-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Συχνά προβλήματα στο sex και η λύση τουςΤο sex μπορεί να είναι το Α και το Ω στη ζωή ενός ενήλικα, αφήστε τα χρήματα ή τη δουλειά, το sex βοηθά να τα βλέπουμε όλα πιο αισιόδοξα και κάνει καλό ακόμα και στην υγεία, αλλά υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που όσο να πεις θέλουμε να θέτουμε τους δικούς μας κανόνες ή τουλάχιστον να έχουμε το δικαιώμα της διαπραγμάτευσης και της επιλογής.
 Είναι γνωστό όπως αναφέρει το queen ότι για να γίνει sex θα πρέπει να υπάρχει ανύψωση του αντρικού μορίου και όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.
Αυτό καλώς ή κακώς βάζει τη γυναίκα σε ένα περίεργο τριπάκι να συμβιβάζεται με τα θέλω του καλού της και τελικά να κάνει sex ή πράγματα στο sex επειδή ο ίδιος με τον τρόπο του τα έχει επιβάλλει! Ήρθε η ώρα λοιπόν κορίτσια να πατήσουμε λίγο πόδι και να τους δείξουμε ότι αφενός δεν είμαστε μηχανές και ότι αφετέρου υπάρχουν πράγματα τα οποία θέλουμε κι εμείς και είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε.
Ας δούμε λοιπόν τις πιο κλασικές περιπτώσεις που ο άντρας κάνει του... κεφαλιού του και πώς μπορούμε αυτό να το αλλάξουμε.

  1. Sex όποτε θέλει εκείνος:
Καταλαβαίνουμε το βαρύ καθημερινό πρόγραμμα, καταλαβαίνουμε το άγχος και τις υποχρεώσεις, αλλά βρε αδερφέ, δεν είσαι ο μόνος που δουλεύει και πρέπει το επόμενο πρωί να ξυπνήσει από τα χαράματα.
Εν ολίγοις το να κάνετε sex μόνο τις ώρες που μπορεί και θέλει εκείνος, δεν θα το πούμε άδικο γιατί στο κάτω κάτω sex είναι, αλλά είναι τουλάχιστον εκνευριστικό. Το χειρότερο δε, είναι ότι εκείνος δεν μπαίνει καν στη διαδιακασία να ρωτήσει αν εσείς θέλετε.
Μα μετά τη δουλειά, μα μέσα στην μέση της νύχτας, αν αυτός έχει ορμές πρέπει εσείς να υπακούσετε!
Μην προσπαθήσετε να του κάνετε το ίδιο, γιατί θα του αρέσει, απλά για μία βδομάδα απλά αρνηθείτε του, ευγενικά φυσικά, τα πάντα! Να δούμε μετά αν θα προτιμήσει να συμβιβαστεί και με τις δικές σας απαιτήσεις ή θα επιλέξει τη χειρωνακτική εργασία.

  2. Ορμές κατά τη διάρκεια της περιόδου:
Έχουμε πια καταλήξει ότι οι άντρες είναι σαν τα σκυλιά. Μπορούν να μυρίσουν την περίοδο και κυριολεκτικά αφηνιάζουν!
Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι όσο εσείς υποφέρετε από κράμπες και φυσικά αιμορραγείτε εκείνος την έχει δει πορνοστάρ;
Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που τις δύσκολες εκείνες μέρες δεν θέλουν καν να τις αγγίζουν, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε;
Στο κάτω κάτω, δεν είναι αναγκαίο να κάνετε sex καθώς μπορείτε να τον περιποιηθείτε με αμέτρητους άλλους τρόπους. Και αν τελικά κάνετε και sex, αφενός δεν είναι και τόσο αηδιαστικό όσο πιστεύετε και αφετέρου ίσως να το ευχαριστηθείτε και περισσότερο. Χαλαρά λοιπόν.

  3. Κατάποση σπέρματος:
Κι όμως υπάρχει μεγάλη μερίδα γυναικών που δεν θέλει ούτε να ακούσει σχετικά με αυτό μάλλον λόγω αηδίας.
Το γεγονός ότι ο άντρας έχει κόλλημα με το συγκεκριμένο, δεν έχει ακόμα εξηγηθεί αλλά πιθανόν έχει να κάνει με καθαρά εγκεφαλικά θέματα και θέματα υποταγής και κυριαρχίας πάνω στη γυναίκα.
Λοιπόν, το να... καταπιείτε το σπέρμα του δεν είναι και τόσο τρομερό, όσο βέβαια είναι και να μην το καταπιείτε.
Μπορείτε να τον κοροιδέψετε, να το κρατήσετε στο στόμα σας και τελικά να πάτε στην τουαλέτα να το ξεφορτωθείτε. Μπορείτε επίσης να του ζητήσετε να τελειώσει σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός σας. Εν ολίγοις, ποτέ ολόκληρη η ποσότητα δεν καταλήγει στο στόμα καθώς υπάρχουν αρκετές απώλειες.

  4. Φώτα και πάμε:
Ακόμα ένα θέμα που άντρας και γυναίκα διαφωνούν. Ο άντρας είναι οπτικό ον και θέλει να βλέπει. Από την άλλη η γυναίκα κουβαλά ένα σωρό ανασφάλειες είτε με το σώμα είτε ακόμα και με τη στάση του κορμιού της, με αποτέλεσμα να αποζητά το ημίφως ή ακόμα και το σκοτάδι!
Σίγουρα ο εκάστοτε, δεν έχει να αγχωθεί για κυτταρίτιδες, τρίχες ή σπυράκια, αλλά βρε κορίτσια ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε την συγκεκριμένη ανασφάλεια γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει άλλη λύση. Ο καλός σας, σας θέλει και γουστάρει να σας βλέπει!
Απελυθερωθείτε, κλείστε τα μάτια αν αυτό σας βοηθάει και παίξτε μπάλα! Σιγά σιγά όλα θα σας φαίνονται πιο φυσικά.

  5. Πρωκτικό πάντα:
Μετά από πιέσεις και παρακάλια, αφήσατε ανοιχτή την πίσω πόρτα, κυρίως για να σταματήσει να σας ζαλίζει αλλά και για να του δείξετε ότι τον θέλετε!
Το κακό βέβαια είναι ότι εκείνος πλέον θεωρεί αυτονόητο ότι το πρωκτικό θα υπάρχει στο ημερήσιο μενού και δεν μπαίνει καν στον κόπο να σας ρωτήσει. Αν ανήκετε στην μειοψηφία των γυναικών που το απολαμβάνουν, έχει καλώς...
Αν όμως ανήκετε στην πλειοψηφία, που δεν κόβει και φλέβα κιόλας, γιατί κακά τα ψέματα πονάει, τότε καλά θα κάνετε να μιλήσετε.
 Εξηγείστε του λοιπόν ότι δεν είναι όλες οι μέρες οι ίδιες και πως για να γίνει αυτό χρειάζεται ειδική προετοιμασία. Επιπλέον, δείξτε του πόσο πολύ απολαμβάνεται το κολπικό sex και πόσο πολύ σας ικανοποιεί. Αν δε βάλει μυαλό και μετά από όλα αυτά, τότε πηγαίντε τον σε ένα γιατρό να του μιλήσει για το... παχύ έντερο!

 πηγή : patrasevents.gr

Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Ανακαλούνται 120 εκατ. προφυλακτικά που είχαν τρύπεςΟι αρχές της Γκάνας ανακοίνωσαν σήμερα ότι ανακαλούν 120 εκατομμύρια προφυλακτικά, κατασκευασμένα στην Κίνα, τα οποία προορίζονταν να δοθούν σε διάφορες ανθρωπιστικές οργανώσεις αλλά, όπως διαπιστώθηκε, έχουν τρύπες ή σκίζονται πολύ εύκολα.
Περίπου 20 εκατομμύρια προφυλακτικά έχουν ήδη διανεμηθεί σε οργανώσεις που αγωνίζονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του AIDS στη χώρα.
Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Γκάνας θα προσπαθήσει να τα εντοπίσει και να πάρει πίσω, εξήγησε ένας αξιωματούχος, ο Τόμας Αμέτζρο. "Είναι τρύπια και σκίζονται εύκολα", δήλωσε χαρακτηριστικά.
 Η Υπηρεσία σχεδιάζει να καταστρέψει όλα τα ελαττωματικά προφυλακτικά.
 Το υπουργείο Υγείας της Γκάνας είχε παραγγείλει τα προφυλακτικά σε μια κινεζική εταιρεία μέσω ενός Γκανέζου μεσάζοντα.
Τα προφυλακτικά παραδόθηκαν στις αρχές του έτους, όμως οι έλεγχοι ρουτίνας πραγματοποιήθηκαν μόλις αυτόν τον μήνα, αποκαλύπτοντας ότι τα προϊόντα ήταν ελαττωματικά.
 Σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ για την καταπολέμηση του AIDS υπολογίζεται ότι το 1,5% των Γκανέζων ηλικίας από 15-49 ετών πάσχει από την ασθένεια ή είναι φορέας του ιού HIV.

 πηγή : www.newsit.gr

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Τι ζητούν οι άντρες από τις γυναίκες των ροζ γραμμώνΟταν ένας άντρας παίρνει τηλέφωνο σε μια ροζ γραμμή σχεδόν πάντα ζητά από τη γυναίκα που βρίσκεται στην άλλη άκρη του τηλεφώνου να παίξουν μια φαντασίωση.
Ετσι κι αλλιώς το όλο θέμα είναι μια φαντασίωση, αφού οι γυναίκες που εργάζονται στα 090 λένε ότι είναι ψηλές, αδύνατες, ξανθιές με μεγάλο στήθος, ότι φορούν μόνο τα εσώρουχά τους, ότι παίζουν με ένα δονητή κλπ. Η πραγματικότητα φυσικά απέχει πολύ.
 Τελοσπάντων, πάμε πίσω στις φαντασιώσεις.
 Οι ίδιες οι γυναίκες που το κάνουν λένε τι γουστάρουν περισσότερο να ακούν οι άντρες από το τηλέφωνο: Μια από τις φαντασιώσεις τους είναι να κάνουν σεξ με την πεθερά τους.
Μάλλον θα πρόκειται για πεθερόπληκτους... Ροζ Γραμμές:
 8 top φαντασιώσεις των αντρών

 1. Τρίο με δύο γυναίκες στο κρεβάτι
 2. Να βυζαίνουν ένα στήθος
 3. Να βάζουν γυναικεία ρούχα
4. Να γλείφουν και να χαϊδεύουν έναν μεγάλο κώλο
 5. Να τους πιάσει στα πράσα η γυναίκα τους με μια γκόμενα στο κρεβάτι και να μπει και εκείνη στο παιχνίδι
 6. Να περιγράφουν με λεπτομέρειες πως αυτοϊκανοποιούνται
7. Να κάνουν σεξ με άτακτη μαθήτρια
8. Να κάνουν σεξ με την πεθερά τους (!)

 Μια από τις επαγγελματίες του χώρου, η 57χρονη Jenny Ainslie-Turner, αποκαλύπτει πόσα παίρνει για αυτή τη δουλειά και περιγράφει τις εμπειρίες της.
Ενας από τους πελάτες της μια φορά της είχε ζητήσει να τον φανταστεί ως γουρούνα και να τον μαγειρέψει...
 «Μιλάω στο τηλέφωνο από 6 έως 14 ώρες τη μέρα, έτσι το μεροκάματο μπορεί να φτάσει και τα 500 ευρώ.
Πάντοτε στο τηλέφωνο απαντάω με το όνομα “Jolene”.
Οι πελάτες μου είναι από έφηβοι έως γέροι.
 Για κάποιους είμαι μια μικρή νυμφομανής, για άλλους αυτό που πραγματικά είμαι, μια ώριμη γυναίκα που μπορεί να τους περιποιηθεί πολύ καλά.
 Ολο αυτό είναι ένα παιχνίδι φαντασίας.
Λόγω της ανωνυμίας, μπορούν να μου λένε ό,τι θέλουν, όσο πρόστυχο και αν είναι.
Δεν ξέρω πόσο καλά γνωρίζουν οι γυναίκες τους άντρες τους, αλλά στοιχηματίζω ότι αν έχω μιλήσει μαζί τους, εγώ τους ξέρω καλύτερα.
 Οι άντρες μου λένε πράγματα που δεν θα τολμούσαν ποτέ να πουν στη γυναίκα τους.
Πολλές φορές μου λένε εκείνοι τι να τους πω για να τους φτιάξω, αλλά τις περισσότερες φορές καθοδηγώ εγώ το παιχνίδι.
 Τους ψαρεύω και καταλαβαίνω τι τους ερεθίζει και μετά φτιάχνω τις πιο απίστευτες σεξουαλικές φαντασιώσεις.
 Εχω πελάτες που μου μιλάνε ψιθυριστά και όταν τους ρωτάω γιατί το κάνουν αυτό μου λένε: «Η γυναίκα μου κοιμάται δίπλα μου».
 Οταν τους λέω γιατί δεν την ξυπνάνε για να κάνουν σεξ, μου λένε ότι βρίσκουν πιο ερεθιστικό να νοιώθουν τον κίνδυνο να τους τσακώσει η γυναίκα τους την ώρα που κάνουν τηλεφωνικό σεξ.
 Εχω πελάτες που θέλουν τηλεφωνικό σεξ με δύο γυναίκες και τους προσφέρω τη φαντασίωση.
Αλλες φορές με παίρνουν ζευγάρια και κάνουμε τηλεφωνικό σεξ, ενώ με παίρνουν και γυναίκες που θέλουν λεσβιακό σεξ.
 Αυτό το επάγγελμα μου έχει μάθει ότι οι άντρες είναι πολύ διαφορετικοί από τις γυναίκες.
 Κάνω αυτή τη δουλειά 12 χρόνια και ξέρω πλέον πως φτιάχνονται οι άντρες και τι θέλουν να ακούν.
Πολλοί από τους πελάτες μου είναι χωρισμένοι ή μόνοι, αλλά έχω και πολλούς παντρεμένους.
 Ολοι τους δεν μπορούν να ξεφύγουν από την εμμονή τους με το σεξ».

 

 πηγή : 69magazine.gr

Πρώην συνοδός πολυτελείας αποκαλύπτει γιατί απιστούν οι άντρεςH Rebecca Dakin είναι πρώην συνοδός πολυτελείας και νυν σύμβουλος σχέσεων, έχοντας στήλη στην εφημερίδα Huffington Post και κάνοντας σεμινάρια για τον έρωτα www.infidelityexpert.co.uk

 «Έχω περάσει χρόνια ακούγοντας τους άντρες να μου εξηγούν γιατί απέτυχαν οι σχέσεις τους και τι τους κάνει να κοιμούνται με συνοδούς ή άλλες γυναίκες.

 Οπότε μάλλον ξέρω καλύτερα από τον οποιοδήποτε τι είναι αυτά που κάνουν οι γυναίκες και απομακρύνουν τους άντρες από κοντά τους».

 Το βιβλίο της "Γιατί Απιστούν Οι Άντρες" πουλάει σαν ζεστό ψωμί και κάθε φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση, η τηλεθέαση χτυπά κόκκινο!

 Σύμφωνα με την 37χρονη, ο βασικός λόγος που οι άντρες απιστούν είναι γιατί δεν κάνουν αρκετό σεξ εντός σχέσης! Άλλοι λόγοι περιλαμβάνουν τη γοητεία του καινούργιου, τη ρουτίνα και, κυρίως, ότι φοβούνται να εκμυστηρευτούν στις συντρόφους τους τις πιο τρελές σεξουαλικές τους
φαντασιώσεις

. πηγή : www.athensparty.com

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Τα 8 «SOS» του ORAL SEX για τους άντρεςΤι πρέπει να ξέρεις πριν δώσεις «εξετάσεις» στο στοματικό σεξ: Ξέχασε τις γλώσσες κομπρεσέρ και τα αδέξια φιλιά στην ευαίσθητη περιοχή μιας γυναίκας. Αν θές να περάσεις με επιτυχία το «διαγώνισμα» του ORAL SEX δες τα 8 "SOS"... ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το ξέρεις ότι μόνο το 30% των γυναικών είναι σε θέση να φτάσουν σε οργασμό μέσω του κολπικού σεξ; Αυτό σημαίνει ότι, προκειμένου να ευχαριστήσεις πραγματικά μια γυναίκα, πρέπει να... πέσεις και χαμηλά. Το στοματικό σεξ είναι ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια για πολλές γυναίκες, αλλά για να γίνει σωστά, δεν φτάνει μόνο να κάνεις μια... κατάδυση εκεί κάτω.

 1. Μην βιάζεσαι Η γλώσσα μπορεί να είναι μαλακή και υγρή, αλλά μπορεί να μην είναι ανεκτή από ένα στεγνό κόλπο. Προχώρα σιγά, με το πάσο σου, φίλησέ τη, χάιδεψέ τη και σε άλλα μέρη του σώματος, ώστε να την «ανάψεις» και να αρχίσει να... μουσκεύει στην ευαίσθητη περιοχή της. Οσο για τα λιπαντικά: Είναι αποτελεσματικά, αλλά δεν υποκαθιστούν πλήρως τον φυσικό ερεθισμό. Οταν ανάψει πραγματικά, συγκρατήσου. Μην κάνεις το λάθος να πάς κάτω πάρα πολύ γρήγορα. Το στοματικό σεξ χρησιμεύει τις περισσότερες φορές ως ένα στοιχείο της σεξουαλικής πράξης, ως ένα προοίμιο για το σεξ και όχι ως το κυρίαρχο στοιχείο του σεξ. Είναι αλήθεια ότι το στοματικό σεξ είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ερεθιστεί μια γυναίκα, αλλά θα απογοητευτεί αν το κάνεις βιαστικά. Προετοιμάσου για μια διαδικασία που θα κρατήσει, ώστε εκείνη να θέλει όλο και περισσότερο.

 2. Μίλα της Αν και οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν το στοματικό σεξ, πολλές δεν έχουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται. Τις απασχολούν ερωτήματα όπως: Είναι όμορφο; Μυρίζει ωραία; Εχει ωραία γεύση; Εάν πραγματικά θέλεις να διώξεις τα άγχη, τις ανασφάλειές της και να την κάνεις να το ευχαριστηθεί, πες της πόσο πολύ απολαμβάνεις που είσαι ανάμεσα στα πόδια της.

 3. Βρες τη σωστή θέση Το να βρεις τη σωστή θέση είναι σημαντικό. Αν πονέσει ή αισθανθεί άβολα, ό,τι και να κάνεις στη συνέχεια θα την ξενερώσει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαξιλάρια, ή τα ειδικά έπιπλα και στηρίγματα που πωλούνται στα sex shops για το ORAL SEX.

 4. Είναι θέμα γλώσσας Υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου: Ο ένας είναι να τη χρησιμοποιείς απαλά και να εξερευνήσεις την περιοχή και ο άλλος να την πιέζεις δυνατά και να εισχωρείς με δύναμη μέσα της. Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να χρησιμοποιείς τον ένα ή τον άλλο τρόπο και άλλες που θέλουν να συνδυάζεις και τα δύο. Μπορείς να το συζητήσεις μαζί της ή να παρατηρήσεις από τις αντιδράσεις της για να δεις τι της αρέσει.

 5. Ποικιλία Το καλύτερο στοματικό σεξ πρέπει να έχει ποικιλία: Φιλιά, πιπίλισμα, στροβιλισμό της γλώσσας, γλείψιμο και κάθετη διείσδυση. Απλά μην κάνεις το λάθος να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου σαν πινέλο γιατί θα την ξενερώσεις και μπορεί να πάθεις... κράμπα. 

6. Χόρτασε την κλειτορίδα Σκέψου την κλειτορίδα σαν ένα μικροσκοπικό πέος. Έχει τέσσερις φορές πιο πολλές νευρικές απολήξεις από το κεφάλι του πέους και είναι στριμωγμένη σε ένα πολύ μικρότερο χώρο. Οταν την αγγίξεις με το σωστό τρόπο θα νιώσει τέλεια. Οπως μία γυναίκα όταν προσφέρει στοματικό σεξ πρέπει να επικεντρώνεται στο πέος, έτσι και εσύ πρέπει να επικεντρωθείς στην κλειτορίδα. Απλώς ξεκίνησε μαλακά, γιατί είναι πολύ ευαίσθητη. Αλλά δεν είναι μόνο η κλειτορίδα Ενώ η κλειτορίδα είναι το σημείο που θα πρέπει να εστιάσεις, μην παραμελήσεις τα άλλα ευαίσθητα σημεία κάτω από τη μέση της γυναίκας. Αγγιξε τα χείλη του αιδοίου και φίλα την απαλά ανάμεσα από τα πόδια της. Φίλησε και γλείψε όλη την περιοχή εκτός από την κλειτορίδα της, μέχρι να σε οδηγήσει εκείνη εκεί. Ολη αυτήν την αναμονή θα την απολαύσεις και εσύ ο ίδιος.

 7. Γίνε πιο kinky Βασικά για να πετύχει το στοματικό σεξ πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Ωστόσο, βάζοντας λίγο τη φαντασία να δουλέψει, μπορείς να κάνεις τα πράγματα πιο συναρπαστικά. Οι γυναίκες απολαμβάνουν τη διείσδυση, έτσι μπορείς την ώρα που την περιποιείσαι με τη γλώσσα σου να βάζεις μέσα της τα δάχτυλά σου ή ακόμα και έναν δονητή.

 8. Σκάσε και άκου Μπορεί να έχεις διαβάσει όλα τα βιβλία του κόσμου (!), αλλά η πραγματικότητα είναι πως κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Αυτό σημαίνει πως ό,τι εξιτάρει τη μία, μπορεί να ξενερώνει την άλλη. Ο μόνος τρόπος για να την κάνεις να το ευχαριστηθεί, είναι όχι μόνο να ακούς τι σου λέει, αλλά να μπορέσεις να καταλάβεις τη γλώσσα του κορμιού της. Πρόσεξε πως κινεί το κορμί της, πως ανασαίνει και πως αντιδρά στο άγγιγμά σου. Και αν καταλάβεις ότι αυτό που κάνεις της αρέσει, μην σταματάς. Το στοματικό σεξ αποκαλείται από πολλούς σεξολόγους, Τέχνη. Ως τέτοια, απαιτεί υπομονή και... προπόνηση.

 πηγή : 69magazine.gr

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Google Street View: Σεξ στο δρόμο ή φάρσα;Είναι δυνατόν νεαρό ζευγάρι να κάνει σεξ μεσημεριάτικα σε πολυσύχναστο δρόμο, έχοντας παρκάρει το αυτοκίνητό τους στην άκρη του δρόμου;
Η εικόνα που αλίευσε το Google Street View, διχάζει όσους την έχουν δει καθώς ορισμένοι θεωρούν ότι οι νεαροί κάνουν πλάκα ενώ άλλοι ότι το σεξ είναι αυθόρμητο.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε κάπου στην Dukes Highway στην Νότια Αυστραλία και δείχνει ένα ζευγάρι να έχει παρκάρει την ασημί BMW στην άκρη του δρόμου και να κάνουν σεξ.
 Εξετάζοντας την φωτογραφία βλέπουμε την νεαρή σκυμμένη στο καπό του αυτοκινήτου να χαιρετά την κάμερα της Google και τον νεαρό φίλο της πίνοντας μπύρα να βρίσκεται ακριβώς από πίσω της με τη βερμούδα του κατεβασμένη.
Πολλοί χρήστες του διαδικτύου αμφισβήτησαν ότι πρόκειται για "τυχαίο" γεγονός και υποστήριξαν ότι πρόκειται για κάτι στημένο, προκειμένου το ζευγάρι να πάρει τα λεπτά δημοσιότητας, που αναλογούν σε κάθε άνθρωπο στις μέρες μας. Προφανώς το κατάφεραν...

 πηγή : news247.gr

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!!! Πώς 7 μύθοι της σεξουαλικής ζωής καταρρέουν ωσάν τραπουλόχαρτα!!!Η sex expert της Daily Mail, Tracey Cox, καταρρίπτει το μύθο των 7 «κλασικών» συμβουλών που δίνουν τα περιοδικά για «ανάταση» της σεξουαλικής ζωής.

  Τα εσώρουχα έχουν μεγάλη σημασία.
 Σύμφωνα με την Κοξ το «κάψιμο» των βαμβακερών εσώρουχων στην πυρά και η αντικατάστασή τους με μικροσκοπικά, μαύρα και kinky δεν θα βοηθήσει να πάρει «φωτιά» το κρεβάτι σας. Αν ήταν έτσι θα τα άλλαζαν όλοι και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.

  Η ώρα της σεξουαλικής πράξης πρέπει να διαρκεί 20 λεπτά και περισσότερο.
 Άλλος ένας μύθος, ο οποίος προήλθε από μια έρευνα που έλεγε ότι οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται 20 περίπου λεπτά να έρθουν σε οργασμό. Το σωστό είναι μέχρι 20 λεπτά. Υπάρχουν όμως γυναίκες που φτάνουν σε οργασμό στα 3 λεπτά και άλλες που θέλουν 40. Επίσης αν πρέπει να φροντίσεις σπίτι και παιδιά, σημειώνει η ειδικός, οι διαδικασίες του σεξ είναι πολλές φορές συνοπτικές.

  Οι «ρόλοι» στο σεξ
 Για την Κοξ οι πιο ντροπαλοί που έχουν και το γνώθι σε αυτόν δεν χρειάζονται να κάνουν κάτι τέτοιο.

  Αν έχεις καταπληκτικό σεξ, έχεις και καλή σχέση.
Στην ανάλυσή της χαρακτηρίζει τη συγκεκριμένη θεωρία «ενδεικτική» αλλά όχι και «απόλυτη». «Πόσες φορές δεν είχατε φοβερό σεξ με ανθρώπους που δεν σας συμπεριφέρονταν καλά; Επίσης πόσα ζευγάρια δεν ξέρετε που τσακώνονται συχνά και διαφωνούν αλλά τα βρίσκουν απόλυτα στο κρεβάτι;» σημειώνει.

  Θα πρέπει να μιλάς για το σεξ.
Όταν το σεξ είναι πολύ καλό δεν χρειάζεται να πεις και πολλά για αυτό. Στην αρχή της σχέσης θα ήταν καλό οι σύντροφοι να λένε μεταξύ τους τι τους αρέσει και τι όχι. Όταν όμως παρουσιαστούν προβλήματα όχι μόνο είναι λογικό αλλά και επιβάλλεται να τα συζητήσεις.

  Θα πρέπει να προγραμματίζεις το θέμα του σεξ.
 Η sex expert της Daily Mail υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να λέει κάποιος «Θα κάνουμε σεξ το βράδυ» σαν να λέει «πρέπει το βράδυ να καθαρίσω την ντουλάπα». Μπορεί όμως να προγραμματίσει κάποιες λεπτομέρειες ή κάτι διαφορετικό την επόμενη φορά, το οποίο φυσικά θα ενθουσιάσει και τους δυο.

  Οι άντρες πρέπει να κάνουν σεξ σαν γυναίκες.
 Αυτό περιλαμβάνει αρχικά ερωτικό μασάζ, συζήτηση για τη σχέση και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και ο μύθος αυτός καταρρίπτεται καθώς πολλά ζευγάρια με αυτό τον τρόπο χάνουν και τη μεταξύ τους ερωτική επιθυμία. Ο αντρικός τρόπος προσέγγισης του σεξ μπορεί να διδάξει πολλά μια γυναίκα.

 πηγή : www.athensmagazine.gr

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Κατεβάζουν πορνό στο ΒατικανόΜια από της Δέκα εντολές είναι το "Ου κλέψεις". Καμία εντολή ωστόσο δεν κάνει αναφορά στην αντιγραφή και έτσι στο Βατικανό βρήκαν ένα παραθυράκι στις Δέκα εντολές και αποφάσισαν να κατεβάζουν παράνομα πορνοταινίες από το διαδίκτυο.
 Μπορεί στο Βατικανό να μένουν περίπου 800 άτομα και να μην είναι μέσα στις δέκα χώρες με τα περισσότερα κατεβάσματα από torrent ωστόσο ακόμα και εκεί γνωρίζουν πως να αποκτήσουν δωρεάν κάποιο έργο, σειρά ή τραγούδι που θέλουν.
Σύμφωνα με το torrentfreak το οποίο έδωσε στη στη δημοσιότητα στοιχεία για τις ταινίες που "κατέβηκαν" το 2012 μέσα από το Βατικανό, κάποιος είχε κατεβάσει και ταινίες με... υπόθεση!
 Έτσι για παράδειγμα (χωρίς να μεταφράζουμε) κατέβασαν το "TS Pussy Hunters", "Whipped Ass" και "Russian Slaves"! Εκτός από πορνοταινίες υπήρξαν και ρομαντικοί οι οποίοι κατέβασαν επεισόδια των Chicago Fire, Touch, και The Americans, ενώ κάποιος άλλος προτίμησε να δει την ταινία "Love Actually"!

 πηγή : news247.gr

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Τι πίστευαν για τον αυνανισμό, οι γιατροί στην Ελλάδα, το 1927Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια ήταν η άποψη των ιατρών στις αρχές του προηγούμενου αιώνα τόσο για τις ερωτικές επαφές, όσο πολύ περισσότερο για τον αυνανισμό;
 Σας παρουσιάζουμε σήμερα το βιβλίο ενός Έλληνα ιατρού που εκδόθηκε το 1927 και το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το “απόλυτο εγχειρίδιο για τον αυνανισμό”.
 Κρίνοντας εκ των υστέρων η επιστημονική κοινότητα φυσικά θα διαφωνεί με τα γραφόμενα, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε τι πίστευαν οι γιατροί τότε.
 Το βιβλίο έχει τίτλο: “ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ- κίνδυνοι- προφύλαξις- θεραπεία.
Μελέτη κοινωνική δια γονείς, δασκάλους και νέους”. Διαβάστε το με την ορθογραφία της εποχής...
 Διαβάζουμε λοιπόν ότι το βιβλίο έχει ημερομηνία έκδοσης: “Αθήναι 1927, και εκδόθηκε από τα τυπογραφικά καταστήματα των αδελφών Γεράρδων στην οδό Νοταρά 15”.
 Στην πρώτη σελίδα διαβάζουμε και λίγα λόγια για τον συγγραφέα του που είναι: “Διευθυντής του περιοδικού ΥΓΕΙΑ, ιατρός Μ. Μωυσείδης αντεπιστέλλον μέλος της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρίας Παρισίων και της Γαλλικής εταιρίας της Ευγονικής”
Αντί προλόγου ο ιατρός έχει αντιγράψει τα λόγια του Fournier, περί αυνανισμού: “Από όλα τα πάθη που μαστίζουν και ατιμάζουν την ανθρωπότητα, ο αυνανισμός είνε ίσως το πλέον επίμονον και ασφαλώς το πλέον επονείδιστον”.
Και στη συνέχεια ο ίδιος ο ιατρός προλογίζει: “ Κανείς δεν αγνοεί την έπονείδιστον έξιν, η οποία αριθμεί θύματα εις όλας τάς κοινωνικάς τάξεις, και μεταξύ ατόμων τά όποια παρουσιάζουν τά πλέον ευνοϊκά προσόντα διά νά ευδοκιμήσουν και να ώφελήσουν τήν κοινωνίαν.Την έξιν αυτήν καταδικάζει όχι μόνον ή θρησκεία και ή ηθική αλλά και ή επιστήμη.” Το βιβλίο του ιατρού συνεχίζει δίνοντας τον ορισμό του Αυνανισμού.
Διαβάστε: “ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ εΐνε ή βδελυρά και όλεθρία συνήθεια, καθ’ ήν τά εξω γεννητικά όργανα ερεθίζονται τεχνητώς εϊτε διά τής χειρός, είτε δι’ εργαλείων, είτε απλώς διά τής φαντασίας έπι σκοπώ γενετησίου διεγέρσεως ή καί ικανοποιήσεως τής γενετησίου ορμής.
Συνώνυμα πάμπολλα έχουν δοθεί κατά καιρούς εις την λέξιν «αυνανισμός». Ελληνιστί είναι γνωσταί αι λέξεις «δέφεσθαι» των αρχαίων, και «μαλακία» των εκκλησιαστικών συγγραφέων.”
Και μετά τον ορισμό του “αυνανίζεσθαι” ο γιατρός εξηγεί τα είδη του αυνανισμού. Τα διαχωρίζει λοιπόν σε: “Τον ύλικόν ή σωματικόν (διά των χειρώ.ν ή δι’ εργαλείων). Τον ήθικον ή ψυχικόν, και τέλος τον μικτόν (σωματικόν καί ψυχικόν).” και συνεχίζει: Τό τρίτον είδος είνε τό συνηθέστερον καί συχνότερον.
 Ώς επί τό πλεΐστον, ό αυνανισμός είνε ταύτοχρόνως σωματικός καί ψυχικός. Ό αυνανισμός καλείται ψυχικος όταν ό γενετήσιος ερεθισμός λαμβάνη χώραν μόνον δι’ ΰπερδιε- γέρσεως τής φαντασίας μέ εικόνας αίσχράς, ή αναγνώσματα άνήθικα, ή θεάματα απρεπή, ανευ έπιψαύσεων επι των γεννητικων οργάνων.
Έπι τοϋ ψυχικού αυνανισμού, ό όποιος είνε ΐσως ο πλέον επιβλαβής αλλά επίσης και ό σπανιώτερος, λαμβάνει χώραν μία υπέρμετρος έργασια τής φαντασίας.
 Σπατάλη νευρικής ουσίας και μεγίστη νευρική και ψυχική εξάντλησις συνοδεύουν συχνά την μορφήν αυτήν του αυνανισμού. Ό ψυχικός αυνανισμός παρατηρεϊται συνήθως εις νευρασθενικούς υψίστου βαθμού.” Και ο γιατρός εξηγεί το πως γίνεται ο αυνανισμός:
“Έάν έξετάσωμεν τον αυνανισμόν μερικώς, διακρίνομεν δύο μορφάς: Τον κατά μάνας (ή μονήρη), και τον αμοιβαίον.
Ό αμοιβαίος εινε πιό ολέθριος από τον μονήρη, τόσον ενεκα τής ηθικής διαφθοράς, τήν οποίαν συνεπάγεται, όσον καί ενεκα των προκλήσεων, αι οποΐαι δημιουργούν τεχνητώς επανειλημμένος γενετησίους άνάγκας.”
 Μετά εξηγεί ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να αυνανιστούν, με μια μικρή διαφορά: “Γενικώς δυνάμεθα νά παραδεχθώμεν ότι εις τό άρρεν φΰλον ό αυνανισμός είνε πλέον πρώιμος και πλέον διαδεδομένος παρά εις τό θήλυ.
Ό λόγος εΐνε ότι ή γενετήσιος αΐσθητικότης αναπτύσσεται πολύ βραδύτερον εις τό γυναΐκεϊον φΰλον.”Σειρά στο βιβλίο έχουν οι ηλικίες. Ο γιατρός Μωυσείδης χωρίζει τις ηλικίες σε 3 κατηγορίες και γράφει: “ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (από 0 — 6 ετών). — Κατ’ αρχήν θα ενόμιζέ τις ότι κάποια διανοητική ή τουλάχιστον σωματική ανάπτυξις εινε απολύτως αναγκαία διά την άφυπνισιν του γενετησίου ενστίκτου, καί θά έθεώρει άκατανόητον τήν έμφάνισιν τοΰ αυνανισμου είς τόσον τρυφεράν ηλικίαν. Δυστυχώς παρατηρήσεις διάσημων παιδιάτρων (Neter και άλλων) βεβαιοΰν κατά τρόπον άδίαμφι- σβήτητον ότι μία ένστικτος ίκανοποίησις τοΰ γενετη­σίου πόθου σύμφωνα με τάς αΰνανιστικάς μεθόδους (αυνανισμός έν σμικρογραφία) μπορεϊ νά παρατηρηθή, ούχι πολΰ σπανίως, κατά τήν πρώτην και δευτέραν παιδικήν ηλικίαν. Ή μικροτέρα ηλικία εις ην παρετηρήθη ό αυνανισμός εινε η τών 5ου, 11ου καί 13ου μηνών. Ό τρόπος τοΰ αυνανισμού κατά την ηλικίαν αυτήν συνίσταται εις κινήσεις καί προστριβάς τών μηρών πρός άλλήλους ή καί έπιψαυσεις τών γεννητικών οργάνων διά τών χειρών. 'Ως πρός τήν αΐτιολογί'αν τής καταστάσεως αυτής διετυπώθησαν διάφοροι γνώμαι. Τινες αποδίδουν αυτήν είς μίαν κληρονομικήν ελαττωματικότητα τοΰ νευρικοϋ συστήματος. ’Άλλοι πάλιν, οί περισσότεροι, θεωρούν ώς υπευθύνους, παθήσεις τής υποφύσεως, τών εσω έκκριτικών αδένων, πρωιμότητα γενετήσιον ανώμαλον, δερματικά; παθήσεις των γεννητικών οργάνων.

ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (από 6 — 12 ή 14 ετών).— Κατά την περίοδον αυτήν τό πάθος τοΰ αυνανισμού κάμνει τάς μεγαλειτέρας προόδους. ’Εδώ τον κύριον ρόλον παίζουν ή μ ΰ η σ ι ς καί ή μ ί μ η σ ι ς. Άληθιναί έπιδημίαι αυνανισμού παρετηρήθησαν εις λύκεια καί οικοτροφεία. Τά σχολεία, οίασδήποτε φύσεως καί άν ήναι, παρουσιάζουν δυστυχώς τό πλέον κατάλληλόν έδαφος διά την «ανάπτυξιν τοΰ βδελυροΰ πάθους. Ή σχολή διά τοΰ παραδείγματος καί τής ψυχικής μολύνσεως ύποβοηθεϊ τά μέγιστα την διάδοσιν τοΰ αυνανισμοϋ. Κατά τήν γνώμην ολων τών συγγραφέων ή μεταξύ 12ου καί 14ου έτους περίοδος είνε ή πλέον επικίνδυνος καί αριθμεί τά περισσότερα θύματα.

ΝΕΑΝΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ (από 14—20 ή 24 ετών).— Κατά τήν περίοδον αυτήν ό αριθμός τών αύνανιστών είνε ακόμη αρκετός, δεικνύων κάποιαν έλάττωσιν μετά τό 18αν ετος. Αι συνέπειαι τοΰ πάθους κατά τήν περίοδον αυτήν δεν είνε βεβαίως τόσον όλέθριαι, όπως κατά τήν παιδικήν καί τήν σχολικήν, ουχ’ ήττον παρατηρούνται, βλαβαι ψυχικά! καί σωματικοί αρκετά σοβαραί.

ΩΡΙΜΟΣ ΗΛΙΚΙΑ (από 24 — 50 διά τούς άνδρας, καί 20 — 40 διά τάς γυναίκας). — ‘Επίσης κατά την περίοδον αυτήν ό αυνανισμό; αριθμεί αρκετά θύματα. Δυστυχώς υπάρχουν άνδρες και γυναίκες, οι όποιοι και μετά τον γάμον ετι παραδίδονται εις τον αυνανισμόν. Ή χρήσις οίνοπνενματωδών ποτών ύποβοηθεϊ την κακήν εξιν.

ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ. — Και κατά την ηλικί­αν αύτήν παρατηρούνται, αν και σπανίως, περιπτώ- σεις αυνανισμού.” Στη συνέχεια γίνεται ο διαχωρισμός των επιπτώσεων του αυνανισμού. Οι επιπτώσεις χωρίζονται σε σωματικές και σε ψυχικές. Υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία που αφορά τα παιδιά των αυνανιστών, τα οποία: “έρχονται εϊς τόν κόσμον μέ νεϋρα άδυνατισμένα καί ως εκ τούτου είναι λίαν επιρρεπή εις τόν αυνανισμόν.” Και συνεχίζει: “ ’Από τά αισθητήρια όργανα απειλούνται ιδίως οι οφθαλμοί· άλλ’ επίσης έκ μέρους τών ωτων, τής οινός, τής γλώσσας αναφαίνονται ενίοτε διαταραχαί, ώς επί τό πλεϊστον νευρικής φύσεως.

ΟΠΤΪΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ. Τάς σχέσεις τοΰ αυνανισμού πρός τάς οφθαλμικά" νόσους έμελέτησεν ιδίως ό Γερμανός όφθαλμολόγος Colm. Βλάβαι ποικίλαι παρετηρήθησαν ώς συνέπειαι τοΰ αυνανισμού. Έ ρ ε θ ι σ μ ο ί, ξ η ρ ο ι κ α τ ά ρ ρ ο η. καί φλογώσεις του επιπεφυκότος, φωτοφοβίαι όναφερονται ως αποτελέσματα τοΰ αυνανισμού. Ό ξηρός κατάρρους τοΰ έπιπεφυκότος, ο όποιος συνίσταται είς κάψιμο καί πίεσιν είς τά μάτια μέ έλαφράν έρυθρότητα τοΰ βλενογόνου, άλλα χωρίς εκκρισιν, παρατηρεΐται Ιδίως είς νεάνιδας και δεν υποχωρεί εάν δεν έκλειψη τό πάθος. Αί διαταραχαι τής ευαισθησίας, προ παντός ή υπερευαισθησία προς τό φως, ή φωτοφοβία, ο βλεφαροσπασμός, συχνά συνοδευόμενα μέ διεύρυνσιν και ακινησίαν τής κόρης, εις μάτια αντικειμενικώς τελείως ακέραια και είς ατομα, ών ή ήλικία μπορεΐ νά δώση ύπονοίας περί αύνανισμοϋ, εΐνε πάντοτε ύποπτα.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ. Παρατηρούνται υπεραισθησία ακουστική, συριγμοί ώτων, πόνοι χωρίς άνατομικήν βάσιν.

ΠΕΠΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ. Αί διαταραχαι τής πέψεως επί αύνανισμοϋ δεν εΐνε σπάνιαι. Έν αρχή παρατηρεΐται μία υπερβολική όρεξις, ένα είδος βουλιμίας. Οι νεαροί αύνανισταί κατατρΰχονται συνήθως από μίαν πείναν σχεδόν άκόρεστον καί προσλαμβάνουν ποσότητα τροφών ύπερβολικήν. Δυστυχώς ή άνάπτυξίς των δεν συμβαδίζει μέ την ΰπερσίτισιν πού κάμνουν. Μετά πάροδον ολίγου χρόνου αναφαίνονται δυσπεπτικαί διαταραχαι, αί, πέψεις εΐνε δυσχερείς καί βραδεϊαι, παρατηρούνται συσπάσεις τοΰ στομάχου, βάρος, χαύνωσις, μετεωρισμός, εμετοί, δυσκοιλιότης εναλλασσόμενη υπό διαρροϊας. Εις τό γυναικειον φύλον παρατηρούνται ιδίως έντονοι σπασμοί τού στομάχου καί κολικοί.

 ΆΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ. Ό αυνανισμός επιφέρει συχνά αποτελέσματα ολέθρια επί των οργάνων τής φωνής καί τής αναπνοής. Επηρεάζεται ή άνάπτυξις τοΰ φωνητικού οργάνου και ή εντασις καί ποικιλία των ήχων. Εις μερικούς αύνανιστάς παρατηρεΐται άλλοίωσις τοΰ λόγου, διαδοχή ήχων άναρθρων, μία ασυμφωνία. Εις άλλους αδυναμία τής φωνής, βράχνιασμα, ξηρός βήξ. Ένίοτε άναφαίρεται τελεία απώλεια τής φωνής, (αφωνία). Εις τά ατομα τά οποία παραδίδονται είς αυνα­νισμόν συχνά παρατηρεΐται μία ατελής άνάπτυξις τον θώρακος- ή παραμικρά άσκησις καθιστά τήν αναπνοήν δΰσκολον καί ταχεΐαν, καί κίνησις κάπως βιαία προκαλεΐ λαχάνιασμα.

 ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ Ό αυνανισμός έπιδρά ολεθρίως επί τοΰ κυκλοφορικού συστήματος. Παρατηρούνται παλιοί, στενοκαρδία, ταχυκαρδία, πόνοι πρσκάρδιοι μέ αίσθημα πιέσεως, άγχος καρδιακόν.” Το βιβλίο όπως είπαμε απευθυνόταν τόσο σε γονείς όσο και σε δασκάλους και νέους. Απόψεις και πεποιθήσεις μιας άλλης εποχής...

 πηγή : www.iatropedia.gr

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Από στυτική δυσλειτουργία κινδυνεύουν οι άντρες με ουλίτιδαΤα βακτήρια επηρεάζουν τα αιμοφόρα αγγεία προκαλώντας στενώσεις Αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν στυτική δυσλειτουργία, εμφανίζουν οι άντρες με ουλίτιδα σύμφωνα με μία νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» (JSM).
 Για την ακρίβεια, όσοι παρουσιάζουν αίμα στα ούλα τους όταν τα βουρτσίζουν ή δαγκώνουν ένα μήλο, διατρέχουν διπλάσιες πιθανότητες να αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσεως.
 Κι αυτό γιατί τα βακτήρια που προκαλούν ουλίτιδα και γενικότερα περιοδοντική νόσο έχουν την ικανότητα να εισχωρούν στο αίμα και να εξαπλώνονται σε όλο το σώμα, επηρεάζοντας τα αιμοφόρα αγγεία και προκαλώντας τους σκληρύνσεις και στενώσεις.
 Οι επιδράσεις των βακτηρίων στα αγγεία μπορεί να εξηγούν την εκδήλωση στυτικής δυσλειτουργίας, η συχνότερη αιτία της οποίας είναι τα αγγειακά προβλήματα.
 Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι για να επιτευχθεί η στύση το πέος χρειάζεται πολύ καλή παροχή αίματος και επειδή τα αγγεία που το τροφοδοτούν είναι μικρότερα απ’ ό,τι εκείνα της καρδιάς, αποφράσσονται πιο γρήγορα.
 Στη νέα μελέτη, επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Inonu, στην Τουρκία, μελέτησαν ομάδα πασχόντων από στυτική δυσλειτουργία και ομάδα υγιών συνομηλίκων τους.
 Όπως διαπίστωσαν, το 53% των ανδρών με προβλήματα στύσεως έπασχαν από σοβαρή ουλίτιδα, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες δίχως στυτική δυσλειτουργία ήταν μόνο 23%.
 «Η συσχέτιση μπορεί να μοιάζει αβάσιμη, αλλά η κακή στοματική υγιεινή και τα προβλήματα που επιφέρει, όπως η ουλίτιδα, φαίνεται πως επηρεάζουν με πολλούς αρνητικούς τρόπους την υγεία», δήλωσε ο δρ Νάιτζελ Κάρτερ, εκτελεστικός διευθυντής του Βρετανικού Ιδρύματος Οδοντικής Υγείας (BDHF). «Για να αποφύγει κάποιος αυτές τις συνέπειες πρέπει να καθαρίζει καλά τα δόντια τους.
Το βούρτσισμα μόνο του καθαρίζει μόνο το 60% της επιφάνειας των δοντιών, οπότε χρειάζεται και καθαρισμός των υπολοίπων με οδοντικό νήμα. Ο καθαρισμός των δοντιών πρέπει να γίνεται δύο φορές την ημέρα».

 πηγή : www.newsbeast.gr

Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

Τι δουλειά κάνεις; 5 ανδρικά επαγγέλματα και οι αποδόσεις τους στο sex!Άραγε παίζει ρόλο το επάγγελμα ενός άντρα στη σεξουαλική του συμπεριφορά; Ε, ναι! Όλα συνδέονται στη ζωή ενός ανθρώπου.
 Η επαγγελματική επιλογή μπορεί να σκιαγραφήσει το προφίλ ενός άντρα και μίας γυναίκας. Την ένταση που βγάζει στην καθημερινότητά του κάποιος, καταβάθος την έχει επιλέξει.
 Όταν διαλέγει κάποιος το επάγγελμά του γνωρίζει πόσες ευθύνες και πόσο άγχος απαιτεί η δουλειά του. Κατά πόσο όμως μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική του ζωή η επαγγελματική του ταυτότητα; Δείτε παρακάτω μερικά ανδρικά επαγγέλματα πως δημιουργούν στερεότυπα για τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα:

  Ο γιατρός: Οι περισσότεροι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να ζούνε την κάθε στιγμή καθώς τα έχουν αντιμετωπίσει όλα με το επάγγελμά τους.
Σίγουρα λοιπόν θα είναι απαιτητικός και θα θέλει να περάσει τέλεια. Βέβαια υπάρχουν κι εκείνοι που αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλές ασθένειες και μικρόβια.
Οπότε μην απορήσετε ούτε να παρεξηγηθείτε αν σας ζητήσει να κάνετε μπάνιο (σίγουρα με αντιβακτηριδιακό αφρόλουτρο που θα σας δώσει ο ίδιος) πριν περάσετε στο κρεβάτι και αμέσως μετά αφού τελειώσετε. Προσοχή μην πέσετε στην παγίδα να το διαπραγμετευτείτε, η ανάλυση θα σας κουράσει.

  Ο ηλεκτρολόγος: Δεν είναι τυχαία η φράση “Σου άλλαξε τα φώτα”. Άντρες που έχουν φάει τη ζωή με το κουτάλι, που το μεροκάματό τους το δουλεύουν και ξέρουν τι πάει να πει σκληρή καθημερινότητα. Βρήκατε λοιπόν το γνήσιο αρσενικό, μην ανησυχείτε για τίποτα η βραδιά θα σας μείνει αξέχαστη.

  Ο δημόσιος υπάλληλος: Μπορεί να φοράει γυαλιά την ώρα της πράξης, αλλά μην αγχωθείτε, η καθημερινότητά του είναι μία ρουτίνα. Αυτό που θα κυριαρχήσει θα είναι η χαλαρότητα και η γραφειοκρατία.
Να εύχεστε το δικό του “σύστημα” να μην απεργεί όπως το δημόσιο σύστημα και να λειτουργεί κανονικά.

  Ο διαφημιστής: Ο “Greek Lover”, ο άντρας που θα σας τα πει και θα σας τα κάνει όλα μέχρι να φτάσετε στο κρεβάτι.
Προσοχή θυμηθείτε τα λόγια της γιαγιάς σας “ Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι”. Μπορεί να εξιδανικεύσει το πακέτο που σας πουλάει; Αυτό θα το καταλάβετε στο τέλος της βραδιάς.

  Ο καθηγητής: Σοβαρός στο μάθημα μόνο. Δεν είναι τυχαίο που τόσα κορίτσια γοητεύονται με τους καθηγητές τους. Έχουν αυτό το “κάτι”, που σε μαγνητίζει.
Ο λόγος, η πειθώ, η αυστηρότητα ποιος ξέρει; Ένα είναι το σίγουρο θα ξανανιώσετε μαθήτριες. Αφήστε τη φαντασίωσή σας να πραγματοποιηθεί και δε χρειάζεται να είστε και άριστες στο μάθημά σας.

 πηγή : patrasevents.gr

Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

KΕΦΆΛΑΙΟ «ΚΈΡΑΤΟ»: ΟΙ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΙ ΜΎΘΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΎΝ ΓΎΡΩ ΑΠΌ ΑΥΤΌBάζουμε την απιστία στο μικροσκόπιο και ανακαλύπτουμε τα ένοχα μυστικά της! Τι είναι πιο ενδιαφέρον, kinky και καυτό ακόμα και από το sex; Μα φυσικά το κέρατο, το οποίο εμπεριέχει και sex με κάποιες μικρές παραλλαγές.
Οι συζητήσεις περί κεράτου, αρχίζουν παρεΐστικα και για πλάκα, και καταλήγουν είτε με χοντρές διαφωνίες είτε ακόμα και με χωρισμούς.
Και μπορεί σε κανένα να μην αρέσει το κέρατο, ιδίως στον γνωστό σε όλους... κεράτα, αλλά παραμένει ακόμα μυστήριο, αφού είναι κάτι που προκαλεί τόσα δεινά και εκνευρισμό, γιατί τελοσπάντων είναι τόσο γοητευτικό και προτιμάται από τη συντριπτική πλειοψηφία των ενεργά σεξουαλικών ατόμων.
Σίγουρα ο καθένας απατά τον άνθρωπό του για εντελώς διαφορετικούς λόγους καθότι κάθε σχέση δεν είναι ίδια και φυσικά κάθε προσωπικότητα διαφέρει σημαντικά.
Εμείς δεν θα κάτσουμε να αναλύσουμε γιατί οι άνθρωποι κερατώνουν, το έχουμε κάνει ήδη άλλωστε, αλλά θα σας παρουσιάσουμε τους μεγαλύτερους μύθους που επικρατούν γύρω από το κέρατο. Διαβάστε για να μαθαίνετε...

  1. Αυτός που απατά είναι δυστυχισμένος στη σχέση του: Να κάτι στο οποίο άντρας και γυναίκα διαφέρουν σημαντικά.
Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών λοιπόν, απατά επειδή δεν αισθάνεται καλά με το σύντροφό της. Νιώθει είτε βαρεμάρα είτε ακόμα και παραμελημμένη και προσπαθεί να βρει μία διέξοδο, με το αζημίωτο φυσικά!
 Από την άλλη μεριά, οι άντρες μπορεί να έχουν την τέλεια σύντροφο, την τέλεια σχέση, να είναι ερωτευμένοι με την καλή τους και παρόλα αυτά, να την κάνουν την... κουτσουκέλα απλά και μόνο για ανανέωση! Αφήστε δε που οι άντρες έχουν και το θέμα της κατακραυγής αν δεν εκμεταλλευτούν και την παραμικρή ευκαιρία για sex. Όσο να πεις είναι μία καταπίεση!

  2. Οι άντρες απατούν περισσότερο από τις γυναίκες: Μέγας μύθος και παρά το γεγονός ότι πριν 50 χρόνια αυτό θα ήταν πέρα για πέρα αλήθεια, πλέον δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ας είμαστε ρεαλιστές:
Ο κύριος λόγος που απατούν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες είναι λόγω της γοητείας που ασκεί το άγνωστο και το καινούριο. Φυσικά όπως είπαμε και παραπάνω τα κίνητρα και η ψυχολογική κατάσταση μπορεί να διαφέρουν, αλλά πάνω απ' όλα είναι η εξερεύνηση του αγνώστου και η γνωριμία με έναν νέο άνθρωπο.
Πολύ απλά στο μυαλό μας υπάρχει η πεποίθηση ότι ο άντρας κερατώνει πιο συχνά, διότι εν αντιθέσει με τη γυναίκα εκείνος θέτει τα όριά του και ξεκαθαρίζει τι είναι αυτό που ζητά από κάθε είδους σχέση. Στην αντίπερα φυσικά βρίσκεται η γυναίκα, η οποία έχει την τάση ακόμα και ένα απλό sex να το μετατρέπει σε έρωτα και συναισθηματικό δέσιμο.
 Γι' αυτό λοιπόν οι σχέσεις χαλάνε όταν η γυναίκα απατήσει και όχι όταν το κάνει ο άντρας. Στατιστικά πάντα μιλάμε. Υπάρχουν εννοείται και πολλές εξαιρέσεις...

  3. Το να κάνεις sex με έναν πρώην δεν είναι κέρατο: Καλά αυτό είναι κάτι το οποίο προκαλεί απλά γέλιο! Πολλοί πιστεύουν, ότι το να πας με έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις υπάρξει μαζί και έχεις φυσικά ξανακάνει sex, δεν είναι ουσιαστικά κέρατο!
Και τι είναι; Νοσταλγία; Οι συγκεκριμένες σχέσεις είναι πάντα και οι πιο περίπλοκες για τον εξής απλούστατο λόγο:
Αν θες να την κάνεις την... αταξία, βρες κάποιον άσχετο για τον οποίο δεν έχεις συναισθήματα εκτός φυσικά από σεξουαλική έλξη και κάνε τη δουλειά σου.
 Το ευκαιριακό sex με πρώην, είναι καταστροφικό διότι σίγουρα, για να έχει προηγηθεί επικοινωνία, κάποιος από τους δύο δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το χωρισμό.
Ψεματάκια του τύπου χωρίσαμε αλλά μαζί κάναμε φοβερό sex, είναι χαζομάρες γιατί πολύ απλά δεν θα χωρίζατε. Αυτά...

  4. Θα πρέπει πάντα να ομολογείς πως έχεις απατήσει: Εδώ τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Αν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και ο σύντροφός σας είναι σίγουρος για την απιστία σας, καλά θα κάνετε να τα παραδεχτείτε όλα και φυσικά να υποστείτε τις συνέπειες.
 Είναι πολύ πιο θετικό να ομολογήσετε όταν το πράγμα φτάσει στο απροχώρητο, παρά να περιμένετε να αγανακτήσει ο άλλος και να έρθει στα όριά του.
 Από την άλλη όμως, αν απλά και μόνο για ένα βράδυ παρασυρθήκατε και κάνατε αυτό που λέμε και στα... ελληνικά one night stand, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πείτε κάτι. Βάλτε ένα x και προχωρήστε κανονικά τη ζωή σας.
Ακόμα και αν είστε φιλαλήθεις και νιώθετε τρομερές τύψεις γι' αυτό που κάνατε, να ξέρετε ότι αν ομολογήσετε τίποτα δεν θα είναι το ίδιο και φυσικά η στάση του συντρόφου σας, ακόμα κι αν σας συγχωρήσει, θα αλλάξει και φυσικά προς το χειρότερο!

  5. Aπατάς για να σώσεις τη σχέση σου: Αυτή είναι η πιο κλασική και φυσικά αστεία δικαιολογία για κάποιον που απατά και μάλιστα συστηματικά.
Το να έχεις μία σχέση, σημαίνει ότι αγαπάς το άλλο άτομο, ενδιαφέρεσαι γι' αυτό και φυσικά το εμπιστεύεσαι! Κακά τα ψέματα, αν σε μία σχέση δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, πως θα μπορέσει να συνεχιστεί;
Από τη στιγμή λοιπόν που κάποιος κερατώνει, για να βελτιώσει τη σχέση του, αφενός δεν είναι καλά στα μυαλά του και αφετέρου χρησιμοποιεί την πιο φτηνή δικαιολογία που θα μπορούσε να βρει.
Το να πεις ότι κερατώνω γιατί πολύ απλά γουστάρω, είναι απολύτως δεκτό και ανθρώπινο, σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Το άλλο είναι απλά γελοίο και ανώριμο!

 πηγή : kostasedessa.blogspot.gr

Οι ώριμες γυναίκες είναι πιο πρόστυχες...!Όσο πιο παλιό είναι το κρασί τόσο πιο ωραία γεύση έχει! Έτσι δε λένε;
 Το ίδιο φαίνεται λοιπόν, πως ισχύει και για τις γυναίκες αφού έρευνες έδειξαν πως το σέξ καλυτερεύει με το πέρασμα του χρόνου.
Η έρευνα έγινε σε 806 γυναίκες, ηλικίας από 40 ετών και πάνω, οι οποίες ρωτήθηκαν για την πρόσφατη σεξουαλική τους δραστηριότητα, επιθυμία και ικανοποίηση.
Τα αποτελέσματα, πραγματικά είναι εντυπωσιακά, καθώς αποδεικνύεται πως οι ώριμες γυναίκες όχι μόνο έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή από ότι στα νιάτα τους, αλλά το 70% φτάνουν και σε οργασμό
.Οι ειδικοί ισχυρίζονται πως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως οι γυναίκες, όσο μεγαλώνουν αισθάνονται πιο άνετα με το σώμα τους και μπορούν να τολμήσουν και να εκφραστούν πιο πρόστυχα στο κρεβάτι.
Γι αυτό μάλλον, οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες.
Η γριά κότα έχει το ζουμί άλλωστε!

 πηγή : dia-fhmh-sou.blogspot.gr

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Πλεχτά Σώβρακα με... προβοσκίδαΟλοι θέλουν να νιώθουν ζεστασιά και άνεση. Αυτά τα χειροποίητα αξεσουάρ είναι το τέλειο δώρο για τους φίλους σας και τους συγγενείς σας – όμορφα, πρακτικά και μοναδικά.
Οι αγαπημένοι σας αξίζουν να έχουν ένα, έτσι δεν είναι;»
 Ο τύπος που φτιάχνει αυτά τα πλεχτά σώβρακα ξέχασε να γράψει στην περιγραφή ότι το ότι όποιος σε δει να τα φοράς θα πεθάνει από τα γέλια. Πάντως σίγουρα είναι ζεστά και επιπλέον έχουν και ειδική θήκη για το τρίτο το μακρύτερο.
  www.etsy.com


πηγή : 69magazine.gr
Related Posts with Thumbnails