-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Oι οίκοι ανοχής του Αφγανισταν εναντίον της αποχώρησης των στρατιωτών.

Ενω οι Αμερικανοί αλλα και οι συμμαχικοί στρατιώτες στο Αγανιστάν ετοιμάζουν τα σχέδια τους για ολική αποχώρηση απο τη χώρα οι οίκοι ανοχής της περιοχής πιέζουν την τοπική κυβέρνηση να μήν αφήσει τους στρατιώτες να φύγουν.
Εκπρόσωπος τους δήλωσε οτι η αποχώρηση των στρατιωτών θα φέρει μεγάλη οικονομική καταστροφή στην περιοχή ενώ παράλληλα ανέφερε οτι τα σπίτια τους προσφαίρουν ένα ασφαλές περιβάλον στους στρατιώτες μακρυά απο βομβιστές αυτοκτονίας ενα περιβάλον οπου οι αντρες των δυναμεων μπορούνε να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν.
Η κυβέρνηση της χώρας δείχνει να συμφωνει με αυτές τις απόψεις μιας και πίσω απο τους οίκους ανοχής του αφγανιστάν εχει δημιουργηθεί μια ολόκληρη οικονομία στις τοπικές κοινωνίες που προμυθεύουν τους οίκους με προφυλακτικά, ποτά, αναψυκτικά.
Η αποχώρηση των στρατιωτών θα έχει σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο αυτων των δραστηριοτήτων ενω πολλοί στρατιώτες αν και θέλουν αν φύγουν για την πατρίδα τους παραδέχονται οτι με τα 20-30 δολλάρια που πληρώνουν σε αυτά τα σπίτια του έρωτα στη χώρα τους δεν πρόκειτε με τίποτα να έχουν αναλογες ερωτικές υπηρεσίες.

πηγή : www.thespoof.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails