-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Οι πορνογραφικές αναζητήσεις των ελληνικών πόλεων στο ίντερνετ

ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΉΣΕΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ ΣΤΟ GOOGLE
Η έρευνα βασίστηκε τόσο σε στοιχεία που παρέχει η Google αλλά κια μέσω του λογαριασμού του erotic.gr στη Google και αφορά αναζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου που έγιναν από χρήστες του διαδικτύου στην Ελλάδα. Η έρευνα επιτρέπει να γίνει μια χαρτογράφηση των σεξουαλικών προτιμήσεων ανά περιοχή, ενώ προσφέρεται και για κοινωνικές μελέτες.
Όπως αναμενόταν στις συνηθισμένες σεξουαλικές αναζητήσεις και sex toys, πρώτος έρχεται ο νομός Αττικής και δεύτερος ο νομός Θεσσαλονίκης. Ωστόσο εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πιο «επιλεκτικές» αναζητήσεις, όπου άλλες περιοχές αναδεικνύονται σε πρωταθλήτριες. Η Πάτρα στέφεται άνετα Porn Queen of Greece, με δεύτερο το Ηράκλειο.
Ακολουθεί μια συνοπτική αναφορά σε ενδεικτικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο:
Λέξη αναζήτησης: strapon
Η περιοχή της Ελλάδας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε στραπόν, σε απόλυτα νούμερα, είναι ο νομός Αχαΐας, και ακολουθεί το Ηράκλειο, η Αττική και η Θεσσαλονίκη.
Λέξη αναζήτησης: BDSM
Και εδώ η περιοχή της Ελλάδας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε Σαδομαζοχιστικά παιχνίδια είναι ο νομός Αχαΐας, και ακολουθεί και πάλι το Ηράκλειο, η Αττική και η Θεσσαλονίκη.
Λέξη Αναζήτησης: Blowjob
Το Ηράκλειο, δείχνει τον δρόμο και ακολουθούν Πάτρα, Θεσσαλονίκη, και Αθήνα. Για άλλη μια φορά η περιφέρεια δείχνει το δρόμο της σεξουαλικής απελευθέρωσης.
Λέξη Αναζήτησης: Penis
Πρώτη έρχεται ο νομός Ροδόπης, και ακολουθούν με τη σειρά που παρουσιάζονται η Κέρκυρα, το Ηράκλειο, η Αχαΐα, η Θεσσαλονίκη και η Αττική.
Λέξη Αναζήτησης: Anal
Σύμφωνα με το google insights, τα πρωτεία έχει η Θράκη με την Κομοτηνή. Ακολουθούν το Καρπενήσι, η Δράμα, ο Βόλος, το Ρέθυμνο, η Κέρκυρα, η Κοζάνη, η Λάρισα, η Καλαμάτα και το Ηράκλειο.

πηγή : hot-and-new.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails