-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Στάσου στο ύψος σου και στο κρεβάτι: Tips για να είσαι ντούρος όλη τη χρονιά


Yπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις ώστε να κρατήσεις σε ένα καλό επίπεδο το "φιλαράκι" σου και να μπορείς να απολαμβάνεις το σεξ μέχρι τα ογδόντα σου και ακόμα παραπέρα.
Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Κάνοντας μερικές χάρες για χάρη του. «Όλα τα θέματα υγείας έχουν επίδραση στο πέος σου», λέει ο Steven Lamm, MD, βοηθός καθηγητή στο New York University School of Medicine και συγραφέας του The Hardness Factor: How to Achieve Your Best Health and Sexual Fitness at Any Age.
«Ένας 50χρονος άντρας, ο οποίος είναι υγειής πιθανόν να αποδίδει τόσο καλά σεξουαλικά όσο ένας 30άρης που δεν καπνίζει και πίνει».
 Ενώ η υγειής κυκλοφορία του αίματος είναι απαραίτητη για σκληρές σαν πέτρα στύσεις, περαιτέρω σωματικής και πνευματικής υγείας παράγοντες παίζουν ρόλο στην καλή λειτουργικότητα του πέους. Αν είσαι στρεσαρισμένος εξαιτίας της δουλειάς ή μίας κακής σχέσης, υποφέρεις από κατάθλιψη, είσαι εθισμένος στο αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, ή είσαι θλιβερά υπέρβαρος και εκτός φόρμας, αυτό το καταπληκτικό μηχανικό θαύμα που έχεις ανάμεσα στα πόδια σου δεν θα λειτουργεί τόσο καλά όσο θα μπορούσε.
Να τι πρέπει να κάνεις για να είσαι ντούρος:

Χάσε την Κοιλιά

Κάνε μία ισορροπημένη διατροφή και γυμνάσου συστηματικά για να πετύχεις το ιδανικό βάρος και να εξολοθρεύσεις το σωσίβιο.
Το κοιλιακό λίπος μπλοκάρει την τεστοστερόνη, η οποία θα έπρεπε να σου παρέχεται, και αυτό έχει ως συνέπεια να επηρεάζεται η σεξουαλική σου λειτουργία.
Το σωσίβιο είναι ένα κακό σημάδι για τη γενικότερη υγεία – συμπεριλαμβανομένου και τη σεξουαλική.
 Το πέος σου είναι ένα βαρόμετρο της καρδιάς σου και της υγείας των αρτηριών ή ένας «κράχτης» που σε προειδοποιεί για επικείμενα προβλήματα.
Αυτό συμβαίνει γιατί η αρτηρία του πέους είναι αρκετά μικρότερη από τη στεφανιαία αρτηρία.
Αν βρίσκεσαι στα πρώτα στάδια της αρτηριοσκλήρυνσης, το πρώτο που θα επηρεαστεί θα είναι η στύση σου.

Κόψε το Κάπνισμα

«Το κάπνισμα σφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία και τα αποτρέπει στο να αντιδρούν», υποστηρίζει ο Lamn. Η νικοτίνη περιορίζει την κυκλοφορία στο πέος και κάνει όλο και πιο αδύναμη τη στύση.
Συνεισφέρει στο να δημιουργηθεί πλάκα στις αρτηρίες, κάνοντας έτσι τους καπνιστές να έχουν τις διπλάσιες πιθανότητες να βιώσουν μία στυτική δυσλειτουργία.

  Πήγαινε για Βόλτα κάθε Μέρα


Όταν ασκείσαι, η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται – το αίμα ρέει μέσω των ενδοθηλιακών κυττάρων (η επένδυση των αιμοφόρων αγγείων) και τα διεγείρει ώστε να παράγουν περισσότερο νιτρικό οξείδιο, κάτι το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στο να έρθει κάποιος σε στύση.
 Όσο πιο υγιής είναι ένας άντρας, τόσο περισσότερο νιτρικό οξείδιο παράγει και τόσο πιο σκληρή στύση έχει.
Επίσης, η άσκηση έχει διαπιστωθεί ότι είναι το ίδιο αποτελεσματική όσο η θεραπεία με φάρμακα στο να μειώσει τα συμπτώματα ήπιας κατάθλιψης, ένας ακόμα ανασταλτικός παράγοντας για την καλή «ερμηνεία» τους πέους.

Τσέκαρε τα Μπαλάκια σου


Ο καρκίνος των όρχεων χτυπά περίπου 8.000 άντρες το χρόνο, κυρίως νέους, ηλικίας μεταξύ 15 με 40. Με την έγκαιρη διάγνωση, μπορεί να θεραπευτεί περισσότερο από 95%.
Αν πάλι δεν τον προλάβεις, μπορεί να κάνει μετάσταση σε άλλα σημεία του σώματος.
 Κάνε ένα τσεκάρισμα στα "αγόρια" σου μία φορά τον μήνα.
 Ρώτα τον γιατρό σου για το πώς να το κάνεις σωστά.

Πήγαινε Νωρίς στο Κρεβάτι


Τα επίπεδα τεστοστερόνης στους πιάνουν ταβάνι το πρωί.
Οπότε το να έχεις μία ακανόνιστη συμπεριφορά ύπνου ή να κοιμάσαι λιγότερο από 7 ώρες, μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου σου και τη σεξουαλική σου υγεία.
Ο λίγος ύπνος σχετίζεται επίσης με άλλα θέματα υγείας που συνεισφέρουν στα σεξουαλικά προβλήματα συμπεριλαμβανομένου υψηλή πίεση, άπνοια και διαβήτη.
 Η υπνηλία είναι ένα μεγάλο θέμα.

  Φάε περισσότερο Ψάρι


Τα Ω3 λιπαρά οξέα DHA και EPA κάνουν καλά στην καρδιά και στο πέος.
Αλλά οι τοξίνες όπως οι PCB και οι διοξίνες σε μερικά ψάρια μπορούν να σε χτυπήσουν κάτω από τη μέση μειώνοντας την ποσότητα σπέρματος και ρίχνοντας τα επίπεδα τεστοστερόνης.
 Προσπάθησε να αποφεύγεις τα μεγάλα γοφάρια, τη ραβδωτή πέρκα και το σολομό ιχθυοτροφείου.
Τα PCB και οι διοξίνες συσσωρεύονται στους λιπώδεις ιστούς αυτών των ψαριών περισσότερο απ’ ότι στα νεαρότερα, μικρότερα ψάρια ή σε είδη όπως ο άγριος σολομός, παλαμίδα ή λαβράκι.

  Πάρε Συμπληρώματα Διατροφής


Αν δεν τρως δύο με τρία γεύματα την εβδομάδα με λιπαρά ψάρια, πάρε δύο συμπληρώματα διατροφής με Ω3 λιπαρά οξέα ημερησίως, συνολικά τουλάχιστον 300mg DHA και 400mg EPA για ασφάλεια.
Και φρόντισε να λαμβάνεις αντιοξειδωτικά με πυκνογενόλη (80mg) και L-αργινίνη (3 γραμμάρια) ημερησίως.
 Όλα αυτά θα θωρακίσουν το ενδοθήλιό σου και θα το προστατέψουν από ζημιές και θα διευκολυνθεί η χρήση του νιτρικού οξειδίου.

Πίνε λίγο

Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί μπορεί να ανεβάσει τη λίμπιντο, αλλά ένα ολόκληρο μπουκάλι μπορεί να μπερδέψει την επικοινωνία μεταξύ πάνω και κάτω κεφαλιού και να καταστρέψει κάθε πιθανότητα για στύση.
Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το αλκοόλ λειτουργεί ως κατασταλτικό για τον εγκέφαλο, διώχνει το άγχος και τις αναστολές στο σεξ, αλλά μεγαλύτερη ποσότητα μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.
Σε μία έρευνα, άντρες με συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα τους 0.06 και 0.09 είχαν δυσκολίες στην εκσπερμάτιση την ώρα του αυνανισμού.
Σε μία άλλη έρευνα μετρήθηκε η διόγκωση του πέους κατά τη διάρκεια ερωτικής διέγερσης.
 Αυτοί που είχαν πιει δύο ή τρία ποτά μέσα σε δύο ώρες δεν μπορούσε να τους σηκωθεί.
 Με τον καιρό, η χρόνια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει ορμονικές και εγκεφαλικές χημικές αλλαγές που επηρεάζουν προς το κακό τη σεξουαλική λειτουργία.
 Ο αλκοολισμός έχει συνδεθεί με τη γυναικομαστία και τη συρρίκνωση του πέους και τον όρχεων.

  Χαλάρωσε Δικέ μου


Στους άντρες ειδικά, το στρες μπορεί να τους στείλει στα πατώματα. Όταν αγχώνεσαι, το νευρικό σου σύστημα γεμίζει το σώμα σου με ορμόνες του στρες όπως αδρεναλίνη.
Η αδρεναλίνη κάνει την καρδιά να χτυπά γρηγορότερα, και τα αιμοφόρα αγγεία να στενεύουν, ώστε το αίμα να πηγαίνει κατευθείαν εκεί που χρειάζεται περισσότερο σε τέτοια στιγμές κρίσης – και αυτό είναι οι μύες και όχι το πέος.
Δεν χρειάζεται να είναι τραγικό το στρες ώστε να δημιουργηθούν τα προβλήματα.
 Το χρόνιο μικρού επιπέδου στρες, όπως για παράδειγμα αυτό που σου προκαλεί ένα δύσκολο αφεντικό, τα deadlines και ο φόβος οικονομικών ατυχιών, μπορεί να συνδεθεί με τη στύση και τη σεξουαλική επιθυμία.
Αισιοδοξία, άσκηση, ύπνος και μία υγιεινή διατροφή βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους.

 πηγή : www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails