-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Στη Βρετανία οι σαπουνόπερες είναι πιο τολμηρές!

Εάν ρωτήσει κανείς ποιο είναι το πιο «καυτό» τηλεοπτικό ζευγάρι στη Μεγάλη Βρετανία, η απάντηση που θα πάρει μάλλον δεν θα είναι και τόσο συνηθισμένη... Γιατί, αυτήν τη στιγμή, το Ηνωμένο Βασίλειο καθηλώνεται στη μικρή του οθόνη με τις περιπέτειες του λεσβιακού ζευγαριού των Sophie Webster και Sian Powers -κατά κόσμον Brooke Vincent και Sacha Parkinson-, που πρωταγωνιστούν στο σίριαλ «Coronation Street», που αποτελεί τη μακροβιότερη παγκοσμίως σαπουνόπερα στα τηλεοπτικά χρονικά!

Ξεχάστε λοιπόν τις... γλυκανάλατες σαπουνόπερες των Αμερικανών, τύπου... «Τόλμη και Γοητεία» ή «Ατίθασα Νιάτα». Οι Βρετανοί προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, βάζοντας τους χαρακτήρες που ερμηνεύουν οι δύο ηθοποιοί να τα «φτιάξουν» την άνοιξη του 2010. Τώρα λοιπόν, τα κορίτσια κλείνουν ένα χρόνο... σχέσης -τηλεοπτικής και μόνο- και είπαν να το... γιορτάσουν, με μια σέξι και πολλά υποσχόμενη φωτογράφηση για το περιοδικό Diva.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, οι δύο ηθοποιοί δείχνουν ιδιαίτερα άνετες με τις... στενές επαφές και το διασκεδάζουν με την ψυχή τους, είτε μέσα στην μπανιέρα μαζί με το πλαστικό παπάκι τους είτε σε έναν εντυπωσιακό καναπέ, όπου φωτογραφίζονται σαν έτοιμες να φιληθούν.

Παλιές φίλες από τη Δραματική Σχολή, η Vincent και η Parkinson δεν είχαν κανένα πρόβλημα να έρθουν πιο κοντά για τις ανάγκες της φωτογράφησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από το γεγονός ότι είναι σωστές επαγγελματίες... Οι ίδιες άλλωστε, φροντίζουν να προλάβουν κάθε... πονηρό μυαλό, δηλώνοντας ότι έχουν έρθει τόσο κοντά κατά την περίοδο των γυρισμάτων, που νιώθουν πλέον σαν αδερφές.

πηγή : www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails