-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Πρώτη φορά για … sex shopping ;

Δεν έχεις μπει ποτέ σε sex shop και είσαι πρωτάρης ή πρωτάρα στην αγορά sex toys; Αν κωλώνεις στο να αγοράσεις ένα… μην το σκέφτεσαι, ίσα ίσα θα περάσεις και καλά. Μισή «ντροπή»… Μην πας μόνος/η στο κατάστημα, πάρε τον κολλητό ή την κολλητή σου μαζί, ώστε να έχει περισσότερη πλάκα. Αν δεν ξέρεις ρώτα: Αφού μπεις στο sex shop το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χεις κάποιες απορίες. Σίγουρα πάνω – κάτω ξέρεις πέντε πράγματα αλλά το καλύτερο είναι να μάθεις περισσότερα για το sextoy που σε ενδιαφέρει. Μην ντραπείς να ρωτήσεις τους πωλητές γιατί πρώτον αυτή είναι η δουλειά τους και δεύτερον έχουν δώσει οδηγίες σε δεκάδες πελάτες τους.

Διασκέδασέ το: Είναι απόλυτα φυσιολογικό να γελάσεις με μερικά αστεία sex toys. Αλλά ακόμα και με τα πιο βαρβάτα όπως τα ομοιώματα πέους όταν ο πωλητής αρχίσει να σου εξηγεί τα προσόντα τους είναι ok να σκάσεις ένα χαμόγελο…

Ψώνισε online: Αν ντρέπεσαι να πας σε sex shop μην μένεις με το παράπονο.Επειδή το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι, ψώνισε μέσω internet. Γι’ αυτό το λόγο τα περισσότερα καταστήματα έχουν e-shop στην ιστοσελίδα τους.

Πήγαινε Διαβασμένος/η: Σε περίπτωση που δεν έχεις πιστωτική ή δεν την χρησιμοποιείς για αγορές στο ιντερνετ, αλλά δεν νιώθεις και τόσο άνετα να κάτσεις πολύ ώρα στο μαγαζί, μπορείς να πας διαβασμένος/η. Μπες στην ιστοσελίδα του sex shop, δες με το πάσο σου τα sex toys και διάλεξε ποιο θέλεις να αγοράσεις. Σημείωσε το όνομα του και όταν πας στο sex shop πες κατευθείαν στον πωλητή ότι ενδιαφέρεσαι για το συγκεκριμένο προϊόν.

Το μαγαζί δικό σου: Τα sex shop δεν είναι πολυκαταστήματα, έτσι μη νομίζεις ότι όταν μπεις σε κάποιο θα έχει πολύ κόσμο μέσα…. Μπορείς άνετα να δεις πολλά sex toys και να μάθεις τις λειτουργίες τους, ώστε αν δεν έχεις πάει αποφασισμένος/η να διαλέξεις εκείνη την ώρα. Μάλιστα ορισμένα sex shop κανονίζουν και prive επισκέψεις στο κατάστημά τους.

Μην ντραπείς για την επιλογή σου: Ουσιαστικά δεν υπάρχει «περίεργη» επιλογή μέσα σε ένα sex shop. Κανείς πωλητής δεν θα σε κοιτάξει με στραβό μάτι επειδή ψώνισες ένα μαστίγιο, να ξέρεις ότι έχουν δει πολλά τα μάτια τους. Αφού έχεις απέναντί σου έναν cool τύπο γιατί να κομπλάρεις εσύ;

πηγή : okokoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails