-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012

50 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να κάνεις καλύτερο σεξ


Για να “σκοράρεις” πρέπει πρώτα να μελετήσεις. Αν ξέρεις τα βασικά για το σεξ -από το μέρος που ο εγκέφαλος μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στον οργασμό μέχρι τι να φας για να παρατείνεις τη διέγερση- μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα τα θαύματα που συντελούνται στο ανθρώπινο σώμα, όπως και στο μυαλό. Επειδή έχουμε πολλά να πούμε ξεκινάμε με τα 50 πρώτα πράγματα που οφείλεις να ξέρεις.

1 Αμυγδαλή
Δομές βαθιά μες στον εγκέφαλο σε σχήμα αμυγδάλου που ελέγχουν το σύστημα επεξεργασίας συναισθημάτων όπως ο φόβος και το άγχος. Για να σου έρθει στύση πρέπει να «απενεργοποιήσεις» την αμυγδαλή καινα χαλαρώσεις. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνεις αυτό είναι ένα καυτό μπάνιο, περίπου μία ώρα πριν κάνεις σεξ. Επίσης, μπορείς να ακούσεις την αγαπημένη σου χαλαρωτική μουσική. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι ο ήχος της γνώριμης μουσικής διεγείρει μία φυσιολογική αντίδραση βαθιάς χαλάρωσης.

2 Αυτοπεποίθηση
Το να έχεις σεξουαλική αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι μπορεί να δώσει στη σύντροφο σου την αίσθηση ότι την ποθείς. Οι γυναίκες είναι κατά παράδοση υποτακτικές , έτσi το να πάρεις ένα πιο κυρίαρχο ρόλο μπορεί να σπάσει τη ρουτίνα του σεξ. Οι μελέτες έχουν δείξει ότι τα ζευγάρια που μιλάνε ανοιχτά γι αυτό. είναι πιο εύκολο να έρθουν σε οργασμό και είναι πιο ικανοποιημένοι από τη σχέση τους σε σχέση με αυτούς που αποφεύγουν τέτοιες συζητήσεις.

3 Σημείο Α
Εν συντομία για την Anterior Fornix Erogenous (AFE), είναι μια ευαίσθητη περιοχή που βρίσκεται μεταξύ του τραχήλου της μήτρας και του σημείου G, στο εμπρόσθιο τοίχωμα του αιδοίου. Χαϊδεύοντας αυτή την άκρως ευαίσθητη περιοχή, προκαλείται σχεδόν άμεση λίπανση.

  4 Μέντες Κάνε πιο πιπεράτο το στοματικό σεξ, γλείφοντας μια έξτρα δυνατή καραμέλα μέντας, πριν “πέσεις” χαμηλά.

  5 Πρωκτικό παιχνίδι Η πρακτική του πρωκτικού σεξ είναι ευρέως διαδεδομένη εδώ και αιώνες. Πολλά ζευγάρια το βρίσκουν εξαιρετικά απολαυστικό, μερικώς επειδή η περιοχή κοντά στον πρωκτό είναι αισθητηριακά πλούσια καθώς υπάρχει μεγάλος αριθμός νευρικών απολήξεων κοντά στην επιδερμίδα. Ο καθένας έχει τη γνώμη του για το πρωκτικό σεξ, αλλά αυτό που μετράει είναι η δική σου και της συντρόφου σου. Έχε μόνο υπόψιν σου ότι σε αντίθεση με το αιδοίο, ο πρωκτός δεν αυτολιπαίνεται, γι’ αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις λιπαντικό με βάση το νερό.

6 Μπάλα ισορροπίας Αυτή η μπάλα εύθραυστης ισορροπίας (γνωστή και ως ελβετική μπάλα) που πάνω στην οποία κάνεις κοιλιακούς, μπορεί να έχει και πιο ερωτικές χρήσεις.

7 Πρωινό στο κρεβάτι Άφησε κατά μέρος τα πίτουρα και τις σταφίδες και σέρβιρε καπνιστό σολομό, ομελέτα και φράουλες. Γιατί; Ο σολομός παρατείνει τη διέγερση καθώς είναι πλούσιο σε αργινίνη, αμινοξύ που το σώμα χρησιμοποιεί για να παράξει μονοξείδιο του αζώτου.


Όσο περισσότερο μονοξείδιο του αζώτου υπάρχει στο σώμα, τόσο πιο σκληρό μπορεί να γίνει το πέος και τόσο πιο υγρό το αιδοίο. Τα αβγά είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένα λιπαρά, κρατώντας σε ικανοποιημένο χωρίς να σε επιβαρύνει.

  8 Ραντεβού στα τυφλά
Μπλοκάροντας μια από τις αισθήσεις, όπως την όραση, εντείνεται η ευαισθησία των άλλων, για αντιστάθμιση. Επιπλέον, όταν δεν μπορείς να δεις τι πρόκειται να γίνει, η πρόβλεψη μπορεί να είναι εξαιρετικά συναρπαστική.

9 Εμπιστοσύνη στο σώμα σου
Η σεξουαλική ορμή σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση μπορούν να προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση, σύμφωνα με έρευνες. Όταν οι γυναίκες δέχονται το κορμί τους όπως είναι, νιώθουν πιο χαλαρές κατά τη διάρκεια του σεξ και είναι πρόθυμες να πειραματιστούν. Άνοιξε το δρόμο για αυτοπεποίθηση κάνοντας καλή διατροφή και ασκήσεις.

10 Εικόνα του σώματος
Η εικόνα του σώματος συνδέεται με το πως οι ντροπαλοί άνθρωποι νιώθουν στο κρεβάτι ιδίως για τις γυναίκες. Τα ζευγάρια μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή, απλά κάνοντας γυμναστική μαζί και νιώθοντας πιο άνετοι με το πώς τα σώματά τους φαίνονται και νιώθουν κατά τη φυσική άσκηση. Μπορείς επίσης να βοηθήσεις τη σύντροφό σου να νιώσει αυτοπεποίθηση, επαινώντας τα δυνατά της σημεία.

11 Αιδοιολειξία
Μόνο το 43% των γυναικών μπορούν να φτάσουν στη κορύφωση μόνο μέσω της επαφής, οι περισσότερες χρειάζονται και ταυτόχρονη κλειτοριδική διέγερση.

12 Διπλή προστασία
Το ινστιτούτο Kinsey ανακάλυψε ότι ότι οι γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια και χρησιμοποιούν προφυλακτικό, ανέφεραν υψηλότερη σεξουαλική ικανοποίηση. Ερευνητές πιστεύουν ότι, όταν οι γυναίκες δεν ανησυχούν για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα χαλαρώνουν και απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.

13 Συναισθηματική νοημοσύνη
Οι γυναίκες που είναι σε επαφή με τα συναισθήματά τους και ευαίσθητες ως προς τους άλλους είναι 2,5 φορές πιο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό από τις γυναίκες που δεν είναι συναισθηματικά ευφυείς.

14 Φαντασιώσεις
Η φαντασίωση είναι αρκετή σε μερικές γυναίκες για να προκληθεί οργασμός. Ωστόσο, το να ενθαρρύνεις τη σύντροφό σου να φαντασιωθεί μπορεί να είναι δύσκολο. Μια έρευνα του πανεπιστημίου του Vermont έδειξε ότι σχεδόν το 25% των ανθρώπων νιώθουν ένοχοι για τις φαντασιώσεις τους.

Ένας τρόπος για να φυτέψεις μια φαντασίωση στη σύντροφό σου είναι να της πεις ότι είχες ένα όνειρο σχετικά με αυτήν και μετά να το παίξεις ντροπαλός. Κάνε τη σύντροφό σου να προσπαθήσει να εκμαιεύσει αυτή την πληροφορία. Μπορεί να της προκαλέσεις κάποιο ενδιαφέρον και να μάθεις ότι και αυτή έχει φαντασιώσεις.

15 Τρίψιμο ποδιού
Όταν κάνεις μασάζ στη καμάρα του ποδιού, ερεθίζεις τη περιοχή που είναι 70 εκατοστά πιο ψηλά. Να ξέρεις πως η αισθητήρια περιοχή του μυαλού που συνδέεται με το πόδι είναι η διπλανή πόρτα της κλειτοριδικής περιοχής και αυτής του πέους.

16 Φλερτ
Όπως ακριβώς κάνεις όταν συναντάς για πρώτη φορά κάποια. Η προσποίηση ότι δεν γνωρίζεστε καλά σε ένα πάρτι με πολύ κόσμο, εκτοξεύει τον ενθουσιασμό.

  17 Παιχνίδια
Τα περισσότερα sex games είναι όσο πιπεράτα χρειάζεται..Πετάξου σε ένα sex shop και θα βρεις αρκετά. Εγγυημένο είναι αυτό με τα ζάρια.

18 Η χαρά του σεξ
Φρόντισε να το βρεις και να το βάλεις στη βιβλιοθήκη σου. Πρώτα δημοσιεύτηκε το 1972 από το Βρετανό κλινικό ιατρό - γεροντολόγο Alex Comfort,Phd, The joy of Sex: A Gourmet Guise to Lovemaking, είναι ένα διάσημο ερωτικό βιβλίο, γνωστό για τα σεξουαλικά σκίτσα των διάφορων στάσεων.
19 Kama Sutra
Αν και είναι αρχαίο, το Kama Sutra, είναι διαχρονικό εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις. Μία από αυτές είναι η συμβουλή προς τους άντρες για να εμποδίσουν τις γυναίκες τους να απατήσουν: Πασπαλίζουμε ένα “μαγικό φίλτρο” που βάση του έχει κοπριά μαϊμούς στο κεφάλι της γυναίκας. Το πιο διάσημο μέρος του βιβλίου, όμως, είναι η εκτεταμένη συλλογή στάσεων. Εσύ και το έτερον ήμισυ ίσως να θέλετε να ξεσηκώσετε μερικές.

20 Καλύτερο φάσωμα
Πρόσθεσε καινοτομία. Γλύψε και δάγκωσε ελαφρά το κάτω της χείλος, όταν αυτή σου γλείφει το πάνω, και αντίστροφα.

21 Παίξε το βρικόλακα
Ο λαιμός είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα μέρη του σώματος, έτσι είναι μια πρόκληση να εξερευνάς διαφορετικές μορφές αισθήσεων. Φιλώντας και γλείφοντας τον θα είναι σαν ένα ερωτικό βασανιστήριο.

22 “Ζαχάρωσε” τη
Φάε φράουλα πριν ξεκινήσετε τις περιπτύξεις. Η ζάχαρη ενεργοποιεί του υποδοχείς γλυκύτητας του στόματος και έτσι η αίσθηση της γεύσης των φιλιών θα βελτιωθεί.

  23 Ασκήσεις Kegel
Το όνομά τους το πήραν από τον γιατρό Arnold Kegel και στοχεύουν στην εκγύμναση των μυών του πυελικού εδάφους ή PC μυός. Αυτός είναι κοινοί μύες και για τους άντρες και για τις γυναίκες που ελέγχει τη ροή της ούρησης. Η άσκηση του μπορεί να βελτιώσει τη σεξουαλική λειτουργία και τον οργασμό.

  24 K-Y Jelly
Αρχικά το λιπαντικό κατασκευάστηκε για την εύκολη διείσδυση του δακτύλου του γιατρού για γυναικολογικές εξετάσεις ή την εξέταση προστάτη. Είναι διαθέσιμο σε φαρμακεία και super market και επειδή είναι φτιαγμένο με βάση το νερό δεν καταστρέφει το προφυλακτικό, όπως κάνουν τα λιπαντικά με βάση το πετρέλαιο. Ο απόγονος του K-Y J είναι το K-Y Intense Arousal Gel For Her. Δίνει μια ευχάριστη αίσθηση θερμότητας, αυξάνει τη ροή του αίματος και την επιδερμική ευαισθησία.

  25 Πίστη
Η πίστη ως προς τη σύντροφό σου είναι σημαντική για μια στέρεη σχέση. Αν υπάρχουν αμφιλεγόμενες σχέσεις με τους γονείς, αδέλφια ή παιδιά τότε αυτά εξασθενούν τους δεσμούς του ζευγαριού και αρχίζει ο κατήφορος της σχέσης. Ειδικοί γάμου και οικογένειας συμφωνούν στο ότι για να δημιουργήσεις ένα πετυχημένο γάμο πρέπει να βάλεις τις ανάγκες της συντρόφου σου και της σχέσης σου πάνω από αυτές των παιδιών.

  26 Λιπαντικά
Εξαιτίας του καλού marketing, έχει εξαπλωθεί η φήμη των λιπαντικών και τώρα θεωρούνται βασικά για το σεξ. Αυτά μπορούν να κάνουν τη διείσδυση πιο άνετη για τη γυναίκα και να μειώσουν την τριβή για τον άντρα.

27 Αυνανισμός
Όσο πιο συχνά οι άνθρωποι αυνανίζονται τόσο πιο συχνά κάνουν σεξ. Αυτό είναι πιθανό να συμβαίνει, επειδή η σεξουαλική δραστηριότητα αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και ντοπαμίνης και αυτό μπορεί να οδηγεί σε περισσότερο σεξ. Άλλοι ειδικοί πιστεύουν ότι, οι άνθρωποι που αυνανίζονται συστηματικά είναι πιο πιθανό να είναι καλύτεροι εραστές, επειδή ξέρουν ακριβώς τι τους ευχαριστεί περισσότερο.

28 Ménage à trois

Η γαλλική φράση που μεταφράζεται ως ερωτικό τρίγωνο. Είναι πιο συχνό να συζητάς για αυτό παρά να το πραγματοποιείς. Το ινστιτούτο Kinsey λέει ότι μόνο το 3% των παντρεμένων ανδρών και το 1% των παντρεμένων γυναικών έχουν κάνει σεξ με κάποιον άλλον παρτενέρ παρέα με τον/την σύζυγό τους. Και οι περισσότεροι από αυτούς είπαν ότι το έκαναν μόνο μια φορά. Αν σκέφτεσαι να προτείνεις ένα ερωτικό τρίγωνο στο/η σύντροφό σου, προσπάθησε να προβλέψεις την χυλόπιτα.

29 Καθρέφτες
Διπλασίασε την «ορατή» απόλαυση τοποθετώντας σε στρατηγικά σημεία καθρέπτες κοντά στο κρεβάτι. Με το να βλέπετε τους εαυτούς σας σε δράση, εντείνεται η διέγερση.

30 Σεξ χωρίς διείσδυση
Στην πραγματικότητα, πολλές γυναίκες το θεωρούν καυτό επειδή εστιάζει στην τριβή της κλειτορίδας τους, και για αυτό μπορούν να φτάσουν σε οργασμό πιο γρήγορα από ότι με το σεξ με διείσδυση.

31 Τα μαξιλάρια στο σεξ

Ιεραποστολική, από πίσω, κουτάλι, σχεδόν κάθε στάση μπορεί να βελτιωθεί με στρατηγική χρήση μαξιλαριών. Σηκώνοντας το γοφό της με ένα ή δυο μαξιλάρια, μπορείς να αλλάξεις τη γωνία διείσδυσης και να φτάσεις σε σημεία που ποτέ κανένας άλλος δεν έφτασε.

32 Προστάτης
Όταν είσαι σεξουαλικά ενθουσιασμένος, ο προστάτης ανταποκρίνεται στη διέγερση. Είναι παρόμοιο με το σημείο G των γυναικών. Πολλοί άνδρες βρίσκουν το μασάζ στον προστάτη, μέσω ενός δακτύλου στον πρωκτό, εξαιρετικά απολαυστικό. Αν δεν είσαι έτοιμος για τέτοιου είδους παιχνίδια, απλά δέξου ένα σπρώξιμο κατά του περινέου με το χέρι της.

33 Θετικές δηλώσεις
Έρευνα έχει δείξει ότι τα ζευγάρια που χρησιμοποιούν θετικές λέξεις όταν ανταλλάσσουν SMS είναι πιο πιθανό να διαρκέσει περισσότερο η σχέση τους, από ότι αν ανταλλάσσουν σαρκαστικά και πεσιμιστικά σχόλια.

34 Ριψοκίνδυνο σεξ
Το να κάνεις σεξ με το ρίσκο να σε δουν ή να σε τσακώσουν είναι εξαιρετικά απολαυστικό για τα ζευγάρια.

  35 Ρόλοι
Μέρος του ηδονικού σεξ είναι να ζεις την απόδραση. Το να παίζεις ρόλους διαπλέκεται με τη φυσική τάση να διαχωρίζεσαι από τις καθημερινές απαιτήσεις της ζωής. Αυτό μπορεί να βοηθήσει και τους δυο, νιώθοντας πιο ελεύθεροι ανάμεσα στα σεντόνια, τοποθετώντας τους εαυτούς σας σε διαφορετικά και πιο συναρπαστικά μέρη.

36 Άγριο σεξ
Το να κυριαρχείσαι είναι μια συνηθισμένη γυναικεία φαντασίωση. Σε μια σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την επικοινωνία, τα ζευγάρια μπορούν να εξερευνήσουν τέτοιου τύπου φαντασιώσεις με ασφάλεια. Θυμήσου απλά να έχει λέξεις κωδικούς που να σημαίνουν “τέλος παιχνιδιού”.

37 Αισθησιακό άγγιγμα

Γδυθείτε και αρχίστε να χαϊδεύετε ο ένας τον άλλον. Το να αγγίζεστε μπορεί να βοηθήσει στο να ηρεμήσει το σεξ και να σας διδάξει προκαταρκτικά σε όλο το μήκος του σώματος.

38 Σεξ στη μπανιέρα
Δεν θέλει επεξήγηση, παρά μόνο μία συμβουλή: Το ζεστό νερό μπορεί να απομακρύνει τη φυσική λίπανση, για αυτό ίσως είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας λιπαντικό με βάση τη σιλικόνη.

39 Ξυλιές στα οπίσθια
Ερωτικά χαστουκάκια στα οπίσθια μπορούν να ενδυναμώσουν τους δεσμούς τους ζευγαριού, σύμφωνα με ερευνητές του Northern Illinois University. Επιπλέον, οι γυναίκες έχουν ένα ξάφνιασμα της τεστοστερόνης όταν τα λαμβάνουν, σε αντίθεση με τους άντρες, σύμφωνα με ερευνητές του πανεπιστημίου της Πίζας στην Ιταλία.

40 Αθλήματα
Σωματικά, ανταγωνιστικά σπορ εκτοξεύουν τα επίπεδα τεστοστερόνης (την ανδρική ορμόνη που συνδέεται με το σεξ) και στους άντρες και στις γυναίκες.

  41 Μίλα βρόμικα
Αν διστάζεις, μπορείς να πειραματιστείς με ένα προκλητικό email στη σύντροφο σου ή με μια πρόστυχη τηλεφωνική συνομιλία.

42 Ταντρικό σεξ
Το Tantra είναι ένα πνευματικό δόγμα 2000 χρόνων που έχει αναπτυχθεί παγκοσμίως σε ένα μοντέρνο σύστημα, του οποίου οι οπαδοί κάνουν σεξουαλικές ασκήσεις για να κερδίσουν μια πνευματική σχέση και βαθύτερη σεξουαλική ικανοποίηση με τον/την σύντροφό τους.


Όσοι εξασκούνται σε αυτές τις τεχνικές δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να φτάσουν σε οργασμό, επειδή πιστεύουν ότι το υγρό της εκσπερμάτισης που συγκρατούν, τους δίνει απίστευτη ενέργεια και αυξάνει τη σεξουαλική τους δραστηριότητα. Μια απλή άσκηση του tantra, που μπορείς να την ακολουθήσεις με τη σύντροφό σου, είναι να κάνεις 9 επιφανειακές διεισδύσεις για κάθε μια βαθιά διείσδυση κατά τη διάρκεια του σεξ.

  43 Σεξ στις διακοπές
Τα ζευγάρια συνηθίζουν να έχουν εκρηκτικό σεξ κατά τη διάρκεια των διακοπών, επειδή χωρίς το στρες της καθημερινότητας- βασικός δολοφόνος της λίμπιντο- μπορούν να είναι εστιασμένοι στη σχέση τους.

  44 Αντίχειρας
Επιστράτευσε τον αντίχειρά σου μαζί με το δείκτη για τα προκαταρκτικά. Βάλε το δείκτη μέσα στο αιδοίο της και στη συνέχεια πίεσε με τον αντίχειρά σου τη περιοχή ακριβώς από κάτω από τη κλειτορίδα και κάνε μασάζ. Στη συνέχεια περίστρεψε τον αντίχειρα σου και τρυφερά άγγιξε το περίνεο, την περιοχή κάτω από το αιδοίο της και πάνω από το πρωκτό της, και κάπως έτσι θα εξασφαλίσεις κραυγές ηδονής.

45 Τεχνική V
Είναι μια καλή τεχνική για να προσθέσεις και κλειτοριδική διέγερση. Σχηματίζεις V με το δείκτη και το μεσαίο δάκτυλο και τα σέρνεις, με τις άκρες των δακτύλων προς τα κάτω, πάνω από τα εξωτερικά χείλη του αιδοίου. Όπως κινείς τα δάκτυλα σου πάνω κάτω για να ερεθίσεις την εσωτερική κλειτορίδα, θα παρασέρνεις και την εξωτερική επιφάνεια της και έτσι θα την ερεθίζεις.

46 Οι καλύτεροι δονητές
Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν δονητές είναι πιο πιθανό να αναφέρουν υψηλότερα επίπεδα ευχαρίστησης, διέγερσης, λίπανσης και οργασμού από αυτές που δεν χρησιμοποιούν.

  47 Yab-Yum
Δεν είναι μια καινούρια καραμέλα αλλά μια tantric στάση. Αυτή κάθεται στα γόνατά σου, έχοντας το πρόσωπο προς τα εσένα, πάνω σε ένα μαξιλάρι για ευκολότερη διείσδυση. Κινήσου αργά.

48 Yohimbine
Φαρμακευτικό προϊόν που κλινικές μελέτες έχουν καταδείξει ότι βοηθάει τους άντρες που πάσχουν από προβλήματα στύσης, να βελτιώσουν τη στύση τους. Προέρχεται από το αφρικανικό yohimbe δένδρο, του οποίου ο φλοιός χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες σε μορφή αφεψήματος σαν ερωτικό φίλτρο.

49 Ψευδάργυρος
Φυσιολογικά επίπεδα αυτού του μετάλλου βελτιώνουν το σεξ και υποστηρίζουν την καλή σεξουαλική λειτουργία. Σιγουρέψου ότι οι πολυβιταμίνες σου περιέχουν ψευδάργυρο. Επίσης, να τρως φαγητά πλούσια σε ψευδάργυρο όπως στρείδια, καβούρια, φύτρες σιταριού, ρεβίθια και μπριζόλες.

  50 Δαχτυλίδι
Το δονούμενο cock ring μιας χρήσης έχει γίνει πολύ δημοφιλές. Αυτό που λειτουργεί με μπαταρία επαναχρησιμοποιείται και παρέχει 2 επίπεδα δονήσεων. Αγόρασέ το και δεν θα χάσεις.

 πηγή : www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails