-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

31/05/12 Photo of the day!!!

Άντζελα!!!

Έρευνα: Το συχνό σεξ κάνει τον εγκέφαλό σου να λειτουργεί καλύτερα

Ξέρεις ότι το σεξ κάνει καλό στην υγεία, στην αυτοπεποίθηση, στη σχέση σου κλπ κλπ. Το ότι κάνει τον εγκέφαλό σου να λειτουργεί καλύτερα όμως δεν το ήξερες. Το ήξερες; Όσο πιο συχνά κάνεις σεξ τόσο καλύτερα και γρηγορότερα λειτουργεί ο εγκέφαλός σου. Αυτό έδειξε πρόσφατη επιστημονική έρευνα του Πανεπιστημίου του Πρίνστον, σύμφωνα με την οποία το σεξ διευρύνει τον εγκέφαλο και πολλαπλασιάζει τις συνάψεις του. Ο έρευνες που είχαν γίνει μέχρι τώρα είχαν δείξει ότι οι λειτουργίες του εγκεφάλου εμποδίζονται όταν βιώνουμε αγχωτικές και άβολες καταστάσεις. Έτσι, οι ερευνητές από το Πρίνστον θέλησαν να διαπιστώσουν κατά πόσο ισχύει και το αντίστροφο: αν δηλαδή ο εγκέφαλός μας μεγαλώνει σε καταστάσεις που ναι μεν προκαλούν ως ένα βαθμό άγχος αλλά ταυτόχρονα είναι ευχάριστες, όπως η σεξουαλική επαφή. Για τη διεξαγωγή της έρευνας οι επιστήμονες πραγματοποίησαν μια σειρά πειραμάτων σε ποντίκια. Αρχικά, οι ερευνητές χώρισαν τα αρσενικά ποντίκια σε τρεις ομάδες: στα ποντίκια που είχαν καθημερινά σεξουαλική επαφή με θηλυκά, στα ποντίκια που έκαναν σεξ μια φορά ανά δυο εβδομάδες και στα ποντίκια που δεν έκαναν καθόλου σεξ. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: ο εγκέφαλος των αρσενικών ποντικιών που έκαναν σεξ τακτικά μεγάλωσε και οι συνάψεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων τους πολλαπλασιάστηκαν. Αντίθετα, στα ποντίκια που δεν έκαναν καθόλου σεξ, δεν παρατηρήθηκε καμία αλλαγή.

 πηγή : www.cosmo.gr

Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά το σεξ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων και κέντρο του Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας, προειδοποιούν: Το κάπνισμα ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για τα προβλήματα στύσης των ανδρών. Από την.... πρώτη μελέτη που έγινε το 2003 και κατέδειξε με σαφήνεια τον συσχετισμό ανάμεσα στο κάπνισμα και τα προβλήματα στύσης, μέχρι σήμερα, το ίδιο γεγονός έχουν επιβεβαιώσει δεκάδες ακόμα νεώτερες έρευνες. Συγκεκριμένα, οι άνδρες που καπνίζουν περισσότερα από 20 τσιγάρα ημερησίως έχουν 60% υψηλότερο κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας σε σύγκριση με τους άνδρες που δεν κάπνισαν ποτέ. Το κάπνισμα έχει αποδεδειγμένα βλαβερές επιπτώσεις στα αγγεία, επομένως συμμετέχει και στην αρτηριοσκλήρυνση. Επειδή οι αρτηρίες του πέους είναι από τις μικρότερες στο ανθρώπινο σώμα (σε διάμετρο το ¼ των στεφανιαίων) τα προβλήματα της στύσης ξεκινούν τρία χρόνια νωρίτερα από τα προβλήματα της καρδιάς. Για αυτό και η στυτική δυσλειτουργία σήμερα θεωρείται το βαρόμετρο της καρδιαγγειακής υγείας του άνδρα και το κάπνισμα γίνεται ο μεγάλος κοινός εχθρός. Επίσης η πλούσια σε κακά λιπαρά διατροφή και η έλλειψη άσκησης, μειώνουν ή «εξαφανίζουν» τις επιδόσεις των ανδρών στο κρεβάτι. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο συνδυασμός μεσογειακής διατροφής και καθημερινής ελαφριάς άσκησης για ένα τρίμηνο αποκαθιστά την στυτική δυσλειτουργία μέτριας ή ήπιας μορφής. Παρότι οι περισσότερες έρευνες δείχνουν το κάπνισμα ως τον κύριο ένοχο για την σεξουαλική δυσλειτουργία των ανδρών, πρέπει να ειπωθεί ότι και οι γυναίκες δεν είναι ανεπηρέαστες από αυτό. Η σεξουαλική διέγερση αλλά και ο οργασμός της γυναίκας επιτυγχάνονται με την καλή αιμάτωση των αγγείων του κόλπου και της κλειτορίδας, κάτι που αντιστρατεύεται το κάπνισμα. Κατ’ επέκταση, η σεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας που καπνίζει είναι δυνητικά μικρότερη.

 πηγή : www.ygeianews.gr

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Τα 14 λάθη που κάνουμε με τα προφυλακτικά

Τα προφυλακτικά δεν μπορούν να αποτρέψουν τις ανεπιθύμητες κυήσεις ούτε τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, εάν δεν χρησιμοποιούνται σωστά. Δυστυχώς, μία νέα ανασκόπηση της ιατρικής βιβλιογραφίας αποκαλύπτει ότι τα λάθη με τα προφυλακτικά είναι πάρα πολύ συνηθισμένα. Μερικά από τα πιο συχνά είναι η χρήση του προφυλακτικού μετά την έναρξη της συνουσίας ή η αφαίρεσή του πριν αυτή ολοκληρωθεί, αλλά και το ξετύλιγμά του πριν από την τοποθέτηση. Πολλοί άντρες εξάλλου το τοποθετούν με τρόπο που δεν αφήνει χώρο στην άκρη του για να χωρέσει το σπέρμα, ενώ άλλοι δεν το ελέγχουν πριν το βάλουν για να δουν εάν είναι γερό. Αυτού του είδους τα λάθη αυξάνουν τον κίνδυνο διαρροής ή ρήξης του προφυλακτικού, σύμφωνα με την ανασκόπηση, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Sexual Health». «Η χρήση του προφυλακτικού είναι πολύ πιο πολύπλοκη απ’ ό,τι νομίζουμε και τα λάθη μόνο σπάνια δεν είναι», λέει ο ερευνητής δρ Ρίτσαρντ Κρόσμπι, καθηγητής και διευθυντής στο Τμήμα Συμπεριφορών Υγείας του Κολεγίου Δημοσίας Υγείας του Πανεπιστημίου του Κεντάκι. Εάν το προφυλακτικό χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι κατά 98% αποτελεσματικό στην αποφυγή μιας ανεπιθύμητης κύησης, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Τυπικά, όμως, τα ποσοστά ανεπιθύμητων κυήσεων με χρήση προφυλακτικού κυμαίνονται γύρω στο 15%. Οι ερευνητές με επικεφαλής την δρα Στέφανι Σάντερς από το Ίδρυμα Μελέτη του Σεξ, του Φύλου & της Αναπαραγωγής Kinsey του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, ανέλυσαν όλες τις μελέτες για τα λάθη με τα προφυλακτικά που έχουν διεξαχθεί από το 1995 έως σήμερα. Συνολικά ήταν 50 μελέτες που είχαν διεξαχθεί σε 14 χώρες, με την πλειονότητα να έχουν πραγματοποιηθεί σε ΗΠΑ και Βρετανία. Στις μελέτες συμμετείχαν διάφορες ομάδες εθελοντών, από παντρεμένους και εκδιδόμενες γυναίκες έως φοιτητές, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν πολλά και διαφορετικά λάθη.

 Πριν την εκσπερμάτωση Ένα από τα σημαντικότερα, όσον αφορά την προστατευτική δύναμη των προφυλακτικών, ήταν η χρήση τους μετά την έναρξη της συνουσίας και λίγο πριν από την εκσπερμάτωση – μία τακτική την οποία είπε πως ακολουθεί ποσοστό από 17% έως 51,1% των εθελοντών, αναλόγως με τη μελέτη. Η τακτική αυτή ακυρώνει τη δύναμη του προφυλακτικού να προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, διότι ανταλλαγή σωματικών υγρών συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του σεξ και όχι μόνο στη διάρκεια της εκσπερμάτωσης. Πολυάριθμα ήταν τα λάθη και όσον αφορά την τοποθέτηση των προφυλακτικών. Ποσοστό έως 25,3% των ερωτηθέντων είπαν πως ξετυλίγουν το προφυλακτικό πριν το τοποθετήσουν στο πέος, αντί να το ξετυλίξουν πάνω του. Σχεδόν οι μισοί εξάλλου είπαν πως το εφαρμόζουν δίχως να αφήνουν χώρο στην άκρη του για το σπέρμα. Επιπλέον, το 75% των ανδρών και το 82% των γυναικών είπαν πως ποτέ δεν ελέγχουν εάν το προφυλακτικό είναι γερό, πριν το χρησιμοποιήσουν.

 Άλλα λάθη Η μελέτη έδειξε ακόμα τα εξής: * Το βγάζουν πρόωρα. Ποσοστό έως 44,7% των ερωτηθέντων στις μελέτες είπαν πως βγάζουν το προφυλακτικό πριν τελειώσει η συνουσία. * Αφήνουν τον αέρα. Σχεδόν οι μισές γυναίκες (το 48,1%) και το 41,6% των ανδρών ανέφεραν πως δεν βγάζουν τον αέρα από την άκρη του προφυλακτικού. * Γυρνάνε το μέσα έξω. Ποσοστό έως 30,4% των ερωτηθέντων είπαν ότι στη διάρκεια του σεξ βγάζουν το προφυλακτικό και γυρνάνε το μέσα-έξω πριν το ξανατοποθετήσουν. * Δεν κρατάνε το προφυλακτικό. Η έξοδος του πέους έπειτα από την εκσπερμάτωση πρέπει να γίνεται με τον άντρα να κρατάει την βάση του προφυλακτικού, ώστε να μην του γλιστρήσει και υπάρξει διαρροή σπέρματος. Όπως, όμως, διαπιστώθηκε, αυτό δεν γίνεται σε ποσοστό έως 57% των περιπτώσεων. * Δεν το ξετυλίγουν εντελώς. Το 11,2% των ανδρών αρχίζουν την ερωτική πράξη με μισοξετυλιγμένο το προφυλακτικό στο πέος τους. * Το ανοίγουν με αιχμηρά αντικείμενα. Το 11,2% των ερωτηθέντων είπαν ότι ανοίγουν την συσκευασία του προφυλακτικού με ψαλιδάκια ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα, κινδυνεύοντας έτσι να το τρυπήσουν και να μην το δουν. * Δεν χρησιμοποιούν λυπαντικό. Το 16% έως 25,8% ανδρών και γυναικών χρησιμοποιούν προφυλακτικό χωρίς λιπαντικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο ρήξης. * Χρησιμοποιούν λάθος λιπαντικό. Το 4,7% των ανδρών χρησιμοποιούν λιπαντικό με βάση το λάδι, το οποίο μπορεί να διαβρώσει το προφυλακτικό, αυξάνοντας τον κίνδυνο διαρροής. * Ξαναχρησιμοποιούν το προφυλακτικό. Ποσοστό έως 3,3% των ερωτηθέντων είπαν ότι χρησιμοποιούν τουλάχιστον δύο φορές το προφυλακτικό σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση. * Λάθος συνθήκες φύλαξης. Ποσοστό έως 19,1% των ερωτηθέντων αποθηκεύουν τα προφυλακτικά σε συνθήκες εκτός των συστάσεων που αναγράφονται στις συσκευασίες τους.

 Συνέπειες Με όλ’ αυτά τα λάθη στη χρήση, μοιραία η νέα μελέτη αποκάλυψε πως είναι πολύ συνηθισμένα προβλήματα η ρήξη, η διαρροή και το γλίστρημα του προφυλακτικού: * Ποσοστό έως 40,7% των ερωτηθέντων είπαν πως τους έχει συμβεί να σπάσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ. * Ποσοστό έως 19,3% των ερωτηθέντων είπαν πως έχει γλιστρήσει το προφυλακτικό στη διάρκεια του σεξ και έχει βγει από τη θέση του. * Ποσοστό έως 7,6% των ανδρών και 12,5% των γυναικών είπαν πως τους έχει συμβεί να υπάρξει διαρροή σπέρματος από το προφυλακτικό.

 πηγή : okokoras.gr

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

29/05/12 Photo of the day!!!

Aλεξάνδρα!!!

Η κρίση λύγισε την ελληνική βιομηχανία του σεξ

Τί αναφέρει το πρακτορείο Reuters για την ελληνική βιομηχανία του σεξ. Πώς η ύφεση οδηγεί στην καταστροφή όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο... Η κάποτε ακμάζουσα βιομηχανία του σεξ στην Ελλάδα είναι το τελευταίο θύμα της κρίσης στη χώρα, καθώς οι Έλληνες ξοδεύουν όλο και λιγότερα χρήματα για ερωτικά παιχνίδια, πορνογραφία και γαργαλιστικά εσώρουχα. Με αφορμή το Athens Erotic Dream, την μεγαλύτερη έκθεση σεξ στην Ελλάδα, που έλαβε χώρα από τις 25 έως τις 27 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Κ.Ε.Π στη Μεταμόρφωση, το πρακτορείο Reuters κάνει έρευνα για την κρίση η οποία χτύπησε και την βιομηχανία πορνό στη χώρα μας. Σύμφωνα με το πρακτορείο οι εποχές έχουν αλλάξει και η κοσμοσυρροή που υπήρχε το 2008 όταν άνοιξε τις πόρτες της για πρώτη φόρα η έκθεση έχει μειωθεί αισθητά μετά από την συνεχόμενη ύφεση της Ελληνικής οικονομίας. "Τα μέτρα λιτότητας που υιοθέτησε η Ελλάδα ως μέρος της διεθνούς συμφωνίας διάσωσης της χώρας οδήγησαν στην κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας, ενώ οι περικοπές μισθών και οι αυξήσεις των φόρων έχουν μειώσει της καταναλωτικές δαπάνες" αναφέρει το Reuters. Θύμα της και η βιομηχανία του σεξ. Ο αριθμός των εκθετών μειώθηκε κατά το ήμισυ από το 2008 σε περίπου μια ντουζίνα, δήλωσε ο διοργανωτής της έκθεσης, Γιώργος Χρυσοσπάθης ο οποίος αναφέρει ότι είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε ακόμα και να πληρώσει 15 ευρώ που είναι η είσοδός στην έκθεση. "Συνηθίζαμε να βλέπουμε 20 με 30 χιλιάδες επισκέπτες, αλλά φέτος δεν ξέρω τι ακριβώς θα δούμε" δήλωσε ο Χρυσοσπάθης. Κρίση και στα Sex Shops Μόνο το ένα τέταρτο των 300 έως 400 sex shops, που υπήρχαν κάποτε στην Αθήνα έχουν επιβιώσει της κρίσης. "Τα πράγματα φαίνονται πολύ άσχημα, φίλε", δήλωσε ο Δονάτος Πάσσαρης που στέκεται μπροστά σε μεγάλο πάγκο με ερωτικά βοηθήματα. Οι αγοραστές ήταν λίγοι και ο Πάσσαρης απάντησε γρήγορα στις ερωτήσεις φοβούμενος μη χάσει τους ελάχιστους πελάτες που βρίσκονται στο στάντ του. "Εισπράττουμε 20 ευρώ την ημέρα, αν όχι καθόλου" είπε η Μαριάννα Λαμνάρου και πρόσθεσε ότι "ορισμένοι πελάτες δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά και να αγοράσουν σεξουαλικά αντικείμενα". Ο κλάδος αποτελείται κυρίως από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις που εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τους αλλοδαπούς προμηθευτές και αντιμετωπίζουν σκληρό ανταγωνισμό από το εξωτερικό. "Δεν υπάρχει ένας χονδρέμπορος," σημειώνει ο Γ. Χρυσοσπάθης. "Σε αντίθεση με άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης, όπου τα καταστήματα βρίσκονται σε κεντρικές λεωφόρους και εμπορικούς δρόμους, τα ελληνικά καταστήματα σεξ αγωνίζονται να αποτινάξουν την άθλια εικόνα τους. Σχεδόν όλα είναι άσχημα και βρίσκονται πάνω από καταστήματα πλυντηρίων αυτοκινήτων ή fast-food σε υποβαθμισμένες περιοχές της πόλης", αναφέρει το δημοσίευμα. "Οι Κινέζοι και οι Τούρκοι μας σκοτώνουν", είπε ο 55χρονος Λευτέρης Παπαδόπουλος ο οποίος πουλά καλτσοδέτες και κάλτσες για 5 έως 10 ευρώ την μία. Απευθυνόμενος στον πατριωτισμό των πελατών, έχει βάλει ταμπέλα που αναγράφει "Τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ελλάδα". Η ύφεση έσβησε την παραγωγή ερωτικών ταινιών Τέλος, σύμφωνα με το Reuters, στην Ελλάδα κάποτε υπήρχε μια μικρή αλλά επιτυχημένη βιομηχανία παραγωγής ερωτικών ταινιών, που απασχολούσε περίπου 1.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογράφων, των εικονοληπτών κλπ. Στη δεκαετία του 1980, οι ταινίες σεξ συνήθως γυριζόντουσαν σε απομακρυσμένες αμμώδεις παραλίες με μερικά από τα πολλά νησιά της χώρας και μεταγλωττιζόντουσαν στα αγγλικά ώστε να τις εξάγουν. Τόσο το Internet όσο και οι ταινίες παραγωγής σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, έδωσαν τα πρώτα χτυπήματα στην εγχώρια παραγωγή. «Πέντε από τις επτά πορνοστάρ στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχουν καταγωγή από την Ουγγαρία», λέει ενδεικτικά η ίδια πηγή. Μόνο μία ελληνική εταιρεία έχει απομείνει, η οποία συμμετέχει στην έκθεση για να προωθήσει την τελευταία της ταινία: «Αποπλάνηση στη Σαντορίνη». Φαίνεται ότι οι Έλληνες δεν έχουν πια ούτε 15 ευρώ για να πληρώσουν είσοδο για μια έκθεση ερωτικού περιεχομένου. Τη χαριστική βολή στην ερωτική βιομηχανία της Ελλάδας θα δώσει μια ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή. «Ένας δονητής που τώρα κοστίζει 20 ευρώ, τότε θα κάνει 50 ευρώ», λέει ένας ιδιοκτήτης sex shop στο Reuters.

 πηγή : www.bourdela.com

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

EURO 2012 Ταξιδιωτική οδηγία... προσοχή στις πόρνες

Εκστρατεία προστασίας των απανταχού φιλάθλων του Euro 2012 από τις Ουκρανές ιερόδουλες έχουν ξεκινήσει πολλές πρεσβείες, εκδίδοντας οδηγίες για όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν στη διοργανώτρια χώρα τον Ιούνιο. Μάλιστα, η πρεσβεία της Ολλανδίας δημοσίευσε ένα βιβλίο – ταξιδιωτικό οδηγό για τους Ολλανδούς φιλάθλους, από το οποίο δεν έλειπε ειδική μνεία στην πορνεία που ανθεί στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα, δίνεται η συμβουλή στους Ολλανδούς φιλάθλους να μην επισκεφτούν πόρνες καθώς είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία τους. “Η πορνεία είναι παράνομη στην Ουκρανία. Δεν υπάρχουν ιατρικές περιθάλψεις για τις συγκεκριμένες γυναίκες και ο ιός του AIDS κυκλοφορεί εύκολα”, αναφέρεεται. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Ο Πολίτης, έντονες είναι και οι ανησυχίες των αξιωματούχων της ΟΥΕΦΑ, καθώς σύμφωνα με σχετικές εκθέσεις, οι Ουκρανές πόρνες κλείνουν τα αυτιά τους στις εκκλήσεις των διεθνών Οργανισμών για τα ανθρώπινα δικαιώματα και - όπως τονίζεται - μόλις το 60% απαιτεί από τους πελάτες να χρησιμοποιήσουν προφυλάξεις! Έτσι, μάταια η Κυβέρνηση της χώρας θα μοιράσει χιλιάδες προφυλακτικά για να περιορίσει τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες. Σύμφωνα με εκτιμήσεις τόσο των Ουκρανικών αρχών όσο και της ΟΥΕΦΑ, κατά την διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου η Ουκρανία θα... κατακλυστεί από ιερόδουλες. Το Κίεβο έχει μόνο 11.000, όμως τον Ιούνιο η Ουκρανία θα έχει περισσότερες από 80.000. Το ανησυχητικό είναι πως το ποσοστό οροθετικών ιεροδούλων στην Ανατολική Ευρώπη αγγίζει το 24%. Πληροφορίες αναφέρουν πως στις ουκρανικές πόλεις όπου θα φιλοξενηθούν αγώνες του Euro αναμένεται να συρρεύσουν χιλιάδες πόρνες κυρίως από χώρες των Βαλκανίων με σκοπό να επωφεληθούν από την παρουσία των ευρωπαίων φιλάθλων.

 πηγή : www.radar.gr

Συμβουλές σεξ από τον 16χρονο εαυτό σου

Το σεξ που κάνεις σήμερα είναι σαφώς ανώτερο από εκείνο που έκανες (ή προσπαθούσες να κάνεις) όταν πρωτοξεκινούσες τη σεξουαλική σου καριέρα. Μέσα στα χρόνια μάζεψες εμπειρίες, τελειοποίησες τις τεχνικές σου και διόρθωσες τα λάθη που είναι φυσικό να κάνει ένα άπειρο, άβγαλτο και αδέξιο αγόρι. Στην πορεία, όμως, άφησες πίσω και μερικές κινήσεις που είναι διαχρονικά απολαυστικές για κορίτσια κάθε ηλικίας. Άσε το κλασικό σεξουαλικό ρεπερτόριο σου για μια άλλη μέρα και έτσι, για αλλαγή, δοκίμασε να βάλεις στο μενού τα greatest hits του παρελθόντος. Θα την ανάψουν τόσο που, αν είχε παρθενιά, θα σου στην έδινε.

Όταν ήσουν μικρός… Τη φιλούσες με τις ώρες
Τα φιλιά είναι παραμελημένα. Ειδικά αν είσαι σε σταθερή σχέση, το να τη φιλάς παθιασμένα είναι απλά η αρχή η του σεξ. Ενώ τότε, το να ακουμπήσεις τα χείλη σου στα δικά της και να τα κολλήσεις εκεί με τις ώρες αποτελούσε από μόνο του αυτοσκοπό. Η πρωτόγνωρη αίσθηση της γλώσσας σου που μπλεκόταν με τη δική της μπορούσε να σε φτιάξει σε νανοδευτερόλεπτα και να σε κρατήσει βασανιστικά ερεθισμένο για ώρες. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σήμερα, αν αφιερώσεις σε αυτή τη φάση λίγη ένταση και λίγο χρόνο παραπάνω. Με το φιλί απελευθερώνονται ενδορφίνες, που κάνουν το σώμα και το μυαλό να αισθάνονται καλά, ασχέτως με το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Και είναι ωραία να ξέρεις πως – σε αντίθεση με τότε- τώρα όντως θα υπάρξει και συνέχεια.

 Όταν ήσουν μικρός… Αποθέωνες το στήθος της
Τα είχες δει στα περιοδικά, τα είχες δει στις τσόντες, τα παρατηρούσες στις συμμαθήτριές σου, τα χάζευες επί 45 λεπτά όσο η μαθηματικός προσπαθούσε να σου εξηγήσει το πυθαγόρειο θεώρημα. Γι’ αυτό και όταν κατάφερνες να πιάσεις στα χέρια σου ένα ζευγάρι, δεν το άφηνες να φύγει. Μερικές φορές πονούσαμε όταν τα ζουλούσες σαν να ήταν μπουγελόφατσα. Άλλες φορές εκνευριζόμασταν που έπαιζες με τις ρώγες μας σαν να ψάχνεις σταθμό στο ραδιόφωνο. Αλλά κατά βάση μας άρεσε. Μας έφτιαχνε το άγγιγμα αλλά κυρίως μας άρεσε να σε βλέπουμε να τα κοιτάς, να τα πιάνεις, να τα φιλάς και να λιώνεις από πόθο. Δεκάδες ζεύγη μετά, φαίνεσαι να είσαι σχετικά χορτάτος. Και αυτό δεν μας αρέσει καθόλου.

Όταν ήσουν μικρός… Χρησιμοποιούσες τα χέρια σου
Όταν “τα φτιάχνατε” με ένα κορίτσι, στην αρχή δεν σε άφηνε να επιχειρήσεις πράγματα με τη γλώσσα σου (ούτε συζήτηση για εκείνο που φούσκωνε μέσα στο τζιν σου). Με λίγη πίεση, όμως, θα σε άφηνε να γλιστρήσεις το χέρι σου μέσα στην μπλούζα της ή κάτω από τη φούστα της. ΟΚ, προφανώς και τώρα δεν κουλάθηκες, ακόμη χρησιμοποιείς τα χέρια σου στα προκαταρκτικά, αλλά συχνά ξεχνάς τις εξαιρετικές τους δυνατότητες: Όσο εσύ εξερευνάς την ανατομία της με την αφή σου, εκείνη απολαμβάνει ένα μοναδικό παιχνίδι ηδονής, καθώς τα δάχτυλα σου έχουν ακρίβεια εκατοστών και μπορούν να προσαρμόζουν την ταχύτητα και την πίεσή τους ανάλογα με τη φάση. Και αν μέχρι σήμερα δεν έχεις καταφέρει να την κάνεις να τελειώσει, δοκίμασε να το πετύχεις manually. Ο οργασμός της είναι κυριολεκτικά στα χέρια σου.

Όταν ήσουν μικρός… Τριβόσουν πάνω της
Μπορεί να ήσουν από τους τυχερούς που το κορίτσι σου συναινούσε να κάνετε τα πάντα γύρω από το σεξ – εκτός από σεξ. Και εσύ, ελλείψει άλλων πιο hardcore επιλογών, συμβιβαζόσουν με ένα υποκατάστατο διείσδυσης, πιέζοντας το σώμα σου πάνω της αλλά χωρίς να είσαι μέσα της. Πράγματι, ακούγεται βασανιστικό για σένα και θα το καταλάβουμε αν θες να κάνεις skip αυτή την ανάμνηση. Για εμάς όμως, λόγω ανατομίας, αυτή η διαδικασία ήταν υπέροχη. Πολλά κορίτσια είχαν τον πρώτο τους οργασμό ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Και ανατομικά τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πως τότε σε παρακαλούσε να σταματήσεις, ενώ – αν το επιχειρήσεις τώρα- θα σε παρακαλάει να συνεχίσεις.

Όταν ήσουν μικρός… Δεν σε ένοιαζε που βρίσκεσαι
Ήθελες πολύ να προσφέρεις στο κορίτσι σου ένα ρομαντικό περιβάλλον, ώστε να νιώσει άνετα και να ξεπεράσει τους ενδοιασμούς της, αλλά δεν ήσουν τόσο γαμάτος όσο ο μεγάλος σου ξάδερφος που είχε εκείνη την ωραία γκαρσονιέρα. Οπότε βολευόσουν με ό,τι υπήρχε διαθέσιμο: Πάρκα, δασάκια, οικοδομές, κενές τάξεις στο σχολείο, τουαλέτες σε καφετέριες, απόμερες γωνίες σε εμπορικά κέντρα. Οτιδήποτε μπορούσε να προσφέρει σχετική απομόνωση, ήταν υπεραρκετό για να αρχίσει η αποπλάνηση. Η φάση ήταν κάθε φορά διαφορετική και απόλυτα διεγερτική, διότι παρεκτρεπόσουν κάπου που δεν έπρεπε να το κάνεις. Τώρα έχεις το σπίτι σου. Και μπορεί να έχεις ξεχάσει παραπάνω από τις μισές φορές που έχεις κάνει σεξ στο σπίτι σου, θα θυμάσαι όμως για πάντα εκείνη τη μέρα που η Μαρία από το Γ4 έσκυψε μέσα στο σινεμά.

 Όταν ήσουν μικρός… Δεν σε ένοιαζε ποιος είναι τριγύρω
Ακόμη κι αν είχες διακριτικούς γονείς και μπορούσες να καλέσεις κορίτσια στο δωμάτιό σου “για να διαβάσετε” και πάλι, δεν μπορούσες να τους διώξεις από το σπίτι. Με αποτέλεσμα να πρέπει να χωθείς στο κορίτσι διακριτικά, αθόρυβα και γρήγορα - γεγονός που προσέθετε στη διαδικασία βαθμό δυσκολίας και extra πόντους ηδονής, εξαιτίας του κίνδυνου να σας πιάσουν. Η αίσθηση πως αυτό που κάνεις είναι κρυφό, απαγορευμένο και ανά πάσα στιγμή μπορεί να ανοίξει η πόρτα μεγιστοποιούσε την απόλαυση, τόσο για σένα όσο και για τη Μαρία (της Σιωπής - δεν έβγαζε τσιμουδιά). Μήπως να πάτε με την τωρινή Μαρία μια βόλτα από το πατρικό σου;

 πηγή : www.oneman.gr

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Μεγάλες αλήθειες του σεξ: 21 μαθήματα ζωής που κάθε άντρας οφείλει να παπαγαλίζει (μέρος 1ο)

Ανώνυμα ηθικά διδάγματα, μεγάλα λόγια αντρών, (αμπελο)φιλοσοφίες λογοτεχνών, σκόρπιες ατάκες γυναικών, ανατρεπτικές αλήθειες εραστών: Οι μεγάλες παραδοχές του σεξ που συλλέξαμε και που ακολουθούν, λένε -κατά βάση- όλη την αλήθεια στο δρόμο για ένα καλό/κακό "κρεβάτι" ή αποχωρώντας από αυτό... Καλό είναι να τις έχουμε εύκαιρες κι ως αποστομωτική απάντηση σε ψευτο-ξερόλες της πηδηχταράδικης ζωής μας!

  1. "Το πρόβλημα είναι ότι ο Θεός έδωσε στον άνδρα ένα μυαλό και ένα πέος -και αίμα που φτάνει για να λειτουργεί μόνο το ένα από τα δύο".


 2. "Ένδειξη σταθερότητας του κράτους: όταν στη βουλή γίνεται συζήτηση για τα προβλήματα στο σεξ. Ένδειξη αστάθειας: όταν στο κρεβάτι συζητούν τα προβλήματα στο κοινοβούλιο".


 3. "Αν η πορνογραφία αντικαθιστούσε το σεξ, τότε η πείνα στον κόσμο θα είχε εξαλειφθεί από τους τσελεμεντέδες".


 4. "Το ιδανικό των ανδρών είναι η έμπειρη παρθένα". 


 5. "Είναι δύσκολο για μένα να συνηθίσω τους μοντέρνους καιρούς. Θυμάμαι την εποχή που ο αέρας ήταν καθαρός και το σεξ βρώμικο". 


 6. "Ένα "βρώμικο βιβλίο" ποτέ δεν μαζεύει σκόνη". 


 7. "Η ανία στρέφει τον άνδρα στο σεξ και τη γυναίκα στα ψώνια". 


 8. "Η γυναίκα πρέπει να ντύνεται έτσι, ώστε ο άνδρας να θέλει να την γδύνει".


 9. "Η δολοφονία είναι έγκλημα. Η περιγραφή της δολοφονίας δεν είναι. Το σεξ δεν είναι έγκλημα. Η περιγραφή του είναι".


 10. "Όταν ένας άντρας πάει σε μια πουτάνα, δεν την πληρώνει για το σεξ, την πληρώνει για να φύγει". 


 11. "Η λογοτεχνία ασχολείται κυρίως με ανθρώπους που κάνουν σεξ και όχι με ανθρώπους που μεγαλώνουν παιδιά. Η ζωή είναι το ακριβώς ανάποδο". 


 12. "Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο σεξ "επί χρήμασι" και στο τζάμπα σεξ είναι ότι συνήθως ότι το τζάμπα σεξ κοστίζει πολύ ακριβότερα".


 13. "Η μονοτονία σκοτώνει τη γοητεία του σεξ". 


 14. "Το καλό με τη μαλακία είναι πως δεν χρειάζεται να βγάλεις το χέρι σου για φαγητό, ούτε να συζητάς μαζί του τα ψυχολογικά του". 


 15. "Η σημασία της ερωτικής πράξης είναι πάρα πολύ υπερτιμημένη: η στάση είναι παράλογη, η απόλαυση διαρκεί ούτε καν λεπτό, αλλά τα έξοδα τεράστια". 


 16. "Μπορεί οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμούς, αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις". 


 17. "Νυμφομανής: μια γυναίκα που έχει μανία με το σεξ όσο και ο μέσος άντρας". 


 18. "Ο άνδρας για το σεξ πουλάει αγάπη, ενώ η γυναίκα για την αγάπη πουλάει σεξ". 


 19. "Οι άντρες ξυπνάμε με διέγερση το πρωί. Ξυπνάμε και σας θέλουμε. Οι γυναίκες σκέφτονται, "πως μπορεί να με θέλει έτσι που είμαι πρωί-πρωί;". Αλλά είναι επειδή δεν σας βλέπουμε. Το αίμα δεν φτάνει μέχρι το οπτικό νεύρο μας, έχει πάει αλλού". 


 20. "Όταν ένας άντρας λέει βρομόλογα σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει βρομόλογα σ' έναν άντρα, είναι 6 ευρώ το λεπτό περίπου".


 21. "Το μόνο μέρος που η αγάπη βρίσκεται πριν από το σεξ είναι στο λεξικό".

πηγή : www.mensguide.gr

27/05/12 Photo of the day!!!

Mπέτυ + Νεφέλη !!!

6 πράγματα που όταν οι γυναίκες τα βάζουν στο στόμα , τρελαίνουν τους άντρες!

Επειδή πολλά φρούτα, λαχανικά και γενικά φαγώσιμα έχουν το σχήμα του πέους, όταν αυτά μπαίνουν στο στόμα της γυναίκας, το μυαλό των αντρών τρελαίνεται… Παρακάτω σας έχουμε τα πέντε πιο κλασικά φαγώσιμα που παραπέμπουν στο στοματικό σεξ.

  1. Μπανάνα
Δεν το συζητάμε ότι η μπανάνα έκτος από τις θρεπτικές αξίες που έχει, είναι το νούμερο ένα φρούτο που παραπέμπει στο πέος. Οσοι είναι σινεφίλ θα πρέπει να θυμούνται το μάθημα με την μπανάνα που κάνει η Νίνα η πόρνη (Bebe Neuwirth) στην άσχετη Robin (Judy Davis) ώστε να κάνει καλές πίπες. (Celebrity, 1998, σκηνοθεσία Woody Allen).

  2. Παγωτό
Το παγωτό, ό,τι μορφή και αν έχει, δηλαδή ξυλάκι ή χωνάκι, όταν μια γυναίκα το τρώει – όπως και αν το τρώει: γλείφοντάς το, δαγκώνοντάς το κλπ, φέρνει στο μυαλό του άντρα πολύ «καυτές» εικόνες.

 3. Λουκάνικο
Χωριάτικο, Φρανκφούρτης ή hot dog, το αμαρτωλό λουκάνικο (πολλές οι θερμίδες) είναι το φαγώσιμο που στα «βρώμικα» γίνεται ανάρπαστο και εκτός από τους ξενύχτηδες το προτιμούν και τα μοντέλα… (στη φωτογραφία η Jamie Bradford)

  4. Γρανίτα Ξυλάκι
Η γρανίτα ξυλάκι έχει «πρωταγωνιστήσει» σε δεκάδες σέξι φωτογραφίσεις (κυρίως στα 80s) μέσα στο στόμα διάφορων μοντέλων. Είναι ναι μεν σαν το παγωτό, όμως συνήθως για να φαγωθεί μπαίνει σχεδόν ολόκληρη στο στόμα…

  5.Γλειφιτζούρι
6.Φράουλα και κεράσι (δεν είναι μακρόστενα αλλά είναι σέξι)
πηγή : okokoras.gr

Στα σκαριά βρίσκεται το ανδρικό αντισυλληπτικό

Η ανακάλυψη ενός γονιδίου που παίζει ρόλο-κλειδί στην ανάπτυξη του σπέρματος, μπορεί μελλοντικά να οδηγήσει στη δημιουργία ενός νέου τύπου μη ορμονικού αντισυλληπτικού για τους άνδρες, σύμφωνα με μία νέα βρετανική επιστημονική έρευνα σε πειραματόζωα. Αν και... διάφορες επιστημονικές ομάδες σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να αναπτύξουν ένα μη ορμονικό ανδρικό αντισυλληπτικό, ως εναλλακτική λύση στο γυναικείο ορμονικό αντισυλληπτικό χάπι, είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται ένα γονίδιο, το οποίο ελέγχει όχι την αρχική δημιουργία, αλλά την μετέπειτα ανάπτυξη του σπέρματος. Οι ερευνητές του Κέντρου Αναπαραγωγικής Υγείας του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό γενετικής "PLoS Genetics", σύμφωνα με το BBC, ανακάλυψαν ένα γονίδιο, το Katnal1, που εμπλέκεται στην ωρίμανση του σπέρματος στους όρχεις. Αν βρεθεί τρόπος να ρυθμιστεί αυτό το γονίδιο, έτσι ώστε να εμποδιστεί η ανάπτυξη του σπέρματος, τότε το σπέρμα δεν θα είναι αρκετά ώριμο για να μπορεί να γονιμοποιεί ωάρια γυναικών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Η ανακάλυψη θα μπορούσε επίσης μέσα στην επόμενη δεκαετία, σύμφωνα με τους ερευνητές, να οδηγήσει σε νέες θεραπείες για την ανδρική υπογονιμότητα, τουλάχιστον σε εκείνες τις περιπτώσεις που το πρόβλημα οφείλεται σε δυσλειτουργία του εν λόγω γονιδίου. Τα πειράματα με ποντίκια έδειξαν ότι όσα από αυτά τροποποιήθηκαν γενετικά, ώστε να μην διαθέτουν πλέον το γονίδιο Katnal1, ήσαν πλέον στείρα. Οι ερευνητές ανακάλυψαν το συγκεκριμένο γονίδιο, όταν τροποποίησαν τον γενετικό κώδικα των πειραματόζωων για να δουν ποια από αυτά θα γίνονταν στείρα. Στη συνέχεια, αναζήτησαν τις μεταλλάξεις που προκαλούσαν στην στειρότητα και τελικά εντόπισαν το γονίδιο Katnal1, το οποίο ρυθμίζει μία πρωτεϊνη που, με τη σειρά της, είναι ζωτική για τη λειτουργία εκείνων των κυττάρων, τα οποία ρυθμίζουν την ανάπτυξη και ωρίμανση του σπέρματος. Χωρίς την εν λόγω πρωτεϊνη, το σπέρμα αδυνατεί να σχηματισθεί πλήρως. Όμως τα επιτυχή πειράματα με ποντίκια δεν σημαίνουν κατ’ ανάγκη ότι θα υπάρξει ανάλογη επιτυχία και στους ανθρώπους. «Αν πάντως καταφέρουμε να βρούμε ένα τρόπο να "χειραγωγήσουμε" αυτό το γονίδιο στους όρχεις, θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε ένα μη ορμονικό αντισυλληπτικό», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας. Όπως επεσήμανε, είναι σημαντικό ότι η δράση ενός τέτοιου μελλοντικού αντισυλληπτικού θα ήταν αναστρέψιμη και όχι μόνιμη, επειδή το συγκεκριμένο γονίδιο επιδρά στα κύτταρα του σπέρματος μόνο στα τελευταία στάδια της ανάπτυξής τους, συνεπώς δεν παρεμποδίζει την ικανότητα παραγωγής σπέρματος σε πρώτη φάση. Όμως άλλοι ερευνητές επισήμαναν ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο το μελλοντικό μη ορμονικό αντισυλληπτικό να πετύχει τον ακριβή μοριακό στόχο του, χωρίς να προκαλέσει ανεπιθύμητες ή και επικίνδυνες παρενέργειες στον οργανισμό των ανδρών.

 πηγή : www.trelokouneli.gr

Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Είναι δίδυμες, είναι ιερόδουλες και είναι 69

Είναι το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Και όσο μεγαλύτερος είσαι τόσο λιγότερες επιτυχίες έχεις. Η Λουίζ και η Μαρτίν Φόκενς, είναι δίδυμες, ελιναι 69 ετών και έχουν 40 χρόνια εμπειρίας στην περίφημη γειτονιά με τα Κόκκινα Φανάρια στο Άμστερνταμ. "Δεν μπορώ να σας παεριγράψω πόσα κόλπα ξέρουμε. Είναι αμέτρητα", λέει η Λουίζ. Η Λουίζ ουσιαστικά αποσύρθηκε πριν από 2 χρόνια, στα 67 της. Αιτία; Τα αρθριτικά. Ωστόσο, η Μαρτίν εργάζεται ακόμα κανονικά. "Χρειαζόμαστε τα χρήματα", λέει η αδερφή της. "Δεν μπορείς να ζήσεις με την πενιχρή σύνταξη του κράτους". Η ιστορία των 2 γυναικών έγινε ταινία και θα προβληθεί σε διάφορα φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Τίτλος; Ευφάνταστος: " "Meet the Fokkens."

 πηγή : www.newsit.gr

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

Ο Μπιλ Κλίντον και οι πορνοστάρ

Ένα Tweet και μία φωτογραφία "έκαψαν" τον Μπιλ Κλίντον ο οποίος εθεάθη δίπλα σε πορνοστάρ Να τι μπορεί να γίνει αν δε προσέχεις με ποίον φωτογραφίζεσαι. Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Bill Clinton φωτογραφήθηκε όλο χαμόγελα με δύο διάσημες πορνοστάρ στο Μονακό! Το περιστατικό συνέβη σε γκαλά με θέμα "Nights In Monaco"- "νύχτες στο Μονακό". Εκεί ο πρώην Πρόεδρος βρέθηκε μαζί με άλλους διάσημους καλεσμένους, όπως οι Diane Kruger , Joshua Jackson και φυσικά ο Πρίγκιπας Albert II. Στη φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου μέσω Twitter μπορεί κανείς να διακρίνει την Tasha Reign και την Brooklyn Lee, η οποία έχει μάλιστα κερδίσει και τον τίτλο "Best New Starlet" στην βιομηχανία του πορνό.
 
clinton star από stefanelonikitelo
 πηγή : news247.gr

25/05/12 Photo of the day!!!

Aναστασία!!!

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

Πορνοστάρ θα κάνει στοματικό έρωτα σε 200.000 άντρες!

Η πορνοστάρ Σάρα Τζέι, έδωσε μια υπόσχεση, πως θα κάνει ένα σέξι δώρο σε 200.000 φίλους της στο Twitter, προσφέροντάς τους στοματικό έρωτα! Υπάρχει όμως μία προϋπόθεση. Να το «σηκώσει» ο ΛεΜπρόν. Η Σάρα υπόσχεται να δώσει το δικό της «τρόπαιο» στους.... 200.000 άνδρες που την ακολουθούν στο Twitter, σε περίπτωση που οι Μαϊάμι Χιτ πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Η γνωστή πορνοστάρ δήλωσε πως αν ο ΛεΜπρόν και η παρέα του πάρουν το δαχτυλίδι, τότε θα κάνει στοματικό έρωτα σε 200.000 άνδρες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Kyrie Irving των Καβς, κάτι που ίσως δελεάσει τον πρώην συμπαίκτη του «Βασιλιά» να τον υποστηρίξει μετά από καιρό. Όσοι πιστεύετε ότι το Μαϊάμι μπορεί να τα καταφέρει, δεν έχετε παρά να «ακολουθήσετε» την Σάρα Τζέι στον λογαριασμό της.

 πηγή : www.trelokouneli.gr

Νέο χάπι … για τη στύση !!

Το Avanafil, το οποίο θα πωλείται με την εμπορική ονομασία Stendra, γίνεται το πρώτο χάπι της νέας δεκαετίας που έρχεται να προστεθεί σε αυτά που αντιμετωπίζουν τις σεξουαλικές διαταραχές και “ανεβάζουν” τους άντρες. Το Stendra, το οποίο εγκρίθηκε από τον Οργανισμό Φαρμάκων των ΗΠΑ, βγαίνει στην αγορά από την εταιρεία «Vivus» και θα μπει στον ανταγωνισμό με τα άλλα τρία φαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία κυκλοφορούν, το Viagra, το Cialis και το Levitra. Οι κλινικές μελέτες έδειξαν ότι το νέο σκεύασμα ξεκινάει να επιδρά 15 λεπτά μετά την είσοδό του στον οργανισμό και αυτό λένε οι υπεύθυνοι της εταιρείας θα είναι το πλεονέκτημά του έναντι των άλλων. • Το Stendra αναμένεται να κερδίσει $300.000.000 από το μερίδιο της αγοράς, καθώς υπολογίζεται ότι 30 εκατομμύρια άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσης. • Τα κέρδη που σημείωσε το Viagra το 2011 ανήλθαν σε δύο δισεκατομμύρια δολάρια. • Η εταιρεία Vivus τον Ιούλιο αναμένεται να πάρει έγκριση για να κυκλοφορήσει το Qnexa, ένα χάπι που θα καταπολεμά την παχυσαρκία.

 πηγή : www.aniwthoi.net

Διαγωνισμός για τη φοιτήτρια με τα καλύτερα... οπίσθια!

Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία με διαγωνισμό που διοργανώνει διαδικτυακό περιοδικό για να αναδείξει τη φοιτήτρια του Κέιμπριτζ με τα πιο σέξι οπίσθια! Καθώς φαίνεται, μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στο Νο 1 πανεπιστήμιο της Ευρώπης και πέμπτο καλύτερο στον κόσμο, αφού εκτός από τα προφανή απαραίτητα προσόντα τώρα αξιολογούνται και τα… εξωτερικά χαρίσματα. Ο διαγωνισμός ονομάζεται “Rear of the Year” και έχει ήδη συγκεντρώσει 100 σχόλια από τους ενθουσιασμένους κριτές. Πέντε κοπέλες έχουν ήδη δημοσιεύσει τα κάλλη τους στο διαδίκτυο, ελπίζοντας να στεφθούν οι φετινές νικήτριες. Στην Αγγλία επικρατεί ανησυχία σχετικά με το διαγωνισμό, με τις φεμινίστριες να ισχυρίζονται ότι ορισμένα από τα λαμπρότερα νεανικά μυαλά της Βρετανίας επιτρέπουν στους εαυτούς τους να εκτίθενται ως “σεξουαλικά αντικείμενα”. Ο 20χρονος συντάκτης του διαδικτυακού περιοδικού The Tab, Τζο Μπείτς (Joe Bates), υπερασπίζεται το διαγωνισμό λέγοντας ότι η ιστοσελίδα εφαρμόζει μια πολιτική που ενισχύει την ισότητα των δύο φύλλων, καθώς έχει διεξάγει έναν παρόμοιο διαγωνισμό με άνδρες.

 πηγή : www.radar.gr

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

23/05/12 Photo of the day!!!

Άντζελα!!!

Γυμνόστηθη επίθεση στο κύπελλο του Euro

Νέα επίθεση δέχθηκε από γυμνόστηθες ακτιβίστριες, το τρόπαιο του EURO 2012! Το τελευταίο γεγονός διαδραματίστηκε στο Dnipropetrovsk, όπου το κύπελλο βρισκόταν σε δημόσια θέα, όταν δύο γυναίκες πλησίασαν, έβγαλαν τις μπλούζες τους και στη συνέχεια το έριξαν στο έδαφος. Η αστυνομία τις συνέλαβε και αργότερα έγινε γνωστό ότι πρόκειται για δύο μέλη της ομάδας FEMEN, τηN 46χρονη Γαλλίδα δημοσιογράφο Emma El και την 21χρονη Ουκρανή Inna Shevchenko. Οπως έγινε και στις 12 Μαϊου στο Κίεβο, έτσι και στο Dnipropetrovsk η διαμαρτυρία της FEMEN αφορούσε στη ραγδαία αύξηση της πορνείας που προβλέπεται σε λίγες εβδομάδες, με αφορμή το EURO 2012. πηγή : news247.gr

Ιδιοκτήτης μπαρ ζήτησε από σερβιτόρα να δουλεύει με ενισχυτικό σουτιέν!

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε μια σερβιτόρα στην Μεγάλη Βρετανία. Η 21χρονη Kathryn Broughton δούλευε ως σερβιτόρα σε μπαρ. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ είχε προφανώς αδυναμία στα μεγάλα στήθη γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά πως της ζήτησε να βάζει ενισχυτικό σουτιέν όταν δουλεύει για να προσελκύει τα αντρικά πλήθη. Μάλιστα το θράσος του ήταν τέτοιο που της είχε βγάλει και παρατσούκλι , ονομάζοντάς την « Μικρά στήθη». Ένα παρατσούκλι που χρησιμοποιούσε χωρίς να ντρέπεται και μπροστά σε άλλους ανθρώπους. Αιτιολόγησε την απαράδεκτη στάση του λέγοντας ότι το μαγαζί θα είχε περισσότερους πελάτες αν τα στήθη της φαινόντουσαν πιο μεγάλα. Πρόσθεσε επίσης ότι ακόμα και τα φιλοδωρήματα για εκείνη θα ήταν πολύ περισσότερα αν φορούσε μόνο σουτιέν με ενίσχυση. Η 21χρονη βρετανίδα όπως ήταν φυσικό παραιτήθηκε από την εργασία της και κατήγγειλε τον εργοδότη της. Η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε πριν από λίγες μέρες και ήταν υπέρ της , κερδίζοντας μία αποζημίωση 12.000 ευρώ. ​

 πηγή : www.greekfoot.com

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Κάντε πιο "πικάντικη" τη σεξουαλική σας ζωή με φυσικά αφροδισιακά!

Αν θέλετε να κάνετε πιο «πικάντικη» τη σεξουαλική ζωή σας, δοκιμάστε να προσθέσετε περισσότερο κρόκο (ζαφορά) και τζίνσενγκ στη διατροφή σας, καθώς μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα, που μελέτησε όλα τα φυσικά αφροδισιακά, κατέταξε αυτά.... τα δύο στην κορυφή του σχετικού καταλόγου. Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Γκελφ στο Οντάριο που δημοσιεύουν τη σχετική μελέτη στο διεθνές περιοδικό έρευνας τροφίμων «Food Research International» αναφέρουν ότι το κρασί και η σοκολάτα φαίνεται επίσης να έχουν αφροδισιακές ιδιότητες, όμως αυτές βρίσκονται κυρίως στο μυαλό, καθώς επηρεάζουν το επίπεδο των ενδορφινών και της σεροτονίνης στον εγκέφαλο. Τα αφροδισιακά έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια παντού στη Γη, όμως η επιστήμη πίσω από τις ιδιότητές τους δεν έχει μέχρι στιγμής αναπτυχθεί σε επαρκή βαθμό, σύμφωνα με τους Καναδούς επιστήμονες. Αν και οι ερευνητές αναφέρουν ότι και άλλες τροφές, όπως το σκόρδο και το μοσχοκάρυδο, φαίνεται να αυξάνουν τη σεξουαλική διέγερση των ζώων, εμφανίζονται επιφυλακτικοί θεωρώντας ότι χρειάζονται και άλλες κλινικές μελέτες, για να κατανοηθούν οι αφροδισιακές επιδράσεις τους στους ανθρώπους. Άλλα φαγητά που φημίζονται για τις αφροδισιακές ιδιότητές τους, είναι τα στρείδια, το σαλάμι και το τσίλι.

 πηγη : www.trelokouneli.gr

Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Πώς το Diablo III εξασφαλίζει εκπτωτικά κουπόνια για γυναικεία sex toys

Για όλο το γυναικείο πληθυσμό που εδώ και μερικές ημέρες καταριέται την ώρα και τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Diablo III, ήρθε επιτέλους η ώρα να πάρει το αίμα του πίσω… Ο λόγος για τη γαλλική ιστοσελίδα ερωτικών αξεσουάρ, Absoloo, που αποφάσισε να προχωρήσει σε μια εξαιρετικά πρωτότυπη προσφορά: να χαρίσει εκπτωτικά κουπόνια για sex toys σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν παραμελημένες εξαιτίας του δημοφιλούς παιχνιδιού. Τα κουπόνια μπορούν να αποκτήσουν τραβώντας μια φωτογραφία στην οποία κρατούν το κουτί του Diablo III και αναρτώντας την στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook (εδώ). Έτσι αμφότερα τα δύο φύλα μένουν ικανοποιημένα… BONUS: Πάντως αν το Diablo III ήταν γυναίκα, τα πράγματα θα ήταν πιθανότατα κάπως έτσι:
If Diablo III Were A Girl di TechGear

 πηγή : www.techgear.gr

Σάββατο, 19 Μαΐου 2012

Μουσεία του σεξ: Εμπλούτισε τις γνώσεις σου και άσε τους άλλους να σε λένε kinky

Την επόμενη φορά που θα πας στα... ξένα μην σταθείς μόνο στα κλασσικά αξιοθέατα. Επισκέψου ένα μουσείο με θέμα το σεξ. Δες οκτώ από αυτά. Ξέρω. Είσαι σαν και εμένα. Βαριέσαι τα μουσεία. Όποτε πήγαινες στο μουσείο με το σχολείο είτε μιλούσες συνέχεια με την παρέα σου είτε προσπαθούσες να βρεις τρόπους να πας στο κυλικείο. Αυτό το θέμα όμως σίγουρα δε θα το βαρεθείς καθώς θα εμπλουτίσει τις σεξουαλικές σου γνώσεις. Μουσεία σεξ. Όχι... παίζουμε.

  Venustempel Sexmuseum
Το μουσείο Venustempel στο Άμστερνταμ είναι το πιο παλιό στο... είδος του. Ξεκίνησε να λειτουργεί το 1985 και κάθε χρόνο το επισκέπτονται περίπου μισό εκατομμύριο τουρίστες. Έχει τρία πατώματα με ερωτικούς πίνακες, φωτογραφίες αλλά και... ηχογραφήσεις.
World Erotic Art Museum
Στο Μαΐάμι εκτός από παραλίες και όμορφες γυναίκες υπάρχει και το World Erotic Art Museum στο οποίο φιλοξενούνται 20 γκαλερί που δείχνουν το σεξ κατά την πορεία των ετών. Εκεί θα βρεις από παραδοσιακά εκθέματα μέχρι ομοφυλοφιλικά, sex toys για αυνανισμό αλλά και για φετιχιστές. Ενώ μότο του μουσείου είναι "πρόκειται για τέχνη και όχι πορνό"
Erotic Heritage Museum
Λας Βέγκας. Αλίμονο και αν δεν είχε μουσείο για σεξ. Το συγκεκριμένο εστιάζει στην σεξουαλική επανάσταση στην Αμερική τον 19ο αιώνα. Διαθέτει 9 γκαλερί με εικόνες, ταινίες αλλά και performance art. Και εδώ οι φετιχιστές και οι fan του bondage θα βρουν έναν επίγειο παράδεισο. Στις τουαλέτες του μουσείου θα βρεις "βρώμικα αστειάκια" ενώ μπορείς να γράψεις και το δικό σου.
Beate Uhse Erotik Museum
Είσαι φαν του 3D; Τότε οφείλεις να πας στο Beate Uhse Erotik Museum στο Βερολίνο με τουλάχιστον 30 εκθέσεις, δεκάδες διαδραστικά παιχνίδια, οθόνες LED αλλά και 3D προβολές. Έτσι λοιπόν και θα διασκεδάσεις και θα... μορφωθείς σχετικά με τη βιομηχανία του σεξ που άνθισε στη χώρα.
Sex Machines Museum
Λάτρεις των sex toys δώστε προσοχή. Εδώ είναι ο παράδεισός σας. Μόνο μέχρι την Πράγα πρέπει να πάτε για να επισκεφτείτε το συγκεκριμένο μουσείο. Εκεί θα βρεις ηλεκτρικό αντιδονητή (αν ξέρεις τι ακριβώς είναι θα σε παρακαλούσα να μου εξηγήσεις), ζώνη αγνότητας και χειροκίνητους δονητές. Εκατοντάδες συσκευές σεξ υπάρχουν στους 3 ορόφους του μουσείου ενώ θα έχεις την ευκαιρία να δεις ρετρό ερωτικές ταινίες.
Antarang
Πάμε λίγο πιο μακριά. Κατά Βομβάη μεριά. Το Antarang είναι λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα μουσεία καθώς μεταξύ των άλλων σκοπός είναι να ενημερώσει το κοινό για τους κινδύνους που κρύβει το σεξ χωρίς προφύλαξη. Όχι παράξενο αν σκεφτείς το μεγάλο ποσοστό των εκδιδόμενων στους δρόμους της Ινδίας με τους υπεύθυνους του μουσείου να κάνουν καμπάνια ενημέρωσης για το AIDS δείχνοντας φωτογραφίες και πορτραίτα από ασθενείς. "Όχι προφυλακτικό, όχι σεξ", είναι το μότο του μουσείου.
China Sex Museum
Το συγκεκριμένο μουσείο βρίσκεται στην περιοχή Tongli δυτικά της Σαγκάης ανάμεσα σε ξύλινες γέφυρες και βραχώδεις κήπους. Το μουσείο είναι χτισμένο σε παλιό σχολείο θηλέων και από το 1999 όπου ξεκίνησε η λειτουργία του έχουν γίνει τουλάχιστον 1.500 εκθέσεις. Αν σε ενδιαφέρει η σεξουαλική ιστορία της Κίνας, θα πρέπει ήδη να ετοιμάσεις την βαλίτσα σου και να πας.

  Museum of Sex Στην περίφημη 5η λεωφόρο στη Νέα Υόρκη βρίσκεται το μουσείο του σεξ. Από το 2002 μέχρι σήμερα φιλοξενεί 15 εκθέσεις, εικονικές εγκαταστάσεις αλλά και περισσότερα από 15.000 έργα τέχνης με σαφή... έμπνευση. Στόχος των διαφημιστών του μουσείου είναι η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Μερικές από τις εκθέσεις που έχουν φιλοξενηθεί είναι του Michael Sullivan "Sex Lives of Robots" αλλά και το "Action: Sex and the Moving Image."

 πηγή : www.cosmo.gr

Το συχνό σεξ διευρύνει τον εγκέφαλο

Έρευνα απέδειξε ότι όσο πιο συχνά έχουμε σεξουαλική επαφή, τόσο διευρύνεται ο εγκέφαλος και πολλαπλασιάζονται οι συνάψεις του. Έτσι λειτουργεί καλύτερα και μάλλον γρηγορότερα. Το σεξ μεγαλώνει τον εγκέφαλο μας. Κι όμως σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ερευνητές του Πανεπιστημίου του Πρίνστον. Οι μέχρι τώρα έρευνες έχουν δείξει ότι οι αγχωτικές αλλά... άβολες καταστάσεις εμποδίζουν την διόγκωση του εγκεφάλου και έτσι με αυτό το σκεπτικό ήθελαν να δουν κατά πόσο συμβαίνει το ανάποδο. Εάν όντως δηλαδή μεγαλώνει ο εγκέφαλός μας σε καταστάσεις αγχωτικές μεν αλλά ευχάριστες όπως η σεξουαλική συνεύρεση. Έτσι, η ερευνητική ομάδα του Πρίνστον πραγματοποίησε μια σειρά πειραμάτων με ποντίκια για να το εξακριβώσει. Αρχικά οι επιστήμονες χώρισαν τα αρσενικά ποντίκια σε τρεις ομάδες: Στα ποντίκια που είχαν καθημερινά σεξουαλική επαφή με θηλυκά ποντίκια, στα ποντίκια που έκαναν σεξ μια φορά ανά δύο βδομάδες και στα ποντίκια που δεν έκαναν καθόλου σεξ. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στα αρσενικά ποντίκια που έκαναν σεξ σε τακτική βάση, ο εγκέφαλός τους μεγάλωσε καθώς επίσης και οι συνδέσεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων τους. Σαν πιθανή εξήγηση του φαινομένου οι ερευνητές ισχυρίστηκαν ότι τα έμπειρα σεξουαλικά ποντίκια είχαν λιγότερο άγχος και ήταν πρόθυμα να τρώνε το φαγητό τους σε ξένο περιβάλλον σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ποντίκια.Eάν θέλετε λοιπόν η σύντροφός σας εκτός από όμορφη να παίρνει πιο εύκολα στροφές τότε μη δείχνετε έλεος.

 πηγή : www.trelokouneli.gr

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Σχέση πορνό και …στύσης !!

Αντιμετωπίζεις πρόβλημα στύσης; Μήπως βλέπεις πολλές ταινίες πορνο; Γιατί αν ναι, να το προσέξεις! Νέες έρευνες συνδέουν τη στυτικότητα και τη δυσλειτουργία με τις ταινίες πορνό. Σύμφωνα με το «Psychology Today», πολλές έρευνες αποδεικνύουν ότι η υπερέκθεση στις αισθησιακές ταινίες «αναισθητοποιεί» τον άντρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πλέον να διεγερθεί από το απλό, καθημερινό σεξ. Όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες, πρόκειται για ένα νέο είδος στυτικής ανεπάρκειας, ψυχολογικού τύπου, που έχει να κάνει με τη μη ικανοποιητική απόδοση στις πραγματικές συνθήκες, ενώ την ίδια στιγμή το μόριο λειτουργεί ικανοποιητικότατα μπροστά στην οθόνη. Βάλε φρένο λοιπόν στις ροζ ταινίες και άρχισε να πρωταγωνιστείς στις δικές σου!

 πηγή : okokoras.gr

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Σε απεργία οι χορεύτριες του Crazy Horse

Οι χορεύτριες του περίφημου παρισινού καμπαρέ Crazy Horse κατέβηκαν σε απεργία ζητώντας καλύτερες αμοιβές, όπως επιβεβαίωσε σήμερα η διεύθυνση του νυχτερινού κέντρου. Το Crazy Horse είναι ένα από τα γνωστότερα καμπαρέ της γαλλικής πρωτεύουσας, μαζί με το Moulin Rouge και το Folies Bergere. Ιδρύθηκε το 1951 και στις παραστάσεις του-σε στυλ Λας Βέγκας-συμμετέχουν γυμνές χορεύτριες που παρουσιάζουν αισθησιακά θεάματα. Οι χορεύτριες δήλωσαν στο ραδιοφωνικό σταθμό RTL ότι οι μισθοί τους "δεν αντιστοιχούν πλέον στο φόρτο εργασίας" που έχουν. "Μας ζητούν να δουλεύουμε 24 ημέρες το μήνα με αξιοθρήνητο μεροκάματο", είπε μία από τις κοπέλες. Το βράδυ της Τρίτης οι χορεύτριες-φορώντας τα ρούχα τους-μετέφεραν τη διαμαρτυρία τους στο δρόμο έξω από το καμπαρέ όπου εξήγησαν τα αιτήματά τους στους πελάτες, οι οποίοι περίμεναν να μπουν μέσα για να παρακολουθήσουν το σόου. Η διεύθυνση του καμπαρέ επιβεβαίωσε ότι αναγκάστηκε να ματαιώσει, μέχρι νεωτέρας, τις επόμενες παραστάσεις.
Crazy Horse Paris di SelectLive πηγή : news247.gr

Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Πρωινό σεξ: το καλύτερο ξύπνημα

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως οι άνθρωποι που ξεκινούν τις ημέρες τους κάνοντας σεξ είναι πολύ πιο υγιείς και χαρούμενοι από εκείνους που δεν ασκούν το σπορ με την τσίμπλα στο μάτι. Γιατί; Με το σεξ απελευθερώνεται η ουσία οξυτοκίνη που κάνει τα ζευγάρια να νιώθουν πιο δεμένα και.... αγαπημένα –αίσθημα που θα διαρκέσει όλη την ημέρα αν κάνετε σεξ την ώρα που ο ήλιος ανατέλλει. Από την άλλη θα νοιώσετε πιο υγιείς και όμορφες καθώς με το σεξ απελευθερώνεται η ανοσοφαιρίνη Α (IgA) που προστατεύει τον οργανισμό από τις διάφορες λοιμώξεις, ενώ απογειώνονται τα επίπεδα των οιστρογόνων που βελτιώνουν την όψη του δέρματος και των μαλλιών. Σκεφτήκατε κάτι καλύτερο για ένα δυνατό ξεκίνημα της ημέρας; Ρυθμίστε λοιπόν το ξυπνητήρι σας και επιδοθείτε σε άφθονο σεξ τα πρωινά. Βουρτσίστε τα δόντια σας αν θέλετε προηγουμένως, για να ξυπνήσετε τον σύντροφό σας με μια έντονα διεγερτική γεύση μενθόλης, ή τρίψτε με τον αντίχειρά σας κυκλικά την περιοχή κάτω από τα γεννητικά του όργανα για να επιτύχετε άμεση αιμάτωση. Τολμήστε να κάνετε σεξ υπό το φως του πρωινού ήλιου που είναι άκρως κολακευτικό, είτε, τέλος, κάντε το γρήγορα, σχεδόν μισοκοιμισμένοι. πηγή : www.trelokouneli.gr

15/O5/12 Photo of the day!!!

Δέσποινα!!!

Και οι λιγότερο σεξουαλικά ικανοποιημένες Ευρωπαίες είναι οι…

Οι γυναίκες από την Ιρλανδία έχουν τα μεγαλύτερα «παράπονα» για την σεξουαλική τους ζωή σε σχέση με όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με έρευνα που εξέτασε πρόσφατα τις σεξουαλικές συνήθειες των γυναικών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Women’s Health, 7 στις 10 Ιρλανδές δηλώνουν μη ικανοποιημένες με την σεξουαλική τους δραστηριότητα. Ωστόσο, οξύμωρο είναι το γεγονός ότι οι Ιρλανδές είναι και οι πιο «δραστήριες» στο κρεβάτι ανάμεσα σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, καθώς ένα 42% κάνει σεξ περισσότερες από τρεις φορές την εβδομάδα. Μάλιστα, γι’ αυτές, η καλύτερη ώρα για να έρθουν σε ερωτική επαφή είναι στις 11 το βράδυ του Σαββάτου. Οι γυναίκες που κάνουν περισσότερο σεξ, μετά τις Ιρλανδές είναι οι Λονδρέζες και οι Ουαλές. Πιο αναλυτικά, το ένα τρίτο των γυναικών από αυτές τις περιοχές κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα. Σε ότι έχει να κάνει το μέρος που προτιμούν, το 40% δηλώνει ευθαρσώς την προτίμησή του στους δημόσιους χώρους. Ακολουθεί η δουλειά και η παραλία. Μόλις το 28% έχει κάνει σεξ μόνο στο σπίτι του. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι περισσότερες σεξουαλικά ικανοποιημένες γυναίκες ζουν στην Σκωτία. Να σημειωθεί ότι η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 1.000 γυναίκες με σκοπό να βρεθεί η αλήθεια πίσω από τη σεξουαλική ζωή των ευρωπαίων γυναικών αλλά και οι διαφορές στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

 πηγή : www.newsbomb.gr

Προφυλακτικό … με χερούλι !!

Πόσες φορές δυσκολευτήκατε να βάλετε το προφυλακτικό ή πόσες φορές το έχετε βάλει…ανάποδα; Τώρα η λύση υπάρχει και φαίνεται πως είναι και πολύ πρακτική ειδικά αν…βιάζεστε και θέλετε να έρθετε σε συνουσία. Ανοίγετε και σε κλάσματα δευτερολέπτου φοράτε το προφυλακτικό και αρχίζετε! Ο Μπο Τόμσον είναι ο εφευρέτης αυτού του προφυλακτικού και είναι πολύ χαρούμενος. Μάλιστα βγήκε στα μπαρ και στα καφέ της Νέας Υόρκης για να κάνει επίδειξη του συγκεκριμένου προφυλακτικού το όποιο μέχρι τώρα έχει πουλήσει 2 εκατομμύρια τέτοια κομμάτια! Η χρήση του απλή. Ανοίγετε το προφυλακτικό, πιάνετε τα χερούλια στο πλάι και το φοράτε άμεσα και εύκολα. Πως όμως το ανακάλυψε; “Ένα βράδυ ήμουν σε πολύ καλή φόρμα, ξέρετε τι εννοώ. Έτσι βρήκα το προφυλακτικό αλλά μέχρι να το βάλω γιατί με δυσκόλευε λιγάκι μου έφυγε η διάθεση, και νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ”, είπε γελώντας ο Μπο.“Έτσι μου ήρθε η ιδέα αυτή και το έκανα πράξη και είμαι πολύ χαρούμενος αφού ήδη έχει πουλήσει δύο εκατομμύρια”, πρόσθεσε.Το προφυλακτικό κυκλοφορεί από την εταιρεία Sensis και όπως είπαν σύντομα θα κυκλοφορήσει και εκτός Αμερικής! πηγή : okokoras.gr

Κυριακή, 13 Μαΐου 2012

13/05/12 Photo of the day!!!

Mπέτυ!!!

Τα «μπανιστηράκια»

«Το μπανιστήρι, το μπανιστηράκι… Περάστε κύριοι!» διαλαλούσε ο υπάλληλος του υπόγειου κέντρου, στη «Μαγική πόλη» του Νίκου Κούνδουρου. Το –ανδρικό- κοινό μαζευόταν γύρω από ένα μηχάνημα, κόλλαγε το μάτι σε μια οπή και έβλεπε την προβολή μιας σύντομης διάρκειας ταινίας με «πονηρό» περιεχόμενο –στην προκειμένη περίπτωση, ημίγυμνες χαβανέζες που λικνίζονταν υπό τους ρυθμικούς ήχους μιας μουσικής. Η συσκευή αυτή αποτελούσε τον επίγονο δύο εφευρέσεων που προηγήθηκαν του κινηματογράφου. Η μία ονομαζόταν Κινητοσκόπιο (Kinetoscope) με εφευρέτη, το 1891, τον Τόμας Εντισον. Η άλλη λεγόταν Mutoscope (στα ελληνικά Μουγγοσκόπιο), αποτελούσε πατέντα του -επίσης Αμερικανού- Χέρμαν Κάσλερ και κυκλοφόρησε το 1894. Σε αντίθεση με τον κινηματογράφο που ανακάλυψαν ένα χρόνο αργότερα οι Γάλλοι αδελφοί Λιμιέρ, τα μηχανήματα αυτά δεν πρόβαλαν τις εικόνες σε οθόνη, αλλά επέτρεπαν την «κατ’ ιδίαν» θέαση σε ένα άτομο κάθε φορά. Δούλευαν με το ρίξιμο ενός κέρματος σε ειδική σχισμή, περιείχαν διάφορες φωτογραφίες ή ταινιούλες (συνήθως ερωτικού περιεχομένου) και ο χειριστής διαφήμιζε την πραμάτεια του με ανάλογο τρόπο: «Δώδεκα εξωτικές καλλονές, δώδεκα εξωτικά φρούτα» φώναζε ο κράχτης στη «Μαγική πόλη», προσελκύοντας τους θαμώνες σαν τις μύγες! Τα «μπανιστηράκια» που απαθανατίστηκαν το 1954 στην ταινία του Νίκου Κούνδουρου, έκαναν θραύση στα λούνα παρκ, στα σφαιριστήρια και σε άλλα κέντρα διασκέδασης. Πρόσφεραν ένα «καυτό» (για τα δεδομένα της εποχής) θέαμα, κυριαρχώντας στον τομέα του soft πορνό για περισσότερο από 60 χρόνια. Συχνά, τα μηχανάκια του έρωτα ξεγελούσαν τους θεατές, με τίτλους ταινιών που υπόσχονταν πολύ περισσότερα απ’ ότι το περιεχόμενό τους. Ο τίτλος μιας τέτοιας ταινίας, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, έγινε προσωνύμιο αυτών των μηχανημάτων. Ηταν η αγγλικής παραγωγής «Τι είδε ο υπηρέτης» (μέσα από μια κλειδαρότρυπα την κυρία του να γδύνεται) που ονομάτισε, έκτοτε, τις συσκευές: «What-the Butler-Saw». Η σύγχρονη, πολύ πιο πεζή εκδοχή είναι τα peep shows: πριβέ δωματιάκια όπου προβάλλονται ταινίες ή προσφέρεται live θέαμα, με… μπόνους το χαρτί υγείας για όσους καταφεύγουν στον αυνανισμό.

 πηγή : www.protagon.gr

Αυνανισμός: Τι ποσοστό ανθρώπων το κάνει σόλο και πόσο συχνά;

Το 1977, στο κωμικό αριστούργημά του «Νευρικός εραστής», ο -γεμάτος νευρώσεις- Γούντι Άλεν είχε ξεστομίσει το αμίμητο απόφθεγμα σχετικά με τον αυνανισμό (πιθανώς απόσταγμα σοφίας μιας ολόκληρης ζωής που γαλούχησε επόμενες γενιές, απαντώντας τους τεκμηριωμένα στο δίλημμα «σόλο ή σόλο "κλαρίνο"»): «Μην κατηγορείς τον αυνανισμό! Είναι το σεξ που κάνω με κάποιον που αγαπώ». Ακολουθούν ποσοστά που δείχνουν πως οι Έλληνες έχουμε έφεση στο «τάκα-τούκα» (όχι τη ρακέτα του Κανάκη). Υπάρχει μια... λαϊκή θυμοσοφία: «τάκα-τούκα τα χεράκια, κάνουν υγιή παιδάκια». Και οι Έλληνες, ως πιστοί στις παραδόσεις και λάτρεις των πατροπαράδοτων ρήσεων, φροντίζουμε και με το παραπάνω την... υγεία μας (αγνοώντας προφανώς τη ρήση-αντίποδα «το πολύ το τίκι-τάκα κάνει το παιδί μ@λ@κ@»)! Τα ποσοστά που ακολουθούν, δείχνουν πως τελικά «η μ@λ@κί@ πάει σύννεφο!». Έχουμε και λέμε. Το 7% των αντρών αυνανίζεται κάθε μέρα. Συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών και εθνικών εορτών. Το αντίστοιχο «daily fix» των γυναικών πιάνει μόλις το 3%. Ένα 35% των αντρών κι ένα 12% των γυναικών την κάνει «λάστιχο» κάθε 3 μέρες. Κάθε πρωτομηνιά αυνανίζεται το 42% των γυναικών και το 38% των αντρών, με την πρωταπριλιά να λένε πιθανώς ψέματα και στον ίδιο τους τον εαυτό ότι δεν θα την κάνουνε «σφεντόνα», ενώ την ξεχαρβαλώνουν! Στη χάση και στην φέξη αυνανίζεται ένα 19% των αντρών (πιθανώς όποτε έχει ολόγιομο φεγγάρι ή παλίρροια ή ), ενώ ένα 43% των γυναικών τηρεί το «κοιτάζετε, αλλά μην αγγίζετε» προς τον ίδιο τους τον εαυτό, αυνανιζόμενες ακόμα πιο σπάνια. Όταν τα υπόλοιπα παιδάκια δεν σε... παίζουν, παίξε μόνος/η σου, χωρίς ενοχές κι αναστολές, αλλά προσοχή, «μην καλομάθει η γριά στα σύκα», μην καλοσυνηθίσεις στο «μη ξεβόλεμα» που σου χαρίζει ένας αραλίκι-αυνανισμός, ο οποίος σαφώς και σε βγάζει κι από το χαβά του «που να τρέχεις τώρα, βραδιάτικα...». Κάποιοι «σολίστ» με τον καιρό εθίζονται στην «νεγκλιζέ» αυτοϊκανοποίηση, γιατί, όπως είχε πει κάποια στιγμή και ο Αμερικανός συγγραφέας Τρούμαν Καπότε (γνωστός από τη νουβέλα του «Breakfast at Tiffany's»), «το καλό πράγμα με τον αυνανισμό είναι πως δεν χρειάζεται να ντυθείς γι' αυτόν».

 πηγή : www.mensguide.gr

Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Οι πιο απίστευτοι θάνατοι την ώρα του σεξ!

Το σεξ είναι ευχαρίστηση, είναι ηδονή, είναι υγεία. Οι ψυχολόγοι λένε ότι τα όρια του επιτρεπτού στο σεξ, είναι δυσδιάκριτα και διαφέρουν από άνθρωπό σε άνθρωπο. Ο λαός πάλι, λέει ότι το “κρεββάτι του καθένα είναι δικό του και μόνο δικό του”. Όπως και να έχει δεν είναι λίγες οι φορές που ακραίες καταστάσεις στο σεξ, έχουν οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο… Σας παρουσιάζουμε κάποιες από αυτές, που κατά καιρούς απασχόλησαν αλλά και προβλημάτισαν τα ΜΜΕ αλλά και την επιστημονική κοινότητα.

 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1: Ο Τόνυ Τέιλορ και η σύζυγος του Κρίστεν, είχαν δοκιμάσει τα πάντα στο σεξ. Εκείνος ήταν ένας εύπορος 40ρης, αρκετά γοητευτικός και εκείνη μια γυναίκα 35 ετών που στο πέρασμα της τα ανδρικά κεφάλια γύριζαν, και οι ανδρικοί λαιμοί “έσπαγαν” από το στρίψιμο. Οι γείτονες μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το ανδρόγυνο. Βέβαια στη γειτονιά που έμεναν στο Οχάιο των ΗΠΑ, είχαν κατά καιρούς ακουστεί ψίθυροι για την ερωτική δραστηριότητα της Κρίστεν Τέιλορ, αλλά ήταν μόνο ψίθυροι… Ένα βράδυ του Ιουνίου του 2010, γύρω στις 11 το βράδυ, ένα βραχυκύκλωμα στον υποσταθμό της Εταιρίας Ηλεκτρισμού, βύθισε τη γειτονιά στο σκοτάδι για μισή ώρα. Οι τεχνικοί που επιδιόρθωσαν τη βλάβη έγραψαν στην αναφορά τους ότι εκείνη προκλήθηκε από κάποιο σπίτι της περιοχής… Μετά από 3 ημέρες που ο Τόνι και η Κρίστεν δεν εμφανίσθηκαν στη δουλειά τους, η αστυνομία μπήκε στο σπίτι και το θέαμα που αντίκρισε ήταν το εξής. Ο Τόνι γυμνός, δεμένος με ένα καλώδιο που η “γυμνή” του άκρη ακούμπαγε τα γεννητικά του όργανα και η άλλη του άκρη μέσα στην πρίζα. Η Κρίστεν ήταν και εκείνη γυμνή με ένα άλλο καλώδιο να αγγίζει τη σάρκα της, και εκείνο στην πρίζα. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα πτώματα κατάφερε να συνθέσει το σκηνικό του θανάτου. Το ζευγάρι θέλησε να αυξήσει την ηδονή και με κάποιο τρόπο νόμιζε ότι θα το έκανε εάν περνούσε ηλεκτρικές εκκενώσεις μέσα από τα κορμιά τους. Όταν ο Τόνι διείσδυσε μέσα στη σύζυγο του, όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι τη στιγμή που έβαλε τα καλώδια στην πρίζα. Η γυναίκα του άρχισε να σπαράζει και εκείνος στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που έφτανε σε οργασμό, κατάλαβε ότι η Κρίστεν ήταν νεκρή. Δεν πρόλαβε ούτε εκείνος να ευχαριστηθεί τον οργασμό του…

 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2: Ο κίνδυνος σαγήνευε πάντα το νεαρό ζευγάρι. Ο Μντουζούσι Σαντέλε και η Σιμπογκίλε Βαν Ράντεμπε, από τη Νότιο Αφρική. Εκείνος ήταν μαύρος και εκείνη μια ξανθιά μιγάδα, με φιδίσιο σκούρο κορμί από τη μητέρα της, και λευκά χαρακτηριστικά από τον Ολλανδό πατέρα της. Και οι 2 τους ήταν 22 χρονών και αμέσως μετά τη γνωριμία τους στο πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ, η ερωτική τους χημεία τους ένωσε. Σαν αφροδισιακό τους είχαν τον κίνδυνο. Λάτρευαν να κάνουν έρωτα μέσα στο σπίτι του αυταρχικού πατέρα της Σιμπογκίλε με κίνδυνο να τους ακούσει από το διπλανό δωμάτιο. Ευχαριστιόνταν να κάνουν έρωτα στην άκρη μιας κατάμεστης από κόσμο πλατείας, με κίνδυνο να τους δουν, ευχαριστιόνταν γενικά να κάνουν σεξ σε σημεία όπου κινδύνευαν να γίνουν αντιληπτοί. Τους τελευταίους 6 μήνες όμως, είχαν προχωρήσει ακόμη περισσότερο. Για να νιώσουν τον κίνδυνο εντονότερα, είχαν ανακαλύψει τις γραμμές ενός τραίνου. Έκαναν έρωτα γυμνοί πάνω στις γραμμές και την ύστατη στιγμή, σφιχταγκαλιασμένοι σαν ένα ανθρώπινο “βαρελάκι” μετακινούνταν από τις ράγες, και το τραίνο περνούσε από δίπλα τους. “Η Σίμπι, έχει υπέροχους οργασμούς, όταν νιώθει τον αέρα από τα βαγόνια που περνάνε ξυστά δίπλα της”, έλεγε χαριτολογώντας σε μια ανδροπαρέα φίλων του ο Μντουζούσι, λίγες ημέρες πριν. Τελικά το μοιραίο δεν άργησε να συμβεί. Οι εραστές αποφάσισαν να κάνουν έρωτα επάνω στις γραμμές λίγο έξω από τον κεντρικό σταθμό του Γιοχάνεσμπουργκ. Ο μηχανοδηγός είπε στην αστυνομία ότι τους αντιλήφθηκε από μακριά. “Πατούσα την κόρνα μανιασμένα και έκαψα τα φρένα για να σταματήσω, αλλά εκείνοι δεν κουνιόντουσαν από τις ράγες. Δεν κατάφερα να σταματήσω. Πέρασα από πάνω τους…” Στη Νότιο Αφρική που μαστίζεται από το AIDS, οι αρχές έχουν ξεκινήσει τεράστια καμπάνια για το ασφαλές σεξ. Ότι απέμεινε από το ζευγάρι των εραστών και εξέτασαν οι ιατροδικαστές, τους άφησε άναυδους. Πράγματι η καμπάνια τους είχε αγγίξει και ο άνδρας φορούσε προφυλακτικό…

 ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3: Η αδρεναλίνη σαν αφροδισιακό “τρέλαινε” στην κυριολεξία τον Μπρεντ Τάιλερ και την Μπρέντα Τάμπλεστον δεν απολάμβαναν το σεξ παρά μόνο με την αδρεναλίνη στα ύψη. Η Μπρέντα μάλιστα σε συζητήσεις μεταξύ γυναικών το έλεγε με παράπονο, ότι ο σύντροφος της υπό νορμάλ συνθήκες “δεν μπορούσε να λειτουργήσει”. Κάποια στιγμή αποφάσισαν να αγγίξουν στην κυριολεξία τα όρια τους. Ανέβηκαν σε ένα ουρανοξύστη στο Βανκούβερ, όπου έμεναν και αποφάσισαν να κάνουν σεξ γυμνοί, στο χείλος της δίχως κάγκελα ταράτσας, που χρησιμοποιούταν σαν ελικοδρόμιο. Λίγο η ένταση, λίγο η παράνοια, κοιτάχτηκαν στα μάτια και η Μπρέντα έγνεψε καταφατικά. Μια κίνηση και το ζευγάρι έφτασε σε οργασμό την ώρα που τα σώματα τους αιωρούνταν στο κενό και έπεφταν από ύψος 75 μέτρων. Ο Τζορτζ Χόρτον, οδηγός ταξί που περνούσε τυχαία από τον δρόμο, τους είδε να διαλύονται κατά την πρόσκρουση, 10 μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο του. Στην αστυνομία κατέθεσε ότι του έκανε εντύπωση το χαμόγελο της κοπέλας: “Ήταν πως να σας το πω. Ήταν ένα κλάσμα του δευτερολέπτου αλλά παίρνω όρκο ότι την είδα να χαμογελάει. Ξέρετε εκείνο το σαρδόνιο χαμόγελο των γυναικών όταν τελειώνουν, λίγο πριν ανάψουν τσιγάρο…”

 πηγή : xpleasure-xpleasure.blogspot.com

Ζωντανό μάθημα οργασμού σε σχολείο του Σικάγο

Σάλο προκάλεσε η απόφαση ενός καθηγητή ψυχολογίας στο φημισμένο πανεπιστήμιο Northwestern του Σικάγο να ενισχύσει το μάθημα του για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα με μιά ζωντανή επίδειξη γυναικείου οργασμού, η οποία μάλιστα επετεύχθη με την χρήση μηχανοκίνητου σεξουαλικού βοηθήματος! Την επίδειξη παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 προπτυχιακοί φοιτητές στο πλαίσιο της διάλεξης του καθηγητή Τζον Μπέιλι, με θέμα τον γυναικείο οργασμό, την ύπαρξη ή μή του λεγόμενου σημείου G, καθώς και την γυναικεία εκσπερμάτιση. Η διαδικασία διήρκεσε μόλις τρία λεπτά όμως ήταν αρκετή για να προκαλέσει πολλαπλούς οργασμούς στη γυναίκα που πήρε μέρος στην επίδειξη, αλλά και σφοδρότατες αντιδράσεις από (ορισμένους) φοιτητές που παρευρέθησαν και, κυρίως, από τους γονείς τους, οι οποίοι καταβάλλουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια τον χρόνο στο εν λόγω πανεπιστήμιο για τη μόρφωση των παιδιών τους. Ο καθηγητής είχε προσκαλέσει τον παραψυχολόγο Κεν Μελβόιν – Μπεργκ και τρεις βοηθούς του για να παρακολουθήσουν το μάθημα, στο οποίο έχουν εγγραφεί αυτό το εξάμηνο συνολικά 600 φοιτητές. Στο τέλος του μαθήματος οι ειδικοί συνεργάτες του κ. Μελβόιν – Μπεργκ, το ζεύγος Τζιμ Μάρκους και Φέιθ Κρολ, εφάρμοσαν στην πράξη την ακαδημαϊκή διάλεξη προχωρώντας σε ζωντανή σεξουαλική επίδειξη με ένα υψηλής ισχύος ερωτικό βοήθημα αξίας 120 ευρώ – αφού φυσικά πρώτα προειδοποίησαν τους φοιτητές για το τί επρόκειτο να ακολουθήσει. Ο πρόεδρος του πανεπιστημίου Μόρτον Σαπίρο ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για την «κακή κρίση» του καθηγητή Μπέιλι και τόνισε ότι το πανεπιστήμιο ξεκίνησε έρευνα για το ζήτημα. Ο ίδιος ο καθηγητής δήλωσε ότι αν και δεν είχε πρόθεση να εξοργίσει τους γονείς, επέτρεψε την επίδειξη επειδή πιστεύει ότι «οι φοιτητές είναι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ενήλικες». Στην συνέχεια όμως υποχρεώθηκε κι αυτός με την σειρά του να ζητήσει συγγνώμη, αποδεχόμενος ότι η επιλογή του «έβλαψε την φήμη» του πανεπιστημίου όπου εργάζεται. Ποιος όμως παραπονέθηκε ακόμη δεν μπορώ να το καταλάβω! πηγή : www.dailyfucks.gr
Related Posts with Thumbnails