-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Νέες "πικάντικες" έρευνες περί σεξ και άλλων ερωτικών μυστηρίων



Όσο η γη θα γυρίζει θα γίνονται και έρευνες για την αγαπημένη ασχολία του ανθρώπινου είδους: το σεξ. Μαζέψαμε αυτές που μας έκαναν περισσότερο κλικ και βγάλαμε τα συμπεράσματά μας.

  Στο σεξ στο γραφείο λέμε ΝΑΙ
 Έρευνα που έγινε σε 2.327 ανθρώπους, οι οποίοι ρωτήθηκαν αν θα έπρεπε να επιτρέπεται το σεξ μεταξύ συναδέλφων, το 84,62% (δηλαδή 1.969 άτομα) φώναξαν "ναιαιαιαιαιαι", ενώ ακόμα περισσότεροι (90,44%) ήταν αυτοί που δήλωσαν πως πρέπει να επιτρέπεται το σεξ μεταξύ συναδέλφων, των οποίων όμως οι αρμοδιότητες δεν σχετίζονται.

  Ηθικό δίδαγμα: δεν είσαι η μόνη που έχει φαντασιωθεί να κάνει σεξ στο κουζινάκι της εταιρείας με τον συνάδελφο από το διπλανό τμήμα.

  Το μενού των παντρεμένων είναι μία από τα ίδια
 Το 54% των γυναικών και 68% των αντρών περιγράφουν τη συζυγική τους σεξουαλική ζωή ως αναμενόμενη, πολύ αναμενόμενη ή υπερβολικά αναμενόμενη. Για τον άντρες το πιο αναμενόμενο πράγμα στο συζυγικό σεξ είναι η στάση, ενώ για τις γυναίκες είναι το μέρος. Σχεδόν και για τους δύο αναμενόμενα είναι η διάρκεια, τα προκαταρκτικά, η η ώρα και η τεχνική.

  Ηθικό δίδαγμα: Ξεκίνα να διαβάζεις το kama sutra και θυμήσου πως ήταν να κάνεις σεξ στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

  Το καλό σεξ πάει πακέτο με την αποκλειστικότητα 
Το 95% ερωτηθέντων σε έρευνα της εταιρείας προφυλακτικών Durex απάντησε πως το να είσαι με κάποιον που θέλει μόνο εσένα σου δίνει την αυτοπεποίθηση να πειραματιστείς στο σεξ και να βαδίσεις σε νέα μονοπάτια. Ηθικό δίδαγμα: Άσε την καραμέλα της ελεύθερης σχέσης και βούτα στα βαθιά της μονογαμίας.

  Οι Ιρλανδές είναι γυναίκες με πάθος
 Σύμφωνα με την Irish Daily Mirror τα κορίτσια της Ιρλανδίας έχουν "βρώμικο" μυαλό. Το 73% έχουν κάνει σεξ εκτός τεσσάρων τοίχων, το 68% έχουν παραδεχτεί πως έχουν χρησιμοποιήσει δονητή, το 53% έχει φαντασιώσεις με τρίο, ενώ το 14% έχουν κάνει τρίο.

  Ηθικό δίδαγμα: Φέτος το καλοκαίρι μήπως να πας ένα Δουβλίνο;

  Πόσο κουλ είναι τα γούτσου-γούτσου;
 Έρευνα που έκαναν τα περιοδικά Men'sHealth και Women'sHealth στους twitter followers του έδειξε ποιες πράξεις δημόσιας αγάπης είναι αποδεκτές και ποιες όχι. Έχουμε και λέμε: Το 99% είπε πως είναι ok να τυλίγεις το χέρι σου γύρω από τον ώμο του συντρόφο σου και το 90,8% είπες πως είναι ok να φιλιέσαι χωρίς γλώσσα. Από την άλλη το να δίνεις γαλλικά φιλί είναι αποδεκτό μόνο από το 26,2%, όπως και το να πιάνεις τα οπίσθια του συντρόφου σου είναι αποδεκτό μόνο από το 49,1%

  Ηθικό δίδαγμα: Άσε τα σαλιαρίσματα για το σπίτι εκτός και αν θέλεις οι άλλοι να σε βλέπουν και να αντιδρούν σαν την Taylor Swift μόλις είδε τη Selena να φιλά τον Bieber.

  Και αυτός την....κρεβατοκάμαρά του 
Γερμανικό τηλεοπτικό σόου έκανε έρευνα με 1000 εθελοντές για να μάθουν ποιο είναι το αγαπημένο μέρος για να κάνουν σεξ. Και μάντεψε. Το 77% απάντησε πως προτιμά την κρεβατοκάμαρα. Το 20% προτιμά το μπάνιο κάτω τρεχούμενο ζεστό νερό, το 9% στο αυτοκίνητο και το 1% στο γραφείο.

  Ηθικό δίδαγμα: Δεν τα φτιάχνουμε με Γερμανό.

  Οι Έλληνες το προτιμούν διαδικτυακό 
Το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας έβαλε στο μικροσκόπιο 1014 άτομα, ηλικίας 18 έως 54 ετών, και έμαθε πως το 45% θα έκανε άνετα σεξ με κάποιον που γνώρισε από το internet. H δεκαετία των 30 έως 40 χρόνων κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό (48%) διάθεσης σεξουαλικής εμπλοκής με άτομο που γνωρίζουν online, καθώς και οι διαζευγμένοι σε ποσοστό 54,5%.

  Ηθικό δίδαγμα: Δεν χρειάζεται ποια να αναρωτιέσαι που να γείρεις το κορμί σου όταν γυρνάς από τα μπαρ και τα ξενύχτια. Πάνω στο laptop βρε αδερφέ.

 πηγή : patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails