-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Στρατιωτική... σεξο-ακαδημία

Την ερωτική του συνεύρεση με μία 18χρονη πρωτοετή δόκιμη βιντεοσκόπησε ένας φοιτητής της Στρατιωτικής Ακαδημίας στην Καμπέρα της Αυστραλίας και μετά την την μετέδωσε μέσω του Skype σε φίλους του.
Η συνεύρεση του ζευγαριού έγινε μέσα σε χώρο της Στρατιωτικής Ακαδημίας στην Καμπέρα και οι φίλοι που τους έβλεπαν ήταν σε διπλανή αίθουσα.
Το υπουργείο Αμυνας της Αυστραλίας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι ανέθεσε στην αστυνομία να ερευνήσει τις καταγγελίες της 18χρονης, η οποία δήλωσε σε αυστραλιανό κανάλι ότι ενημερώθηκε για το συμβάν από το υπουργείο και αισθάνθηκε πως «έχασε τον κόσμο της».
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου ο νεαρός κατηγορείται για παραγωγή και προβολή ερωτικής ταινίας εν αγνοία της παρτενέρ του και όχι για βιασμό, καθώς η πράξη κρίθηκε συναινετική.
Ο επικεφαλής της Ακαδημίας Μπρους Κάφερ δήλωσε ότι εάν ο νεαρός κριθεί ένοχος, μπορεί να αποβληθεί οριστικά από τη σχολή.
Το νέο σεξουαλικό σκάνδαλο είναι το πιο πρόσφατο από μια σειρά σκανδάλων που έχει δημιουργηθεί με πρωταγωνιστές στρατιωτικούς στην ακαδημία, ενώ αναμένεται παρέμβαση και από τον υπουργό Άμυνας Στίβεν Σμιθ, ο οποίος φέρεται έξαλλος μετά το νέο κρούσμα.

πηγή : www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails