-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Ένα βιβλίο αφιερωμένο στα γυναικεία οπίσθια.




Κάθε μεγάλος μύθος υπάρχει εκεί μέχρι να καταρριφθεί από τον επόμενο. Το Έτσι και το Culo του Raphael Mazzucco ήρθε για να αρπάξει τη φήμη και τις εντυπώσεις από το εδώ και τόσα χρόνια αγαπημένο The Big Butt Book της Taschen. Κι ακόμα κι αν ο παλιός είναι αλλιώς, ο νέος είναι πολυ ωραίος.
Καμία φωτογραφία δεν εστιάζει αποκλειστικά στα οπίσθια της κάθε φωτογραφιζόμενης. Χμμμ, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ακριβώς εκεί εστιάζει. Το μάτι τουλάχιστον. Γιατί η προσπάθεια του καλλιτέχνη ήταν να δημιουργήσει μερικά έργα τέχνης.

Καλλιτεχνικές φωτογραφίες με πολλά χρώματα και διάφορα σχέδια ικανά να μαγνητίσουν τόσο το μάτι όσο και το πνεύμα. Ο δημιουργός φέρεται να έψαξε σε ολόκληρη την υφήλιο για να βρει εκείνες τις γυναίκες που αξίζει να βρίσκονται στις σελίδες του βιβλίου του.
Ήδη σου έχουμε πει ότι στις σελίδες του Culo θα βρεις και την Nicole Scherzinger να ποζάρει χωρίς αιδώ. Στις 248 σελίδες του βιβλίου όμως υπάρχουν πολύ περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα για να δεις πέρα από την φωτογραφία της Scherzinger.

πηγή : www.oneman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails