-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Πορνοταινίες: Ποιά sex tricks να ΜΗΝ αντιγράψεις

Δυστυχώς για πολλές γυναίκες, πολλοί είναι οι άντρες, στις μέρες μας, που η σεξουαλική τους διαπαιδαγώγηση και κατά προέκταση η τεχνική που χρησιμοποιούν στο sex είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς εκπαίδευσης από τις ταινίες πορνό. Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα όμως από την αρχή: οι πορνοστάρ δεν είναι πραγματικοί άνθρωποι.
Αυτό που φαίνεται καταπληκτική ιδέα στην τηλεόραση ή την οθόνη του υπολογιστή δε μεταφράζεται το ίδιο καλά και στην πραγματική ζωή, όπου στο πλευρό σου έχεις τη σύντροφό σου κι όχι τη Jenna Jameson, τη Τζούλια Αλεξανδράτου ή τη ΜαριάνναΝτούβλη. Υπάρχουν κάποιες πορνο-κινήσεις που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις ποτέ στην πραγματική σου ζωή και αποφασίσαμε ότι ήρθε ο καιρός να μάθεις ποιες είναι αυτές, στην περίπτωση που αργότερα τις θεωρήσεις καλή ιδέα για πρακτική.

  Ο πεο- μπάτσος
Οι άντρες πορνοστάρ φαίνεται να έχουν μια ακατανίκητη επιθυμία να χτυπούν το μόριό τους πάνω σε διάφορα πράγματα.
Υπάρχει μια εξήγηση -δεν ισχύει πάντα- που μιλά για το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής μπατσίζει τα οπίσθια, το στήθος ή το πρόσωπο της παρτενέρ με το πέος του προκειμένου να παραμείνει "ακμαίος".
Στην ουσία το κάνει για δουλειά και όχι για ευχαρίστηση (λέμε τώρα) και γι’ αυτό θα πρέπει να είναι όσο πιο σκληρός γίνεται.
Επίσης αποτελεί ένα εφφέ "υποταγής" της συντρόφου του, μπατσίζοντας το πρόσωπό της με το δυναμικό του …εργαλείο.
Στο φακό φαίνεται kinky. Στην πραγματικότητα πάλι, όχι ιδιαίτερα. Αν δεν έχεις προειδοποιήσει τη σύντροφό σου και δε γνωρίζεις αν της αρέσει ή όχι (σε κάποιες αρέσει, ΟΚ), τότε καλό είναι να το αποφύγεις γι αρχή.
Αν έχεις πρόβλημα με τη στύση σου, το χέρι σου μπορεί να σε βοηθήσει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.
Ακόμα καλύτερα μπορείς να ζητήσεις τη δική της βοήθεια, με όποιο μέλος του σώματός της επιθυμεί η ίδια να βοηθήσει. Δεν είναι κι άσχημη ανταλλαγή...

  Θα πιείτε κάτι;
Στις τσόντες, η πιο σημαντική σκηνή είναι αυτή που περιέχει «όλα τα λεφτά».
Οι παραγωγοί γνωρίζουν ότι οι θεατές θέλουν να δουν τη στιγμή του οργασμού και συνήθως επιθυμούν να δουν την εκσπερμάτιση να γίνεται πάνω στο στήθος, τα οπίσθια, το πρόσωπο, το στόμα και πιο σπάνια την πλάτη της παρτενέρ.
 Ο μέσος όρος των κοριτσιών δεν θέλει να εκσπερματίζουν στα πρόσωπά τους, ενώ στην πλάτη, τα οπίσθια και τα στήθη είναι κατά πλειοψηφία ΟΚ.
Το να δέχεσαι σπέρμα στα μάτια δεν είναι και το καλύτερο αίσθημα (τσούζει πάαααρα πολύ). Άσε που για να το βγάλεις από τα μαλλιά χρειάζεται μια αιωνιότητα και μια μέρα.
Οπότε άστο καλύτερα, αν δε θέλεις να έχεις φασαρίες και να πληρώνεις κομμωτήρια και οφθαλμίατρους.

  Βαθύ λαρύγγι
Οι άντρες πορνοστάρ θέλουν να βάζουν όλο το πέος τους στο στόμα της παρτενέρ τους, κι όπου φτάσει.
 Η τάση αυτή έγινε διάσημη τη δεκαετία του ’60 από την κλασσική πλέον ταινία Deep Throat. Σε αυτό το αξιοσημείωτο κομμάτι της ιστορίας του πορνό, ο βασικός γυναικείος χαρακτήρας ανακάλυψε ότι η κλειτορίδα της βρισκόταν στο πίσω μέρος του λαρυγγιού της, καθιστώντας τη ναι μεν γενετικά ανώμαλη, αλλά και το πιο διάσημο τσιμπούκι στον κόσμο.
Δυστυχώς, οι κλειτορίδες των γυναικών βρίσκονται εκεί ακριβώς που πρέπει, οπότε το «βαθύ λαρύγγι» δε βρίσκεται στις πρώτες προτεραιότητές τους στη λίστα του τι θέλουν να κάνουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.
Αν η πεολειχία-γεώτρηση είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς, μάλλον θα πρέπει να το συζητήσεις πρώτα μαζί της.
Το να χώσεις το πέος σου απροειδοποίητα βαθιά στο στόμα της, μάλλον θα έχει σαν αποτέλεσμα ασφυξία ή τάση προς έμετο.
Αρκετές πορνοστάρ συχνά δαγκώνουν τους συντρόφους τους σκόπιμα, προκειμένου να τους θέσουν όρια, αλλά είναι οι πιο ασφαλές να μην το κάνει η σύντροφός σου γιατί δεν ξέρεις πώς μπορεί να καταλήξετε. Βασικά εσύ και το πέος σου, όχι εκείνη.

  Είδα φως και μπήκα
Στην πορνογραφία, το πρωκτικό sex δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.
Βασικά, είναι πολύ δύσκολο να βρεις ταινία τη σημερινή εποχή, η οποία να μην έχει έστω και μία σκηνή πρωκτικού sex.
Η διέγερση του πρωκτού μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστική, αλλά ο τρόπος που το κάνουν οι πορνοστάρ στις ταινίες, δεν είναι αυτός από τον οποίο θα πρέπει να παραδειγματιστείς για να το κάνεις στην πραγματική ζωή.
Δε μπορείς να φτύσεις το πέος σου και να διεισδύσεις. Οι ηθοποιοί το κάνουν γιατί έχουν "γυμνάσει" τους πρωκτικούς σφιγκτήρες τους. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να έχει χρησιμοποιηθεί και κάποιο λιπαντικό.
Και θα πρέπει να γνωρίζεις πως κάποιες στιγμές αρχικής διείσδυσης, που είναι δύσκολες, έχουν κοπεί στο μοντάζ.
Το πρωκτικό sex είναι κάτι που θα πρέπει να συζητήσεις με τη σύντροφό σου κι αν είναι να συμβεί θα χρειαστεί πολύ προσοχή και φροντίδα.

  Πίσω - μπρος
Πρόκειται για μία τεχνική, κατά την οποία ο πρωταγωνιστής κάνει πρωκτικό sex με την παρτενέρ του και αμέσως μετά, βάζει το πέος του στο στόμα της.
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις για ποιο λόγο δεν πρέπει να γίνεται στην πραγματική ζωή.
Λόγοι υγιενής (που έχουν σχέση με τα πολυάριθμα βακτηρίδια της εν λόγω περιοχής) το απαγορεύουν δια ροπάλου.
Εκτός αν χρησιμοποιείς προφυλακτικό (και καλά κάνεις), το οποίο μπορείς να βγάλεις.

  Επαγγελματική ...διαστροφή
 Η πορνογραφία γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να πλησιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο τις σεξουαλικές φαντασιώσεις του καθενός.
Αν θέλεις ντε και καλά να πρωταγωνιστήσεις στο δικό σου ...σπιτικό πορνό και η σύντροφός σου είναι εξαιρετικά περιπετειώδης στο sex, μπορεί μεν να δώσει τη συγκατάθεσή της για κάποιο από τα παραπάνω, ή και για άλλα"βρώμικα" κόλπα, αλλά μην περιμένεις να το κάνουν όλες οι γυναίκες που γνωρίζεις. Τουλάχιστον με την πρώτη. Διότι όλα ως γνωστόν, έχουν τον τρόπο τους..

 πηγή : kostasedessa.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails