-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ολα για τη Σαμπάνια


Από το πιο ρομαντικό ποτό μέχρι το πιό kinky μπουκάλι, η σαμπάνια καλύπτει όλη τη γκάμα του ερωτισμού και του σεξ!
Η Marilyn Monroe τη λάτρευε και λέγεται μάλιστα ότι έχει κάνει μπάνιο χρησιμοποιώντας 350 μπουκάλια σαμπάνιας για να γεμίσει τη μπανιέρα της!
 Διάφορες πορνοσταρ χρησιμοποιούν τη σαμπάνια στο ερωτικό παιχνίδι όπως π.χ η Tζούλια Αλεξανδράτου στην πρώτη της πορνό ταινία όταν μπήκε στο τζακούζι πίνωντας σαμπάνια και ύστερα χρησιμοποίησε το μπουκάλι ως δονητή...
Γιατί όμως το διάσημο γαλλικό κρασί προκαλεί τέτοιες ερωτικές εξάρσεις; Aν δεν το έχετε ακούσει η σαμπάνια είναι ένα από τα πιό ισχυρά αφροδιασιακά!

  Αφροδιακή Σαμπάνια
 Χάρη στο χείμαρο των φυσαλίδων που περιέχει (49 εκ. σε ένα μπουκάλι 750ml) μας μεθάει πολύ πιο γρήγορα από ένα κανονικό κρασί και παράλληλα διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος που ως γνωστόν διεγείρει την στύση στον άντρα και προκαλεί τον ερεθισμό της κλειτορίδας στις γυναίκα. Ομως το «ξεσήκωμα» που προέρχεται από την σαμπάνια δεν οφείλεται μόνο στις φυσαλίδες της. Σύμφωνα με έναν άντρα που το έχει ψάξει το πράγμα, τον οινολόγο και ερευνητή των φυσικών αφροδισιακών Max Lake, το άρωμα της σαμπάνιας είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το «λεπτό» άρωμα των φερομόνων της γυναίκας. Επίσης η σαμπάνια ανεβάζει τη τεστοστερόνη στις γυναίκες, απελευθερώντας τη λίμπιντό τους.


Μην το παρακάνεις...
 Ομως δεν πρέπει να το παρακάνετε: οπως είπαμε η σαμπάνια σε «βαράει» στο κεφάλι πολύ εύκολα και δε θα ήθελες η γκόμενά σου να γίνει «πίτα».
Ο Σέξσπηρ έλεγε ότι η σαμπάνια εξάπτει και «ξενερώνει» (σε ελεύθερη μετάφραση). «Εξάπτει τον πόθο αλλά σου αφαιρεί την απόδοση».
Ετσι για να πετύχετε τον τέλειο συνδυασμό πιείτε 2-3 ποτήρια. Θα «ανάψετε» τη μηχάνη και θα βρεθείτε σε μία κατάσταση γλυκιάς μέθης ίσα ίσα για να το διασκεδάσετε περισσότερο.
Και όταν πίνουμε τη σαμπάνια δεν εννοούμε μονορούφι.
Με τη σαμπάνια θα πρέπει να πάρετε το χρόνο σας. Σιγά σιγά και γουλιά-γουλιά.

  Πως την ανοίγεις και πως την βάζεις...
 Το μπουκάλι το ανοίγουμε με τον εξής τρόπο:
 Αφού αφαιρέσουμε το περιτύλιγμα πιάνουμε το φελλό σταθερά και γυρίζουμε το μπουκάλι κρατώντας το από τη βάση του.
Βγάζουμε το φελλό μαλακά: έτσι θα ακουστεί μόνο ένα «ποπ». Δεν είναι ανάγκη να κάνουμε τη σαμπάνια να χυθεί θεαματικά από το μπουκάλι (δεν είμαστε στα μπουζούκια).
Θυμηθείτε ότι ο φελλός του μπουκαλιού μπορεί να εκτοξευθεί με ταχύτα 100 μίλια την ώρα (η πίεση που υπάρχει στο μπουκάλι είναι τρεις φορές μεγαλύτερη απο αυτην στα λάστιχα του αυτοκινήτου).
Αφού έχουμε ανοίξει τη σαμπάνια τη χύνουμε στα ποτήρια μας μέχρι τη μέση σχεδόν.
 Εκτός από τα κλασικά ποτήρια της σαμπάνιας μπορείτε να χρησιμοποίησετε τα πιό «ανοιχτά» και μεγάλα ποτήρια του κρασιού τα οποία κρατάνε καλύτερα το άρωμα της σαμπάνιας.
Για τα ποτήρια του κρασιού και της σαμπάνιας θα πούμε και κάτι που ίσως δεν έχετε ακούσει: υπάρχει μια ιστορία γύρω από αυτά που προέρχεται από την ελληνική μυθολογία. Λέγεται ότι η πρώτη κούπα είχε ως καλούπι της το στήθος της Ωραίας Ελένης.
Οι Ελληνες πίστευαν ότι η πόση του κρασιού είναι μια σεξουαλική εμπειρία (σε αυτά ήταν μανούλες). Και φυσικά από αυτήν την εμπειρία δεν θα έπρεπε να λείπει ο μύθος της πιο ωραίας γυναίκας του κόσμου!
Αιώνες αργότερα, η Μαρία Αντουανέττα αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο ποτήρι για τη σαμπάνια.
Ακολούθησε το παράδειγμα της Ωραίας Ελένης και έφτιαξε καλούπια για τα ποτήρια από το ίδιο της το στήθος, που λέγεται πως ήταν αρκετά προικισμένο.
Στις μέρες μας το μεγαλύτερο ποτήρι σαμπάνιας έχει ύψος 2 μέτρα και διάμετρο 46 εκ.
Στο White Night φεστιβάλ στο Spoleto της Ιταλίας χρειάστηκαν 11 magnum μπουκάλια σαμπάνιας για να γεμίσει!


Το μπουκάλι της Σαμπάνιας
Φυσικά και πριν την επίδειξη της Τζούλιας ήταν γνωστό σε όλους πως το μπουκάλι της σαμπάνιας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως sex toy. Eκατοντάδες πορνό βίντεο δείχνουν γυναίκες να «παίζουν» με αυτό.
 Η Τζούλια διάλεξε το νορμάλ μέγεθος, υπάρχουν όμως και πολύ πιο εντυπωσιακά μπουκάλια: Από το Magnum που προαναφέραμε και ισούται με 2 μπουκάλια σαμπάνιας μέχρι το Nebuchadnezzar το οποίο ισούται με 20 και που δύσκολα μπορείτε να το βρείτε.
Αυτό όμως που σπάει όλα τα ρεκόρ είναι το Primat που έχει χωρητικότητα 27 λίτρα!
 Να θυμάστε όμως ότι ποσότητα δε σημαίνει και ποιότητα. Συνήθως σε αυτά τα τεράστια μπουκάλια χάνονται η κλασική γεύση και το άρωμα του γαλλικού κρασιού.


Τα άλλα παιχνίδια
Εκτός όμως από το να χρησιμοποιήσετε το μπουκάλι ως ομοίωμα πέους, υπάρχουν και άλλα πολύ πιο ασφαλή ερωτικά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με τη σαμπάνια:
 1. Χύστε σιγά σιγά τη σαμπάνια στο κορμί της, πάνω από τις ρώγες της, τον οφαλό της και όλα τα άλλα ευαίσθητα σημεία της. Υστερα περάστε τη γλώσσα σας πάνω από το σώμα της και γλείψτε τη σαμπάνια. Το ίδιο μπορεί να κάνει και η σύντροφός σας.
2. Γεμίστε το στόμα σας με σαμπάνια φιλήστε τον/την σας και γευθείτε μαζί αυτό το bubble φιλί!
3. Αν είστε πιό προετοιμασμένοι μπορείτε από πριν να έχετε φτιάξει παγάκια από σαμπάνια. Περάστε τα σιγά-σιγά πάνω από το κορμί της και κάντε τη να ανατριχιάσει από ηδονή.
4. Συνδυάστε τη σαμπάνια με άλλα αφροδισιακά όπως θαλασσινά, όστρακα, σοκολάτα με φράουλες. Αν έχετε πιό ακριβά γούστα νοικιάστε ένα δωμάτιο σε ένα στυλάτο ξενοδοχείο, παραγγείλετε μια original γαλλική σαμπάνια και ξεκινήστε το παιχνίδι.

  Marilyn Monroe Champagne Cocktail
1 δόση Αpple Brandy λίγο Γρεναδίνη Σαμπάνια Βάλτε σε ένα ποτήρι σαμπάνιας 1 δόση Apple Brandy. Αν δεν μπορείτε να το βρείτε στην αγορά μπορείτε να αναμείξετε χυμό μήλου με brandy. Προθέστε λίγη γρεναδίνη ίσα ίσα για να πάρει κόκκινο χρώμα το κοκτέιλ. Κατόπιν γεμίστε το ποτήρι με σαμπάνια. Μπορείτε να διακοσμήσετε το κοκτέιλ με κερασάκια ή ροζ γκρέιπφρουτ.

 πηγή : 69magazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails