-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Φαινόμενα ληστείας - Ασφάλεια και Studio!!!


Πολλά φαινόμενα ληστειών υπάρχουν τον τελευταίο καιρό σε χώρους ανάλογους με τον δικό μας.
Τα φαινόμενα αυτά πάντοτε υπήρχαν απλά εδώ και κάποιους μήνες είναι σε έξαρση.
Απο τη μία η οικονομική κρίση και απο την άλλη η φρουριοποίηση των τραπεζών με ανιχνευτές μετάλλου στην είσοδο λογικό είναι οι ληστείες-εγκληματικότητα να στραφούν σε άλλους πίο εύκολους στόχους (super market, mini market, βενζινάδικα,και ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ)
Σήμερα η espresso δημοσιοποίησε το θέμα στην εφημερίδα της.
(Αξίζει να το διαβάσετε κάνοντας ενα κλίκ)
Πολλοί πέλάτες μας και παλιότερα στην παλιά μορφή του μαγαζιού αλλα και τώρα με την πρόσφατη ανακαίνιση του χώρου μας (ειδικά ο διακοσμητής μας δεν την ήθελε καθόλου προς χάρη της καλαισθησίας) είχαν διαμαρτυρηθεί για την χρησιμότητα-ύπαρξη της 2πλής πόρτας μας.
Δυστηχός η επικαιρότητα μας επιβαιβεώνει και ίσως προς χάρη αυτής της πόρτας και της αποτρεπτικότητας και είσόδου αλλα και προπαντός εξόδου (εγλωβισμος) που προσδίδει σε επίδοξους ληστές τα κορίτσια, το προσωπικό μας , οι πελάτες μας και το studio δεν εχουν πέσει ποτέ θύματα ληστείας και ευχόμασται να μην πέσουν ποτέ.
Παράλληλα δεν έχουμε μήνει μόνο στην πόρτα αλλα έχουμε καταρτήσει ενα ολοκληρωμένο σχέδιο προστασίας ασφάλειας κτηρίου σε συνεργασία με εταιρία security και εγκατάσταση πανάκριβων και λειτουργηκότατων συστημάτων συναγερμού.
Επιπλέον το studio βρίσκετε σε μια πολυσύχναστη όλο το 24ωρο οδό και στην περιοχή το τοπικό τμήμα του Αγ.Παντελεήμονα ειναι απο τα πλέον δραστήρια με συνεχείς περιπολίες πράγμα που δρά επιπλέον αποτρεπτικά.
Ζητάμε την κατανόηση σας και για την όποια ταλαιπωρία εισόδου έχετε στο studio λόγω της 2πλής πόρτας ή του αργοπορημένου ανοίγματος της αλλα η ασφάλεια και η σωματική ακαιρεότητα των κοριτσιών τόυ προσωπικού αλλα και η δική σας ειναι πάνω απ όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails