-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Κρήτη: Διώχνουν τους γυμνιστές από το Ακρωτήρι

Τον δρόμο της εξόδου από την παραλία της Μαχαιρίδας στο Ακρωτήρι δείχνει στους γυμνιστές με απόφασή του το Τοπικό Συμβούλιο Κοινότητας Κουνουπιδιανών καθώς η παρουσία τους φαίνεται ότι ... σκανδαλίζει κάποιους περιοίκους και οικογένειες που επιθυμούν να κολυμπήσουν στη συγκεκριμένη περιοχή.
Παράλληλα, το Συμβούλιο, κατά την προχθεσινή του συνεδρίαση, αποφάσισε να ζητήσει από τον Δήμο Χανίων τη βελτίωση όλου του αγροτικού οδικού δικτύου της περιοχής, αφού, όπως αναφέρθηκε, δεν έχει γίνει καμία συντήρησή του τα τελευταία χρόνια.
 Πάντως η πρόταση για την έξωση των γυμνιστών - την οποία ουσιαστικά θα πρέπει να μετουσιώσει σε απόφαση ο Δήμος Χανίων - υιοθετήθηκε κατά πλειοψηφία, αφού δεν έλειψαν και οι επιφυλάξεις ως προς την αναγκαιότητα μιας τέτοιας απόφασης.
Ωστόσο, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Μανώλης Τσιτωνάκης σημείωσε ότι έχουν διατυπωθεί αρκετά παράπονα από ιδιοκτήτες - περιοίκους, αλλά και οικογένειες, ενώ επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη παραλία δεν είναι τυπικά χαρακτηρισμένη ως παραλία γυμνιστών όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει απόφαση από τον Δήμο Χανίων ή τον πρώην Δήμο Ακρωτηρίου. Απόφαση όμως τέτοια δεν υπάρχει, επεσήμανε μεταξύ άλλων, στα Χανιώτικα Νέα ο κ. Τσιτωνάκης.
Κατά την ίδια συνεδρίαση τέθηκε επίσης το θέμα της αγροτικής οδοποιίας για το οποίο το Συμβούλιο αποφάσισε να ζητήσει από τον Δήμο Χανίων τη βελτίωση - συντήρηση του συνόλου του καθώς, όπως αναφέρθηκε, επί χρόνια βρίσκεται εγκαταλελειμμένο στην τύχη του.
 Όλοι οι αγροτικοί δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ έχουν υπάρξει και αρκετάπροβλήματα λόγω διάβρωσης, τονίστηκε, μεταξύ άλλων, από τα μέλη του Συμβουλίου.

 πηγή : www.prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails