-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Κάνουν δουλείες φορώντας μόνο τα εσώρουχα

Λογιστές, άνδρες και γυναίκες οικιακοί βοηθοί, πληροφορικάριοι, υδραυλικοί που εργάζονται με την πλέον λιτή περιβολή μπορούν να έρθουν στο χώρο σας για να σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Μια εταιρία στη Νότια Αφρική καυχιέται ότι είναι η μόνη εταιρία παροχής «ολόγυμνων υπηρεσιών στον...



κόσμο»! «Οι κυρίες ζητούν κυρίως προσωπικό για το καθάρισμα του σπιτιού και μετά για μαστορέματα» τονίζει ο 29χρονος Ζαν-Πολ Ρέιντ που ίδρυσε τη Natural Cleaning Co. πριν από ένα μήνα, επειδή δεν μπόρεσε να βρει δουλειά στο λογιστικό τομέα.

Η εταιρία προτείνει οικιακές δουλειές, μαγείρεμα, νομική βοήθεια, συμβουλές στην πληροφορική και άλλες υπηρεσίες που το προσωπικό της προσφέρει με πολύ ελαφρά ένδυση, είτε γυμνό από τη μέση και πάνω, είτε ολόγυμνο, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

Ο Ρέιντ λέει ότι έχει έναν πελάτη την ημέρα, σε γενικές γραμμές άνδρες λευκούς ηλικίας 30 έως 50 ετών.

Οι εργαζόμενοι είναι μερικής απασχόλησης και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα: από φοιτητές της Νομικής έως προσωπικούς γυμναστές και λογιστές.

«Η υπηρεσία είναι σκέτη διασκέδαση» επισημαίνει. «Δεν προσφέρουμε τίποτε χυδαίο, καμιά σχέση».

Ο ιστότοπος της εταιρίας προβάλλει έναν σβέλτο νεαρό άνδρα που καθαρίζει με την ηλεκτρική σκούπα, μια νέα που σιδερώνει φορώντας μόνο τις κάλτσες της, έναν μυώδη μάγειρα του οποίου η δελεαστική σαλάτα κρύβει χαρακτηριστικά που ανοίγουν την όρεξη... και πλήθος άλλων υπηρεσιών που προσφέρονται με «γύμνια» στις τέσσερις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Γιοχάνεσμπουργκ, Κέιπ Τάουν, Ντέρμπαν, Πρετόρια).

Οι τιμές ποικίλλουν από 175 ραντ (17 ευρώ) την ώρα για την ημίγυμνη υπηρεσία σε 450 ραντ (45 ευρώ) για τους δικηγόρους, τους λογιστές, τους υδραυλικούς. «Δεν κερδίζω πολλά, απλώς καλύπτω τα έξοδά μου, αλλά ακόμη είναι η αρχή» λέει ο Ρέιντ ο οποίος λαμβάνει προμήθεια σχεδόν 20%.

πηγή : www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails