-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

“Έλληνες, χάνετε λεφτά από τα gay ζευγάρια…”

Η χώρα μας φαίνεται να βγαίνει από τον χάρτη των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών για ομοφυλόφιλους, σε μια εξέλιξη που συνεπάγεται σημαντικές οικονομικές απώλειες, καθώς η συγκεκριμένη αγορά εκτιμάται ότι είναι της τάξης των 140 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.
Έρευνα της OutNowConsulting, εταιρείας που εδρεύει στο Άμστερνταμ – οι …συνειρμοί προφανείς – δείχνει πως γκέι τουρίστες, οι οποίοι για δεκαετίες κατέκλυζαν νησιά όπως η Μύκονος και η Λέσβος, δεν περιλαμβάνουν πλέον την Ελλάδα στη λίστα με τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, λόγω των σε βάρος τους διακρίσεων σε θέματα, όπως η αναγνώρισή των γκέι ζευγαριών και οι ομοφυλοφιλικοί γάμοι.
, co-chairman of ILGA-Europe , a Brussels-based rights group. “Εάν η Ελλάδα αποδεχθεί τους ομοφυλοφιλικούς γάμους, θα τύχει θετικής δημοσιότητας στα διεθνή μέσα ενημέρωσης και έτσι θα μπορέσει να αυξήσει τα έσοδα από τον τουρισμό”, δηλώνει στο πρακτορείο Bloombergο MartinChristensen, αντιπρόεδρος του ILGAEurope, οργανισμού που εδρεύει στις Βρυξέλλες και ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης αναφορά στη σύσταση επιτροπής για την επεξεργασία του συγκεκριμένου θέματος, η οποία αποφασίστηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης, παρά τις αντιδράσεις της Εκκλησίας.
“Με δεδομένη τη ροπή του συγκεκριμένου κοινού να ξοδέψει ένα μεγαλύτερο μερίδιο από το πορτοφόλι του σε ταξίδι και διασκέδαση, μια ελληνική στρατηγική που θα απευθυνόταν στους γκέι επισκέπτες μοιάζει λογική και σε καλό τάιμινγκ”, συμπληρώνει ο BobWiteck, επικεφαλής της αμερικανικής εταιρείας Witeck-Combs Communications, η οποία ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών σχετικά με το μάρκετινγκ γύρω από τους ομοφυλόφιλους.
Μάλιστα, ίσως η ευκαιρία, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς και το δημοσίευμα στο protothema.gr, να είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς η ανταγωνιστική ως προς το τουριστικό προϊόν Τουρκία εξακολουθεί να κρατά αρνητική στάση ως προς τους ομοφυλόφιλους.
Οι τρεις πρώτες πόλεις στη λίστα με τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της επόμενης τριετίας είναι η Νέα Υόρκη, το Σίδνεϊ και το Ρίο, ενώ η Αθήνα βρίσκεται εκτός top– 20 και η Ελλάδα εκτός top-10, ως προς τις χώρες.
Στις τρεις συγκεκριμένες πόλεις, πέρσι εκδηλώσεις σχετικά με επίκεντρο τους γκέι είχαν παρακολουθηθεί από 4 εκατομμύρια ανθρώπους συνολικά.

πηγή : gsexuality.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails