-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μουσεία του σεξ: Εμπλούτισε τις γνώσεις σου και άσε τους άλλους να σε λένε kinky

Την επόμενη φορά που θα πας στα... ξένα μην σταθείς μόνο στα κλασσικά αξιοθέατα. Επισκέψου ένα μουσείο με θέμα το σεξ. Δες οκτώ από αυτά. Ξέρω. Είσαι σαν και εμένα. Βαριέσαι τα μουσεία. Όποτε πήγαινες στο μουσείο με το σχολείο είτε μιλούσες συνέχεια με την παρέα σου είτε προσπαθούσες να βρεις τρόπους να πας στο κυλικείο. Αυτό το θέμα όμως σίγουρα δε θα το βαρεθείς καθώς θα εμπλουτίσει τις σεξουαλικές σου γνώσεις. Μουσεία σεξ. Όχι... παίζουμε.

  Venustempel Sexmuseum
Το μουσείο Venustempel στο Άμστερνταμ είναι το πιο παλιό στο... είδος του. Ξεκίνησε να λειτουργεί το 1985 και κάθε χρόνο το επισκέπτονται περίπου μισό εκατομμύριο τουρίστες. Έχει τρία πατώματα με ερωτικούς πίνακες, φωτογραφίες αλλά και... ηχογραφήσεις.
World Erotic Art Museum
Στο Μαΐάμι εκτός από παραλίες και όμορφες γυναίκες υπάρχει και το World Erotic Art Museum στο οποίο φιλοξενούνται 20 γκαλερί που δείχνουν το σεξ κατά την πορεία των ετών. Εκεί θα βρεις από παραδοσιακά εκθέματα μέχρι ομοφυλοφιλικά, sex toys για αυνανισμό αλλά και για φετιχιστές. Ενώ μότο του μουσείου είναι "πρόκειται για τέχνη και όχι πορνό"
Erotic Heritage Museum
Λας Βέγκας. Αλίμονο και αν δεν είχε μουσείο για σεξ. Το συγκεκριμένο εστιάζει στην σεξουαλική επανάσταση στην Αμερική τον 19ο αιώνα. Διαθέτει 9 γκαλερί με εικόνες, ταινίες αλλά και performance art. Και εδώ οι φετιχιστές και οι fan του bondage θα βρουν έναν επίγειο παράδεισο. Στις τουαλέτες του μουσείου θα βρεις "βρώμικα αστειάκια" ενώ μπορείς να γράψεις και το δικό σου.
Beate Uhse Erotik Museum
Είσαι φαν του 3D; Τότε οφείλεις να πας στο Beate Uhse Erotik Museum στο Βερολίνο με τουλάχιστον 30 εκθέσεις, δεκάδες διαδραστικά παιχνίδια, οθόνες LED αλλά και 3D προβολές. Έτσι λοιπόν και θα διασκεδάσεις και θα... μορφωθείς σχετικά με τη βιομηχανία του σεξ που άνθισε στη χώρα.
Sex Machines Museum
Λάτρεις των sex toys δώστε προσοχή. Εδώ είναι ο παράδεισός σας. Μόνο μέχρι την Πράγα πρέπει να πάτε για να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο μουσείο. Εκεί θα βρεις ηλεκτρικό αντιδονητή (αν ξέρεις τι ακριβώς είναι θα σε παρακαλούσα να μου εξηγήσεις), ζώνη αγνότητας και χειροκίνητους δονητές. Εκατοντάδες συσκευές σεξ υπάρχουν στους 3 ορόφους του μουσείου ενώ θα έχεις την ευκαιρία να δεις ρετρό ερωτικές ταινίες.
Antarang
Πάμε λίγο πιο μακριά. Κατά Βομβάη μεριά. Το Antarang είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα μουσεία καθώς μεταξύ των άλλων σκοπός είναι να ενημερώσει το κοινό για τους κινδύνους που κρύβει το σεξ χωρίς προφύλαξη. Όχι παράξενο αν σκεφτείς το μεγάλο ποσοστό των εκδιδόμενων στους δρόμους της Ινδίας με τους υπεύθυνους του μουσείου να κάνουν καμπάνια ενημέρωσης για το AIDS δείχνοντας φωτογραφίες και πορτραίτα από ασθενείς. "Όχι προφυλακτικό, όχι σεξ", είναι το μότο του μουσείου.
China Sex Museum
Το συγκεκριμένο μουσείο βρίσκεται στην περιοχή Tongli δυτικά της Σαγκάης ανάμεσα σε ξύλινες γέφυρες και βραχώδεις κήπους. Το μουσείο είναι χτισμένο σε παλιό σχολείο θηλέων και από το 1999 όπου ξεκίνησε η λειτουργία του έχουν γίνει τουλάχιστον 1.500 εκθέσεις. Αν σε ενδιαφέρει η σεξουαλική ιστορία της Κίνας, θα πρέπει ήδη να ετοιμάσεις την βαλίτσα σου και να πας.

  Museum of Sex Στην περίφημη 5η λεωφόρο στη Νέα Υόρκη βρίσκεται το μουσείο του σεξ. Από το 2002 μέχρι σήμερα φιλοξενεί 15 εκθέσεις, εικονικές εγκαταστάσεις αλλά και περισσότερα από 15.000 έργα τέχνης με σαφή... έμπνευση. Στόχος των διαφημιστών του μουσείου είναι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Μερικές από τις εκθέσεις που έχουν φιλοξενηθεί είναι του Michael Sullivan "Sex Lives of Robots" αλλά και το "Action: Sex and the Moving Image."

 πηγή : www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails