-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η κόρη του προέδρου της Τσεχίας σε πάρτι οργίων!



Για ένα 19χρονο κορίτσι, ένα παραστράτημα θα μπορούσε να δικαιολογηθεί. Όχι όταν μιλάμε για την κόρη του προέδρου μιας χώρας, όμως.
 Η Κατερίνα Ζεμάνοβα, κόρη του Τσέχου ηγέτη Μίλος Ζέμαν, φέρεται να έχει παραβρεθεί σε πάρτι οργίων. Στο video που έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου, εμφανίζεται μια νεαρή ξανθιά κοπέλα, με λευκό πουκάμισο και κοντή μαύρη φούστα, σε ένα πάρτι στην Πράγα. Ένα πάρτι όχι σαν όλα τ’ άλλα! Ένα πάρτι... οργίων.
 Η 19χρονο Κατερίνα αρνείται πως είναι εκείνη που εμφανίζεται στο video και πως δεν ήταν ποτέ εκεί και πως το video και οι φωτογραφίες είναι απλά μια απάτη.
«Πρόκειται για μια σωσία μου» έγραψε στο site της. Αλλά η εφημερίδα που έβγαλε το... λαβράκι, επιμένει πως η νεαρή ήταν στο πάρτι που διοργάνωσαν τσέχικες εταιρίες πορνό, γλεντούσε και χόρευε χωρίς να τη νοιάζει ότι κάποιοι γύρω της έκαναν σεξ.



Κανείς δεν έχει υπονοήσει πως η 19χρονη πήρε μέρος στα όργια που γίνονταν και είναι ξεκάθαρα στο video αλλά και μόνο η παρουσία της κόρης του προέδρου εκεί, ήταν αρκετή για να ξεσπάσει το... σκανδαλάκι!

 πηγή : www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails