-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Ηδονικά παιχνίδια πόνου.



Στο πρόγραμμα του αυταρχικού όλες οι κοπέλες μας είναι έτοιμες να σας χαρίσουν μικρούς (αλλα και μεγάλους) πόνους ηδονής που μεγιστοποιούν την ερωτική σας απόλαυση.

6 σχόλια:

  1. Ποιά κοπέλα θεωρείς την καλύτερη σε αυτό το πρόγραμμα ???Έχω δοκιμάσει την Νικόλ και την Μαρίνα αλλά δεν μπορώ να πώ ότι έμεινα και απολύτως ευχαριστημένος !! Για να μην παρεξηγηθώ, και οι δύο είναι καταπληκτικές κατά τα άλλα και τις συνιστώ ανεπιφύλακτα - ειδικά την Νικόλ για το πρόγραμμα της ποδολαγνείας !!! Φιλιά. Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δοκιμάσεις μωρό σύγουρα τη Σουζάνα έχει εξελιχθεί σε μια απο τις καλύτερες κοπέλες στο αυταρχικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οκ - ευχαριστώ. Ξέρεις, για μένα το "λεπτό" σημείο που κάνει το πρόγραμμα αυτό επιτυχημένο από την πλευρά της κοπέλας είναι η πρωτοβουλία. Υποτίθεται ότι και μόνο η επιλογή αυτού του είδους υποδηλώνει διάθεση για "υποταγή" στην κοπέλα και σε ό,τι αυτή επιθυμεί. Καλό είναι λοιπόν κατά τη γνώμη μου να παίρνει αυτή την πρωτοβουλία και όχι να σε ρωτά συνέχεια εσύ τι θέλεις - που είναι λίγο "ξενερωτικό". Και ούτε προϋποθέτει κατ'ανάγκη αλλαγή ρόλων και χρήση δονητή σε παθητικό ρόλο από πλευράς μου. Καταλαβαίνεις ελπίζω τι εννοώ - θέλω να αφεθώ στις διαθέσεις της κοπέλας που πρέπει να έχει και την πρωτοβουλία στο "παιχνίδι"... Το βλέπει η Σουζάνα έτσι ??? Συγγνώμη αν σε κουράζω. Φιλιά. Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορώ να έχω μιά απάντηση στο προηγούμενο σχόλιό μου ??? Πότε θα έχει βάρδια ξανά η Σουζάνα ?? Φιλιά. Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Σουζάνα ειναι μια πολύ έμπειρη κοπέλα που μπορει να καταλάβει μονο με μια ματιά τα ιδιαίτερα θέλω του οποιοδήποτε.
    Απο κει και πέρα πιστευω οτι καλό ειναι πριν αρχισουμε το οτιδήποτε να μιλάμε στη κοπέλα για το τι μας αρέσει, βοηθάει πολύ.
    Υπάρχει βέβια και πάντα η επιλογή να μας γραψεις 1 μέρα πριν την φαντασιωση σου σε mail, μυνημα ή ακομα να μας την πεις και τηλεφωνικα οποτε να μην χρειαστει να πεις τίποτα στην κοπέλα, κατευθειαν με το που μπει στο δωματιο να σου κανει το προγραμμα της οπως ακριβος σου αρεσει.
    Η Σουζανα θα είναι αυτή την εβδομάδα Πέμπτη και Κυριακή πρωί
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και μόνο για την πληρότητα και τον επαγγελματισμό της απάντησής σου αξίζει κανείς να είναι πελάτης του studio σου για πάντα !!! Νάσαι καλά Άντζελά μου και αν δεν μιλήσουμε εν τω μεταξύ, καλό Πάσχα !!! Ευχαριστώ και πάλι.
    Φιλιά,
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails