-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Πως να καταλάβετε ότι η γυναίκα δεν υποκρίνεται οργασμό

Μουγκρητά, βογκητά και επικλήσεις εκφράζουν τη στιγμή της κορύφωσης στο σεξ για τις γυναίκες! Μήπως όλα αυτά όμως ανήκουν στο θεατρικό ρόλο που υποδύονται για λίγο, προκειμένου να προκαλέσουν περισσότερο την ερωτική επιθυμία των ανδρών; Ξυπνήστε από το παραμύθι που...
σας «σερβίρουν» οι γυναίκες! Μπορεί να γνωρίζετε καλά τι σημαίνει προσποίηση σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν ξέρετε καλά την ... γυναικεία προσποίηση!

Όταν το ταίρι σας φθάσει στην κορύφωση διαβάστε το σώμα της, το οποίο θα σας αποκαλύψει την αλήθεια που κρύβει σαν επτασφράγιστο μυστικό. Το ξέρω... Μπορεί να μην έχετε όρεξη τέτοιες ώρες για ανατομία. Ωστόσο, με τον τρόπο αυτό θα «συλλάβετε» τη γυναίκα αν σας λέει αλήθεια ή όχι!

Δυστυχώς για τις γυναίκες και ευτυχώς για εσάς τους άνδρες, η γλώσσα του σώματος μιλάει από μόνη της...

Και μην φοβάστε... δεν είστε οι μοναδικοί που έχετε «χάψει» τα ψεύτικα βογκητά. Αρκεί να σκεφθεί κανείς ότι περίπου το 65% των γυναικών προσποιείται τον οργασμό!

Ας ξεκινήσουμε την ανατομία από κάτω προς τα πάνω...

Το σώμα της «κοκαλώνει»

Όταν βλέπετε «τσίτα» το σώμα της, τότε είναι... «τσίτσα» τα γκάζια της κορύφωσης για τις γυναίκες. Την ώρα του οργασμού δεν μπορεί να ελέγξει το κορμί της, το οποίο για λίγα δευτερόλεπτα παραμένει άκαμπτο.

Τα τοιχώματα του κόλπου συσπώνται

Ένα καλό σημάδι και ίσως το πρώτο για να ανακαλύψετε την αλήθεια βρίσκεται στον κόλπο της γυναίκας. Την ώρα της κορύφωσης τα τοιχώματα συσπώνται έντονα, κάτι που μπορείτε εύκολα να νιώσετε και εσείς.

Το δέρμα της εμφανίζει κοκκινίλα

Σε αυτή την περίπτωση το σημείο που πρέπει να κοιτάξετε... είναι το στήθος της. Εύκολη υπόθεση για εσάς τους άνδρες. Συνήθως στην περιοχή αυτή εμφανίζεται ένα ροζ εξάνθημα που υποδηλώνει πως η γυναίκα έχει φθάσει σε οργασμό.

Ο ρυθμός της αναπνοής της αλλάζει

Μην πανικοβληθείτε αν διαπιστώσετε πως το ταίρι σας δεν αναπνέει για λίγο. Αντίθετα, πρέπει να χαρείτε, καθώς όταν κόβεται η αναπνοή είναι σημάδι ότι όλα πήγαν καλά...

Το βλέμμα της «χάνεται»

Ήρθε η ώρα να την κοιτάξετε στα μάτια! Και όμως μπορείτε να το κάνετε και αυτό... Μην ανησυχείτε! Πιθανόν να μην σας κοιτάει καν! Την ώρα της κορύφωσης το βλέμμα της χάνεται απολαμβάνοντας τον ... πραγματικό οργασμό. Στην περίπτωση που τα έχει κλειστά, πράγμα σπάνιο, μάλλον την πατήσατε!

Και αν δεν προλαβαίνετε να τα κάνετε όλα αυτά δεν πειράζει... Η επανάληψη της πράξης θα σας οδηγήσει σιγά σιγά στην αλήθεια που κρύβουν οι γυναίκες...

πηγή : www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails