-->

Kαλωσήρθατε στο ημερήσιο blog μας.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή στη σελίδα μας.

Πολλά φιλιά απ όλα τα κορίτσια μας

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Στριπτιζάδικο χωρίς... στριπτίζ στην Αυστραλία


Εκατοντάδες πελάτες του Players Showgirls στο Surfers Paradise στην Αυστραλία δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί το αγαπημένο τους στριπτιτζάδικο έκανε "στροφή στην ποιότητα".
Εδώ και λίγο καιρό στο κλαμπ τα κορίτσια είναι ντυμένα, δεν χορεύουν αισθησιακούς χορούς και φυσικά δεν γδύνονται. Αιτία, η άδεια που πήρε το κλαμπ μετά την επαναλειτουργία του λόγω χρεοκοπίας.
Το αγαπημένο στέκι των Αυστραλών είχε τεθεί υπό καθεστώς πτώχευσης τον περασμένο Απρίλιο για χρέη σχεδόν ένος εκατομμυρίου δολαρίων.
 Μετά από λίγο καιρό το μαγαζί επαναλειτούργησε.
Οι αρχές ωστόσο του χορήγησαν άδεια "παροχής οινοπνευματωδών ποτών" και όχι "ψυχαγωγίας ενηλίκων".
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα κορίτσια να μην μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, δηλαδή να χορέψουν αισθησιακούς χορούς και να γδυθούν κάνοντας πασαρέλα στην πίστα.
 Ένας από τους υπεύθυνους του κλαμπ ανέφερε ότι "Η αίτηση για την ειδική άδεια επί του παρόντος εξετάζεται από την εφορία".
Εκπρόσωπος της εφορίας επιβεβαίωσε ότι το κλαμπ δεν διαθέτει την ειδική άδεια και έτσι οι κοπέλες πρέπει να παρέχουν τις υπηρεσίες τους ντυμένες.
Μια χορεύτρια τόνισε "Ζητάμε ακόμα και συγνώμη από τους πελάτες προσπαθώντας να τους εξηγήσουμε ότι δεν έχουμε τη σχετική αδειοδότηση" και πρόσθεσε "Καταλαβαίνω τα παράπονα των πελατών οι οποίοι πληρώνουν για ένα ποτό 50 και 60 δολάρια περιμένοντας έναν πριβέ χορό τον οποίο δεν μπορούν να έχουν επειδή δεν έχουμε το δικαίωμα να γδυθούμε".

 πηγή : news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails