-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Sex και τηλεόραση. Ποιές εκπομπές είναι επικίνδυνες για τη σεξουαλική μας ζωή!

Ποιες εκπομπές μπορούν να σου αυξήσουν την όρεξη σου για σεξ;
Σίγουρα η οικονομική κρίση, οι φουσκωμένοι λογαριασμοί, τα δάνεια μπορούν να επηρεάσουν την σεξουαλική μας ζωή και να μειώσουν την διάθεσή μας για sex! To λένε οι έρευνες, το καταλαβαίνουμε και μεις...

Η τηλεόραση όμως; Το ...μαγικό κουτί που είναι 24 ώρες την ημέρα μέσα στο σπίτι μας και στη ζωή μας πως μπορεί να ...μπει και στο κρεββάτι μας;

Οι ειδικοί λένε ναι! Μια πολιτική εκπομπή ή οι ειδήσεις που θα παρακολουθήσεις στη τηλεόραση μπορεί να μειώσει τη λίμπιντό σου σε ποσοστό 84%!

Αντίθετα οι εκπομπές lifestyle, τύπου reality με πιπεράτα σχόλια και οπτική κλειδαρότρυπας, μπορούν να αυξήσουν τη διάθεσή σου έως και 56%!

Εκεί όμως που θα θες να κάνεις sex...οπωσδήποτε, είναι αν παρακολουθείς στην τηλεόραση εκπομπές χιουμοριστικές, σάτιρας και γέλιου! Η διάθεση για σεξουαλικά παιχνίδια σε αυτή την περίπτωση, αυξάνεται κατά 77%

Με λίγα λόγια, και με λίγη δόση χιούμορ, αν βλέπεις συνέχεια πολιτκές εκπομπές και ειδήσεις, ξέχνα τις τις συχνές και ...καλές ερωτικές συνευρέσεις... Αντίθετα αν βλέπεις εκπομπές "ανάλφρες" και κυρίως εκπομπές σάτιρας και γέλιου θα κάνεις...πάρτυ και στο... κρεββάτι!

Διάβασε αναλυτικά την έρευνα που έκανε έκανε η Ε.Μ.Α.Σ (Εταιρεία μελέτης της ανθρώπινης σεξουαλικότητας) και έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον!

Οι πολίτες φαίνεται να αντιμετωπίζουν το πολιτικά ορθό και το καθωσπρέπει αδιάφορα τουλάχιστον σε σχέση με τη libido. Αντίθετα με το περιθωριακό, το επιπόλαιο και ότι έχει σχέση με την ελαφρότητα της κοινωνικής ζωής – εξού και η αβάστακτη ελαφρότητα του είναι – η libido φαίνεται να απογειώνεται.

Πιο αναλυτικά:

Οι εκπομπές που κινούνται στην ορθή πολιτική θέση (ειδήσεις, πολιτική, ρεπορτάζ) επηρεάζουν αρνητικά τη libido σε ποσοστό 84%, ενώ μόνο το 16% του δείγματος επηρεάζεται θετικά. Η ερμηνεία είναι πως η αγριότητα και η πρωτόγονη ουσία της libido δεν έχει σχέση με τον πολιτικά ορθό και ξύλινο λόγο. Ο πολιτισμός ως οικοδόμημα εξάλλου όπως είπε και ο Φρόιντ καταπιέζει τα ένστικτα και την αγριότητα της σεξουαλικής επιθυμίας.

Οι εκπομπές με πιπεράτα σχόλια και οπτική κλειδαρότρυπας όπως και οι εκπομπές reality (τα τηλε-σκουπίδια όπως ονομάζονται) που θα περίμενε κανείς να ρίχνουν την libido πολύ περισσότερο, φαίνεται ότι την ανεβάζουν σημαντικά, αφού το 56% απαντά πως επηρεάζεται θετικά. Όσο και να μοιάζει παράδοξο αυτό, ερμηνεύει την διφυή φύση του ανθρώπου, από τη μια τα υψηλά και ιδεώδη, αλλά και τα ταπεινά και γελοία που ανακουφίζουν το σώμα από την εγκεφαλική δυναστεία. Ο άνθρωπος ρέπει προς το γελοίο και το ταπεινό από τη φύση του. Στα reality και στις κοινωνικές-πλούσιες σε κοινωνικά σχόλια- εκπομπές ο μέσος τηλεθεατής μέσα από την ταπείνωση των τρίτων ξορκίζει τους δαίμονες που έχει μέσα του και κρύβει επιμελώς τον καθωσπρεπισμό του.

πηγή : www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails