-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Χαμός με την εβραϊκή έκδοση του Playboy!



Χαράς ευαγγέλια για τον ανδρικό πληθυσμό του Ισραήλ καθώς αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη χώρα του Μπένζαμιν Νετανιάχου το Playboy στην εβραϊκή γλώσσα.
 Έχοντας στο εξώφυλλο την Ισραηλινή σεξοβόμβα “Μόνικα Μπελούτσι”, Ναταλί Νταντόν, το ανδρικό περιοδικό αναμένεται να ταράξει όχι μόνο τα εκδοτικά νερά αλλά και το ισραηλινό… κατεστημένο. Τ
ο τεύχος, 122 σελίδων, απεικονίζει το ισραηλινό μοντέλο και διάσημη τηλεπαρουσιάστρια σε ερωτικές πόζες αλλά και παραθέτει ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, όπως του πρώην αφεντικού της Apple, Στιβ Τζομπς. αλλά και του Μπομπ Μπράιαν, αστέρα του μπάσκετ στις ΗΠΑ.
 Σύμφωνα πάντως με τον ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ, η ισραηλινή έκδοση του Playboy θα συνάδει με τις ηθικές αξίες των Ισραηλινών.
Ο επικεφαλής της εβραϊκής έκδοσης του περιοδικού, Ισραηλινοαμερικανός Ντανιελ Πόμεραντ, δήλωσε ότι “το έντυπο θα είναι ο νέος μέντορας του σύγχρονου άνδρα στο Ισραήλ”.
 Ο ίδιος έσπευσε να προεξοφλήσει επίσης την επιτυχία του περιοδικού παρά το γεγονός ότι στη χώρα έχει περίοπτη θέση ο θρησκευτικός συντηρητισμός.
 “Το Ισραήλ είναι μία όμορφη και περίπλοκη χώρα και το Playboy είναι ένα όμορφο και περίπλοκο περιοδικό”, δήλωσε στην βρετανική ταμπλόιντ” Telegraph”

 πηγή : www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails