστά προγράμματα να μπλοκάρουν όλα τα site σε .xxx. Επιπλέον υπόσχεται ότι στα domain του δεν υπάρχει φόβος για ιούς, ηλεκτρονικές απάτες ή απροσδόκητες συναντήσεις με παράνομο υλικό (παιδική πορνογραφία). Στην τιμή της αγοράς ενός .xxx domain συμπεριλαμβάνονται καθημερινά scans απ' την εταιρεία ιντερνετικής προστασίας McAfee, κι έτσι διασφαλίζεται ότι τα site είναι προστατευμένα από ηλεκτρονικούς απατεώνες που χρησιμοποιούν site πορνό ως δόλωμα για να υποκλέψουν προσωπικά στοιχεία. Τον επόμενο χρόνο η ICM σχεδιάζει να λανσάρει ένα δικό της σύστημα online μικροπληρωμών.
Η υπηρεσία αυτή σύμφωνα με τον Lawley θα βοηθήσει τους πορνοπαραγωγούς να αντεπιτεθούν κατά της online πειρατείας, αλλά και της πληθώρας του δωρεάν υλικού που κυκλοφορεί παντού στο διαδίκτυο. "Θα κάνουμε για τη βιομηχανία ενήλικης διασκέδασης ό,τι έκανε η Apple για τη μουσική βιομηχανία με το iTunes store", λέει.
Οι καταναλωτές που έχουν συνηθίσει σε κακής ποιότητας βίντεο θ' αρχίσουν να μαθαίνουν να πληρώνουν για καλύτερης ποιότητας hardcore πορνό. Η τιμή, η ποσότητα και η εξειδίκευση είναι τα κλειδιά. Αντί του παραδοσιακού μοντέλου 24,99 δολάρια μπροστά για μηνιαία πρόσβαση στην περιοχή μελών, οι καταναλωτές θα πληρώνουν 99 cents το κομμάτι για μικρά κλιπάκια (όπως αγοράζει κάποιος ένα τραγούδι κι όχι ολόκληρο το άλμπουμ).
 Ίσως το καλύτερο απ΄όλα είναι η ευκολία με την οποία μπορεί κανείς να πληρώσει για ένα κλιπάκι από κάποια κινητή συσκευή. Με περισσότερα από 220.000 ονόματα κατοχυρωμένα μέχρι στιγμής, ο Lawley, σύμφωνα με τη δική του πάντα άποψη, είναι επικεφαλής ενός μεγάλου κεντρικού εικονικού εμπορικού κέντρου. Ιδιοκτήτες site πληρώνουν 60 δολάρια το χρόνο για ένα συνηθισμένο domain σε .xxx, ενώ την ίδια στιγμή ένα .com domain κοστίζει 10 δολάρια.
Η ICM Registry πούλησε σε πλειστηριασμούς "premium" ονόματα πολύ περισσότερο. Το shemales.xxx για παράδειγμα που αναφέραμε παραπάνω έφτασε τα 200.000 δολάρια, το fetish.xxx 300.000 δολάρια και το gay.xxx τα 500.000 δολάρια. Τους τελευταίους τρεις μήνες του 2011, τους πρώτους μήνες που ήταν ενεργή ουσιαστικά, η μικρή εταιρεία έβαλε στα ταμεία της 25 εκατομμύρια δολάρια. Αν και το ποσοστό του πορνογραφικού υλικού που υπάρχει τελικά στο διαδίκτυο έχει γενικά μεγαλοποιηθεί από συντηρητικούς ακριβιστές και πωλητές προγραμμάτων φιλτραρίσματος και μπλοκαρίσματος πορνογραφικών σελίδων, υπάρχει ακόμα περιθώριο για την ICM να μεγαλώσει κι άλλο. Η πιο ολοκληρωμένη έρευνα για το πορνό στο διαδίκτυο (στα .com domain) που πραγματοποιήθηκε απ' τους νευροεπιστήμονες Ogi Ogas και Sai Gaddam για το βιβλίο τους του 2011 "A Billion Wicked Thoughts", έδειξε ότι μόνο ένα 4,2 τοις εκατό απ' τα ένα εκατομμύριο δημοφιλέστερα site σχετίζεται με το σεξ.
Πιο εντυπωσιακό είναι ότι ένα 13 τοις εκατό των αναζητήσεων στο διαδίκτυο αφορά ερωτικό περιεχόμενο. Ο Lawley ελπίζει ότι ένα μεγάλο μερίδιο αυτών των αναζητήσεων θα εισρεύσουν στο .xxx. Το όλο εγχείρημα έχει προκαλέσει πάντως ποικίλες αντιδράσεις στη νότια Καλιφόρνια, γνωστή και ως Porn Valley.
Κάποιοι πορνοπαραγωγοί κατηγορούν τον Lawley ότι ουσιαστικά εξαναγκάζει τις εταιρείες, είτε εντός είτε εκτός πορνοβιομηχανίας, να προασπίσουν την πνευματική τους ιδιοκτησία αγοράζοντας προληπτικά domain με το όνομά τους σε .xxx μην τυχόν και το πάρει άλλος. "Πρόκειται για εκβιασμό", λέει ο Christian Mann, γενικός διευθυντής της Evil Angel. "Το επιχειρηματικό σχέδιο της ICM είναι σοκαριστικό. Είναι σκανδαλώδες". Παρ' όλα αυτά η εταιρεία αγόρασε τα ανάλογα των ιστοσελίδων της evilangel.com και buttman.com ονόματα σε .xxx φοβούμενη τους cybersquatters [το Cybersquatting είναι η πράξη της αγοράς πολλαπλών domain με δημοφιλείς λέξεις/ονόματα που συνδέονται με μεγάλες εταιρείες/εμπορικά σήματα ή διάσημους ανθρώπους με σκοπό να αποκτήσουν αξία και να πουληθούν αργότερα στους ενδιαφερόμενους σε πολύ μεγάλες τιμές].
Η Manwin, ιδιοκτήτρια εταιρεία μεταξύ άλλων του YouPorn, του PornHub, του Tube8 και του XTube, κατέθεσε μήνυση εναντίον της ICM για "μονοπωλιακή πρακτική" και "χειραγώγηση τιμών", κάτι που βέβαια η ICM αρνείται. Ήδη απ' τον Απρίλιο του 2006 ο ιδιοκτήτης του Hustler Λάρι Φλιντ έγραψε σε ανοιχτή επιστολή ότι το .xxx domain "είναι μια εγγενώς επικίνδυνη ιδέα χωρίς πραγματικό σκοπό", και προειδοποίησε ότι θα ενθάρρυνε τους νομοθέτες στην Ουάσιγκτον και άλλες πρωτεύουσες να το θεωρήσουν σαν το μοναδικό μέρος που μπορεί να επιτρέπεται υλικό για ενηλίκους.
"Μόνο αν γίνει εργαλείο λογοκρισίας", πρόσθεσε, "θα πετύχει το στόχο του να εμποδίζει στους ανήλικους την πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό". Ο Lawley απ' την πλευρά του λέει ότι δεν ευνοεί κατ' ανάγκη αυστηρότερες κυβερνητικές πρακτικές.
Οι αντιδράσεις αυτές, ανεξάρτητα αν έχουν βάση ή όχι, αφήνουν να διαφανεί κάτι άλλο: η ICM ήρθε σε στιγμή μεγάλης κρίσης για την εμπορική πορνογραφία. Μετά από κάποια χρόνια "έκρηξης", το ίντερνετ έχει γονατίσει πολλούς πορνοπαραγωγούς και εμπόρους.
Το άπειρο δωρεάν υλικό των tube site έχει μειώσει τα έσοδα της παγκόσμιας πορνοβιομηχανίας κατά 50% απ' το 2007, δηλαδή σε κάτι λιγότερο από 10 δισ. δολάρια. Αυτοί είναι πρόχειροι υπολογισμοί της Diane Duke, διευθύντριας της Free Speech Coalition, μιας εμπορικής ένωσης που εκπροσωπεί πολλές πορνογραφικές εταιρείες. Σε κατ' ιδίαν συζητήσεις πολλοί άνθρωποι του χώρου λένε ότι οι εκτιμήσεις αυτές είναι πολύ αισιόδοξες...

πηγή : www.bourdela.com

Πόζαραν με μαγιό μπροστά στη Βουλή!...

Είκοσι καλλονές έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης «Ο ελληνικός τουρισμός δεν είναι σε κρίση». Το πανό το κρατούν είκοσι καλλονές από όλες τις χώρες του κόσμου, έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με μαγιό; Πρόκειται για τις είκοσι φιναλίστ του διαγωνισμού Μις Παγκόσμιος Τουρισμός που... πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας οι οποίες όχι μόνο την τίμησαν αλλά έκαναν και την καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσαν. πηγή : www.trelokouneli.gr

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Ασφάλισε το μόριό του για 1 εκατομμύριο δολάρια

Τόσα και τόσα πράγματα ασφαλίζουμε! Τώρα ήρθε η ώρα να ασφαλιστεί και ένα ανδρικό μόριο και, μάλιστα, έναντι 1 εκατομμυρίου δολαρίων! Με το προσόν του ασφαλισμένο κυκλοφορεί πλέον ο Keiran Lee, ένας από... τους πιο γνωστούς Βρετανούς πορνοστάρ. Εργατικό ατύχημα φοβάται ο άνθρωπος (είναι και η δουλειά «περίεργη», βλέπεις), οπότε ασφάλισε αυτό που του εξασφαλίζει τα προς το ζην από… ολική απώλεια! Εκατοντάδες ροζ ταινίες έχει στο ενεργητικό του, ποτέ δεν ξέρεις αν και πότε θα έρθει η κούφια η ώρα... «Μόνο ένα εκατομμύριο;», διερωτήθηκε μέσω Twitter η σύζυγός του, η επίσης πορνοστάρ Kristen Price και πρόσθεσε: «για μένα η αξία του είναι ανεκτίμητη»…

πηγή : www.trelokouneli.gr
Το στοματικό είναι μια πολύ διαδεδομένη μορφή σεξ που την αναζητούν όλο και περισσότερο τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες… Το να κάνουν όμως στοματικό οι γυναίκες στον άντρα είναι πιο διαδεδομένο από ότι το αντίθετο. Πολλοί είναι οι άντρες που λένε όχι στο να κάνουν στοματικό έρωτα σε μια γυναίκα.... και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό. Πολλοί είναι αυτοί που σιχαίνονται,καθώς στον μέσο όρο το γεννητικό όργανο της γυναίκας είναι εστία περισσότερων μικροβίων από ότι το γεννητικό όργανο του άντρα, και μπορεί να έχει άσχημη και περίεργη μυρωδιά και γεύση- όπως λένε. Aπό την άλλη πολλοί δεν θεωρούν ότι τους προσφέρει κάποια ηδονή(αν είναι δυνατόν!) και εγωιστικά θεωρούν ότι μόνοι αυτοί έχουν δικαίωμα να δέχονται την απόλαυση του στοματικού σεξ. Αυτό όμως δεν αποτελεί κανόνα. Υπάρχουν και άντρες οι οποίοι γουστάρουν να κάνουν στοματικό και να βλέπουν την κοπέλα να απογειώνεται.. Όμως κακά τα ψέμματα- το στοματικό σεξ απο την πλευρά των γυναικών είναι πιο διαδεδομένο από ότι το αντίθετο και ένας λόγος είναι κυρίως το ότι οι γυναίκες δεν το ζητούν και δεν το απαιτούν, αναφέρει τ queen.gr. Οι άντρες, συνήθως κατόπιν απαίτησης της γυναίκας προβαίνουν στην πράξη, ενώ πιο συχνό είναι να το κάνουν σε μια κοπέλα που τους ενδιαφέρει πραγματικά και όχι σε ένα απλό one night stand. Oπότε, την ηδονή του στοματικού νιώθουν πιο πολύ οι κοπέλες μέσα σε σχέση σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, διότι εκεί οι άντρες ενδιαφέρονται πραγματικά να τις ικανοποιήσουν, ενώ παράλληλα τις γνωρίζουν και δεν τίθενται και λόγοι τύπου «σιχαίνομαι-δεν σε ξέρω»…. Πάντως οι περισσότερες γυναίκες είτε το ζητούν είτε όχι, θέλουν και απολαμβάνουν όσο και οι άντρες το στοματικό σεξ.

πηγή : www.queen.gr

12/07/12 Photo of the day!!!

Ελένη!!!

Μάθετε σε 1.30 λεπτό τα πάντα για τη στυτική δυσλειτουργία – ΒΙΝΤΕΟ

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα δείτε με τη βοήθεια των γραφικών πως ο άνδρας δεν μπορεί να επιτύχει τη στύση του. Θα δείτε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν ολόκληρο το σύστημα έτσι ώστε να μην καταφέρει να διατηρήσει στύση, επαρκή για σεξουαλική επαφή. Από την ηλικία των 40 και πάνω, έστω και μια φορά κάποιος άνδρας θα βιώσει αυτό το απεχθές συναίσθημα. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι μέχρι τα 40, ένα 5% των ανδρών έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα. Από τα 40 μέχρι τα 65 το ποσοστό αυτό εκτινάσσεται στο 15%

πηγή : www.iatropedia.com

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Οι κραυγές στο σεξ δείχνουν πόσο αριστοκρατική είναι μια γυναίκα!

Αν το ζευγάρι της διπλανής πόρτας σας κρατάει ξύπνιους όλη νύχτα με το θορυβώδη έρωτά του υπάρχουν πολλές πιθανότητες ένας από τους δυο να έχει λόγο να (βροντο)φωνάζει για την τελευταία κατάκτησή του. Αν η σύντροφός σου συνηθίζει να φωνάζει κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι μόνο για να εκφράσει τη χαρά και την ικανοποίησή της αλλά είναι επίσης και για να δώσει σε όλους τους άλλους να καταλάβουν ακριβώς πόσο δημοφιλής και κοινωνικά ανώτερος είναι ο εραστής της- δηλαδή εσύ Αν το ζευγάρι της διπλανής πόρτας σας κρατάει ξύπνιους όλη νύχτα με το θορυβώδη έρωτά του, υπάρχουν πολλές πιθανότητες ένας από τους δυο να έχει λόγο να (βροντο)φωνάζει για την τελευταία κατάκτησή του Όσο πιο θορυβώδες ο ένας εκ των δύο συντρόφων τόσο πιο υψηλή είναι η κοινωνική τάξη του άλλου. Πολύ περισσότερο αυτό φαίνεται να ισχύει για τους χιμπατζήδες Η χαμηλότερης τάξης χιμπατζήδες στα ζευγάρια έκαναν πάντα το μεγαλύτερο θόρυβο στη διάρκεια της ερωτικής πράξης, όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο St Andrews στη Σκωτία σε έρευνα που έκαναν Οι κραυγές αυξάνονταν με την κοινωνική θέση του συντρόφου, ανεξάρτητα από το αν ο εν λόγω σύντροφος ήταν άνδρας ή γυναίκα, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν με τον πιο «in» ή με τον κ. ή την κ. «Popular» Οι χιμπατζήδες αποκτούν ισχύ με τη δημιουργία συνασπισμών τόσο με άλλα θηλυκά όσο και με αρσενικά, για αυτόν ακριβώς το λόγο το να δημιουργούν ισχυρές φίλες και να το διαφημίζουν αποκτά πολύ μεγάλη σημασία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δρ Zanna Clay, μέλος της ερευνητικής ομάδας «Όπως συμβαίνει και με τους ανθρώπους το σεξ μεταξύ των χιμπατζήδων δεν γίνεται μόνο για λόγους αναπαραγωγής αλλά είναι επίσης σημαντικό και με άλλους τρόπους, όπως η φιλία και η συγκόλληση αλλά και να κρατάει κάποιον κοντά σε κάποια άλλα ισχυρά μέλη της κοινωνίας. Με όλα αυτά επιβεβαιώνεται στην ουσία η ιδέα ότι οι κραυγές και οι θόρυβοι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης εξυπηρετούν έναν πολύ ευρύτερο κοινωνικό ρόλο από την απλή έκφραση της ερωτικής απόλαυσης και της ευχαρίστησης

πηγή : www.tsantiri.gr

11/07/12 Photo of the day!!!

Δέσποινα!!!

Σεξ, πάρτι και μεθύσια στο Ολυμπιακό Χωριό...

Ένα βιβλίο που αποκαθηλώνει… εκ των έσω τους Ολυμπιακούς Αγώνες έρχεται να ταράξει τα νερά του Ολυμπιακού κινήματος, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την έναρξη της Ολυμπιάδας στο Λονδίνο. Το βιβλίο, που ονομάζεται «The Secret Olympian» (Ο Μυστικός Ολυμπιονίκης), υπογράφεται.... από έναν αθλητή που φέρει, για ευνόητους λόγους, το ψευδώνυμο «Anon». Ο «Έινον», που ήταν μέλος της Βρετανικής εθνικής ομάδας κωπηλασίας που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και του Σίδνεϊ το 2000, περιγράφει με λεπτομέρεια τι είδαν τα μάτια του και τι άκουσαν τα αυτιά του καθ' όλη τη διάρκεια των Αγώνων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αυστραλία. Ο πρώτος μύθος που καταρρίπτεται, μέσα από τις αφηγήσεις του συγγραφέα, είναι πως οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος στους Αγώνες προετοιμάζονταν εξ' απαλών ονύχων για τη συμμετοχή τους εκεί. «Οι περισσότεροι εξ' αυτών βρέθηκαν στο άθλημά τους καθαρά από σπόντα, επειδή δεν ήταν καλοί σε κάποιο άλλο αγώνισμα που είχαν ξεκινήσει όταν ήταν μικροί», τονίζει ο Έινον, που σπεύδει να υπογραμμίσει πως πολλοί από τους συναθλητές του ήθελαν να πάρουν μέρος στους αγώνες μόνο για την εμπειρία και προκειμένου να ζήσουν από κοντά τη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή, δίχως να έχουν κάποιες ιδιαίτερες προσωπικές φιλοδοξίες διάκρισης σε αυτούς. Και μετά είναι κι ό,τι συνέβαινε μέσα στο Ολυμπιακό Χωριό: «ο τόπος διαμονής των αθλητών ήταν ένα τεράστιο πάρτι όπου, όταν ερχόταν το απόγευμα, όλοι έπιναν, μεθούσαν και έκαναν σεξ μέχρι τα ξημερώματα, ειδικά αν δεν είχαν κάτι να κάνουν την επόμενη ημέρα. Το Χωριό είχε παντού μηχανήματα όπου μοίραζαν δωρεάν προφυλακτικά διά πάσα χρήση», τονίζει ο ανώνυμος κωπηλάτης, που ωστόσο επισημαίνει πως παρά το γεγονός πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας αντιστοιχούσαν… 13 προφυλακτικά ανά αθλητή, δεν ήταν το… Ρωμαϊκό όργιο που ισχυρίζονται πολλοί, αφού «αρκετοί εκ των συναθλητών μου απλώς δεν άντεχαν όλο αυτό το συνεχές πάρτι μέχρι πρωίας κι έφευγαν από το Χωριό, προτιμώντας να πληρώσουν από τη τσέπη τους και να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο εκτός του χώρου, όπου θα είχαν την ησυχία τους». «Ακόμη κι αυτά τα τόσα προφυλακτικά που μοιράζονταν παντού, μη νομίζετε πως χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά για σεξουαλικές επαφές μεταξύ (συν)αθλητών. Πολλά από αυτά κατέληξαν ως σουβενίρ στις τσάντες μας, και τα γυρίσαμε πίσω στη χώρα μας, χωρίς να τα χρησιμοποιήσουμε τελικά», καταλήγει ο Έινον...

πηγή : www.trelokouneli.gr

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Το νου σας! Το πάνω χείλος «προδίδει» τη σεξουαλική ζωή των γυναικών

Έχετε επίπεδο πάνω χείλος σαν την Julia Roberts ή τη Nicole Kidman; Ή μήπως το χείλος σας κάνει τη «λακουβίτσα» που έχει η Rihanna; Γιατί από αυτό εξαρτάται, σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίου της Σκωτίας, η καλή ή κακή σεξουαλική ζωή των γυναικών. Σύμφωνα με την έρευνα, που επικαλείται η .... Daily Mail, οι γυναίκες που έχουν περισσότερο «σχηματισμένη» γραμμή στο πάνω χείλος, έχουν και 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό από τη σεξουαλική πράξη και μόνο, σε σχέση με όσες έχουν πιο «φλατ» πάνω χείλος. Για τις ανάγκες της μελέτης, εξετάστηκαν 258 νέες γυναίκες, ηλικίας μεταξύ 18 και 35 ετών, από τις οποίες ζητήθηκε να περιγράψουν τα χείλη και τις ερωτικές τους συνήθειες, γράφει το cosmo.gr. Το 95% των γυναικών όσων έχουν πιο έντονη γραμμή στο πάνω χείλος, δήλωσαν πως η σεξουαλική επαφή καταλήγει σε οργασμό, σε αντίθεση με τις γυναίκες που δεν έχουν, που δήλωσαν το ίδιο σε ποσοστό 60%. Πάντως, όπως δήλωσε η θεραπεύτρια Paula Hall, η έρευνα δε θα πρέπει να «ρίξει» την αυτοπεποίθηση των γυναικών που δεν έχουν την έντονη γραμμή, αφού αποδείχθηκε ακόμη, πως το σχήμα του χείλους δεν είναι ανάλογη της επιτυχίας της σεξουαλικής πράξης με άλλους τρόπους. «Αν μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιείται με τη σεξουαλική πράξη και μόνο, έχει καλώς. Ωστόσο, αυτό που μετράει στη σεξουαλική επαφή, είναι η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία», σημείωσε η ίδια.

πηγή : www.cosmo.gr

Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

09/07/12 Photo of the day!!!

Eλένη!!!

Πρόστιμο σε οδηγό γιατί χάζευε τα "προσόντα" περαστικής

Ένα πρόστιμο εξήντα λιρών λίρες στοίχισε ο θαυμασμός των "προσόντων" ελκυστικής περαστικής στον 26χρονο Doug Maclean. Το "καρφωμένο" βλέμμα του καταγράφηκε από τις κάμερες της αστυνομίας και έτσι οι αρχές του επέβαλαν το συγκεκριμένο πρόστιμο, με την κατηγορία πως οδηγούσε απρόσεκτα. "Η πίσω όψη της κοπέλας ήταν όμορφη και ήθελα να δω αν και το πρόσωπό της ήταν τόσο όμορφο όσο η σιλουέτα της", σημείωσε, τονίζοντας πως κάθε άντρας στον πλανήτη θα έκανε το ίδιο. Μάλιστα παραδέχτηκε πως τα φωτογραφικά στοιχεία απεικονίζουν τον ίδιο να χαζεύει την κοπέλα, σημειώνοντας ωστόσο πως είχε τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου. "Οι αστυνομικοί μου είπαν πως η οδηγική συμπεριφορά μου ήταν απρόσεκτη και ότι θα έπρεπε να πληρώσω ένα πρόστιμο και να παρακολουθήσω μαθήματα οδηγικής ευαισθητοποίησης", σημείωσε. Μπορεί, όπως σημείωσε, η κοπέλα να ήταν εντυπωσιακή, αλλά κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν άξιζε να πάρει πρόστιμο 60 λιρών. Μάλιστα αναφέρει πως όταν οι αστυνομικοί έγραφαν το πρόστιμο, ένας εκ των δύο παραδέχτηκε πως "χάζεψε" τα προσόντα της. "Κοίταξες και εσύ τα "προσόντα" της, εγώ γιατί δεν μπορώ" είπε τότε στον αστυνομικό για να λάβει από τον συνάδελφό του την απάντηση πως εκείνος δεν οδηγούσε.

πηγή : news247.gr

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες στο sex

Η εικόνα της συντηρητικής γυναίκας, που περιμένει τον ένα και μοναδικό σύντροφο φαίνεται πως έχει πεθάνει και τη θέση της έχει πάρει ο πειραματισμός και ο σεξουαλικός «πρωταθλητισμός»! Τα στοιχεία, λοιπόν, λένε ότι 1 στις 10 γυναίκες έχει περισσότερες από 3 σεξουαλικές επαφές την εβδομάδα! Το 36% των γυναικών αναφέρει ότι έχει σεξουαλικές επαφές έως τρεις φορές την εβδομάδα και το 25% αρκείται σε μία σεξουαλική συνεύρεση την εβδομάδα. Αποχή από το σεξ, λόγω διαφόρων συνθηκών, δηλώνει ένα ποσοστό 26%. Σε ό,τι αφορά τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων, το 1/3 του δείγματος αναφέρει ότι είχε μόνο έναν σεξουαλικό σύντροφο, το 16% δύο και οι υπόλοιπες πιο πολλούς. Το 5% ξεκίνησε τη σεξουαλική τους ζωή πριν την ηλικία των 16 ετών.

πηγή : www.newsbomb.gr

Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

08/07/12 Photo of the day!!!

Aλεξάνδρα!!!

Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής του πλανήτη

Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και η τιμή του υπολογίζεται στα 300 ευρώ συνολικά για τις υπηρεσίες που παρέχει. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πορνείο της Αυστραλίας με έδρα το Σίδνεϊ το οποίο κέρδισε έφεση που είχε κάνει σε περσινή δικαστική απόφαση που του απαγόρευε δημιουργία και άλλων χώρων, υποστηρίζοντας.... πως ήταν ήδη πολύ μεγάλο, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του, την επέκτασή του. Το εν λόγω πορνείο, που όπως είπε η δικαστής είναι «καλύτερο από τα περισσότερα», έλαβε το πράσινο φως για μια επέκταση ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ. Το σχέδιο προβλέπει περισσότερα δωμάτια, ακόμα και για γκρουπ και τραπέζια μπιλιάρδου. Να σημειωθεί ότι το Stiletto λειτουργεί όλες τις ημέρες του χρόνου εκτός απο τα Χριστούγεννα, και οι ιδιοκτήτες του ισχυρίζονται πως ανάμεσα στους πελάτες τους είναι ηθοποιοί, τραγουδιστές και μεγάλοι αθλητές. Στην Αυστραλία η πορνεία δεν επιτρέπεται σε όλες τις πόλεις και για παράδειγμα σε περιοχές όπως οι Βόρειες Επαρχίες είναι απαγορευμένη.

πηγή : www.trelokouneli.gr

Ρωσίδες ιερόδουλες έκλεψαν μυστικά του τουρκικού στρατού απο τούρκους αξιωματικούς

Οι Ρωσίδες «Ματα Χάρι» πήραν όλα τα μυστικά στα κρεβάτια των αξιωματικών του τουρκικού στρατού. Σαρώνει τον τουρκικό στρατό το σεξουαλικό-κατασκοπευτικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει. Μετά από επιχείρηση του στρατού σε συνεργασία με την αστυνομία αποκαλύφθηκε κύκλωμα το οποίο παγίδευε με ιερόδουλες τούρκους αστυνομικούς και του υποχρέωνε αργότερα να φέρουν απόλυτα στρατιωτικά μυστικά τα οποία τα πουλούσαν στο εξωτερικό.

πηγή : www.newsit.gr
Related Posts with Thumbnails