-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Μάθε ποιες είναι οι πρωτεύουσες της απιστίας

Οι κάτοικοι των πόλεων που είναι κέντρα εξουσίας και δη εκείνοι που έχουν επιτυχημένες καριέρες, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να απατήσουν τους συντρόφους τους!

Αυτό το συμπέρασμα προέκυψε από έρευνα που έκανε η αμερικανική ιστοσελίδα Ashley Madison, η οποία ειδικεύεται στην εύρεση συντρόφων για παντρεμένους! Η Ashley Madison έκανε κάτι απλό: μέτρησε τα εγγεγραμμένα μέλη της σε όλες τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ…

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας, η πόλη με το μεγαλύτερο ποσοστό απιστίας είναι η Ουάσιγκτον και δεύτερη είναι η Νέα Υόρκη. Στο τοπ-10 εμφανίζονται επίσης το Σαν Αντόνιο, το Λος Άντζελες, το Πίτσμουργκ, το Σικάγο και το Ντάλλας.

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας ανέλυσαν τα ευρήματά τους και διαπίστωσαν ότι οι πόλεις που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, είναι εκείνες στις οποίες εδρεύουν μεγάλες κυβερνητικές υπηρεσίες ή επιχειρήσεις και βιομηχανίες.

Έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, όσο πιο επιτυχημένος είναι κάποιος, τόσο πιο πιθανό είναι να απατήσει. Αυτό συμβαίνει επειδή οι φρενήρεις ρυθμοί και το άγχος δημιουργούν στου ανθρώπους την επιθυμία για κάτι διαφορετικό, χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις.

Άλλο ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας είναι ότι πάρα πολλοί παντρεμένοι, άνδρες και γυναίκες, ζήτησαν τη βοήθεια της ιστοσελίδας για να βρουν σύντροφο εκτός γάμου, λίγες ημέρες πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

«Αυτό δείχνει ότι πολλοί παντρεμένοι νιώθουν την ανάγκη για ρομαντισμό και συναίσθημα, μακριά από τη ρουτίνα, τα προβλήματα και την καθημερινή ανία του έγγαμου βίου», εξήγησε ένας από τους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας, που συμπληρώνει ή δη δέκα χρόνια «προσφοράς».

πηγή : www.dailyfucks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails