-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

Giulio Pippi

Ο Ιταλός καλλιτέχνης Giulio Pipi (1492-1546), έζησε τον 16ο αιώνα και περίπου το 1520 έκανε δεκαέξι σκίτσα ανδρών και γυναικών σε διάφορες σεξουαλικές στάσεις. Αυτά τα σκίτσα αναπαράχθησαν σε γκραβούρες με το γενικό τίτλο I modi (Οι στάσεις). Λόγω αυτών των ερωτικών παραστάσεων που ζωγράφισε αναγκάζετε να εγκαταλείψει τη Ρώμη το 1524 για την κατοχή πορνογραφικού υλικού και μπήκε στην υπηρεσία του δούκα της Μάντοβα , για τον οποίο έκανε έργα ζωγραφικής, αρχιτεκτονικής. Δυστυχώς αυτές οι γκραβούρες εξαφανίσθηκαν αλλά ο χαράκτης Marcantonio Raimondi μαζί με τον συγραφέα Pietro Aretino κάνουν μια καινούργια σειρά από γκραβούρες που κυκλοφορούν το 1527 μαζί με σονέτα με τον γενικό τίτλο Sonetti Lussoriosi αλλά και αυτές χάθηκαν. Το 1892 έγινε μια νέα έκδοση με τις γκραβούρες επιχρωματισμένες, μόνο σε 500 αντίτυπα. Διάφοροι ανά τους αιώνες έλεγαν ότι είχαν στην κατοχή τους τις χαμένες γκραβούρες.Είναι ενδιαφέρων ότι αυτές οι ερωτικές παραστάσεις είναι πρωτοποριακές για την εποχή που έζησε ο Giulio Pipi και κάνουν εντύπωση για την ρεαλιστικότητα της απεικόνισής των ερωτικών στάσεων.


πηγή : magikoserotismos.blogspot.com

“Sex : Οι άνδρες είναι ... ασυγκράτητοι ( και αυνανίζονται πολύ πιο συχνά απο τις γυναίκες ! )”

Ο Roy F. Baumeister από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, η Kathleen Catanese από το Κολλέγιο Midwestern και η Kathleen Vohs, καθηγήτρια Μάρκετινγκ, έβαλαν στόχο να βρουν την αλήθεια.

Μετά από μήνες ανάγνωσης και επεξεργασίας των αποτελεσμάτων, η απάντηση ήταν σαφής. Υπάρχει μια σημαντική διαφορά και αυτή είναι ότι οι άνδρες έχουν πολύ ισχυρότερη σεξουαλική ορμή από τις γυναίκες.
Για να είμαστε πιο ειλικρινείς υπάρχουν ορισμένες γυναίκες που έχουν συχνή, έντονη επιθυμία για σεξ, ενώ υπάρχουν και μερικοί άνδρες που δεν έχουν αλλά κατά μέσο όρο οι άνδρες θέλουν το σεξ περισσότερο.

Κάθε δείκτης επεσήμανε στο ίδιο συμπέρασμα: Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ πιο συχνά από ό, τι οι γυναίκες. Οι άνδρες έχουν περισσότερες σεξουαλικές φαντασιώσεις, και αυτές περιλαμβάνουν διαφορετικές σεξουαλικές πράξεις με διαφορετικές συντρόφους.

Οι άνδρες αυνανίζονται περισσότερο από τις γυναίκες - πολύ περισσότερο. Ο αυνανισμός θεωρείται από τους ερευνητές ως ένα από τα πιο καθαρά μέτρα της σεξουαλικής ορμής, γιατί δεν περιορίζεται από εξωτερικούς παράγοντες (όπως η ανάγκη να βρούμε ένα σύντροφο ή ο κίνδυνος εγκυμοσύνης ή κάποιας ασθένειας)

πηγή : okokoras.blogspot.com

Το 54% των Βρετανών έχει κάνει sex στο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, το 54% των οδηγών έχει κάνει σεξ στο αυτοκίνητο. Το 22% εξ αυτών ισχυρίστηκε ότι ήταν μία φανταστική εμπειρία, ενώ το 32% απάντησε πως η εμπειρία ήταν καλή αλλά.. υπερτιμημένη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι άνδρες φάνηκε να είναι πιο… δραστήριοι όταν πρόκειται για σεξ σε ένα αυτοκίνητο και ένας στους τρεις (συγκεκριμένα το 28%) απάντησε ότι είναι καταπληκτικό, ενώ μόλις το 18% των γυναικών είχε το ίδιο συναίσθημα. Αξίζει να αναφέρουμε πως το 31% των γυναικών αποδοκίμασε τελείως τη συγκεκριμένη πράξη. Από τους 1.000 ερωτηθέντες, τα άτομα ηλικίας άνω των 55 ετών θεωρούν κακή ιδέα το sex στο αυτοκίνητο μόλις το 11%.

Αυτό, πάντως, που έδειξε η έρευνα είναι πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του για… κρεβατοκάμαρα, ενώ η παλαιά γενιά δείχνει τον δρόμο για πιο προχωρημένα πράγματα.

πηγή : www.zougla.gr

Οι άνδρες σκέπτονται το σεξ και οι γυναίκες το φαγητό

Τι σκέφτεται αυτή τη στιγμή το ταίρι σας; Εξαρτάται από το φύλο: αν είναι άντρας, το πιθανότερο είναι πως σκέφτεται το σεξ, αλλά αν είναι γυναίκα μάλλον σκέφτεται να τσιμπήσει κανένα γλυκάκι!
Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία μεταξύ 5.000 νεαρών εθελοντών για να διερευνήσει τις συμπεριφορές τους απέναντι στο σεξ και στο φαγητό.

Όπως έδειξε, μία στις τέσσερις γυναίκες σκέφτονται το φαγητό κάθε 30 λεπτά, ενώ το σεξ απασχολεί με την ίδια συχνότητα μόλις μία στις 10.

Αντιθέτως, οι άντρες σκέφτονται πολύ πιο συχνά το σεξ, με τον έναν στους 20 να ασχολείται με αυτό όλη την ώρα και το 36% να έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις κάθε 30 λεπτά.

Η δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για την βρετανική ομάδα αδυνατίσματος Shape Smart, δείχνει επίσης πως πολλές γυναίκες είναι εντελώς δυσαρεστημένες από την εικόνα του σώματός τους και έχουν πρόβλημα με το φαγητό.

Στην πραγματικότητα, το 50% δήλωσαν ότι ντρέπονται να γδυθούν μπροστά στον ερωτικό τους σύντροφο, ενώ οι έξι στις δέκα είπαν πως δεν τους αρέσει διόλου να τρώνε μπροστά τους.

Το 40% εξάλλου δήλωσαν ότι βρίσκονται σε μόνιμη δίαιτα, προσέχοντας συνεχώς τι τρώνε και αισθανόμενες ότι αναγκάζονται να στερούνται ό,τι τους αρέσει.

Μάλιστα περισσότερες από μία στις δέκα (το 13%) είπαν πως επιλέγουν στα εστιατόρια ό,τι πιο υγιεινό υπάρχει, παρότι θα ήθελαν να φάνε κάτι εντελώς διαφορετικό και βεβαίως πολύ πιο παχυντικό.

Η συμπεριφορά αυτή «είναι μία από τις αιτίες που αποτυγχάνουν οι περισσότερες δίαιτες και αναγκάζονται οι γυναίκες να κάνουν την μία δίαιτα πίσω από την άλλη», σχολίασε η διατροφική ψυχοθεραπεύτρια Μέρι Στρούγκαρ. «Ο ρόλος της όρεξης είναι καθοριστικός στο αδυνάτισμα και η στέρηση οδηγεί κατ' ευθείαν στην πολυφαγία».

Όντως, η μελέτη έδειξε πως πολλές γυναίκες ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, καθώς το 15% παραδέχθηκαν ότι τρώνε πρόχειρα φαγητά στα κρυφά και το 10% είπαν πως λένε ψέματα για το τι τρώνε.

«Όποιος θέλει να αδυνατίσει πρέπει πρώτα απ' όλα να παραδεχτεί τις αδυναμίες του και να προσπαθήσει να είναι ρεαλιστικός στο πρόγραμμα αδυνατίσματος που θα επιλέξει, φροντίζοντας να ταιριάζει στον τρόπο ζωής του», συνέστησε η κυρία Στρούγκαρ.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Brothels in Las Vegas

Η πολιτεία της Νεβάδα στις ΗΠΑ πέρα απο τα cazino και τα nightclubs του las vegas ειναι γνωστη και για έναν άλλον λόγο.....
Τους οίκους ανοχής που υπάρχουν δίασπαρτοι στην έρημο γύρω απο το vegas μιας και η Nεβάδα ειναι η πλέον φιλελέυθερη πόλη της Αμερικής όσων αφορά την πορνεία, με νόμους που την κατοχυρώνουν και την αναγνωρίζουν.
Ορίστε κάποια απο τα ποίο γνωστά <<σπίτια>> της περιοχής.

Shady Lady Ranch
Ψηφισμένο για χρόνια σαν το καλύτερο μικρό μπορντέλο με κοπέλες αλλα και με αντρες να εργάζονται μέσα σε αυτό το Shady Lady ειναι ενα αξιοπρόσεκτο μαγαζί. Στο site τους καποιος θα βρεί απο foroum, chat μέχρι και gift shop
www.shadyladyranch.com

Cherry Patch Ranch

Πριν 20 χρονια κάποιος πελάτης επισκέυτηκε την Νεβάδα βρήκε μια ιερόδουλη στο δρόμο αλλα αυτη με τον φίλο της με τη συνοδεία ενος περιστρόφου τον λήστεψαν.
Αυτος ο πελάτης εφυγε και επέστρεψε στην περιοχή ανοίγοντας αυτη τη φορά τον δικό του νόμιμο οίκο ανοχής. Αυτη είναι η ιστορία του Cherry Patch
whorehouses.com

Sheris Ranch
Mε δικό του ξενοδοχείο μέσα στο κτημα τους σε περιπτωση δηλ που καποιος θέλει να μήνει το βράδυ κοντά στα κορίτσια αλλα και με υπηρεσίες παραλαβής με λιμουζίνα για τους πελάτες που καταφτάνουν στο vegas αεροπορικός το Sheri Ranch ειναι ενας απο τους οίκους ανοχής της περιοχής που ξεχωρίζουν.
www.sherisranch.com

Chicken Ranch
Nόμιμο- Ασφαλές-Διακριτικό αυτό ειναι το μότο του chiken ranch ενος μπορντέλου που διοργανώνει απο μασκέ πάρτυ μέχρι τουρνουά γκόλφ για τους πελάτες του
www.chickenranchbrothel.com

Αngels Ladies
Mε μπάνκαλόους για διαμονή, εστιατόριο ,πισίνα αλλα και 35 στρέμματα parking για τους οδηγούς φορτηγών της εθνικής οδού που θέλουν να ανακουφιστούν απο τα κορίτσια του το Angels ειναι και αυτό ειναι σημαντικό μαγαζί της περιοχής.
brothelangelsladies.com

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Ροζ αγγελίες στην ιστοσελίδα υπουργού

Μια «ροζ» αγγελία που έλεγε «όμορφες Ρωσίδες αναζητούν τον έρωτα και το γάμο» εμφανίστηκε στο προσωπικό ιστολόγιο του σουηδού υπουργού Εξωτερικών Καρλ Μπιλντ. Ο υπουργός προχώρησε σήμερα σε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία η παρέμβαση είναι έργο χάκερ.

«Προφανώς έχει γίνει κάποιου είδους κυβερνοπειρατεία», δήλωσε ο Μπιλντ στο σουηδικό πρακτορείο ΤΤ, το οποίο τον ρώτησε σχετικά με αυτή την αγγελία που εμφανίστηκε στο ιστολόγιο του υπουργού, όπου συνηθίζει να ανεβάζει σχόλια για την επικαιρότητα, προτού εξαφανιστεί από μόνη της.

Σύμφωνα με το πρακτορείο η αγγελία εμφανίστηκε μόλις ο Μπιλντ "ανέβασε" στο ιστολόγιό του ένα σχόλιο για τη σύνοδο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) στο Καζακστάν στις αρχές Δεκεμβρίου.

Στη συνέχεια εμφανίστηκαν και άλλες αγγελίες στο ιστολόγιο του υπουργού, όμως όλες είχαν εξαφανιστεί σήμερα το πρωί και ο Μπιλντ διέψευσε ότι πούλησε χώρο στο ιστολόγιό του για διαφημιστικούς λόγους.

πηγή : www.newsbomb.gr

Κανείς άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί στην … απιστία !

Κανένας άνδρας δε θα άφηνε ποτέ ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να κάνει σεξ με μια άλλη γυναίκα εκτός από την κοπέλα ή τη σύζυγό του, αν πίστευε ότι δε θα υπήρχαν συνέπειες, υποστηρίζει ο διάσημος συγγραφέας και σεναριογράφος William Nicholson.

Οι άνδρες πεθαίνουν για το σεξ και το απολαμβάνουν χωρίς καμία συναισθηματική εμπλοκή. Αυτό που αναζητούν είναι λίγη ηδονή και μετά επιστροφή στην καθημερινότητα.

«Δεν πρέπει όμως να λειτουργούν έτσι! Είναι λάθος, εγωιστικό και εν μέρει επικίνδυνο. Μπορεί να το θέλετε, αλλά μπορείτε να φανείτε σκληροί. Έχετε αναλάβει μια δέσμευση. Ανταποκριθείτε λοιπόν σε αυτή τη δέσμευση. Μείνετε πιστός στη γυναίκα σας», προέτρεψε τους άνδρες μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Ο Nicholson είναι παντρεμένος εδώ και 22 χρόνια και δεν έχει απατήσει ποτέ (!) τη σύζυγό του, όπως λέει, αλλά δεν παύει να έχει φαντασιώσεις για αυτό.

«Δε διαφέρω από τους υπόλοιπους άνδρες. Δε θα με χάλαγε καθόλου η ιδέα, όπως κάθε άνδρα, να κάνω έρωτα με μια άλλη γυναίκα, εφόσον δε θα υπήρχαν συνέπειες. Εγώ δεν το κάνω, γιατί ξέρω ότι θα υπάρχουν συνέπειες», ανέφερε

πηγή : www.blogotsarka.gr

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Ο 84χρονος Mr. Playboy παντρεύται ένα 24χρονο "κουνελάκι"

Η διαφορά ηλικίας είναι 60 χρόνια που σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι παππούς της ή και προπαππούς της!

Τρίτο γάμο σκοπεύει να κάνει ο 84χρονος ιδρυτής του Playboy Χιου Χέφνερ, ο οποίος ανακοίνωσε χθες μέσω του Twitter ότι αρραβωνιάστηκε την 24χρονη Κρίσταλ Χάρις.

"Οταν έδωσα στην Κρίσταλ το δαχτυλίδι των αρραβώνων ξέσπασε σε κλάματα. Ηταν τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής μου", ανέφερε ο Χέφνερ.

Ο Χιου Χέφρνερ πήρε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του Κίμπερλι Κόνραντ στις αρχές του έτους. Ο πρώτος του γάμος, με την Μίλντρεντ Ουίλιαμς, έληξε το 1959.

Η Κρίσταλ Χάρις ήταν η Playmate του Playboy του Δεκεμβρίου του 2009

πηγή : www.newsit.gr

Σάββατο, 25 Δεκεμβρίου 2010

Χωρούν οι εκδιδόμενες στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της κοινωνίας;

Ως επάγγελμα, η πορνεία βρίσκεται πιθανότατα στο τελευταίο άκρο του περιθωρίου. Το σεξ αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα κοινωνικά ταμπού και το γεγονός αυτό αφορά άμεσα την πορνεία: Πρώτον, η σεξουαλική καταπίεση μπορεί να θεωρηθεί ο κινητήριος μοχλός πίσω από την ανάγκη για σεξ επί πληρωμή και δεύτερον, καθιστά τις «εργάτριες του σεξ» άτομα χωρίς κοινωνική υπόσταση.

Εάν η κοινωνία έκανε χριστουγεννιάτικο τραπέζι, οι εκδιδόμενες γυναίκες θα ήταν μάλλον οι τελευταίες που θα έπαιρναν πρόσκληση. Υπάρχει ένας πολύ εύστοχος όρος της περίφημης φεμινίστριας Τζούντιθ Μπάτλερ, η οποία μιλά για «αδιανόητους» ανθρώπους. Ανθρώπους αόρατους, που η κοινωνία αρνείται να διανοηθεί και να αγκαλιάσει. Και πώς θα μπορούσε, όταν η λέξη «πόρνη» αποτελεί τον πιο προσβλητικό χαρακτηρισμό για μια γυναίκα;

Οι εκδιδόμενες έχουν διπλή ζωή: Το βράδυ πηγαίνουν στη δουλειά τους και τη μέρα κυκλοφορούν ανάμεσά μας, χωρίς όμως να μπορούν να δηλώσουν την επαγγελματική τους ταυτότητα. Όχι απαραίτητα επειδή ντρέπονται για αυτό που κάνουν, αλλά κυρίως λόγω της ρατσιστικής συμπεριφοράς που ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν.

Βόλτα στη Φυλής

Αναζητώντας το ανθρώπινο πρόσωπο της πορνείας, πήγαμε μια βόλτα στη γειτονιά της οδού Φυλής. Μπήκαμε στα σπίτια με τα άσπρα φώτα, που είχαν εορταστικά στολίδια και ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών. Δεν ήταν εύκολο να πείσουμε τις κοπέλες να μας μιλήσουν, αλλά όσες δέχτηκαν να συζητήσουν, το έκαναν με ιδιαίτερα γλυκό τρόπο.

«Πιστεύω πως είναι μια τίμια δουλειά», μας λέει η Νικόλ, που έχει εφτά αδέλφια στη Ρουμανία, τα οποία βοηθάει οικονομικά. «Εκεί δε βρίσκεις καμία δουλειά», εξηγεί.

«Δε νομίζω πως κάνω κάτι κακό, κάτι λάθος» λέει χαμογελώντας. «Προφανώς και δεν το απολαμβάνω γιατί έρχονται πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι. Γέροι, άσχημοι, βρόμικοι. Αλλά είναι η δουλειά μου και όταν φεύγω από εδώ δε με επηρεάζει. Κάνω κανονικά σεξ με το σύντροφό μου και μου αρέσει, υπάρχει συναίσθημα, δεν έχει καμία σχέση με ό,τι κάνω εδώ.

Δεν το λέω σε κανέναν όμως, το ξέρει μόνο μία από τις αδελφές μου στη Ρουμανία. Δεν ντρέπομαι για αυτό που κάνω αλλά σου συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά άμα το μάθουν. Σε βάζουν στη γωνία, δε σου μιλάνε, γενικά υπάρχει ρατσισμός».

Η Σακίρα είναι κάθετη: «Πρώτον, σε αυτούς τους χώρους κάνουμε λειτούργημα. Δεύτερον, ο οίκος ανοχής ανέχεται. Η ιερόδουλη είναι ιερό πράγμα. Μπορεί να κάνουμε τη δουλειά αυτή, αλλά τη σεβόμαστε και είμαστε τίμιες.

Στους χώρους αυτούς θα έρθει ο μοναχικός, το πνευματικό παιδί, γονείς που θα φέρουν τα παιδιά τους και άλλοι που έχουνε προβλήματα. Αυτοί οι χώροι χρειάζονται. Όσες κοπέλες το κάνουν αυτό έχουν μεγάλη ψυχή.

Κάθε δουλειά την κάνεις γιατί πρέπει να την κάνεις. Δεν είναι απαραίτητο ότι την αγαπάς. Όταν μια κοπέλα έχει δουλέψει σε χίλιες δουλειές και κάθε φορά προσπαθούσαν να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά, σου λέει προκειμένου να πληρωθώ, να κάνω τη δουλειά μου, να χτίσω το σπίτι μου, να κάνω το παιδί μου, να το μεγαλώσω, να το σπουδάσω καλύτερα, να κάνω αυτή τη δουλειά τίμια.

Η κοπέλα δεν ικανοποιείται, είναι η εργασία της όμως. Ικανοποιεί τον άλλον. Έχει τη δύναμη να τον ικανοποιήσει με το χάδι της και την ευγένειά της. Αν κανείς το σκεφτεί καλά, θα καταλάβει πως αυτές οι γυναίκες χρειάζεται να υπάρχουν, γιατί που θα πάνε όλοι αυτοί; Δες τι γίνεται τώρα στους δρόμους, βιασμοί και τα λοιπά, και σκέψου τι θα γινόταν χωρίς εμάς.

Εδώ ξέρεις πόσο μας αγαπάνε στη γειτονιά; Είμαστε η μασκότ τους! Δεν ενοχλούμε κανέναν, τι πρόβλημα να υπάρχει;»Η Νάντια δεν ξέρει πολύ καλά ελληνικά και φοβάται πως έχουμε έρθει για φωτογράφηση. «Δεν το λέω σε κανέναν. Το κρύβω γιατί αν το μάθει ο κόσμος και η οικογένειά μου θα με κάψουν ζωντανή. Είναι η δουλειά μου, αλλά στα κρυφά».

Αφού συζητάμε λίγο ακόμα για τη ζωή της, γίνεται πιο συναισθηματική: «Δεν είμαι «πουτάνα» στην ψυχή. Είμαι άνθρωπος. Το κάνω για δουλειά. Έχω δύο μικρά παιδιά. Ότι δουλειά και να είναι, την κάνω. Εγώ μετά θα φύγω από την Ελλάδα, θα πάω στην πατρίδα μου και θα ξεχάσω τα πάντα».

Για την Αντριάνα, η πορνεία είναι μια βρόμικη δουλειά που κάποιος πρέπει να την κάνει:

«Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και δυστυχώς, χωρίς αυτή, οι γυναίκες θα έπρεπε να βγαίνουν στους δρόμους με φερετζέ. Να ‘ναι καλά τα κορίτσια που δουλεύουνε.

Είτε είμαι ταμίας στο περίπτερο είτε δουλεύω εδώ, για μένα είναι το ίδιο πράγμα. Μόνο που το ρίσκο εδώ είναι πολύ πιο μεγάλο από το περίπτερο, απ’ όλες τις πλευρές. Και μπαίνουν και μας δέρνουν και μας κλέβουν, ότι θες μας κάνουν. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν σκοτώσει 3-4 κυρίες. Έχουμε πρόβλημα με όλους, αλλά δυστυχώς κανείς δεν μπορεί χωρίς εμάς.

Κανονική ζωή δεν μπορούμε να έχουμε. Για παράδειγμα, πολλές από μας δεν κυκλοφορούμε έξω για να μη μας δει κάποιος πελάτης και μας αναγνωρίσει».

Τέλος, η Αντριάνα μιλά για την απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας που σε συχνότατη βάση, τις «τρέχει» στο αυτόφωρο: «Το έχουμε συνηθίσει, μας φαίνεται αστείο πια». Όπως λέει, οι αστυνομικοί έρχονται πολλές φορές με σημαδεμένα χρήματα, για να τις συλλάβουν στη συνέχεια και με τα χρήματα αυτά δεν αποκλείεται να κάνουν χρήση των υπηρεσιών που υποτίθεται ότι διώκουν, κάτι που φυσικά αρνούνται στο δικαστήριο.

Βέβαια, η οδός Φυλής είναι από τις πιο «καθωσπρέπει» τέτοιες γειτονιές στην Αθήνα, αλλά το γεγονός αυτό δείχνει κάτι: Εάν οι κοπέλες αυτές, που έχουν –οι περισσότερες– άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και όλα τα συναφή έγγραφα, είναι τόσο αόρατες κοινωνικά, τότε τι μπορεί να συμβαίνει με τις τρανσέξουαλ στη Συγγρού ή τις «μαυρούλες», όπως είναι γνωστές, στην Ευριπίδου;

Το σεξ ως επάγγελμα

Το θέμα μας βέβαια δεν είναι το απάνθρωπο πρόσωπο της πορνείας, για το οποίο θα χρειαζόντουσαν τόμοι ολόκληροι, άλλα το ανθρώπινο. Στο επίκεντρο αυτής της συζήτησης βρίσκεται το σεξ ως κοινωνική έννοια και ως επάγγελμα, καθώς και το κατά πόσον κάτι τέτοιο αποτελεί ελεύθερη επιλογή και δικαίωμα του καθενός.

«Το σεξ είναι η χαρά της ζωής» λέει στο tvxs.gr η πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Ε. (Σωματείο Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδας), Δήμητρα Κανελλοπούλου, «Ποιες είναι οι απολαύσεις αυτής της ζωής; Το σεξ, το φαγητό, ο ύπνος και η καλή παρέα. Υπάρχουν πάρα πολλές εκδιδόμενες γυναίκες που απολαμβάνουν τη δουλειά τους. Για εμάς τις Ελληνίδες είναι δεδομένο ότι το έχουμε επιλέξει, αγαπάμε τα αγόρια και σεβόμαστε το επάγγελμά μας.

Κάνουμε τη δουλειά αυτή κατ’ επιλογή και προφανώς είμαστε κάθετα αντίθετες με το trafficking. Το επάγγελμα αυτό πρέπει να απασχολεί αποκλειστικά ενήλικες και κατόπιν επιλογής. Εννοείται πως δεν είμαστε υπέρ της καταναγκαστικής εργασίας».

Σε αυτό, δε συμφωνεί απόλυτα η Έφη, μέλος της Γυναικείας Ομάδας ΟΚΔΕ-Σπάρτακος: «Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις εκδιδόμενες γυναίκες ως εργαζόμενες. Πρέπει να έχουν πλήρη ασφαλιστικά εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι νομιμοποιώ την πορνεία, επειδή κατά τη γνώμη μου είναι καταναγκασμός στον καπιταλισμό. Δεν είναι επιλογή των γυναικών να γίνουν πόρνες, όπως λένε κάποιοι, απλά είναι μία διέξοδος.

Βέβαια, κάτι αντίστοιχο ισχύει για τα περισσότερα επαγγέλματα, απλά επειδή υπάρχει η έννοια του σεξισμού σήμερα, που υποτίθεται ότι δεν τρέχει κάτι όταν εμπορευματοποιείς το γυναικείο σώμα. Πατώντας κάποιοι σε αυτό, μπορεί να θεωρήσουν ότι είναι επιλογή των γυναικών και έτσι έχει περάσει σαν κάτι το φυσικό.

Στα υπόλοιπα επαγγέλματα εμπορευματοποιείται ο χρόνος σου, η σωματική δύναμη και πολλές φορές η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, απλά στην περίπτωση της πορνείας χάνεις και το δικαίωμα στο ίδιο σου το κορμί. Δηλαδή, σε αυτό το επίπεδο βρίσκεται η τομή μεταξύ σεξισμού και καπιταλισμού.

Όντως μια μερίδα των γυναικών αυτών μπορεί να απολαμβάνει τη δουλειά τους, δεν το θεωρώ υποτιμητικό. Στην πλειοψηφία όμως πιστεύω ότι εξαναγκάζονται».

Για την κ. Κανελλοπούλου, η σεξουαλική εκμετάλλευση δεν είναι υπάρχει μόνο στο επάγγελμα της πορνείας: «Υπάρχουν φυσικά και περιπτώσεις που κοπέλες αναγκαστήκανε να κάνουνε τη δουλειά αυτή, όχι ότι ήταν αρνητικές με τη δουλειά, αλλά αναγκαστήκανε γιατί στο γραφείο σου κολλάνε και στην τράπεζα σε «χουφτώνουνε», άμα θες να τα λέμε χύμα.

Και ξέρεις και κάτι, το θεωρώ πολύ πιο τίμιο να βγάλεις στο «μπορντέλο» ένα οκτάωρο, που είναι η καλή πλευρά της πορνείας, το επάγγελμα, από το να έχεις δύο παντρεμένους και να τους εκμεταλλεύεσαι. Κάνουμε σεξ, δεν πουλάμε ούτε φούμαρα, ούτε τίποτα».

Η Έφη πάντως, αρνείται πως μπορεί να δει κανείς την πορνεία ως λειτούργημα: «Διαφωνώ κάθετα με όσους λένε ότι επιτελείται κοινωνικό έργο, γιατί ακριβώς τοποθετείς τη γυναίκα στο ρόλο ότι πρέπει να ικανοποιεί σεξουαλικά τον άντρα. Δηλαδή αυτή η άποψη εξυπηρετεί ακριβώς στο να αναπαράγει το σεξισμό».

Σε αυτό που οι δύο γυναίκες συμφωνούν απερίφραστα είναι ότι ο ρατσισμός έχει πολλά πρόσωπα. «Όλοι φέρονται κατά της περιθωριοποίησης και της ταμπέλας, αλλά υπάρχει τεράστια υποκρισία και στρουθοκαμηλισμός. Όταν ήταν δήμαρχος η κ. Μπακογιάννη, είχαμε βγάλει το σταυρό και τη θεά Αθηνά από το σήμα του δήμου και είχαμε κολλήσει μια στρουθοκάμηλο!», αποκαλύπτει η Δήμητρα Κανελλοπούλου.

πηγή : tvxs.gr

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Έκκληση της Αστυνομίας στις νεαρές Βρετανίδες να μη… φοράνε μίνι

Λονδίνο: Οι φούστες μίνι σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, τα γυμνά πόδια όταν ο καιρός απαιτεί θερμαντικές κάλτσες και τα προκλητικά τοπ εν μέσω χιονοθύελλας αποτελούν ενδυματολογική συνήθεια των νέων γυναικών στη Βρετανία.
Τους χειμερινούς μήνες είναι κοινό θέαμα στα πάρτι οι νέες γυναίκες να εμφανίζονται σχεδόν ημίγυμνες.
Τώρα όμως η αστυνομία στο Νορθάμπερλαντ προειδοποιεί τις νεαρές Βρετανίδες να λαμβάνουν υπόψη τους τις καιρικές συνθήκες πριν ντυθούν για να βγουν έξω.
Η θερμοκρασία στη συγκεκριμένη περιοχή έπεσε στους μείον 10 και οι νέες γυναίκες καλούνται να αναλογιστούν ότι μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν πολύ ώρα για ταξί ή λεωφορείο.
Μάλιστα, όταν είναι ντυμένες ελαφρά και καταναλώνουν αλκοόλ αυξάνεται ο κίνδυνος για υποθερμία.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Nα απαγορέψει το πορνό στο ιντερνετ θελει η κυβέρνηση της Μ.Βρετανίας

Να απαγορεύσει το πορνό στο Ίντερνετ επιχειρεί η κυβέρνηση της Βρετανίας, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από ανθρώπους που την κατηγορούν για λογοκρισία, ενώ οι πάροχοι διευκρινίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι ...

τεχνικά αδύνατο.

Η πρόταση να μπλοκαριστεί η πρόσβαση στο online πορνογραφικό υλικό έγινε την Κυριακή από τον υπουργό Πολιτισμού της Βρετανίας, Εντ Βέιζι, ο οποίος δήλωσε ότι η πορνογραφία πρέπει να σταματήσει στην «πηγή», δηλαδή στο Ίντερνετ.

Η πρόταση

«Είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Και είναι πολύ σημαντικό οι ίδιοι οι πάροχοι να προτείνουν λύσεις για την προστασία των παιδιών. Ελπίζω ότι θα το κάνουν, προκειμένου να μην χρειαστεί να νομοθετήσουμε εμείς», δήλωσε ο Βέιζι στην εφημερίδα «The Sunday Times», προαναγγέλλοντας ότι «μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα αποκτήσουμε νέο νόμο για τις επικοινωνίες».

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου για τις Επιχειρήσεις, την Καινοτομία και τις Δεξιότητες, επιβεβαίωσε το σχέδιο του κ. Βέιζι, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως είπε, στόχος είναι σε πρώτη φάση να δημιουργηθεί ένα σύστημα επαλήθευσης της ηλικίας του χρήστη που θα επιτρέπει την πρόσβαση στους ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο (προφανώς σε όσους πιστοποιείται ότι δεν είναι ανήλικοι).

Η κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον ζήτησε από τους διαδικτυακούς παρόχους (ISPs) να προσέλθουν σε διαβούλευση και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για το θέμα.

Πάροχοι: Λαμβάνουμε ήδη μέτρα

Απαντώντας στην πρόσκληση της κυβέρνησης, ο Νίκολας Λάνσμαν, γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Παρόχων Ίντερνετ (ISPA) της Βρετανίας, δήλωσε: «Ο ISPA πιστεύει ακράδαντα ότι ο έλεγχος της πρόσβασης των παιδιών στο Διαδίκτυο πρέπει να γίνεται από τους γονείς τους με τα εργαλεία που ήδη παρέχουμε, και όχι με επιβολή μέτρων».

Πρόσθεσε δε ότι οι εταιρείες διαθέτουν πολλά μέσα ελέγχου πρόσβασης στο διαδικτυακό περιεχόμενο, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι γονείς για να προστατεύσουν τα παιδιά τους.

«Οι πάροχοι μπλοκάρουν ήδη το περιεχόμενο παιδικής πορνογραφίας, το οποίο είναι παράνομο και αποτρόπαιο. Ωστόσο, το μπλοκάρισμα της νόμιμης πορνογραφίας είναι ασαφές και θα οδηγήσει στην παρεμπόδιση της πρόσβασης σε νόμιμο περιεχόμενο», υποστήριξε ο κ. Λάνσμαν.

Η British Telecom, ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στη Βρετανία, σχολίασε ότι θα ήταν «ευτυχής» να λάβει μέρος σε οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα.

Ωστόσο πρόσθεσε ότι «υπάρχουν πολλά νομικά και τεχνικά ζητήματα, αλλά και θέματα δικαιωμάτων των καταναλωτών, που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν αποφασιστεί οποιαδήποτε νέα πολιτική μπλοκαρίσματος».

Τεχνικά αδύνατο το μπλοκάρισμα

Παράλληλα, όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί, η πρόταση της κυβέρνησης είναι ουτοπική και κάθε απόπειρα φιλτραρίσματος σε ευρεία κλίμακα είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

«Τεχνικά δεν είναι δυνατόν να αποκλείσεις εντελώς αυτό το υλικό», δήλωσε ο Τρέβορ Ντέιβις, διευθυντής τεχνολογίας του διαδικτυακού παρόχου Timico.

Όπως εξήγησε, ο τεράστιος όγκος του online πορνογραφικού περιεχομένου και οι πολυάριθμοι τρόποι πρόσβασης σε αυτό (δίκτυα ανταλλαγής αρχείων, ομάδες συζητήσεων κ.λπ.) «καθιστούν τη δουλειά αδύνατη».

Τεχνικά υπάρχει η δυνατότητα να απαγορευθεί η πρόσβαση σε ιστότοπους, μπλοκάροντας συγκεκριμένες διευθύνσεις IP.

Ωστόσο, πολλά sites μοιράζονται κοινές διευθύνσεις IP, με αποτέλεσμα το «κλείδωμα» μιας σελίδας να οδηγήσει σε μπλοκάρισμα πολλών ακόμη, που ενδεχομένως προβάλλουν περιεχόμενο άσχετο με την πορνογραφία.

«Απόπειρα λογοκρισίας»

Την ίδια στιγμή, η πρόταση του βρετανού υπουργού Πολιτισμού έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από ομάδες προάσπισης των δικαιωμάτων των πολιτών, που κάνουν λόγο για «απόπειρα λογοκρισίας».

«Αυτό δεν έχει να κάνει με την πορνογραφία. Αποτελεί μια γενικευμένη λογοκρισία που επιχειρείται να επιβληθεί από την πίσω πόρτα», δήλωσε ο Τζιμ Κίλοκ, πρόεδρος της ομάδας ψηφιακών ελευθεριών Open Rights Group.

«Μια τέτοια απόπειρα θα ήταν κατηγορηματικά αντισυνταγματική», τόνισε ο Τζον Μόρις, σύμβουλος του Κέντρου για τη Δημοκρατία και την Τεχνολογία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Επιχειρήθηκε κι αλλού

Η Βρετανία δεν είναι η πρώτη χώρα που επιχειρεί να μπλοκάρει το online πορνογραφικό περιεχόμενο. Στις αρχές του 2010 η Αυστραλία προσπάθησε να λάβει αντίστοιχα μέτρα, αλλά στη συνέχεια το θέμα «πάγωσε».

Επιπλέον, το 2004, ένα αμερικανικό ομοσπονδιακό δικαστήριο ακύρωσε το νόμο 7330 της κοινοπολιτείας της Πενσυλβάνιας, ο οποίος απαιτούσε από τους παρόχους να μπλοκάρουν τους ιστότοπους παιδικής πορνογραφίας.

«Δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις ότι ο νόμος έχει μειώσει την παραγωγή παιδικής πορνογραφίας ή την παιδική κακοποίηση», ανέφερε το σκεπτικό της απόφασης.

Ωστόσο, μικρός αριθμός παρόχων έχει συμφωνήσει να συνεργαστεί με την κυβέρνηση ώστε να απαγορευθεί η πρόσβαση σε ορισμένους ιστότοπους.

πηγή : www.tanea.gr

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

5th Berlin Porn Film


5th BERLIN PORN FILM FESTIVAL IN ATHENS
Ανέβηκε από gagarin205. - Κλασικές σειρές από την TV και βραδινά σόου online.
H Proud Promotions, σε συνεργασία με την Nima Productions, σας φέρνουν για άλλη μια χρονιά το απόλυτο μεταπορνό*** φεστιβάλ της Ευρώπης στην Αθήνα! Το Berlin Porn Film Festival επιστρέφει στην πόλη μας για 5η συνεχή χρονιά, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011, στο Gagarin 205 Live Music Space!
Τι είναι το μετά στο πορνό; Γιατί να βλέπουμε πορνογραφία και γιατί να παράγουμε μετα-πορνογραφία; Γιατί η δύναμη θεωρείται καβλωτική; Πως γίνεται να απολαύσουμε την πορνογραφία χωρίς ντροπή και λογοκρισία; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα έρχεται να απαντήσει το 5ο Μεταπορνό Φεστιβάλ στην Αθήνα, σαν ένα συμπόσιο πάνω στις βιοπολιτικές της πορνογραφίας. Ακραία, πολιτικοποιημένα, φεμινιστικά, kinky, φετιχιστικά, gender queer performances από τους καλύτερους post porn performers της Ευρώπης που επιστρέφουν στην Αθήνα με καινούριες ιδέες και performances με σκοπό να καταρρίψουν την νοοτροπία ότι η πορνογραφία είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε.
Όσοι ήσασταν σε προηγούμενα φεστιβάλ θα χαρείτε ιδιαιτέρως που θα επιστρέψει η Mouse (την θυμάστε με τα χρυσόψαρα;;), η οποία φέρνει μαζί της και παρέα για να μας παρουσιάσει μια performance έκπληξη. Δεν θέλουμε να σας αποκαλύψουμε πολλά, είναι σίγουρο πάντως ότι δεν θα πιστεύετε αυτό που βλέπετε!
Το Queer X Show επιστρέφει! Η Louise DeVille και η Judy Minx (την οποία, πέρα από το live, θα την απολαύσουμε και σε ταινία) ετοιμάζουν τα μοναδικά τους cabaret, burlesque, gender bending, queer, feminist post porn performances τους που άφησαν σε παλιότερα φεστιβάλ τις καλύτερες εντυπώσεις.
Επίσης ετοιμάζουμε το πρώτο εν κοινή συναινέσει bareback gay sex performance on stage με πρωταγωνιστές από UkNakedMen και άλλους - από Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία.
Ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών, ντοκιμαντέρ και ταινιών μικρού μήκους, πλαισιώνει το φεστιβάλ. “Μετα-πορνογραφικά” διαμαντάκια που θα μας κάνουν να γελάσουμε, να καβλώσουμε και, γιατί όχι, και τα δύο μαζί; Ταινίες λεσβιακές, straight, gay, trans, queer, ταινίες που πειραματίζονται με τα σώματα και τα φύλα. Μαζί θα εξερευνήσουμε την BDSM κουλτούρα με το απίστευτο ντοκιμαντέρ “Graphic Sexual Horror”, μια εξαιρετική μελέτη πάνω στην κυριαρχία, την υποταγή, το ταμπού και την λογοκρισία.
Η πρωτοποριακή σκηνοθέτης Courtney Trouble μας παρουσιάζει την τρίτη ταινία της σειράς “Roulette” μαζί με την εταιρεία Reel Queer Productions, την καλύτερη εταιρεία παραγωγής queer ταινιών αυτή τη περίοδο. Αυτή τη , ταξιδεύει στο Βερολίνο για το Roulette Berlin και, όπως σας υποσχεθήκαμε παραπάνω, θα δείτε την Judy Minx στην οθόνη πριν την δείτε ζωντανά υπό την σκηνοθεσία της Courtney Trouble και είναι σίγουρα μια ταινία που θα προσέξετε, γιατί όπως λέει και η Courtney: “Το queer sex είναι τόσο δύσκολο να το καθορίσεις όσο είναι και να το αγνοήσεις.”
Ετοιμαστείτε και για την επιστροφή του Bruce LaBruce. Αυτή τη φορά καταπιάνεται πάλι με zombies στο Λος Άντζελες και κάνει μια ισχυρή δήλωση για την φτώχεια με αυτή την ιστορία ενός εξωγήινου zombie που ανασταίνει τους ανθρώπους με το σεξ. Πρωταγωνιστεί ο θεός της gay πορνογραφίας, Francois Sagat.
Όμως, η πραγματική αποκάλυψη του φεστιβάλ είναι η πρώτη ελληνική gay πορνογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Ευαγγελίδη, συν-σεναριογράφου της ταινίας “Στρέλλα”. Αυτή είναι η ταινία με την οποία, επιτέλους θα ξεκινήσει η απενεχοποίηση της πορνογραφίας στην χώρα μας. Ο τίτλος της ταινίας είναι “Καλοκαιρινό Ρομάντζο” και, όπως την περιγράφει ο σκηνοθέτης, είναι: “Ένα ανάλαφρο και χιουμοριστικό βήμα προς την αποσύνδεση της απεικόνισης της σεξουαλικής πράξης από την φόρμα και την ρουτίνα αυτού που έχουμε μάθει να ονομάζουμε πορνογραφία και μαζί ένα σχόλιο για την κοινωνία των ορισμών, των κατατάξεων, των απορρίψεων και των αποκρύψεων. Ένας μικρός καλοκαιρινός απογευματινός έρωτας.”
Μουσικές συμμετοχές έχουν υπάρξει και σε ορισμένα από τα προηγούμενα χρόνια (π.χ. Dirty Princess) αλλά φέτος καινοτομούμε! Έτσι, την Παρασκευή 7/1 το φεστιβάλ θα υποδεχτεί τους – πολύ γνωστούς, πλέον, και άκρως διασκεδαστικούς - Burger Project οι οποίοι θα “ντύσουν” μουσικά το live τμήμα της βραδιάς, πότε παίζοντας ανάμεσα στα shows των performers και πότε συνοδεύοντάς τους, ζωντανά, με τα τραγούδια τους στις performances τους!
Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν σύντομα! Μπορείτε να παραμένετε ενημερωμένοι από το επίσημο site του Φεστιβάλ: www.pornfilmfestival.gr

***O όρος "post-porn" ή “μετά-πορνό” εφευρέθηκε από τον φωτογράφο Wink van Kempen κι έγινε ευρέως γνωστός χάρη στην δουλειά της ακτιβίστριας, καλλιτέχνιδας, performer, sex worker και πανεπιστημιακού, Annie M. Sprinkle. Αποτελεί μια νέα κατάσταση σεξουαλικής απελευθέρωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ου BERLIN PORN FILM FESTIVAL IN ATHENS
Παρασκευή 7 Ιανουαρίου
19.00
Max & the City (Marcel Schlutt & Christian Slaughter, 90’)
Βερολίνο, η πρωτεύουσα του gay σεξ. Ο νεαρός ταξιδιώτης Max ταξιδεύει από την Ισπανία στο Βερολίνο για να γευτεί μια συνεχή σεξουαλική περιπέτεια με αγόρια διάφορων γούστων και ποικιλιών. Επίσης βιώνει την πραγματικό τρόπο ζωής του Βερολίνου. Το “Max and the City“ μας δείχνει ότι το gay mainstream πορνό δεν χρειάζεται να είναι βαρετό αλλά διασκεδαστικό, έξυπνο και ειρωνικό. Η απόλυτη ταινία για αυτούς που λατρεύουν το Βερολίνο.
20.30
The Lady Is Dead (Roy Raz, 5')
O σκηνοθέτης Roy Raz από το Tel Aviv δημιουργεί ένα αισθησιακό queer video clip με ένα τραγούδι των Irrepressibles.
L.A. Zombie Hardcore (Bruce LaBruce, 105’)
Η νεκροφαγία συναντά την φτώχεια σε αυτή την καλλιτεχνική πορνογραφική ταινία που διαδραματίζεται στους δρόμους του Λος Άντζελες, όπου ένα εξωγήινο zombie ανασταίνει τους νεκρούς. Το “L.A. Zombie” είναι μια από τις πιο σημαντικές ταινίες για τις χαμένες προσδοκίες και την βαρεμάρα της φτώχειας. Αισθητικά, η ταινία είναι ένα πολύ ασυνήθιστο υβρίδιο. Ο LaBruce χρησιμοποιεί digital μέσα για να μεταμορφώσει το τοπίο του Λος Άντζελες, χρησιμοποιώντας τα ηλιοβασιλέματα και τον φωτισμό του για να δημιουργήσει έναν τόνο απένταρης decadence. Θυμίζει πολύ τις επαναστατικές gay πορνογραφικές ταινίες του Joe Gage στα 70’s.
22.20
Καλοκαιρινό Ρομάντζο (Παναγιώτης Ευαγγελίδης, 50’)
Ένα ανάλαφρο και χιουμοριστικό βήμα προς την αποσύνδεση της απεικόνισης της σεξουαλικής πράξης από την φόρμα και την ρουτίνα αυτού που έχουμε μάθει να ονομάζουμε πορνογραφία, και μαζί ένα σχόλιο για την κοινωνία των ορισμών, των κατατάξεων, των απορρίψεων και των αποκρύψεων. Ένας μικρός καλοκαιρινός απογευματινός έρωτας.

00:00
Live Gay Sex Performances + Burger Project (live set)
Ο General ConZou, o Al the X-King, o Cosmic Communist και ο Mosch Holiday είναι οι Burger Project! Απίθανοι, ευρηματικοί, διασκεδαστικοί, ταλαντούχοι, αποδεικνύονται και αρκούντως... τολμηροί συμμετέχοντας στην πρώτη βραδιά του φεστιβάλ! Διασκευάζοντας πασίγνωστα τραγούδια, από ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης σκηνής, με έναν αναπάντεχο και ανατρεπτικό τρόπο, θα πλαισιώσουν το live τμήμα της συγκεκριμένης βραδιάς με ένα special mini live set, πότε παίζοντας ανάμεσα στις εμφανίσεις των performers και ενίοτε συνοδεύοντάς τους μουσικά στα shows τους!

Σάββατο 8 Ιανουαρίου
19.00
Septimana (Sylvain Cappeletto, 4’)
Ένα ιερόσυλο animation εμπνευσμένο από τον Μαρκήσιο Ντε Σαντ.
Graphic Sexual Horror (Anna Lorentzon & Barbara Bell, 86’)
Η αμφιλεγόμενη ιστορία του Brent Scott και της διαβόητης ιστοσελίδας του Insex.com για τις αρχές της πορνογραφικής ιντερνετικής επανάστασης. Το site αναρτήθηκε το 1997, ως ένα φόρουμ για πρακτικές ακραίου BDSM και σύντομα φάνηκε πόσο επικερδές μπορούσε να είναι. Αλλά οι διαχειριστές και τα μοντέλα έπρεπε να προσφέρουν ακόμη πιο σκληρά shows. Μια συναρπαστική μελέτη πάνω στην κυριαρχία, την υποταγή, τον πόθο, το εμπόριο, το ταμπού και την λογοκρισία.
20.30
Dolls Fit (Julie Simone, 2 ‘)
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας μπάλας και μιας Barbie; Η Barbie χωράει παντού.
Revanche I (Franzy Millarse, 5’)
Η απόλυτη φαντασίωση ενός άντρα που θέλει να τον πάρει με strap on από μια γυναίκα πραγματοποιείται σε αυτή τη μικρού μήκους ταινία.
Much More Pussy! (Emilie Jouvet, 90’)
Το Much More Pussy! είναι η πορνογραφική εκδοχή του “Too Much Pussy! Feminist Sluts in The queer X Show”. Είναι μια μη λογοκριμένη εκδοχή ενός sexy road-movie, ένα hardcore ντοκιμαντέρ για τις περιπέτειες της καλλιτεχνικής ομάδας Queer X Show, καθώς ταξιδεύουν με ένα van σε όλη την Ευρώπη κάνοντας την performance τους. Η ομάδα αποτελείται από ακτιβίστριες, συγγραφείς, καλλιτέχνιδες, σεξολόγους και pornostars. Εκφράζουν διάφορες σεξουαλικότητες και φύλα. Οι Emilie Jouvet, Wendy Delorme, Judy Minx, Madison Young, Sadie Lune, Mad Kate και DJ Metzgerei μας παρουσιάζουν ένα φεμινιστικό μανιφέστο με μια θετική στάση ως προς το σεξ.
22.10
Judas & Jesus (Olaf Encke & Claudia Romero, 15’)
Ένα διασκεδαστικό animation που μας δείχνει με αστείο τρόπο την “κόντρα” μεταξύ του Ιούδα και του Χριστού.
Roulette Berlin (Courtney Trouble, 90’)
Η βραβευμένη σκηνοθέτιδα Courtney Trouble ταξιδεύει στο Βερολίνο για να μας παρουσιάσει το “Roulette: Berlin”, την τρίτη ταινία από την βραβευμένη σειρά ταινιών “Roulette”. Παρακολουθήστε τους Walter και Nikolaj να κάνουν άγριο αλλά και ρομαντικό σεξ την νύχτα του γάμου τους. Μια έντονη συνάντηση με την Killer αναγκάζει την pornostar Judy Minx να τρέχει πίσω στο Παρίσι. Οι Stud και Ju επιδεικνύουν απίστευτη δυναμική power play. Όταν τα φώτα σβήνουν, το ζευγάρι των Ena και GG ανάβουν σπίθες με τις δικές τους ερωτοτροπίες. Δε θα θέλετε να πείτε “Αντίο” σε αυτή την ερωτική Ευρωπαϊκή περιπέτεια που αποδεικνύει ότι το “queer sex είναι τόσο δύσκολο να το καθορίσεις όσο είναι και να το αγνοήσεις.”
23:45
Live Queer/Burlesque Sex Performances

Οι πόρτες ανοίγουν καθημερινά στις 18:30 και τα εισιτήρια κοστίζουν 15 €, τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλα οι προβολές, performances και live shows.
Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, πολύ κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 6944 814543. Website: www.gagarin205.gr
Υπενθυμίζουμε πως το Porn Film Festival αποκηρύσσει, κάθετα και οριζόντια, την παιδεραστία και την αναγκαστική πορνεία. Τασσόμαστε υπέρ κάθε μορφής sex μεταξύ συναινούντων ενηλίκων. Προσοχή: η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών. Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος.

πηγή : news247.gr

Oι οίκοι ανοχής του Αφγανισταν εναντίον της αποχώρησης των στρατιωτών.

Ενω οι Αμερικανοί αλλα και οι συμμαχικοί στρατιώτες στο Αγανιστάν ετοιμάζουν τα σχέδια τους για ολική αποχώρηση απο τη χώρα οι οίκοι ανοχής της περιοχής πιέζουν την τοπική κυβέρνηση να μήν αφήσει τους στρατιώτες να φύγουν.
Εκπρόσωπος τους δήλωσε οτι η αποχώρηση των στρατιωτών θα φέρει μεγάλη οικονομική καταστροφή στην περιοχή ενώ παράλληλα ανέφερε οτι τα σπίτια τους προσφαίρουν ένα ασφαλές περιβάλον στους στρατιώτες μακρυά απο βομβιστές αυτοκτονίας ενα περιβάλον οπου οι αντρες των δυναμεων μπορούνε να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν.
Η κυβέρνηση της χώρας δείχνει να συμφωνει με αυτές τις απόψεις μιας και πίσω απο τους οίκους ανοχής του αφγανιστάν εχει δημιουργηθεί μια ολόκληρη οικονομία στις τοπικές κοινωνίες που προμυθεύουν τους οίκους με προφυλακτικά, ποτά, αναψυκτικά.
Η αποχώρηση των στρατιωτών θα έχει σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο αυτων των δραστηριοτήτων ενω πολλοί στρατιώτες αν και θέλουν αν φύγουν για την πατρίδα τους παραδέχονται οτι με τα 20-30 δολλάρια που πληρώνουν σε αυτά τα σπίτια του έρωτα στη χώρα τους δεν πρόκειτε με τίποτα να έχουν αναλογες ερωτικές υπηρεσίες.

πηγή : www.thespoof.com

Πως κατασκευάζονται τα προφυλακτικά;... !!!

Προφυλακτικά: φοβερή εφεύρεση που μας προστατεύει από πολλά δεινά. Πώς όμως κατασκευάζονται και έχουν αυτές τις ιδιότητες; Ας δούμε!

Όλοι μας (ελπίζω!!) χρησιμοποιούμε τα προφυλακτικά σε... ευαίσθητες περιοχές!!
Άλλα ξέρουμε πως κατασκευάζονται;
Ή απλά τα εμπιστεύομαστε τυφλά;
Όπως όλοι γνωρίζουμε,είναι ευχαρίστηση να κάνουμε έρωτα. Άλλα τί γίνεται όταν δεν θέλουμε να κάνουμε... ανθρωπάκια;

Ο πιο διαδεδομένος τρόποςαντισύλληψης είναι το αντρικό προφυλακτικό.

Είναι μικρό σε μέγεθος ώστε να είναι διακριτικό, ειναι διασκεδαστικό επειδή έχει διάφορα χρώματα, γεύσεις κ υφές -υπάρχουν ακόμη και πορφυλακτικά που φωσφορίζουν στο σκοτάδι!!- και είναι...πιο φτηνά από πάνες, γάλατα, μπιμπερό, κούνιες και λοιπούς εξοπλισμούς!
Ας δούμε πώς κατασκευάζονται
Σαν πρώτη ύλη είναι το φυσικό latex το οποίο μαζεύεται κυρίως από τις εβέες(ένα δέντρο -από τον κορμό του).
Ύστερα η υγρή μορφή του latex επεξεργάζεται και μπαίνει σε ανάλογα καλούπια και παίρνει το γνωστό μας σχήμα!

Η όλη διαδικασία έχει τρία κυρίως στάδια και παίρνει πέντε με εφτά μέρες.

Για αρχή βάζουμε το φυσικό latex σε τεράστια καζάνια και προσθέτουμε αμμωνία για να μην μπερδευτεί το μείγμα, για να ξεκαθαρίσουμε το latex από τις υπόλοιπες ύλες που τυχόν έχουν μπει στο μείγμα.

Ύστερα εξάγουμε το μείγμα σε μεμβράνες πάχους 50 μικρόμετρων! Στο πρώτο στάδιο μετά την δημιουργία των μεμβράνων, τις παίρνουμε 2-2 και δημιουργούμε μία μεμβράνη πάχους 55 μικρόμετρων.

Για να το πετύχουμε αυτό, σε κάποιο καζάνι όπου το latex είναι ακόμα σε υγρή μορφή βυθίζουμε γυάλινα καλούπια.

Τα περνάμε μετά μέσα απο φούρνους για να αφαιρεθεί το πλεονάζον νερό.

Το ξαναβουτάμε στο μίγμα ώστε να πάρουμε και τη δεύτερη μεμβράνη και το "ψήνουμε" σε φούρνο στους 140 βαθμούς.

Σε αυτό το σημείο συντελείται βουλκανισμός. Όταν γίνει στέρεο το μείγμα μας τότε αφαιρείται από τα καλούπια με τη βοήθεια νερού που πέφτει με πίεση πάνω στο καλούπι.

Στο δεύτερο στάδιο επεξεργασίας προσθέτουμε διάφορα χημικά για να μην κολλήσει το προφυλακτικό είτε με τον εαυτό του είτε με τα τριγύρω του.

Ύστερα αποθηκεύεται για μερικές μέρες μέχρι να κρυώσει εντελώς το latex.
Το τρίτο και σημαντικότερο στάδιο είναι ο ποιοτικός έλεγχος. Κάθε προφυλακτικό ελέγχεται ξεχωριστά και τα ελαττωματικά απομακρύνονται.
Πώς ελέγχουμε τα προφυλακτικά;
Το latex είναι μονωτής ρεύματος οπότε το τοποθετούμε -ανοιγμένο,ξετυλιγμένο- σε ένα υποκατάστατο και μέσα από ένα βουρτσάκι του διοχετεύουμε ηλεκτρισμο.

Αν περάσει το ρεύμα τότε είναι ελαττωματικο, υπάρχει τρύπα στη μεμβράνη, και απορρίπτεται.

Επίσης ελέγχεται και το σημείο θραύσης του, δηλαδή το φουσκώνουν ώστε να πολλαπλασιαστεί σε μέγεθος! Στο τέλος τα εναπομείναντα προφυλακτικα λιπαίνονται και συσκευάζονται.

Από εκεί και μετά μπορούμε να είμαστε σίγουροι κατα ένα τεράστιο ποσοστό πως δεν θα σπάσει!

Πολλή κατασκευαστική δουλειά για χρηση...μισης ωρας, δε νομίζετε;;; Αλλά αξίζει! :)

Σημείωση: Η διαδικασία κατασκευής και επεξεργασίας είναι παρμένη απο εργοστάσιο των προφυλακτικών DUREX

πηγή : alfanea.blogspot.com

Ντεβτάσι ή Ντεβατάσι-Τελετουργική πορνεία στις Ινδίες

Ντεβτάσι ή Ντεβατάσι είναι μια θρησκευτική συνήθεια στις περιοχές της νότιας Ινδίας, συμπεριλαμβανομένης και της Πολιτείας Άντχρα Μπραντές, όπου οι γονείς παντρεύουν μια από τις κόρες τους με μια θεότητα ή της κάνουν γάμο με ένα ναό. Αυτός o γάμος συνήθως τελείται πριν το κορίτσι φτάσει την εφηβεία και απαιτεί την κοπέλα να γίνει πόρνη για τα μέλη της ανώτερης κάστας της κοινότητας. Τέτοια κορίτσια είναι γνωστά ως νζοτζίνι. Τους απαγορεύεται να εισέλθουν σε ένα πραγματικό γάμο και εργάζονται ως πόρνες σε ναούς και λειτουργούν ως μέλη μιας θρησκευτικής τάξης. Σε πολλές περιπτώσεις, τα νεαρά κορίτσια και οι γυναίκες αυτές ωθούνται από ιερείς δήθεν για να εκτελούν τα καθήκοντα ως σύζυγοι των θεών αλλά τελικά καταντούν θύματα σεξουαλικής δουλείας για την ανώτερη κάστα και για τους πλούσιους αγρότες, τους εμπόρους και τους πολιτικούς. Αυτή η ανώτερη κάστα των ινδουιστών ιερέων είναι γνωστή ως Μπράχµαν και συμβαίνει επίσης να είναι και οι αρχιτέκτονες του ανελέητου συστήματος των καστών στις Ινδίες. Αυτοί οι «άγιοι άνθρωποι» προωθούν τέτοιες άφραγκες ινδουίστριες γυναίκες από τη χαμηλή κάστα σε «ιερή πορνεία», μέσω της διαδικασίας του Ντεβτάσι . Οι γυναίκες που ανοίκουν στο Ντεβτάσι γίνονται δούλες των Βραχμάνων ιερέων οι οποίες είναι και ιδιοκτησία τους και αποτελούν αντικείμενα σεξουαλικής συναλλαγής μεταξύ των ιδίων και άλλων πλούσιων ανδρών. Δεν έχουν δικαιώματα ως σύζυγοι ή ακόμη και ως σεξουαλικοί σύντροφοι. Αν μείνουν έγκυος, το παιδί δεν αναγνωρίζεται από τον Βραχμάνο πατέρα. Ακόμη δεν δίνεται ποτέ καμία επιλογή σε αυτές τις γυναίκες να αφήσουν αυτό το ποταπό επάγγελμα. Αντίθετα, εκπαιδεύονται ως σεξουαλικές σκλάβες για τη θρησκευτική τάξη των ινδουιστών, δηλαδή των Βραχμάνων. Η παιδική πορνεία είναι κοινωνικά αποδεκτή σε ορισμένα τμήματα της ινδικής κοινωνίας μέσω αυτής της συνήθειας του Ντεβτάσι. Μικρά κορίτσια δίνονται στους θεούς για να γίνουν θρησκευτικές πόρνες. Πιστεύεται ότι υπάρχουν περίπου 3,300 πόρνες Ντεβτάσι στη Πολιτεία Μπελκγουάμ από μόνη της .Οι επαρχίες που συνορεύουν με την Μαχαράστρα και την Καρνατάκα είναι γνωστές ως " ζώνη των Ντεβτάσι". Οι γυναίκες που ανοίκουν στο Ντεβτάσι είναι αφιερωμένες στην πορνεία στο όνομα της θεάς Γιελλάμμα. Στους ναούς, ένα κορίτσι Ντεβτάσι συνήθως θα αποκτήσει ένα "προστάτη" από την υψηλή κάστα των Βραχμάδων μετά την τελετή για το ξεπαρθένεμα της. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων η μαστροπεία των Βραχμάνων ιερέων επιτυγχάνεται κατά την ίδια στιγμή αυτής της τελετής για αφοσίωση της κοπέλας στο ναό. Ο "προστάτης" της κοπέλας που διασφαλίζει το δικαίωμα αυτό αφού περάσει το πρώτο βράδυ μαζί της, μπορεί να διατηρήσει μια μόνιμη σχέση με την κοπέλα μέσω της καταβολής ενός ορισμένου προσυμφωνημένου χρηματικού ποσού στον ναό, ή η σχέση μπορεί να διατηρηθεί για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα έναντι πληρωμής ή απλά αυτή η σχέση μπορεί να λήξη μετά την τελετή του ξεπαρθενέματος της. Μια μόνιμη σχέση με ένα "προστάτη" δεν απαγορεύει στο κορίτσι από το να διασκεδάζει άλλους πελάτες, εάν δεν οριστεί διαφορετικά. Σε περίπτωση που η κοπέλα ψυχαγωγεί άλλους άνδρες, αυτοί θα πρέπει να φύγουν από το σπίτι του κοριτσιού, όταν ο "προστάτης" της επιστρέψει. Έτσι, αυτά τα κορίτσια είναι μια πηγή εσόδων για το ναό - μια τελετουργική μορφή πορνείας. Η συνήθεια αυτή ήταν νόμιμη στην Ινδία μέχρι και το 1988, ωστόσο εξακολουθεί να υφίσταται μέχρι σήμερα. Η κυβέρνηση της Ινδίας μπορεί να έλαβε κάποια μέτρα για την εξάλειψη της, αλλά φαίνεται ότι τα μέτρα αυτά δεν είναι επαρκή. Σήμερα υπάρχουν περίπου πενήντα χιλιάδες γυναίκες Ντεβτάσι στη χώρα

πηγή : magikoserotismos.blogspot.com

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Kαλά Χριστούγεννα!!!!

Οι γιορτες πλησιάζουν και όλα τα κορίτσια του studio σας έυχονται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!

Η τεχνολογία είναι ο μεγάλος εχθρός του σεξ!

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Telegraph, το 28% των γυναικών στη Βρετανία υποστηρίζουν ότι το ίντερνετ, τα email και τα κινητά iPhone και BlackBerry, τους έχουν καταστρέψει την ερωτική ζωή.

Μήπως έχετε παρατηρήσει μια κάμψη στην ερωτική σας ζωή; Και μήπως ο καλός σας έχει πρόσφατα αποκτήσει το νέο hot gadget που λέγεται iPhone και δεν το αφήνει λεπτό από τα χέρια του; Ε τότε εάν συσχετίσετε τα δύο αυτά γεγονότα πήρατε την απάντηση που θέλατε για το που οφείλεται το πάγωμα της σχέσης σας τον τελευταίο καιρό, στο iPhone!

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Telegraph, το 28% των γυναικών στη Βρετανία -όπου διεξήχθη και η έρευνα- τα ρίχνουν στο ίντερνετ, στα email και στα κινητά iPhone και BlackBerry επειδή όπως λένε τους έχουν καταστρέψει την ερωτική ζωή. Και αυτό συμβαίνει γιατί τέτοιου είδους συσκευές είναι μικρές στο μέγεθος με αποτέλεσμα οι άνδρες να τις μεταφέρουν παντού ακόμα και στο κρεβάτι τους.

Τώρα που μπορούν να τσεκάρουν ξαπλωτοί και χαλαροί τα email τους, να παίξουν παιχνίδια, να σερφάρουν στο ίντερνετ, να δουν ταινίες, να συνομιλήσουν με τους φίλους τους και τόσα άλλα ποιος έχει ανάγκη από σεξ; Προφανώς οι γυναίκες τους που γκρινιάζουν να κλείσουν τα κινητά και να τις πάρουν μια αγκαλιά. Σίγουρα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στα τεχνολογικά gadget παρά στο άλλο τους μισό και αυτό συχνά έχει ολέθριες συνέπειες για τη σχέση.

Ο μόνος τρόπος για να βελτιωθεί η σχέση είναι είτε η απεξάρτηση από την τεχνολογία, πράγμα δύσκολο, είτε να της κάνετε δώρο ένα iPhone για να έχει και αυτή κάτι να ασχολείται.

πηγή : www.dailyfucks.gr

Sex trends 2011: ο,τι πιο καινουριο κυκλοφορει για το σεξ

Date sites
Ολοένα και περισσότερα άτομα στρέφονται στο διαδίκτυο για να βρουν την ιδανική γυναίκα. Γιατί όχι κι εσύ; Θα μου πεις κουτσός ή στραβός είμαι για να μην ρίξω μια γκόμενα με τον παραδοσιακό τρόπο; Τίποτα από τα δύο δεν είσαι. Αν σου έλεγα όμως ότι τα περισσότερα μέλη είναι γυναίκες, σίγουρα θα το ξανασκεφτόσουν. Μάλιστα θα βρεις site για όλα τα γούστα. Ελεύθερες, χωρισμένες, παντρεμένες. Δεν σου κοστίζει τίποτα να γραφτείς σε κάποιο από αυτά και φυσικά δεν έχεις και τίποτα να χάσεις. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να βρίσκεται αυτό που ψάχνεις.

Πάει η 69, έρχεται η 77
Δεν ξέρω γιατί ρε παιδιά αλλά την χρονιά που πέρασε έγινε ο κακός χαμός με την 69. Ήθελα να ξέρα, τώρα το ανακαλύψατε το στοματικό; Πάει όμως η μπογιά της πέρασε και από trendy κατατάσσεται πλέον στις old time classic στάσεις. Τη θέση της παίρνει η 77. Δεν περιέχει στοματικό, υπόσχεται όμως τρελούς οργασμούς για τις κυρίες σας. Είναι το γνωστό κουτάλι, η γνωστή αγκαλίτσα στο πλάι με θέα την πλατούλα της. Όλο και περισσότερες γυναίκες την ζητάνε μιας και έτσι έχεις απευθείας πρόσβαση στο σημείο G. Άσε που είναι και ιδανική για σεξ κατά τη διάρκεια της νύχτας στο μισοκοιμισμένο ή ακόμα και το πρωί που θα ξυπνήσετε αγκαλιά.

Eco-sex
Το βουκολικό επανέρχεται στη μόδα. Όχι, δεν χρειάζεται να ντυθείς τσοπάνης και να πάρεις τα βουνά. Η μόδα ξεκίνησε μιας και οι περισσότεροι νέοι σήμερα ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και γράφονται σε ανάλογες οργανώσεις-ομάδες. Γιατί λοιπόν να μην συνδυάσεις την δενδροφύτευση με σεξ; Πάρε λοιπόν την καλή σου φέτος και… ξέρεις τι λέει ο σοφός λαός μας. Εμείς οι βλάχοι, όπου λάχει. Ακόμα όμως και η βιομηχανία των sex-toys γίνετε eco-friendly. Παιχνίδια και αξεσουάρ κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον εμφανίζονται στα ράφια των sex-shop. Μην διστάσεις να τ’ αγοράσεις, δεν θα σ’ απογοητεύσουν.

Sexting
Η τεχνολογία μπαίνει και στην σεξουαλική σου ζωή. Το sexting είναι η νέα μόδα σεξ στα ζευγάρια και όχι μόνο. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από το κινητό σου τηλέφωνό. Ερωτικά μηνύματα κατά την διάρκεια της ημέρας με σύντροφό σου είναι ότι πρέπει για να προετοιμαστείτε για το βράδυ. Πες της τι θες να σου κάνει ή τι θα της έκανες εσύ αν την είχες μπροστά σου εκείνη τη στιγμή. Συνήθως τα μηνύματα είναι σύντομα και περιεκτικά. Άσε που επειδή δεν υπάρχει οπτική επαφή, οι ντροπές χάνονται και έτσι νιώθετε και οι δύο απελευθερωμένοι από ταμπού. Ιδανικό εργαλείο για όσους θέλουν ν’ ανανεώσουν τη σχέση τους.

Sex-athlon
Ο πλέον γνωστός μαραθώνιος του σεξ-συνήθως διεξάγεται Κυριακές. Οι γρήγοροι ρυθμοί στην καθημερινότητα, το άγχος και το στρες είναι οι λόγοι που το sex-athlon έγινε της μόδας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις την Κυριακή με την κοπέλα σου και μαζί να χαλαρώσεις. Έχε στο μυαλό σου ότι η διάρκεια κάτω των τεσσάρων ωρών είναι φάουλ. Από τέσσερις ώρες και πάνω, τουλάχιστον πέντε διαφορετικές στάσεις και σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Αυτός είναι ο επίσημος ορισμός του sex-athlon για να μην μπερδεύεσαι.

Interactive porn
Είναι η νέα μόδα στο πορνό. Γιατί να κάθεσαι να βλέπεις την τσοντούλα σου αμέτοχος; Με τα διαδραστικά παιχνίδια πορνό μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ στην ιστορία. Ήδη από τον Γενάρη που μας πέρασε η Nintendo wii κυκλοφόρησε τέτοιου είδους παιχνίδια. Με το ειδικό τηλεχειριστήριο Wiibrator μπορείς να μπεις κι εσύ στο παιχνίδι δημιουργώντας την δική σου ιστορία και χαρίζοντας στην «παρτενέρ» σου την απόλαυση που ψάχνει.

Sex toys
Πέρα από τα eco-friendly που αναφέραμε προηγουμένως, έρχονται και τα μοδάτα. Βλέπεις έρευνες έδειξες ότι οι περισσότεροι που αγοράζουν σεξουαλικά βοηθήματα, είναι οι γυναίκες. Άρα και η βιομηχανία του σεξ στρέφεται στην μόδα. Περίεργα χρώματα, σχήματα, στρας κτλ. Όποτε αν σου έρθει η καλή σου με έναν δονητή για να παίξετε, μην τρομάξεις. Και προς θεού μην το δεις σαν απειλή. Δεν το έφερε για να σ’ αντικαταστήσει, απλά για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Άλλο ένα που συνήθως αγοράζουν οι γυναίκες είναι τα λάδια-λιπαντικά. Ιδανικά για μασάζ σε όλες τις περιοχές. Αγγιχτείτε ελεύθερα λοιπόν φέτος.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

19/12/10 Photo of the day!!!

Άντζελα - Μαρίνα !!!

Κάνουν μεροκάματα στη «βιομηχανία» του σεξ

Η ανεργία και οι χαμηλοί μισθοί αναγκάζουν όλο και περισσότερους νεολαίους να στραφούν στην παροχή... σεξουαλικών υπηρεσιών για να συμπληρώσουν άκοπα το εισόδημά τους.

Η 22χρονη Σόφι, φοιτήτρια σε δραματική σχολή, φοράει το δικτυωτό της καλσόν, τα ψηλά της τακούνια, την αποκαλυπτική μίνι φούστα, την ακόμη αποκαλυπτικότερη μπλούζα, ρίχνει μια τελευταία ματιά στον καθρέπτη και αφού σκεπαστεί με μια γκαμπαρντίνα, φεύγει για το προγραμματισμένο ραντεβού της με... τον πελάτη.

Το πρωί φοιτήτρια και το βράδυ... ιερόδουλη, η Σόφι είναι μία από τις ολοένα και περισσότερες Ευρωπαίες, Καναδές, Αμερικανίδες, ακόμη και Κινέζες σπουδάστριες οι οποίες στρέφονται στη βιομηχανία του σεξ (υπηρεσίες μασάζ, στριπτίζ, γυμνές φωτογραφήσεις, ερωτικές ταινίες, πορνεία) για να χρηματοδοτήσουν τις ολοένα ακριβότερες σπουδές τους.

Ενδεικτικά, το 16,5% των Βρετανών φοιτητών δηλώνει πως θα εργαζόταν στη βιομηχανία του σεξ και το 11% αυτών πως θα έπιανε δουλειά ως «συνοδός», προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί οικονομικά στις απαιτήσεις της ανώτατης εκπαίδευσής του. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου και δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Sex Education».

Αυξημένα έξοδα
Οσο για τους Βρετανούς που έχουν, υπό το οικονομικό βάρος των σπουδών τους, ήδη περάσει από τη θεωρία στην (ερωτική) πράξη, αυτοί φέρονται να έχουν υπερδιπλασιαστεί σε αριθμό την τελευταία δεκαετία. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση εάν γνωρίζουν συμφοιτητές τους που να εργάζονται στην ερωτική βιομηχανία, το ποσοστό των σπουδαστών που απαντά θετικά αυξήθηκε από 3% που ήταν το 1999 σε 25% το 2010 και συνεχίζει να ανεβαίνει.

«Περιμένουμε πως ο συγκεκριμένος αριθμός θα συνεχίσει να αυξάνεται, όσο αυξάνονται τα φοιτητικά έξοδα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ψυχολόγος του λονδρέζικου Πανεπιστημίου Κίνγκστον και επικεφαλής της σχετικής έρευνας, Ρόναλντ Ρόμπερτς, για τον οποίο το πρόβλημα ξεκίνησε το φθινόπωρο του 1998, με την απόφαση της τότε κυβέρνησης των Εργατικών να επιβάλει δίδακτρα στα πανεπιστήμια και να αντικαταστήσει τα φοιτητικά βοηθήματα με φοιτητικά δάνεια. Ηταν να μη γίνει η αρχή.

Από τη στιγμή που έγινε, τα έξοδα δεν θα μπορούσαν παρά να ακολουθήσουν ανοδική πορεία. Χαρακτηριστικά, η εταιρεία ερευνών Push.co.uk υπολόγιζε το περασμένο καλοκαίρι (πριν από την ανακοίνωση των νέων αυξήσεων στα δίδακτρα) πως όσοι Βρετανοί πάρουν πτυχίο τον Ιούλιο του 2011, θα βγουν από το πανεπιστήμιο χρωστώντας περί τις 21.000 στερλίνες (25.000 ευρώ) έκαστος.

Οσο για τους ιθύνοντες της «ροζ» αγοράς, εκμεταλλευόμενοι την οικονομική αδυναμία των σπουδαστών σε συνδυασμό με την υπερπροβολή σεξουαλικών προτύπων, προσπαθούν να προσελκύσουν νέο αίμα με δόλωμα αγγελίες πολλά υποσχόμενες και συχνά παραπλανητικές.

«Θα μπορούσα να στοιβάζω προϊόντα σε σούπερ μάρκετ για πέντε στερλίνες την ώρα αλλά εγώ επέλεξα να κάνω μια δουλειά η οποία σου επιτρέπει να βγάζεις πολλά λεφτά σε μικρό χρονικό διάστημα και ταυτόχρονα να έχεις χρόνο για τις εργασίες», δήλωνε προ διετίας τους «Times» η Κάθριν, τότε δευτεροετής φοιτήτρια η οποία, εργαζόμενη ως ιερόδουλη δύο νύχτες την εβδομάδα, κέρδιζε πάνω από 3.500 ευρώ μηνιαίως.

Εγραψαν βιβλίο
Υπάρχουν και κάποιοι που προχώρησαν ακόμη παραπέρα μεταφέροντας την εμπειρία τους σε βιβλίο.

Η Γαλλίδα Laura D, φοιτήτρια ισπανικών και ιταλικών, ξεκίνησε να εργάζεται ως συνοδός στα 18 της.
Η Γερμανίδα Αλεξάντρα Αντεν, φοι­τήτρια Καλών Τεχνών, εργαζόταν ως ιερόδουλη για 6 χρόνια.
Η Ιταλίδα Σόνια Ρόσι, φοιτήτρια μαθηματικών, εργαζόταν ως πόρνη στο Βερολίνο.
Στη Γαλλία
Το πρωί φοιτητές, το βράδυ συνοδοί

Παρόμοια με τη Βρετανία είναι η κατάσταση και στη Γαλλία, όπου, σύμφωνα με υπολογισμούς της φοιτητικής ένωσης SUD, πάνω από 40.000 φοιτητές χρηματοδοτούν τις σπουδές τους (και πληρώνουν τα αστρονομικά ενοίκια σε πόλεις όπως το Παρίσι) προσφέροντας σεξουαλικού τύπου υπηρεσίες. Οι αστυνομικές Αρχές, από τη μεριά τους, υπολογίζουν το συγκεκριμένο πλήθος σε 15.000 με 20.000 άτομα. Ενδεικτικά, σε δημοσκόπηση που έγινε το 2006 στο Πανεπιστήμιο Paul Sabatier της Τουλούζης, από τους 30.000 φοιτητές οι 545 δήλωσαν πως είχαν σε κάποια φάση κάνει ένα πέρασμα από τη βιομηχανία του σεξ.

Ρωσία
Στην πορνεία από τα 15 τους για ένα... μπουκάλι βότκα

Σε ένα επάγγελμα όπως όλα τα υπόλοιπα, απαλλαγμένο από ενοχές, εξελίσσεται η πορνεία στη Ρωσία. Oπως αναφέρει το ρωσικό περιοδικό Ogoniok, πλέον το να εκδίδεται κάποιος δεν θεωρείται ανήθικο και κατακριτέο, αλλά μάλλον ένας τρόπος να κερδίζει χρήματα και να αποκτά αγαθά που η οικονομική κρίση δεν θα του επέτρεπε ούτε καν να ονειρευτεί.

Είναι εντυπωσιακά τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που επικαλείται το περιοδικό και σύμφωνα με την οποία το 61% των ερωτηθέντων γυναικών θεωρεί ότι είναι «παράλογο» να διατηρεί κανείς σχέσεις που δεν αποφέρουν υλικό όφελος.

Με βάση παλιότερη οικονομική μελέτη που έγινε για την πορνεία, υπολογίζεται ότι ο τζίρος της αγοράς σεξ στη Ρωσία ξεπερνά σήμερα τα 900 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που δεν θεωρείται εξωφρενικό για το μέγεθος της χώρας.

Ωστόσο -όπως επισημαίνει το άρθρο- ο παραπάνω «κύκλος εργασιών» αναφέρεται κυρίως σε εκδιδόμενες για τις οποίες η πορνεία είναι ο βασικός τρόπος να κερδίσουν τα προς το ζην, χωρίς να σημαίνει ότι το επιλέγουν οπωσδήποτε οι ίδιες, αφού είναι συχνό το φαινόμενο της βίαιης εξώθησης στην πορνεία.

Υπάρχουν όμως και πολλές γυναίκες ή άντρες που εκδίδονται περιστασιακά και δεν λαμβάνουν πάντα μετρητά για τις υπηρεσίες τους, αλλά μπορεί να πληρώνονται σε? είδος:. με ένα αυτοκίνητο, με μια εξυπηρέτηση όπως η αποπληρωμή ενός χρέους ή η προσφορά θέσης εργασίας.

Η εκπόρνευση δεν είναι μόνο επίπτωση της ανέχειας, αλλά και απόρροια της επιθυμίας για κατανάλωση, ακόμη και όταν το ταμείο είναι μείον. Το φαινόμενο είναι πιο έντονο μεταξύ των νέων που στρέφονται στην πορνεία για να εξασφαλίσουν αλκοόλ και ναρκωτικά. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ο μέσος ηλικιακός όρος των ατόμων που εκδίδονται έχει πέσει από τα 18 έτη στα 15 ή στα 14.

Πηγή : TNSite

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Συντηρητικές στο σεξ οι Ρωσίδες!!!

Δύο δεκαετίες μετά το τέλος της σεμνοτυφίας που είχε επιβάλει το Σοβιετικό καθεστώς οι Ρώσοι πολίτες ακόμα δεν μπορούν να εξοικειωθούν με τα ερωτικά βοηθήματα που εισάγονται από την Ευρώπη.

Παρά την «έκρηξη της ακολασίας» όπως ονομάστηκε η ερωτική επανάσταση των αρχών του ’90 στην Ρωσία, όταν η πορνογραφία και η πορνεία κατέκλυσαν την χώρα, οι σύγχρονοι πολίτες δεν δείχνουν διάθεση να ακολουθήσουν το ρεύμα αυτής της επανάστασης.

Ενώ στην τηλεόραση τα ερωτικά υπονοούμενα είναι στην καθημερινή διάταξη, τα περιοδικά είναι γεμάτα από παρόμοιες σελίδες και οι νεαρές γυναίκες τολμούν να κυκλοφορούν προκλητικά ντυμένες στους δρόμους, στην πράξη τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

«Στην κρεβατοκάμαρα η φαντασία απουσιάζει εντελώς. Προσπαθούμε να διαφωτίσουμε τους πελάτες μας», λέει η Μπορίσοβα που εμπορεύεται γερμανικά σεξουαλικά βοηθήματα και συμπληρώνει «κανείς δεν γνωρίζει πώς να τα χρησιμοποιήσει».

«Οι άνθρωποι είναι πάντα φορείς της κουλτούρας της εποχής τους. Οι σημερινοί Μοσχοβίτες είναι τελείως διαφορετικοί, δεν έχουν τις προκαταλήψεις που είχαν οι γονείς τους», επισημαίνει ο σεξολόγος Σεργκέι Αρκάρκοφ.

πηγή : www.dailyfucks.gr

Περισσότερο σεξ θέλουν οι 90άρηδες

Οι άνδρες από 75 έως 90 ετών επιθυμούν πολύ περισσότερο σεξ από ότι εκτιμά η «κοινή γνώμη», σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αυστραλία.

Όπως φάνηκε από τη μελέτη, ένας στους τρεις άνδρες ηλικίας από 70 έως 90 ετών είναι σεξουαλικά ενεργός. Μάλιστα, δηλώνει ότι θα επιθυμούσε να κάνει πολύ περισσότερο σεξ και αρκετά πιο συχνά.

Οι ερευνητές τονίζουν ότι η ανδρική ορμόνη «τεστοστερόνη», συνδέεται άμεσα με το πόσο συχνά ένας άνδρας άνω των 75 ετών διατηρεί σεξουαλικές σχέσεις.

Η Zoe Hydeαπό το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας και οι συνεργάτες της μελέτησαν περισσότερους από 2.700 άνδρες ηλικίας από 75 έως 95 χρόνων, προκειμένου να συλλέξουν τις πληροφορίες για τη σεξουαλική τους ζωή.

Οι ερευνητές υπέβαλαν μία σειρά ερωτήσεων αναφορικά με την υγεία, τις σχέσεις και τη σεξουαλική δραστηριότητα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ένας στους τρεις ερωτηθέντες είναι σεξουαλικά ενεργός, δηλαδή έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά σεξ τον περασμένο χρόνο.


H μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Annals of Internal Medicine.

πηγή : ygeia.tanea.gr

Γειτονες παραπονούνται για κραυγες και σλαπίσματα που ακούγονται απο ενα διπλανό τους fetish club

Aγγλία - Warrington. Ενα fetish club με δικό του dungeon και πάγκους σλαπίσματος λειτουργεί δίπλα απο ενα σχολείο. Οι γείτονες παραπονούνται οτι συχνά ακούνε κραυγές και ηχους απο σλαπίσματα να βγαίνουν απο το club.
To Οld Βarn δίπλα απο το σχολείο St Mary's στο Warrington προσφαίρει αυταρχικά sessions τα απογεύματα ενω συχνά διορνανώνει και fetish party.
H Debbie Gleave μια γειτόνισσα του club λέει "Εχω παραπονεθεί για τη φασαρία τόσες φορές, τα παιδία μου φοβούνται να βγούνε και στο κήπο"
Το τοπικό όμως συμβούλιο λέει οτι ο χώρος δεν χρειάζεται άδεια για να λειτουργήσει ενω η αστυνομία αναφέρει οτι τίποτα παράνομο δεν συμβαίνει εκεί.
Ενας εκπρόσωπος του fetish club ανέφερε "είμαστε ανοιχτοί στο να συζητήσουμε οποιοδήποτε παράπονο"

πηγή : www.mirror.co.uk

THE Balmoral Hotel : Δεν θα ανεχτούμε την πορνεία

Σκωτία : Eνδιβούργο.
Μόλις η διέυθυνση ενος απο τα μεγαλύτερα και γνωστότερα ξενοδοχεία 5 αστέρων στο Ενδιβούργο του balmoral hotel ανακάλυψε οτι αρκετές high-class ιερόδουλες χρησιμοποιούσαν τα δωμάτια του μεσεωνικού ξενοδοχείου για να συναντιούνται με πελάτες τους αποφάσισε να πατάξει το φαινόμενο.
Το ξενοδοχείο ειναι επιπέδου lux και το προσωπικό πια θα ελέγχει τους επισκέπτες του ξενοδοχείου στο lobby και στους δημόσιους χώρους προσπαθόντας να αποτρέψει την είσοδο τέτοιον γυναικών μεσα στο ξενοδοχείο.

πηγή : news.scotsman.com

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης πρωταγωνιστεί η δασκάλα!

Tο εκπαιδευτικό σύστημα της Ουαλίας είναι χρόνια μπροστά καθώς το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης όχι μόνο γίνεται με πορνό βίντεο αλλά πρωταγωνίστρια είναι η ίδια η δασκάλα.

Κάτι τέτοιο νόμιζε η 45χρονη δασκάλα δημοτικού Τζέιν Μόιλ, η οποία είχε στο ενεργητικό της 80 ταινίες home made πορνό με συμπρωταγωνιστή τον 49χρονο άνδρα της Κόλιν, επίσης δάσκαλο.

Η ταινίες διαδραματίζονταν άλλες φορές σε πάρκα, άλλες στον κήπο του ζευγαριού και άλλες σε κάθε πιθανό μέρος στο σπίτι τους (δωμάτιο, μπανιέρα, κουζίνα) και τις ανέβαζαν σε γνωστό πορνό σάιτ.

Όσοι ήθελαν να δουν τις ταινίες πληρώνοντας κάποια χρήματα και είχαν τη δυνατότητα να δουν τη διασκεδαστική δασκάλα σε μαθήματα σεξ.

Όλα αυτά έγιναν γνωστά όταν βρέθηκαν τα αντίγραφα που η 45χρονη κρατούσε στον υπολογιστή του σχολείου.

Η δασκάλα κατηγορείται για επαγγελματικό παράπτωμα. Στη διάρκεια της πειθαρχικής ακρόασης στο Γενικό Συμβούλιο Διδασκαλίας της Ουαλίας αποφασίστηκε η διαγραφή της από το μητρώο διδασκαλίας.

Η 45χρονη είπε πως δεν γνώριζε ότι οι ταινίες ήταν αποθηκευμένες στον φορητό υπολογιστή που χρησιμοποιούσε στο σχολειό. «Το βίντεο γυρίστηκε για ιδιωτική χρήση. Δεν γνώριζα ότι ο σύζυγός μου τα είχε πουλήσει», δήλωσε η δασκάλα.

Ο Κόλιν τόνισε ότι η γυναίκα του δεν γνώριζε ότι είχε ανεβάσει τις ταινίες στο πορνό σάιτ.

πηγή : www.dailyfucks.gr

Σέξυ τιμοκατάλογος!


πηγή : www.blogotsarka.gr

17/12/10 Photo of the day!!!

Μπέτυ

Το πολύ σεξ βλάπτει σοβαρά την υγεία των ανδρών;

Τελικά πόσο σεξ πρέπει να κάνουμε για να είμαστε υγιείς; Λίγο ή πολύ; Κάθε μέρα δύο με τρεις φορές ή μερικές μέρες μέσα στην βδομάδα; Μπέρδεμα μεγάλο. Οι επιστήμονες δίνουν τις δικές τους απαντήσεις.
Μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο στον προστάτη έχουν οι άνδρες με έντονη σεξουαλική δραστηριότητα στην ηλικία των 20 και των 30 χρόνων. Η πρώτη έρευνα που υποστηρίζει ότι το πολύ σεξ μπορεί να βλάψει την υγεία οφείλεται στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, επιστημονική ομάδα του οποίου εξέτασε 800 άνδρες σχετικά με το πόσο συχνά έκαναν έρωτα ή αυνανίζονταν.

Οι μισοί από αυτούς είχαν προσβληθεί από καρκίνο του προστάτη, ενώ οι υπόλοιποι δεν είχαν εμφανίσει αυτή την ασθένεια.

Η επιστημονική ομάδα του πανεπιστημίου με επικεφαλής την Πολυξένη Δημητροπούλου εξέτασε διάφορες παραμέτρους στους 800 άνδρες, όπως τις σεξουαλικές τους συνήθειες, τον αριθμό των συντρόφων τους και αν είχαν προσβληθεί από κάποιο αφροδίσιο νόσημα. Περίπου και στις δύο ομάδες, το 59% δήλωσε ότι έκανε σεξ 12 φορές τον μήνα στην ηλικία των 20 ετών.

Το ποσοστό αυτό γινόταν 48% στην ηλικία των 30, 28% στα 40 και 13% στο 50ό έτος της ηλικίας. Σχεδόν τα δύο πέμπτα της ομάδας που είχε εμφανίσει καρκίνο του προστάτη είχαν τουλάχιστον έξι συντρόφους στη ζωή τους. Από την υγιή ομάδα το ποσοστό αυτό ήταν 30%, ενώ οι περισσότεροι είχαν έως δύο συντρόφους στη ζωή τους.

Τέλος το 40% της πρώτης ομάδας είχε τουλάχιστον είκοσι σεξουαλικές επαφές τον μήνα στην ηλικία των 20, ενώ στη δεύτερη ομάδα το ποσοστό αυτό ήταν 32%. Το χάσμα αυτό έκλεινε όσο μεγάλωναν σε ηλικία οι ερωτηθέντες, γεγονός που σημαίνει ότι η διαφορά ήταν μεγαλύτερη στις μικρότερες ηλικίες.

Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο καρκίνος του προστάτη ενδεχομένως συνδυάζεται με τα επίπεδα ορμονών που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του σεξ, τα οποία είναι υψηλότερα στους ανθρώπους με συχνότερες σεξουαλικές επαφές.

«Φαίνεται ότι οι σεξουαλικές ορμόνες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση του καρκίνου του προστάτη», σημειώνει η δρ Πολυξένη Δημητροπούλου. Όπως προσθέτει πάντως, δεν είναι σαφές για ποιο λόγο η σύνδεση ανάμεσα στη σεξουαλική δραστηριότητα και τον καρκίνο του προστάτη αδυνατίζει με το πέρασμα του χρόνου.

Άλλες μελέτες, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι η σεξουαλική δραστηριότητα απελευθερώνει τοξίνες από τον προστάτη αδένα.

πηγή : www.newsit.gr

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

16/12/10 Photo of the day!!!

Aλίκη!!!

Νέα έπιπλα δωματίου 3!!!


Είναι τα νέα έπιπλα του δωματίου 3 του studio.
Μετα την εξοπλισμένη ντουλάπα με όλα τα ανάλογα αξεσουάρ......
Το δωμάτιο 3 απέκτησε έναν όρθιο σταυρό για παιχνίδια δεσίματος και έναν πρωτότυπο πάγκο βασανιστηρίων με πολλές χρησεις ειδικά σε παιχνίδια με δονητές και strapon

Kama Sutra, το βιβλίο του σεξ

Τα κείμενα του Mallanaga Vatsyayana, συγγραφέα του περίφημου συγγράματος Kama Sutra, είναι -χωρισμένα σε επτά μέρη- και αναλύουν:
* Τις προτεραιότητες της ζωής και την απόκτηση της «γνώσης»
* Τη σεξουαλική ένωση (την διέγερση της επιθυμίας, τους τύπους εναγκαλισμών και φιλιών, τις 64 συνολικά στάσεις συνουσίας και πολλά άλλα)
* Την απόκτηση θηλυκής συζύγου και τους τρόπους συμπεριφοράς
* Την σύζυγο (ή τις συζύγους αν είναι πολλές)
* Τις συζύγους άλλων ανθρώπων
* Τις εταίρες και πώς πρέπει να επιλέγουμε εραστές
* Τα μέσα που πρέπει να χρησιμοποιούμε για να προσελκύουμε άλλους ανθρώπους
Οι πολυσυζητημένες στάσεις, λοιπόν, της σεξουαλικής πράξης αποτελούν μέρος μόνο του συνόλου. Σημασία έχουν όλα αυτά που προηγούνται. Το Kama Sutra κάνει σαφές ότι πριν την πράξη πρέπει να δίνουμε σημασία σε κάθε εκατοστό του σώματος του/της συντρόφου μας. Να δίνουμε μεγάλη σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια και μικρότερη στην ίδια την πράξη. Η πράξη άλλωστε πρέπει να αποτελεί απόλαυση από το πρώτο λεπτό, γι’ αυτό αφυπνίστε αμέσως όλες τις αισθήσεις σας: Μυρίστε, γευτείτε, αγγίξτε, ακούστε και δείτε τον/την σύντροφό σας και επιτρέψτε τους να κάνουν και εκείνοι το ίδιο. Αλλά πρώτα από όλα προετοιμαστείτε για τη μοναδική αυτή εμπειρία, γνωρίζοντας τους εαυτούς σας.
Σύμφωνα με το Kama Sutra, ο άνδρας και η γυναίκα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Ο άνδρας μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ως «λαγός», ως «ταύρος» και ως «άλογο», ανάλογα με το μέγεθος του… φαλλού του. Αλλά και η γυναίκα κατηγοριοποιείται ως «ελαφίνα», ως «φοράδα» ή ως «ελεφαντίνα», ανάλογα με το βάθος του κόλπου της. Έτσι, μπορούν να υπάρξουν τρεις αναλογικές ενώσεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι (ανάλογα με τα μεγέθη και τα βάθη τους) και έξι μη αναλογικές (μπορούμε όλοι να κατανοήσουμε την αντιστοιχία).Ως εκ τούτου -σύμφωνα πάντα με το Kama Sutra- όπως διαφέρουν τα μεγέθη έτσι διαφέρει και ο βαθμός επιθυμίας αλλά και τα σαρκικά ένστικτα. Στα αναλογικά ζευγάρια, λοιπόν, η επιθυμία μπορεί να είναι μικρή, μέτρια και έντονη. Στα μη αναλογικά, ένας άνδρας μικρής επιθυμίας μπορεί να βρεθεί με μία γυναίκα μέτριας ή έντονης, ένας άνδρας μέτριας επιθυμίας μπορεί να βρεθεί με μία γυναίκα μικρής ή έντονη κ.ο.κ. Για παράδειγμα, ένας άνδρας μικρού πάθους είναι αυτός που οι επιθυμίες του τη στιγμή της πράξης δεν είναι υψηλές, που η εκσπερμάτωσή του είναι… ανεπαρκής και που δεν είναι πρόθυμος να «αγγίζεται» από την σύντροφό του. Στις άλλες περιπτώσεις οι αντιδράσεις του άνδρα αυξάνονται σε μέτριες και έντονες. Προσοχή: Ο βαθμός επιθυμίας δεν μεγαλώνει ανάλογα με το μέγεθος ή το βάθος.Το ενδιαφέρον με το Kama Sutra, αν κρίνει κανείς από την εποχή που γράφτηκε, είναι ότι είναι δίκαιο ως προς την αγάπη και τον έρωτα, τονίζοντας ότι μόνο άπαξ και οι δύο σύντροφοι φτάσουν στην κορύφωση μπορεί να ολοκληρωθεί η πράξη. Και παρόλο που η πράξη μπορεί να συντελείται ανάμεσα σε δύο «μη αναλογικούς» συντρόφους, με το χρόνο όλα διορθώνονται. Δηλαδή, την πρώτη φορά που ένα ζευγάρι θα κάνει σεξ, η επιθυμία είναι έντονη αλλά ο χρόνος μικρός. Τη δεύτερη φορά, όμως, θα συμβεί το ανάποδο. Για τις γυναίκες, όμως, το Kama Sutra λέει ότι την πρώτη φορά το πάθος τους θα είναι μικρό και η ο χρόνος τους μεγάλος, ενώ όσο θα επαναλαμβάνεται η πράξη, το πάθος τους θα εντείνεται και ο χρόνος τους θα μικραίνει.Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο του βιβλίου είναι το ότι χωρίζει τον τρόπο που αγαπάμε σε τέσσερις κατηγορίες. Υπάρχει, λοιπόν: * Αγάπη που αποκτάται από συνήθεια –αν κάνεις κάτι πολλές φορές το συνηθίζεις και έτσι το αγαπάς. * Αγάπη που προκύπτει από την φαντασία –αν ήθελες πάντα να είσαι με κάποιον/-α σύντροφο και ποτέ δεν τα κατάφερες θα τον/την σκέφτεσαι σε φανταστικά σενάρια και έτσι θα τον/την αγαπήσεις. * Αγάπη που προκύπτει από την πίστη –αμοιβαία και μοιρασμένη αγάπη που προκύπτει από το να θεωρούμε ότι ο/η σύντροφός μάς μας ανήκει. * Αγάπη που προκύπτει από την αντίληψη εξωτερικών στοιχείων –αν μία πανέμορφη εικοσάχρονη έχει σχέση με έναν 50χρονο, που οδηγεί Ferrari και της χαρίζει διαμάντια και γούνες, ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, όπως είπαμε, το Kama Sutra δίνει μεγάλη σημασία στις αγκαλιές, ως βασική προϋπόθεση «προθέρμανσης» πριν την πράξη. Οι αγκαλιές χωρίζονται και αυτές σε κατηγορίες, ανάλογα με το αν απλά ακουμπάμε, πιάνουμε, τρίβουμε ή πιέζουμε το σώμα μας πάνω σε αυτό του συντρόφου μας και ανάλογα με το αν είμαστε όρθιοι ή ξαπλωμένοι. Θα ήταν υπερβολή να μπούμε σε λεπτομέρειες ως προς τις ακριβείς κινήσεις που περιλαμβάνει η κάθε αγκαλιά. Αξίζει, όμως, να τονίσουμε ότι η αγκαλιά παίζει τεράστιο ρόλο στη μακροβιότητα μιας σχέσης και ότι μέσα από μια αγκαλιά γεννιέται και το πάθος που θα οδηγήσει στην πράξη. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, να αγκαλιάζετε συχνά το σώμα του/της συντρόφου σας.Τελευταίο βήμα πριν (και κατά τη διάρκεια) την πράξη: Το φιλί. Παρόλο που το στόμα είναι το συνηθέστερο σημείο φιλιού, το Kama Sutra ενθαρρύνει και τα φιλιά σε σημεία που τείνουμε να επισκεπτόμαστε σπανιότερα, όπως το κούτελο, τα μάτια, τα μάγουλα, το λαιμό και το στήθος, το εσωτερικό των μηρών, τα μπράτσα και τον αφαλό. Και φυσικά, υπάρχουν διάφοροι τρόποι αλλά και ρυθμοί με τους οποίους μπορεί να φιλήσει κανείς, ανάλογα με την ένταση που θέλει να εκφράσει (στα ευαίσθητα σημεία, βέβαια, προσέχουμε λίγο παραπάνω). Ταυτόχρονα με το φιλί, τα χέρια παίζουν το δικό τους ρόλο. Το «γρατζούνισμα» για παράδειγμα, μπορεί να θεωρείται γυναικεία «υποχρέωση» αλλά το βιβλίο ξεκαθαρίζει «Όποιες πράξεις κι αν κάνει ο ένας σύντροφος, οι ίδιες πρέπει να επιστρέφονται και από τον άλλο. Αν π.χ. η γυναίκα φιλά τον άνδρα, πρέπει να τη φιλήσει και αυτός, αν τον ‘χτυπάει’, πρέπει να την ‘χτυπήσει’ και αυτός.» Λίγος πόνος, λέει το βιβλίο, και μερικές «γρατσουνιές αγάπης» μπορούν να διεγείρουν ακόμα περισσότερο τον/την παρτενέρ.Υπάρχουν πολλές στάσεις του Kama Sutra που προτείνει το Τάντρα (και δεν θα αναλύσουμε εδώ), αλλά το σημαντικότερο κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η μόνιμη οπτική επαφή και η πλήρης διαύγεια όλων των αισθήσεων. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και μέσα από αυτά μπορούμε να περάσουμε όλα τα μηνύματα αγάπης χωρίς να μιλάμε. Η βραδύτητα έχει ιδιαίτερη σημασία και το κάθε άγγιγμα πρέπει να γίνεται προσεκτικά και με νόημα. Το ίδιο καθυστερημένα πρέπει να έρχεται και η κορύφωση, αφού πριν από αυτήν η ενέργεια πρέπει να έχει μεταδοθεί σε κάθε άλλο σημείο του σώματος. (Το ταντρικό σεξ για όσους ξέρουν να το εξασκούν διαρκεί αρκετές ώρες, ενώ πολλοί δεν ολοκληρώνουν καν). Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ολόκληρη η ύπαρξή μας και η ψυχή μας πρέπει να παρασύρονται και να αφοσιώνονται στη διαδικασία.

πηγή : magikoserotismos.blogspot.com

Sex και τηλεόραση. Ποιές εκπομπές είναι επικίνδυνες για τη σεξουαλική μας ζωή!

Ποιες εκπομπές μπορούν να σου αυξήσουν την όρεξη σου για σεξ;
Σίγουρα η οικονομική κρίση, οι φουσκωμένοι λογαριασμοί, τα δάνεια μπορούν να επηρεάσουν την σεξουαλική μας ζωή και να μειώσουν την διάθεσή μας για sex! To λένε οι έρευνες, το καταλαβαίνουμε και μεις...

Η τηλεόραση όμως; Το ...μαγικό κουτί που είναι 24 ώρες την ημέρα μέσα στο σπίτι μας και στη ζωή μας πως μπορεί να ...μπει και στο κρεββάτι μας;

Οι ειδικοί λένε ναι! Μια πολιτική εκπομπή ή οι ειδήσεις που θα παρακολουθήσεις στη τηλεόραση μπορεί να μειώσει τη λίμπιντό σου σε ποσοστό 84%!

Αντίθετα οι εκπομπές lifestyle, τύπου reality με πιπεράτα σχόλια και οπτική κλειδαρότρυπας, μπορούν να αυξήσουν τη διάθεσή σου έως και 56%!

Εκεί όμως που θα θες να κάνεις sex...οπωσδήποτε, είναι αν παρακολουθείς στην τηλεόραση εκπομπές χιουμοριστικές, σάτιρας και γέλιου! Η διάθεση για σεξουαλικά παιχνίδια σε αυτή την περίπτωση, αυξάνεται κατά 77%

Με λίγα λόγια, και με λίγη δόση χιούμορ, αν βλέπεις συνέχεια πολιτκές εκπομπές και ειδήσεις, ξέχνα τις τις συχνές και ...καλές ερωτικές συνευρέσεις... Αντίθετα αν βλέπεις εκπομπές "ανάλφρες" και κυρίως εκπομπές σάτιρας και γέλιου θα κάνεις...πάρτυ και στο... κρεββάτι!

Διάβασε αναλυτικά την έρευνα που έκανε έκανε η Ε.Μ.Α.Σ (Εταιρεία μελέτης της ανθρώπινης σεξουαλικότητας) και έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον!

Οι πολίτες φαίνεται να αντιμετωπίζουν το πολιτικά ορθό και το καθωσπρέπει αδιάφορα τουλάχιστον σε σχέση με τη libido. Αντίθετα με το περιθωριακό, το επιπόλαιο και ότι έχει σχέση με την ελαφρότητα της κοινωνικής ζωής – εξού και η αβάστακτη ελαφρότητα του είναι – η libido φαίνεται να απογειώνεται.

Πιο αναλυτικά:

Οι εκπομπές που κινούνται στην ορθή πολιτική θέση (ειδήσεις, πολιτική, ρεπορτάζ) επηρεάζουν αρνητικά τη libido σε ποσοστό 84%, ενώ μόνο το 16% του δείγματος επηρεάζεται θετικά. Η ερμηνεία είναι πως η αγριότητα και η πρωτόγονη ουσία της libido δεν έχει σχέση με τον πολιτικά ορθό και ξύλινο λόγο. Ο πολιτισμός ως οικοδόμημα εξάλλου όπως είπε και ο Φρόιντ καταπιέζει τα ένστικτα και την αγριότητα της σεξουαλικής επιθυμίας.

Οι εκπομπές με πιπεράτα σχόλια και οπτική κλειδαρότρυπας όπως και οι εκπομπές reality (τα τηλε-σκουπίδια όπως ονομάζονται) που θα περίμενε κανείς να ρίχνουν την libido πολύ περισσότερο, φαίνεται ότι την ανεβάζουν σημαντικά, αφού το 56% απαντά πως επηρεάζεται θετικά. Όσο και να μοιάζει παράδοξο αυτό, ερμηνεύει την διφυή φύση του ανθρώπου, από τη μια τα υψηλά και ιδεώδη, αλλά και τα ταπεινά και γελοία που ανακουφίζουν το σώμα από την εγκεφαλική δυναστεία. Ο άνθρωπος ρέπει προς το γελοίο και το ταπεινό από τη φύση του. Στα reality και στις κοινωνικές-πλούσιες σε κοινωνικά σχόλια- εκπομπές ο μέσος τηλεθεατής μέσα από την ταπείνωση των τρίτων ξορκίζει τους δαίμονες που έχει μέσα του και κρύβει επιμελώς τον καθωσπρεπισμό του.

πηγή : www.newsit.gr

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Κοστίζουν οι ερωμένες

Ακριβές αποδεικνύονται οι ερωμένες αφού σύμφωνα με έρευνα όσοι παντρεμένοι-δεσμευμένοι έχουν παράλληλη σχέση ξοδεύουν αρκετά χρήματα στο… μυστικό τους έρωτα….

Οι άνδρες που έχουν διπλή ερωτική ζωή ξοδεύουν πολλά περισσότερα στις ερωμένες τους το χρόνο, από ότι με τις συζύγους τους, σύμφωνα με έρευνα AshleyMadison.com.

Δεν είναι μόνο τα καλύτερα εστιατόρια και ξενοδοχεία που απολαμβάνουν οι ερωμένες αλλά και τα καλύτερα δώρα.

Ο σύζυγος δαπανά σχεδόν 60 δολάρια το μήνα για τη σύζυγο του ενώ ο εραστής σχεδόν 125 δολάρια το μήνα.

Όπως αναφέρει η έρευνα τα τρία πιο δημοφιλή δώρα για τις συζύγους είναι άρωμα, προϊόντα μπάνιου και gift carts. Απεναντίας οι ερωμένες είναι πιο απαιτητικές. Αυτές λαμβάνουν κοσμήματα, μια μέρα σε σπα, ακριβά εσώρουχα. Στην έρευνα απάντησαν 143.717 άτομα.

πηγή : www.blogotsarka.gr

Το πολύ σεξ βλάπτει τα... χέρια;

Αν χρησιμοποιείτε συχνά τον υπολογιστή σας και γράφεται πολύ τότε ίσως να πάσχετε από το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα. Μήπως όμως μπορεί να φταίει και κάτι άλλο;

Κι όμως. Βρετανοί επιστήμονες, υποστηρίζουν πως το σύνδρομο μπορεί να προκληθεί από το... πολύ σεξ.

Στην έρευνα των ειδικών αναφέρεται πως η αύξηση της συχνότητας εμφάνισης του συνδρόμου που έχει παρατηρηθεί τα τελευταία χρόνια, ενδέχεται να εξηγείται από την αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας μετά την κυκλοφορία των φαρμάκων για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές, «η αύξηση των περιστατικών συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα στην Αγγλία σε μεσήλικες και ηλικιωμένους είναι πιθανόν να οφείλεται στην έναρξη κυκλοφορίας των θεραπειών της στυτικής δυσλειτουργίας στα τέλη της δεκαετίας του '90».

Σύμφωνα με το φυσιοθεραπευτή Σάμι Μάργκο, κυρίως υπεύθυνη για την πρόκληση του συνδρόμου είναι η ιεραποστολική στάση, που ασκεί μεγάλη πίεση στους καρπούς του ατόμου που είναι από πάνω, ενώ η επιδημία της παχυσαρκίας μπορεί να επιδεινώνει περαιτέρω το πρόβλημα, λόγω του επιπλέον βάρους που καλούνται να σηκώσουν οι καρποί.

Η μελέτη δημοσιεύεται στην επιστημονική επιθεώρηση Medical Hypotheses.

πηγή : www.newsit.gr

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

Πως να αντιμετωπίσεις την πρόωρη εκσπερμάτωση

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "American Pie" δεν μπορούσε να ελέγξει τις ορμές του μπροστά στη θέα της ημίγυμνης Ρωσίδας καλλονής και απλά εξερράγη πριν καν την ακουμπήσει! Πολλοί θα γέλασαν με την σκηνή, αλλά φαντάζομαι πως όχι όλοι γιατί βαθιά μέσα τους θα αναγνώρισαν στον Jim Levenstein (πρωταγωνιστή) τον εαυτό τους.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση (ΠΕ) αποτελεί ένα από τα βασικά προβλήματα "αγκάθια" στη σεξουαλική ζωή του άντρα. Μπορεί να συμβεί περισσότερες από μια φορές και ίσως να χρειαστεί να απευθυνθείς σε ειδικό για να το αντιμετωπίσεις.

Επηρεάζει το 30 με 40% των ανδρών Σου φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό; Μπορεί να είναι ακόμα πιο υψηλό. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι ή ποια είναι η εμπειρία σου στο άθλημα ή πόσα γνωρίζεις γύρω από το σεξ. Το γεγονός είναι πως μπορεί να συμβεί στον καθένα.

15 δευτερόλεπταΟι περισσότεροι άντρες μπορούν να είναι κρατήσουν από 2 μέχρι 5 λεπτά προτού εκσπερματίσουν. Για τους άντρες με ΠΕ όμως αυτό θα λέγαμε πως είναι απλά αιωνιότητα. Η πλειοψηφία των αντρών με ΠΕ μετρά λιγότερο από ένα λεπτό για να «τελειώσει». Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, οι άντρες με ΠΕ έχουν διάρκεια 15 με 60 δευτερόλεπτα. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν φτάνουν ούτε μέχρι την διείσδυση, γιατί δεν μπορούν να ελέγξουν ή να καθυστερήσουν την εκσπερμάτωσή τους.

2 νευροδιαβιβαστέςΟι αιτίες; Πολλές και κυρίως ψυχολογικές. Οι ειδικοί έχουν εστιάσει την έρευνα κυρίως σε ψυχολογικούς λόγους. Άγχος, ενοχές, στρες, έλλειψη σεξουαλικής εμπειρίας, αλλά και τρόπος ζωής.

Υπάρχει όμως και επιστημονική εξήγηση! Οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει άμεση σχέση ανάμεσα στην ΠΕ και στη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Οι αλλαγές σε δύο νευροδιαβιβαστές (πρόκειται για βιοχημικές ενώσεις, οι οποίες χρησιμεύουν στην μεταβίβαση πληροφοριών από ένα νευρώνα στον επόμενο) μπορούν να είναι υπαίτιες για την εμφάνιση των προβλημάτων ΠΕ.

Τρόποι αντιμετώπισης
Μέθοδος Masters και Johnson: Πήρε το όνομά της από τους διάσημους ειδικούς σε θέματα σεξουαλικής συμπεριφοράς και βασίζεται στην εκμάθηση ελέγχου των αισθησιακών ερεθισμών που προηγούνται του οργασμού. Βασική ιδέα της μεθόδου είναι όταν ο άνδρας πλησιάζει στην κορύφωση, να σταματά και να αναπαύεται. Η επανάληψη αυτής της πρακτικής βοηθά τελικά τον άνδρα να αναγνωρίζει ποιο είναι το κατάλληλο σημείο, ώστε τελικά να παρατείνεται ο χρόνος έως την κορύφωση.

Ασκήσεις Kegel: Πρόκειται για μια σειρά ασκήσεων που ενδυναμώνουν τους μύες της πυέλου. Περιλαμβάνουν εκούσιες συσπάσεις των μυών της πυέλου για διάστημα τριών δευτερολέπτων και χαλάρωμα για το ίδιο διάστημα, όπως ακριβώς όταν το άτομο επιθυμεί να διακόψει εσκεμμένα τη διαδικασία της ούρησης. Πραγματοποιούνται όταν η ουροδόχος κύστη είναι άδεια, σε καθημερινή βάση, για διάστημα πέντε λεπτών, δύο φορές την ημέρα, έως ότου το άτομο να μπορεί να κρατά σφιγμένα τους σχετικούς μύες για 10 δευτερόλεπτα.

Ψυχολογικές θεραπείες: Μαζί με την σύντροφό σου μπορείς να επισκεφθείς έναν ειδικό, ο οποίος πέρα από τη ψυχολογική ενίσχυση, την ενημέρωση και διαπαιδαγώγηση , θα σας υποδείξει να ακολουθήσετε ένα ειδικό πρόγραμμα τεχνικών ασκήσεων και οδηγιών κλιμακούμενης δυσκολίας, τις οποίες θα τις δοκιμάσετε στο σπίτι, διαμέσου των οποίων μαθαίνει οριστικά να ελέγχει την εκσπερμάτιση. Υπάρχουν και ατομικές ψυχοθεραπευτικές υποστηρικτικού τύπου προσεγγίσεις που απαιτούν όμως μεγαλύτερη χρονική διάρκεια θεραπείας βαθύτερης ψυχοσυναισθηματικής προσέγγισης.

πηγή : www.blogotsarka.gr
Related Posts with Thumbnails