-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

6 πράγματα που όταν οι γυναίκες τα βάζουν στο στόμα , τρελαίνουν τους άντρες!

Επειδή πολλά φρούτα, λαχανικά και γενικά φαγώσιμα έχουν το σχήμα του πέους, όταν αυτά μπαίνουν στο στόμα της γυναίκας, το μυαλό των αντρών τρελαίνεται… Παρακάτω σας έχουμε τα πέντε πιο κλασικά φαγώσιμα που παραπέμπουν στο στοματικό σεξ.

  1. Μπανάνα
Δεν το συζητάμε ότι η μπανάνα έκτος από τις θρεπτικές αξίες που έχει, είναι το νούμερο ένα φρούτο που παραπέμπει στο πέος. Οσοι είναι σινεφίλ θα πρέπει να θυμούνται το μάθημα με την μπανάνα που κάνει η Νίνα η πόρνη (Bebe Neuwirth) στην άσχετη Robin (Judy Davis) ώστε να κάνει καλές πίπες. (Celebrity, 1998, σκηνοθεσία Woody Allen).

  2. Παγωτό
Το παγωτό, ό,τι μορφή και αν έχει, δηλαδή ξυλάκι ή χωνάκι, όταν μια γυναίκα το τρώει – όπως και αν το τρώει: γλείφοντάς το, δαγκώνοντάς το κλπ, φέρνει στο μυαλό του άντρα πολύ «καυτές» εικόνες.

 3. Λουκάνικο
Χωριάτικο, Φρανκφούρτης ή hot dog, το αμαρτωλό λουκάνικο (πολλές οι θερμίδες) είναι το φαγώσιμο που στα «βρώμικα» γίνεται ανάρπαστο και εκτός από τους ξενύχτηδες το προτιμούν και τα μοντέλα… (στη φωτογραφία η Jamie Bradford)

  4. Γρανίτα Ξυλάκι
Η γρανίτα ξυλάκι έχει «πρωταγωνιστήσει» σε δεκάδες σέξι φωτογραφίσεις (κυρίως στα 80s) μέσα στο στόμα διάφορων μοντέλων. Είναι ναι μεν σαν το παγωτό, όμως συνήθως για να φαγωθεί μπαίνει σχεδόν ολόκληρη στο στόμα…

  5.Γλειφιτζούρι
6.Φράουλα και κεράσι (δεν είναι μακρόστενα αλλά είναι σέξι)
πηγή : okokoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails