-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ντοκιμαντέρ για το απόλυτο φετίχ γυναικών αλλα και αντρών

Η σκηνοθέτης Julie Benasra ετοίμασε ένα ντοκιμαντέρ για τη σχέση των γυναικών με τα παπούτσια τους, μπαίνοντας στα άδυτα των εργαστηρίων των Λουμπουτέν και Μπλάνικ, αλλά και στα σπίτια πασίγνωστων ξένων celebrities.
Όσο δυσβάσταχτη κι αν είναι για έναν άντρα η πραγματικότητα, η σχέση της γυναίκας με τα παπούτσια της είναι μια από τις σημαντικότερες της ζωής της. Μια σχέση, στην οποία η γυναίκα επενδύει συνέχεια, αγοράζοντας συχνά καινούργια "κομμάτια" και ανανεώνοντας την συλλογή της.
Στο ντοκιμαντέρ "God Save My Shoes" που αναμένεται να βγει στην μεγάλη οθόνη στα τέλη του 2011, οι απανταχού fans των ψηλοτάκουνων και όχι μόνο, θα απολαύσουν τον Θεό τους, Μανόλο Μπλάνικ (να 'ναι καλά η Carrie Bradshaw που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό) να μιλά για το μυστήριο της σχέσης γυναίκα-παπούτσι.
Το ίδιο θα συμβεί και με τον έτερο αγαπημένο σχεδιαστή των γυναικών, Κριστιάν Λουμπουτέν, ενώ η κάμερα της Benasra καταγράφει την Fergie των Black Eyed Peas να δηλώνει ότι «ένα παπούτσι δείχνει το ποιος είσαι. Είναι σαν να λέει μια ιστορία για εσένα» και την Janet Berardi να αποκαλύπτει τη συλλογή της με -ούτε λίγο ούτε πολύ- 300 ζευγάρια.
Στο ντοκιμαντέρ, πραγματοποιούν cameos και άλλες σταρ όπως η Dita von Teese και η Kelly Rowland.

Ψιλοτάκουνα Το φετίχ των γυναικών γίνεται... by fon1972

πηγή : www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails