-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Το application της… απιστίας



Μια εφαρμογή για smartphones υπόσχεται να διευκολύνει την… απιστία και τις εξωσυζυγικές σχέσεις!
 Το CATE, όπως ονομάζεται η επίμαχη εφαρμογή, σημαίνει «Call And Text Eraser», δηλαδή αφαίρεση κλήσεων και μηνυμάτων.
Επιτρέπει στον «άτακτο» χρήστη να αφαιρέσει από τη συσκευή του, με το πάτημα ενός κουμπιού, κάθε προσωπική πληροφορία και να μην επιτρέψει την εμφάνιση του ονόματος αυτού που καλεί.
 Όσοι εγκαταστήσουν την εφαρμογή, μπορούν να κρύψουν επιλεγμένους αριθμούς από τη λίστα των επαφών, κλήσεις που έχουν γίνει και δεν «πρέπει» να εμφανίζονται καθώς και γραπτά μηνύματα. Μια ακόμη πιο προχωρημένη λειτουργία της συσκευής, είναι η απόκρυψη μηνύματος με ένα απλό τράνταγμα.
Έτσι σε περίπτωση που κάποιος βρίσκεται με το ταίρι του και λάβει μήνυμα από το τρίτο πρόσωπο, μπορεί να ξεκινήσει να το διαβάζει.
 Σε περίπτωση που αντιληφθεί ότι το έτερον ήμισυ ρίχνει κλεφτές ματιές στη συσκευή, δεν έχει παρά να κουνήσει το κινητό και αυτόματα το επίμαχο κείμενο εξαφανίζεται!
Η πρόσβαση στο CATE αφού εγκατασταθεί είναι δυνατή μόνο με την εισαγωγή κωδικού και σε αντίθεση με τις γνωστές εφαρμογές, είναι φαινομενικά «αόρατη» και δεν εμφανίζεται εικονίδιο στη home screen.
 Η εφαρμογή κοστίζει 4,99 δολάρια και είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο για Android. Ωστόσο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και για iPhone και Blackberry.
 Σύμφωνα με τη βρετανική Τelegraph, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 10.000 downloads, ενώ το 70% των πελατών είναι γυναίκες.

 

 πηγή : katidiaforetiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails