-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η κατεδάφιση αποκάλυψε άντρο σαδομαζοχισμού

Μια ασυνήθιστη και συνάμα "καυτή" ανακάλυψη έκαναν οικοδόμοι ενώ κατεδάφιζαν ένα κτήριο στο Louisville της πολιτείας του Κεντάκι.
 Σκουριασμένες αλυσίδες, ένα ειδικά κατασκευασμένο κρεβάτι καθώς και ζωγραφιές προδίδουν ότι εκεί βρισκόταν πριν αρκετά χρόνια ένα κρυμμένο κλαμπ σαδομαζοχισμού.
Σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WHAS-11 , η ερωτική φωλίτσα βρισκόταν κάτω από το ιστορικό κτήριο της Whiskey Row στην 119 East Main Street σε μια περιοχή γνωστή με τη σύνδεσή της με την παραγωγή ουίσκι μπέρμπον.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η σαδομαζοχιστική φωλίτσα άνοιξε περί το 1970 ενώ έπαψε να λειτουργεί περίπου στις αρχές του 1990. Η πριβέ λέσχη είχε περίπου χίλια μέλη τα οποία κράταγαν σαν επτασφράγιστο μυστικό την ύπαρξη της.
Ένα πρώην μέλος που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του ανέφερε, "ήμασταν μια ομάδα από οκτώ άτομα που αποφασίσαμε να ιδρύσουμε μια οργάνωση για να προωθήσει και να διδάξουμε τους ανθρώπους, ασφαλείς τρόπους για να πρακτική σαδομαζοχισμού" και πρόσθεσε "Εργάστηκαν κάποιες επαγγελματίες κυρίες.
Μέλη της λέσχης ήταν γκέι αλλά και ζευγάρια."
Σύμφωνα με τον ίδιο τα μέλη όφειλαν να κρατούν την ανωνυμία τους φορώντας μάσκες. Ανεξάρτητα από την σπουδαία αυτή ανακάλυψη, η κατεδάφιση τεσσάρων κτιρίων σε αυτό το τμήμα της Main Street θα συνεχιστεί όπως έχει προγραμματιστεί.
Underground club found beneath historic... από stefanelonikitelo

πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails