-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ο ξαναμμένος επιβάτης και το τσουχτερό πρόστιμο

Σε απόκρυφα σημεία χάιδεψε μια επιβάτη πτήσης ένας 22χρονος και αναμένεται να το πληρώσει πολύ ακριβά. Διαβάστε το ύψος του προστίμου και τις κατηγορίες που του απευθύνονται
Ο λόγος για τον Luavalu Seuva'ai ο οποίος σε πτήση από τις Φιλιππίνες στην Χονολουλού φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μια επιβάτη χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Σύμφωνα με την αρχική κατάθεση του δράστη είχαν μια φιλική κουβέντα και τίποτα παραπάνω κατά τη διάρκεια της πτήσης με την αεροπορική εταιρία Hawaiian Airlines.
Το θύμα, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, ισχυρίζεται ότι ο δράστης της έδωσε να πιει μια κουταλιά Nyquil με αποτέλεσμα να έχει υπνηλία κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Ωστόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης ξύπνησε αρκετές φορές και ένοιωθε τα χέρια του 22χρονου να τη χαϊδεύουν σε απόκρυφα σημεία.
Κάποια στιγμή ζήτησε από τις αεροσυνοδούς να αλλάξει θέση και ανάφερε το περιστατικό στον κυβερνήτη. Ο 22χρονος που δεν περίμενε να έχει τέτοια εξέλιξη "ένα αθώο φλερτ" όπως ανέφερε, δήλωσε αρχικά ότι φλέρταρε ενώ στη συνέχεια ότι άγγιξε το θύμα χωρίς τη συναίνεσή της.
Ο Ειδικός πράκτορας του FBI Tom Simon δήλωσε στους δημοσιογράφους "Ο κατηγορούμενος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Δεν είναι δουλειά του FBI να πει σε έναν 22χρονο να κρατάει τα χέρια του μακριά" και πρόσθεσε "Ευτυχώς, αυτές οι περιπτώσεις είναι πολύ σπάνιες".
Η ακροαματική διαδικασία έχει οριστεί για την 7ομη Σεπτεμβρίου.
 Αν κριθεί ένοχος αντιμετωπίζει ποινή φυλακής έως δύο έτη. Έχει οριστεί εγγύηση 25 χιλιάδων δολαρίων.
Luavalu Seuva'ai, Hawaiian Airlines Passenger από stefanelonikitelo

 πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails