-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ξέρω πού το έκανες χθες βράδυ. Μου το είπε το προφυλακτικό σου

Μια οργάνωση υγείας στην Ουάσιγκτον θέλησε να προωθήσει την ασφάλεια στο σεξ. Και έβαλε GPS στα προφυλακτικά. Πρόκειται για την Planned Parenthood, η οποία διέθεσε 55.000 προφυλακτικά σε πανεπιστήμια και κολέγια. Για να είμαστε....





όμως κυριολεκτικοί, δεν τους έβαλε ακριβώς GPS αλλά κώδικες QR. Στόχος: να μπορούν οι χρήστες τους να χρησιμοποιούν αυτούς τους κώδικες ώστε να υποδείξουν σε ποιο ακριβώς σημείο χρησιμοποίησαν τα προφυλακτικά τους. Γιατί να το κάνουν αυτό θα ρωτήσετε, και η απορία σας δεν είναι καθόλου αδικαιολόγητη. Η απάντηση είναι η εξής: για να διαδώσουν και στους υπόλοιπους, ιδιαίτερα σε όσους ξεκινούν τώρα τη σεξουαλική τους ζωή, ότι η χρήση του προφυλακτικού δεν είναι ταμπού, αλλά αντιθέτως μας προστατεύει από τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες αλλά και τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.

Πώς λειτουργεί; Κάθε φορά που ένας χρήστης σκανάρει τον κωδικό ενός προφυλακτικού, αυτό, μέσω Foursquare και Facebook, εμφανίζεται στον ειδικό χάρτη του site WhereDidYouWearIt.com. Στόχος είναι ο χάρτης να γεμίσει με προφυλακτικά.
Η πρωτοβουλία αυτή έγινε με αφορμή την Εθνική Εβδομάδα Προφυλακτικών (14-21 Φεβρουαρίου). Η Planned Parenthood έγραψε στην ιστοσελίδα της: «Sex happens. Δεν σας ενθαρρύνουμε να κάνετε ή να μην κάνετε σεξ. Απλώς ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να είναι πιο ασφαλείς στις δραστηριότητές τους».

πηγή : www.trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails