-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Pole dance σε τέσσερις τροχούς: ο Λάρι Φλιντ ξαναχτυπά!

Ο βαρόνος του πορνό Λάρι Φλιντ προκαλεί και πάλι, αυτή τη φορά μ' ένα διαφημιστικό φορτηγό του Hustler Night Club του Σαν Φρανσίσκο, στην καρότσα του οποίου υπάρχει κάτι σα μεγάλη διαφανής βιτρίνα και μέσα σ' αυτή σέξι χορεύτριες λικνιζόμενες αισθησιακά γύρω από ένα μεταλλικό σωλήνα (το γνωστό "pole dancing").

Το φορτηγό με τη "ζωντανή" αυτή διαφήμιση έκανε βόλτες στην περιοχή Sunset του San Francisco και στη διασταύρωση της 37ης Λεωφόρου με την οδό Balboa ξεσήκωσε την οργή των κατοίκων.

Σε "απάντηση" στις αντιδράσεις αυτές, ο Eric Mar, δημοτικός σύμβουλος (Supervisor) της πόλης, έβαλε να απομακρύνουν το όχημα με γερανό λόγω ληγμένων πινακίδων κυκλοφορίας.

Είπε στο CBS του Σακραμέντο: "αν δείτε, στο εσωτερικό της καρότσας-βιτρίνας υπάρχει ένας στύλος και μερικές γυναίκες χορεύουν γύρω του όσο το φορτηγό είναι εν κινήσει. Μάλιστα πέρασε και μπροστά απ' τη δημοτική βιβλιοθήκη (Anza Branch Library) μισό μόλις τετράγωνο από ένα δημοτικό σχολείο".

Αλλά το φορτηγό δεν έμεινε για πολύ εκτός δρόμων. Αυτή τη φορά η διαδρομή του το έφερε στη διασταύρωση της 42η Λεωφόρου με την οδό Geary.

Ο κύριος Mar ελπίζει να εξασφαλίσει νέα απαγόρευση απ' τις αρχές ώστε να το απομακρύνει από τους δρόμους μια για πάντα. "Δε θέλουμε το όχημα αυτό στη γειτονιά μας", είπε.

Αλλά ο ιδιοκτήτης της Hustler είναι σκληρός αντίπαλος. Εδώ και τρεις δεκαετίες ο Λάρι Φλιντ έχει δώσει πολλές δικαστικές μάχες σχετικές με την ελευθερία του λόγου.

Πέρυσι πρόσφερε ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον έφερνε αποδείξεις "παράνομης σεξουαλικής σχέσης" του υποψήφιου προέδρου των Ρεπουμπλικανών Rick Perry. Η εταιρεία του που εδρεύει στο Λος Άντζελες και εκδίδει το Hustler πλήρωσε ολοσέλιδες διαφημίσεις στην εβδομαδιαία σατιρική ταμπλόιντ "The Onion" και στο εναλλακτικό έντυπο "Austin Chronicle" του Τέξας, ψάχνοντας στοιχεία για τυχόν "ζαβολιές" του Perry.

Το 1975 δημοσίευσε στο Hustler γυμνές φωτογραφίες της πρώην Πρώτης Κυρίας Τζάκι Κένεντι Ωνάση που έκανε ηλιοθεραπεία στις διακοπές της το 1971.

Οι φωτογραφίες είχαν παγκόσμια απήχηση και το συγκεκριμένο τεύχος πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα μέσα σε λίγες μέρες. Τότε ο Φλιντ, εκατομμυριούχος πια, αγόρασε ένα μέγαρο αξίας 375.000 δολαρίων.

Στις 6 Μαρτίου 1978, κατά τη διάρκεια δίκης σχετικά με την προσβολή δημοσίας αιδούς στην Πολιτεία της Γεωργίας, ο Λάρι Φλιντ και ο δικηγόρος του Gene Reeves Junior πυροβολήθηκαν σε ενέδρα που είχε στήσει ελεύθερος σκοπευτής κοντά στο δικαστήριο της Lawrenceville.

Η επίθεση τον άφησε μερικώς παράλυτο και καθηλωμένο σε αναπηρική πολυθρόνα, με μόνιμες βλάβες του νωτιαίου μυελού.

Τους πυροβολισμούς ομολόγησε πολλά χρόνια αργότερα ο ρατσιστής κατά συρροήν δολοφόνος Joseph Paul Franklin ισχυριζόμενος ότι είχε εξοργιστεί με μια σειρά διαφυλικών (interracial) πορνο-φωτογραφιών του Hustler.

πηγή : www.bourdela.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails