-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Τα κορίτσια που κάνουν στριπτίζ δεν είναι άτακτα -Μια στις τρεις γδύνεται για το μεταπτυχιακό

Σχεδόν το ένα τρίτο των γυναικών που εργάζονται σε στριπτίζ κλαμπ είναι φοιτήτριες και συχνά από οικογένειες της μεσαίας τάξης, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύουν Βρετανικά Μέσα.
Μερικές μάλιστα από τις κοπέλες ξεκίνησαν να βγάζουν τα ρούχα τους μπροστά σε κοινό πριν ξεκινήσουν τις σπουδές του, προκειμένου να αποπληρώσουν τα υψηλά δίδακτρα, όπως αναφέρει η εν λόγω μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό British Journal of Sociology of Education.
«Οι βασικοί λόγοι βασικά για την εισαγωγή στον κόσμο του στριπτίζ από μαθητές είναι το υψηλό κόστος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η έλλειψη διαθεσιμότητας των δανείων και η υποστήριξη της επαγγελματικής κατάρτισης... » αναφέρει μεταξύ άλλων η μελέτη. Ακαδημαϊκοί στο πανεπιστήμιο Leeds πήραν συνέντευξη από περίπου 200 χορεύτριες που εργάζονταν στη Βρετανία και το 29% από αυτές είχαν υψηλό επίπεδο μόρφωσης.


Πηγή: www.iefimerida.gr

Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Πέντε λόγοι υγείας για να κάνετε σεξ το πρωίΗ καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται.
 Έτσι για να ξεκινήσει καλά η ημέρα οι επιστήμονες συστήνουν στα ζευγάρια και κυρίως στις γυναίκες να μην αρνούνται να επιδίδονται σε πρωινές ερωτικές περιπτύξεις αφού κάνουν καλό στην υγεία.
 Αποτελεί κοινό μυστικό μυστικό ότι η κούραση και το άγχος επηρεάζουν τις σεξουαλικές επιδόσεις με συνέπεια το σεξ το βράδυ να έρχεται σε τελευταία μοίρα.
 Την ίδια στιγμή όπως επισημαίνει η Debby Herbenick, καθηγήτρια σεξουαλικής υγείας στο Kinsey Institute οι άνδρες κυρίως το πρωί είναι σχεδόν πάντα... ετοιμοπόλεμοι.
 Χαρακτηριστικά η δρ Debby Herbenick, η οποία κατά καιρούς έχει επισημάνει τη σπουδαιότητα του πρωινού σεξ στην υγεία αναφέρει ότι όταν τα ζευγάρια επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις το πρωί απελευθερώνονται οι ενδορφίνες και οι άλλες ορμόνες της ευτυχίας ,όπως η οξυτοκίνη, οι οποίες πλημμυρίζουν το σώμα με αποτέλεσμα να αναζωογονείται το σώμα και να ανεβάζει την ψυχική διάθεση.
 Το γεγονός υποστηρίζουν οι ειδικοί ότι ο ύπνος που έχει προηγηθεί έχει ξεκουράσει το σώμα κάνει τον οργανισμό να είναι πιο δεκτικός στα ερωτικά ερεθίσματα.
Μάλιστα ορισμένοι ερευνητές σεξουαλικής υγείας επιμένουν ότι για αυτό το λόγο οι πρωινοί οργασμοί είναι πολύ πιο δυνατοί.
 Ένα σεξ την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα Έρευνες ειδικών έχουν αποδείξει ότι το πρωινό σεξ ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα αφού αυξάνει τα επίπεδα του IgA, ενός σημαντικού αντισώματος που καταπολεμά ιούς και λοιμώξεις.
 Χαρακτηριστική είναι η μελέτη του πανεπιστημίου Queens, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πρωινό σεξ τρεις φορές την εβδομάδα, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, καθώς και καρδιακής προσβολής σε ποσοστό που αγγίζει το 50%.
Και αυτό γιατί το σεξ βοηθάει στη βελτίωση της ροής του αίματος, ενώ προλαμβάνει και την κατάθλιψη.

πηγή : www.iatropedia.gr
Related Posts with Thumbnails