-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Κάνε σεξ και κοιμήσου σαν πουλάκι!

Σύμφωνα με έρευνα 400 Βρετανών επιστημόνων για χάρη της εταιρείας ‘’Crampex’’ που ασχολείται με τη θεραπεία μυϊκών προβλημάτων, η σεξουαλική επαφή πριν τον ύπνο σας χαρίζει έναν υγιή και αδιάλειπτο ύπνο.
Αυτό στηρίζεται στο γεγονός ότι οι κινήσεις πριν την κατάκλιση, μας βοηθούν να κοιμηθούμε πιο εύκολα και πιο ποιοτικά λόγω της άσκησης. Επιπλέον, ο ξεκούραστος ύπνος αντανακλά τις ωφέλειές του στην ενέργεια, την αυτοσυγκέντρωση, αλλά και τη διάθεση μας..
Μάλιστα το 38% των επιστημόνων υποστηρίζει, ότι αν μετά τη σεξουαλική επαφή το ζευγάρι κοιμηθεί χωριστά τότε το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και θα παραδοθείτε πιο εύκολα στην αγκαλιά του Μορφέα.

πηγή : www.kanonitv.net

ΣΕΞ: φάε λάδι κι έλα ...βράδυ!

Το παραδοσιακό ελαιόλαδο αλλά και γενικότερα η μεσογειακή διατροφή αποτελούν το καλύτερο φάρμακο για καλή σεξουαλική ζωή λένε οι ειδικοί.Φάρμακο για την υγείας μας αποδεικνύεται τελικώς η μεσογειακή διατροφή καθώς δε μας προστατεύει μόνο από τον καρκίνο όπως δείχνουν οι έρευνες αλλά φαίνεται πως συμβάλει και στην καλή σεξουαλική ζωή ειδικά των ανδρών. Όπως έδειξε πρόσφατη μελέτη που πραγματοποίησαν ειδικοί του πανεπιστημίου της Νάπολη και δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine, η μεσογειακή διατροφή θωρακίζει τους άνδρες από τη στυτική δυσλειτουργία. Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι άνδρες που ακολουθούν μεσογειακή δίαιτα, εμφανίζουν σπανιότερα διαταραχές στύσης.
Κατά τη μελέτη ερευνήθηκαν ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 που ακολουθούσαν μεσογειακό τρόπο διατροφής. Οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι οι ασθενείς αυτοί παρουσίαζαν πιο σπάνια στυτική δυσλειτουργία και είχαν γενικότερα καλύτερη ποιότητα σεξουαλικής ζωής.

Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας αποτελεί σε παγκόσμιο επίπεδο μάστιγα για τους άνδρες κυρίως εξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής και του άγχους. Στη χώρα μας υπολογίζεται ότι περίπου 400.000 άνδρες παρουσιάζουν το πρόβλημα είτε παροδικά είτε μόνιμα ενώ μελέτη ελλήνων επιστημόνων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου έχει δείξει πώς σχεδόν οι μισοί άνδρες άνω των 40 θα εμφανίσουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας έστω και μία φορά στη ζωή τους.

πηγή : www.iatropedia.gr

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Άνοιξε οίκο ανοχής με μοντέλα , νοικοκυρές και καθηγήτριες ! ! !

Ήθελε ένας να ανοίξει οίκο ανοχής. Στον 1ο όροφο έβαλε μοντέλα. Στον 2ο έβαλε νοικοκυρές και στον 3ο καθηγήτριες.
Πρώτη βδομάδα λειτουργίας τα μοντέλα έβγαλαν 1000 ευρώ, οι νοικοκυρές 1000 ευρώ και οι καθηγήτριες 3000 ευρώ.
Την δεύτερη βδομάδα τα μοντέλα έβγαλαν 1500 ευρώ, οι νοικοκυρές 1000 ευρώ και οι καθηγήτριες 3000 ευρώ.
Το αφεντικό τρελάθηκε.
Πιάνει και ρωτά έναν πελάτη που ήταν κάθε μέρα εκεί:
- Γιατί προτιμάς τις καθηγήτριες;
- Ε, την πρώτη μέρα πήγα στα μοντέλα. Όλο "Μη το ένα, μη το άλλο, μη θα μου σπάσει κανένα νύχι, μη θα χαλάσει το σώμα μου".
Την άλλη μέρα πήγα στις νοικοκυρές. Αυτές ήταν συνέχεια "Όχι στο κρεβάτι, μόλις το έστρωσα. Όχι στον καναπέ, είναι καινούργιος. Μην πατάς εδώ, μη θα χαλάσεις εκείνο".
Ενώ οι καθηγήτριες μόλις τελειώσεις σε ρωτάνε: "Το καταλάβατε, ή να το ξανακάνουμε για να το εμπεδώσετε;"

πηγή : www.kokoria.gr

Ανοίγει τον Ιανουάριο το πρώτο σχολείο του σεξ στον κόσμο!

Το Austrian School of Sex λίγο έξω από τη Βιέννη είναι έτοιμο να κάνει τους μαθητές του καλύτερους εραστές.
Η διευθύντρια του σχολείου, Ylva Maria Thompson, ανακοίνωσε την ίδρυση του σχολείου μέσω του επίσημου site του, τονίζοντας πως το πρόγραμμα σπουδών θα περιέχει τόσο θεωρητικά όσο και πρακτικά μαθήματα.
"Η ιστορία και η μοντέρνα σεξουαλική θεωρία συνδυάζονται και η έμφαση δίνεται στο πώς κάποιος θα γίνει καλύτερος εραστής", συμπληρώνει η Σουηδέζα Thompson. Οι εγγραφές ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το πρώτο μάθημα θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου.
Όσο για το κόστος; 1.400 ευρώ το εξάμηνο, το οποίο περιλαμβάνει 5 βασικά μαθήματα και 3... επιλογής. Αυτά που θα διδαχτείς σίγουρα είναι τα εξής: Σεξουαλικές τεχνικές Ι και ΙΙ, Μασάζ, Ιστορία του σεξ, ενώ θα παρατίθενται σεμινάρια για προχωρημένους.
Στα δίδακτρα συμπεριλαμβάνεται και η διαμονή του σπουδαστή σε δίκλινο δωμάτιο με τις προφυλάξεις να διανέμονται δωρεάν.
Τέλος, η διευθύντρια ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον για 4 Σαββατοκύριακα, θα πραγματοποιούνται και ταχύρρυθμα, αυτόνομα μαθήματα έναντι 250 ευρώ για τους επίδοξους μαθητές που θέλουν να αφιερώσουν μόνο δύο ημέρες για την επιμόρφωσή τους επί του θέματος.
Ευέλικτες σπουδές, δεν μπορείς να πεις...

πηγή : www.cosmo.gr

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Penis XXL Creme 200ml

Περιγραφή Προϊόντος
Διεγερτική ανορθωτική κρέμα , με μια επάλειψη στο πέος διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος άμεσα και προκαλεί δυναμική και σε μεγαλή διάρκεια στύση. Απαραίτητο για κάθε άνδρα, για να μην προδοθεί ποτέ.

το είδαμε στο : www.irida-sexshop.gr

Η τρόικα του σεξ στην Αθήνα – Περικοπές και εκεί!

Οι Έλληνες είναι μεγάλοι εραστές ή κατά φαντασίαν εραστές; Εάν πάντως έχουμε πει ψέματα και εκεί θα πρέπει να περιμένουμε άμεσα και την άφιξη της τρόικας του σεξ στη χώρα και επειδή πλέον ξέρουμε τι εστί τρόικα, πρέπει να προετοιμαστούμε για περικοπές και σε αυτό τον τομέα.
Πόσο μύθος είναι τελικά η φήμη του Greek lover; Αυτό είναι το ερώτημα που προκύπτει από τα στοιχεία παγκόσμιας έρευνας για τις σεξουαλικές επιδόσεις ανδρών και γυναικών στην Ευρώπη, που δημοσιοποίησε γνωστή εταιρία προφυλακτικών.

Οι Έλληνες δηλώνουν ότι είχαν κατά μέσο όρο 30 διαφορετικούς σεξουαλικούς συντρόφους. Αυτό τους «δίνει» και την ευρωπαϊκή πρωτιά στον συγκεκριμένο τομέα σεξουαλικής δραστηριότητας. Ακολουθούν καταϊδρωμένοι οι Ισπανοί, που αναφέρουν 20 διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους, οι Γάλλοι με 19 και οι Γερμανοί με 17.

Την ίδια ώρα, ένας στους πέντε Έλληνες άντρες που έχουν σταθερή ερωτική σχέση παραδέχονται ότι έχουν απατήσει τον σύντροφό τους. Μάλιστα, σε ποσοστό 8%, οι άνδρες δεν αρκούνται σε μία… παράλληλη σχέση. Μία ίσον καμία, γι'αυτό δηλώνουν ότι έχουν παράλληλες επαφές με τρεις ή περισσότερες συντρόφους!

Από όλους τους Ευρωπαίους, που συμμετείχαν στη μελέτη, οι Έλληνες αποδεικνύεται ότι είναι και οι πιο «άτακτοι» ερωτικά! Το 22% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δηλώνει «άπιστο» στη σχέση, ενώ ακολουθούν οι Ιταλοί με ποσοστό 18% και οι Γερμανοί σε ποσοστό 11%.

Τον δρόμο που μου δείχνεις να βαδίσω! Τα ίδια ερωτικά... μονοπάτια φαίνεται να ακολουθούν με δειλά βήματα και οι Ελληνίδες. Οι γυναίκες στην Ελλάδα δηλώνουν κατά μέσο όρο 10 διαφορετικούς συντρόφους στην ενήλικη σεξουαλική ζωή τους. Παίζουν στα ίσα με τις Γαλλίδες και τις Αγγλίδες. Την πρώτη θέση ωστόσο κατακτούν οι Γερμανίδες με 12 ερωτικούς συντρόφους.

Μιλώντας για απιστία, μία στις δέκα Ελληνίδες με μόνιμη σχέση δηλώνουν ότι έχουν απατήσει το άλλο τους μισό, ενώ ποσοστό 4% δηλώνει “φαν” των παράλληλων σχέσεων με τρεις και άνω συντρόφους!

Καλοί στο κρεβάτι αλλά «αδιάβαστοι» σε βασικά θέματα σεξουαλικής υγείας αποδεικνύεται ότι είναι οι Έλληνες.

Τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας, έδειξαν ότι το 30% των Ελλήνων δεν χρησιμοποιεί κάποια μέθοδο προφύλαξης ενάντια στο HIV/AIDS και στα άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα κατά τη διάρκεια της πρώτης τους επαφής.

Το μεγαλύτερο ποσοστό (42%) όσων κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη δηλώνει ότι είχε την πεποίθηση ότι το έτερον ήμισυ δεν ήταν φορέας κάποιου σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος, παρότι το 26% όσων είχαν σχέση παραδέχονται ότι δεν ήταν βέβαιοι για το αν ο/η σύντροφός τους είχε μολυνθεί στο παρελθόν. Μάλιστα, για αρκετές Ελληνίδες η «ριψοκίνδυνη» σεξουαλική δραστηριότητα ξεκίνησε από νωρίς, αφού μία στις τρεις (33%) δεν πήραν προφυλάξεις στη πρώτη τους επαφή.

Υπάρχει όμως κι ένα θετικό! Σχεδόν ένας στους τέσσερις Έλληνες (27%) που δεν πήρε μέτρα προφύλαξης παραδέχεται ότι ήταν ένα λάθος, για το οποίο μετάνιωσε. Τέλος, το 75% των Ελληνίδων και το 68% των Ελλήνων συμφώνησαν ότι θα ήθελαν να είναι περισσότερο ενημερωμένοι σχετικά με το HIV/AIDS.

Η έρευνα διενεργήθηκε από την Durex, μέσω Internet σε 35 χώρες και μέσω προσωπικών συνεντεύξεων, από την εταιρεία ερευνών Harris Interactive και συνολικά συμμετείχαν 29.003 ενήλικοι σε 36 χώρες από την 6η Σεπτεμβρίου μέχρι την 3η Οκτωβρίου 2011.

πηγή : www.newsit.gr

Το … “βαθύ λαρύγγι” επιστρέφει !!

Έναν ρόλο με… βαθύ νόημα ετοιμάζεται να ζήσει η Amanda Seyfried, καθώς θα υποδυθεί τη ζωή της Linda Lovelace. Και για όποιον δεν κατάλαβε μιλάμε για την πρωταγωνίστρια στο “Βαθύ λαρύγγι”.
Η αλήθεια είναι πως όταν την κοιτάς σου κάνει περισσότερο για Λολίτα. Βλέπεις έχει αυτό το sexy baby face, το αθώο βλέμμα, το σώμα 17χρονης και τα χείλη καυτής γυναίκες. Δηλαδή ένα πακέτο που δεν μπορείς να αντισταθείς. Όμως εκτός από ωραία, η Amanda Seyfried είναι και πολύ ταλαντούχα.
Το απέδειξε αυτό άλλωστε σε ταινίες όπως το “Chloe” και “Red Riding Hood”. Ωστσο τώρα έρχεται με την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας της και έναν κόντρα ρόλο, καθώς θα πρέπει να υποδυθεί την Linda Lovelace στο φιλμ “Lovelace”. Ναι, η ιστορία της πρωταγωνίστριας στο “Βαθύ λαρύγγι” θα βγει στις αίθουσες το 2012 και εκτός από την Seyfried, εκεί θα βρούμε (όπως λένε οι φήμες) και την Sharon Stone. Το παρελθόν και το μέλλον μαζί δηλαδή. Εμείς όμως θα μείνουμε στο μέλλον…

πηγή : okokoras.gr

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011

Sexy Φάρσα : Κάνε μου την Ένεση

Ο γιατρός έχει χτυπημένο το χέρι του και δεν μπορεί να κάνει την ένεση σε μια καυτή κοπέλα και ...
...ζητάει απο έναν ασθενή που περιμένει να την κάνει αυτός . Που ; Μα φυσικά στα οπίσθια της .

Sexy Φάρσα - Κάνε μου την Ένεση by araxtoikailight

πηγή : araxtoikailight.blogspot.com

100 εκατομμύρια σεξουαλικές πράξεις την μέρα, παγκοσμίως !

Κατά την διάρκεια 30 λεπτών έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας ο μέσος άνθρωπος «καίει» περίπου 200 θερμίδες. Το να κάνει κάποιος σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μπορεί να... μειώσει τον κίνδυνο καρδιακού επεισοδίου κατά 30%, εγκεφαλικού κατά 50% και διαβήτη κατά 40%. Επίσης, έχει βρεθεί ότι οι άνδρες με...ενεργή σεξουαλική ζωή έχουν αυξημένες πιθανότητες να ζήσουν και μετά τα 80 τους χρόνια.
-Το Viagra, το γνωστό μπλε χάπι που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει με τα προβλήματα στύσης, έφτασε τα 411 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις μέσα στους τρεις πρώτους μήνες κυκλοφορίας του, το 1998, ποσό που έφτασε το 1,8 δισεκ. δολάρια το 2003. Στην Ελλάδα πωλούνται ετησίως περί τα 350.000 κουτιά Viagra.

-Η χρήση των προφυλακτικών παρατηρείται πρώτη φορά σε λογοτεχνικά διηγήματα των αρχών του 1.500. Για να δημιουργηθεί το προφυλακτικό χρησιμοποιήθηκε τότε λινό ύφασμα. Από λινό πιστεύουν οι ιστορικοί πως ήταν φτιαγμένα και τα προφυλακτικά του Καζανόβα.

-Γυναικείες μέθοδοι αντισύλληψης φαίνεται ότι επιχειρούνται ήδη από το 1.850 π.Χ. Η πιο γνωστή μέθοδος εκείνων των χρόνων ήταν η τοποθέτηση στη μήτρα κοπριάς από κροκόδειλο και μέλι, προκειμένου να αποφευχθεί μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

-Πολλά από τα συστατικά της σοκολάτας έχουν βρεθεί να προσφέρουν διέγερση παρόμοια με αυτήν που μπορούν να προσφέρουν τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Κάποιοι ερευνητές, μάλιστα, υποστηρίζουν πως η σοκολάτα μπορεί να είναι ακόμα πιο διεγερτική.

-Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά την διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας δημιουργούν αισθήματα εφορίας όμοια με αυτά που προκαλούνται από την χρήση οπιούχων ουσιών. Οι ίδιες αυτές ενδορφίνες μπορούν ακόμα να ανακουφίσουν τρομερά τους πόνους (π.χ. τον πονοκέφαλο).

-Το σπέρμα περιέχει ψευδάργυρο και ασβέστιο –και τα δύο έχουν αποδειχθεί ότι κάνουν καλό στα δόντια.

-Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κάθε μέρα πραγματοποιούνται περίπου 100 εκατομμύρια σεξουαλικές πράξεις παγκοσμίως.

-Πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στους Times λέει ότι οι καπνιστές έχουν περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν πρόωρη εκσπερμάτιση και μείωση στην ποσότητα των σπερματοζωαρίων που παράγουν. Ο μέσος μη καπνιστής, ηλικίας 30-50 ετών, παράγει περίπου 3,5 ml σπέρματος –τα τρία πέμπτα περίπου μιας μεγάλης κουταλιάς της σούπας. Οι καπνιστές της ίδιας ηλικιακής ομάδας παράγουν μόνον 1,9 ml σπέρματος, το μισό σχεδόν από τους μη καπνιστές, που αντιστοιχεί στην ποσότητα του σπέρματος που παράγει ο μέσος... 60άρης ή 70άρης.

-Στο World Journal of Urology δημοσιεύτηκε έρευνα σύμφωνα με την οποία για να επιτευχθεί ο απόλυτος οργασμός -να φτάσουν δηλαδή τα επίπεδα τεστοστερόνης στο ύψιστο σημείο- πρέπει κανείς να αντέξει 3 εβδομάδες χωρίς σεξ.

πηγή : www.tnsite.gr

Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Σελίδα αμαρτίας μέσα σε σχολείο

Διαχειρίστρια ροζ ιστοσελίδας ήταν μια δασκάλα στην Καλιφόρνια. Ο πληγωμένος σύζυγος την ξεσκέπασε για να την εκδικηθεί
Τους υπολογιστές του σχολείου της, χρησιμοποιούσε μια δασκάλα με στόχο να λειτουργεί ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.
Το επιχειρηματικό μυαλό της 35χρονης δασκάλας Heidi Kaeslin ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Το πρωί δασκάλα φυσικής αγωγής το βράδυ διαχειρίστρια του ροζ σάιτ mysluttyteacher.com καθώς και άλλων που δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.
Η επιχείρηση είχε στηθεί στο Lincoln High School του Stockton της Καλιφόρνια οπού η 35χρονη εργαζόταν από το 2002.
Η νεαρή καθηγήτρια, πρώην δασκάλα γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, είχε έντονη επιθυμία να γίνει "βασίλισσα" του πορνό και να εξειδικευτεί σε ένα τομέα που τον γνωρίζει καλά αυτόν της εκπαίδευσης.
Αντί να στήσει μια επιχείρηση καθαρά εκπαιδευτικού περιεχομένου προτίμησε αυτή του πορνό. Όλα έγιναν γνωστά όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της, θέλοντας να την εκδικηθεί και την κατήγγειλε στις αρχές.
Η ιστορία των μυστικών επιχειρήσεων της Kaeslin ήταν το "καυτό" θέμα συζήτησης μεταξύ των μαθητών στο σχολείο όλη την εβδομάδα.

Teacher, 35, barred from class by Stefanelonikitelo

πηγή : news247.gr

20/11/11 Photo of the day!!!

Άντζελα!!!

Ντομινίκ Στρος-Καν... ο σεξομανής!

Το παρελθόν συνεχίζει να κυνηγάει τον Στρος Καν, που βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο ενός ροζ σκανδάλου.Σε δύσκολη θέση τον φέρνουν δυο πόρνες πολυτελείας που ανακρίνονται στο πλαίσιο ερευνών που δρούσε στο ξενοδοχείο Κάρλτον της Λιλ (Pic+Vid)
Dominique Strauss-Kahn... ο παρτουζ**ρης! Με αυτό το χαρακτηρισμό αποκαλούν πλέον οι γαλλικές εφημερίδες τον πρώην Μίστερ Δ.Ν.Τ ο οποίος όπως αποκαλύπτεται δεν άφηνε ούτε "θηλυκή γάτα".
Αυτη τη φόρα φέρεται να είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες ενός δικτύου που ερευνάτε στη Λιλ της Γαλλίας που δρούσε έξω από το ξενοδοχείο Carlton.
Οπως αναφέρει η Le Parisien ένα από τα κολ Γκερλ που ανακρίθηκαν είναι η 30χρονη Florence η οποία αποκάλυψε στην αστυνομία πως σε διάστημα έξι χρόνων, συμμετείχε 11 φορές σε όργια με τον Γάλλο πολιτικό στη Λιλ στο Παρίσι και την Ουάσιγκτον. "Ήταν πολύ ενεργός. Κατάλαβα ότι υπήρξαν κι άλλα όργια, στα οποία εγώ δεν κλήθηκα. Του άρεσαν τα νέα πρόσωπα και δεν ενδιαφερόταν τόσο για όσες είχε ξαναδεί".
Dominique Strauss-Kahn... ο παρτουζ**ρης! Με αυτό το χαρακτηρισμό αποκαλούν πλέον οι γαλλικές εφημερίδες τον πρώην Μίστερ Δ.Ν.Τ ο οποίος όπως αποκαλύπτεται δεν άφηνε ούτε "θηλυκή γάτα".
Αυτη τη φόρα φέρεται να είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες ενός δικτύου που ερευνάτε στη Λιλ της Γαλλίας που δρούσε έξω από το ξενοδοχείο Carlton.
Οπως αναφέρει η Le Parisien ένα από τα κολ Γκερλ που ανακρίθηκαν είναι η 30χρονη Florence η οποία αποκάλυψε στην αστυνομία πως σε διάστημα έξι χρόνων, συμμετείχε 11 φορές σε όργια με τον Γάλλο πολιτικό στη Λιλ στο Παρίσι και την Ουάσιγκτον. "Ήταν πολύ ενεργός. Κατάλαβα ότι υπήρξαν κι άλλα όργια, στα οποία εγώ δεν κλήθηκα. Του άρεσαν τα νέα πρόσωπα και δεν ενδιαφερόταν τόσο για όσες είχε ξαναδεί".

Affaire Carlton, bientôt de nouvelles auditions... by jackyshow38
Η νεαρή πέρασε και σε πιπεράτες λεπτομέρειες τονίζοντας ότι "Έκανε σεξ με όλες τις γυναίκες που βρίσκονταν στο δωμάτιο" είπε, αποκαλύπτοντας λεπτομερώς όσα γίνονταν στα... ακόλαστα βράδια όχι μόνο στη Λιλ αλλά και στην Ουάσινγκτον.
Όπως αποκαλύπτει ο Nouvel Observateur ένας εκ των επικεφαλής του δικτύου φέρεται να ήταν ο Γάλλος επιχειρηματίας Fabrice Paszkowski, ύποπτος για συνενοχή σε μαστροπεία.
Το δίκτυο είχε γίνει διεθνές καθως οι πόρνες είχαν ταξιδέψει στην αμερικανική πρωτεύουσα κατά καιρούς ενώ φέρεται μια από αυτές να είχε... επισκεφτεί και το γραφείο του στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!
Εκτός της 30χρονής άλλη μία πόρνη πολυτέλειας, η 38χρονη Mounia είχε συμμετάσχει σε όργιο με τον Strauss-Kahn. Μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι πληρώθηκαν 2.400 ευρώ για να περάσουν, πέρυσι, τρεις μέρες στην Ουάσινγκτον και άλλα 1.300 ευρώ για να τον "συναντήσουν" σε Λιλ και Παρίσι.
Η 38χρονη ισχυρίστηκε ότι μαζί με άλλες τρεις γυναίκες πέρασε ένα απόγευμα σε σουίτα ξενοδοχείου στο Παρίσι και όλες έκαναν σεξ με τον Strauss-Kahn.
Την περασμένη εβδομάδα αποκαλύφθηκε στη Γαλλία ότι ο τέος Μίστερ Δ.Ν.Τ έστελνε μηνύματα σε προαγωγούς ζητώντας να του κανονίσουν συναντήσεις με γυναίκες και οργάνωνε όργια. Αν αυτό αποδειχθεί, κινδυνεύει να κατηγορηθεί και να συλληφθεί για συνενοχή σε μαστροπεία.
Σε δημοσίευμα της Daily Telegraph αναφέρει ότι στις 12 Μαΐου του 2011, ο Strauss-Kahn συναντήθηκε με τον αρχηγό της αστυνομίας της Λιλ, Jean-Christophe Lagarde που επίσης βρίσκεται υπό έρευνα, ο οποίος τον προειδοποίησε ότι κάθε του κίνηση παρακολουθούνταν από τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες.
"Τελείωσα με τις γυναίκες. Τώρα πια έχω παρωπίδες" απάντησε ο Στρος Καν. Ωστόσο όπως αναφέρει ο Nouvel Observateur το ίδιο βράδυ βρέθηκε σε σουίτα ξενοδοχείου των 1.000 δολαρίων, κοντά στον Λευκό Οίκο, με δύο πόρνες και μια ξανθιά φίλη του.

πηγή : news247.gr

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Πορνοσταρ θέλει να αγοράσει ομάδα

Μια πορνοστάρ από την Τσεχία, θέλει να αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα! Και πώς λέτε ότι θέλει να την ονομάσει; Ίντερ Πράγας! Θέλει να ονομάσει την Ομάδα Ίντερ Πράγας και αυτό γιατί η αγαπημένη της ομάδα είναι η ιταλική Ίντερ. Ο λόγος για την Κλαρίσα Λεόνε, η οποία είναι γνωστή από τις ερωτικές ταινίες. Η πορνοστάρ....
αποφάσισε να γίνει ιδιοκτήτρια ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς έχει δουλέψει σκληρά για τη βιομηχανία του θεάματος και θέλει τώρα να επενδύσει τα χρήματα της. Μάλιστα ξέρει καλά ότι η ομάδα της θα έχει πολλούς οπαδούς από την αρχή, αφού πολλοί άνδρες την γνωρίζουν από τις πορνοταινίες της.

πηγή : www.trelokouneli.gr

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Στο μυαλό μιας γυναίκας εν ώρα οργασμού

Επαναστατική μελέτη έδειξε τι γίνεται στο μυαλό μιας γυναίκας όταν αυτή έρχεται σε οργασμό
Για πρώτη φόρα βλέπουμε τι συμβαίνει στο γυναικείο μυαλό κατά τη διάρκεια του οργασμού! Επιστήμονες χρησιμοποιώντας εικόνες σάρωσης του εγκεφάλου δημιούργησαν ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε πως αντιδρά ο γυναικείος εγκέφαλος κατά τη διάρκεια του οργασμού.
Η μελέτη έγινε από την ομάδα του καθηγητή ψυχολογίας του πανεπιστημίου Rutgers στο Νιου Τζέρσεϊ Barry Komisaruk.
Για να δημιουργηθεί το βίντεο οι ερευνητές παρακολουθήσαν τον εγκέφαλο μιας γυναίκας σε με τη βοήθεια μαγνητικής τομογραφίας.
Με το βίντεο οι επιστήμονες κατάφεραν να "παγιδεύσουν" ογδόντα ξεχωριστές περιοχές του εγκεφάλου που αλλάζουν κατά τη διάρκεια του οργασμού.
"Ο στόχος αυτής της έρευνας είναι να κατανοηθεί πώς ο οργασμός συσσωρεύεται από την διέγερση των γεννητικών οργάνων και ποια τμήματα του εγκεφάλου που κινητοποιούνται", δήλωσε ο καθηγητής Komisaruk, ο οποίος παρουσίασε το έργο στην ετήσια συνάντηση συνεδρίου Νευροεπιστήμης στην Ουάσιγκτον.
Όπως εξηγεί ο καθηγητής κατά τη διάρκεια του οργασμού από τον υποθάλαμο απελευθερώνεται μια χημική ουσία που ονομάζεται οξυτοκίνη που προκαλεί ευχάριστη αίσθηση. Η ουσία αυτή διεγείρει τη μήτρα και την κάνει να συσπάται.
Μετά τον οργασμό, η δραστηριότητα στον υποθάλαμο ηρεμεί σταδιακά.

fem brain by Stefanelonikitelo

πηγή : news247.gr

Θερμιδομετρητής SEX

ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ
Με την συγκατάθεσή της ......... 12 Cal
Χωρίς την συγκατάθεσή της..... 187 Cal
ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΤΗΣ
Με τα δύο χέρια...... 8 Cal
Με το ένα χέρι......... 12 Cal
Με τα δόντια............ 85 Cal
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥ
Με στύση....... 6 Cal
Χωρίς στύση... 315 Cal
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ
Εντοπισμός κλειτορίδας.... 8 Cal
Εντοπισμός σημείου G...... 92 Cal
ΣΤΑΣΕΙΣ
Ιεραποστολικό ............. 12 Cal
69 (ξάπλα) ................... 78 Cal
69 (όρθιο) .................... 112 Cal
Καροτσάκι ................... 216 Cal
Doggy Style ................ 326 Cal
Ιταλικός πολυέλαιος ... 912 Cal
ΟΡΓΑΣΜΟΣ
Αληθινός ............ 112 Cal
Ψεύτικος ............. 315 Cal
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ
Αγκαλίτσα στο στρώμα ........... 18 Cal
Αυτός, σηκώνεται να φύγει ...... 36 Cal
Εξηγήσεις γιατί σηκώθηκε να φύγει ..... 816 Cal
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΣΤΥΣΗ
20-29 ετών............... 36 Cal
30-39 ετών............... 80 Cal
40-49 ετών .............. 124 Cal
50-59 ετών .............. 972 Cal
60-69 ετών .............. 2916 Cal
70 και άνω ............... (ακόμα μετράμε τα Cal)
ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ .. ΠΡΑΞΗ
Ήρεμο.............................................. 32 Cal
Βιαστικό ............................................ 98 Cal
Ο μπαμπάς χτυπάει την πόρτα...... 1218 Cal
Η σύζυγος χτυπάει την πόρτα......... 3521 Cal

πηγή : www.kokoria.gr

13 λόγοι για να αλλάξεις τη γυναίκα σου με μια σκυλίτσα!

Μάθε τους 13 λόγους που σε συμφέρουν να αλλάξεις τη γυναίκα σου με μια σκυλίτσα…

Οσο πιό πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιό ενθουσιασμένη είναι η σκυλίτσα όταν σε βλέπει.
Δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί αν τη φωνάξεις με το όνομα άλλης.
Στα σκυλιά αρέσει να αφήνεις πεταμένα πράγματα στο πάτωμα.
Οι γονείς της δεν έρχονται ποτέ επίσκεψη.
Τα σκυλιά συμφωνούν ότι για να τα κάνεις να καταλάβουν τι λές πρέπει να τους υψώσεις την φωνή.
Δεν χρειάζεται ποτέ να την περιμένεις να ετοιμαστεί, για να βγείτε έξω. Είναι έτοιμη 24 ώρες το 24ωρο.
Τα σκυλιά νομίζουν ότι έχει πλάκα όταν είσαι μεθυσμένος.
Στα σκυλιά αρέσει το κυνήγι και το ψάρεμα.
Δεν πρόκειται ποτέ να σε ξυπνήσει μες στη νύχτα για να σε ρωτήσει, “Αν πέθαινα, θα έπαιρνες άλλο σκύλο?”
Αν γεννήσει, απλά βάζεις μιά αγγελία στην εφημερίδα και τα δίνεις.
Θα σε αφήσει να της βάλεις κολάρο με καρφιά, χωρίς να σε χαρακτηρίσει διεστραμμένο.
Αν μυρίσει επάνω σου την μυρωδιά άλλης σκύλας, δεν τρελαίνεται. Απλώς της φαίνεται ενδιαφέρον.
Αν, τέλος, φύγει δεν παίρνει τα μισά σου υπάρχοντα μαζί της

πηγή : www.dailyfucks.gr

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011

15/11/11 Photo of the day!!!

Mαρίνα!!!

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τον οργασμό;

Οι 4 φάσεις της σεξουαλικής λειτουργίας και πως μπορούμε να τις επηρεάσουμε!

Οι απόψεις για τον τρόπο που η κρίση επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων κινούνται σε δυο άκρως αντίθετα στρατόπεδα. Το πρώτο υποστηρίζει ότι η κρίση επηρεάζει αρνητικά τη σεξουαλική ζωή. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι πρέπει να είμαστε ξεκούραστοι, χαλαροί και ξέγνοιαστοι για να έχουμε καλή σεξουαλική επίδοση. Το άγχος, η ανησυχίες, τα οικονομικά προβλήματα επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεσή μας γενικά, αλλά και τη διάθεση για σεξ.

Το δεύτερο στρατόπεδο υποστηρίζει ότι η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει θετικά τη σεξουαλική ζωή των ελλήνων, καθώς δρα σαν φυσικό "αγχολυτικό" και "ηρεμιστικό". Τα ζευγάρια μένουν περισσότερο στο σπίτι και η ερωτική τους διάθεση αυξάνεται.

Τι από τα δυο είναι αλήθεια; Είναι δύσκολο να απαντήσει κανείς. Τα παραπάνω έχουν προκύψει από μετρήσεις του αριθμού των σεξουαλικών επαφών των ζευγαριών και όχι της ποιότητάς τους. Βασικό ρόλο στο σεξ παίζει και η ποιότητα της σεξουαλικής επαφής και όχι μόνο ο αριθμός των επαφών.

Οι 4 φάσεις της σεξουαλικής λειτουργίας και πως μπορούμε να τις επηρεάσουμε!

1. Φάση επιθυμίας
Είναι η προθυμία, το ενδιαφέρον και η φαντασίωση να συμβεί μια ερωτική συνεύρεση. Περιλαμβάνει την σεξουαλική ορμή, τα κίνητρα και τις προσδοκίες για μια σεξουαλική επαφή. Αφήστε για λίγο τις αρνητικές σκέψεις και επικεντρωθείτε στο σύντροφό σας και τα συνασθήματα που έχετε για εκείνον ή εκείνη, θυμηθείτε όμορφες στιγμές και ονειρευτείτε νέες.

2. Φάση διέγερσης
Η φάση αυτή προκαλείται από ψυχολογικά ερεθίσματα, όπως η παρουσία ενός επιθυμητού προσώπου ή οι φαντασιώσεις, αλλά και από σωματικά ερεθίσματα, όπως χάδια, φιλιά, κλπ. Στη φάση αυτή γίνεται εφύγρανση του κόλπου στις γυναίκες και συμβαίνει η στύση στους άνδρες. Η φάση αυτή μπορεί να διαρκεί από μερικά λεπτά μέχρι και αρκετές ώρες με αυξομειώσεις. Εδώ η φαντασία έχει αναλάβει τη συνέχεια.

3. Φάση οργασμού
Είναι η φάση της μεγάλης ευχαρίστησης που ακολουθεί την ένταση του σεξουαλικού ερεθισμού. Στο γυναικείο οργασμό παίζουν μεγαλύτερο ρόλο συναισθηματικοί παράγοντες, όπως η συναισθηματική προσέγγιση, η αγάπη, η τρυφερότητα και η αποδοχή, ενώ στους άνδρες ο οργασμός συμπίπτει με την εκσπερμάτιση (έχει δηλαδή πιο έντονο το βιολογικό στοιχείο). Ο οργασμός, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, διαρκεί περίπου 3 έως 25 δευτερόλεπτα.

4. Φάση αποκατάστασης
Είναι το αίσθημα ικανοποίησης και χαλάρωσης που εμφανίζεται μετά τον οργασμό και ο οργανισμός επανέρχεται στην προηγούμενη κατάσταση. Στους άνδρες μετά την εκσπερμάτιση υπάρχει μια ανερέθιστη περίοδος, στην οποία ο σεξουαλικός ερεθισμός δεν προκαλεί νέα στύση. Στις γυναίκες αυτό δε συμβαίνει. Καλό είναι το ζευγάρι στη φάση αυτή να συνεχίσει να είναι σε επαφή για ένα διάστημα.

πηγή : www.iatropedia.gr

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011

Το νέο σέξι προεκλογικό σποτ του Πούτιν!

Με ένα άκρως αισθησιακό διαφημιστικό σποτ, γεμάτο όλο... υπονοούμενα, προσπαθεί το κόμμα "Ενωμένη Ρωσία" του Βλαντίμιρ Πούτιν να προσελκύσει τους νεαρούς ρώσους ψηφοφόρους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Δεκεμβρίου. Μία εκθαμβωτική μελαχρινή ρωσίδα προσέρχεται στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει, όταν εμφανίζεται ένας νεαρός που αρχίζει να την φλερτάρει. Εκείνη μπαίνει στο παραβάν, εκείνος περιμένει απ' έξω τη σειρά του. Όμως, ξαφνικά η κοπέλα ανοίγει την κουρτίνα, τραβάει τον νεαρό άνδρα μέσα και αμέσως μετά το πλάνο δείχνει την εφορευτική επιτροπή με...
πονηρό χαμόγελο. Στο επόμενο πλάνο οι δύο νέοι βγαίνουν μαζί από το παραβάν, η κοπέλα φτιάχνει τα μαλλιά της, ρίχνει την ψήφο της στην κάλπη όπως και φεύγει μαζί με τον άνδρα που μόλις έχει γνωρίσει, αφού ταυτοχρόνως ρίχνει και αυτός στην κάλπη την ψήφο του. Ακολούθως εμφανίζεται στην οθόνη το σλόγκαν του προεκλογικού μηνύματος: «Ας το κάνουμε μαζί».

Εννοείται ότι το σποτ εννοεί τη σχέση του κόμματος με τους πολίτες και όχι όσα έγιναν πίσω από την κουρτίνα του παραβάν. Ωστόσο το σποτ δεν άρεσε και τόσο στην αντιπολίτευση, που ζήτησε έρευνα για το συγκεκριμένο διαφημιστικό, αφού θεωρεί ότι παραβαίνει το Σύνταγμα. Ο λόγος; Στη Ρωσία η ψήφος είναι μυστική και δεν επιτρέπεται κανείς να μπαίνει μαζί με τον ψηφοφόρο στο παραβάν, για οποιονδήποτε λόγο...


πηγή : www.badboy.gr

Γυμνός πανηγυρισμός για το τέλος του "Καβαλιέρε"

Με σαμπάνιες και όπως πάντα γυμνόστηθες γιόρτασαν οι γυναίκες της οργάνωσης "Femen" την παραίτηση Μπερλουσκόνι.
Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Femen από το πανηγύρι που έχει στηθεί μετά την παραίτηση Μπερλουσκόνι.
Οι γυμνόστηθες Ουκρανές ακτιβίστριες πανηγύρισαν την παραίτησή του Καβαλιέρε ανοίγοντας σαμπάνιες μπροστά στην ιταλική πρεσβεία στο Κίεβο, φορώντας μόνο... κόκκινα κολάν που τόνιζαν τα καλλίγραμμα σώματά τους
Κρατώντας πανό που έγραφαν "ciao Berlo" και "Μπερλουσκόνι τελείωσες", οι ακτιβίστριες αγνόησαν τις χαμηλές θερμοκρασίες του Κιέβου, πέταξαν τα ρούχα τους και πανηγύρισαν έξαλα.
Οι σαμπάνιες έρρεαν άφθονες λούζοντας τους περαστικούς και τους αστυνομικούς και ανεβάζοντας το θερμόμετρο στην ουκρανική πρωτεύουσα.

femen berlusconi by Stefanelonikitelo

πηγή : news247.gr

Το πορνο καναλι της Google.

Η Google σαν επιχείρηση που είναι λογικό είναι να επιθυμεί να προσελκύσει όσον το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες μπορεί, ενώ έχει αρχίσει ήδη να ανακοινώνει τις διάφορες συνεργασίες της με νέα κανάλια. Ωστόσο τη Δευτέρα, σαν να παρά-διεύρυνε τους ορίζοντές της και το περιεχόμενό της μιας και προσέθεσε
ένα κανάλι για ενηλίκους, με λίγα λόγια ένα κανάλι πορνό.

Τώρα πλέον η Google TV, διαθέτει το πρώτο της επίσημο κανάλι πορνό, μετά την συνεργασία που σύναψε με το στούντιο, Vivid Entertainment. Στο εν λόγω κανάλι μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο όσοι φυσικά διαθέτουν το Google TV και συνδρομή στην ιστοσελίδα της Vivid Entertainment.

Αυτό ανακοινώθηκε και από το στούντιο παραγωγής το οποίο μάλιστα πέραν της αναφοράς του για την εισαγωγή στην Google TV, προσδιόρισε και το περιεχόμενο που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων «βραβευμένες ταινίες ενηλίκων, celebrity sex taper, παρωδίες XXX των δημοφιλών υπερηρώων και εκπαιδευτικά βίντεο».

Αν και πορνό περιεχόμενο δεν είναι κάτι καινούργιο για την Google, σαν εταιρεία, μιας και μόνο αν ψάξουμε για την λέξη «πορνό» στο Google Search, τότε θα βρούμε περισσότερα από 1.450.000 αποτελέσματα, ωστόσο αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα φιλοξενήσει κανάλι με ακατάλληλο υλικό.

πηγή : www.seleo.gr

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2011

Η μυθολογία του σεξ

Η επιστήμη αποκαλύπτει τις σέξι αλήθειες!
Τέσσερα καλά ριζωμένα δεδομένα του σεξ μπαίνουν στο μικροσκόπιο της επιστήμης. Αλήθεια ή μύθος;

1. Σπορ αυτοκίνητα = καυτά θηλυκά

Όσο ενοχλητικό κι αν είναι για τη σακαράκα σου, το πατροπαράδοτο γνωμικό «αμάξι μ…παγίδα» είναι αλήθεια. Τις θες να κυλιούνται στα πόδια σου; Πάρε αυτοκίνητο με 300 άλογα! Ή τουλάχιστον κάποιο με πιστοποιητικό γενεαλογίας και ήχο κινητήρα σκέτο ποίημα… Σχετική έρευνα της Hiscox έδειξε λοιπόν ότι όταν οι συμμετέχουσες άκουγαν τον ήχο μιας Maserati, επιδείκνυαν απτή σεξουαλική διέγερση. Και τα 40 θηλυκά μάλιστα της έρευνας ανέφεραν ότι ένιωσαν «άκρατο αισθησιασμό» από το σπορ αμάξι… Ακόμα χειρότερα, η μελέτη κατέληξε στο τραγικό συμπέρασμα ότι οι γυναίκες όχι μόνο ξενέρωναν ερωτικά από τον ήχο ενός «συμβατικού» αυτοκινήτου, αλλά έπεφταν και τα επίπεδα οιστρογόνων τους! Ομοίως και στους άντρες, βρέθηκε σημαντική συσχέτιση τεστοστερόνης και σπορ αυτοκινήτου. Η «προέκταση του πέους» λοιπόν μπορεί πράγματι να προεκτείνει το πέος! Ειρωνεία;

2. Ο άντρας σκέφτεται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα

Μύθος… που προφανώς κυκλοφόρησαν απελπισμένες νοικοκυρές στην προσπάθειά τους να πείσουν τον άντρα τους να εκτελεί τα καθήκοντά του πιο συχνά από μια φορά τον μήνα! Στην πραγματικότητα, το 30% των αντρών δεν σκέφτεται το σεξ καθόλου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σχετική έρευνα του Kinsey Institute (Indiana University) αναφέρει ότι το 54% των αντρών σκέφτεται το σεξ τουλάχιστον κάθε μέρα, ενώ το 43% το θυμάται λίγες μόνο φορές τη βδομάδα ή τον μήνα. Ούτε λόγος για δευτερόλεπτα! Το θες ακόμα πιο βαρετό; Ψυχολόγοι του Leeds University κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η πλέον κοινή φαντασίωση των αντρών περιέχει σεξ με κάποια που αγαπούν… Χωρίς να είναι αναγκαστικά η γυναίκα τους, συμπληρώνουμε!

3. Οι αθλητές παίρνουν όλες τις γυναίκες

Παρά το ότι θα βρεις άπειρες αμερικανικές -κυρίως- ταινίες που το «αποδεικνύουν» αυτό, οι γυναίκες στην πράξη προτιμούν το μυαλό από τους μύες! Ομάδα ψυχολόγων του Elon University της Αμερικής παρουσίασαν σε 200 φοιτήτριες video με άντρες που εκτελούσαν διάφορες δραστηριότητες (πνευματικές, δημιουργικές και σωματικές). Τι βρήκαν; Ότι τα «φυτά» τις έλκυαν περισσότερο από τους καλλίγραμμους αθλητές και για σχέση αλλά και για ξεπέτα! Την επόμενη φορά λοιπόν να κουβαλάς το πτυχίο σου στην τσέπη. Και τα πιστοποιητικά γλωσσομάθειάς σου…

4. Ο αυνανισμός τυφλώνει

Η παλιότερη από τις παλιές γυναικείες ιστορίες και ο αγαπημένος μύθος των απανταχού μανάδων του κόσμου αυτού! Ευτυχώς που το American College of Optometrists έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Η μόνη πιθανή συσχέτιση μαλακίας και τύφλωσης που εντοπίστηκε είναι ότι το σπέρμα περιέχει μεγάλη ποσότητα ψευδάργυρου, ενώ έλλειψη ψευδαργύρου στον οργανισμό μπορεί να προκαλέσει εξασθένιση της όρασης. Μη βιάζεσαι όμως να χαρείς τιμημένη μάνα, καθώς οι αγαπητοί επιστήμονες υπολόγισαν ότι για να δημιουργηθεί πρόβλημα στην όραση θα πρέπει να την παίζεις συνέχεια και να είσαι νηστικός για πάνω από 3 βδομάδες! Κομματάκι δύσκολο, δεν νομίζεις; Όχι μόνο φονικός δεν είναι ο αυνανισμός, αλλά ίσα-ίσα που κάνει και καλό: οι στατιστικές εμφάνισης καρκίνου του προστάτη θερίζουν στους άγαμους ιερείς. Οπότε μη φοβάσαι το τάκα-τάκα, το προτείνει κι ο επιστημονικός κόσμος…

πηγή : www.delamagen.gr

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Οι 10 πόλεις-αμαρτίες

Οι απόλυτοι αντρικοί προορισμοί!
Ο κόσμος συνεχίζει να ανήκει στον άντρα και στις πόλεις αυτές ο αντρισμός δικαιώνεται πλήρως...
Αν ψάχνεις μέρη για τουρισμό ή ακόμα και για... μετανάστευση, αυτές είναι οι πόλεις που θα κάνουν τη διαφορά. Αντρικώς μιλώντας! Πρόκειται για το απόλυτο πάρτι των αντρικών χρωμοσωμάτων.

Τις λέμε πόλεις-αμαρτίες και καταλαβαίνεις γιατί. Ξέχνα λοιπόν τις αγιοσύνες και γίνε «αμαρτωλός» στα καλύτερα μέρη που έχει να σου προσφέρει η υφήλιος. Τρέμε Vegas! Α, το Las Vegas δεν είναι στη λίστα γιατί απλά δεν χρειάζεται συστάσεις: τζόγος, περιπέτεια, γυναίκες, ποτό: τι άλλο θα μπορούσες να ζητήσεις από τη ζωή δηλαδή;
Ετοίμασε βαλίτσες και πάμε για άλλα...
New Orleans, Louisiana - ΗΠΑ
Τι θα βρεις: εξαιρετικές πικάντικες σπεσιαλιτέ, τη μουσική blues στα καλύτερά της και την πιο χαλαρή νομοθεσία στο αλκοόλ που μπορείς να συναντήσεις (τα μπαρ είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο!). Η Νέα Ορλεάνη είναι το Λας Βέγκας όσων ξέρουν από καλοπέραση και επιζητούν ξέφρενη διασκέδαση. Το «εθιμικό δίκαιο» μάλιστα της πόλης προστάζει το «δείξε μου το στήθος σου να σου δείξω τα καλούδια μου» ακόμα και στον δρόμο! Αντέχεις την πρόκληση; Κι αν θες πιο «σκοτεινές» τελετές, πρόκειται για τη μητρόπολη του βουντού...
Pattaya - Ταϊλάνδη
Ένα θα σου πω: οι αξιωματούχοι της χώρας παρομοιάζουν την Pattaya ως την «Disneyland του Σεξ»! Το moto της πόλης είναι «αν μπορείς να το γλείψεις, να το χρησιμοποιήσεις, να το νιώσεις, να το φας, να το δοκιμάσεις, να το καταχραστείς, η Pattaya δεν κοιμάται ποτέ και είναι ο προορισμός για σένα». Τι άλλο να πούμε εμείς όταν το λένε επίσημα κυβερνητικά στόματα; Τρία εκατομμύρια τουρίστες συνωστίζονται εδώ κάθε χρόνο για να ζήσουν τη σεξουαλική ασυδοσία στα 275 ξενοδοχεία της πόλης και τα 35.000 δωμάτια (με τιμές από 10 έως 80 δολάρια το βράδυ!). Εσύ;
Gold Coast - Αυστραλία
Αν είσαι σέρφερ, εδώ είσαι. Αν δεν είσαι, θα σε αποζημιώσει το άφθονο αλκοόλ και το αχαλίνωτο σεξ σε ένα μοναδικό όργιο ηθών! Τι άλλο θα βρεις στο Gold Coast; Τα καλύτερα topless πλυντήρια αυτοκινήτων του κόσμου! Νοικιάζεις λοιπόν απαραίτητα αυτοκίνητο και ζεις τη μοναδική εμπειρία με τις καλλίγραμμες αυστραλέζες bimbos να γυαλίζουν το αμάξι σου με τα μεμέ τους. Και το πάρτι δεν τελειώνει ποτέ...
Amsterdam - Ολλανδία
Τυχαίο ότι ονομάζουμε την περιοχή αυτή του κόσμου ως «Κάτω Χώρες»; Πιο «κάτω» δεν πάει! Αφέσου λοιπόν στα έμπειρα χέρια των Ολλανδών και δεν θα χάσεις. Το σούπερ διάσημο Red Light District και τα περιώνυμα coffee shops της ολλανδικής πρωτεύουσας θα σου προσφέρουν απλόχερα τις «σκοτεινές» διακοπές που ονειρεύεσαι. Στα μέσα του Νοεμβρίου μάλιστα φιλοξενείται και το ετήσιο γεγονός της πόλης: το Cannabis Cup. Όσο για το πρωινό hangover, θα ανακουφιστείς στο Seksmuseum...
Goa - Ινδία
Μια επίσκεψη στη γωνιά αυτή του πλανήτη θα δώσει νέο νόημα στην παρακμή και το decadence. Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα! Τα άλλοτε περίφημα πάρτι έχουν μεν περιοριστεί, ωστόσο η πόλη δεν έχει χάσει τον χαρακτήρα της. Κι αν τα αεροπορικά είναι κομματάκι πανακρίβου, τα 5-8 δολάρια για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου θα σώσουν το budget σου και θα σου επιτρέψουν να το χρησιμοποιήσεις για καλύτερα πράγματα...
Βερολίνο - Γερμανία
Μιλάμε για τεράστιο κόμβο σεξοτουρισμού που κάνει την πόλη περήφανη! Το Βερολίνο το 'χει καμάρι για τα πάμπολλα sex dungeons του, καθώς επίσης και για τα club του που δεν πολυενοχλούνται αν πιάσεις δουλειά στην πίστα... και δεν εννοούμε τον χορό! Η πόλη φιλοξενεί επίσης την πιο επική συλλογή πορνογραφίας στον κόσμο, για «ερευνητικούς σκοπούς» πάντα. Η πορνεία εδώ είναι νόμιμη, οπότε μην ξεχάσεις την πιστωτική σου!
Rio de Janiero - Βραζιλία
Τι πρέπει να ξέρεις για την πόλη: ότι είναι το σπίτι μερικών από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη! Οι μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη λοιπόν παρελάζουν γυμνές σε μερικές από τις όμορφες παραλίες του πλανήτη κι αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός! Πάρε μαζί σου μερικές ντουζίνες προφυλακτικά και λίτρα αντιηλιακού και βουρ για ιστορίες που δεν θα πεις ποτέ στα εγγόνια σου. Στα must της πόλης βέβαια, το περίφημο βραζιλιάνικο καρναβάλι.
Moscow - Ρωσία
Οι Ρώσοι δεν πολυπάρταραν για 70 περίπου χρόνια. Μετά οι Scorpions έγραψαν το «Winds of Change», το Τείχος του Βερολίνου έπεσε και ο κόσμος στη Ρωσία προσπαθεί να επανορθώσει για τον χαμένο χρόνο! Χρειάζεται προσοχή όμως, καθώς η Μόσχα είναι από τις πιο επικίνδυνες πρωτεύουσες του πλανήτη. Η βραδινή διασκέδαση προσφέρει κάθε είδους εμπειρία που μπορείς να φανταστείς, ενώ αν καταφέρεις να περάσεις ως πλούσιος τουρίστας, αυτό είναι αρκετό για τις περισσότερες Ρωσίδες...
Honolulu - Χαβάη
Μαγευτικό σκηνικό, συγκλονιστικές παραλίες και η μεγαλύτερη αφθονία υπαίθριων δραστηριοτήτων του κόσμου κάνουν τη Χονολουλού ένα από τα καλύτερα μέρη να είσαι άντρας! Τώρα βέβαια η «μεγαλύτερη αφθονία υπαίθριων δραστηριοτήτων του κόσμου» μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως, διάλεξε και πάρε...
Monaco - Γαλλία
Τι νόμιζες, ότι θα προτείναμε μόνο καταγώγια και τρούμπες; Φυσικά και όχι, χρειάζεται και λίγο στιλ! Αν λοιπόν θέλεις να ζήσεις μεγαλεία και να πλασαριστείς σαν αληθινός τζογαδόρος, επισκέψου τότε το μεγαλοπρεπές Πριγκηπάτο και δεν θα χάσεις. Ετοιμάσου όμως να ξεζουμίζεις το μπλοκ επιταγών σου! Η βασιλική ζωή και τα λούσα θέλουν το κάτι παραπάνω... οικονομικώς.

πηγή : stoklari.blogspot.com

Τρομακτική και "παράνομη" διαφήμιση που προωθεί την απιστία

Μια διαφήμιση με εμφανώς ρατσιστικό χαρακτήρα δημοσίευσε μια αμερικανική ιστοσελίδα γνωριμιών ώστε να διαφημίσει και τις υπηρεσίες της και να τραβήξει την προσοχή. Κάτι που κατάφερε μεν, με λάθος τρόπο δε. (pic)
Η εταιρία Ashley Madison χρησιμοποίησε τη φωτογραφία ενός παχύσαρκου μοντέλου - χωρίς την έγκρισή του -, με τη λεζάντα: Μήπως η γυναίκα σου σε τρόμαξε χθες βράδυ;
Όπως υποστηρίζει η Ζακλίν, σταρ της διαδικτυακής πορνογραφίας (juicyjackie.com), η εν λόγω φωτογραφία είχε τραβηχθεί πριν από αρκετά χρόνια και πωλήθηκε - χωρίς την έγκρισή της- σε διάφορα πρακτορεία. Τελικά κατέληξε στην Ashley Madison και έγινε διαφήμιση, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε στην εφημερίδα New York Metro.
"Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα σε αυτό τον κόσμο αναφορικά με το γυναικείο σώμα και όχι μόνο απέναντι στις παχύσαρκες γυναίκες, αλλά σε όλες" έγραψε η Ζακλίν στο Jezebel.com. Η ίδια κατήγγειλε την εταιρία για διαπόμπευση και προώθηση της απιστίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dailymail.
Σύμφωνα με την Ζακλίν, η χρήση της φωτογραφίας της για τη συγκεκριμένη διαφήμιση "συνεισφέρει στην ενίσχυση της κατάθλιψης, περνώντας ξεκάθαρα το μήνυμα ότι οι παχύσαρκοι άνθρωποι δεν δικαιούνται αγάπη και πίστη", συμπληρώνοντας: "Βρίσκω απαίσια την ιδέα ότι υπάρχει μια επιχείρηση που βασίζεται αποκλειστικά στη διευκόλυνση της απιστίας. Το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι προτείνουν ότι εάν ο σύντροφος κάποιου δεν ανταποκρίνεται στο ιδανικό βάρος και σχήμα σώματος, τότε αυτός έχει το δικαίωμα να τον απατήσει, είναι αηδιαστικό".
Τι λέει όμως για όλα αυτά η εταιρία;
Απαντώντας στις επικρίσεις της Ζακλίν, η διαφημιστική Ashley Madison ανέφερε: "το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί σε αυτή τη γυναίκα είναι το ότι τη χρησιμοποιήσαμε για τη διαφήμισή μας. Η ίδια υπέγραψε για τη δημοσιοποίηση αυτών των φωτογραφιών, γνωρίζοντας ότι δεν προορίζονταν μόνο για προσωπική χρήση".

πηγή : www.cosmo.gr

Διαφήμιση που σοκάρει!!!

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στην Αμερική με την διαφήμιση καραμέλας με ακατάλληλο περιεχόμενο. Το μικρό σποτάκι απαγορεύτηκε να προβληθεί στη μικρή οθόνη πριν τα μεσάνυχτα. Το περιεχόμενο περιγράφει ένα νιόπαντρο ζευγάρι που μόλις έχει γυρίσει στο σπίτι και επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο γαμπρός εκτοξεύει καραμέλες από το πέος του.

Skittles Newlyweds by PayeTaChatte

πηγή : www.badboy.gr

Αεροπορική εταιρία θα δείχνει πορνό στις πτήσεις της !!

Σε μία πρωτότυπη ιδέα θέλει να προχωρήσει η αεροπορική εταιρεία Ryanair αφού σχεδιάζει να δείχνει ταινίες πορνό στις πτήσεις της. Το αφεντικό της εταιρείας Μάικλ Ο’Λίρι δήλωσε πως θα δίνουν τη δυνατότητα στους επιβάτες να αγοράζουν υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης μιμούμενοι της υπηρεσίες δωματίου στα ξενοδοχεία.

Οι επιβάτες θα είναι σε θέση να συνδεθούν σε πρόγραμμα της Ryanair μέσω των iPads ή smartphones τους. Στη συνέχεια θα μπορούν να πληρώνουν για να παίζουν παιχνίδια, να βλέπουν ταινίες ή ακόμη να απολαμβάνουν πορνοταινίες.

«Δεν θα τις έχουμε στις οθόνες στο πίσω μέρος των καθισμάτων που θα μπορούν όλοι να βλέπυν. Θα είναι σε φορητές συσκευές. Το έχουν ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, έτσι γιατί όχι και εμείς», είπε ο Ο’Λίρι στην “Sun”.

Από την άλλη, υπάρχουν και αυτοί που αντιδρούν με τη συγκεκριμένη ιδέα αφού «η αγορά πορνό σε δωμάτιο ξενοδοχείου μπορεί να γίνει διακριτικά ενώ στο αεροπλάνο μπορεί οποιασδήποτε να το δει»

πηγή : okokoras.gr

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

Σεξ Όταν ο άντρας θέλει να αλλάζει συνεχώς ερωτική σύντροφο

Είμαι άνδρας 35 ετών, το πρόβλημά μου είναι ότι αλλάζω συχνά ερωτικές συντρόφους, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χτίσω μια σχέση διαρκείας. Νιώθω μεν μόνος μου, ωστόσο η σεξουαλική πράξη με κινητοποιεί και μου δίνει δύναμη, με κάνει να νιώθω ότι δεν έχω τις γυναίκες ανάγκη.

Η εναλλαγή ερωτικών συντρόφων από μόνη της δεν καθιστά σημείο προβληματισμού. Θα έλεγα ότι η έλλειψη σταθερής σχέσης στην ζωή σας ενδεχομένως αποτελεί σύμπτωμά μιας βαθύτερης δυσκολίας. Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για αποφυγή δημιουργίας δεσμού, για φόβο εγγύτητας, για αρνητικές προσδοκίες που συνδέονται μέσα σας με την έννοια της σχέσης, για μια βαθύτερη ανάγκη να χτίζετε συνθήκες που σας προσφέρουν μια (επίπλαστη;) αίσθηση συναισθηματικής αυτονομίας.

Πρώιμα γεγονότα ζωής που πληγώνουν συναισθηματικά το παιδί και που χτίζουν μέσα του αρνητικές αναπαραστάσεις για τις ανθρώπινες σχέσεις γίνονται εμπόδιο στην δυνατότητά του να χτίσει υγιείς σχέσεις στο μέλλον. Οι γονείς εδώ είναι οι πρωτοπόροι στον βαθμό που καταφέρνουν , ή όχι, να λειτουργήσουν ως πρότυπα.

Ενδόμυχα, μπορεί να επικρατεί ο φόβος της επανάληψης και να αποφεύγετε να έρθετε κοντά για να μην πληγωθείτε, για να μην αποτύχετε στην διαδικασία αυτή που ονομάζεται χτίσιμο εγγύτητας.

Η εναλλαγή ερωτικών συντρόφων από μια όψη μοιάζει να σας προσφέρει μια ψυχική τροφή ελευθερίας, αυτοεκτίμησης, ερωτικής αποδοχής, και μια «ευκολία» στην επαφή με το άλλο φύλο. Μήπως όμως λειτουργεί ως μηχανισμός εξισορρόπησης άλλων βαθύτερων συναισθηματικών δυσκολιών, υπονομεύοντας την συναισθηματική σας εμπλοκή; Προσέξτε, το κενό και η μοναξιά με τίποτα δεν γεμίζουν αν δεν τα «πιάσουμε» από τη ρίζα τους.

πηγή : ygeia.tanea.gr

Old Dating: η νέα μόδα στις σχέσεις

Οι Ιάπωνες είναι πάντα πολύ μπροστά σε όλα. Στη μουσική, στην τεχνολογία, στο φαγητό, στις τέχνες, στα trends. Δεν προκαλεί λοιπόν εντύπωση πως ένα νέο είδος ραντεβού έρχεται από εκεί.
Η νέα μόδα της Ιαπωνίας ακούει στο όνομα "old dating", πρόκειται ουσιαστικά για την τάση που οι νεαροί Ιάπωνες επιλέγουν για συντρόφους τους πολύ μεγαλύτερες γυναίκες. Η διαφορά ηλικίας είναι τουλάχιστον μια δεκαετία και αυτό κάνει τη διαφορά σε αυτή την περίπτωση, καθώς κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν συγκαταλεγόταν μέσα στους ευπρεπείς κανόνες καλής συμπεριφοράς.
Η εξήγηση για αυτό το νέο είδος σχέσης είναι ότι οι γυναίκες γύρω στα 40 είναι επαγγελματικά κατασταλαγμένες, σεξουαλικά πολύ πιο έμπειρες, δεν επιζητούν τα δράματα και μπορούν να χειριστεί καταστάσεις με μεγαλύτερη σοφία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι σχέσεις αυτές να έχουν διάρκεια και μεγαλύτερο πάθος. Μήπως θέλετε να πάτε ένα ταξιδάκι προς Ιαπωνία μεριά;

πηγή : www.queen.gr

Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Το...νινί σέρνει παίκτες!

Το χρήμα ρέει στις Ηνωμένες Πολιτείες και την αγορά του μπέιζμπολ, οι παίκτες λατρεύονται ως θρύλοι και ένας μάνατζερ βρήκε ιδέα που έφερε πελατεία και ρευστό! Μια πορνοστάρ έκανε τη διαφορά...
Η Μπίμπι Τζόονς, διάσημη πορνοστάρ έχει φέρει τα πάνω – κάτω στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού αποδείχθηκε πως ήταν το «δόλωμα» μεγάλου γραφείου μάνατζερ! Ο ρόλος της; Να... πείθει παίκτες που δεν ήταν πρόθυμοι να συνεργαστούν με το γραφείο, ώστε μετά από κάποια ραντεβού να αλλάζουν άποψη. Η ίδια σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως πήγε με παίκτη που δεν ήθελε να συνεργαστεί με το γραφείο μάνατζερ, ενώ την υπόθεση -σκάνδαλο μελετούν οι Αρχές. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως τον τελευταίο καιρό, η Μπίμπι Τζόουνς είναι στο προσκήνιο, αφού υπάρχει φωτογραφία της στο διαδίκτυο να είναι γυμνή και να φορά μόνο μια μπλούζα με το όνομα του Ρομπ Γκρονκόφσκι παίκτη των Πάτριοτς.

πηγή : www.gazzetta.gr

"Ροζ" κίνδυνος στο facebook

Χαμός γίνεται τώρα τελευταία στο facebook από μηνύματα με «ροζ» περιεχόμενο που ...
αποστέλλονται σε διάφορα προφίλ. Πρόκειται μάλιστα για πορνογραφικό φωτογραφικό υλικό το οποίο μοντάρουν οι χάκερς βάζοντας στα πρόσωπα φωτογραφίες φίλων των παραληπτών. Έτσι, όποιος λαμβάνει τέτοια μηνύματα θεωρεί ότι εστάλησαν από τον εικονιζόμενο φίλο ή φίλη του και προφανώς... πέφτει από τα σύννεφα βλέποντάς τον σε «ροζ» στάσεις! Το σοκ υπέστησαν αρκετοί μέχρι σήμερα αλλά ήταν ευτύχημα που έγινε γρήγορα αντιληπτό από ορισμένους και άρχισαν να αποστέλλονται σχετικά προειδοποιητικά μηνύματα έτσι ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων και χρηστών του facebook. Το θέμα όμως είναι ότι για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται η έλλειψη ασφαλείας και ο κίνδυνος να εκτεθεί κάποιος χωρίς καν να το γνωρίζει...

πηγή : www.kokoria.gr

Έρχεται η φορολογία στο... sex!!

Σε έναν απεγνωσμένο αγώνα δρόμου για να βρουν φορολογικά έσοδα που θα ενισχύσουν τον προϋπολογισμό τους φαίνεται να έχουν αποδυθεί ακόμη και εύρωστες, υγιείς και φιλελεύθερες οικονομίες, όπως η ολλανδική. Όπως δημοσιεύει η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», η σκληρή πραγματικότητα που αναδύεται υποχρεώνει την κυβέρνηση στην....
Ολλανδία να επιβάλει φόρο και στον πληρωμένο έρωτα. Η «red light district» στο Άμστερνταμ άρχισε να λειτουργεί από το 1600, ως κέντρο της ερωτικής «βιομηχανίας» που απευθυνόταν στους ναυτικούς που επέστρεφαν στο μεγάλο λιμάνι από τα μακρινά και χρυσοφόρα ταξίδια τους στις αποικίες.

Έπρεπε να φτάσει το 2001 για να περάσει ο αγοραίος έρωτας από την ανοχή στη νομιμοποίηση, ωστόσο τα έσοδα από την παροχή ερωτικών υπηρεσιών παρέμεναν μέχρι σήμερα εκτός φορολογικού συστήματος. Ηδη άρχισε η φορολογία των νόμιμων οίκων ανοχής, που λειτουργούν ως κανονικές επιχειρήσεις, με βιβλίο εσόδων-εξόδων, προμηθευτές και αποδείξεις παροχής υπηρεσιών από τις εργαζόμενες. Τώρα ξεκινάει και η εφαρμογή του μέτρου και στις περίφημες «βιτρίνες», όπου οι κοπέλες θα πρέπει να εκδίδουν απόδειξη, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ και θα αποδίδεται στο κράτος.

Τα επίσημα σωματεία των εκδιδόμενων γυναικών στην Ολλανδία έχουν συναινέσει στο μέτρο, καθώς συνοδεύεται από ασφαλιστική κάλυψη, υγειονομικό έλεγχο, εργατικά δικαιώματα αλλά και αξιοπρέπεια, την οποία απολαμβάνουν όλοι οι εργαζόμενοι στην ολλανδική κοινωνία, καθώς και ισότιμη αντιμετώπιση από το κράτος, ανεξαρτήτως τι επάγγελμα κάνουν.

Το μόνο πρόβλημα που θέτουν οι νόμιμες, συνδικαλισμένες πόρνες είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός από τις μετανάστριες εκδιδόμενες, που συνήθως δεν έχουν χαρτιά και ασκούν το επάγγελμα χωρίς κανέναν έλεγχο, στους δρόμους. Το κράτος περιμένει να βάλει στα ταμεία από τη νόμιμη πορνεία έως και 660 εκατομμύρια ευρώ μόνο για φέτος, ενώ οι νέοι φορολογούμενοι υπολογίζονται σε 8.000 εργαζόμενες στα νόμιμα πορνεία και 3.000 στις βιτρίνες.

πηγή : www.trelokouneli.gr

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

Upskirt : Όσα πρέπει να ξέρεις !!

Μεταφράζω από την Wikipedia. “Upskirt είναι η πρακτική του να φωτογραφίζεις ή να τραβάς βίντεο (άνευ συναινέσεως) κάτω από τις φούστες των γυναικών».

Αυτή η κατηγορία βίντεο όμως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο διαδίκτυο. Ακόμα πιο δημοφιλής και από άλλες κατηγορίες κλασικού πορνό, οι οποίες θα περίμενες να έχουν μεγαλύτερη ζήτηση.

Κι όμως, τα upskirt, τα voyeur, τα downblouse και όλα όσα παραπέμπουν σε ηδονοβλεψία, γνωρίζουν πολλή μεγάλη άνθηση και ζήτηση. Και γι’ αυτό έχουν στηθεί ολόκληρες ιστοσελίδες με το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Άνθρωποι πληρώνουν λεφτά για να δουν κάτω από τη φούστα μιας γυναίκας.

Θες επειδή προσθέτει στο μυστήριο; Θες επειδή πολλές επώνυμες, οι οποίες δεν έχουν φωτογραφηθεί ή εμφανιστεί γυμνές, πέφτουν συχνά θύματα upskirt; Θες επειδή ο άνδρας πρώτα γεννιέται ματάκιας και μετά ανακαλύπτει την σεξουαλικότητά του;

Όπως και να ‘χει το upskirt είναι κάτι το οποίο πρέπει να το σεβόμαστε και να το τιμάμε.

Ας δούμε λοιπόν τι απαιτήσεις έχει το upskirt. Γιατί δεν χαιρόμαστε έτσι με το να βλέπουμε απλά κάτω από τη φούστα μιας γυναίκας. Αυτή η γυναίκα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις.

Α) Να έχει ωραία πόδια. Κι αν είναι να φανεί και ο πωπός της, οφέιλει να έχει και ωραίο ποπό. Όχι αψεγάδιαστο. Ωραίο.

Β) Να έχει τη διάθεση να μας δείξει τα πόδια της. Άρα να φοράει φούστα. Κοντή παρακαλώ.

Γ) Να βρίσκεται συχνά μπροστά σε μια κάμερα και να είναι αρκετά αφελής ώστε να μην προσέχει διαρκώς πώς να αλλάξει σταυροπόδι.

πηγή : okokoras.gr

Οι Έλληνες κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό..

Οι σεξουαλικές επαφές χωρίς προστασία είναι μία συνήθεια των Ελλήνων που μπορεί να αποβεί καταστροφική για την υγεία τους. Απόδειξη; Όσοι έχουν εμφανίσει κονδυλώματα ή νοσούν από AIDS, παραδέχονται πως σπάνια επισκέπτονται το φαρμακείο για να αγοράσουν προφυλακτικά! Σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η Συμβουλευτική Γραμμή Σεξουαλικής Υγείας, ο μέσος όρος ηλικίας των ανδρών που ζητούσαν ενημέρωση για τα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα είναι τα 30 χρόνια και αντίστοιχα των γυναικών τα 33,2 χρόνια..


Η ανησυχία τους αναφορικά με ασθένειες που μεταδίδονται μέσω της σεξουαλικής επαφής που μοιράστηκαν με τους ειδικούς της Συμβουλευτικής γραμμής, αφορούσε τα κονδυλώματα (46%), το Aids(35%), την Ηπατίτιδα Β (7%), την Ηπατίτιδα Cκαι τον έρπη (4%), καθώς επίσης και την σύφιλη (2%). Έκπληξη ωστόσο, προκαλεί το γεγονός πως παρά το φόβο τους για την πιθανή εμφάνιση ή για τις επιπτώσεις των Σεξουαλικά Μεταδιδόμενων Νοσημάτων στην γενικότερη υγεία τους και στη σεξουαλική ζωή τους, μόλις το 27,8% των ατόμων που κάλεσαν τη Συμβουλευτική γραμμή, είπαν ότι χρησιμοποιούν πάντα προφυλακτικό κατά τις επαφές τους… Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία το 36,6% απαντά ότι δεν έχει πάρει ποτέ προφυλάξεις!

Όσο, για το υπόλοιπο 36,6% αναφέρει ευκαιριακή χρήση. Παρήγορο, ωστόσο, χαρακτηρίζουν οι ειδικοί το γεγονός πως οι νεότεροι φαίνεται να είναι πιο συνειδητοποιημένοι αναφορικά με τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα. Ειδικότερα, οι νέοι άνδρες ηλικίας 20 – 30 ετών αναφέρουν σε ποσοστό 38,5% ότι χρησιμοποιούν πάντοτε προφυλακτικό, ενώ το ποσοστό μειώνεται σε 26,5% στην επόμενη δεκαετία της ζωής τους 31 – 40 ετών.

Αντίστοιχα, είναι τα ευρήματα και για τις γυναίκες που στην δεκαετία των 20 – 30 αναφέρουν ότι πάντα χρησιμοποιούν προφυλακτικό κατά 40%, ενώ στην επόμενη δεκαετία της ζωής τους το ποσοστό φτάνει στο 20,5%.

πηγή : www.kanonitv.gr

Η αυτοϊκανοποίηση και τα παράγωγά της

Όταν αναφερόμαστε στην αυτοϊκανοποίηση ή αλλιώς αυνανισμό, εννοούμε τη σεξουαλική διάθεση του ατόμου να ικανοποιήσει μόνο τον εαυτό του και το σώμα του ερχόμενος σε επαφή με τα γεννητικά του όργανα κυρίως με σκοπό τον οργασμό και την ηδονή.
Παρόλο που στα πρώτα χρόνια της ζωής του ιδιαίτερα μετά το τέλος του 3ου έτους το κορίτσι ή το αγόρι δείχνει να αντλεί ευχαρίστηση από την ενασχόληση με τα γεννητικά του όργανα, η εφηβεία είναι εκείνη που θα εξερευνήσει τον αυνανισμό και θα τον αντιληφθεί ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της σεξουαλικής διέγερσης.

Σε αυτή την περίοδο είναι πολύ πιθανό να περάσει στον έφηβο η ιδέα ότι ο αυνανισμός είναι ταμπού και ένα μη αποδεκτό κομμάτι της σεξουαλικότητας του ατόμου. Πολύ σημαντικό ρόλο εδώ παίζει η στάση των γονιών απέναντι στα παιδιά τους σχετικά με την απενοχοποίηση αυτής της πρακτικής.

Φυσικά η αυτοϊκανοποίηση παραμένει μέρος της σεξουαλικής ευχαρίστησης και στα δύο φύλα κατά την ενήλικη ζωή αλλά πολλές φορές με αρκετά παράγωγα στον ψυχισμό αλλά και στη σωματική δραστηριότητα του ατόμου. Η προσκόλληση σε μια συμπεριφορά είναι συνήθως επιζήμια όταν δεν εξυπηρετεί την εξισορρόπηση του όλου.

Μερικά παράγωγα της επίμονης πράξης του αυνανισμού είναι τα παρακάτω.

Αύξηση της έκκρισης ορμονών στον εγκέφαλο που οδηγεί σε αίσθηση κούρασης
Αδύναμο σπέρμα
Πρόωρη εκσπερμάτιση
Πόνος στους όρχεις και στην περιοχή της λεκάνης
Στρες και αδύναμη στύση στους άντρες
Πολλές φορές καθόλη τη διάρκεια της ζωής του το άτομο νιώθει απομονωμένο και απόμακρο από τους γύρω του ακόμα και μέσα σε ένα γάμο ή μια σχέση με αποτέλεσμα τη στροφή της σεξουαλικής του ευχαρίστησης προς τον εαυτό, αποκλείοντας έτσι τον εκάστοτε σύντροφο σε πραγματικό ή φαντασιωσικό επίπεδο. Η αυτοϊκανοποίηση μπορεί να βοηθήσει την καλή σεξουαλική υγεία όπως επίσης καινατηβάλεισεκίνδυνο.

Η απόσπαση του ατόμου από μια ενεργά σεξουαλική σχέση και η αίσθηση μοναξιάς και θλίψης μπορεί να οδηγήσουν σε υπέρμετρο αυνανισμό αλλά και το αντίστροφο. Ο επίμονος αυνανισμός ανήκει επίσης στην ομάδα των καταναγκαστικών σεξουαλικών συμπεριφορών που χρειάζονται θεραπευτική παρέμβαση.

Η δυσκολία να εντοπίσει κάποιος πόσο προβληματική μπορεί είναι η πράξη της αυτοϊκανοποίησης ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες, καθώς και τη στενή της σχέση με την πορνογραφία και τελευταία με το internet (cyber sex), κάνει τους ειδικούς να παραβλέπουν τη μελέτη της σεξουαλικής αυτής συμπεριφοράς.

πηγή : www.dailyfucks.gr

Ακόμα φοβάσαι τα αεροπλάνα;

Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για να πετάξεις με αεροπλάνο. Μια χαμηλού κόστους Ιρλανδική αεροπορική εταιρία, μάζεψε τις θηλυκές αεροσυνοδούς, τις φωτογράφισε με τα απολύτως απαραίτητα με σκοπό την έκδοση ενός ημερολογίου φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Το ημερολόγιο ονομάζεται "2012 Ryanair Cabin Crew Calendar" και σε αυτό συμμετέχουν 13 μέλη του πληρώματος θαλάμου των επιβατών, φορώντας εσώρουχα και μπικίνι ενώ φωτογραφίζονται σε διάφορους προορισμούς της εταιρίας.

Το κέρδος από αυτή την κίνηση είναι διπλό, καθώς και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, και γίνεται και μια καλή διαφήμιση.

Η αεροπορική εταιρεία ελπίζει να συγκεντρώσει 850.000 λίρες Αγγλίας. Το πρώτο ημερολόγιο της δημοσιεύτηκε το 2008 και συγκεντρώθηκαν 430.000 λίρες.

πηγή : www.newsbomb.gr

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2011

Γιατί το σεξ είναι καλό για την υγεία σας

Αν ο σύντροφος σας αποφεύγει να πλαγιάσει μαζί σας στο κρεβάτι σας δίνουμε περισσότερα επιχειρήματα για τον πείσετε.
1. Οι ορμόνες που εκρήγνυνται στο αντρικό και το γυναικείο σώμα κατά της διάρκεια του σεξ έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Τα οιστρογόνα στη γυναίκα δρουν ενάντια στην οστεοπόρωση και το Αλτσχάιμερ και η τεστοστερόνη ενδυναμώνει κόκαλα και μύες. Αφήστε τα φάρμακα λοιπόν και πέστε τώρα σε ένα κρεβάτι με το σύντροφο σας, όσο χρονών και αν είστε.

2. Αν έχετε προβλήματα στο κυκλοφορικό σας να ξέρετε ότι το σεξ δε βοηθά μόνο τη καρδιά, αλλά και την κυκλοφορία του αίματος, ειδικά στον εγκέφαλο. Ακόμα απορείτε πως ο 90χρονος παππούς σας γλίτωσε τόσα χρόνια το εγκφαλικό;

3. Με το σεξ παίρνετε περισσότερα αντισώματα, έτσι έχετε 30% περισσότερες πιθανότητες να κολλήσετε τις εποχικές γρύπες. Αφήστε τα εμβόλια λοιπόν γιατί δεν υπάρχει σάλιο για φάρμακα και οι φυσικοί τρόποι για δημιουργήσετε αντισώματα είναι πιο διασκεδαστικοί.

4. Για τις γυναίκες που έχουν μπει στα πρώτα -ήντα να πούμε πως το σεξ δρα και ενάντια στην ακράτεια. Έτσι αντί για πάνες ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

5. Αν έχετε προβλήματα αϋπνίας το σεξ βοηθά και σε αυτό καθώς μετά τον οργασμό είναι η κατάλληλη συνθήκη για να απολαύσετε ένα βαθύ ύπνο. Δεν είναι η λύση τα Tavor.

6. Τέλος πρέπει να πείτε στους άντρες σας ότι όσο πιο συχνά εκσπερματίζουν τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουν να γλιτώσουν τον καρκίνο του προστάτη, έτσι αντί να βλέπουν αθλητικά θα ήταν καλό για αυτούς να κάνουν σεξ μαζί σας.

πηγή : www.queen.gr

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

01/11/11 Photo of the day!!!

Άντζελα!!!

Ουκρανές φεμινίστριες έξω απο το σπίτι του Dominique Strauss-Kahn στο Παρίσι

Ουκρανές φεμινίστριες του κινήματος Femen France ντυμένες καμαριέρες διαμαρτύτονται με.. ωραίο (topless) τρόπο έξω απο το σπίτι του Dominique Strauss-Kahn στο Παρίσι..

Δείτε το Βίντεο

Des féministes ukrainiennes devant le domicile... by Nouvelobs

πηγή : www.kanonitv.gr

Η κρίση σπρώχνει τους άνδρες στην πορνεία

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί στη χώρα μας ο αριθμός των ανδρών οι οποίοι εκδίδονται. H ανδρική πορνεία σχετίζεται άμεσα με την ανεργία, τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, την οικονομική ανέχεια και την περιθωριοποίηση. Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και ο αυξημένος αριθμός των οικονομικών μεταναστών, κυρίως όσων βρίσκονται στη χώρα χωρίς να διαθέτουν τη νόμιμη άδεια παραμονής, οι οποίοι εντάσσονται στην ‘ανδρική πορνεία’ για λόγους επιβίωσης.

Το εύκολο και γρήγορο χρήμα αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους μη - έχοντες τα απαραίτητα για επιβίωσή, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που πλήττεται σοβαρότατα από την οικονομική κρίση και με αυξημένο ποσοστό ανεργίας. Το φαινόμενο παρατηρείται εντονότερα στην Αθήνα χωρίς αυτό να αποκλείει περιπτώσεις ανδρικής πορνείας σε επαρχιακές πόλεις. Οι άνδρες «πόρνοι» παρέχουν αγοραίο έρωτα σε άλλους άνδρες ή γυναίκες με χρηματικά ή υλικά ανταλλάγματα. Επιπλέον οι περιοχές που πλήττονται εντονότερα προσδιορίζονται στο κέντρο της Αθήνας με πιο γνωστές την πλατεία Κουμουνδούρου, την πλατεία Ομόνοιας κ.ο.κ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περισσότερες δυστυχώς περιπτώσεις της σεξουαλικής επαφής δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και αυτό εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Οι άνδρες που εκπορνεύονται δεν προφυλάσσονται είτε γιατί έχουν άγνοια ή ελλειπή γνώση σε θέματα πρόληψης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, είτε γιατί η απόφαση για τη μη-ασφαλή σεξουαλική επαφή λαμβάνεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Η ετήσια αύξηση των κρουσμάτων AIDS στη χώρα μας κατά 50%-60%, αποδίδεται στην αύξηση των οροθετικών που κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών (έρευνα ΚΕΕΛΠΝΟ στο διάστημα Ιανουαρίου και Ιουλίου 2011). Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι ότι απλά βάζουν σε δεύτερη μοίρα την προσωπική τους ασφάλεια και υγεία.

πηγή : iatropedia.gr
Related Posts with Thumbnails