-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Είναι χαρούμενες που είναι πoρνες



Στη Βραζιλία η πορνεία είναι νόμιμη εδώ και χρόνια. Μάλιστα, το υπουργείο Υγείας της χώρας ξεκίνησε πρόσφατα μία διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «I’m happy being a prostitute» (Είμαι χαρούμενη που είμαι πόρνη).
Από την…. πλευρά του, ο υπουργός Υγείας, Alexandre Padilha, υποστήριξε πως δεν έδωσε ποτέ την έγκρισή του σε κάτι τέτοιο, καθώς όπως λέει «δεν νομίζω πως αυτό είναι ένα μήνυμα που θα έπρεπε να στέλνει το υπουργείο», και ότι οι καμπάνιες του υπουργείου θα δίνουν βάρος μόνο στα θέματα υγείας.
Την ίδια ώρα, η πρόεδρος της Ένωσης ιερόδουλων της Βραζιλίας, ήρθε σε συμφωνία με ιδιώτες καθηγητές ξένων γλωσσών προκειμένου να προετοιμάσουν τις ιερόδουλες για την «επέλαση» χιλιάδων φιλάθλων ενόψει του Μουντιάλ του 2014, που θα διεξαχθεί σε 12 διαφορετικές πόλεις της χώρας του καφέ και της σάμπα.
«Ήδη έχουμε πολλές αιτήσεις καθηγητών που θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους. Θέλουμε τα κορίτσια μας να είναι έτοιμα να συνεννοηθούν με τους πελάτες, να ξέρουν πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες μας και από την άλλη οι κοπέλες να καταλαβαίνουν τί αρέσει στους άντρες. Προέχουν τα αγγλικά, αλλά θα ψάξουμε καθηγητές για ιταλικά, γαλλικά και ισπανικά.
 Παράλληλα, όσες κοπέλες μας δεν είναι βραζιλιάνες, θα τους μάθουμε εμείς πορτογαλικά», τόνισε η πρόεδρος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ρόιτερς».

 πηγή : www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails