-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ρεπόρτερ με ειδικότητα στο... στριπτίζ

Αμερικανική εφημερίδα απέλυσε δημοσιογράφο, επειδή στον ελεύθερό της χρόνο έκανε στριπτίζ! Είναι λόγος αυτός για απόλυση;

Sarah Tressler από stefanelonikitelo
  Sarah Tressler ήταν δημοσιογράφος. Εργαζόταν με ζήλο ως συντάκτρια κοσμικών στην εφημερίδα Houston Chronicle έως ότου η συντηρητική αρχισυνταξία μαζί με την διεύθυνση της εφημερίδας αποφασίσει να την απολύσει. Τι ήταν αυτό που τους οδήγησε σε μια τέτοια απόφαση; Η αποκάλυψη ότι τα βράδια εργαζόταν ως στρίπερ! Η 30χρονη δημοσιογράφος με τη διπλή ζωή δεν χώνεψε την απόλυσή της. Όχι μόνο κατέθεσε μήνυση κατά της εφημερίδας που την απέλυσε αλλά αποφάσισε να εκδώσει και ένα βιβλίο με τίτλο "Ημερολόγιο μιας θυμωμένης στρίπερ"-"Diary of an Angry Stripper".
Όπως αναφέρει η New York Daily News η 30χρονη ξεκίνησε να κάνει στριπτίζ, όσο φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον, ώστε να κερδίζει κάποια χρήματα. Όπως δηλώνει η ίδια βέβαια, χάρη στη δουλειά αυτή, έμαθε πολλά κόλπα που τα εφάρμοσε και στη δημοσιογραφία... "Έπρεπε να μάθω πώς να πλησιάζω αγνώστους μέσα σε λίγα λεπτά, ώστε να νιώθουν άνετα και να ξοδεύουν χρήματα για μένα" και πρόσθεσε: "Ένας πελάτης ήθελε να ουρήσω σε ένα ποτήρι σαμπάνια. Του εξήγησα ότι δεν ήθελα, αλλά τελικά το έκανα, όμως δεν ήταν εύκολο" αποκαλύπτει η πρώην δημοσιογράφος, που απαιτεί να επιστρέψει στην πρωινή της δουλειά, χωρίς βέβαια να εγκαταλείψει την αγαπημένη της βραδινή ασχολία!

πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails