-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ένα Sexpresso παρακαλώ.....

Τον πιο «έξυπνο» και «πικάντικο» τρόπο βρήκε για να γεμίζει το μαγαζί της η 34χρονη ιταλίδα Laura Maggi, η οποία διατηρεί εδώ και οκτώ χρόνια το μπαρ «Le Café» στην πόλη Bagnolo Mella. Ένα καφέ μπαρ, φημισμένο όχι τόσο πολύ για την ποιότητα του καφέ που προσφέρει, όσο για το προσωπικό του!

Εκατοντάδες αρσενικά από όλη την περιοχή κάνουν καθημερινά πολλά χιλιόμετρα για να απολαύσουν μια μπύρα με… μπόλικο οφθαλμόλουτρο σε αιθέριες υπάρξεις … ελαφρά ντυμένες.


Όπως φαίνεται το «μέλι» που προσφέρει απλόχερα στους πελάτες η επιχειρηματίας κρύβεται μέσα σε μικροσκοπικά δερμάτινα κορμάκια και κολλητά κολάν που αφήνουν πολύ λίγα στη φαντασία.
Οι εμφανίσεις των κοριτσιών μάλιστα έχουν αποτυπωθεί σε ένα ημερολόγιο το οποίο κοσμεί τον τοίχο πίσω από το μπαρ, με τον επισκέπτη να μην ξέρει τι να πρωτοκοιτάξει. Την μελαχρινή με το μπικίνι που βάζει σφηνάκια ή τη γιγαντοαφίσα με το κορίτσι που φορά ένα see – through κρεμ κορμάκι;
Το μπαρ έγινε διάσημο έπειτα από ένα … φωτορεπορτάζ της Daily Mail που γράφει – και την πιστεύουμε – πως σε καθημερινή βάση δημιουργείται μποτιλιάρισμα στο σημείο, καθώς ο κόσμος καταφτάνει στο μπαρ ασταμάτητα.
Κι εδώ έγκειται το πρόβλημα, διότι υπάρχει και τέτοιο, καθώς ο γυναικείος πληθυσμός στην μικρή πόλη των 5.000 κατοίκων όπου λειτουργεί το συγκεκριμένο μαγαζί έχει κυριολεκτικά επαναστατήσει. Όλες οι παντρεμένες γυναίκες της πόλης έχουν απαγορεύσει στους συζύγους τους την είσοδο στο μπαρ, αλλά πάντα υπάρχουν και «απώλειες»!
Η ιδιοκτήτρια συνειδητοποιεί ότι προκαλεί πρόβλημα σε εκατοντάδες συζύγους που χάνουν τους άντρες τους ακόμα και για ημέρες, αλλά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δεν την πολυνοιάζει αφού το μαγαζί της πάει «σφαίρα».

πηγή : www.adultforumgr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails