-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

VIDEO:Γυμνά μοντέλα... σε μουσείο

Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι επισκέπτες του Μουσείου Ορσέ, στο Παρίσι, όταν μαζί με αριστουργήματα ιμπρεσιονιστών... θαύμασαν και τρία μοντέλα, που ξάφνου έβγαλαν τα παλτά τους και άρχισαν τα περιφέρονται με τα εσώρουχα!


Επρόκειτο για επικοινωνιακό τέχνασμα γνωστής εταιρείας εσωρούχων, το οποίο ωστόσο δεν προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στους υπεύθυνους του Μουσείου, οι οποίοι δεν είχαν ενημερωθεί εκ των προτέρων, συνεπώς δεν είχαν παραχωρήσει και άδεια στην εταιρεία.

Πληροφορίες του γαλλικού Τύπου αναφέρουν ότι το Ορσέ θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας.

Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε και κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο για διαφημιστικούς σκοπούς της εταιρείας.

Η διοίκηση του Ορσέ ζήτησε από την εταιρεία να απομακρύνει το βίντεο από την ιστοσελίδα της, ωστόσο ήδη κυκλοφορεί ελεύθερο στο YouTube.

Στο βίντεο εμφανίζονται τρία καλλίγραμμα μοντέλα να εισέρχονται στο Μουσείο, φορώντας τα παλτά τους. Αρχίζουν να θαυμάζουν τους πίνακες, μέχρι του σημείου που αποφασίζουν να απαλλαγούν από τα... περιττά ρούχα και να αρχίσουν να περιφέρονται μόνο με τα εσώρουχα τους.

Δεν ήταν, βέβαια, η πρώτη φορά που η εν λόγω εταιρεία εσωρούχων αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτού του τύπου τη διαφήμιση. Προ καιρού είχε πράξει αναλόγως στον πύργο του Άιφελ και στο αεροδρόμιο Ντε Γκολ.


Défi sexy : En lingerie au Musée ! από Etam

πηγή : to-kounavi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails