-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Secret Swimming: Γυμνές βουτιές για ρεκόρ Γκίνες

Ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό θέαμα δημιούργησαν δεκάδες άνθρωποι που βρέθηκαν στο Wilderness Festival που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Βρετανία.
Οι "γενναίοι" γυμνιστές βούτηξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης του πάρκου Cornbury, στο Oxfordshire.
Οι περισσότεροι από αυτούς, δε γνωρίζονται μεταξύ τους αλλά έχουν ένα κοινό.
Είναι μέλη της "λέσχης" Secret Swimming, που διοργανώνει τέτοιου είδους events σε διάφορα μέρη του πλανήτη.
 Στόχος της ομάδας, είναι να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη βουτιά χωρίς ρούχα.
Μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, προσκαλούν ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο, να λάβουν μέρος στην προσπάθεια τους.
 Μόνη προϋπόθεση, η πρόθεση τους να απαλλαγούν από τα ρούχα τους και να βρεθούν στα ίδια νερά με δεκάδες άλλα άτομα.
Οι τοποθεσίες που επιλέγονται, παραμένουν μάλιστα μυστικές μέχρι την τελευταία στιγμή.
"Όταν πηγαίνεις για γυμνισμό αργά τη νύχτα σε μια παραλία με φίλους είναι μια καταπληκτική εμπειρία", δήλωσε ο ιδρυτής της λέσχης Fabien Riggall στο Wired.co.uk.
 "Είναι διασκεδαστικό. Νομίζω ότι ο κόσμος αναζητά τρόπους για να κάνει πράγματα που είναι λίγο διαφορετικά", συμπλήρωσε ο ίδιος.
Τελικά δεν έγινε γνωστό αν τα 200 άτομα που βούτηξαν γυμνοί ταυτόχρονα στη λίμνη του Cornbury, κατάφεραν να σπάσουν το σχετικό ρεκόρ. Σημασία πάντως έχει η παράτολμη και διασκεδαστική προσπάθεια.
Αν μη τι άλλο, κατάφεραν να τραβήξουν το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης από κάθε γωνιά της Γης. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
 Ο ίδιος ο Fabien Riggall, είναι και ιδρυτής της κινηματογραφικής ομάδας "Secret Cinema" που ανέλαβε να "ντύσει" οπτικά το Wilderness με προβολές ταινιών και video art.
 Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πολιτιστικό φεστιβάλ συγκαταλέγεται στα καλύτερα της Ευρώπης, καθώς από τις σκηνές του παρελαύνουν τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.
Ενδεικτικά για φέτος, οι "γυμνοί" και όχι μόνο, θεατές του, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μεταξύ άλλων, συγκροτήματα όπως οι Wilco και οι Spiritualized.
Secret Swimming από CDemo83

πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails