-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

Τι συμβαίνει στον οργανισμό όταν δεν κάνουμε σεξ;Πόσο καιρό μπορείς να αντέξεις χωρίς να κάνεις σεξ, μέχρι να φτάσει στο σημείο η αποχή να επηρεάζει και να επιδρά τη συνολική σου υγεία;
 Πόσο καλά γνωρίζεις το σεξουαλικό σου ρολόι;
 Μπορείς να καταλάβεις πότε το σώμα σου ζητάει το σεξ;
 Οταν χρειάζεσαι το σεξ μπορείς να ηρεμήσεις και να το «ξεχάσεις» με κάποιες τρυφερές χειρονομίες του/της συντρόφου σας, ή χρειάζεσαι κανονική επαφή για να ικανοποιηθείς;
 Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ασχολούνται με τέτοιες ερωτήσεις, δημιουργούνται συχνά συγκρούσεις οι οποίες οφείλονται στη διαφορά της συμπεριφοράς και των σεξουαλικών αναγκών μεταξύ των ανθρώπων.
 Το σώμα σου «λέει» πότε χρειάζεται σεξ Ισως είναι εύκολο να αγνοηθούν τα σήματα που στέλνει το σώμα σου σχετικά με την ανάγκη να κάνεις σεξ, καθώς πολλές φορές τα «μπερδεύεις» με άλλα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητα.
 Ο καλύτερος τρόπος για να τα καταλάβεις είναι να παρατηρήσεις πόσα και ποια αρνητικά συναισθήματα εξαφανίζονται αμέσως μετά το σεξ.
 Να εχεις πάντα στο μυαλό σου ότι το σεξ δεν είναι πάντα υπόθεση για «δύο», με άλλα λόγια, μπορείς να βάλεις και τον αυνανισμό στο πρόγραμμα.
 Οι αντιδράσεις Μία σχεδόν ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή μπορεί να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και σε μερικές ακραίες περιπτώσεις οι αντιδράσεις μπορεί να είναι σωματικά και ψυχολογικά σοβαρές: φαγούρα στο δέρμα, εκνευρισμός, θυμός κ.ά.
 Μπορεί ακόμα να πληγώσεις τον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου, συναισθηματικά ή ακόμα και σωματικά, επειδή δεν «ακουσες» την έκκληση του σώματός σου για σεξ.
 «Χρειάζομαι Σεξ» Όταν θα φτάσεις στο σημείο να καταλαβαίνεις απόλυτα το μήνυμα που στέλνει το σώμα σου: «Χρειάζομαι σεξ» θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσεις τις φάσεις που παρατηρούνται αυτά τα δυσάρεστα συναισθήματα.
Εάν το καταφέρεις θα μπορεσεις να εμποδίσεις τις όποιες κακές αντιδράσεις.
 Φυσικά, αυτές οι φάσεις διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και εξαρτώνται από ορισμένους παράγοντες όπως, η ηλικία, το φύλο, ο τρόπος ζωής, η φυσική κατάσταση, η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση κ.ά.
 Γενικά όπως αναφέρει το kamarinia θα πρέπει να βρεις το χρόνο για να «ψάξεις» τον εαυτό σου, το σώμα σου, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και έτσι θα καταλάβεις πότε θα πρέπει να πάρεις τη «δόση» σεξ που σου λείπει.

 πηγή : patrasevents.gr

Το πορνό στην ελληνορωμαϊκή αρχαιότητα: 4.000 χρόνια «τσόντας»Δεν προκαλεί έκπληξη. Οι αρχαίοι κάτοικοι αυτής της γης που πατάμε γνώριζαν πράγματι τι έπρεπε να κάνουν, πότε έπρεπε να το κάνουν και πώς έπρεπε να το κάνουν!
Οπως όλα τα σημαντικά πράγματα πάνω σ’ αυτό τον πλανήτη, έτσι και η «πορνογραφία» δεν αποτελεί εξαίρεση: κατ’ εξοχήν αρχαιοελληνικό επίτευγμα, διαιωνισμένο από τους Ρωμαίους, εγγραφόταν σε ένα ευρύτερο πλαίσιο σεξουαλικών ηθών που έφερε την ονομασία «αφροδίσια» και προσδιόριζε το σύνολο των γραπτών και ζωγραφικών απεικονίσεων σεξουαλικών πράξεων με σκοπό τον ερεθισμό του κοινού, ώστε η έκθεση στο οπτικό ή ακουστικό ερέθισμα να ωθεί πάραυτα στη «μίμηση πράξεως» φαύλης και αχρείας…
Η χρήση του όρου «πορνογράφος» καταγράφεται για πρώτη φορά το 2ο αιώνα π.Χ. στο έργο «Δειπνοσοφισταί» του Αθήναιου του Ναυκρατίτη, ο οποίος χαρακτήριζε έτσι τους ζωγράφους Αριστείδη, Παυσία και Νικοφάνη, για τις ζωγραφικές συνθέσεις τους που απεικόνιζαν πόρνες. Εκτοτε, ανά τους αιώνες της ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας, η τέχνη της πορνογραφίας είδε τον εαυτό της να αναπτύσσεται πολυειδώς και προς όλες τις κατευθύνσεις, παράγοντας σεξουαλικά εγχειρίδια, προκλητικά θεατρικά έργα, «βρόμικη» ποίηση και πρόζα, αλλά και πολλά-πολλά θεάματα, τα οποία εκτελούσαν ηθοποιοί που έδιναν εμπρόθετα έμφαση στα σεξουαλικώς φορτισμένα στοιχεία με απώτερο στόχο τη διέγερση των παρευρισκομένων.
 Τα σωστά συστατικά της πετυχημένης πορνολαγνικής αναπαράστασης ήταν απλά: η σεξουαλική πράξη οφείλει να γίνεται ευκόλως αντιληπτή από το κοινό, ενώ αυτό με τη σειρά του πρέπει αφενός να αισθανθεί πως τα όσα έκτροπα λαμβάνουν χώρα ενώπιόν του συμβαίνουν για λογαριασμό του, αφετέρου να προσδοκά την τελική επίτευξη του οργασμού.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι τόσο σε αρχαίες ελληνικές όσο και σε ρωμαϊκές αναπαραστάσεις τέτοιου είδους, τίποτα απολύτως δεν παρεμβάλλεται μεταξύ των γεννητικών οργάνων εν δράσει και του βλέμματος του θεατή: εξ ου και η ευρέως χρησιμοποιούμενη σήμερα κίνηση των επιβητόρων πορνοστάρ να τοποθετούν το ένα χέρι στο γοφό ώστε να μην κρύβεται το επίμαχο σημείο των διατριβόμενων οργάνων.
Σημαντικό ρόλο, επίσης, ενδεικτικό του κατ’ ουσίαν θεαματικού χαρακτήρα της αρχαίας πορνογραφίας (του γεγονότος ότι προοριζόταν να ιδωθεί με σκοπό τη διέγερση), ήταν και η σκηνοθεσία της πράξης, η οποία τοποθετούνταν σε σκηνικό ή πλατφόρμα που απομόνωνε τους δρώντες, αιχμαλωτίζοντας την απρόσκοπτη προσοχή του κοινού στη σκηνή της πράξης.
Μάλιστα, στη ρωμαϊκή εκδοχή τους, πολλές αναπαραστάσεις περιελάμβαναν και ένα τρίτο μέλος, συνήθως υπηρέτη του επιβήτορα – cubicularius ήταν η ονομασία του – ενώ δεν εξέλειπαν τόσο στην ελληνική όσο και στη ρωμαϊκή αρχαιότητα οι απεικονίσεις ομαδικού σεξ, γνωστού σήμερα ως παρτούζα ή gang-bang.
 Ενδιαφέρον, τέλος, παρουσιάζουν τα εγχάρακτα επιφωνήματα που συνόδευαν επεξηγηματικά την πράξη (συναντώνται σε πολλές τοιχογραφίες της Πομπηίας), όπως: «στάσου ακίνητη», «άφησε εμένα», «χώσ’ το αργά», «μη» κ.ο.κ.
Ακολουθεί πλήρες ντοκιμαντέρ σε 4 μέρη περί του θέματος.

 


 πηγή : www.alexiptoto.com

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Σε ποια χώρα ο αυνανισμός επιφέρει αποκεφαλισμό; Απίστευτοι νόμοι περι σεξ παγκοσμίωςΤο κείμενο αυτό είναι για γέλια αλλά και για προβληματισμό. Για γέλια, γιατί μόλις διαβάσετε τους απίστευτους σεξουαλικούς νόμους που υπάρχουν στον κόσμο δεν θα μπορείτε να κρατάτε την κοιλιά σας, αλλά και για προβληματισμό γιατί σίγουρα θα αναρωτηθείτε εάν είναι δυνατόν να έχουν θεσπιστεί τέτοιοι νόμοι και μάλιστα να ισχύουν το 2013.
Για παράδειγμα διαβάστε σε ποια χώρα ο αυνανισμός τιμωρείται με αποκεφαλισμό, ή σε ποια είναι παράνομο το σεξ με... ζωντανό ψάρι.

 - Ο πρώτος νόμος από όλα αυτά τα απίστευτα που θα διαβάσετε συναντάται σε χώρες της μέσης Ανατολής και είναι: μετά από μία σεξουαλική επαφή με αρνί είναι...θανάσιμο αμάρτημα να φας την σάρκα του.

- Ένας άλλος παρόμοιος νόμος στην ευρύτερη περιοχή, επιτρέπει σε άντρες να κάνουν σεξ με ζώα με τη βασική προϋπόθεση εκείνα να είναι θηλυκά. Στην περίπτωση που κάποιος πάει με αρσενικό ζώο, η ποινή είναι θάνατος.

- Συνεχίζουμε την περιπλάνηση μας στον κόσμο και πάμε στις ΗΠΑ. Εκεί σε όλες τις πολιτείες απαγορεύεται η σεξουαλική επαφή με είδος που είναι υπό εξαφάνιση. Εξαιρούνται τα... έντομα.

- Στην πολιτεία της Ουάσιγκτον η παρθενία θυμίζει Βαλκανικές χώρες και υπάρχει νόμος που απαγορεύει την ερωτική επαφή με παρθένα γυναίκα, ακόμη και εάν μιλάμε για την πρώτη νύχτα του γάμου του ζευγαριού.

- Παραμένουμε στις ΗΠΑ και στη Γιούτα. Νόμος απαγορεύει στην οποιαδήποτε γυναίκα να κάνει σεξ μέσα σε... ασθενοφόρο. Αν είναι τόσο άτυχη και την καταλάβουν τότε κατηγορείται για παράπτωμα και το όνομα της πρέπει να δημοσιευτεί στις τοπικές εφημερίδες. Προσοχή ο νόμος αυτός έχει ένα εδάφιο που εξαιρεί τους άνδρες. Δηλαδή για τους άνδρες που κάνουν σεξ μέσα σε ασθενοφόρο, και τους ανακαλύψουν ούτε το όνομα τους θα αποκαλυφθεί στις τοπικές εφημερίδες, ούτε και θα έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα.

- Στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ στην πόλη Ρόουμποχ, είναι παράνομο το σεξ με τα φώτα αναμμένα. Δηλαδή όταν ένα ζευγάρι κάνει έρωτα πρέπει να μην χαλάει ρεύμα.

 - Υπάρχουν πολλές από τις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, όπου είναι επιλήψιμο νομικά να φαίνεται ο σεξουαλικός ερεθισμός του άνδρα μέσα από το παντελόνι του, το σορτς του, την φόρμα του. Δηλαδή απαγορεύεται κάποιος άνδρας να ερεθιστεί δημοσίως και αυτό να φανεί μέσα από το παντελόνι του. Τα Τζιν με το σκληρό ύφασμα είναι μια καλή λύση

- Ο επόμενος σεξουαλικός νόμος των ΗΠΑ είναι αρκετά γκουρμέ. Στη Μινεσότα οι άντρες απαγορεύεται να κάνουν έρωτα αν το στόμα τους μυρίζει κρεμμύδι, σκόρδο ή... σαρδέλα. Αν η γυναίκα το επιθυμεί τότε επιβάλλεται να πλύνουν τα δόντια τους. Επίσης είναι παράνομο να έχουν επαφή με... ζωντανό ψάρι.

- Πάλι στις ΗΠΑ, στο Νουκάστλ του Γουαιόμινγκ απαγορεύεται τα ζευγάρια να κάνουν σεξ μέσα σε ψυγείο για κρέατα. Πως μπορεί να συμβεί αυτό με τέτοιες θερμοκρασίες μη μας ρωτήσετε.

- Στα ξενοδοχεία στους καταρράκτες του Σιουξ στη νότια Ντακότα, κάθε δωμάτιο επιβάλλεται να έχει δύο μονά κρεβάτια και όχι ένα διπλό. Στην περίπτωση που πρόκειται για διαμονή μίας βραδιάς η απόσταση μεταξύ των κρεβατιών πρέπει να είναι μισό μέτρο τουλάχιστον. Επίσης είναι παράνομο το ζευγάρι να κάνει σεξ στο πάτωμα, ανάμεσα στα κρεβάτια. Εκεί μάλλον κυκλοφορούν με τις μεζούρες.

- Αρκετά νοτιότερα, στη Βολιβία υπάρχει νόμος που επιτρέπει σε έναν άνδρα να κάνει ταυτόχρονα σεξ με μία γυναίκα και την κόρη της.

- Παραμένουμε στη Λατινική Αμερική και πάμε στην Κολομβία, όπου μία γυναίκα μπορεί να κάνει σεξ μόνο με τον σύζυγο της. Μάλιστα την πρώτη φορά που θα συμβεί πρέπει να είναι παρούσα και η μητέρα της για να είναι μάρτυρας της πράξης. Σεξ υπό το σκληρό βλέμμα της πεθεράς...

- Η ποινή για αυνανισμό στην Ινδονησία είναι... αποκεφαλισμός. Αν σε πιάσουν δηλαδή, το έχασες το κεφάλι σου.

- Στο Χονγκ Κονγκ είναι νόμιμο η απατημένη σύζυγος να πάρει το νόμο στα χέρια της και να σκοτώσει τον άντρα της. Υπάρχει όμως μια προϋπόθεση. Να το κάνει με γυμνά χέρια. Αυτό ισχύει μόνο για τον ερωτύλο σύζυγο. Την ερωμένη του άνδρα της, ο νόμος της δίνει τη δυνατότητα να την δολοφονήσει φορώντας γάντια.

- Στο Μπαχρέιν ένας άντρας γυναικολόγος μπορεί μεν να εξετάσει τα γεννητικά όργανα μίας γυναίκας, αλλά απαγορεύεται να τα κοιτάξει απ' ευθείας. Μπορεί να τα δει μόνο χρησιμοποιώντας καθρέπτη.

 πηγή : iatropedia.com

Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Το καφέ της αμαρτωλής απόλαυσηςΌσοι απολάμβαναν το καφέ τους στο Grab-N-Go στο Everett της πολιτείας της Ουάσιγκτον γνώριζαν ότι τα κορίτσια προσέφεραν και άλλες υπηρεσίες.
Οι νεαρές που εργάζονταν εκεί σέρβιραν τον καφέ φορώντας τα απαραίτητα.
Ωστόσο δεν έμεναν μόνο εκεί καθώς προσέφεραν και άλλες υπηρεσίες πιο παράνομες!
Μέτα από δίμηνη μυστική έρευνα των αρχών, συνελήφθησαν τρεις νεαρές κοπέλες, οι οποίες αντί για καπουτσίνο και εσπρέσο προσέφεραν έναντι αμοιβής χαλαρωτικό μασάζ και σεξ σε ορισμένους πελάτες του καφέ.
 Για να καταφέρουν να τις πιάσουν ένας ντετέκτιβ πλήρωσε είκοσι δολάρια σε μια κοπέλα, η οποία έκανε στριπτίζ.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Aaron Snell ανάφερε στην Everett Herald Net "Συλλάβαμε τις νεαρές επ' αυτοφόρω". Σύμφωνα με την έρευνα οι νεαρές ηλικίας από 18 έως 24 ετών χρέωναν τις υπηρεσίες τους έναντι 80 δολαρίων.
Η Kassi Carlson η οποία είχε εργαστεί στο παρελθόν στο Grab-N-Gos ανέφερε ότι δεν είχε δει κάποια παράνομη δραστηριότητα.
Το καφέ ήταν ένα κοινό μυστικό της πόλης είδη από το 2009. Η αστυνομία είχε λάβει περισσότερες από σαράντα καταγγελίες στο παρελθόν.


Grab-N-Go Bikini Baristas από stefanelonikitelo

πηγή : news247.gr

Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Τα 13 πιο συχνά λάθη στη χρήση προφυλακτικού


Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα στις ΗΠΑ, τα ζευγάρια κάνουν αρκετά και σημαντικά λάθη στη χρήση προφυλακτικού.
 Να τα πιο σημαντικά:

 - 51% των ζευγαριών δεν βάζουν προφυλακτικό από την αρχή της πράξης. Όπως ενημερώνουν οι ειδικοί, αυτού του είδους η χρήση δεν προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα! Το 29,5% των ζευγαριών το βγάζει λίγο πριν την ολοκλήρωση της επαφής.

 - Ένα ποσοστό 13,7% ξετυλίγει το προφυλακτικό πριν τοποθετηθεί στο πέος, αντί να το ξετυλίξει πάνω του. Αποτέλεσμα: σπάει κατά τη διάρκεια της πράξης.

 - Πολλοί άντρες ξεχνούν να απομακρύνουν τον αέρα από το προφυλακτικό όταν το βάζουν, έτσι δεν υπάρχει χώρος στην άκρη του για το σπέρμα.

 - Έως 30,4% των ανδρών δήλωσαν ότι βγάζουν το προφυλακτικό και από την ανάποδη, δηλαδή γυρνούν το μέσα έξω και το ξανατοποθετούν. Αυτό φυσικά φέρνει τη γυναίκα σε επαφή με τα προσπερματικά υγρά και όποια ασθένεια μπορεί να έχει ο άντρας.

 - Το 11,2% δεν το ξετυλίγουν εντελώς.

 - Το 57% δεν κρατούν το προφυλακτικό στη βάση του πέους κατά την έξοδο και μετά από την εκσπερμάτωση.

 - Το 16 έως 25% δεν χρησιμοποιούν λιπαντικό μαζί με το προφυλακτικό και υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να σπάσει.

 - Το 2,4% ξαναχρησιμοποιούν το προφυλακτικό για τουλάχιστον δύο φορές.

 πηγή : www.athensparty.com

Οι 10 επαγγελματικοί κλάδοι όπου πέφτει το περισσότερο σεξ … μεταξύ συναδέλφων !Εγινε και αυτό.
Μετά από έρευνα στην οποία συμμετείχαν 42.000 άτομα καταρτίστηκε η λίστα με τα 10 επαγγέλματα που παρατηρείται συχνότερα η ανάπτυξη «στενών επαφών» μεταξύ συναδέλφων. Τη λίστα κατάρτισε μια ιστοσελίδα καριέρας.
Το ερώτημα που έθεσε σε 42.000 εργαζομένους που απασχολούνται σε διάφορες θέσεις όλων των τομέων ήταν «ποιες σεξουαλικές εμπειρίες είχατε με συνεργάτες σας».
 Στις πρώτες θέσεις βρίσκει κανείς τους καλλιτέχνες, με τους σεφ και τους σερβιτόρους να ακολουθούν.
Στη δεκάδα περιλαμβάνονται τόσο δουλειές γραφείου όσο και άλλες που εκτελούνται σε εξωτερικούς χώρους. Ενα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο που προκύπτει είναι ότι ένας στους δέκα εργαζομένους από κάθε κατηγορία ανέφεραν ότι είχαν έρθει σε ολοκληρωμένη σωματική επαφή με κάποιον συνάδελφό τους, ενώ οι υπόλοιποι είχαν φλερτάρει.
 Κάποιοι, πάντως , δήλωσαν ότι είχαν κάνει… cybersex.
 Η λίστα με τους 10 επαγγελματικούς κλάδους που είναι πιο επιρρεπείς στην ανάπτυξη επαφών στενού τύπου είναι οι εξής:

Καλλιτέχνες
Σεφ
Σερβιτόροι
Υπάλληλοι Χρηματιστηρίου
Υπάλληλοι καθαριότητας και Σεκιούριτι
Εργάτες σε Βιοτεχνία/Εργοστάσια
Τεχνικοί αυτοκινήτων
 Διευθυντές τροφίμων
 Διαχειριστές βάσης δεδομένων/ Τεχνικοί υπολογιστών
 Διακοσμητές

 πηγή : okokoras.gr

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013

Αυτοί είναι οι 5 πιο πλούσιοι πορνοστάρ

Παρόλο που πορνοστάρ όπως ο John Holmes και η Linda Lovelace θεωρούνται οι πιο δημοφιλείς στο κοινό, κάποιοι άλλοι είναι αυτοί που διεκδικούν την πρωτιά της επιτυχίας με βάση την πληρωμή-περιουσία τους.

  Jena Jameson:
Η Βασίλισσα του πορνό και συνιδρύτρια της διαδικτυαικής εταιρείας πορνό Club Jenna έχει πρωταγωνιστήσει αλλά και σκηνοθετήσει ταινίες πορνό. Ακόμη είναι ιδιοκτήτρια του στριπτιτζάδικου Babes Cabaret στην Αριζόνα. Περιουσία: 30 εκατομμύρια δολάρια.Tera Patrick:
Ξεκίνησε ως μοντέλο στην εφηβεία της και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην μικροβιολογία. Αργότερα μπήκε στην βιομηχανία του πορνό και έγινε αμέσως σταρ. Τώρα διευθύνει τη δική της εταιρεία με ατζέντηδες για νεαρούς πορνοστάρ (άντρες και γυναίκες). Περιουσία: 15
εκατομμύρια δολάρια.

 

Peter North:
Από το 1980 έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 2000 ταινίες ενηλίκων. Έχει τη δική του εταιρεία παραγωγής, με τίτλο Northstar Associates η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή περισσότερων από 20 ταινιών. Περιουσία: 10 εκατομμύρια δολάρια.

 

Jesse Jane:
Η Jane φημίζεται γιατί συμμετείχε στην πιο ακριβή πορνοταινία που γυρίστηκε ποτέ, Pirates XXX, κόστους ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Έχει εμφανιστεί σε 75 περίπου ταινίες, ενώ έχει συμμετάσχει και σε σειρές της τηλεόρασης, όπως το Entourage. Περιουσία: 8 εκατομμύρια δολάρια.Traci Lords:
Στα 15 της χρόνια γύρισε την πρώτη της ταινία πορνό. Στα 18 της είχε ξεπεράσει τις 100 ταινίες. Όταν ανακαλύφθηκε η ηλικία της, οι ταινίες της αποσύρθηκαν από τα videoclubs. Περιουσία: 7 εκατομμύρια δολάρια.

 

 πηγή : patrasevents.gr

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Καριέρα πορνοστάρ για τον … “χοντρούλη” που φίλησε τη Bar Refaeli !


Ποιός να του το λέγε του χοντρούλη Jesse, πως μετά το φιλί που έδωσε στην Bar Refaeli θα «άνοιγαν» οι δουλειές του.
Ο Jesse Heiman, το μυαλό ή ο φύτουκλας έγινε πρώτη μούρη, λόγω της διαφήμισης της εταιρίας GoDaddy.com στην οποία τον φίλησε το σουπερμοντελ Bar Refaeli.
Ο χοντρούλης με τα γυαλάκια όμως τώρα έχει την ευκαιρία όχι να φιλήσει ακόμα μια γκόμενα αλλά και να πηδήξει κιόλας! Μια εταιρία παραγωγής πορνό ταινιών η Assence Films του έκανε πρόταση να γίνει πορνοστάρ. Οπως λέει ο παραγωγός Mike Kulich θέλει στις ταινίες του να δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον καθημερινό άντρα και ο Jesse είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται.
 Η είδηση μοιάζει με διαφημιστικό τρικ όμως ο Kulich είπε στην εφημερίδα Huffington Post ότι η πορνό βιομηχανία όντως ψάχνει για καθημερινούς τύπους και ο ίδιος θέλει πάρα πολύ να προσλάβει τον Jesse Heiman:
 «Ας διαλέξει όποιο κορίτσι του αρέσει για να κάνει το ντεμπούτο του!» και δικαιολογεί την επιλογή του γυαλάκια φύτουκλα με την επιτυχία που είχε στην πορνό βιομηχανία ο “καθημερινός” διάσημος πορνοστάρ Ron Jeremy.
 O παραγωγός επικοινώνησε με τον Jesse Heiman μέσω Facebook και εκείνος του απάντησε ότι προς το παρόν προτιμά να μην το κάνει.
Ο παραγωγός από τη μεριά του λέει ότι θα επιμένει και την επόμενη φορά στην πρότασή του θα υπάρχει και το ποσό της αμοιβής για τον Jesse Heiman.
 Πάντως ο Jesse, ακόμα κι αν δε δεχτεί να κάνει σεξ με διάφορες πορνοστάρ, έχει αποκτήσει αρκετές θαυμάστριες οι οποίες τον βρίσκουν πολύ “καυτό”…


 πηγή : okokoras.gr

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013

ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΑΝ ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ ΣΑΣ ΒΛΈΠΕΤΕ ΌΤΙ ΚΆΝΕΤΕ ΣΕX;Η Sharon Gilchriest O' Neil, σύμβουλος γάμου και συγγραφέας του βιβλίου "Σύντομος οδηγός για έναν ευτυχισμένο γάμο" , υποστηρίζει ότι όπως όλα τα όνειρα, έτσι και αυτά της "απιστίας" θέλουν να μας.. διδάξουν κάτι για την ζωή μας.
 Συγκεκριμένα αν ονειρεύεστε ότι κάνετε:...
 Σεx με έναν "άγνωστο":
Στο συγκεκριμένο όνειρο, ο άγνωστος συμβολίζει μία πλευρά του εαυτού σας, λέει η ψυχολόγος.
Μήπως πρόσφατα κάνατε ή ετοιμάζεστε να κάνετε, κάτι που απαίτησε τεράστιο θάρρος, τόλμη και δύναμη;
Ο άγνωστος σεxουαλικός παρτενέρ του ονείρου δείχνει ότι είστε περήφανοι ή αγχωμένοι η για το κατόρθωμά σας.
Σεx με έναν "διάσημο": Αν τώρα, δείτε ότι κάνετε σεx με τον Τζώρτζ Κλούνεϊ (για τις γυναίκες) ή την Σκάρλετ Γιόχανσον (για τους άντρες), ή γενικώς με κάποιον διάσημο, τότε η σύμβουλος θεωρεί ότι είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για... διακαή πόθο!
 Σεx με φιλικό πρόσωπο:
Αν ονειρευτείτε ότι έχετε επαφή με κάποιον γνωστό σας, η ψυχολόγος υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο όνειρο κρύβει κυρίως φοβίες, άγχη και μεγάλες αγωνίες που εκδηλώνονται στον ύπνο μας με αυτόν τον τρόπο. Δεν αποκλείται βεβαίως και ο "κρυφός έρωτας", αν και συμβαίνει σπανιότερα.
 Επίσης είναι πιθανό να αναγνωρίζεται στο πρόσωπο αυτό, πολλά κοινά σημεία με μία πλευρά του εαυτού σας που είναι καλά κρυμμένη!
 Σεx με το ίδιο φύλο:
 Αν ονειρευτείτε ότι απατάτε τον/την σύντροφό σας με άτομο του ίδιου φύλου, τότε μην βιαστείτε να δείτε ομοφυλοφιλικές τάσεις, συμβουλεύει η ψυχολόγος!
 Απλώς ψάξτε μέσα στην ημέρα που πέρασε, τί κάνατε που να έχει καθαρά "θηλυκές" ιδιότητες (αν είστε γυναίκα) ή "αρσενικά" χαρακτηριστικά (αν είστε άντρας).
 Είναι πιθανό αυτή η πράξη να εμφανίζεται στον ύπνο σας μέσα από σεxουαλική επαφή με το ίδιο φύλο!
 "Πάντως τα σεxουαλικά όνειρα, συχνά έχουν μία πολύ απλή εξήγηση", καταλήγει η σύμβουλος γάμου και προσθέτει "Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι μέσα στη σχεση σας παραμελείτε το σεx ή διστάζετε να εκφράσετε τις αληθινές επιθυμίες σας!
Μόλις το κάνετε θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν και τα όνειρα αυτά!".

 πηγή : kostasedessa.blogspot.gr

Εναλλακτικός ντράμερ παίζει με χαστούκια στον πισινόΟ Ισπανός μουσικός Jorge Perez Gonzalez χρησιμοποιεί τους πισινούς αντί για bongo. Θέλετε να ακούσετε τι ήχο βγάζουν;
 Δείτε το βίντεο που έχει ανεβάσει στο Youtube…


 πηγή : 69magazine.gr

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Έτσι απατούν οι γυναίκες μέσω ίντερνετ


Νέες δυνατότητες στην απιστία δίνει το διαδίκτυο σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει από τη Durex. Η απιστία έχει βρει πλέον ηλεκτρονικό δρόμο καθώς μέσα από ειδικά site και εφαρμογές κινητών τηλεφώνων οι χρήστες βρίσκουν ταίρι για παράλληλη σχέση.
 Εκτός από το ίντερνετ, στην ενίσχυση της απιστίας …. παίζουν ρόλο και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας αλλά και ο χρόνος που περνούν ξεχωριστά τα περισσότερα ζευγάρια σήμερα. Ανάμεσα στα site που βοηθούν την απιστία βρίσκεται το Ashley Madison του εκατομμυριούχου Noel Biderman.
Το συγκεκριμένο site βοηθάει άντρες και γυναίκες να απιστήσουν καθώς έγινε διάσημο ως το dating site των δεσμευμένων.
Με ξεκάθαρη στρατηγική, να βοηθήσει όσους θέλουν να απιστήσουν, το Ashley Madison εκτοξεύτηκε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα σε ένα από τα πιο επιτυχημένα site γύρω από την απιστία.
Η απιστία είναι μια κατάσταση που απασχολεί όλο και περισσότερους ανθρώπους αλλά και τους επιστήμονες.
Ετήσια έρευνα της Durex έχει δείξει ότι οι Ελληνες βρίσκονται κάτω από τον μέσο όρο απιστίας αφού μόνο το 17% δηλώνει ότι έχει απατήσει τον σύντροφό του.
Πρωταθλητές στην απιστία είναι οι Τούρκοι με 58%, ενώ ποσοστά κοντά στο 40% έχουν και οι κάτοικοι των σκανδιναβικών χωρών.
 Σύμφωνα με την ίδια έρευνα οι γυναίκες απατούν τους συντρόφους τους με άνδρες μεταξύ των ηλικιών 40 και 55 ετών, μελαχρινούς, ψηλούς, μυώδεις και οικονομικά ανεξάρτητους.
Το ίντερνετ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απιστία των γυναικών αφού τους δίνει πολλές πιθανότητες να επικοινωνήσουν με άλλους άντρες και να οργανώσουν την απιστία τους.
Το siteashleymadison.com έχει σήμερα 17 εκατομμύρια συνδρομητές σε 25 χώρες του κόσμου ενώ κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 13 Φεβρουαρίου.

 πηγή : www.trelokouneli.gr

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Ο χάρτης της πορνείας απο τη Wikipedia


Οπως είναι γνωστό το θέμα πορνεία παγκοσμίως έχει αρκετές διαφορές από χώρα σε χώρα. Αν κάποιος θέλει να ρίξει μια γρήγορη ματιά για το νομικό καθεστώς του πληρωμένου σεξ στην υφήλιο οι χάρτες της Wikipedia μπορούν να δώσουν σημαντικές πληροφορίες.
 Στον παγκόσμιο χάρτη βλέπουμε ότι στις χώρες με κόκκινο χρώμα η πορνεία είναι παράνομη ενώ σε εκείνες με πράσινο χρώμα όπως η Ελλάδα, η Τουρκία, η Ολλανδία και η Γερμανία η πορνεία είναι νόμιμη αλλά υπάρχουν νομικοί περιορισμοί. Απο τα περίεργα που βλέπουμε στους χάρτες της Wikipedia και διαβάζουμε στο 69magazine είναι πως στις χώρες με μπλε χρώμα το πληρωμένο σεξ ναι μεν είναι νόμιμο αλλά η οργανωμένη πορνεία (οίκοι ανοχής) είναι εκτός νόμου.
Στις περισσότερες από αυτές τις χώρες η πορνεία δεν είναι ελεγχόμενη: π.χ στο Βέλγιο τα μπουρδέλα ναι μεν είναι παράνομα αλλά ουσιαστικά δεν εμποδίζεται η λειτουργία τους.
Επίσης σε όλες τις Η.Π.Α η πορνεία είναι παράνομη εκτός από κάποιες περιοχές της Nevada.
 Στη Σουηδία, τη Νορβηγία και την Ισλανδία το πληρωμένο σεξ είναι παράνομο αλλά διώκεται μόνο ο πελάτης.
Στην Ταϊλάνδη η πορνεία είναι εκτός νόμου αλλά μόνο στα χαρτιά καθώς θεωρείται ένας από τους διασημότερους σεξοτουριστικούς προορισμούς.

 πηγή : www.kamarinia.gr

Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013

Ο Μέρντοκ σκέφτεται να κόψει τα ζουμερά κορίτσια της σελίδας 3


Τέλος στις γυμνόστηθες κοπέλες της σελίδας 3 της Βρετανικής εφημερίδας The Sun! Για περισσότερα από σαράντα χρόνια "παρέλασαν" τα πιο "ζουμερά" κορμιά από την τρίτη σελίδα του διάσημου ταμπλόιντ και μέσω διαδικτύου ο Rupert Murdoch, άφησε να εννοηθεί ότι είναι, επιτέλους, έτοιμος να σταματήσει αυτή η τόπλες παράδοση.
 Όλα ξεκίνησαν όταν ο μεγιστάνας απάντησε σε χρήστη του Twitter, που χαρακτήρισε την σελίδα 3 απομεινάρι του "περασμένου αιώνα". Η απάντηση του ήταν ότι αρχίζει να σκέφτεται μήπως έχει και ο ίδιος αυτήν τη γνώμη. Σχολίασε: "σελίδα 3 τόσο του περασμένου αιώνα!
Ίσως έχεις δίκιο, δεν ξέρω, αλλά το σκέφτομαι". Εκπρόσωπος του ομίλου News International είπε ότι η επιχείρηση δεν έχει κανένα σχόλιο σχετικά με το αν πρόκειται να καταργηθεί η σελίδα 3 με τα γυμνόστηθα κορίτσια.
Στην πιο πρόσφατη εκστρατεία εναντίον της σελίδας 3, σούπερ μάρκετ σε όλη την Βρετανία έγιναν στόχος ακτιβιστών, καθώς κλιμάκωναν την εκστρατεία τους για να υπάρξει διαφημιστικό μποϊκοτάζ εναντίον του ταμπλόϊντ.
Ο 81χρονος Murdoch θέλοντας να κατευνάσει τους επικριτές του δήλωσε ότι σκέφτεται να εκσυγχρονίσει τη σελίδα με λαμπερές κοπέλες fashionistas!

 πηγή : news247.gr

Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Με ποια φίλη σου στο Facebook θα έκανες sex;


Ένα app που συνδέεται μέσω Facebook σε βοηθάει να ξεπεράσεις τα σεξουαλικά σου ταμπού. Έχεις τα κότσια να το εγκαταστήσεις;
 Η διαδικασία είναι απλή. Μπαίνεις στο app "Bang your friends" και σου εμφανίζεται μία λίστα με τους φίλους σου του αντίθετου φύλου. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις ποιες είναι εκείνες οι γυναίκες φίλες σου με τις οποίες θα ήθελες να κάνεις sex.
 Θα δει όλος ο κόσμος τις επιλογές σου; Όχι, μην ανησυχείς. Γιατί ακόμα κι αν οι φίλοι σου εγκαταστήσουν το app δεν πρόκειται να δουν πουθενά την δική σου bang list.
Ο μόνος τρόπος να δει κάποια κοπέλα ότι θέλεις να την κάνεις bang είναι να εγκαταστήσει κι αυτή το app και να σε βάλει κι εκείνη στην λίστα της. Α ναι, αυτός είναι και ο τρόπος για να επιτύχεις την αποστολή σου.


Θα μου πεις ότι είναι σπάνιο αυτό.
Και πολύ δύσκολα θα συμβεί. Ναι, αλλά αν συμβεί, αν καρφωθείτε ο ένας στον άλλον ότι θέλετε να βρεθείτε σε ένα κρεβάτι, δεν απομένει παρά μόνο να ξεστρώσεις τα σεντόνια.
 Μιλάμε για ένα από τα πιο απλά και έξυπνα apps που έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό.
Ακριβώς το ότι είναι τόσο απλό αλλά τόσο δυνάμει χρηστικό είναι που το κάνει φανταστικό. Μπήκα στο app μέσω Facebook και πραγματικά μου έβγαλε μια λίστα με όλες τις γυναίκες που έχω στο προφίλ μου.
Δεν τραβάω screenshot απλά γιατί δεν θα ήταν σωστό.
Το γεγονός βέβαια ότι είχε στην λίστα και την αδερφή μου είναι λίγο άβολο αλλά οκ.
Υπάρχουν κι ανώμαλοι εκεί έξω και το app απ' ό,τι φαίνεται τους σέβεται και αυτούς.
 Δεν πάτησα κάποια επιλογή για να δω τι παίζει παρακάτω αλλά το app είναι πραγματικά πανεύκολο.
 Κι έτσι απλό ήθελαν να το κρατήσουν και οι τρεις φοιτητές που έφτιαξαν το app.
 Ελπίζοντας ότι ο κόσμος θα σπάσει τα σεξουαλικά δεσμά του και θα πει χωρίς φόβο και πάθος ποια θα ήθελε στο κρεβάτι του.
Στην Ελλάδα είναι σαφέστατα δύσκολο να γίνει ευρέως γνωστό και να αποφασίσουν τα κορίτσια - φίλες σου να φτιάξουν χωρίς να ντρέπονται την δική τους λίστα.
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το Bang your Friends είναι τόσο απλό που αξίζει να διαδοθεί.
Φτιάξε την δική σου λίστα και περίμενε το notification ότι βρήκες ταίρι. Τα υπόλοιπα είναι πολύ μα πάρα πολύ εύκολα.

 πηγή : www.santosight.blogspot.gr

Περισσότερη φασαρία στο κρεβάτι, καλύτερο σεξ


Τα ζευγάρια που «φωνάζουν» πολύ στην κρεβατοκάμαρα, κατά κανόνα θεωρείται πως προσποιούνται. Μία νέα μελέτη, όμως, υποδηλώνει ότι μάλλον απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ.
 Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Ληντς ανακάλυψαν ότι υπάρχει άμεση συσχέτιση ανάμεσα στην έκφραση της απόλαυσης και την έντασή της.
 Σύμφωνα με τη μελέτη, οι γυναίκες αντιδρούν καλύτερα στο σεξ όταν ο σύντροφός τους εκφράζει ηχηρά την ικανοποίησή του από την ερωτική πράξη – ίσως διότι νιώθουν πως αποδίδουν καλά στο σεξ και οι προσπάθειές τους τυγχάνουν αποδοχής από αυτόν.
 Οι, δε, άντρες επίσης φαίνεται πως απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, όταν η σύντροφός τους δεν έχει πιει το… αμίλητο νερό.
 Οι ερευνητές ζήτησαν από 71 γυναίκες, ηλικίας 18 έως 48 ετών, να αναφέρουν πόση φασαρία κάνουν στη διάρκεια του σεξ και σε ποιο ακριβώς στάδιό του.
 Οι γυναίκες ανέφεραν ότι είναι πιο θορυβώδεις ακριβώς πριν και στη διάρκεια του οργασμού του συντρόφου τους, με τα δύο τρίτα από αυτές να λένε πως οι φωνές τους βοηθούν τον σύντροφό τους να έρχεται σε κορύφωση.
 Όπως γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Archives of Sexual Behaviour», η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών (το 92%) εκτιμούν ότι οι φωνές τους λειτουργούν ως «επιβράβευση» των επιδόσεων του συντρόφου τους, με αποτέλεσμα να τονώνεται η αυτοεκτίμησή του και έτσι οι επιδόσεις του στο κρεβάτι.
 Σε κάθε περίπτωση, οι γυναίκες είναι πολύ πιο ηχηρές στο κρεβάτι απ’ όσο οι άνδρες, σύμφωνα με πρόσφατη βρετανική δημοσκόπηση σε 1.000 εθελοντές.
 Σχεδόν όλες οι γυναίκες (το 94%) των γυναικών που συμμετείχαν παραδέχθηκαν ότι φωνάζουν περισσότερο από τον σύντροφό τους στο κρεβάτι, ενώ το ίδιο είπαν πως συμβαίνει και οι επτά στους δέκα άντρες.
 Μία πιθανή εξήγηση για την αυξημένη φωνητική έκφραση της απόλαυσης στις γυναίκες κρύβεται στην ανατομία τους: τα νεύρα στην κλειτορίδα είναι πολύ περισσότερα απ’ ό,τι κοντά στο πέος, με αποτέλεσμα οι γυναίκες να νιώθουν πιο έντονα τον οργασμό.

 πηγή : tanea.gr

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Έρχονται οι 4D ταινίες πορνό


Η 3D τσόντα αποτελεί ήδη παρελθόν, καλωσόρισε το μέλλον του αισθησιακού σινεμά… Το πορνό αποτελεί διαχρονικά πεδίο καινοτομίας και υιοθέτησης νέων τεχνολογιών.
Μετά τις 3D αισθησιακές παραγωγές λοιπόν και την απίστευτη ανταπόκριση του κοινού, γεννήθηκε η ιδέα για το 4D ερωτικό σινεμά…
Ο Stephen Shiu, παραγωγός της blockbuster τσόντας «3D Sex and Zen: Extreme Ecstasy», που έσπασε τα ταμεία στο μακρινό Hong-Kong (κέρδισε σε εισπράξεις ακόμα και το Avatar!), ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα γυρίσματα της νέας του παραγωγής: «4D Sex and Zen: Slayer of a Thousand from the Mysterious East».
 Και ποια η νέα διάσταση, θα αναρωτιέσαι λογικά…Όχι, δεν είναι η όσφρηση, καθώς το Aroma-Scope που δοκίμασε ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ στο «Spy Kids» αποτελεί ήδη δοκιμασμένη συνταγή.
Ο τρελός παραγωγός έχει άλλα στο νου του: ειδικές κινηματογραφικές αίθουσες στο Ηong-Kong με δονούμενα καθίσματα, που θα μεταφέρουν στον θεατή όλη τη δράση που εκτυλίσσεται στη μεγάλη οθόνη!
Η κίνηση δηλαδή των ερωτικών παρτενέρ θα μεταφέρεται ως δόνηση στο κάθισμα, εκτινάσσοντας την τρισδιάστατη απόλαυση σε άλλο επίπεδο.

 πηγή : www.tsantiri.gr

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Νέο Αpp «Πεομετρητής»!Το νέο App με το όνομα «Condom Size» μετράει το όργανο του άντρα, ώστε να βρει το καταλληλότερο προφυλακτικό για το μέγεθός του.
Η κύρια λειτουργία του είναι να βρει το ακριβές μέγεθος του πέους μετρώντας το μήκος και το πάχος ώστε στη συνέχεια να συστήσει στο χρήστη τι προφυλακτικό πρέπει να αγοράσει.
 Πως γίνεται η πεομέτρηση: Ο άντρας τοποθετεί το πέος του σε στύση στο iPhone και μαρκάρει στη μεζούρα που φτάνει το μήκος του και για το πάχος πρέπει να χρησιμοποιήσει μεζούρα.
 Αφού γίνουν αυτά το App προτείνει το κατάλληλο προφυλακτικό και πληροφορεί το χρήστη τι «βαθμολογία» παίρνει όσον αφορά το μέγεθος.
Αυτοί που είχαν την ιδέα για το Condom Size λένε πως το έκαναν περισσότερο για πλάκα και συμβουλεύουν πως όποιος το χρησιμοποιήσει μετά είναι καλό να σκουπίσει την οθόνη του iPhone...πηγή : 69magazine.gr

Στα άδυτα του μεγαλύτερου BDSM στούντιο πορνό

Kink. Ο James Franco μάς καλωσορίζει στον κόσμο της σαδομαζοχιστικής πορνογραφίας, μέσα από την νέα ταινία "Kink".
Tο ντοκιμαντέρ, το οποίο ενορχηστρώνει η Christina Voros, με τον James Franco στην παραγωγή, επιχειρεί να διεισδύσει στα πλατό των ταινιών πορνό και σε κάθε έκφανση του fetish, όπως παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα kink.com, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή πηγή BDSM υλικό, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ομαλοποιήσει κάπως τον τρόπο που σκεφτόμαστε τον σαδομαζοχισμό. Θα τα καταφέρει;
Στο σινεμά της γειτονιάς σου: Δεν ξέρουμε αν θα έρθει από τα μέρη μας, πάντως για την ώρα θα κάνει το ντεμπούτο του στο φεστιβάλ του Sundance.


James Franco Kink Trailer από demen-T

 πηγή : www.cosmo.gr

Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Τελικά πόσες θερμίδες χάνουμε όταν κάνουμε σεξ;


Είναι μύθος ότι το σεξ είναι η καλύτερη άσκηση;
Εχουμε ακούσει τόσες φορές πως με αυτήν την «άσκηση» μπορούμε να κάψουμε μέχρι και 300 θερμίδες!
 Ομως σύμφωνα με έναν Αγγλο ερευνητή, ένας κανονικός άνθρωπος άντε να κάψει γύρω στις 20 θερμίδες.
 Ο βιοστατιστικολόγος David Allison από το πανεπιστήμιο Alabama στο Birmingham αποφάσισε να τσεκάρει πόσες ακριβώς θερμίδες καίμε όταν κάνουμε σεξ.
Βρήκε λοιπόν πως επειδή ο μέσος χρόνος της επαφής διαρκεί 6 λεπτά οι θερμίδες που αντιστοιχούν σε αυτόν τον χρόνο είναι περίπου 20, όσες δηλαδή καίμε και όταν περπατάμε.
 Στην έκθεσή του μάλιστα αναφέρει πως τέτοιες λάθος εντυπώσεις οδηγούν τον κόσμο στην παχυσαρκία. Σου λέει έκανα σεξ, άρα έχασα 300 θερμίδες, οπότε καλά είναι...
 Βέβαια για να μην απογοητεύονται και όσοι θεωρούν το σεξ άσκηση, θα πρέπει να πούμε πως στην έρευνα δεν είδαμε να αναφέρεται κάτι για την ένταση ή για τις στάσεις, πράγματα δηλαδή που μπορούν να ανεβάσουν τον αριθμό των θερμίδων που χάνουμε.

 πηγή : 69magazine.gr

''Μεταμφιεσμένα'' προφυλακτικά έρχονται με... κούριερ


Delivery… με προφυλάξεις. Αυτή θα μπορούσε να είναι η ονομασία του νέου application που προσφέρει διάσημη εταιρεία προφυλακτικών στο Ντουμπάι.
Επειδή το σεξ πρέπει να γίνεται πάντα με προφυλάξεις, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει προφυλακτικά μέσω του κινητού του κινητού του τηλεφώνου και ένας κούριερ να του τα παραδώσει άμεσα και χωρίς να το καταλάβει κανείς, όπως δημοσιεύει και η Daily News.
Πιτσαδόρος, τουρίστας χωρίς προσανατολισμό και όργανο της τάξης είναι κάποιοι από τους ρόλους που ενσαρκώνουν οι υπάλληλοι της εταιρείας, οι οποίοι έχουν στόχο να δώσουν μία ''μεταμφιεσμένη'' χείρα βοηθείας.
Η παράδοση γίνεται από τις 16.00-04.00, το έτερον ήμισυ δεν καταλαβαίνει το παραμικρό και ο χρήστης του app βγαίνει από τη δύσκολη θέση να τρέχει στους δρόμους αναζητώντας ανοικτό φαρμακείο ή περίπτερο, καταστρέφοντας τη μαγεία της στιγμής.
 Η εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει την υπηρεσία και σε άλλες χώρες και επικοινωνεί την καμπάνια ''SOS Προφυλακτικά'' μέσω του facebook.
Παρόμοια υπηρεσία αλλά σε μικρότερο επίπεδο προσφέρει οργάνωση, στο Κολέγιο του Νιου Τζέρσι που αποστέλλει προφυλακτικά την κρίσιμη στιγμή στους φοιτητές του.
Η διαφήμιση εκτός από κατατοπιστική είναι αν μη τι άλλο ευφάνταστη και διασκεδαστική.
 
SOS CONDOMS by DUREX από soscondoms

 πηγή : news247.gr

Τι είναι ο πριαπισμός και πως θεραπεύεται


Όλοι έχουμε ακούσει την λέξη πριαπισμός και όλοι γνωρίζουμε την ιστορία με τον βασιλιά Πρίαπο. Τι ακριβώς όμως συμβαίνει όταν κάποιος άνδρας έχει Πριαπισμό; Είναι μια επώδυνη κατάσταση η επίμονη αυτή στύση; Πως μπορεί να θεραπευτεί; Στο επιστημονικό άρθρο που θα διαβάσετε θα βρείτε απαντήσεις σε όλες σας τις απορίες... Πριαπισμός (priapism) χαρακτηρίζεται η εμμένουσα, συνήθως επώδυνη, στύση η οποία δεν συνοδεύεται από σεξουαλική επιθυμία. Ανάλογα με το αίτιο, ο πριαπισμός διακρίνεται σε πρωτοπαθή (ιδιοπαθή) και δευτεροπαθή. Επίσης διακρίνουμε τον: - Ισχαιμικό τύπο (ή πριαπισμό χαμηλής ροής) και τον - Μη ισχαιμικό τύπο (ή πριαπισμό υψηλής ροής). Στον ισχαιμικό τύπο, που είναι και ο πιο επικίνδυνος, έχουμε παρατεταμένη απόφραξη του φλεβικού δικτύου, με αποτέλεσμα να απαιτείται ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ. Στον μη ισχαιμικό τύπο, το αίμα είναι αρτηριακό και ως εκ τούτου η αντιμετώπιση μπορεί να καθυστερήσει για λίγο, χωρίς συνέπειες για τον ασθενή. Σε αυτή την περίπτωση, η σηραγγογραφία δείχνει ταχεία παροχέτευση του αίματος μέσω των σηραγγωδών σωμάτων και των εν τω βάθει ραχιαίων φλεβών του πέους. Αίτια - Πρωτοπαθής - Δευτεροπαθής Αν και εμφανίζεται περίπου στο 1/3 των περιπτώσεων τα αίτια παραμένουν άγνωστα. Ανάλογα με το αίτιο χαρακτηρίζεται ως: Θρομβοεμβολικός: Παρατηρείται σε ασθενείς με δρεπανοκυτταρική αναιμία, με λευχαιμία και σε λιπώδες έμφρακτο. Υπολογίζεται ότι ένα ποσοστό 4-6.5% των ασθενών με δρεπανοκυτταρική αναιμία εμφανίζουν πριαπισμό. Η θεραπεία αυτών των ασθενών περιλαμβάνει αλκαλοποίηση, αναλγησία, ενυδάτωση και μεταγγίσεις έτσι ώστε η αιμοσφαιρίνη να είναι πάνω από 10mg% και η αιμοσφαιρίνη S σε πυκνότητα μικρότερη από 30%. Τραυματικός: Εμφανίζεται μετά από τραύμα γεννητικών οργάνων και/ή περινέου. Οι κακώσεις αυτού του τύπου, μπορεί να προκαλέσουν φλεβική θρόμβωση, αιμορραγία και οίδημα του πέους, τα οποία οδηγούν σε πριαπισμό χαμηλής ροής. Αντίθετα, αν η κάκωση αφορά τη σηραγγώδη αρτηρία, τότε μπορεί να παρατηρηθεί πριαπισμός υψηλής ροής. Νευρογενής: Σε βλάβες της σπονδυλικής στήλης, σε αυτόνομη νευροπάθεια και μετά από αναισθησία κατά τη διάρκεια επεμβάσεων. Νεοπλασματικός: Παρατηρείται σε κακοήθη νεοπλάσματα και οφείλεται σε απόφραξη της φλεβικής παροχέτευσης ή σε μερική αντικατάσταση των σηραγγωδών κόλπων από το νεόπλασμα. Η θεραπεία είναι παρηγορητική και περιλαμβάνει αναλγητικά, αντιβιοτικά (σε ενδεχόμενη λοίμωξη), ακτινοβολία ή/και χημειοθεραπεία με σκοπό την αντιμετώπιση της μεταστατικής νόσου. Φαρμακευτικός: Ορισμένα φάρμακα, όπως τα αντιυπερτασικά υδραλαζίνη και πραζοσίνη αλλά και κάποια αντιψυχωτικά όπως η χλωροπρομαζίνη, ενοχοποιούνται για πιθανή πρόκληση πριαπισμού. Σε ολική παρεντερική διατροφή: Έχει παρατηρηθεί πριαπισμός χαμηλής ροής μετά από χορήγηση ενδοφλεβίως 20% λιπώδους διαλύματος. Μετά ενδοσηραγγώδη ένεση φαρμάκων. Σε ποσοστό περίπου 5%, ως επιπλοκή ενδοπεϊκής χορήγησης ουσιών για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Αποτελούν το συχνότερο αίτιο πρόκλησης πριαπισμού. Παθοφυσιολογία Ο πριαπισμός είναι αποτέλεσμα του μηχανισμού χάλασης. Η πίεση στα σηραγγώδη σώματα είναι σταθερά αυξημένη και κυμαίνεται από 80-120 mmHg. Ο βαθμός της ισχαιμίας που προκαλείτε είναι ανάλογος της έκτασης και της διάρκειας της φλεβικής απόφραξης. Μερικές φορές ο σηραγγώδης ιστός γίνεται παχύς, οιδηματώδης και ινωτικός, με τελικό αποτέλεσμα στυτική δυσλειτουργία. Θεραπεία - Φαρμακευτική - Χειρουργική Α. Μη ειδικά μέτρα - Παγοκύστες - Αναλγητικά Οιστρογόνα - Περίδεση πέους - Αντιπηκτικά Β. Ενδοσηραγγώδης ένεση α-αδρενεργικών φαρμάκων Αυτού του τύπου τα φάρμακα προκαλούν αγγειοσύσπαση. Τέτοια φάρμακα είναι η ετιλεφρίνη, η φαινυλεφρίνη, η επινεφρίνη , η εφεδρίνη και η νορεπινεφρίνη. Η ένεση του φαρμάκου γίνεται εντός του σηραγγώδους σώματος και μπορεί να επαναληφθεί μετά από 5 min. Γ. Παρακέντηση και εκκένωση του περιεχομένου των σηραγγωδών σωμάτων. Χρησιμοποιείται βελόνα 21G με πεταλούδα η οποία χρησιμεύει για αφαίρεση του αίματος από το σηραγγώδες. Εισάγεται κάθετα στο σηραγγώδες σώμα και η αναρρόφηση του αίματος γίνεται μέχρι να επιτευχθεί χάλαση του πέους. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΙΑΠΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΣΤΥΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ.

 πηγή : iatropedia.com

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

Επάγγελμα πόρνη: οι εννέα καλύτεροι ρόλοι, made in Greece!

Είναι ρόλοι πρόκληση για κάθε ηθοποιό. Ρόλοι που απαιτούν αρκετές ικανότητες και τσαγανό, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο.
Δείτε τους εννιά πιο πειστικούς ρόλους!

Εμμανουέλα Χαραλάμπους

Ελένη η Πόρνη 

Η σειρά παίζεται στον ΑΝΤ1 Κύπρου, με πρωταγωνίστρια την Εμμανουέλα Χαραλάμπους, στο ρόλο της Ελένης. Δίπλα της ο Μάξιμος Μουμούρης. Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία της Ελένης της πόρνης όπως την έγραψε η Αννίτα Νικολάου και διαβάστηκε από δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες. Ένα τολμηρό τηλεοπτικό εγχείρημα, μια ιστορία με στοιχεία αρχαίου δράματος, μια τραγική ηρωίδα, που από τα 15 της χρόνια βουλιάζει στο βούρκο της πορνείας.


Τριανταφυλλίδη Νίκη


Στο ρόλο της Μαγδαληνής ως Κατερίνα, ξακουστή πόρνη του χωριού στη θρυλική σειρά «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται». Ήταν το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 1975-1976. Στη συνείδηση του κόσμου, οι ηθοποιοί ταυτίστηκαν με τους ρόλους τους οποίους υποδύονταν, όπως και η Νίκη Τριανταφυλλίδη με το ρόλο της Κατερίνας.


Ζωή Λάσκαρη


Στη δραματική ταινία "Ο Αστερισμός της Παρθένου" παραγωγής του 1973 και σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη βρίσκουμε, την πιο πειστική ίσως πόρνη, Ζωή Λάσκαρη στο ρόλο μιας νεαρής ιερόδουλης, που διηγείται σε κάθε πελάτη της και μια διαφορετική ιστορία, για το πώς κατέληξε να κάνει αυτό το επάγγελμα, αποδίδοντας την επιλογή της άλλοτε στη φτώχεια και το πάθος της για τα χρήματα, άλλοτε στην τραγική μοίρα της και άλλοτε στην απόλυτη αγάπη...

  Ιζαμπέλα Κογιεβίνα

Στην τηλεόραση στο ρόλο της Μαρίνας η Ιζαμπέλα παίζει την κοπέλα που είναι εξαρτημένη από τα ναρκωτικά και αναζητεί καθημερινά και με κάθε τρόπο την πολυπόθητη δόση, ασκώντας το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.

  Κατερίνα Χέλμη


Στα «Κόκκινα Φανάρια» η Κατερίνα Χέλμη (Μαρίνα) ήταν ένα από τα κορίτσια, που εκπορνεύονταν σ' ένα σπίτι της Τρούμπας, της μαντάμ Παρί (υπέροχη στο ρόλο της μαντάμ) η Δέσπω Διαμαντίδου, η οποία ίσως έχει και το ρεκόρ στο επάγγελμα, είτε ως πόρνη είτε ως τσατσά, στον ελληνικό κινηματογράφο. Ο Ντορής είναι ο προαγωγός της Μαρίνας, αλλά και το μεγάλο πάθος της. Δίνει τα πάντα για κείνον αλλά αυτός την παρατά στην τύχη της...

  Μαρία Σολωμού

Στο επεισόδιο της ίδιας σειράς "Δεκάτη Εντολή" με τίτλο «Κάθοδος» η Μαρία Σολωμού εμφανίζεται στο ρόλο της Βασιλικής, που αναγκάζεται να υποδυθεί την πόρνη σε κακόφημο μπαρ, για χάρη του παλιού εραστή της.

  Ζέτα Αποστόλου

Η Ζέτα στο ρόλο της στριπτιζέζ που μπλέκει ένα φτωχό επαρχιατόπουλο στα πλοκάμια του υποκόσμου. Από την ταινία "Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας" το 1966.

  Μαρίσα Τριανταφυλλίδου

Τη νέα αλλά και πολλά υποσχόμενη ηθοποιό την μάθαμε, μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Δέκα» του Μ. Καραγάτση, στον Alpha, όπου υποδυόταν την όμορφη νεαρή, ελευθερίων ηθών,

 Μαρία Μακρή.


Ευγενία Δημητροπούλου


Αγνώριστη και πολύ ενδιαφέρουσα η Ευγενία παίζει το ρόλο της πόρνης στην παράσταση του Κωνσταντίνου Ρήγου, τα "Κόκκινα Φανάρια", δίπλα στην Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Ένας τολμηρός ρόλος με πολύ γυμνό.

 πηγή : www.santosight.blogspot.gr

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Έκανε το ντεκολτέ της… διαφημιστικό χώρο


Τα πλούσια κάλλη της σκέφτηκε να αξιοποιήσει μια νεαρή γυναίκα από την Τσεχία, η οποία σκέφτηκε να πουλήσει ως διαφημιστικό χώρο το ντεκολτέ της.
 Με 6 ευρώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την «αγγελία» τους να φιγουράρει στο στήθος της ενώ με 10 ευρώ το… μήνυμα επεκτείνεται και στα δύο στήθη!
 «Είμαι ένα όμορφο κορίτσι και προσφέρω το στήθος μου για κάθε είδους ευχές και διαφημίσεις.
Στείλτε μου το μήνυμά σας και θα σας στείλω μια φωτογραφία με αυτό γραμμένο επάνω στο στήθος μου» αναφέρει η ίδια σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.
 Η σελίδα της στο Facebook έχει ήδη 2.000 likes ενώ ένας θαυμαστής της έγραψε: «Καλός τρόπος για να βγάλεις λεφτά. Θα πλήρωνα τα διπλάσια αν μπορούσα να γράψω το μήνυμα μόνος μου».

 πηγή : www.enimerwsi.gr

Το κέρατο σώζει το γάμο


Η απιστία σώζει το γάμο. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης μιας ιστοσελίδας γνωριμιών.
 Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας ashleymadison.com, Noel Biderman, έκανε την αμφιλεγόμενη αυτή δήλωση μετά τη δημοσιοποίηση στοιχείων που θέλουν τους Βρετανούς να έχουν «βελτιωθεί» στο θέμα του φλερτ και των εξωσυζυγικών σχέσεων.
 Τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν ότι ενώ ο αριθμός των διαζυγίων που οφείλονται σε περιπτώσεις μοιχείας έχει πέσει τα τελευταία 30 χρόνια, ο αριθμός των δυστυχισμένων ζευγαριών που απευθύνονται σε site γνωριμιών έχει αυξηθεί κατακόρυφα.
 Οι ιστοσελίδες γνωριμιών στο διαδίκτυο έχουν συμβάλλει στην κατακόρυφη πτώση των διαζυγίων λόγω εξωσυζυγικών σχέσεων, καθώς χάρη σε αυτά είναι όλο και λιγότεροι οι Βρετανοί που «πιάνονται».
 «Απ’ όσο βλέπουμε από τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό των μελών μας, η απιστία γνωρίζει μεγάλη άνθηση.
 Δεν έχει αλλάξει η ανθρώπινη φύση, αλλά η τεχνολογία» είπε ο ίδιος.
Ο Biderman εκτιμά ότι οι κρυφές σχέσεις σε αρκετές περιπτώσεις σώζουν το γάμο.
 «Ακούγεται σκληρό, αλλά πιστεύω ότι η πτώση των διαζυγίων την προηγούμενη δεκαετία, οφείλεται ακριβώς σε αυτό. Η ιδανική σχέση έχει δύο βασικά συστατικά.
Το να καταφέρεις να συναντήσεις κάποιον και να μη γίνεις αντιληπτός» πρόσθεσε.
 Πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήγαγε η ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι το 88% των ανδρών και το 91% των γυναικών που έχουν εξωσυζυγική σχέση, ισχυρίζονται ότι το κάνουν για να σώσουν το γάμο τους.
 Η ιστοσελίδα έχει 17 εκατ. μέλη σε όλον τον κόσμο από τότε που ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2002.

 πηγή : www.newsbeast.gr
Related Posts with Thumbnails