-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Συμβουλές Αυταρχικού προγράμματος!!!



Το αυταρχικό πρόγραμμα ειναι το πιο περίπλοκο πρόγραμμα και στο πρόγραμμα στο οποίο υπάρχουν οι περισσότερες πιθανότητας να μήν μήνει κάποιος ικανοποιημένος στο τέλος.
Αυτό συμβαίνει μιας και το πρόγραμμα δεν είναι κάτι συγκεκριμένο διότι περιλαμβάνει μια ευρύτερη γκάμα φετίχ όπως:
Υποταγή
Ταπείνωση
Τιμωρία
Εξευτελισμό
Αλλαγή σεξουαλικών ρόλων
Ποδολαγνεία
Φετίχ με εσώρουχα-παπούτσια-στολές
και πολλά άλλα πιο εξειδικευμένα.......
Σε κάποιον μπορεί να αρέσουν όλα μαζί σε κάποιον άλλο μπορεί να αρέσει μόνο κάτι συγκεκριμένο.
Εκεί λοιπόν είναι και ο βασικός παράγοντας που εξαιτίας του μπορεί να μήν πετύχει το πρόγραμμα.
Στο οτι δηλ η κοπέλα μπορεί να μην κάνει στο τέλος αυτό που θέλει ο πελάτης της.
Αυτό οφείλετε είτε στην αδυναμία της κοπέλας να ψυχολογήσει τα γούστα του πελάτη της ή ακόμα χειρότερα να μήν έχει την εμπειρία ή και το στύλ που χρειάζεται ενα τέτοιο δύσκολο κατα ταλλα πρόγραμμα.
Ή οφείλετε στην αδυναμία του πελάτη να δώσει στην κοπέλα να καταλάβει τι ειναι αυτό που του αρέσει, ποια είναι η φαντασίωση του ,ποια τα όρια του και τι είναι αυτό που ζητάει.
Όσο μπορούμε σαν studio προσπαθούμε να εξαλείψουμε τον πρώτο παράγοντα να εκπεδεύουμαι τις κοπέλες μάς και να τις κάνουμε όλο και καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα.
Απο τη μερία σας ,σας ζητάμε να είστε κατατοπιστικοί και επεξηγηματικοί με τα κορίτσια μας πάνω στα ερωτικά σας γούστα, δέν υπάρχει θέση ούτε για δισταγούς ούτε για ντροπές, επαγγελματίες είμαστε και να είστε σύγουροι οτι έχουμε την εμπειρία στα πάντα.
Άλλωστε αν πάνω στο αυταρχικό βρεθεί η χρησή τομή επικοινωνίας του πελάτη προς την κοπέλα και κατανόησης της κοπέλας στη φαντασίωση του πελάτη η επιτυχία του προγράμματος είναι εξασφαλισμένη.

*Υπάρχει πάντα η δυνατότητα πρίν μας επισκεφτείτε να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε με mail λέγοντας μας τα προσωπικά σας ερωτικά γούστα φετίχ και βίτσια

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails