-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Όταν το λόμπι τράπεζας μετατρέπεται σε βωμό του έρωτα





Του έκανε στοματικό έρωτα στο λόμπι μιας τράπεζας με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να καλέσουν την αστυνομία και να συλληφθούν.
Το περιστατικό δεν είναι από σκηνή ερωτικής ταινίας αλλά πραγματικότητα και συνέβη στις 13 του περασμένου Φλεβάρη στο λόμπι της τράπεζας Lloyds στην πόλη Haverfordwest της Ουαλίας.
Πρωταγωνιστές δυο μεθυσμένοι 23χρονοι οι οποίοι ένιωσαν το λόμπι της τράπεζας σαν το σπίτι τους και χωρίς ίχνος ντροπής αν δεν τους διέκοπταν στο στοματικό έρωτα σίγουρα θα έκαναν έρωτα μπροστά στα μάτια των πελατών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο υποκατάστημα της τράπεζας.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Western Telegraph πρόκειται για τον Gareth Healey και την φίλη του οι οποίοι ομολόγησαν ενοποιών του δικαστηρίου ότι παραβίασαν το νόμο.
Πειστήρια για τη καταδίκη τους ήταν το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας καθώς και η μαρτυρίας μιας 10χρονης η οποία βρισκόταν έξω από τη τράπεζα με μια θεία περιμένοντας ταξί για να φύγουν.
Το δικαστήριο τους υποχρέωσε να πάρουν μέρος σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ αλλά και να εκτελέσουν ορισμένες ώρες κοινωνικής υπηρεσία.

 πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails